XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
UPS-t kell tolni...

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
jó tudni a gls-rõl ... ezekkel se küldök soha semmit, döbbenet!

Forza.

Totti5
Bázz...

Hívom a GLSt ma is. Semmire nem jutottam. Nincs csomag szám = nincs csomag. Név, cím alapján nem tartják nyilván. Azt hogy a futár hány hibát vétett a diszpécser rutinosan átugrotta minden alkalommal ahogy kérdõre vontam, és egy pillanatra sem merült fel hogy bárki is hibázott volna.

A lényeg hogy nekiálltam a feladót zaklatni. Namost másfél órámba telt mire megtaláltam a Roxio oldalán a support azon részét ahol feltehetek kérdést! ( inkább nem kommentámol... minden szar le van írva, csak a lényeg nem... tipikus analfabéta emberek vannak kiszolgálva, de az hogy én perfekt angol hivatalos levelet szerkesztettem ( nyilván nem én😄 ), és azt akarom elküldeni azt már nem lehet olyan egyszerûen.

De sikerült.............

Mit értem el vele? automatikus válasz ugyan azokkal a dolgokkal amit tudok és amit a honlap is leír 100szor, de ha ezt is továbbküldöm még egyszer leírva, akkor talán nem a számítógép fog válaszolni, talán... bár már kezdek kételkedni.

Fõleg hogy email korában minden cég nagy ívben szarik bele ( tisztelet a kivételnek ). Tegnap írtam a GLSnek egy szép levelet, beszkennelve a cetlit. Jött válasz? dehogy jött... lesz válasz? talán pár hét múlva, valami lerázó.

Szóval semmit sem sikerült kideríteni eddig, pedig én semmiben nem hibáztam, de rajtam kérnek számon mindent, vagyis én tudjak mindent, ahhoz hogy valaki is vegye a fáradtságot arra hogy kiderítse azt amit valaki nagyon elbaszott ( elsõsorban a futár ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Már rég kellett volna
de most Most Wanted, meg DMC5 sincs, szerintem szabin vannak a democenter-es tagok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Metal Gear Rising-bõl jön valamikor public demo nem tudjátok?

davidka003
Elõreutaltam, jatekaim.hu, nem volt sok pozitívja.
De végülis ma megjött. Szép állapotú úgyhogy azt mondom 5k-t megért.
De tartom magam ahhoz, hogy csak ajánlottan szabad feladni. Mindenki érdeke, mert így tudja bizonyítani, hogy feladta, illetve ha eltûnik akkor adnak egy kis kártérítést a postán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
macccy !!! írtam privit, fontos h idõben megnézd !!!

Forza.

FlyHigh
Treyarch-os dolog tetszik nekem, most játszottam csak az elsõ részével és konkrétan érdekelt, hogy miért van a muksókám a székbe, tök jó kis történetet vezetett le, reznovos sztoriért meg jár a piros pont(WAW is megvolt). Legvégén az amerika majmolás volt csak ellenszenves, mikor már mindent megoldottunk kb ketten, akkor elõtûnik az egész tengerész gyalogság lobogókkal, kötelékbe bemutatózó vadászgépekkel.

Thrash \'Till Death

Moby
Engem kifejezetten megnyugtat, hogy a tömeg nem hordoz magában bizonytalansági tényezõt, nem mozdul nem várt irányokba, nem hoz váratlan döntéseket, teszi ami a dolga: kétpofára tömi magába a moslékot 😄

Adversus solem ne loquitor

orichalcos

Muttley
te egy ilyen okos fiú vagy 😊
köszi a segítséget <#nevetes1><#papakacsint>

Just do it :)

FlyHigh
Azért nyomatékosan, de kulturáltan értesd meg a diszpécserrel, hogy te ezért nem keveset fizettél, az meg indoknak kevés, hogy nincs meg a száma, gondolom az esõtõl nem sok Tóth Tibor kap csomagot a te címedre.😄

Thrash \'Till Death

Totti5
Nyilván, holnap reggel hívom õket, és követelem hogy adják meg a csomag számomat ( név, cím alapján ) és hogy mi a franc történik itt. Ma már a melóban mások miatt eleget tartottam a hátam ( és velük együtt buktam bele a hozzáállásukból adódóan, vagyis szartak bele egy olyan dologba ami semmibõl nem állt volna... )... erre kell aludni egyet, mert sok volt már.

arty
én hívnám. meg kérnék felettest, meg satöbbi - tudod, fogyasztóvédelem és társai 😊 nem hagynám ennyiben, az fix.

Forza.

