XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak normális játékok pc-re is amik kiválóak, mégsem okozata egyik sem.
Pl az egyik kedvencem a Company of Heroes 1...és majd a 2.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akkor nyomom az LT-t amikor arany. de a legtöbbre már azt irja megtörtént.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
- wrz
- nem lehet gépet eladni játékkal (ellenben a gt5/forza miatt van aki vesz konzolt)
Forza.
Ha egy játék PC-n elérte a 100 választható verdát, az max egy multiplatform NFS lehetett.
És akkor a többirõl nem beszélve.
Aki ebben utazik, van is otthon konzolja, elhiheted.
PC-n más stílusokat tólnak ahogy mindig is.
Ez visszavezethetõ a irányítási módra, billentyûzetre senki nem épít autós játékot, míg FPS-eket annál inkább.
Ez ugyanígy igaz a mászkálós témára, amiben megintcsak gyengusz, amihez megintcsak jobb egy kontroller.
Unokabátyóm is a konzolt a GT/Forza miatt vette, veszi, és fogja venni.
Õ nem nagyon játszik TPS-el, ha lenne gépe és futna PC-n a Forza/GT valamelyike, vagy ezekhez hasonló, akkor õ szerintem nem konzolozna...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Autós van, Disney Pixar kisautós, meg neonfürcsis needforszpíd, van bõven ... <#vigyor>#vigyor>
De RENDES, élvezetes verseny szimulátor csak a FORZA 3-4 volt eddig nekem is, sose felejtem el 15 év PC játék után mennyire 'kitágult' a versenyszimulátor világom, amikor az X360 -at megvettem és belöktem az F3 -at! <#hawaii>#hawaii>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
naná, nem is volt soha....:D
Most bele néztem multyba is,de ez meg frusztrál ha lelõnek így ki is nyomtam.
Egyetlen játék lehetne a mencsvár az rfactor 2, de az ISI annyira tehetségtelen hogy hiába a legjobb fizika ami alatta van minden más értékelhetetlen.
3-4 év fejlesztés után 5 db autó, 4 pályával úgy hogy minden hemzseg a hibától. 10 ezer forintos béta... ami az õ hozzáállásukban 3 év múlva sem lesz jobb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tapasztalat?
Mûködik minden, profi cucc. Féket meg kellett szokni hogy oda kell nyomni neki meg keményedik, meg ugye jobb lábbal fékezni teljesen idegen volt nekem játékokban, de már alakul..., a váltó nagyon jó, pontos, oda megy ahova rakom, oda kell húzni ahova akarom ( a kérdés meddig bírja, mint minden H váltós kormánynál ), a kuplung szintén teljesen a valóságnak megfelelõ. FFB fantasztikus. Nagyon halk a motor, ami hatalmas pozitívum de nagyon erõs is. Rfactor 2be már a TV is táncot jár egyes kanyarokban ahol huplis az aszfalt és messze nincs maxon :)
Elõször gondba voltam a felfogatással, de rájöttem hogy kell. Egyszerû és rettentõ stabil, azóta nem mozdul el, így negatívumot nagyon nem tudok mondani. Fogása nagyon kényelmes, a pillangó váltók is fémbõl vannak, nyomkodásuk teljesen valósak és pontosak.
PC tökéletesen kezeli, minden játék felismeri.
X360on Forza 4et néztem, 900 fok H váltó. Más élmény! nagyon jó.
Aztán jól eladom :)
Adversus solem ne loquitor
mik a tapasztalataid úgy összességében?
Just do it :)
Tanyán az embereket szkenneld le munkavégzés közbe.
Sasszem és ha arany a színe akkor olyat csinál amire szükséged van,majd nyomsz LT-t(célkereszt rá)és nézed.
Mikor tudok konvojt küldeni New Yorkba? Fel kell szabadítanom? Illetve határvidékre?
Illetve 9. szeken vagyok, minden tanya küldetés megvan, de mintha nem fejlõdnének az embereim.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A végén még tényleg ki köll' próbáljam ezt az Ass Creed nyócat, hátha?
