XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát kösz.
Isten éltesse õket.
Ha nehéz megoldani hogy egy régi értelmes játékot adjanak ajándékba, legalább adtak volna párszáz MP-t vagy 1 havi GOLD-ot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-tRs-Landor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
KÖSZÖNJÜK,
hogy a részesei voltatok ennek a 10 csodálatos évnek!
Fogadjatok el tõlünk egy apróságot!
Wreckateer
Letölthetõ INGYENESEN 48 órán át!
To celebrate, head over to Xbox.com for details on how you can win one of the VERY limited edition Tenth Anniversary consoles* and pick up your free copy of Wreckateer. Plus members can save 50% on Castle Crashers, Battlefeld 1943, Fruit Ninja Kinect, Geometry Wars: Retro Evolved, Bastion, Peggle and Full House Poker. Don’t forget to download the free Gamer picture Your local Xbox.com may also have additional promotions for the anniversary, so be sure to sign in with your account and see what’s up and details.
Figyeljetek hátha lesznek más akciók is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A HALO 4 elsõ öt napja
13.5 millió óra sztori Kampányt, 1.9 millió óra Spartan Ops-ot és 16 millió óra War Games-t játszottak az elsõ öt napban, összesen 31.4 millió óra játékidõ.
1,116,882 játékos fejezte be a Kampányt az elsõ öt napban.
Ezen játékosok 6%-a vitte végig a Kampányt Legendary fokozaton az elsõ öt napban.
43,335,060 achievement-et nyitottak ki az elsõ öt napban.
2,675,140,836 ellenfél hullott el a Kampány alatt az elsõ öt napban.
505,250,095 ellenfél veszett oda Spartan Ops küldetések során az elsõ öt napban.
1,410,025,354 Spartan esett el War Games közben az elsõ öt napban.
"We couldn’t have achieved any of the above numbers without you, so from all of us at 343, thanks for playing." <3 /BS ANGEL/
Nem hangzik gyengének, bár nem értek a számokhoz ... <#vigyor0>#vigyor0>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Adversus solem ne loquitor
arra mi a megoldás, amikor már sokszor veszed fel a "life revive" palackot és láda eltûnik?
ja, és mi a lényege zombie buszozásnak???
össze kell szedni spare parts-okat, amiknek egyenlõre nem láttam értelmét + amikor beesek a laborba, onnan nem tudtam kijönni- konkrétan nem találtam a kijáratot
ötletek vkinek? :)
Just do it :)
-tRs-Landor
Állat, mi? Na és ez a multiplayer, ezt mondom: engem sose lehetett leültetni CS-zni, Unreal Tournament még csak csak, de az is csak rövid ideig. Sose komáltam a multi zúzdát, na pláne nem online a sok hindi brazil meg vietkong meg átlag repper feka kissrác ellen! :) De ez ... ez valami kicseszettjó, még akkor se dobom el amikor nyilvánvalóan elpicsáznak, márpedig az nem ritka ellenben gyakori!
És szerintem ez a leginkább tanító játék, ha konzol FPS-rõl van szó, ezt KOMOLYAN hiszem! Példás ...
Apropó, mikor és hol kaptál Limited -et, mert ismerek itt olyat aki sajnos nem kapott :S
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
RDRben a story éles váltása nem tetszett, de már nem is tudom miért nem folytattam. Amúgy sem a GTA4, sem az RDRel nincs az ég világon semmi bajom. Generáció legjei.
Szokás szerint beleunt úgy mint az RDR-be meg a hasonlókba:)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Forza.
Eddig maximálisan magával ragadott a játék , mondjuk meglepoen nehez néhol de meg lehet szokni. Ahogy elnézem lesz olyan jó mint a Reach volt ha nem jobb. No meg az uj ellenfelek fegyverek elég ötletesek.
A MultiPlayerrel baratkozok még az annyira nem az én világom , holott marha élvezetes.
Tényleg le a kalappal a fejlesztõk elött jó munkát végeztek.
Azt hiszem 15k-ért megérte a Ce-t venni.
majd ha vegigtoltam biztos találok valami negativumot is.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Pre-order Now
0day,de eddig se volt kérdéses.