Totti5
Na de most mi legyen? megint hívjam fel ezt a nyomi "diszpécsert" és megint elmondja hogy ha nem tudom a csomag számát akkor fákk jú? meg most azzal mit kezdjek, hogy a visszaküldték ez feladónak??? hisz ez van a papíron, ha más nem is nagyon fér már rá... Azért 30 ezer forintal szórakozott a csórikám. Az ilyet élve temetném el ahogy egy bölcs ember mondá! ( 😊 ) Ha ennyire leszarja akkor ne dolgozzon... verje otthon a faszát én meg egy becsületesebb embertõl megkapom rendesen az amúgy nem 2 filléres csomagomat.

MINTAPÉLDA!

TDC Geronimo
open world game mivolta ellenére nagyon jól néz ki bár a tearing bitang nagy és szinte végig jelen van :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Day 1

Elsõ 15 perc

Vaasnak elég beteg szövege van, nagyszerû karakter 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Örm
Far Cry 3 teszt eredmények:
Eurogamer – 10
CVG – 9.4
IGN – 9
Game Informer – 9
OPM – 9
Videogamer – 9
Canadian Online Gamers – 9
Strategy Informer – 9
PCGamer – 89/100
GameTrailers – 8.6
OXM – 8.5
GamesRadar – 4.5/5
Digital Spy – 4/5

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

arty
és elõreutaltál.... ?
hol vetted? honnan tudod, h nem átvágás? (szvsz az ...)

Forza.

Harlekin
A jó az túlzás 7.5 óra volt veteránon úgy,hogy a sok köcsög átvezetõ és közbeni videót el se lehet nyomni.Plusz van 1 pálya ahol szaladni se lehet.Tehát ha ezek nem lettek volna KB 4 óra lett volna ledarálni,mert hát ide ugye ész játék nem kell.Nem azt mondom,hogy szar,de semmi extra...

Pont berakott hozzád multyba erre eltûntél!Párszor le is szedtél rendesen pont állítgattam a billentyûzetet,mert asszony kihúzta és el mentek valamiért a beállítások.A végén viszont fasza volt lehetett volna jót gyakni...<#nevetes1>
Tinman
Kapcsold be az irony szenzorod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
12 nap... hû, de megy az idõ. Mintha csak pár napja beszéltünk volna róla.

Szóval akkor ja... simán lehet a Roxio. Viszont érdekes, hogy a GLS viszi neked.

A futár élet nem leányálom hidd el. Gyakran folyamatosan 10-12 órákat vezetnek, sokszor éjszaka is kell menni, hajnalban kelni, esõben, hóba, sárba, mindezt 75k körüli összegért, ja és a kocsidért te felelsz ám. Elcsapsz egy szarvast vagy dobbantasz, vagy fizetsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TaRka0107
Azt mondják jó lett a singleplayer, bár én sem vittem végig.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

vásárolnék egy mássalhangzót<#zavart1>

-tRs-Landor

TaRka0107
Holnapra ott lesz az. Elsõbbségivel 1 munkanap, anélkül 3. Nekem eddig így volt. Régen volt az rémhír.

Waczkor
Rajtad kívül mindenki kikapcsolta az elsõ 20 perc után,nem hogy utolsó pálya<#puszi>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

davidka003
Nem értitek a problémát.
SIMÁN adta fel, az egy dolog, hogy nem ért ide még. Tudom milyen a posta.
De ha nem jön meg akkor mi van? Õ nem tudja bizonyítani, hogy feladta, én nem tudom bizonyítani, hogy nem jött semmi.
Ki az aki 5 ezres tételnél 200 Ft-on szórakozik? Az eladó felelõssége, hogy úgy adja fel, hogy annak legyen nyoma.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Muttley
Tudja vki, h

Black Ops 2 utcsó pályáján van Minigun és egyéb unlock-olható gépágyú
csak teljesíteni kell bizonyos mellékküldetéseket 5 db-ot
- na most én tegnap vittem végig Veteranon (is)
- minden RPG elemet megjátszottam
- ahogy térképen jelezte "access" én rohantam és kinyitottam
és még mindig az össze "Locked"

mit kell csinálni, milyen mellékküldetésre gondol a game, hogy Unlock legyen az összes cucc?

Just do it :)

FlyHigh
Találkoztam már bunkóval, meg jó fejjel is, hoznak ide is ezt-azt. Általánosítástól mindig tartottam magam, mert nem mûködik. Szerintem fõleg manapság olyan értelmes emberek végeznek kuli munkákat, akik, hogy ha arról van szó valószínûleg téged székestõl el tudnának lopni.😄

Thrash \'Till Death

Totti5
Semmivel nem vagy elkésve. 3-5 munkanap, tehát 1 hét. Ha másod vagy max harmad napra akarod, akkor elsõbbségi.

davidka003
Kedden adta fel simán.
De mindig hallani rémhíreket, hogy eltûnnek a simán feladott levelek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Mikor adta fel? Ha nem ajánlottan de elsõbbségivel, akkor is megérkezik, ha nem elsõbbségivel akkor 3 munkanap általában.

