XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Mi a probléma ezzel???Nem is értem...

Ha feladok 1 hirdetést hogy kisméretû tégla eladó.Ami ablak üveg betöréséhez alkalmas,még nem követek el bûnt,ha azt betöréshez használják!!
<#kacsint>
Moby
Amelyiken van optikai bement, és tud Dolby Digitalt (a standalone receiverek mindegyike tudja), azon menni fog sokcsatornán.
Az xbox az optikai kimenetén vagy dolby digitalba(AC3) csomagoltan küldi ki az 5.1-et, vagy PCM-ben a sztereot. Hogy mit küldjön ki ezt te választod ki dashboard menüben.

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Hát nem is tudom, van róla rossz vélemény, dzsunka ez is persze ... De a nagyobb baj, hogy nem értek hozzá én és az elmúlt egy órában használt erõsítõket nézegettem a neten és még így is vannak kétségeim. Például az nem tiszta, hogy amelyiken van ilyen Optikai kábel csati, az át is visz 6 csatornát, vagy csak 2 csatornás, ezt nem szokták részletezni, én meg nem értek hozzá ... (a TV/SAT felirat se magyaráz semmit)

Lehet a végén veszek egy ilyen dzsunkát a dealextrémtõl <#vigyor>
Hallgasd már meg a haveroddal és meséljétek el milyen, mit tud azért a 12 ropiért!?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

pont tegnap láttam én is. vicc...

-tRs-Landor

TaRka0107
Tudom milyen. Volt G25-öm😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Azért ennyire nyilvánosan lehet hogy nem kéne,hogy a fõoldalon legyen:

LiteOn iHAS 224-19B DVD író - XBOX Játékokhoz !!!

Bár lehet mivel a konzol a végét járja már a MS ajánlásával megy<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Muttley
így, ahogy mondod 😊
ha tecc, a könyv verzió kötelezõ
de csak a 2033
a 2034 elég gyenge és kusza

Just do it :)

Totti5
Újat nem mutatott. Várós.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

blackfire001
na, ez egy Isten😄 nem játszottam az elõzõ résszel, de ez most nagyon megtetszett.. atomháború után a metró alagutakba menekültek az emberek?:S
DarkSector
Talán még annyit hogy a kombók jók lennének, de eléggé kényelmetlen az irányítás, 2-3 óra kell mire belejön a játékos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
a Part 1 az kibaszottigénytelen, amikor az utcán mászkálsz...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Ronda?😊)))

DarkSector
DMC demo röviden.

Part 1 lófasz. Idétlen, és ronda.
Part 2 a fõbossz cool lett...

Nemtudom a full játék milyen lesz de a demo alapján remélem végig Bossharc.

Totti5
Mondom mi történik.

Nyomod a gázt jön a kanyar és fékezel, 1 kézzel fogod a kormányt, az FFB persze dolgozik, nyomod a kuplungot be, teszed vissza a fokozatokat ( mindeközben az autó mozog, te a féken állsz és közben már kanyarodsz ), majd gáz, és váltás felfele. Mindez pár sec alatt egy 150es féktávon, ami ráadásul lejt is sõt hajtû kanyar és 1esbe lehet csak venni és ha egy kicsit is rossz íven fordul az ember az autó nem fog tudni befordulni, mert 0a a hely.

Muttley
Metro Last Light - 13 perces gameplay

TaRka0107
Mi olyan nehéz a váltásba?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Waczkor
Mondjuk az is igaz...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Far Cry 2 is jókat kapott aztán még is dög unalom volt.

Waczkor
Far Cry 3 jó értékeléseket kapott,egy próbát megér majd.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
H váltó, kb 50 kör szopás után😄 és még mindig gyenge😞 visszafordítót elszúrtam és csiga lassan estem be, de legalább megálltam és eltaláltam a 2-es és 1es fokozatot😄 egyszerûen nem sikerült bevenni. Vagy a váltásra koncentráltam és a féket nem úgy nyomtam => egyenesen a falba, vagy nem találtam meg az 1est<#nyes> vagy... volt minden. Nem egyszerû na, de nagyon élvezetes!

szega96

Bár ha jól gondolom 16gigás pendrájvokkal is meg tudom oldani, ugye?! 😊

-tRs-Landor

Akkor épp PC-n toltam az ipart és eladtam a HC xbox cuccaim. Azóta visszatértem az xboxra, de már közel sem olyan szinten játszok, így elég a 2.0ás füles is 😊

-tRs-Landor

blackfire001
miért cserélted le?
ilyeneket találtam:
LINK
LINK2
LINK3
DarkSector
Full kiment a fejembõl.
Megyek is kipróbálni. 😊

"Már kipróbálható a DmC: Devil May Cry"

Moby
Ez egy okos cucc<#eljen>

arty
gameshop korrekt <#eljen>

gold live - ha multizni akarsz, akkor kell ez az elõfizetés. 8e/év áron lehet venni, az a legolcsóbb!

