XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Én ilyen távolságról bambulom a 42"-os plazmát és nem pixeles. PS3-asnál az unchartedeket úgy játszottam, hogy a lábamat a tv állványra tettem fel.:D Aki teheti vegyen egy normális TV-t, manapság már nem olyan luxus ez mint 2005-ben.

Thrash \'Till Death

Moby
Hát ha minõséget szeretett volna bemutatni ezekkel, akkor szimplán fészpálma, ezekbõl a képekbõl az sem derültki, hogy egyáltalán ez SD vagy HD :D

Adversus solem ne loquitor

Moby
Fantasztikus.
Annak vajon mennyire van szerepe, hogy pixelhelyes-e a kép egy olyan világban, ahol a képet elõállító eszköz nem képes a megjelenítõ felbontásában renderelni a képet? <#rolleyes> És még le is írja, hogy állítsd az xboxot a megjelenítõ natív felbontására. Bravó. Mert az aztán nem tökéletesen mindegy, hogy a (H)ANA vagy a tévé scaleli a képet (valójában tényleg nem, de a helyzet az, hogy épp a HANA picsázza ketté az olcsó tévékben lévõ scalereket).
A többi része pedig félig igaz-félig nem. Pontosabban igaz teljesen, de ezeknek oka van, nem véletlenül van így.
Most sajnos nincs idõm, de majd jövök, és köpök pár linket, miért kell tök más kép egy monitorhoz, amit közelrõl nézel, és milyen fiziológiai okai vannak, hogy a nagyméretû tévén, amit távolabbról nézel miért nem zavaró a kontúrok kiemelése(sõt).
A cikk az egyik oldalról vizsgálja a jelenséget, ezt próbálja mindent átfogóan ráhúzni az egészre, ami viszont marhaság.
A foteltudomány nem jó, ne kövesd.

Sziasztok! Van egy eladó 360-am 2 konrollerrel, fehér. Kb. 3 éves, alig használt. Lecserélem, mert a szolgáltató ahol vagyok elõállt egy jó kis ajánlattal és tudok szerezni most ott egy újat, Kinectel, ráadásul nagyobb tártetülettel. Szerintetek megéri cserélni?
Bartn73
2 napos LIVE kód:6PK62-QVBJ2-MWX62-QWCKB-J2PK4

gduck
Mielõtt kidobod a pénzt az ablakon, elõtte olvassad el ezt <#wave>

KATT IDE!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

arty
de ez nem egy sima kábel :) ez komponens -> rgb kábel, ami totál átalakitja a képet. mondjuk az életlen fényképek miatt a minõség pont nemigazán állapítható meg :)

Forza.

davidka003
Attól függ milyen kábeled van.
Nekem HD AV kábelem van amin átmegy az 1080p is így kb fél méterrõl nulla különbség van játék közben a HDMI és ez között. HDMI picit élesebb.
De ha sima AV kábellel nyomod akkor azért szar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

blackfire001
Tehát akkor nem érdemes?
davidka003
Anno mondtam, hogy csak linkben rakd majd be. Széthúzza, belassítja a topicot, mobilnetnek halál.
Szerintem házigazda törölhetné. De köszönjük, nem tûnik annyira fosnak az analóg kábellel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Valamivel jobb lesz, mivel digitális jelrõl fogja kapni, nem analógról, de nem sokkal lesz szebb.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

blackfire001
23'-as monitoron xboxozok, VGA kábellel. Ha veszek egy HDMI-DVI kábelt, (HDMI xboxba,DVI monitorba) jelentõsen szebb képet kapok? A hangot pedig hogy oldhatnám meg? Így VGA kábellel kényelmes 1, 1,5 méter távolságból pixeles.
Ezt én sem értem. Rátette a max 22-es monitorra a PS3 képét VGA kábellel. És???? Hint: ha 60-as plazmára teszed hdmi-vel még jobb lesz...
Moby
Ezt értem. A kérdésem nem erre vonatkozott.
Inkább arra, hogy miért nem ezzel játszottad halálra a forza4-et, horizont?

Moby
Ezek a képek mi célt szolgálnak?

DarkSector
Jó neked. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azert rohej, hogy a nexusomnak meg sem kottyan, rezzenestelenul megy igy is ;)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Mindegy már maradhat. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Bocsánat.Míg ezt írtad már ment a kövi adag és csak most látom az üzenetedet.Házigazda be tudja tenni spoilerbe?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
part2.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Többit pls vagy spoilerbe vagy kicsinyítve...:D
Belassul a gépem ha lapozni akarok...:D

The Protector
A beígért képek.