Totti5
Én sem gondolom hogy az lenne... 12 nap, de más cuccom pedig nincs, csak zavviról Batman, de az élbõl dec 2.án jelenik meg.

Dear Tóth Tibor:

Thank you for ordering from Roxio on November 10, 2012. The following product(s) has shipped

Sincerely,
Customer Service

SHIPMENT AND BILLING DETAILS
Order Number:
Order Date: November 10, 2012
Tracking URL: ---------- ( pontosan ez van odaírva, tehát semmi sincs itt )

Shipped to:
Tóth Tibor
cím
Esztergom
telszám

Ennyit kaptam. Van egy számom és passom a roxio oldalára ahol ugyan ez jön be.

De hát ez az... Fanatec a feladást követõen küldte is a UPS levelet, vagyis a UPS küldte az infókkal a nyomkövetéssel.

Itt senki nem küldött semmit. Ha úton is van, akkor arról én nem tudok jelen pillanatban.

A futár örüljön hogy van melója. Meleg ótóba ülhet és dolgozhat kvázi kényelmesen. Ha nem tetszik neki, mehet közmunkásnak fillérekért is 36 fokba, meg 2 fokba, esõbe, hóba, vagy sorra dolgozni mint a rabszolgák egy gyárba.

Tinman
Rosszul közelíted meg a kérdést.

Ki megy futárnak?

a, Munkanélküli a CERN-bõl kirúgott magfizikusok?
b, Állástalan szívsebészek?
c, Agyhalottak, akik máshová nem jók?

Hint: A "cica" szóban van belõle jócskán.

Komolyra ferdítve.

Nekem nem a GLS hozta anno. Határozottan UPS-re emlékszem, fosbarna sorozatgyilkos style autóval. Nem tudom mikor rendelted, de ez így túl gyors.

Gondolj bele... vám is kell legyen rá, mert bõven a törvény által megbaszott értékhatár felett van az ára. Csak a vámon 2-4 munkanap szokták a szõrös heréikkel simogatni a cuccot.

A visszaigazoló levélbe amit Roxio-tól kaptál nincs megadva futárszolgálat?
Tracking nincs? Tracking szám ha van, mit mond?

davidka003
Hát ez kész. Gyerek rámír, hogy megjött-e a csomag. Mondom ma nem jött meg de holnapra szerintem csak itt lesz már. Kérdem, hogy ugye ajánlottan adtad fel? Azt mondja csak simán de úgyis meg szokott érkezni.
Hát piszkosul kiverem a balhét ha nem jön meg holnap vagy hétfõn.

Totti5
Ez a GLS ügyfélszolgálat egyenlõ egy rothadó bûzölgõ szarkupaccal. Tehát nekem kellene hogy legyen GLS számom ( amim nincs ). A többit nem is mondom, ez a faszi egy barom volt, mindenre volt valami döbbenetes válasza ami nem állja meg a helyét sehogy sem még a mesékbe sem... jól felbaszott, aztán lecsaptam a telefont és semmit nem tudtam meg. A hozzáállás... nem ám kinyalja a seggemet, hanem még rajtam kéri számon a csomag számát és az tök természetes hogy a futár nem telefonál és nem adja meg az elérhetõségét és hogy elsõre semmi cetlit nem hagyott.

davidka003
Hát én a posta miatt bosszankodok. Ma kellett volna megjönnie az MW3-nak. Na mondom hazaérek 4-kor akkor délután tudom kicsit nyomni.
Hát nem jött semmi. Nagyon remélem, hogy holnap megjön, hogy legalább vasárnap tudjak játszani.

Totti5
További kérdéseim:

1, miért nem hívott fel a futár?
2, miért gondolja azt hogy napi 24 órában otthon vagyok?
3, miért, miért, miért, miért???
4, "GLS Hungary - Minõségben piacvezetõ Európában" ?????????????

Totti5
Szóval itt tartunk 2012 végén MOn.

GLS posta idehányt egy cetlit ( szebben nem tudom mondani ).

Vázolom mi van rajta.

11.22, 08:40
Feladó: RAIN ( vagy mi, mert az elsõ betü kivehetetlen.. vagy R vagy H vagy K, 3szor át van írva )
Címzett: Én

Második sikertelen kézbesítés X-elve.