Forza.

arty
havernak pont tegnap rendeltem egy ilyet - pont egy genius 5.1 cucchoz 😄 (vett egy tévét és kell 5.1 is)

Forza.

Moby
Szerintem folytassuk nyugodtan publikban, mert eléggé releváns a téma, és mivel nem elõször merül fel, még "közérdekû" is 😊

" Akkor ha jól értelek vehetek olyat is, ami a csipeszes (csavaros) megoldással fogadja az 5 hangfal vezetékét és az erõsítõs Sub-ot pedig egy hatodik (RCA) dugóra dugjam? "

Igen. Neked valójában az a fontos, hogy legyen rajta optikai bemenet VAGY hdmi, amirõl tud audiot leszedni (kaphatók olyanok is, amin van ugyan hdmi, de az csak kapcsol, hangot arról nem tud leszedni, pl. az enyém is ilyen).

"YAMAHA RX-V550 van 45 ezres áron használt, a licit most 36 ezer ... Ez tud ilyet?"
Igen.

Osi20
Sziasztok. Segítségeteket szeretnék kérni most akarok venni Xbox-szot. Mi véleményetek Gameshopról?Eltúdnátok mondani mi az 3 hónapos gold live elöfüzetés? Elöre köszönöm vàlaszt.

Moby
Keress az ízlésednek megfelelõt! 😊
Egyébként az a genius hogy sunnyogott be a házba? Namer az is ez a kategória erõsen 😄

Macccy
Mi a dzsunka szar az a "system fidelity"? Ilyet be nem engedek a házba!! Legyen inkább dupla ennyi forint és valami zenélõs márka. Ki tudja, a jövõben lehet Audio Phil -re cserélem a nevem és jól jöhet az építéskor! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
<#wilting>
Ne kínozz, én a Maszter Csíf hangját akarnám már megkagylózni a centerbõl! Nem kívánok sokat, de igazán!
Meg az a baj, hogy emiatt a 2.1 kínlódás miatt kellett felhagynom az eredeti nyelvû filmnézéssel, mert az 5.1 -re kitalált filmekben mindenki csak suttog és a felrobbanó bomba mindig a legrosszabbkor jön!

Moby
15 forint?
Jobbat azokhoz a hangszórókhoz nemigen érdemes.

Macccy
Nekem nyóc, végülis két eres vezeték mindegyik hangfalkához fut. Csak kéne egy ilyen egység az a lényeg no! <#wink>

Moby
Amúgy meg óvatosan a surround rencerekkel 😊 Nekem a legdurvább élményem addig a ME3-ban volt, amikor a legyakott reaperrel beszélgettem. Annak olyan kurvajó hangja volt, hogy odatoltam a cuccnak. Na az olyat odabaszott, hogy majdnem kitolta az üveget az ablakkeretbõl 😄DD

Moby
Miért kellene továbbadnia rca-n? Hamár receiver, miért nem AZ hajtja meg a hangsugárzókat? <#fejvakaras>
(és a sub meg mekapja a frekivágott subkimenetet rca-n, így a saját erõsítõje csak azt hajtja, ez így sokkal logikusabb lenne <#buck>)

Macccy
Én mindenkit szeretnék zavarni a környezetemben, hadd ropogjon az a fegyver, robbanjon az a "nyúk" ahogy a hangmérnökölõk megálmodták! <#hehe> De nem tudom és marhára zavar, hogy csak 2.1-ben hallgatom a Boxot! <#falbav>
Moby te lehet tudod a megoldást, kéne egy olyan erõsítõ, amin van a box felõl optikai bemenet és ki tud küldeni 6 csatorna hangot (nem a víz csobogását!) mondjuk RCA-n. Egy öreg, de jól szolgáló Genius 5.1 fadobozos készlettel zörgöm tele a 16 m2 szobát és arra kéne "ráfinomítani" a jelet.

