XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Kösz az infót by the way ...! <#hawaii>#hawaii>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nincs benne bika processzor. Van benne egy csumpi fpga (ez jön a primesense-tõl, nameg a licensz), ami annyi csinál, hogy a beérkezõ infrapatternbõl elõállítja a depthmapet. Ennyit tud.
Ami rühesmódon melegszik benne az pl. maga az infraled.
Viszont a kinekt az usb-n tolja a raw colormapet, meg depthmapet (meg a hangot), a skeletal leképzés már a boxban történik. Ha ezt pontosítani akarod ezzel a módszerrel, szélesebb interkonnekt kell Ehelyett sokkal ésszerûbb belecsapni egy csumpi lpc procit, ami megcsinálja a leképzést még a kinektben a nagyobb felbontású kép(ek)rõl, és a boxnak már csak a skeleton vertexeit és a colormapet tolja át, azt sem feltétlen olyan nagy felbontásban. Tonképp most is ésszerûbb lett volna így csinálni, arról nem beszélve, hogy sokkal kisebb lehetne a lagja. Csak egyszerûbb volt nekik implementálni a primesense referenciadesignját.
Említettem már, hogy az MS xbox related bevételeinek 65%-a hw eladásból származik.
Azaz messze itt a legfontosabb az ár.
Azaz vélhetõen elõbb lesz ingyenmulti mint filléres kinekt.
Borítékolom, hogy a következõben nem így lesz.
Valóban,de ezt biztosra lehet venni,hisz az új eszköz nyilvánvalóan nagyobb adatmennyiséggel fog dolgozni.És már most is a plafont veri a fateken a sima usb adatátvitel arról nem is beszélve,hogy a szufla is kevés benne.Mert ha nálam be van dugva a kinect és mellé bedugom az xfps-t vele az mx egeret kész beletérdel a box.Ha viszont az mx nek külsõ tápot adok amit amúgy is kell hozzá,de nem a boxról mint ahogy kinect nélkül szoktam.Akkor kinectel is képes mûködni a cucc.Tehát elfogy az a fránya 5 volt rendesen a boxból...
Szerinted 1 percig is foglalkoznak vele,ha úgy is Te meg Én fizetem!?
"pontosab cucc bekerülési költsége is komolyabb"
Ez igaz,de mivel itt lényegesen több fog fogyni"ha ez valóban így lesz"
Akkor a több lényegesen olcsóbb be kerülési költséget eredményez.Mint úgy minden hasonló dolognál.
Olyan pletyka nincs, hogy nem lesz jó a régihez. Ezt megtippelni se lehet.
Biztos lesz fapados verzió lesz, de az biztos hogy most nem fogok olyat venni hogy "20 gigás" ( csak mondtam valamit ), hanem csak is azt amibe több van. Wifinek meg alapnak kell lennie...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viccet félre téve maga a kinect nem fog annyit dobni az áron,ha tartozék lesz.Mint ahogy azt itt sokan vélik.Hisz nem lesz rá kereslet,mert nem lesz kinek eladni.Hisz ha lehet hinni a pletykáknak akkor tovább fejlesztett verzió lesz amit a régi box nem fog tudni kezelni.És ha minden boxhoz járni fog akkor külön kinect forgalmazás okafogyottá válik.
Azt kizártnak tartom viszont amit itt páran írtak,hogy magába a boxba lesz beépítve ez minden téren marhaság.
Szerintem leragasszák a szenzort,hogy még véletlen se jusson eszükbe használni.<#nevetes1>#nevetes1>
Remélem MS tényleg meglépi ezt és hát,miért ne tenné ezért mindenkit bele kényszerít a kinectbe...<#eplus2>#eplus2>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Forza.
Thrash \'Till Death
Alan Wake szintén, de azt egyedül is nagyon bírom újra és újra. Kétszer toltam végig, de amikor eszembe jut újra kedvet kapok mászkálni abban az erdõben (brrrr)
Amíg van gép ami elfuttatja ezeket a gémeket, addig nem adom el egyiket se. Ha megszûnne a visszafelé kompatibilitás és ez a box az enyészeté lenne, akkor esetleg ... De sajnálnám, mint ahogy az elveszített Ponyvaregény DVD -met is sajnálom <#vigyor>#vigyor>
Thrash \'Till Death
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én egyszer nekiültem újra a halo3nak, de beleuntam
aztán pár hónapja nekimentem a reachnek is (heroicon az utolsó pár map még hátralenne, mert visszavettem a nehézséget egy ponton), de az se kötött le
valahogy ezek egyszer jók (de akkor nagyon)
Forza.
most jobban belegondolva... lehet nem is kéne kompatibilitás? :D
Forza.
Forza.
szerintem igénye sokaknak (mindenkinek) van rá... csak éppen nem tudják/akarják megfizetni :)
(amugy totti szettje sokkal jobb, nekem a pedál csak a g27é, xboxon H váltóm sincs, pedig forzához jó lenne)
Forza.
