XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hívom a GLSt ma is. Semmire nem jutottam. Nincs csomag szám = nincs csomag. Név, cím alapján nem tartják nyilván. Azt hogy a futár hány hibát vétett a diszpécser rutinosan átugrotta minden alkalommal ahogy kérdõre vontam, és egy pillanatra sem merült fel hogy bárki is hibázott volna.
A lényeg hogy nekiálltam a feladót zaklatni. Namost másfél órámba telt mire megtaláltam a Roxio oldalán a support azon részét ahol feltehetek kérdést! ( inkább nem kommentámol... minden szar le van írva, csak a lényeg nem... tipikus analfabéta emberek vannak kiszolgálva, de az hogy én perfekt angol hivatalos levelet szerkesztettem ( nyilván nem én😄 ), és azt akarom elküldeni azt már nem lehet olyan egyszerûen.
De sikerült.............
Mit értem el vele? automatikus válasz ugyan azokkal a dolgokkal amit tudok és amit a honlap is leír 100szor, de ha ezt is továbbküldöm még egyszer leírva, akkor talán nem a számítógép fog válaszolni, talán... bár már kezdek kételkedni.
Fõleg hogy email korában minden cég nagy ívben szarik bele ( tisztelet a kivételnek ). Tegnap írtam a GLSnek egy szép levelet, beszkennelve a cetlit. Jött válasz? dehogy jött... lesz válasz? talán pár hét múlva, valami lerázó.
Szóval semmit sem sikerült kideríteni eddig, pedig én semmiben nem hibáztam, de rajtam kérnek számon mindent, vagyis én tudjak mindent, ahhoz hogy valaki is vegye a fáradtságot arra hogy kiderítse azt amit valaki nagyon elbaszott ( elsõsorban a futár ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de most Most Wanted, meg DMC5 sincs, szerintem szabin vannak a democenter-es tagok. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
De végülis ma megjött. Szép állapotú úgyhogy azt mondom 5k-t megért.
De tartom magam ahhoz, hogy csak ajánlottan szabad feladni. Mindenki érdeke, mert így tudja bizonyítani, hogy feladta, illetve ha eltûnik akkor adnak egy kis kártérítést a postán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Thrash \'Till Death
Adversus solem ne loquitor
Just do it :)
Thrash \'Till Death
Forza.
MINTAPÉLDA!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elsõ 15 perc
Vaasnak elég beteg szövege van, nagyszerû karakter 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eurogamer – 10
CVG – 9.4
IGN – 9
Game Informer – 9
OPM – 9
Videogamer – 9
Canadian Online Gamers – 9
Strategy Informer – 9
PCGamer – 89/100
GameTrailers – 8.6
OXM – 8.5
GamesRadar – 4.5/5
Digital Spy – 4/5
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Pont berakott hozzád multyba erre eltûntél!Párszor le is szedtél rendesen pont állítgattam a billentyûzetet,mert asszony kihúzta és el mentek valamiért a beállítások.A végén viszont fasza volt lehetett volna jót gyakni...<#nevetes1>#nevetes1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval akkor ja... simán lehet a Roxio. Viszont érdekes, hogy a GLS viszi neked.
A futár élet nem leányálom hidd el. Gyakran folyamatosan 10-12 órákat vezetnek, sokszor éjszaka is kell menni, hajnalban kelni, esõben, hóba, sárba, mindezt 75k körüli összegért, ja és a kocsidért te felelsz ám. Elcsapsz egy szarvast vagy dobbantasz, vagy fizetsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-tRs-Landor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX Live Gamertag:Waczkor
SIMÁN adta fel, az egy dolog, hogy nem ért ide még. Tudom milyen a posta.
De ha nem jön meg akkor mi van? Õ nem tudja bizonyítani, hogy feladta, én nem tudom bizonyítani, hogy nem jött semmi.
Ki az aki 5 ezres tételnél 200 Ft-on szórakozik? Az eladó felelõssége, hogy úgy adja fel, hogy annak legyen nyoma.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Black Ops 2 utcsó pályáján van Minigun és egyéb unlock-olható gépágyú
csak teljesíteni kell bizonyos mellékküldetéseket 5 db-ot
- na most én tegnap vittem végig Veteranon (is)
- minden RPG elemet megjátszottam
- ahogy térképen jelezte "access" én rohantam és kinyitottam
és még mindig az össze "Locked"
mit kell csinálni, milyen mellékküldetésre gondol a game, hogy Unlock legyen az összes cucc?
Just do it :)
Thrash \'Till Death
De mindig hallani rémhíreket, hogy eltûnnek a simán feladott levelek.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Dear Tóth Tibor:
Thank you for ordering from Roxio on November 10, 2012. The following product(s) has shipped
Sincerely,
Customer Service
SHIPMENT AND BILLING DETAILS
Order Number:
Order Date: November 10, 2012
Tracking URL: ---------- ( pontosan ez van odaírva, tehát semmi sincs itt )
Shipped to:
Tóth Tibor
cím
Esztergom
telszám
Ennyit kaptam. Van egy számom és passom a roxio oldalára ahol ugyan ez jön be.
