176617
-
#137562 Leendő xbonerek!
Kihagyhatatlan ajánlat, az MS által is javasolt offline játék megoldásra!
Vegyétek, vigyétek! -
#137561 Atyaég... -
#137560 Ne szarjon rá. Ennyi erővel sose legyen semmi új. Kontroller nélküli irányítás egy jövőbe mutató lehetőség. -
#137559 MSnél mégse ez a politika, mert lenyomják annak a torkán is a kinectet, aki magasról szarik rá az új boxnál -
#137558 Semmi sem kötelező. -
#137557 Nem a sony HWja olcsó, hanem, ami a boxba van mégis retek drága lesz. -
#137556 Hát én ilyen nextgenből nem kérek :D
-
#137555 Leírhatom ezerszer is. Kinect egy nextgen ficsőr. Abban a formában ahogy most lesz, rengeteg lehetőség van benne. Amit elfelejtesz, az az hogy a kinect az op rendszer szerves része. A gép rész, alap szolgáltatásokba is bele van integrálva. Innentől kezdve nincs az az opció ogy külön vagy nem kell. -
#137554 HW jóval olcsóbb? Hmmm ... Biztos? Vagy csak a Sony olcsóbban adja? (Mert hogy a HW mennyibe kerül, azt az eccerű földi halandók úgysem tudják meg soha ...)
Kinect nem érdekli az emberek 90%-át. Haveromék is ezt mondták ... Mégis vettek. Mégis tetszik nekik. Jóbarátom vett a boxához Kinectet a kislányának, aztán a párja ott visított, mikor a kislány azt figyelte, hogy apu és a barátja hogyan ugrálnak a Dance Central előtt. És még sorolhatnám ...
Közvetlen ismeretségi körömben majdnem mindenki vett végül Kinectet a boxhoz és használja is rendszeresen. Ez nem sok ember, viszont az én szemszögemből nézve 90% kinectezik! -
#137553 Jó akkor nem halott fertőzöttek. :D -
#137552 Nem halottak, fertőződtek -
#137551 Oks, nem RE féle zombik de hogy hívod a halott ámde élő lényeket? embereket? :D -
#137550 Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ezek nem a hagyományos "zombik"
Eleve 3 stádiumú fertőzés van és mindegyiknél másképp néznek is ki meg máshogy viselkednek. -
#137549 Oks nem tartozik ide, de azok miért nem zombik? minden tesztoldal meg hírben azt mondják hogy zombik. :D -
#137548 Azok NEM zombik! :D
ND meg rég fejleszt már PS4re is, mivel 2 csapat van. Egyik csinálta Last of Ust, az UC csapat meg csinálja a másik projectet. Na de ne itt beszéljük ezt meg van rá topik :) -
#137547 Még szerintem nem is nyomnak semmit, hagynak kis időt hogy fogyjon. GoW-nál is ez lesz szerintem.
Amúgy ugye hogy jól mondtam régen és részben ez igen is egy zombis játék. :))
Mert akkor azt mondtátok itt hogy ez nem zombis. -
#137546 Hogy máshogy venném, ha nem eredetibe? :)
4+ órát toltam bele eddig, de nálam mindent visz. Látvány, animációk, voice acting, színészi játék, HANGULAT. Belegondolni se merek mit fog Naughty Dog lerakni PS4-re, de a világ még nem áll rá készen az fix :D -
#137545 milyen a TLOU? Hány órát nyomtad eddig? Eredetibe vetted? és ha igen mennyiért? Mert látam hogy játszottál vele. :) -
#137544 Igen! Az eredeti amivel kijött a többi meg nem ide tartozik.
1. mert leszedik a fejed itt sokan.
2. tökéletesen biztonságos nem eredeti sose volt és sose lesz.
3. édes kevés az hogy megkérdezed,mivel lényegesen több infó kell a Te általad keresett kérdés érdembeli megválaszolásához. -
bluesfool #137543 Lehet hogy már volt , ha valakinek kell egyszerű ingyenes wow avatar póló :http://diablo3.hu/warcraftpolo/ -
#137542 Azért legyetek legalább 1 kicsit is objektívek 76 millió eladott xbox
8 év alatt...
cirka 3 év alatt 24 millió eladott kinekt.
Ez azt tükrözi valóban,hogy az emberek 90% át nem érdekli!?
Na ne mááááár!