BTW jó lett a Hitman.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy meg büntet szokás szerint<#eljen>#eljen>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Amúgy épp tegnap beszéltük haverral co-op közben, hogy amit az AI mûvel (95%-ban) az valami fergeteges, még mindig így 6 Halo után is: a kicsik reagálnak a nagyok jelenlétére, elhullására, a sakálok ügyesen használják a pajzsot és szintfüggõen átkozottul jól a beam rifle -t! Az elitek beszarás jól ugrálnak fedezékbe magasabb szinteken, már azt hittem némelyiknél agyfaszt kapok, a Knight -ok pedig a frászt hozták rám sokszor, elém teleportáltak!
Persze van útvonalkeresés baj így is, három helyen találkoztam ilyennel azt hiszem: elején egy banshee a barlangban a falnak támasztotta magát folyton és várta a sorát, aztán egy alul iskolázott Spartan IV az ötödik pálya elején a Mammoth mellett futott kitartóan arcával a falnak támaszkodva ... végül beakadt elite várta bután a sorsát fedezék mögött. De ilyenek szerintem minden játékban maradnak ... :)
SPOILER -- SPOILER
Szerintem amúgy Cortana megvan még, méghozzá a Requiem -en, a Librarian AI tuti lemásolta abban a pár percben, amíg lelopta Chief elõl a részecske ágyúk/gravity well kikapcsolása után!
Más: lehet elsiklottam felette, de az megvan, hogy mit akart a Didact az Infinity -tõl? Elõször a rádiójel miatt hagyja beesni, aztán scannelni kezdi, ráküldi a behódolt Covenant -et és egy MAC kell, hogy elhajtsák a vérbe ... De nem rémlik mit akart ott akkor.
Neked/nektek?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az utolsó két terminal videót megnézted már? Krva jók lettek.
My streams: https://beam.pro/oriic
aki megvette, a lemezen rajta van minden DLC-pack
vagy csak letöltõ kódokat, amiket live-ról kell leszedni?

Just do it :)
Egy apróságtól eltekintve, amit még nem raktam össze, nagyon jól meg van csinálva a történet és megható a két fõszereplõ kapcsolata és sorsa.
Az cutscene-ek talán a legszebbek amiket valaha láttam, elképesztõ.
Legendary endingre fel!
BTW néztem Hitman Ce unboxingot,egész pofás a szobor ott is ,bár jobb lett volna egy rendes szobor,nem egy ilyen nagyfejû mogorva baba.
Ha 20k-ért adnák venném!
Next PC upgrade: 2022

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
My streams: https://beam.pro/oriic
Szerintem egy játéknál amit wordwide egy idõben 500~600ezer ember játszik keményen, ez belefér ... bár nem értek a számokhoz
3.1 millió darab fogyott a Halo 4 elsõ napján, azaz November 6.-án! "Bejelentették, hogy 1.9 millió példányt értékesítettek az Egyesült Államok területén" (forrás: Examiner és VgChartz)
Amúgy bõdületes, én maximálisan gratulálok nekik, bár Legendary közben volt két rész ahol elküldtem mindet a k.rva anyjába, de az amúgy is hülye nehézségi szint. :)
Viszont vannak kevésbé elégedett játékosok a Halo Waypoint és Halo 4 Matchmaking szerver problémák,(amennyi adatot, statisztikát eltárol játékosonként nem is csoda) rossz kapcsolat, hálózati lag miatt.
A srácok gondolom a Spartan Ops és a kimaradt játékmódok reszelése mellett sem unatkoznak!
Ja igen, akkoriban 2M körül kóstált egy 42-es, SD plazma. Karácsony elõtt leárazták 800K-ra, 1 nap alatt elment mind.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Annyira itt a felbontás nem játszik, lévén így vagy úgy, de mindenki scalelt képet bámul. Az viszont itt az esetedben szerencsés, hogy legalább 1/1-es pixel AR-el megy, azaz 16/9-es a monitorod. 16/10-es, meg 5/4-es monitorokkal duplán szopás van.
Thrash \'Till Death
Commodore:720p-s képet állít elõ.Sajnos ezt tud csak a monitor mert 1600x900 a max felbontás.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