XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
10 évért kapunk egy Kinect-es Arcade játékot.
Hát kösz.
Isten éltesse õket.

Ha nehéz megoldani hogy egy régi értelmes játékot adjanak ajándékba, legalább adtak volna párszáz MP-t vagy 1 havi GOLD-ot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

közeledik a karácsony <#vigyor5>

-tRs-Landor

arty
MS <#falbav> (kinektonly - ergo ez nem ajándék, hanem kinektpromo.)

Forza.

TaRka0107
De mért nem olyan tölthetõ le ingyen, amihez nem muszáj kinect?<#duhos2>MICROSOFT!<#mf1>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Totti5
10 éves az LIVE

KÖSZÖNJÜK,
hogy a részesei voltatok ennek a 10 csodálatos évnek!

Fogadjatok el tõlünk egy apróságot!

Wreckateer

Letölthetõ INGYENESEN 48 órán át!

To celebrate, head over to Xbox.com for details on how you can win one of the VERY limited edition Tenth Anniversary consoles* and pick up your free copy of Wreckateer. Plus members can save 50% on Castle Crashers, Battlefeld 1943, Fruit Ninja Kinect, Geometry Wars: Retro Evolved, Bastion, Peggle and Full House Poker. Don’t forget to download the free Gamer picture Your local Xbox.com may also have additional promotions for the anniversary, so be sure to sign in with your account and see what’s up and details.

Figyeljetek hátha lesznek más akciók is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Oriic, kalács és akit még érdekel ...

A HALO 4 elsõ öt napja

Több mint négy millió ember játszott a Halo 4-gyel Xbox LIVE-on az elsõ öt napban.

13.5 millió óra sztori Kampányt, 1.9 millió óra Spartan Ops-ot és 16 millió óra War Games-t játszottak az elsõ öt napban, összesen 31.4 millió óra játékidõ.

1,116,882 játékos fejezte be a Kampányt az elsõ öt napban.

Ezen játékosok 6%-a vitte végig a Kampányt Legendary fokozaton az elsõ öt napban.

43,335,060 achievement-et nyitottak ki az elsõ öt napban.

2,675,140,836 ellenfél hullott el a Kampány alatt az elsõ öt napban.

505,250,095 ellenfél veszett oda Spartan Ops küldetések során az elsõ öt napban.

1,410,025,354 Spartan esett el War Games közben az elsõ öt napban.

"We couldn’t have achieved any of the above numbers without you, so from all of us at 343, thanks for playing." <3 /BS ANGEL/

forrás: Halo Waypoint Bulletin

Nem hangzik gyengének, bár nem értek a számokhoz ... <#vigyor0>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
>ötletek vkinek? :)

http://www.youtube.com/v/SOxBAKlSQpM&version=3

Adversus solem ne loquitor

Muttley
CoD Black Ops 2 - zombi dara

arra mi a megoldás, amikor már sokszor veszed fel a "life revive" palackot és láda eltûnik?
ja, és mi a lényege zombie buszozásnak???
össze kell szedni spare parts-okat, amiknek egyenlõre nem láttam értelmét + amikor beesek a laborba, onnan nem tudtam kijönni- konkrétan nem találtam a kijáratot

ötletek vkinek? :)

Just do it :)

Totti5
Gyenge lett, vagyis én ez elsõ animációs videó után nem egy mario kart copyra számítottam, hanem F1es játékra amolyan Minidrivers feelingre, de a demo alapján ez egy semmi. F1es hangulat nincs, a pályák még csak véletlen sem hasonlítanak a F1esre, és nincs benne semmi feeling. Fogjuk rá hogy jól néz ki ( nyilván nem lemezeshez képest, hanem 1200 pontos árkéd cím ), mert tartalomban is annyit ér. Lemezesnek ezt felesleges volt kihozni.

http://www.youtube.com/v/EujcdqaMSo4&version=3

merthogy? én már tök régóta vártam a megjelenését! :D

-tRs-Landor

Macccy
8)
Állat, mi? Na és ez a multiplayer, ezt mondom: engem sose lehetett leültetni CS-zni, Unreal Tournament még csak csak, de az is csak rövid ideig. Sose komáltam a multi zúzdát, na pláne nem online a sok hindi brazil meg vietkong meg átlag repper feka kissrác ellen! :) De ez ... ez valami kicseszettjó, még akkor se dobom el amikor nyilvánvalóan elpicsáznak, márpedig az nem ritka ellenben gyakori!
És szerintem ez a leginkább tanító játék, ha konzol FPS-rõl van szó, ezt KOMOLYAN hiszem! Példás ...

