XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a magadéból...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudod mi az ajándék, legutóbb volt egy partydoboz avatar kellék...ennyi.
ez a mostani ez ajándék...a KINECT tulajoknak...
nem mindenkinek, vagyis nem általánosíthatsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mint ahogy 1 LÓ is az ajándék,de attól mert Te a lakótelepen laksz és a nappaliba nem tudsz lovagolni vele még az a gyökér ló a tiéd.Tarthatod a teraszon és talicskázhatod le a lószart alóla a játszóra,mint ahogy a gamát is csak nézegetheted a vinyódon esetleg mérgelõdhetsz,hogy nem fér el majd más miatta... <#kacsint>#kacsint>
Én azt mondom neked, figy haver karácsonyra vettem neked egy ajándékot , egy 500 ft-os vackot, átadnám de jó lenne, ha fizetnél elõtte 10ezret.
Gondolom örülnél az ajándéknak.
mi az ajándék?
Amit ingyen adnak.
és te MEGKAPOD.
Itt ingyen adják, de kell hozzá egy 30 ezres tárgy, ami nem alapfelszereltség.
EZ nem ajándék!
Vagyis magyarul ennyi, a sok "mert vegyél kinectet és akkor ingyen lesz" szerintem senkit nem érdekel.
Külföldieknek van sok extra a live-on.
Persze mondják neked hogy ne szomorkodj neked is elérhetõ csak fogd magad meg a géped és költözz külföldre.
Te akkor ezt úgy értékeled hogy egy ajándék...lófaszt, úgy értékeled hogy téged egyszerûen kihagytak a csapatból és szarnak rád.
Te is ezt mondod szarnak rá.
Én is ezt írtam, meg arty is...akkor mirõl is vitatkozunk? :)
Most kurvára nincs igazad, és nem sértésbõl írom.
Nagyon rosszul látod a dolgokat per pillanat.
Valamint az elsõk között írták hogy ha átlépsz akkor nincs visszaút, ezt mondjuk itt láttam a topikban én bevállaltam és Migráltam, tudtam nincs visszaút.
Amúgy a visszalépést még MÁIG nem értem.
MINEK, MI a gecinek kéne visszamenni? 2-3 arcade miatt ami éppen nincsen ezen a magyaron?
Pff.
Forza.
Pedig a promo annyiról szólt, hogy kapok cukorkát (pontot) ha átmegyek.
Forza.
Téged ezzel nem károsítanak meg azért,mert nem tudod használni...
Mert ha azt mondom,hogy gyere adok 1 Big Macet....Jaaaaa hogy Hindu vagy...szopacs....
Na ez hasonlat erre a helyzetre.<#kacsint>#kacsint>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
geciigényes a konzol géming :D
Csak észbe kapnak és kárpótlásul kizárólag a kinect nélküli live tulajdonosoknak 1 teljes játék letölthetõ lesz livérõl INGYEN...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Ingyen az MS... amikor 1 nyamvadt pólót a fos avatarodhoz 80 MS pontér veszel...
Adták ezt és kész a lényeg az,hogy megy a sírás,hogy miért ezt miért nem azt miért így miért nem úgy. Mennyivel jobb lett volna,ha SEMMIT nem adnak akkor nem menne a sírás!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
A magyar lájv esetét ahoz tudnám hasonlítani, amikor örülsz, hogy kapsz egy puszit egy lánytól, ám utána jössz rá, hogy ezért a pasija utána seggbek*r.
Persze, ha akarsz, ezekért Te még nyugodtan legyél hálás is.
Forza.
Szánalom a Microsoft számára, hogy 10 éves évforduló és mondjuk egy nyamvadt Halo 3-at nem bírt adni ingyen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Végülis jah mindössze egy 30 ezret kell kiadnom hogy ingyen játszak egy érdektelen arcade játékkal."
Ez a legjobb -egy érdektelen arcad játék...akkor meg minek kell...örülj neki,hogy te nem is tudsz vele játszani.De megint csak az van amit írtam,hogy most már ott tartasz,ha tudnál vele játszani kinect nélkül akkor is bajod lenne vele,mert hát hisz 1 érdektelen arcad játék.Az örök elégedetlenség.....
loááál
Kell,de szar akkor már nem is kell.Tehát az örök elégedetlenség.Mint most is....<#nevetes1>#nevetes1>
Hétvégén rendeltem szombaton, hétfõn csomagolták már, kaptam a mailt hogy kész a szállításra, kedden már a UPSnél volt és ma 5kor érkezett meg. 1 hét sem telt el.
Hogy utána valaki meggondolta magát, azt a kutya nem érdekli, figyelmetlenség.
Tisztán oda volt írva hogy ez mivel jár.
Ezt te komolyan gondolod?
Végülis jah mindössze egy 30 ezret kell kiadnom hogy ingyen játszak egy érdektelen arcade játékkal.
Ajándék lónak ne nézd a fogát, de ha én adok neked egy ajándékot, és azt nem adom neked, akkor az már nem ajándék, csak egy szándék.
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Az elmúlt fél évbe csak itt SG-n kb 50 hszbe kérdezték,hogy lehet Magyar livérõl vissza migrálni és 1be se,hogy lehat Angolról magyarra....
De el se hiszed mennyi olyan ember van akinek van live acc.Csak épp xboxa nincs.Azok is jogosan háboroghatnak,hogy miért nem olyat adnak amit õk is tudnak használni.<#kacsint>#kacsint>
Ne is keress összefüggést....<#nevetes1>#nevetes1>
De töltsed le és legalább meglesz!
AJÁNDÉK LÓNAK NE NÉZD A FOGÁT!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Várom a megoldást hogy miben nem látom az összefüggéseket. :)
Kutyussal az ÉG-VILÁGON semmi baj nem volt, mindenki hozzáfért és mellé adtak 800-1600MP.
Szóval nem értem az összefüggést.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
-tRs-Landor
Pont mit a magyar live.
Ment az anyázás,hogy nincs.....
Majd lett és nagy lett az öröm volt puli ms pont csuda világ...
Most meg megy az anyázás,hogy szar mivel ez nincs az nincs lófasz sincs....<#nevetes1>#nevetes1>