Tudsz esetleg ajánlani valamit? Felületesen néztem már Yamaha és tsa. erõsítõket, de a feature lista meghökkentett és azt se tudtam megállapítani teljes bizonyossággal, hogy a száz csatlakozó közt melyik tud kiadni 6 csatorna erõsítetlen (?) hangot külön.

Moby
Nekem ilyenem volt.
Most ilyenem van.
Ez pont a két szélsõ érték. Ha találsz 25ért 5.1-est (vezetékesben talán létezik ilyen), akkor olyat vegyél, mert az tényleg dob az élményen! Egyébként én elvagyok a 2.0-al is. Talán abban jobb is a vezeték nélküli 5.1nél, hogy könnyebb.

-tRs-Landor

nem az (nem lesz az) egyik sem

-tRs-Landor

Moby
Régebben még létezett az "Xbox 360 Hard Drive Transfer Kit", nemtudom ez még létezik-e, amióta felhõbaszás vanik, illetve ez arra nem is jó, hogy temp helyre mentsd, de ezzel ott helyben tudtál migrálni boxról-boxra.

RGH/Jtag gépen simán.
Sziasztok!

Arra van valamilyen mód, hogy a jelenlegi fat boxom 120 gigás tartalmat átmásoljam egy ideiglenes tárolóba, majd késõbb azt felmásoljam az új slim vinyójára?

-tRs-Landor

blackfire001
xbox-hoz - pchez szeretnék valami tuti fejhallgatót, ami megdobná a játékélményt 😊 persze nem ez az indokom, hanem az, hogy figyelemmel vagyok az itthoni környezetre, és nem szeretném pl anyámat zavarni fegyverropogással😄
úgy max kb 25E ft az, amit rá tudok szánni.
valami javaslat? kinek milyen tapasztalatai vannak?
Muttley
#128030-33

a gumilábtörlõ ötlet nagy piros pont 😊 kipróbálom én is
igény? végül is igaz... a legolcsóbb Ipad újonnan 100 e. - ugyanennyi egy überkormány. melyiknek van hosszútávú értelme? - na, ezt hívom én igényességnek... 😊
az elõzõ gen váltás épp elég volt tapasztalatnak - ahogy kijött az X360, úgy semmit nem lehetett már újonnan kapni az XClassic-hoz. játékok sem csak úgy puff neki be a gépbe és gyíí, ala ps2-ps1, hanem kellett hozzá ez-az-amaz. így lesz ez most is, meglátod 😊
olyan játékokat nem fog kiváltani a new gen semmivel, ahol voltak karakterek, jellemek, epic story -> egy autós játéknál bármikor jöhet szebb, jobb, valósághûbb stb.

Muttley
thx 😊
te megcsináltad?
asszem meg kell nézzek egy video walkthrough-t is
sz.rul érzem benne magam, amikor keresek vmit, közben buszos csávó meg dudál és otthagy 😊

Macccy
Elhiszem, na ha ilyesmiben dolgoznék és nem szolgáltatásban, akkor biztosan jobban megfogna a hardware technológia jelen állása is ... De mondom, ha így mesélsz, akkor eszem szavaidat! <#wink>

Moby
Hát ezt már csak azért is, mert pár éve volt egy projektem, amiben hasonló megvalósításokkal kísérleteztünk, mint amivel késõbb kijöttek az izraeliek (azaz a kinekt), csak akkor mi fõleg a wii kontroller mintájára készült cuccokat kreálgattunk (robotokkal kellett követni emberek mozgását). Na ekkor használtam ilyen nagyteljesítményû infra ledeket, aminek már hûtés kellett.
Ilyen talpasgecik-e, hogy fel tudd szerelni a bordára.
Végül kutyaközönséges képanalízissel oldottuk meg, de akkoriban rengeteg szoftvert készítettem wiimote-ra, meg ilyen headtrackinges hw-ket. Az ilyen bohóckodások miatt nagyon jók ezek a kutatások 😄

Macccy
A Commodore 64 óta hegesztesz skeletal leképezõ rendszereket? <#vigyor> Jólvan jólvan, jó is az ha valakit érdekel amit csinál! Régen én is elolvastam a napi offline (késõbb online) cikkeimet, hardware-software híreket és érdekelt is, de ma már hiába dolgozom IT -ban, inkább csak használom ezeket a sz*rokat ...

De az ilyen beszélgetésekre nyitott vagyok! <#vigyor0>