XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Amirõl te beszélsz az akkor lenne igaz ha lnenne egy ilyen játék, amit én is elérhetnék kinect néálkül és arra panaszkodnék...de most nem beszélhetsz ajándékról az én szemszögembõl.

Csak a magadéból...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem értesz, ez nem így megy ahogy te elképzeled, csak azért beszélsz így mert te vettél kinect-et és ezt természetesnek vetted.

Tudod mi az ajándék, legutóbb volt egy partydoboz avatar kellék...ennyi.

ez a mostani ez ajándék...a KINECT tulajoknak...
nem mindenkinek, vagyis nem általánosíthatsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Az ajándék a game bazzz amit igyen adnak neked is attól függetlenül,hogy nincs kinected fogd már fel!!!!!

Mint ahogy 1 LÓ is az ajándék,de attól mert Te a lakótelepen laksz és a nappaliba nem tudsz lovagolni vele még az a gyökér ló a tiéd.Tarthatod a teraszon és talicskázhatod le a lószart alóla a játszóra,mint ahogy a gamát is csak nézegetheted a vinyódon esetleg mérgelõdhetsz,hogy nem fér el majd más miatta... <#kacsint>
DarkSector
Hogy érthetõbb legyek:

Én azt mondom neked, figy haver karácsonyra vettem neked egy ajándékot , egy 500 ft-os vackot, átadnám de jó lenne, ha fizetnél elõtte 10ezret.
Gondolom örülnél az ajándéknak.

DarkSector
Elveszel a saját elméletedben, nem kell itt összesküvéselméletet gyártani, mert kurva egyszerû.

mi az ajándék?
Amit ingyen adnak.
és te MEGKAPOD.

Itt ingyen adják, de kell hozzá egy 30 ezres tárgy, ami nem alapfelszereltség.

EZ nem ajándék!
Vagyis magyarul ennyi, a sok "mert vegyél kinectet és akkor ingyen lesz" szerintem senkit nem érdekel.

Külföldieknek van sok extra a live-on.
Persze mondják neked hogy ne szomorkodj neked is elérhetõ csak fogd magad meg a géped és költözz külföldre.
Te akkor ezt úgy értékeled hogy egy ajándék...lófaszt, úgy értékeled hogy téged egyszerûen kihagytak a csapatból és szarnak rád.

Te is ezt mondod szarnak rá.
Én is ezt írtam, meg arty is...akkor mirõl is vitatkozunk? :)

Harlekin
Dehogy is nincs igazam,csak Ti szeretnétek magatokkal elhitetni,hogy ez amit MS tesz EZT Érted,Értem teszi.Ezt csak és kizárólag magáért teszi...Még azt is leszarja,hogy van kinected vagy nincs...De mivel nekik ezek szerint "többet" jelentenek a kinect tulajok,mert ne adj isten õk még így a finisbe is tömtek 1 kicsi pézt a zsebükbe ezért megajándékozták õket(már akinek kell).Hogy most ezt a 10. Évükhöz kötötték,vagy valamelyik csámpás titkárnõjük ovulációs napjához semmit,de semmit nem jelent.

DarkSector
Bocs de ezt a témát lezártam.
Most kurvára nincs igazad, és nem sértésbõl írom.
Nagyon rosszul látod a dolgokat per pillanat.

DarkSector
De ott volt, többek közt hogy ha átlépsz sok cucc nem lesz meg.
Valamint az elsõk között írták hogy ha átlépsz akkor nincs visszaút, ezt mondjuk itt láttam a topikban én bevállaltam és Migráltam, tudtam nincs visszaút.

Amúgy a visszalépést még MÁIG nem értem.

MINEK, MI a gecinek kéne visszamenni? 2-3 arcade miatt ami éppen nincsen ezen a magyaron?
Pff.

Harlekin
Amúgy meg olvas nyugodtan vissza akkora amikor ment ez a migrálás hisztéria.Én,már akkor írtam,hogy ebbõl szopás lesz.Nincs értelme átmenni.Mi volt akkor.. Le lettem ugatva,hogy mitõl lenne szopás ez csak konspiráció amiket összehordok...Nekem meg se fordult a fejembe,hogy migráljak.Pedig semmi de semmi veszíteni valóm nem volt,mert nem volt megvett gamám dlc-m stb.
Harlekin
Még szerencse hogy nem,mert Én nem rinyálok semmiért.Szimplán annyíra szimpatizálok velük,hogy 5. Éve minden nap a liven lógok a virágboltos boxal És megjelenés elött gamálok a gamákkal,de Én vagyok az akit nyírnak,nem az aki szaros 800 Ms pontér meg fostos puliér besétált a vágóhídra....<#kacsint><#nevetes1>
arty
Szerencsére nem vagy a helyünkben, így nem mutatod MS-nek, hogy "birkák vagyunk, nyírjatok!!!" :PP

Forza.

arty
De, engem megkárosítottak a magyar lájval. Szarabb szolgáltatás, elveszett több megvett játékom.

