XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Ezért kell belefogyni(kinectet venni):)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Harlekin
Dehogy cserélik ki hisz ajándékba kaptad nincs blokkod hozzá ,mert ugye az ajándékhoz nem adják oda ne tudd meg,hogy mennyibe került így ki cserélni se tudod...<#nevetes1>
Van egy eladó fat villantott boxom 2 wireless joyal stb.vel.

arty
Boltban kicserélik, a méret nem gáz :P

Ha nincs kinektem MS ad valamit helyette? :P

Forza.

Harlekin
Cak ha jó rád,mert ha nem jó rád,de tetszik akkor se tudod használni.Mint itt a gamánál....
Mindenki kapott pulóvert(gamát),de vannak olyanok akik nagyobb darabok(nincs kinectjük) ezért hiába tetszik nekik a pulóver akkor se tudják hordani mert nem megy rájuk....<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
Nincs lábad?<#kacsint>ja ezért nincs kinected...<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
<#nevetes1>
arty
hát, én mindenesetre tutira bekaphatom és még ki is röhöghetsz :D

Forza.

arty
Nem jó hasonlat, mert pulóvert - amit TUDOK haszbnálni, ha tetszik - kaptam.

Tudod mit nem kaptam? Balettcipõt! Vajon miért nem?!

Forza.

Harlekin
Ezeket a köröket Én már leírtam nekik,de képtelenek ebbe beletörõdni fújják csak a maguk igazát,hogy óvónéni nem adott ajándékot csak Pistukának és Jancsikának nem.De legalább jót röhögök az egészen...<#kacsint>
Harlekin
Ja ja ja ha így veszük és mindenki bekaphatja akinek nincs kinectje.Jól rábaszott megkapta a nesze semmi fogd meg jólt.+ Legszebb öröm a káröröm csak ezért leszedem azt a szart és szénné játszom magam vele....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Én inkább megvárnám hogy ennek a sok fícsörnek a gyakorlati látszata mennyi lesz, mert így leírva szépen hangzik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
köszi

Seth
Saját eredményem, normal fokozat:
Leon 8:35
Chris 7:11
Jake 5:08
Ada 4:53

PSN ID.: Beegabor

FlyHigh
Így látom én is, mondjuk engem már ez az egész nem hoz úgy lázba mint mondjuk 10 éve. Vannak nagyon jó játékok, amiket megveszek, a többit nem is látom, konzol kielégíti az igényeimet, nettó játékidõt legjobban támogató platformok ezek, ami nekem fontos. Legális, van normális support, zéró szívás. Hülye voltam, hogy nem vettem már 2005-ben, következõ 0day lesz.

Thrash \'Till Death

zaki
Köszi. És mennyi idõ a végigjátszás karakterenként, illetve összesen kb? Normál fokozaton mondjuk.

Totti5
Hangulatos
http://www.youtube.com/v/F6gkVIwBHGI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Még nem szeretem fel, de így elsõ tapintásra kellemes, hasonló az igazihoz, tehát oda kell tenni és nem magától megy ahogy a kuplung ellentartása is reális. Váltó kar is fémbõl van.

Jó ez a két váltó, mert ha szekvenciálist használom, akkor nem a H váltó megy tönkre, de ezt nem tudtam hogy ilyen, lehet le volt írva valahol, de nem figyeltem fel rá:D

Totti5
És milyen PC kell a very highoz?

Csak úgy mondom, hogy a Wicser kettõ az 50ezres boxon beteszem, fix 30 fps, nagyon szép és suhan.

100 ezres PCn, betettem, felnyomtam maxra = 10 fps, akkor highra, 20 fps, medre hullámzó fps... és ott már csak kicsit volt szebb mint 360on.

150-200 ezres PC alatt nincs very high géming, azt pedig 3-4szer annyi mint egy konzol.