Folyt köv

DarkSector
u bocs télleg én fontba gondolkodtam...:S

bár mindegy még így is szép.
cod eladásoknak kb a fele, és mindezt exclusive játék ként. :)

orichalcos
Inkább 3,3 millióról nem?

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Jól értem? közel 6 millio darabszámról beszélhetünk? :)

Muttley
hint ->
settings - seat position...
;)

Just do it :)

The Protector
Kedves Xboxosok.Még a mai este linkelek képeket játékokból,h meg tudjátok mire képes az Under Control WII/PS3 VGA cable.A képeket spoilerbe teszem mert vannak sztem itt akik annyira nem kíváncsiak rá,de ennyi a minimum h segítettetek kiválasztani megvenni és beüzemelni.

Totti5
De hát ott van a játékba az egész kaszni grafikailag! ez a képernyõ összetologatás egyszerûen gáz, addig amíg ott lesz a hézag.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
undorító-óóó? - de-eeehogyis :)
az autódban is van A-oszlop, oszt' mégse szállsz ki hányni... :)
ha kipróbálnád vmelyik játékteremben, le sem lehetne róla vakarni
na, de ha lúd, akkor legyen kövér :)

http://www.youtube.com/v/d1iEtjs6S80?version=3&hl=en_US

Totti5
Azaz vadi új csúcskormány ( 500 EUR CSR Elite, meg a 700 EUR BMW GT2 mellett ). Aki ennyiért vesz valamit az nem 1-2 évben gondolkozik ( kivéve az ájfón és a tapitelefon, meg tablet júzerek ), és gondolom nem azért dobták piacra hogy Forza 4ezz vele, hanem hogy a következõ részeket is játszhasd, meg engem per pill jobban érdekel hogy milyen vele a netkar, iracing, rfactor 2 meg a GT5. Forza 4et már halálra játszottam.

Moby
Azaz? :)

Totti5
A kormány Forza 4el egyidõben jelent meg, 1 éve!!!

Moby
Te má lehasználtad pár hónap alatt, szóval nyugodtan vehetsz újat is :DD

Moby
Természetesen szurkolok nektek, de tudjuk, hogy benne van a pakliban, kicsit azért is lepõdtem meg, hogy az életciklus végén eszközölsz ekkora beruházást.

arty
jaigen, látom jönnél :DDD

Forza.

arty
Felgyújtom az MS székházat.

Totti, jössz? :D

Forza.

Totti5
Felesleges dolog, ott a CSÍK! undorító. 26"-os HD ready Tvn fogom használni. Kontrolleres gémingre meg a 32-es LED.

Totti5
Ha nem fogja tökéletesen 100%osan támogatni a köv xboxot, akkor személyesen megyek amerikába. Akkora görény nem lehet az MS...

arty
mindegy, VÉGRE beadta ez a sz*r az utolsó sufnikincset :)

Horizon offline: 100% - ha lesz egyszer lájvom, kiezrezem :)

Forza.

arty
egy szekis és egy H váltó jár a csomaghoz

Forza.

Muttley
ezek után tavaszra tessék 1 ilyet is :)

Moby
Nextgenben.

Totti5
Mihez?
x360: Forza 4, Horizon
PS3: GT5
PC: Project Cars, rFactor 2, Netkar Pro, LFS, Race On.

Moby
Kicsit sem fosol, hogy nem lesz visszafele kompatibilitás?

Muttley
féltem, h 100 feletti árat fogsz mondani
és reménykedtem, h karácsonyi ÁÁÁÁÁkció van vhunnnnnn :)

respect, man :)
mindig szimpi, ha vki igényes cuccot vesz
a Far Cry 3-nál csak 1 vmit várok jobban
a tapasztalataidat ezzel a cumóval és a Forza 4-gyel
egy spec teszt: plz, check out, hogy reagál, ha beállítod a kuplungot
de sebváltáskor nem használod

Totti5
H váltó természetesen, 900 fok.

Totti5
Gyártótól lehet csak => www.fanatec.de
384,95 EUR
Gondolom tartalék, nekem csak 1 db járt:D

TaRka0107
Az nem H váltó ugye?
Mennyit fordul a kormány?
A legfontosabb, mennyi egy ilyennek az ára?:)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Muttley

ez nagyon ÁÁllat <#eljen>
melyik cégtõl rendelted?
mennyibe fáj?
miért van 2 sebváltó?