XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
sajna automata módban néha lekapcsolt - pl amikor negyed órán át nem kap "hangot", aztán vissza, ez elég zavaró volt
Forza.
Ha a végfoki subkimenet pattog, az viszont nem oké.
Adversus solem ne loquitor
arra figyelj, h a régebbi modellek közt volt olyan, ami csak HDMI switchelést tudott, hangot nem dekodolta a kábelrõl!
ha újat veszel, ott szvsz ez a veszély már nem áll fenn (meg talán a pár éves modelleknél se, de utána kell nézni)
Forza.
MÁS: Ezeken a mai ht erõsítõkön (aka. Reciever) már van HDMI is?? És ezek a HDMI-k tudnak olyat, hogy optikai kábel helyett 1 HDMI belemegy az XBOX-ból és 1 HDMI kigyün belõle az meg megy a TV -be és jóccakát? 5.1 csillió millió surround átmegy rajta? Vagy nem?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy nem nagyon sok volt hanem baszott sok pffff az a szerencse ,hogy voltak olyanok akiknek a mája helyén már csak szivacs volt
"Drágám, ez a szarkupac android ez nem letörölte az összes régi sms -edet?!! Hogy mi az az android? Hát ezz!"
Ennyi és már mehetsz is játszani!<#taps>#taps>
Idõhiány meg dettó, bár most kell nekem az erõsítés, anélkül neki se állok boxozni, mert az idegszétbasz ha megint megpusztul egy Marine is ...
Oriic!! Mondd, hogy olvastad a segélykiáltásomat! De más is jöhet HALO4 -ezni! <#hawaii>#hawaii>
És akkor mind ez nem elég még rátévedt a marketre és leszedte a legyen ön is milliomost na most bombáz a kérdésekkel<#nevetes1>#nevetes1>
Felvenni még neki az elõbb nem sikerült ezért be szartam a röhögéstõl.Rányom oldalra húz valahogy nem jött össze neki <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Amúgy totál értem mirõl beszélsz így a távoli célpontokkal kapcsolatban, ezért szoktam 2,5 méterrõl inkább közelebb, úgy 1,8 méterre ülni sokszor ... de annál közelebb engem már zavar. Nem is tudom milyen lehet 1.24 centirõl ... huhh <#hehe>#hehe>
Ezek szerint mostanra már megvakútam <#wow1>#wow1>
Mi alapján "minimális", "optimális"?
Mi a szempontrendszer?
Bár lehet csak messzirõl jött ember hasraütõs számai (lehet nem), de hadd álljon itt egy pár adat összeollózva az internetbûl:
1080p esetén minimális ajánlott nézõpont távolság (és optimális távolság)
32" - 1,3 méter (2,0 méter)
42" - 1,6 méter (2,4 méter)
46" - 1,8 méter (2,7 méter)
720p esetén ez a távolság - ha fontos a képminõség - még kevéske is, a képátló növekedésével távolabb kell(ene) menni. Ergo te nem kicsit ülsz közel ahhoz a fal méretû tévéhez! <#nevetes1>#nevetes1> Szemed jó, nem fáj?
Forza.
az erõsítõ nyilván jobb választás - de drágább is. (napokban kipróbáltam és pl a subom nekem pattan egy kicsit, amiko beüzemelem a rendszert.... Harman Kardon 360 az erõsítõm... szal... majd mesélj ha megvan!)
Forza.
Annyi elõnye van a dolognak, hogy így messzirõl (kontrollerrel játszva) nem kell se szék, se asztal, ágyon vagy kanapén fekve is mehet a móka, de akár fejen is állhat az ember közben!
Utólag is köszönöm a kód lehetõséget, de nem rendeltem meg, mert még 9600 Ft -ért is csak egy dzsunka szar és ahogy Moby mondta másra nem lesz jó sose ... (de mivel nem mondtál róla semmi pozitívat még, így az se biztos, hogy erre jó) <#vigyor0>#vigyor0>
Beruházok szerintem inkább egy rendes mai erõsítõre a boltból, aztán az jó lesz amíg nagy leszek, vagy amíg ki nem szárad a kondi belõle! Bõven túléli úgyis a Genius HT 5.1 -et!
Moby úgyis segít mit érdemes ma megvenni ... <#papakacsint>#papakacsint>
- távolabbról is nézi (gondolom)
szvsz még akár nyerhet is :)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#vigyor>#vigyor> <#hehe>#hehe>
Neeem, viccelek meg kéne csinálni a 'BROS TO THE CLOSE' achievementet és ketten bármennyire vagyunk hõs Master Chief -ek Zorkó barátommal, nem tudtuk elérni, hogy 6 geci kamikaze tengerészgyalogos megérje a másnapot!! (5 volt a rekord)
Mostmár nagyban tolhatom a pixeltenger konzolos gameket fuckyeah!
Next PC upgrade: 2022
De utálom az ilyet én is! <#ticking>#ticking>
de nem, a retek cég csak mosdatta a retek melósát, te - a VEVÕ! - meg le vagy sz*rva
Forza.
Dear Tibor Gábor Tóth,
Thank you for contacting the Sonic Solutions Online Store.
We apologize for the inconvenience this has caused you.
Your order was shipped on 11/11/12 12:00:00 AM CST via International
Postal.
Delivery time varies depending on the local courier. USPS ships to the
country and then the package is delivered per local delivery standards.
The shipment does not have a tracking number associated with it.
We show that there's only one packaged on the shipment.
Estimated date of delivery may take Up to 4 weeks.
Sincerely,
Arjay C.
Sonic Solutions Online Store
Customer Service
Amúgy meg 4 éves volt az én htc kaiser tytan2-m(semmi baja csak baszogatnak hogy múzeumi darab) szal megérett a cserére.És így meg marad majd jó drága GPS-nek IGO hibátlanul fut rajta.<#nevetes1>#nevetes1>
aRTy! Még idõben vagyok vagymi ... ??!
Mindent ki lehet deríteni, ha valaki akarja.
Amúgy meg az hogy a mailomra nem válaszolnak 24 órán belül az egyszerûen a júzer torkonszarása. Az ilyen cégekkel én soha az életbe nem akarok semmilyen kapcsolatban lenni a jövõben. Már elég szép a listám...
ITT most a futár hibázott nagyon nagyot....
A magyar posta se tart nyilván semmi küldeményt név és cím alapján.
Még a külföldrõl érkezõket se pedig az lényegesen kevesebb mint a belföld. Éves szinten 120 csomagot kapok külföldrõl és ha nincs Tracking number kizárt hogy megtudd,hogy miért nem jött meg a csomag vagy hol akadt el esetleg kilopták a postaládábol stb....
(ettõl még lehetnek a retek bandában elvétve normális futárok)
én amugy dpd-re esküszök :) ups perfekt, csak megfizethetetlen
Forza.