AC3 nagyon szép, jól fut 360on, olyan mint az elõzõek. Nextgenre meg majd lesz AC4, de ez most a 3, amit erre fejlesztettek. Aki minden nap leírja a nextgent, az adja el a konzolt, vegyek egy fél millás PCt és élvezze! Nincs ezzel semmi gond.

kakaoskalacs
:D SpartanOps modban is mindig utolso vagyok , de élvezem.
Multiplayerben meg zuzok mint az állat de gyakori hogy hamar szetlõnek.
Ennek ellenére egész jo gyakorolni és a 14 napos gold trial alatt megprobalok belejönni méginkább.

A kampány az valami hihetetlenül jol volt összerakva nem voltak egysiku kuldetések, változatos,szép és dinamikus volt mindig.

Collectorst a GameStore-on rendeltem
www.gamestore.hu

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Macccy
Nekem sincs Kinectem, de hogy is 'tarcsa' faluhelyt a mondás?? Ajándék pálesznek ne nézd a fokát!
Mivan, ti sose kaptatok pulóvert ami nem volt jó rátok? MS-tõl ott a gesztus, örüljetek neki, meg annak hogy lyuk van a seggeteken és internet van meg térerõ!
A MOL bezzeg tavaly volt 20 (!) éves és lefogadom, hogy ti se kaptatok még egy 0,5 literes láncfûrész olajat sem!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ehhh. Miért kell mármegint az a "nexdzsen"? Azért, hogy ilyen számok tetszelegjenek egy (a mikromenedzsmenten kívül) unalmas játék sokadik részén? Én is graf-mániás vagyok, de ezen az nem segít SZERINTEM!

Amúgy ha szeretnél 256x texture quality -t és makrózható compressed textures -t akkor menj ki az erdõbe! :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
Nem érted... ha egy cég AJÁNDÉKOT ad, az AJÁNDÉK legyen. Ne rejtett szopatás. OK?

Forza.

arty
szal akkor te most a pálya szélérõl ugatsz bele a játékba, életed elsõ baseballmeccsén?

Forza.

Seth
Mindenkinek más helyszínek vannak. Persze lesz 1-2 alkalom amikor keresztezik egymást akkor ugyanaz a pálya,de más az útvonal,szóval újként hat.

PSN ID.: Beegabor

zaki
RE6-al kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Ugye 4 kampány van.
Mind a 4 ugyanaz, csak más karakterekkel lehet végigtolni?
Vagy mindig új helyszínen lesznek?
Köszi.

TDC Geronimo
AC3 pc változatáról pár infó. Azt hiszem kipróbálom ott is. Ezért kéne a z nextgen már :(

Multimonitor and extra wide monitor support for both Eyefinity and nVidia surround.

Tessellation supported

Environment quality (normal, high, very high):
· Increases loading range
· Increases the LOD quality

Texture quality :
· Normal = console quality
· High = full rez textures we had available. Most of the world is 2x the rez, some stuff like animals can be 4 or 16x.

Anti-aliasing quality:
· Normal: FXAA (similar quality to console FXAA we shipped with on 360/PS3)
· High: FXAA with highest possible setting
· Very high: TXAA 4x (or FXAA+MSAA4x on AMD cards)

Shadow quality:
· Normal: console-like shadow map resolution and filtering
· High: 2x shadow map resolution
· Very high:
o 2x shadow map resolution
o new Hexagonal filter (as well as cross-cascade blending)
o Improved Ambient Occlusion algorithm

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ohm, mirol beszelsz? Mar miert en lehetne? Ott van a Kickoff...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

jah... valszleg az lesz, mert egyébként mûködik.

-tRs-Landor

DarkSector
Bocsesz csocsesz nekem nem megy, lehet a chrome sg plugin miatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megbocsátok, ha ráviszed az egered és rákattintasz az egérgombbal.. <#nezze>

-tRs-Landor

Muttley
na, csak 2 váltót kaptál
1 kevés, 3 meg sok... :)
mennyire erõs benne a rugó, azaz mennyire realisztikus vele váltani?

