176617
-
#137483 Mérges az Xbox One-ra az amerikai tengerészgyalogság -
#137482 Kisebb? Igen. Olcsóbb? Nem.
Itt van hogy mi van benne:
http://gamepod.hu/hir/xbox_360_e_mi_van_a_dobozban.html -
#137481 Ez kisebb és olcsóbb box lesz? -
#137480 -
#137479 Akkor nézzük a legmerészebbeket:)
Valamelyik RPG
Cortana
Umbrella corporation
-
#137478 Ez nem flééém. :D
Gond nincs szeretném a játékot megbízhatóság alapján letölteni másról, mert nincs most pénzem rá. Júli elejétől meg az egyén bármit leszedhet tőlem is. :) -
#137477 thx, majd egy demot akkor rászánok... -
#137476 FM5 : More details about the triggers feedbacks after the click.
Vibrations in the triggers were present and working, and globally it felt very good. For example, when the wheels were burning or the car drifting, the right trigger (acceleration) had a stronger vibration. While braking, some judder could be felt in the left trigger and were stronger when the wheels were locked.
-
#137475 Nézd már, flémel Mi a gond? -
#137474 Nincs itt olyan esetleg akinek GOD-os Borderlands 2-je van? -
#137473 Lehet, nem láttam sok embert ott...:S
Mindegy, hát nemtudom, tanakodok, unokabátyám ki szeretné próbálni, sógor is, és lehet elbizniszelem, de kézpénzt nem szeretnék kiadni, én magam Forza 4-et vennék, de nemtudom a GT6 milyen lenne, GT5 -ben vidik alapján legalábbis a környetez nem annyira szép szerintem, bár élőben nem láttam még. -
#137472 WRC, SBK, V8 kontárok csinálják, így sok reményt nem fűztem hozzá, de most hogy kijöttek gemaplyok egész emberesen össze lett rakva hasonlóen mint a WRC játék. Még mindig persze nem képesek a saját korlátaikból kiszabadulni ( nem is tudnak, nem is akarnak ), de láthatóan sokkal jobb mint a SBK X.
Itt van egy prewiev
SBK-ban a karriert csak egyik részben vigttem végig, aztán bejött a Challenge mód, az frankó volt, remélem ebben is lesz. Azzal el lehet lenni. -
#137471 Nekem pc-n tetszett a Metro. -
#137470 "Én ezt nem játszottam végig"
:O
én a rohadék tdu2-t a mai napig elő-előveszem, mert nem tudom elfogadni, h day1 áron vettem és nem játszom "végig" a szinglit legalább ... :D -
#137469 akinek van ps3-a, az gondolod nem látogatja azt a topikot? :)
amugy szvsz - ha már ugyis kommentelek - a gt6 is f*stalicska lesz, mint a gt5 volt :D
ettől még sok sok órát elvoltam vele, de simán elcserélném feleannyi FM5 játékidőre az egész emléket.... :D -
#137468 Metrót amúgy elvitte Zaki. Jó játékot neki. Én ezt nem játszottam végig, annyira rossz volt a mechanika. Ennyi erővel egy vödör szart is kevergethettem volna napokig, abban több örömömet leltem volna. Kár érte. Tipikus esete hogy az első részt megbocsájtjuk(om), és a hiábák ellenére is élvezem, de másodszorra, am még rosszabb is, már annyira nyilvánvaló a fejlesztők tehetlensége és hozzá nem értése hogy csak az ember kedve megy el mindentől. Azóta a 360 sem volt bekapcsolva... már másfél hete.
Ezek után sajnálja az a készítőket akik dizsnóóli körülmények közt dolgoznak ( hát persze... majd megszakad a szívem értük ) aki teljesen vak és hülye. -
#137467 Amúgy sikerült Game.co.uk-n leütni még 2 Uncsi 3-at, már 8 lemezt hozatok. :)
kár hogy Gears of War 4 nem volt, azt nagyon akarok. -
#137466 Van itt olyan akinek GOD-os Borderlands 2-je van? -
#137465 Régen sógorral mit nyomtuk ezt PS2-őn akkor nagy játék volt. -
#137464 Mert Totti-tól kérdezem, :D
Most őt ismerem, vagyis titeket jobban, itt került szóba, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, de mindegy hol érdeklődöm ha olyan válaszol akinek van ps3-a és játszott mondjuk a GT5-el és kb vágja a 6.-részt miben lesz jobb-rosszabb. :) -
#137463 MotoGP manapság milyen?