:/
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Leginkább azért sem, mert nem annyira a bugok bajosak, hanem bizonyos kidolgozatlanságok a fõszál sztorijának mesélésében pl, amiket szerintem nem fognak/tudnak/akarnak javítani.
Bugokból viszont annyi van, hogy évekig fogják foltozni...
Nah, AC3.
Lepürgött a vége.
Az elsõ 2-3 óra tetszett. Aztán elhordtam itt mindennek. Aztán Harle megmutatta hogy lesz jó játék belõle.
Végül 30 óra remek szórakozás lett belõle. Továbbra is az egyik legjobb alapkoncepcióval rendelkezõ sorozat.
Viszont ez a rész egy bugcunami. Én ennyi hibát, glitchet, marhaságot nem láttam több játékban együttvéve amit ebben. Rengeteg küldit megcsináltam a játék felénél, sõt, gyak. a mellékküldik 90%-át, amibõl pl. olyanok lettek, hogy nagyon hamar nálam lett Captain Kidd gúnyája, amit onnantól hordtam is a játékban, amivel hihetetlen káoszt csináltam a történetmesélésben :D
Apropó történetmesélés: ennyire töredezett történetmesélés egyik részben sem volt még.
A végével nem volt bajom, sõt, bár tény, hogy az alaptörténetbõl minél többet tudok meg, annál több a paradoxon is benne, de ez ebben a stílusban majdnem elkerülhetetlen.
Viszont összességében szép volt, és továbbra is rohadtul hangulatos az egész.
Naszóval jól szórakoztam, szívesen játszok egy jövõbeni assacreed résszel is, de jó lenne, ha egy másik csapat csinálná, és sokkal komolyabb tesztelésnek vessék alá.
Nálam az MW2, MW3 olyan amit bekellett szereznem a polcra, mert sokat elvoltam velük.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gyerek rámír, hogy a Dark souls limited-ért érdekelne-e egy Army of Two: 40th day. Mondom érdekelne de 1500 Ft-ot rá kéne, hogy dobj.
Visszaír: "hát anyi zsém nincs max 500ft.az is jó lesz."
Az is jó lesz? Hm? Majd én eldöntöm. Úgy utálom, hogy egyes emberek el vannak tévedve az árakkal. Hülye azt hiszi, hogy a full extrás Limitedet odaadom egy 2k-ért beszerezhetõ játékért. Valahogy midig látszik az írásból az életkor.
Viszont vettem 5k-ért postával egy Modern Warfare 3-at, PC-n már nyomtam de boxon is elleszek biztos vele 2-3 végigjátszásig.
Jatekaim.hu-n van Halo 4 6500 Ft-ért. Az korrekt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Heavy Raint megpróbáltam vele, hogy hátha - de azzal is frusztráló. Nem százas, na.
Forza.
-tRs-Landor
Ja meg a 110 kilómmal ugráljon a 'szom :D
Forza.
Forza.
Mi az a dolog amit ebbe szarul tud érzékelni??????
1 dolog van!!!Mint ami általában mindig lenni szokott,hogy a tufa agyú béna felhasználok akik nem tudják 1 szer normálisan be kalibrálni az eszközt.Na ebbõl adódnak utána a nagy fikázós kinect beszólások.De végül is a kinecthez kicsit több gógyi kell,ha így nézzük mint a 2 kézzel való néhány színes gomb nyomkodáshoz.<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Na pont ez a game az aminél aztán a végletekig mind 1 mekkora a lag vagy mekkora az érzékelési csúszás,hisz nem 1 karaktert irányít az eszköz.De Te biztos jobban értesz hozzá,hisz lényegesen többet használsz kinectet mint Én.<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Mondjuk én amikor nem használom, letakarva tartom, egy porszem sem volt még rajta. :D
Amúgy én megmondom õszintén, azt hittem, hogy lakkozottat fogok kapni. <#lookaround>#lookaround>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Thrash \'Till Death