Just do it :)

Muttley
amikor a BF3 v. TDU2 ment a gépen
nagy szerencse, h nem volt ilyen nálam.. <#vigyor1>

Just do it :)

Shan
<#unalmas>
Harlekin
Figy MS 1 SZOLGÁLTATÓ,mint ahogy a t mobil,voda,telen.,t-home vagy a bármi más aminek Éveken keresztül fizetsz.És aztán ezektõl semmit,de semmit nem kapsz ajándékba SZINTÉN...Példa gyanánt:Én az egyik szolgáltatómnál 12 éve vagyok.Arra nem méltatnak,hogy értesítsenek arról,hogy le járt a hûségidõm és mi a jó anyámat akarok.Abból szoktam értesülni,hogy megemelkedik a havidíjam ez miatt.Tehát beszopok 2 hónapot minimum,hogy ha ott akarok maradni.Persze ha ott is maradok és újra alá írok pár évet még mindig szarabbul járok.Mint pucér picsájú Jánoska aki újonnan veszi igénybe a szolgáltatásukat.Tehát nem kell ezen kiakadni amit MS csinál(t) minden szolgáltató hasonlóan jár el.Szimplán ezeken a dolgokon át kell siklani...Vagy ott kell õket hagyni...

A másik dolog Fõnököm fia (21) nem warezol lóvé hegyekbe áll azt se tudta mi az a live ameddig nem kezdtem neki ecsetelni,de most hogy tud róla se akar a részese lenni.És hidd el sokan vannak még így...Asszony 2 kolléga nõjének a gyerekei is ugyan így vannak.Nem akarnak livezni pedig tehetnék és õk se warezolnak.
DarkSector
Azt gyülölöm hogy 30 rugó, de ha rendes csávók kölcsönadnak 1-et akkor naná hogy szeretem.
De ettõl még nem fog változni a véleményem, nem csak rólam van szó, egyenlõre még a NEM KINECT tulajok vannak többségben.

DarkSector
kicit eltér a 2 dolog egymástól, csak te nem akarod érteni.
Egyrészt szögezzük le hogy olyan akinek nics net kötve a gépére inkább warez.
Ritka akinek manapság nincs otthon net, vagy a környezetében wifi.
De tegyük fel nincsen net.

Akkor az azt sem tudja hogy egyeltalán 10 éves a microsoft, és egyeltalán NEM fizetett goldot vagy más egyébb lóvét éveken át a Microsoft-nak, de én most magunkról beszélek, akik igenis fizettek, vásároltak online...és gondoltam, sõt sokan mások is hogy talán valamit adnak, nem nagy dolgot, de a semmitõl talán többet.

Harlekin
De szívbõl gyûlöli a kinectet..Most meg aztán fõleg...<#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Te bazzzeg Te teljesen kész vagy ez nem errõl szól most,hogy van nete vagy nincs hanem arról amit ez takar. Nyilván ha nincs nete nagy valószínûséggel live sincs ergó ha live sincs,miért járna neki a 10 éves évfordulóra szánt ajándék.Csak azért mert kinect tulaj még neki nem kedveskedik az MS mint ahogy írtam is...
Tehát nincs ezen mit félre magyarázni nálad kezd ismét a félre értelmezés elõ jönni<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Végülis jogos.

Hozzád menjek vagy Harlekin-hez? :)
Én benne vagyok elhiheted.

DarkSector
De nem értesz.
az elv bazzeg hogy tíz évesek elkezd itt köszönetet mondani és kiszúrja a szemed egy ilyennel.
nem mintha baszottul kéne valami és rosszat akarok nekik, de ezt látni hogy nagyon jól tudja mindenki hogy az ms keményen szedi le a zöldhasúkat, és akkor egy ilyen eseméynnél NEVETSÉGES kis vackokat ajándékoz.
Persze elhiszem én ennyi a keretük.
Én meg csak azt mondom hogy nem szívesen.
Nem szívesen az eddigi 10 évet.