76
-
#137541 Oksa. :)
Gyors felvettelek a böngészőből. -
#137540 Ja, hozzácsomagolják a kinectet, ami az emberek 90%nak a háta közepére se kell és a HW is jóval olcsóbb, mint a másiknál. Eleve a ram ára jóval kevesebb, mivel DDR3as csak, GPU is gyengébb. Erre a magas árra nincs mentség. -
#137539 Az egész Xbox One hisztériában egyedül a használtjáték mizériát tartom sz@rnak, a többi messze-messze túl van lihegve.
HW különbség? Csak egy dolog ... úgyis minden a SW-en múlik ...
24 óránként netkapcsolat? Pfhh ... Jelenleg csak a konyhai fehérek, meg a porszívó nem online a lakásban.
De ha jobban megnézem, jelenleg 1 használt játékom van Boxra, a többit akciósan vettem ... Kevés 0 day játékot veszek, dolgozó ember vagyok, család, kutya, PC ... Meglátjuk, hogyan is alakul majd a játékok ára és hogyan jönnek az akciók ... (Most nézem, hogy PC-s játékokra végülis többet költöttem mint Boxosra ..)
Nagyon sok a kérdőjel jelenleg, de ez az egész megintcsak felesleges hiszti, hiszen majd megjelenés után szépen kialakul ...
Ha a MS-nek bejön ez a drasztikus lépés, akkor a Sony is meg fogja lépni valahogyan az tuti. -
Gostmen55 #137538 Hy! Van már jó,biztonságos flash a slim-gépekhez? -
#137537 Ájájájájjj ... Az hogy neked nincs szükséged valamire, az nem azt jelenti hogy akkor az senkinek nem kell! A rendszer része és kész. Nem kötelező használni, de ettől még a rendszer része.
Technikailag akárhogy is nézzük többmindent csomagolnak az One-hoz, emiatt drágább. A két kezünket összetehetjük, hogy csak 30 ropi az új Kinect, ugyanúgy mint a régi.
Több a vas a csomagban, többe kerül. Az pech, hogy nincs Kinect nélküli csomag, de ettől még az áraknál ezt figyelembe kell venni, ha tetszik, ha nem. -
#137536 PS-em még nincs. Arra még gyűjtök. :D
Csak Live-on vagyok. -
#137536 Ja és nyugodj meg Én lennék a legboldogabb ember a földön ha MS hopáré tokostól vonóstól eltűnne a föld színéről...
Dehogy védem őket utálom mint a szart,csak azért mert a tényeket objektíven látom még nem kel hozzá,hogy szeressem az érintetteket...
Ismét leírom,hogy az a cikk 1 felfújt dolog ennyi se több se kevesebb.Amint látod a cikkből kiderül hogy már 2005-be a bakáknak "saját" pentagoni hálózatuk létezett igaz a saját kenyéradójuk korlátozza őket"ó szegények" tehát nem kell ehhez MS,ha már ennyire a szívünkön viseltetik szegénykék codozása ... -
#137535 Ja igen a hangokról nem is beszéltem. 2013ban csak akkor hallom az NPC pofázását ha vele szemben állok 1 méterre, magyarán az arca tölti ki a képernyőt. Amint elfordulok, elmegyek 2-3 méterre vagy egyszerűen csak oldalra nézek nem hallani semmit! Bazzeg, nem is tudtam hogy a hangok egyenes vonalon mozog csak. Nyomi fejlesztők....
-
#137534 És akkor egy érdekes cikk!
Amcsi katonák tengerentúli internet korlátozása! :-D
-
#137533 Senki nem agitált rajta, csak te és darksector. Volt egy link, amit felkaptatok, hogy mármegint mérbáncsák a mikrofost, hiszen olyan jofejek, meg se érdemlik. -
#137532 Jól gondolod,mert lehetőségem van elfutni,vagy esetleg ellentámadásba lendülni,vagy te hasra esel és leszúrod magad és még ott a lehetőség,hogy béna vagy és mellé ütsz...Tehát mindenre számtalan alternatíva van mint erre is,hogy Jonesz szórakozzon...Nem Én csinálok ebből létfontosságot pont Én vagyok az aki szerint totál felesleges ezen agyalni,hogy lesz vagy nem lesz box 1 Jonikának.
Ms meggondolja magát szerinted azért,mert más szeretné.Kizárt. -
#137531 írd és mond és borítékold,hogy a következő hasonló eszmefuttatás az lesz amikor megoldják a katonáknak a homokba,meg a csónakon az online autentikációt,hogy tudjanak játszani.És jön a következő fekete ló,hogy aggályos az állandó kinekt,mert hadi titkok derülhetnek ki és még,majd ha ez is megoldódik akkor,hogy szegény bakáknak nincs lehetőségük a játékok "cseréjére" stb stb. -
#137530 Ha morcosan nézve, hörögve, két macsétával jövök feléd, gondolom addig nem gyanakszol h rosszban sántikálok, amíg le nem vágom a két kezedet.... gondolom. Jól gondolom?
