XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mondjuk én konkrétan MW1-2-3-nál emlékszem tisztán hogy próbáltam, meg asszem BO-nál BO2-õ lehet megy csak a régiekbõl feltételeztem hogy ez sem menne, de legyen makkod. 😊

Amúgy joy driver mindigis kellett, netrõl töltheted, itt: X360 controller driver (support fül, kiválasztod a oprendszert és katt.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Köszi! Azt hittük nem kell hozzá, mert nem adtak hozzá driver cd-t.
Dark: Én nem tudom. Megnézi akkor majd a driverrel. Bár mondta, hogy így is megy enélkül a black opsban, csak mw3-nál nem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Ige?
Nekem nem ment....:S
wireless.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Minden treyarch cod támogatja box kontrollert. Black ops meg black ops 2 is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
PC-n?
CoD nem támogatta eddig sem, és ezután sem fogja sajnos...minden másban megy.

Kivéve RTS és The Witcher 2 (W2-ben csak részben használható, a párbeszédeknél nem asszem).

Waczkor
Szedje le a drivert hozzá.
Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
Üdv!
Bocs ha off.
Haver vett egy vezetékes x360 kontrollert, de cod-ban nem ismeri fel. Úgu tudom sok játékot támogat.

TDC Geronimo
Biztos, hogy nem fog ez így maradni, de akkor is... Tõlük ez amatõr dolog.

Moby
Vannak ettõl nagyobb bajok is.
Hihetetlen ez a bénázás, pedig gondolkoztam, hogy belepróbálok egybe (üssetek).

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Jaja szerintem õk inkább gyúrjanak mobil eszközökre ott jobban muzsikálnak.
Miezmár hogy beszarok a gép, vagy el akarom adni használtan és megy vele mindenem, még ha netán lesz Nintendó store, akkor a megvett cuccok is...bõdületes baromság.

ilyet még senki nem mert meglépni eddig.
Még PC-s felületen sem.

TDC Geronimo
Ez az. Nem értem N mit gondolt. Mindig elkúrnak valamit... OS is tetû lassú pedig 1 giga ram annak van félretéve. Nem értem... Azt hiszem kivárok vétellel, amíg nem jön egy új 3Ds mario/zelda/metroid.

DarkSector
Most olvasom, ez degáz.

"A Nintendo Network ID csak egy gépen használható"

orichalcos
Ne parázz, egyedül sem vészes. A legelején ahol lezuhant a Pelican és fel kell venni jelölõ pisztolyt, ott kell elfoglalni a wraith-et. Utána meg követni kell Mammuth-ot, nem elõtte menni, és végül is így a tankozással már nem vészes a pálya teljes befejezése sem.

Katonás acsit meg 4-es co-op-ban toltuk le. Rally point bravo-tól kell tolni, és mind a 6 katonának túl kell élnie. Kicsit nehéz az mondjuk. AZ elején ugye két katona jön velünk, utána meg 4hez csatlakozunk.

Pro tipp. Wathcereket kiszedni azonnal mert lerakják tornyokat, meg amint lehet kiszedni a knight-okat is meg közben a crawlereket.

Amikor meg védekezni kell akkor meg használni kell ezerrel a telepített ágyukat. Egyedül nem hiszem hogy megcsinálható, kellene hozzá 4 ember.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Tiszta fészbúk. D:

Harlekin
Na ezek...
ITEM 1 - Turbine - SPAWN ROOM
Building table is in the spawn room.
Part1 - TAIL-FIN - found on the ground below the telephone on the wall
Part2 - MANNEQUIN - random spawn (in the spawn room usually near the map)
Part3 - FAN - on the chair near the building table

ITEM 2 - Zombie shield - DINER BUS STOP
Building table is in the car jack building.
Part1 - TROLLEY - found in the diner
Part2 - CAR DOOR - found in the same building as the building table

ITEM 3 - Turret - FARM BUS STOP
Building table is on the bottom floor of the farm house.
Part1 - MOWER - random spawn (somewhere on the farm)
Part2 - RPK - random spawn (somewhere on the farm)
Part3 - AMMO - random spawn (somewhere on the farm)

ITEM 4 - Electric trap - POWER ROOM BUS STOP
Open the door near the AK74, build the power switch.
The parts can be found in the power room; a switch, a switchboard & a zombie arm.
The building table is near the power switch.
Turn the power on and wait for the roller door to open.
Alternatively, use your turbine (item1) to open the roller door.
ORDER IS IMPORTANT HERE
Building table is in the gravestone perk room.
Part1 - BATTERY - random spawn (usually on the catwalk gravestone room)
Part2 - METAL BALL & ROD CONDUCTOR - (usually on a box, same room)
Part3 - LIGHT - random (usually in a window, same room)
Valahol hátul 1 lépcsõ vezet fel a turbina terembõl és ott ki lehet menni vissza a buszhoz.Volt hogy mentünk vagy 3 kört...
A lényege ,hogy ne halj meg...<#nevetes1>
Nincs olyan, hogy Xbox 360 profile. Xbox live profile van, kesz.
Wp8, W8, x360 meg majd az uj Xbox is ugyanazt a profilt hasznalja.
Miert fontos? Mert maradjon csak meg a baratlistam, maradjanak meg az eredmenyeim stb.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Pedig régen milyen szép kis hely volt, most valahogy elsõnek Jatekaim.hu-t veszem elõ, holott régebben újonann olcsóbb volt zavvi-n sok játék mint használtan.