Pedig a promo annyiról szólt, hogy kapok cukorkát (pontot) ha átmegyek.

Forza.

Harlekin
Amúgy meg ez igen szar hasonlat volt...
Téged ezzel nem károsítanak meg azért,mert nem tudod használni...
Mert ha azt mondom,hogy gyere adok 1 Big Macet....Jaaaaa hogy Hindu vagy...szopacs....
Na ez hasonlat erre a helyzetre.<#kacsint>
Totti5
Sose mondod meg hogy mennyi, mert kéminõségre a COD kocsikáztatja a 720ps natív BF3at.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ops IIs native resolution is now 880x720 on Xbox 360 with 2x MSAA

geciigényes a konzol géming :D

Harlekin
Én a helyetekbe petíciót írnék MS-nek,hogy most ezt hogy is gondolják. Szégyelljék a mocskos pofájukat!Vagy jobbat tudok bojkottáljátok azzal õket,hogy 1 hónapig nem mentek livére.
Csak észbe kapnak és kárpótlásul kizárólag a kinect nélküli live tulajdonosoknak 1 teljes játék letölthetõ lesz livérõl INGYEN...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Totti5
Logitech honlapon G27 ára 92990 forint.

arty
de ez nem most indult ;)

Forza.

arty
Gyere adok cukorkát. Aztán ne sírj ha mellé pofánváglak, de elégedetlen paraszt! :D

Forza.

arty
"Tisztán oda volt írva hogy ez mivel jár."

Nem volt odaírva.

Forza.

Harlekin
Dehogy is nem értem mivel pont telibe szarom,hogy adták.Én használhatnám mégse kell...Ennyí...Nyamvadt HALO 3-at mi??Azzal a nyamvadt HALO 3 al még mindig többet keresnek havonta mint ezzel amit most adtak összesen fognak.
Ingyen az MS... amikor 1 nyamvadt pólót a fos avatarodhoz 80 MS pontér veszel...
Adták ezt és kész a lényeg az,hogy megy a sírás,hogy miért ezt miért nem azt miért így miért nem úgy. Mennyivel jobb lett volna,ha SEMMIT nem adnak akkor nem menne a sírás!!!!<#nevetes1>
arty
Az olyan ajándék, amit nem tudsz használni, csak akkor ha veszel cserébe egy másik, 20x drágább ajándékot cserébe. Ez üzlet. Méghozzá a lehúzós fajta.

Forza.

arty
kabbeeeeee :D (/me IRIGY!!!)

Forza.

arty
Lenne akinek nem tetszik vs. a többés NEM TUDJA HASZNÁLNI. Érzed valamennyire a különbséget vagy ragozzuk még?

A magyar lájv esetét ahoz tudnám hasonlítani, amikor örülsz, hogy kapsz egy puszit egy lánytól, ám utána jössz rá, hogy ezért a pasija utána seggbek*r.

Persze, ha akarsz, ezekért Te még nyugodtan legyél hálás is.

Forza.

Totti5
G27 is 100 ezerrel indult.

davidka003
Szerintem pont te vagy aki marhára nem érti.
Szánalom a Microsoft számára, hogy 10 éves évforduló és mondjuk egy nyamvadt Halo 3-at nem bírt adni ingyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Az, hogy ez többe kerül mint egy normális Logitech kormány?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
"Ezt te komolyan gondolod?
Végülis jah mindössze egy 30 ezret kell kiadnom hogy ingyen játszak egy érdektelen arcade játékkal."

Ez a legjobb -egy érdektelen arcad játék...akkor meg minek kell...örülj neki,hogy te nem is tudsz vele játszani.De megint csak az van amit írtam,hogy most már ott tartasz,ha tudnál vele játszani kinect nélkül akkor is bajod lenne vele,mert hát hisz 1 érdektelen arcad játék.Az örök elégedetlenség.....

loááál
Totti5
Mi a vicces?