Tisztában vagy vele hogy más helyeken nemhogy 10 éves alkalomra de sima átlag napokon ettõl mérföldekkel több nagyobb akciók-ajándékok vannak?
Mert kételkedem benne. :)

Mind1 nekem szánalmas, elmondtam kész vége.

Totti5
Elmész valahová kérsz kinectet és játszod.

Harlekin
Adhatták volna a guitar hero nyócvan happy birthday dlc pakott is,hogy minden gitár tulaj egyszerre nyomhassa a szülike napjuk alkalmából.Hidd el akkor meg ez lett volna a bajod...Nekem meg biztos lehetsz benne,hogy semmi kivetni valóm nem lett volna azzal se...<#kacsint>
Felfújod ezt a dolgot a sértõdöttségig.<#nevetes1>
DarkSector
Na álj meg, az hogy nincs valakinek net, az messze más dolog, mert elmész valahová letöltöd és játszol offline...
Ezt úgyse fogod tudni félremagyarázni, mert csicska dolog.

Miért írtam le a véleményem?
Mert kurvára kezd zavarni hogy szopkodják a lóvét és akkor mikor tehetnének egy kis viszonzást benyögne egy ilyen szart, akkor hagyják inkább a faszba az egészet. Talán ezért?

Mert engem irritált picit.

Harlekin
Na akkor szedjük össze ami van!!!
Van kinectem igen és....De leszarom az ajándékot is....Akkor most mi lesz ez akkor 1 paradoxon???
Persze,hogy nem lehet... mint ahogy az a kinect tulaj se kapja meg akinek nincs live,nyilván nem lehet általánosítani,mert hát hisz a livéhez van kötve.
Az elõbb írtad le,hogy ez 1 szar game tehát,ha ezt lehetne kontrollerrel irányítani akkor se kellene neked.
Akkor miért okoz ez neked ekkora felháborodást,hogy nem tudsz el menni mellette szó nélkül?
DarkSector
Miért?

10 éves ünnepbõl õk nagylelküek.
Hát tartsák meg maguknak ha ilyen gecik.
Nincs itt probléma, csak irritál a butaságuk, mert tudja mindeki nagyon jól hogy ezek a fél ajándékok is arra vannak hogy a microsoft fényezi magát, hogy ezek a fiúk de rendesek hogy ezt lehetõvé tették.
Hát grat.

Csak egy sima vélemény nyilvánítás a részemrõl hogy parasztok.
Semmi extra maradandó sérülésem nem lesz ez miatt.

DarkSector
Persze a Kinect tulajoknak valóban ajándék, de Harlekin-nek nincsen igaza mert itt most arról beszélünk hogy ha egy csoportnak akar hálás lenni a microsoft és a 30%-ának tesz elérhetõvé egy "ajándékot" az már nem ajándék ha a másik 70%-nak 30 ezret kell kiadna.

Igazság abban van hogy szánalmas ez amit csinálnak.
Én felajánlom a buzi játék árát és inkább sörözzék el a gecibe.

Totti5
Ki mondta hogy kinectet kell venni mert van egy ingyenes kinect játék?

Ha nem lenne jobb lenne?

Én örülök neki hogy van, mert jó játék, ha nem lenne kinectem akkor sem változna semmit az életem, csak nem játszok ezzel, meg a többi 50 kinect címmel.

TaRka0107
Fúha, nem is tudom kinek adnék igazat. Mindkettõtöknek igazatok van egyébként. Két szemszögbõl nézitek a dolgot.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Ez egyértelmûen SZÁNALMAS, még ha azt veszem alapul hogy vezsek egy kinect-et ez a szar miatt.
PC-n bazzeg a normális 10-20 eurós AAA játékokat dobálják sokszor ingyen...ebbõl a szemszögbõl vicc a microsoft.

Amit leszarok mert nem befolyásolja a napjaimat, de nem megyek el szó nélkül mellette, nehogy már mártírkodjanak itt.