De hát ez az... Fanatec a feladást követõen küldte is a UPS levelet, vagyis a UPS küldte az infókkal a nyomkövetéssel.
Itt senki nem küldött semmit. Ha úton is van, akkor arról én nem tudok jelen pillanatban.
A futár örüljön hogy van melója. Meleg ótóba ülhet és dolgozhat kvázi kényelmesen. Ha nem tetszik neki, mehet közmunkásnak fillérekért is 36 fokba, meg 2 fokba, esõbe, hóba, vagy sorra dolgozni mint a rabszolgák egy gyárba.
Ki megy futárnak?
a, Munkanélküli a CERN-bõl kirúgott magfizikusok?
b, Állástalan szívsebészek?
c, Agyhalottak, akik máshová nem jók?
Hint: A "cica" szóban van belõle jócskán.
Komolyra ferdítve.
Nekem nem a GLS hozta anno. Határozottan UPS-re emlékszem, fosbarna sorozatgyilkos style autóval. Nem tudom mikor rendelted, de ez így túl gyors.
Gondolj bele... vám is kell legyen rá, mert bõven a törvény által megbaszott értékhatár felett van az ára. Csak a vámon 2-4 munkanap szokták a szõrös heréikkel simogatni a cuccot.
A visszaigazoló levélbe amit Roxio-tól kaptál nincs megadva futárszolgálat?
Tracking nincs? Tracking szám ha van, mit mond?
Hát piszkosul kiverem a balhét ha nem jön meg holnap vagy hétfõn.
Hát nem jött semmi. Nagyon remélem, hogy holnap megjön, hogy legalább vasárnap tudjak játszani.
1, miért nem hívott fel a futár?
2, miért gondolja azt hogy napi 24 órában otthon vagyok?
3, miért, miért, miért, miért???
4, "GLS Hungary - Minõségben piacvezetõ Európában" ?????????????
GLS posta idehányt egy cetlit ( szebben nem tudom mondani ).
Vázolom mi van rajta.
11.22, 08:40
Feladó: RAIN ( vagy mi, mert az elsõ betü kivehetetlen.. vagy R vagy H vagy K, 3szor át van írva )
Címzett: Én
Második sikertelen kézbesítés X-elve.
Ennyi.
A következõ kérdések merültek fel bennem.
1, Mi a csomag száma? ( nincs kitöltve )
2, Ki a feladó? ( nem értem )
3, Mi a futár telszáma és neve? ( nincs kitöltve )
4, Ha ez már a második kísérlet volt, akkor mikor volt az elsõ és arról miért nem tudok???
Egyátalán mit, miért, kitõl, hozza nekem a GLS???
Nekem kell kinyomozni?
Ez lenne a Roxio HD Capture Amcsiból?
WTF?????
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
valójában sajnos nem, hiszen te most sztereo downmixben futod az 5.1-et, valódi 5.1-nél ilyenkor duplán szívás, hisz a centersugárzó érzékenysége elmarad egy dupla frontétól. Ez ugye jellemzõen filmeknél van így, de ilyenkor picit kiemeled a centert + belököd a dinamikakompressziót (vagy éjszakai mód, vagy akármilyenmód(ok), ahogy a készülék épp híjja), és rögtön javul a helyzet.
Ezt egy ilyen kis biszbaszon nem tudod megtenni.
Ezt a "reciever" megnevezést se hallottam még. Kezdem magam hangmérnöknek érezni, annyit tanultam az elmúlt két napban itt! <#vigyor>#vigyor>
Okés, tehát summázva, ami az XBOX -hoz (nekem) kell: egy DOLBY DIGITAL képes erõsítõ (reciever) OPTIKAI bemenettel, 5X2 db piros-fekete SPEAKER csipesszel (FRONT,REAR ÉS CENT) és egy dedikált SUB RCA -val.
Vagy pedig ez a zsákutcás dzsunka panel ... <#lama>#lama>
25 ropikért már lehet fogni ilyeneket, amennyire láttam (SONY, YAMAHA) szóval nézelõdöm még. Kösz az infót!
Viszont nincs benne néhány olyan hasznos dolog sem, ami az erõsítõkben benne van: pl a dinamikakompresszió, ami szerintem azért eléggé jól jön, mert a játék és filmkészítõk amikor sokcsatornás hangról van szó, hajlamosak átesni a lovon, és a faszt-sem-hallok-a-párbeszédbõl a lerobban-a-tetõ-a-faszba értékek között váltogatnak percenként, és erre még mindig a dinamikakompresszió az egyetlen használható eszköz.