XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha nincs kinektem MS ad valamit helyette? :P
Forza.
Mindenki kapott pulóvert(gamát),de vannak olyanok akik nagyobb darabok(nincs kinectjük) ezért hiába tetszik nekik a pulóver akkor se tudják hordani mert nem megy rájuk....<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Tudod mit nem kaptam? Balettcipõt! Vajon miért nem?!
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Leon 8:35
Chris 7:11
Jake 5:08
Ada 4:53
PSN ID.: Beegabor
Thrash \'Till Death
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó ez a két váltó, mert ha szekvenciálist használom, akkor nem a H váltó megy tönkre, de ezt nem tudtam hogy ilyen, lehet le volt írva valahol, de nem figyeltem fel rá:D
Csak úgy mondom, hogy a Wicser kettõ az 50ezres boxon beteszem, fix 30 fps, nagyon szép és suhan.
100 ezres PCn, betettem, felnyomtam maxra = 10 fps, akkor highra, 20 fps, medre hullámzó fps... és ott már csak kicsit volt szebb mint 360on.
150-200 ezres PC alatt nincs very high géming, azt pedig 3-4szer annyi mint egy konzol.
AC3 nagyon szép, jól fut 360on, olyan mint az elõzõek. Nextgenre meg majd lesz AC4, de ez most a 3, amit erre fejlesztettek. Aki minden nap leírja a nextgent, az adja el a konzolt, vegyek egy fél millás PCt és élvezze! Nincs ezzel semmi gond.
Multiplayerben meg zuzok mint az állat de gyakori hogy hamar szetlõnek.
Ennek ellenére egész jo gyakorolni és a 14 napos gold trial alatt megprobalok belejönni méginkább.
A kampány az valami hihetetlenül jol volt összerakva nem voltak egysiku kuldetések, változatos,szép és dinamikus volt mindig.
Collectorst a GameStore-on rendeltem
www.gamestore.hu
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mivan, ti sose kaptatok pulóvert ami nem volt jó rátok? MS-tõl ott a gesztus, örüljetek neki, meg annak hogy lyuk van a seggeteken és internet van meg térerõ!
A MOL bezzeg tavaly volt 20 (!) éves és lefogadom, hogy ti se kaptatok még egy 0,5 literes láncfûrész olajat sem!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy ha szeretnél 256x texture quality -t és makrózható compressed textures -t akkor menj ki az erdõbe! :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Ugye 4 kampány van.
Mind a 4 ugyanaz, csak más karakterekkel lehet végigtolni?
Vagy mindig új helyszínen lesznek?
Köszi.
Multimonitor and extra wide monitor support for both Eyefinity and nVidia surround.
Tessellation supported
Environment quality (normal, high, very high):
· Increases loading range
· Increases the LOD quality
Texture quality :
· Normal = console quality
· High = full rez textures we had available. Most of the world is 2x the rez, some stuff like animals can be 4 or 16x.
Anti-aliasing quality:
· Normal: FXAA (similar quality to console FXAA we shipped with on 360/PS3)
· High: FXAA with highest possible setting
· Very high: TXAA 4x (or FXAA+MSAA4x on AMD cards)
Shadow quality:
· Normal: console-like shadow map resolution and filtering
· High: 2x shadow map resolution
· Very high:
o 2x shadow map resolution
o new Hexagonal filter (as well as cross-cascade blending)
o Improved Ambient Occlusion algorithm
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
-tRs-Landor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-tRs-Landor
1 kevés, 3 meg sok... :)
mennyire erõs benne a rugó, azaz mennyire realisztikus vele váltani?
Just do it :)
nagy szerencse, h nem volt ilyen nálam.. <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
A másik dolog Fõnököm fia (21) nem warezol lóvé hegyekbe áll azt se tudta mi az a live ameddig nem kezdtem neki ecsetelni,de most hogy tud róla se akar a részese lenni.És hidd el sokan vannak még így...Asszony 2 kolléga nõjének a gyerekei is ugyan így vannak.Nem akarnak livezni pedig tehetnék és õk se warezolnak.