Forza.
Es ist mein geheim Grammar Nazi kampf! <#integet2>#integet2> <#banplz>#banplz>
Na igen, látod erre nem is gondoltam. HA nem lesz kompatibilis, de én ezt nem látom ennyire sötéten, szerintem simán lehet az, nem fog vissza semmit az újdonságból. Ráadásul ez a 360 is visszakompatibilis nagyon sok cím esetében!
Hmmm ... HALO Anniversary-3-4 ... ALAN WAKE ... FORZA 4 ... Tényleg van pár dolog ami hiányozna! <#smile>#smile>
és mire ideér, mindennel együtt, simán lesz 130
tapasztalat.. ;)
#128024: háát, ha régóta nyomod, akkor nem fogod eladni az X360-at
bármilyen lineup-pal jön ki new gen
kapásból tudnák mondani 10-15 címet, ami X360-on evörgríííín
és nem nagyon lesz még1 ugyanolyan kategórián belül
#128025:
jó Microsoft szokás szerint úgysem lesz
visszafogja a new gen eladási számokat
és a Classichoz hasonlóan itt el fognak vágni minden ütõ eret Prev Gen ügyileg
Just do it :)
gyûlik az igényesek tábora :)
ha jól tévedek, tapadókorongos pedál-konzol alja
fogó-karmokkal (ala DFGT) nem tudna belekapaszkodni a parkettába
tegnap egymás után teszteltem a Dirt 3 CE + WRC 3-at, ha érdekel (vkit) mondom a tapasztalataim :)
Race-ON-ban nálam még mindig nagyot üt az Alfa 75 turbo (persze, csutka basszus gombbal az erõsítõn :)
teszt-meghívással lehet, h élek :) cserébe én is megmutatom neked (DFGT-n),
h az RBR még mindig a No. 1 rally game :) részleteket megdumáljuk pü-ben
durva jól hangzik, amit H-váltó használata + kuplung összhang kapcsán mondasz
ha van F1 2011 ill. WRC 3 teszt-eredmény, jöhet :)
Just do it :)
Aztán majd becsökken, esetleg akció és ekkor fog Macccy papa berendelni egy példányt a hõs 360 kiváltására <#hawaii>#hawaii>
Thrash \'Till Death
Ez jól kezeli a dolgokat. Ha a kuplungot benyomom akkor H váltóval tudok menni, ha rányomok a pillangóra akkor ráadja az automata kuplungot és úgy tudok menni. Még is csak vannak a GTben pozitívumok?:D
H váltó kezelése pont olyan mint lennie kell. Ha nem nyomom be eléggé a kuplungot, nem vált és bedobja üresbe. Hasonlításkép a Race On ( Injection meg a többi része ) ilyenrõl szó sincs. Kuplung nélküli váltás esetén a fordulat kiakad egy pillanatra és ennyi...
Ez a GT sajnos még mindig rossz. Sebesség és a térérzet katasztrófa. Hangok pedig... inkább nem is mondom. Grafika pedig... Forza 4 sokkal szebb.
"mivel rögzítetted a pedál-konzolt"
Még semmivel, de elég jól tartja magát a padlón, persze kell majd egy jobb megoldást kitalálni.
"tudsz sebváltani, ha elfelejted a kuplungot kinyomni?"
Játék függõ.
"kéziféket milyen gombra/ karra raktad?"
Semmire, nem használtam még.
"Race-ON"
Race Injection volt ma a terítéken... mit is mondjak rá. Ócska? Azt hogy ronda egy dolog, de hogy 10. újrakiadása is bugos... ma frissítettem a kormány firmware-t. Komolyan azt hittem valamit elbasztam és nem megy, mert a Race volt az elsõ amit kipróbáltam ma és középen 1-1 centis holtjáték volt. Hiába állítottam 10szer akkor sem lett jó. A végén google segített, hogy ez egy bug és hogy a játékkal újra fel kell ismertetni a kormányt... jó lett utána, de még mindig szar. Úgy elfelejti az FFBt mint annak a rendje. Újra kell indítani a pályát. Nem hiszem el hogy a Simbin ekkora balfácán. Igazából 0 élvezeti faktora van a Race játéknak. FFB gyenge, fizika gyenge, ronda... nem élvezem.
"RBR"
Különösen nem vonz a papírdoboz rally.
"ha Mo-on lenne addig boltjuk"
Az sajnos nem lesz, az biztos:I ( de szívesen látlak vendégül, ha tesztelni szeretnéd! )
"PS3-on is próbáltad?"
Próbálnám, de az istenért nem sikerül felismertetnem vele. Lépkedni tudok a kormányról a menüben, de mást nem. Artynak megy, várom az infót tõle, hogy hogy röffentette be!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94