Apropó, mikor és hol kaptál Limited -et, mert ismerek itt olyat aki sajnos nem kapott :S

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nalam mukodik, pont tegnap hasznaltam.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Victor1103
A 360-on már eltünt az achievementek facebookon való posztolási lehetõsége?:( Nekem errort ír ki. Van rá valami más mód hogy meg tudja osztani õket?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Totti5
Hasonlókkal?:) AC szériát örömmel viszem végig! Azt meg te nem bírod:)))

RDRben a story éles váltása nem tetszett, de már nem is tudom miért nem folytattam. Amúgy sem a GTA4, sem az RDRel nincs az ég világon semmi bajom. Generáció legjei.

Totti5
Az a kiegészítõ volt, alappal 40 órát játszottam, de storyban 30%ig jutottam csak... ha bekapcsoltam akkor ótóztam, fizikáztam, elvoltam.

Waczkor
Hát én ezt nem így tudom:)

Szokás szerint beleunt úgy mint az RDR-be meg a hasonlókba:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
ugytudom a 4 meglett volna tottinak, ha nem veszik el a játékállása... :)) ugyhogy, de, a gta hibája :))

Forza.

kakaoskalacs
Atyaéég mennyire király a Halo 4 ^^
Eddig maximálisan magával ragadott a játék , mondjuk meglepoen nehez néhol de meg lehet szokni. Ahogy elnézem lesz olyan jó mint a Reach volt ha nem jobb. No meg az uj ellenfelek fegyverek elég ötletesek.
A MultiPlayerrel baratkozok még az annyira nem az én világom , holott marha élvezetes.
Tényleg le a kalappal a fejlesztõk elött jó munkát végeztek.
Azt hiszem 15k-ért megérte a Ce-t venni.
majd ha vegigtoltam biztos találok valami negativumot is.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Macccy
Naigen. Erre elismerõen kell bólintsak, még a marhajó Halo-val a mancsomban is!
Pre-order Now

Totti5
Challenge Accepted !!! :))

Waczkor
Király lesz megint kiugrani egy gépbõl,San Andreasban is egyik kedvenc küldetésem volt,mikor mocival fel kellett érni egy gépre majd a végén stílusosan elhagyni:)

0day,de eddig se volt kérdéses.

BTW jó lett a Hitman.

DarkSector
Büntet a nem gameplay.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Sose fogsz egy GTA-t se végigtolni és ez nem a GTA-k hibája:)

Amúgy meg büntet szokás szerint<#eljen>

Totti5
Elsõ GTA amit végig fogok játszani?

http://www.youtube.com/v/Vzue74y7A84&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

SpeedXHUN
Ha van valaki,aki vágja az RGH-val kapcsolatos dolgokat,és engedne,hogy privátban feltegyek pár kérdést,az írjon rám,nagyon szépen megköszönném! Bocsi hogy offoltam a topicot! Régen volt boxom,akkor még a flashnél leragadtam:D Üdv!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Macccy
Jah, nagyon jó az tuti. Abszolút méltó folytatás és a záporozó content videók csak tovább fokozzák az érzést, hogy ezzel nagyon törõdnek!

