XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy joy driver mindigis kellett, netrõl töltheted, itt: X360 controller driver (support fül, kiválasztod a oprendszert és katt.)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Dark: Én nem tudom. Megnézi akkor majd a driverrel. Bár mondta, hogy így is megy enélkül a black opsban, csak mw3-nál nem.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nekem nem ment....:S
wireless.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
CoD nem támogatta eddig sem, és ezután sem fogja sajnos...minden másban megy.
Kivéve RTS és The Witcher 2 (W2-ben csak részben használható, a párbeszédeknél nem asszem).
Katt
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Bocs ha off.
Haver vett egy vezetékes x360 kontrollert, de cod-ban nem ismeri fel. Úgu tudom sok játékot támogat.
Hihetetlen ez a bénázás, pedig gondolkoztam, hogy belepróbálok egybe (üssetek).
Adversus solem ne loquitor
Miezmár hogy beszarok a gép, vagy el akarom adni használtan és megy vele mindenem, még ha netán lesz Nintendó store, akkor a megvett cuccok is...bõdületes baromság.
ilyet még senki nem mert meglépni eddig.
Még PC-s felületen sem.
"A Nintendo Network ID csak egy gépen használható"
Katonás acsit meg 4-es co-op-ban toltuk le. Rally point bravo-tól kell tolni, és mind a 6 katonának túl kell élnie. Kicsit nehéz az mondjuk. AZ elején ugye két katona jön velünk, utána meg 4hez csatlakozunk.
Pro tipp. Wathcereket kiszedni azonnal mert lerakják tornyokat, meg amint lehet kiszedni a knight-okat is meg közben a crawlereket.
Amikor meg védekezni kell akkor meg használni kell ezerrel a telepített ágyukat. Egyedül nem hiszem hogy megcsinálható, kellene hozzá 4 ember.
My streams: https://beam.pro/oriic
ITEM 1 - Turbine - SPAWN ROOM
Building table is in the spawn room.
Part1 - TAIL-FIN - found on the ground below the telephone on the wall
Part2 - MANNEQUIN - random spawn (in the spawn room usually near the map)
Part3 - FAN - on the chair near the building table
ITEM 2 - Zombie shield - DINER BUS STOP
Building table is in the car jack building.
Part1 - TROLLEY - found in the diner
Part2 - CAR DOOR - found in the same building as the building table
ITEM 3 - Turret - FARM BUS STOP
Building table is on the bottom floor of the farm house.
Part1 - MOWER - random spawn (somewhere on the farm)
Part2 - RPK - random spawn (somewhere on the farm)
Part3 - AMMO - random spawn (somewhere on the farm)
ITEM 4 - Electric trap - POWER ROOM BUS STOP
Open the door near the AK74, build the power switch.
The parts can be found in the power room; a switch, a switchboard & a zombie arm.
The building table is near the power switch.
Turn the power on and wait for the roller door to open.
Alternatively, use your turbine (item1) to open the roller door.
ORDER IS IMPORTANT HERE
Building table is in the gravestone perk room.
Part1 - BATTERY - random spawn (usually on the catwalk gravestone room)
Part2 - METAL BALL & ROD CONDUCTOR - (usually on a box, same room)
Part3 - LIGHT - random (usually in a window, same room)
Valahol hátul 1 lépcsõ vezet fel a turbina terembõl és ott ki lehet menni vissza a buszhoz.Volt hogy mentünk vagy 3 kört...
A lényege ,hogy ne halj meg...<#nevetes1>#nevetes1>
Wp8, W8, x360 meg majd az uj Xbox is ugyanazt a profilt hasznalja.
Miert fontos? Mert maradjon csak meg a baratlistam, maradjanak meg az eredmenyeim stb.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
tudod? - az amelyik a nem 'Survival' <#vigyor>#vigyor>
van 3 állomás - buszos bábú dudál, te felszállsz, õ elindul - minden állomáson és közben jön a zombi darálás - és közben vannak spare parts-ok
de mihez?
2. állomáson, ha lemész a pajtából a föld alatti laborba, onnan nem tudsz visszajönni - hogyan lehet mégis?
stb.-stb.
nem vágom, mirõl szól ez a 'tranzit' mód
ötlet, megoldás? 😊
#127994: new gen-en miért fontos neked az X360 profil használata?