Megint idekevered a "létfontosságot". Egy hobbihoz, a szórakozáshoz.
Nem, nem létfontossgú az xbox. Létfontosságú a víz, a kaja és az oxigén.
Az egész kurva esgé zárható, merthát nem létfontosságú - tehát minek? :)))
Hogy a gyilkolástól zakkant lesz egy csomó katona, az megint nagyon releváns.
Ha nem tud xboxozni, nyilván kevésbé zakkan meg...
Minek is vezesse le a feszt, hiszen nem LÉTFONTOSSÁGÚ levezetnie.
Nem fontos az amcsi katonák ígyjárása, csak egy adalék a teljes képhez. Egy kis apróság.
Csak sok ilyenből áll össze, hogy mekkora szar, amit kitaláltak emesnél.
Mivel magam is fosnak találom ezt a rendszert, ami jön, együttérzek velük. Sőt, ha ugy tetszik, hordozom mint a véres kardot.
Hátha sikerül eltántorítanom 1-2 embert a box vásárlásától... és hátha hoszabb távon a (viszonylagos, esetleges) sikertelenség miatt végül csak jobb lesz a rendszer, mert enged az MS. -
#137529 Nem xbox one azért nincs mert még NINCS IS,de a para már miatta megy.
Tehát Én értem... Ti vagytok azok akik ennyire aggódtok 1 még nem is létező dolgon ráadásul más szemszögéből tekintve.
De most komolyan,de tényleg komolyan hát ennyire létfontosság Joninak az, hogy a harcmezőn tudjon xbox onel játszani.Te ez szerinted ennyire életszerű és aggodalomra adó ok vagy megoldásra váró dolog.Az mellett,hogy naponta több száz ember életét oltják ki értelmetlenül,majd hazaérkezésükkor a 70% mentális problémákkal küzd,de tényleg a legfontosabb az,hogy Irakba is használható legyen az xbox one,hogy a codba még több embert ölhessenek virtuálisan.Na Én meg ezt a dolgot ennyire látom másként...
De leszarom az ideológiai részét,mert nincs benne részem szimplán maga a tárgyilagos tény előtt állok értettlenül,hogy EZ mitől ennyire fontos... -
#137528 Azt hittem már megvagy...fent vagy live és psn-en is? :)
Este mindenhol bejellöllek. -
#137527 Az árösszevetés nagyonis fair, mivel nekem és neked semmi szükségünk a kamerára (nekem tuti legalábbis).
Tehát neked és nekem bizony ott a +30k kifizetése a boxért, a semmire.
De még ezt is valahogyan lenyelném, ha az alaphardver nem lenne ennyivel gyengébb - így a kettő már nagyon "rossz üzenet" számomra.
Igazad van, hogy lesz aki vesz kamerát a ps4-hez, még akár én is lehetek.... (ps3 esetén is volt move-m)
A különbség annyi, hogy azt akkor teszem meg, amikor akarom - amikor van rá pénzem
És akkor akár használtan megvehetem és pár ezres buktával el is adhatom (ps3 esetén is így tettem).
Nemtudom a live mennyi lesz és hogy a psn+ mennyi lesz ill. azt sem tudom h majd mit kapunk érte. (magyar árak amugy is alacsonyabbak, mint a $-os, lásd 8k-s live).
Eddig a live elég lehuzás volt, a psn pedig a kánaán.
Most kicsit közeledni látszik a két előfizu, javul a live és rohad a psn.
Itt még bármi lehet - szerintem verseny lesz, ami nekünk jó. -
#137526 Bejelölhetnél barátnak Live-on.
Dave90xb
Úgyis kevés az ismerősöm. :D -
#137525 Bigmac eddig se volt, mert nem megoldható.
Xbox one pedig azért nincs, mert az MS gecizik.
Nem igaz, hogy nem akarod megérteni... -
#137524 Ezért is írtam amit írtam.Ez görögtűz semmi más...
És ennyi erővel ahogy arty írta példaként a mozik ellen is lehetne bojkottot indítani amiért Irakba meg a csónakon nincs 4d mozi szegény joniéknak,jah és akkor a McDonaldsos Big Macről nem is beszélve ami a nemzeti hizlaldájuk dicső terméke.