Amúgy épp tegnap beszéltük haverral co-op közben, hogy amit az AI mûvel (95%-ban) az valami fergeteges, még mindig így 6 Halo után is: a kicsik reagálnak a nagyok jelenlétére, elhullására, a sakálok ügyesen használják a pajzsot és szintfüggõen átkozottul jól a beam rifle -t! Az elitek beszarás jól ugrálnak fedezékbe magasabb szinteken, már azt hittem némelyiknél agyfaszt kapok, a Knight -ok pedig a frászt hozták rám sokszor, elém teleportáltak!
Persze van útvonalkeresés baj így is, három helyen találkoztam ilyennel azt hiszem: elején egy banshee a barlangban a falnak támasztotta magát folyton és várta a sorát, aztán egy alul iskolázott Spartan IV az ötödik pálya elején a Mammoth mellett futott kitartóan arcával a falnak támaszkodva ... végül beakadt elite várta bután a sorsát fedezék mögött. De ilyenek szerintem minden játékban maradnak ... :)

Macccy
Miazhogy megnéztem, már bekopott a lemez ott ahol tárolva vagyon :) Kíváncsi vagyok így vagy úgy a Legendary -re, már csak az utolsó pályát kell megcsináljuk és meglátjuk!

SPOILER -- SPOILER
Szerintem amúgy Cortana megvan még, méghozzá a Requiem -en, a Librarian AI tuti lemásolta abban a pár percben, amíg lelopta Chief elõl a részecske ágyúk/gravity well kikapcsolása után!
Más: lehet elsiklottam felette, de az megvan, hogy mit akart a Didact az Infinity -tõl? Elõször a rádiójel miatt hagyja beesni, aztán scannelni kezdi, ráküldi a behódolt Covenant -et és egy MAC kell, hogy elhajtsák a vérbe ... De nem rémlik mit akart ott akkor.
Neked/nektek?

Victor1103
Én is végig vittem a Halo 4-et. Hát számomra ez minden idõk legjobb FPS-e lett(jelenleg). Szép grafikai, a legjobb AI a mûfajon belül, változatos minden téren újat mutatott. Nem utolsó sorban nagyon jó volt a történet egy remek új trilógia kezdete.A Chief és Cortana közti viszont nagyon jól ábrázolták azért remélem, hogy ennek még valamilyen formában lesz folytatása:) Este kipróbálom a többi játékmódot is

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

orichalcos
Kis csalódás a Legendary ending, kaptunk talán egy másodperc plusz jelenetet.(sõt) Ettõl függetlenûl best Halo nekem.

Az utolsó két terminal videót megnézted már? Krva jók lettek.

My streams: https://beam.pro/oriic

Muttley
Dirt 3 - Complete Edition

aki megvette, a lemezen rajta van minden DLC-pack
vagy csak letöltõ kódokat, amiket live-ról kell leszedni?

Macccy
Ja, annyi még hogy a boss-nak totál olyan a hangja néha, mintha Optimus Prime -ot hallanám :) ... Awesome

Macccy
Na lepörgött a HALO 4 vége (credits után van még egy epilogue)! Fasza volt, gyorsan le is toltam mégegyszer az utolsó rallypoint-tól :)
Egy apróságtól eltekintve, amit még nem raktam össze, nagyon jól meg van csinálva a történet és megható a két fõszereplõ kapcsolata és sorsa.
Az cutscene-ek talán a legszebbek amiket valaha láttam, elképesztõ.

Legendary endingre fel!

Waczkor
Valakinek biztos jó lesz,erre csak azt tudom mondani,hogy eddig két gém volt amihez járt szobrocska,Splinter Cell Conv,Max Payne 3 és bármennyire is nem a legminõségibb szobrok,nekem mind2 tetszik,két kedvenc karakterem és jól mutatnak a szobámban<#eljen>

BTW néztem Hitman Ce unboxingot,egész pofás a szobor ott is ,bár jobb lett volna egy rendes szobor,nem egy ilyen nagyfejû mogorva baba.

grebber
Még mindig jobb mint a karcos batarang <#banplz>
Ha 20k-ért adnák venném!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
aki a figuráért veszi meg, meg is érdemli
erre már tud rejszolni :)

Totti5
Hogy néz már ki a figura karja???<#vomit><#wilting>

orichalcos
Választhattam 8 specializáció közül.

The Protector
Akkor ízlésed is van.Nagyon szépen szól,nagyon jó a basszus és állítható is.Én 100% ban meg vagyok vele elégedve.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kirol
Nekem is van ilyen hangfalam. :)

Macccy
Ott se nagyon, én legalábbis 1x találkoztam laggal mondom. Zsir látom már megugrottad az 50-es Spartan Ratinget! Kaptál érte valamit?

orichalcos
Nálam semmi ilyesmi nem volt. Egyedül a co-opnál van lag, meg spartan opsnál.