Muttley
azért kérdeztem, mert nem vágom mi a lényege a Zombie tranzit módnak
tudod? - az amelyik a nem 'Survival' <#vigyor>
van 3 állomás - buszos bábú dudál, te felszállsz, õ elindul - minden állomáson és közben jön a zombi darálás - és közben vannak spare parts-ok
de mihez?
2. állomáson, ha lemész a pajtából a föld alatti laborba, onnan nem tudsz visszajönni - hogyan lehet mégis?
stb.-stb.
nem vágom, mirõl szól ez a 'tranzit' mód
ötlet, megoldás? 😊

#127994: new gen-en miért fontos neked az X360 profil használata?

Just do it :)

grebber
Nekem mindegy hogyan néz ki ,gömb alakú meg 3 méteres is lehet csak törhetõ legyen<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Moby
Az Xbox Live profilod már most sem platfoformhoz kötött.

Moby
Jaa lehet, én ezt a nyelvet nem beszélem 😄

Macccy
😊)

Ja, hát én ott prüszköltem el egy "bassszzus"-t ahogy megláttam a cryo kamrás részt a legelején és ez az érzés végig kitartott! 😊 Tetszett nagyon az ending is!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Az megvan, hogyan kell lelopni már. Basszus, nagyon szar az a pálya co-op acsívmentezésre!!!
Van ez a Wraith lopás + lõjj szét 4 másik Wraith-et .... A Mammoth eleve kicsit hektikusan halad a kanyonban, ha egy játékos fent van a tetején, egy másik meg hozza a Lila kavicsot, akkor sokszor kirántja egyik a másikat checkpoint áthaladásnál. Ez 1-2 esetben okozott tank elpusztulást is!!
Soloban meg nem akartuk erõltetni, mert még így is necc volt!

A Bros nemtommi achievementet, amikor a dzsungelben kell megvédeni a tengerészgyalogosokat, hogyan csináltad meg? Mettõl meddig kéri? A pálya elejétõl kell kezdeni? Rally point Bravo-ra nem adta meg, bár lehet vesztettünk embert ....?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nem probléma, ott a provident! <#vigyor5> Viccet félretéve, még az a 130 sem olyan elképesztõen sok, persze ha adnak hozzá 1-2 játékot és pár hónap live tagságot. Inkább az érdekelne, hogyan lesz megoldva a 360 profil használata.
igen Wifi router, köszönöm ezt akartam tudni
davidka003
Wifis router-re gondol.
Igen kell egy wifi router ami adja a jelet és kell a boxba egy wifi vevõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
A "rendes wifi" az mi?

davidka003
Én kajak eladnám a régi boxot és vennék az árából meg a wifi adapter árából egy slim-et inkább.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hello,
Szeretném kérdezni azt hogy ki használ itt az xbox-hoz Wifi network adaptert ? Szeretnék egyet venni , szeretném tudni , hogy mi kell hozzá , hogy menjen wifi-ben a box, ugye az xbox network adapteren kivûl kell még egy rendes wifi is ? Elõre is köszönöm
Moby
>" ám egyben valószínû "

Nos, eljutottunk oda, hogy egy újságíró esetében a félhülye már pozitív jelzõ 😄DD

Muttley
az lesz a neve állítólag, h "X-box"
így szimplán..
készülj rá, h kb 130 lesz induló ár
és nem véletlenül nem tudnak semmit MÉG itt sem a VGA-ról...
így kell majd azt is 1-2 évig hûteni

Muttley
jól hangzik 😊
mivel rögzítetted a pedál-konzolt, h ne csúszkáljon, ha rátaposol (fõleg, h mondod: nyomásszabályzós a fékerõ)
tudsz sebváltani, ha elfelejted a kuplungot kinyomni?
kéziféket milyen gombra/ karra raktad?
Race-ON + RBR comboval kergesd meg 1 kicsit :o)

erõsen gondolkodom, h tavasszal én is beruházok 1 ilyenbe
jó lenne, ha Mo-on lenne addig boltjuk, ahol tesztelni lehetne
PS3-on is próbáltad?

Megvesszük megjelenés napján! Fõleg ha lesz rá Bf4... <#gun>
arty
hónapok óta nem rendeltem tõlük semmit, abszolút jogos az észrevétel!