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
Ja, hát én ott prüszköltem el egy "bassszzus"-t ahogy megláttam a cryo kamrás részt a legelején és ez az érzés végig kitartott! 😊 Tetszett nagyon az ending is!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Van ez a Wraith lopás + lõjj szét 4 másik Wraith-et .... A Mammoth eleve kicsit hektikusan halad a kanyonban, ha egy játékos fent van a tetején, egy másik meg hozza a Lila kavicsot, akkor sokszor kirántja egyik a másikat checkpoint áthaladásnál. Ez 1-2 esetben okozott tank elpusztulást is!!
Soloban meg nem akartuk erõltetni, mert még így is necc volt!
A Bros nemtommi achievementet, amikor a dzsungelben kell megvédeni a tengerészgyalogosokat, hogyan csináltad meg? Mettõl meddig kéri? A pálya elejétõl kell kezdeni? Rally point Bravo-ra nem adta meg, bár lehet vesztettünk embert ....?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Igen kell egy wifi router ami adja a jelet és kell a boxba egy wifi vevõ.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szeretném kérdezni azt hogy ki használ itt az xbox-hoz Wifi network adaptert ? Szeretnék egyet venni , szeretném tudni , hogy mi kell hozzá , hogy menjen wifi-ben a box, ugye az xbox network adapteren kivûl kell még egy rendes wifi is ? Elõre is köszönöm
így szimplán..
készülj rá, h kb 130 lesz induló ár
és nem véletlenül nem tudnak semmit MÉG itt sem a VGA-ról...
így kell majd azt is 1-2 évig hûteni

mivel rögzítetted a pedál-konzolt, h ne csúszkáljon, ha rátaposol (fõleg, h mondod: nyomásszabályzós a fékerõ)
tudsz sebváltani, ha elfelejted a kuplungot kinyomni?
kéziféket milyen gombra/ karra raktad?
Race-ON + RBR comboval kergesd meg 1 kicsit :o)
erõsen gondolkodom, h tavasszal én is beruházok 1 ilyenbe
jó lenne, ha Mo-on lenne addig boltjuk, ahol tesztelni lehetne
PS3-on is próbáltad?
Volt bõven jó pár olyan pillanat amikor csak annyit mondtam hirtelen , hogy "assssztakuurva ez de komoly" : D Pl amikor megláttam a traktort. de ez csak egy a sok közül^^
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Kevesebb játék, kevesebb akció?
Wraith lopáshoz meg segítség. Távolról szedjétek ki lövészt, utána közelrõl feltöltött plasmapisztollyal hatástalanítani. Rágugrani tank tetejére, beülni a lövész helyére!!! Igen oda, mert akkor kiszáll a sofõr akit a lövegtoronnyal ki lehet szedni. Ha ez megvan, akkor ki a toronyból és meghet is a Grand Theft Wraith... 😄 XD
Aztán mikor nehezen meglett, Zorkó hozta utánam, én fent ügyködtem a Mammoth tetején, próbáltam leszedni a légierõt, kevesebb sikerrel.
Aztán Zorkót megtámadta valami bug, amitõl a nehezen megszerzett tank felborult vagymi, brakelt egyet mint a krumplibogár aztán felrobbant! Nesze neked Grand Theft Wraith <#falbav>#falbav>
Easy mód az olyan nagyon fun-play, hogy elfelejt az ellenfél minden trükköt, csak ezért nem ajánlott szerintem, a Normál is viszonylag kis ellenállással végiglõhetõ. Huh, viszont a Heroic és a Legendary az már vááázzzzzzeeee ... kín
SPOILER
Ja, ott a Mantle nevû gecinagy hajó aktívan változó burkolata mellett repkedni, az nekem is olyan érzés volt mintha a Halálcsillag pottyantó csövét keresném kihegyezett proton torpedóval! Még a célkövetõ kompjútert is aktiváltam lányos zavaromban! <#nevetes1>#nevetes1>
az elsõ napok pokoli kényelmetlen "géminget" hoztak, de utána rájöttem, hogy a jobbos fék a "természetes", nameg késõbb a kuplungolás is csak így lett lehetséges
Forza.
De mért kell bal lábbal fékezni ennél a fanatecnél?
tragédia az elég...😄
Amúgy meg traktor. Lol...
Forza.
plusz a Reclaimer páya nekem nem igazan jött be ott volt az a b*szom nagy traktor és konkretan aig volt jo valamire.
Én Normalon kezdtem aztan a dzsungeles palyan valtottam easy-re 😄
El sem tudom kepzelni milyen lehet Legendaryn.
Viszont az ûrhajos rész nagyon adta anakin skywalkernek ereztem magam 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.