Ennyi.

A következõ kérdések merültek fel bennem.

1, Mi a csomag száma? ( nincs kitöltve )
2, Ki a feladó? ( nem értem )
3, Mi a futár telszáma és neve? ( nincs kitöltve )
4, Ha ez már a második kísérlet volt, akkor mikor volt az elsõ és arról miért nem tudok???

Egyátalán mit, miért, kitõl, hozza nekem a GLS???

Nekem kell kinyomozni?

Ez lenne a Roxio HD Capture Amcsiból?

WTF?????

Macccy
Szerintem se ... Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy akármilyen mai home dekk - legyen az 100 vagy 1000 watt max teljesítményû per csatorna - bekapcsoláskor már kiadná a kraftot egyenesbe a hangszórók felé. Ha tévedek, akkó mégis <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

zaki
fail 😄

Moby
Hát ezek már nem a régi szovjet, bekapcsolásnál puffogó végfokok ám (mondjuk nem is tudnak annyit) 😊

arty
az is nagy kérdés, hogy egy erõsítõ mit tesz majd a genius hangfalaiddal ... (ha azokat akarod rákötni) - nehogy véletlen elsõ bekapcsoláskor elpukkanjanak a pici speakerek!

Forza.

Egyébként ez valóban érdekes dolog. A MS szerintem simán megtehetné, hogy hetente küldene olyan frissítést, ami felülírná a meghajtó fw-jét, így újra kellene mindig irtani. Persze ez sem nagy szám, de sokan bizonyára nem vinnék állandóan szakihoz a gépet... De nem teszi, és nem is bannolja ezeket a gépeket sem. Talán a Gold elõfizetés és DLC/season pass/xbla vásárlások miatt, mert azokat kénytelenek megvenni akik így használják a gépet.
Macccy
Ezt én is megvettem volna, fõleg 35-ért! <#eljen>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
1 éve valami wifis dolog kapcsán dobtam be ide egy képet. Valamennyi látszik a cuccból, ezt vettem azelõtt, hogy a kép készült valami 35-ért expresszrõl (a receivert és a hangfalszettet együtt), full karcmentesen, gyönyörû állapotban <#ravasz1>

Moby
>(szerintem mert nincs dedikált center a centerre tervezett audiohoz),
valójában sajnos nem, hiszen te most sztereo downmixben futod az 5.1-et, valódi 5.1-nél ilyenkor duplán szívás, hisz a centersugárzó érzékenysége elmarad egy dupla frontétól. Ez ugye jellemzõen filmeknél van így, de ilyenkor picit kiemeled a centert + belököd a dinamikakompressziót (vagy éjszakai mód, vagy akármilyenmód(ok), ahogy a készülék épp híjja), és rögtön javul a helyzet.
Ezt egy ilyen kis biszbaszon nem tudod megtenni.

Macccy
I'm feelin ya' !!! Pontosan ez most is a bajom, bár mint mondtam más okból (szerintem mert nincs dedikált center a centerre tervezett audiohoz), hogy robban aztán suttog.
Ezt a "reciever" megnevezést se hallottam még. Kezdem magam hangmérnöknek érezni, annyit tanultam az elmúlt két napban itt! <#vigyor>

Okés, tehát summázva, ami az XBOX -hoz (nekem) kell: egy DOLBY DIGITAL képes erõsítõ (reciever) OPTIKAI bemenettel, 5X2 db piros-fekete SPEAKER csipesszel (FRONT,REAR ÉS CENT) és egy dedikált SUB RCA -val.

Vagy pedig ez a zsákutcás dzsunka panel ... <#lama>

25 ropikért már lehet fogni ilyeneket, amennyire láttam (SONY, YAMAHA) szóval nézelõdöm még. Kösz az infót!

Moby
Õ viszont oda is írta, hogy kifejezetten betöréshez, ami a honi jogrendben ki is meríti a bûnsegédlet definícióját 😊

Moby
Picit leegyszerûsítve: egy ilyen kis dekóder nem bír rossz lenni (már ha mûködik persze 😊 ), mert annyira egyszerû, hogy nincs mit elbaszni rajta 😊
Viszont nincs benne néhány olyan hasznos dolog sem, ami az erõsítõkben benne van: pl a dinamikakompresszió, ami szerintem azért eléggé jól jön, mert a játék és filmkészítõk amikor sokcsatornás hangról van szó, hajlamosak átesni a lovon, és a faszt-sem-hallok-a-párbeszédbõl a lerobban-a-tetõ-a-faszba értékek között váltogatnak percenként, és erre még mindig a dinamikakompresszió az egyetlen használható eszköz.