Csak a licenszelt pályák, motorok, uncsi "világbajnokságban"?
Ha nekem a MotoGP07 a kedvenc a nem-versenypályák és a viszonylag jó fizika miatt, akkor videot se nézzek róla? :D -
#137462 megkérdezhetem, hogy ezt miért nem a ps3 topikban...? :D -
#137461 360ra beszerezendő gémek még idén:
Killer is Dead
MotoGP 13
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
Rayman Legends
Grand Theft Auto V
Fable Anniversary
South Park: The Stick of Truth
PS3-ra:
Gran Turismo 6
Beyond: Two Souls
Last of Us - 7-8kért
Ezt már nextgenen:
Assassin's Creed IV: Black Flag
Call of Duty: Ghosts - talán
Need for Speed: Rivals
Watch Dogs - talán
-
#137460 GT6 jobb lesz mint az 5? -
#137459 Aha kösz, LoU már megjelent tudtommal nem?
Mert sokan már végig is játszották, vagy az warez?
Engem ebből csak LofU érdekel majd.
De figy a Destiny is mostani generációra is lesz, azt kihagytad...:)
Minden cím érdekel, ami ezután jön és konzolra, nem pc-re, mert azokból megveszem ami érdekel. -
#137458 Arra válaszolt, amit megbeszéltek előre, h mit kérdezzenek tőle. MS style these days. Láttál valahol esetleg mostanság olyan iterjút, ahol kellemetlen kérdésekre kell habognia szegény MS píárosoknak? ;)
És ne tessen maszatolni, 400$ a PS4 - PONT.
Miközben tudjuk, hogy drágább alkatrészekből áll össze.
A 30 forintos tojást nem drágállom, mert tudom, hogy mibe kerül a tyúkok etetése (amugy bár 30 lenne... :D ).
De ha valahol a szokásos 55 helyett 75öt kérnének érte, lehet rákérdeznék, h "tessékmondani, ez aranybú van?".
Mindenesetre egy egészséges kíváncsiság tuti elfogna.
Egyébként szvsz még a boxos induló ár se olyan magas egy ámerikainak, nemhogy a ps ára - elvégre 7+ évre veszi/-szed. -
#137457 PS3 Last of Us, Beyond, GT6
360-ra nem jön tudottmal már semmi. -
#137456 Forza Motorsport 5
E3 Gameplay
Ferrari gameplay, hang is hallaható. ELKÉPESZTŐ szép és jól szól!!!. Ha jól hallom ki a tömegből, akkor visszaváltásnál puffog rendesen a kipufogó. Vérezne a szívem, ha nem menne Fanateccel. -
#137455 Nem nagyon lesznek ilyenek már. :D -
#137454 Hali le tudnád pls írni hogy milyen ps3-x360 exclusive címek vagy konzol exclusive címeket fognak még kiadni erre a generációra? Amit érdemes várni? -
#137453 Nyilván nem szerencsés nem egyszerre megjelentetni, de a nagy sonyseggnyalók, meg hitetlenkőd nem emlékznek? igaz, most már a fizetős online sem rossz dolog...
PS3 - Japán 2006. november 11.
PS3 - EU 2007. március 23.
Ha csak ennyit késik a box akkor nem megyek falnak, lesz mivel játszani addig is + PS4. -
#137452 Ez korrekt, elfogadható! -
#137451 Fanatecen dolgoznak, abból lehet lesz valami. Ha nem akkor nem fogok ótósat játszani boxon. Egyedül a Forzát sajnálnám, másra ott a PC ( jövőbeni F1, Dirt stb... ) GT6-ra meg a PS3.
"A Microsoft részéről Phil Spencer és Yusuf Mehdi is úgy nyilatkozott, hogy a nehéz bizonyíthatóság következtében nem lesznek kikötések: bárki benne lehet a 10 családtagban, akár távoli barátok is.
Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy az egyetlen megkötés az lesz, hogy egyszerre csak egy "családtag" férhet hozzá egy játékhoz."