Macccy
Apropó Oriic! nálad még nem volt semmi hiba? Matchmaking join -olás közben egyszer már elment nekem is 1-2 percre a Live, elsõ nap meg akadt még szerver gond a statisztikákkal, de azóta szinte semmi. Lag volt tegnap pár percig de az is csak a co-opba Zorkóval! :)

Szerintem egy játéknál amit wordwide egy idõben 500~600ezer ember játszik keményen, ez belefér ... bár nem értek a számokhoz

Macccy
Ezt mondtam én is egy hete:
3.1 millió darab fogyott a Halo 4 elsõ napján, azaz November 6.-án! "Bejelentették, hogy 1.9 millió példányt értékesítettek az Egyesült Államok területén" (forrás: Examiner és VgChartz)

Amúgy bõdületes, én maximálisan gratulálok nekik, bár Legendary közben volt két rész ahol elküldtem mindet a k.rva anyjába, de az amúgy is hülye nehézségi szint. :)
Viszont vannak kevésbé elégedett játékosok a Halo Waypoint és Halo 4 Matchmaking szerver problémák,(amennyi adatot, statisztikát eltárol játékosonként nem is csoda) rossz kapcsolat, hálózati lag miatt.
A srácok gondolom a Spartan Ops és a kimaradt játékmódok reszelése mellett sem unatkoznak!

Moby
TizenXéve 250K-ért vettem a 72cm-es, síkképcsöves, trinitronos, CRT tévét. Ugyan még ma is tökéletesen mûködik anyósomnál, de ez szerintem sokkal abszurdabb volt abban az idõben, amikor 200Ft-t volt egy liter benzin, és 20K volt a minimálbér.
Ja igen, akkoriban 2M körül kóstált egy 42-es, SD plazma. Karácsony elõtt leárazták 800K-ra, 1 nap alatt elment mind.

TaRka0107
Én meg vettem 23"-os monitort, mert a HDTV szüleim szobájában van. Elég jó képet ad. 120-ért vette faterom részletre és a kamat annyi, hogy + részletet kell fizetni, amit az elején kellett. Samsungok elég jók és pixel garancia is van rá úgy tudom. Monitort meg elõrébb húzom és az ágyból játszok, de valamikor az ágy szélére kell üljek mert nem látom. Fõleg multiban van így. Singlet simán letolom fekve. Ja és monitornál tényleg messzebbrõl kell játszani, mert látszik nagyon közelrõl az elsimítás hiánya. (tudom 4x-es AA van boxon)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Elhisszük, hogy jó a kép :)
Annyira itt a felbontás nem játszik, lévén így vagy úgy, de mindenki scalelt képet bámul. Az viszont itt az esetedben szerencsés, hogy legalább 1/1-es pixel AR-el megy, azaz 16/9-es a monitorod. 16/10-es, meg 5/4-es monitorokkal duplán szopás van.

FlyHigh
180-ért vettem 5 év garival a Panasonic G30-at, ami többszörös teszt gyõztes és az egyik legjobb képminõségû 2D-s plazma. Amúgy száz körül is egész normális 32"-os LCd-ket lehet kapni, hiperugrás a 22"-os monitorhoz képest, aminek még lehet, hogy a képaránya sem tökéletes, én is görnyedtem sokat ilyen elõtt konzollal is.

Thrash \'Till Death

The Protector
Mikor segítettetek megcsinálni a dolgokat akkor ígértem nektek képeket.Hát sajnos csak ilyen minõségben ment a felvétel,bocs.A monitorom VGA-s és az Under Control kábellal van rákötve.A kép 720p-ben van megjelenítve.Az volt a célom vele h megmutassam kb mit tud a kábel,de ezek szerint annyira nem jön át,de ha hisztek nekem akkor nagyon szép képet tud adni.

Commodore:720p-s képet állít elõ.Sajnos ezt tud csak a monitor mert 1600x900 a max felbontás.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Még mindig luxus. És abszurd dolog, hogy egy TV 150-300 ezer Ft-ba kerül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;