Forza.

kakaoskalacs
Mindenesetre maradandó emlékeket okozott a játék. Késöbb nekiállok nezebb fokozaton is. : ))
Volt bõven jó pár olyan pillanat amikor csak annyit mondtam hirtelen , hogy "assssztakuurva ez de komoly" : D Pl amikor megláttam a traktort. de ez csak egy a sok közül^^

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Csak szerintem ne olyan már a Zavvi mint régen?
Kevesebb játék, kevesebb akció?

orichalcos
Ó mindjárt belepirulok. Nekem sem megy ám a játék annyira, nézz csak rá a statomra. Multiba pl még csak most értem el az 1-es arányt. 😄 Gyönyörû az az 5000kill 5000halál. 😄

Wraith lopáshoz meg segítség. Távolról szedjétek ki lövészt, utána közelrõl feltöltött plasmapisztollyal hatástalanítani. Rágugrani tank tetejére, beülni a lövész helyére!!! Igen oda, mert akkor kiszáll a sofõr akit a lövegtoronnyal ki lehet szedni. Ha ez megvan, akkor ki a toronyból és meghet is a Grand Theft Wraith... 😄 XD

Macccy
Ccööö ... "könnyedén" ... Ezt te könnyen mondod kommandós, akinek százmillió killje van és álmában is Covenant -ot répáz Needlerrel <#vigyor> de nekünk ez még nem megy ennyire ám! Tegnap este mit küzdöttünk, mire rájöttünk hogyan kell elfoglalni egy Wraith tankot bázze, folyton elgázolt a szemét!
Aztán mikor nehezen meglett, Zorkó hozta utánam, én fent ügyködtem a Mammoth tetején, próbáltam leszedni a légierõt, kevesebb sikerrel.
Aztán Zorkót megtámadta valami bug, amitõl a nehezen megszerzett tank felborult vagymi, brakelt egyet mint a krumplibogár aztán felrobbant! Nesze neked Grand Theft Wraith <#falbav>

zaki
Macccy
Na azért ez így nem teljesen igaz, hogy nem volt jó semmire a traktor, csak éppen röhejesen alul volt méretezve a védelmi fegyverrendszere. De amúgy azért volt ott, mert az cipelte azt a GAUSS / RAIL / MAC Cannon akármit, amivel fel kellett kockázni a részecske lövegeket!

Easy mód az olyan nagyon fun-play, hogy elfelejt az ellenfél minden trükköt, csak ezért nem ajánlott szerintem, a Normál is viszonylag kis ellenállással végiglõhetõ. Huh, viszont a Heroic és a Legendary az már vááázzzzzzeeee ... kín

SPOILER
Ja, ott a Mantle nevû gecinagy hajó aktívan változó burkolata mellett repkedni, az nekem is olyan érzés volt mintha a Halálcsillag pottyantó csövét keresném kihegyezett proton torpedóval! Még a célkövetõ kompjútert is aktiváltam lányos zavaromban! <#nevetes1>

TaRka0107
Két pedálos kormányomnál én is ballal fékeztem. De hamar átszoktam a G25nél a jobb lábbal való fékezésre.

arty
régesrég, az elsõ kétpedálos kormányaimmal én is ballal fékeztem - és mellette a kocsimat simán a jobbal 😊) a vicc, hogy nem esett le soha, hogy valamit rosszul csinálok, míg egy laikus (nem szimezõ) haver rá nem mutaott a "hibámra" 😊)

az elsõ napok pokoli kényelmetlen "géminget" hoztak, de utána rájöttem, hogy a jobbos fék a "természetes", nameg késõbb a kuplungolás is csak így lett lehetséges

Forza.

TaRka0107
Jobb lábat írt, vissza olvastam.😊 Bocsi a hülyeségemért. Szét vagyok esve, vagy nem tudom mi van velem😄D

TaRka0107
Jajj de hülye vok. Félreértettem. Jobb lábbal fékezek persze. Amúgy van, most lett meg nem rég. Most esett le, hogy hülyeséget írtam.
De mért kell bal lábbal fékezni ennél a fanatecnél?

DarkSector
😄
tragédia az elég...😄

orichalcos
Legelsõ helyen ahol a locator van, el kell foglalni a wraith-et azzal egyedül is le lehet tolni a pályát könnyedén hericon is legendary-n is. SÕt még acsit is kap érte az ember. 😊 😄

Amúgy meg traktor. Lol...

arty
minden segítséggel a forza vagy a gt szvsz billel is eljátszogatható lenne 😊 az tény, hogy tragédia, hogy sokan a mai napig azzal nyomják az autósokat.

Forza.

DarkSector
Hát nemtuom...de nagyban befolyásolja hogy a PC-s társadalom nagy része elveti a kontrollert.

kakaoskalacs
Azt mondjuk aláirom , hogy nehol voltak fura szituaciok.
plusz a Reclaimer páya nekem nem igazan jött be ott volt az a b*szom nagy traktor és konkretan aig volt jo valamire.

Én Normalon kezdtem aztan a dzsungeles palyan valtottam easy-re 😄
El sem tudom kepzelni milyen lehet Legendaryn.

Viszont az ûrhajos rész nagyon adta anakin skywalkernek ereztem magam 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

arty
egyetlen kérdésem van: mennyibe került a COH fejlesztése? 😊

tippre: tizedébe-huszadába egy gt/forza költségének.

Forza.