Harlekin
Jaaaa hogy akkor ez mégis csak így van,ahogy leírtam.
Kell,de szar akkor már nem is kell.Tehát az örök elégedetlenség.Mint most is....<#nevetes1>
Harlekin
Neked ez nem elérhetõ???Otvan megkaphatod a tiéd lehet csak használni nem tudod.Tehát ajándék lónak tényleg ne nézd a fogát.<#kacsint><#nevetes1>
davidka003
Vicc.

DarkSector
Bocs de mivel itt nem müködik a hsz linkelése, vagy legalábbis nekem nem jelenik meg ezért nem tudom mire kérdezel rá. :D

Totti5
109e
Hétvégén rendeltem szombaton, hétfõn csomagolták már, kaptam a mailt hogy kész a szállításra, kedden már a UPSnél volt és ma 5kor érkezett meg. 1 hét sem telt el.

DarkSector
"Akkor nem is siránkoztak hisz nagy volt az öröm ellenben most legalább a banda fele visszacsinálná,ha lehetne."

Hogy utána valaki meggondolta magát, azt a kutya nem érdekli, figyelmetlenség.
Tisztán oda volt írva hogy ez mivel jár.

DarkSector
"Amúgy meg ezt is mindenki 1enlõen tudja használni,csak venni kell kinectet."

Ezt te komolyan gondolod?
Végülis jah mindössze egy 30 ezret kell kiadnom hogy ingyen játszak egy érdektelen arcade játékkal.

Ajándék lónak ne nézd a fogát, de ha én adok neked egy ajándékot, és azt nem adom neked, akkor az már nem ajándék, csak egy szándék.

#127756 <#kerdes>

-tRs-Landor

mennyibe fájt? Mennyi idõ alatt érkezett meg?
TDC Geronimo
BO2 letolva. Eddigi kampányok közül ez tetszett a legjobban, ez is nézett ki a legjobban. Credit utáni rész meg... :DDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mekkora faszsag ez a fifa 13.. nicns benne sima offline mód ahol haverral tudnank jatszani egymas ellen :@

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Harlekin
Akkor nem is siránkoztak hisz nagy volt az öröm ellenben most legalább a banda fele visszacsinálná,ha lehetne.
Az elmúlt fél évbe csak itt SG-n kb 50 hszbe kérdezték,hogy lehet Magyar livérõl vissza migrálni és 1be se,hogy lehat Angolról magyarra....
Harlekin
Amúgy meg ezt is mindenki 1enlõen tudja használni,csak venni kell kinectet.
De el se hiszed mennyi olyan ember van akinek van live acc.Csak épp xboxa nincs.Azok is jogosan háboroghatnak,hogy miért nem olyat adnak amit õk is tudnak használni.<#kacsint>
Ne is keress összefüggést....<#nevetes1>

De töltsed le és legalább meglesz!

AJÁNDÉK LÓNAK NE NÉZD A FOGÁT!!!!<#nevetes1>
DarkSector
Akkor kérdés hogy kivel van a probléma, mert én amit leírtam az logikus, mert más is szóvá tette, míg a kutyusnál meg az ms pontoknál nem siránkoztak.
Várom a megoldást hogy miben nem látom az összefüggéseket. :)

Harlekin
Na ezen 1 cseppet se lepõdtem meg,hogy TE nem érted az összefüggést!<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
Hát szerintem egy szót nem szólt volna senki ha vagy értelmes játékot, AMIT MINDENKI EGYENLÕEN TUD HASZNÁLNI, vagy pontokat vagy elõfizut.

Kutyussal az ÉG-VILÁGON semmi baj nem volt, mindenki hozzáfért és mellé adtak 800-1600MP.

Szóval nem értem az összefüggést.

Ezt adom! <#nevetes1>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

szép kis BDSM cucc <#banplz>

-tRs-Landor

orichalcos
Hát nem semmi...

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Yeah! :)

Harlekin
Az örök elégedetlen banda.Nem tök mind 1 így is úgy is lenne akinek valami nem tetszik.<#nevetes1>

Pont mit a magyar live.

Ment az anyázás,hogy nincs.....
Majd lett és nagy lett az öröm volt puli ms pont csuda világ...
Most meg megy az anyázás,hogy szar mivel ez nincs az nincs lófasz sincs....<#nevetes1>