Ez viszont jó funkció. -
#137450 Figyú ezt az egészet úgy kell felfogni,hogy minden hasonló intézkedés a warez ellen irányul ez nyilvánvaló.Tehát örülni kell neki főleg azoknak akik annyira szidták a warezt,hogy most jelen állás szerint megszűnik...
Tényleg semmi élc nincs ebbe a hszembe tudom lehetett volna az hogy előtte nincs warez,de akkor előtte hozták volna be ezeket a döntéseket,mert addig ameddig hagynak kiskaput azt valaki nyitogatni fogja.
MS leszarja most a felhasználókat,biztosra veszik és számolnak is azzal hogy vásárlókat veszítenek,de gondolom beleszámolták,hogy a használt üzletággal és a plusz szolgáltatásokkal(ne az itthoniba gondolkozz) hasonló nyereséghez jutnak és totál kizárják a warezt.
Amúgy warezre visszatérve tényleg nagyon kíváncsi lennék,hogy ps3 warez megjelenésekor mennyivel esett vissza az eladott eredeti gamek száma időszakra lebontva.Mert ez valóban mérce,hogy mekkora kárt okoz a warez.Hisz nagyon az időszaka végén ütötte fel a fejét a warez amikor már rendesen telített volt a piac.
Tényleg csak puszta kíváncsiság
-
#137449 Látványban nem...:D -
#137448 Steam árakról fogalmamsincs, az eszköztámogatás pedig még nem akkora hype, most ezek voltak a fő kérdések. Te tudod mi az az interjú? Kérdezz-felelek. Arra válaszolt amit kérdeztek tőle. Kérdezd meg mit csinálj a kormánnyal, ha van, szerintem arra is válaszolna szívesen.
500$ árra miért keresne mentséget??? Ennyibe kerül! PS-t is hiába kérdezed miért kerül 460$ (!)-ba kamerástul, az meg annyiba kerül. Mindkettő induló ár magas, de ez így megy, mentegetőzést ne várj! Menj be a boltba és kérdezd meg miért 30Ft a tojás darabja aztán még várd is el, hogy magyarázkodjon, bár szerintem nem kéne ... -
ott a pont
én balga meg a régi helyén kerestem az extrákat, ráadásul fáradtan
remélem, azért legalább annyira színtelített lesz a game, mint a HP 2010 :) -
#137446 Ez egyre érdekesebb, jó volt ez az interjú, le kéne fordítani magyarra, hogy kicsit ezt az oldalát is láthassa az átlag játékos a megkötéseknek. Ezek a dolgok mind okkal történnek és ha a Microsoft ezt jobban kommunikálná, akkor érthetőbb lenne a sok megszorítás, változtatás. De Microsoft faszul kommunikál eddig ...
Oriic! Nem akarsz kitenni egy ilyen interjút Gamepodra? A sok bulvár közé elfér, annyi hitelessége legalább van ennek is! :) -
#137445 Azt csak példaként mondja és egyébként is tele van hülyességgel az egész írás :(
- steamen se kerülnek a játékok 30$-ba induláskor, pedig ott még royalti sincs a konzolbrand birtokosának
- steammel szemben bezzeg az ő rendszerükön magától belép az xbox az accodba - agysebészet bmeg! (steam is elindul win startkor, belép accba, big picture, gamepaddal)
- gamestopot is a sárba rántja, holott TE, a VÁRÁSLÓ igencsak jól tudsz járni ott bizniszelve, a sarkítása szimpla baromság (nyilván van olyan is, aki rosszúl jár(t) -> adja el ebayen máskor!)
- lehet, h még dolgoznak a DRM-en, a pontos óraszámokon, de senkinek ne legyenek illúziói: hogy ha lazít is az MS, azt pontosan a netszerte tapasztalható MS-flémnek is erősen megköszönhetjük
Érdekes módon mérnökünk meg se próbál mentséget keresni az 500$-os árra, az x360as eszköztámogatásra és a megannyi problémára a gép körül. Értelme se sok lenne a fentiek tükrében, hiszen nyilván el lehet ütni bármit a corporate bullshittel ... (annyira fejlett az uj xbox wireless interfésze, hogy az nem lenne képes a régi eszközökkel együttműködniblablabla)
-
#137444 Mivel tudom hogy többen fennt vagytok PH-n is, gondoltam ide is belinkelem.
14 napos GOLD nyerési lehetőség]Xbox live 14 napos gold nyerési lehetőség este 8 órakor