De ettõl még nem fog változni a véleményem, nem csak rólam van szó, egyenlõre még a NEM KINECT tulajok vannak többségben.
Egyrészt szögezzük le hogy olyan akinek nics net kötve a gépére inkább warez.
Ritka akinek manapság nincs otthon net, vagy a környezetében wifi.
De tegyük fel nincsen net.
Akkor az azt sem tudja hogy egyeltalán 10 éves a microsoft, és egyeltalán NEM fizetett goldot vagy más egyébb lóvét éveken át a Microsoft-nak, de én most magunkról beszélek, akik igenis fizettek, vásároltak online...és gondoltam, sõt sokan mások is hogy talán valamit adnak, nem nagy dolgot, de a semmitõl talán többet.
Tehát nincs ezen mit félre magyarázni nálad kezd ismét a félre értelmezés elõ jönni<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hozzád menjek vagy Harlekin-hez? :)
Én benne vagyok elhiheted.
az elv bazzeg hogy tíz évesek elkezd itt köszönetet mondani és kiszúrja a szemed egy ilyennel.
nem mintha baszottul kéne valami és rosszat akarok nekik, de ezt látni hogy nagyon jól tudja mindenki hogy az ms keményen szedi le a zöldhasúkat, és akkor egy ilyen eseméynnél NEVETSÉGES kis vackokat ajándékoz.
Persze elhiszem én ennyi a keretük.
Én meg csak azt mondom hogy nem szívesen.
Nem szívesen az eddigi 10 évet.
Tisztában vagy vele hogy más helyeken nemhogy 10 éves alkalomra de sima átlag napokon ettõl mérföldekkel több nagyobb akciók-ajándékok vannak?
Mert kételkedem benne. :)
Mind1 nekem szánalmas, elmondtam kész vége.
Felfújod ezt a dolgot a sértõdöttségig.<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt úgyse fogod tudni félremagyarázni, mert csicska dolog.
Miért írtam le a véleményem?
Mert kurvára kezd zavarni hogy szopkodják a lóvét és akkor mikor tehetnének egy kis viszonzást benyögne egy ilyen szart, akkor hagyják inkább a faszba az egészet. Talán ezért?
Mert engem irritált picit.
Van kinectem igen és....De leszarom az ajándékot is....Akkor most mi lesz ez akkor 1 paradoxon???
Persze,hogy nem lehet... mint ahogy az a kinect tulaj se kapja meg akinek nincs live,nyilván nem lehet általánosítani,mert hát hisz a livéhez van kötve.
Az elõbb írtad le,hogy ez 1 szar game tehát,ha ezt lehetne kontrollerrel irányítani akkor se kellene neked.
Akkor miért okoz ez neked ekkora felháborodást,hogy nem tudsz el menni mellette szó nélkül?
10 éves ünnepbõl õk nagylelküek.
Hát tartsák meg maguknak ha ilyen gecik.
Nincs itt probléma, csak irritál a butaságuk, mert tudja mindeki nagyon jól hogy ezek a fél ajándékok is arra vannak hogy a microsoft fényezi magát, hogy ezek a fiúk de rendesek hogy ezt lehetõvé tették.
Hát grat.
Csak egy sima vélemény nyilvánítás a részemrõl hogy parasztok.
Semmi extra maradandó sérülésem nem lesz ez miatt.
Igazság abban van hogy szánalmas ez amit csinálnak.
Én felajánlom a buzi játék árát és inkább sörözzék el a gecibe.
Ha nem lenne jobb lenne?
Én örülök neki hogy van, mert jó játék, ha nem lenne kinectem akkor sem változna semmit az életem, csak nem játszok ezzel, meg a többi 50 kinect címmel.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
PC-n bazzeg a normális 10-20 eurós AAA játékokat dobálják sokszor ingyen...ebbõl a szemszögbõl vicc a microsoft.
Amit leszarok mert nem befolyásolja a napjaimat, de nem megyek el szó nélkül mellette, nehogy már mártírkodjanak itt.