XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyrészt nem szaroztam!!!
másrészt, csak 1-ben a fegyverekben...amit csütörtökön megnézek majd hogy mennyit lehet felszedni a single-ben, ettõl még CSÕJÁTÉK 40%-os CSÕ játékmenettel...és hányinger hogy berak a játékba és elõtted jönnek mindig az ellenfelek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem leszaroztam hanem elmondtam mi a véleményem a játékról, nomeg a 2szinû játékosokról is...akiknek lehunyt szemmel a MP3 az év játéka, minden más játék konzolos szarcsõjáték, meg fosport 2 éveseknek való....ja persze.
Csak mert pc-n fut high-end dx11-ben meg gyûrõdik a kapát ujja, mindjárt a sok paraszt jön hogy az év játéka, bizonyos emberekre gondolok, akikkel át is beszéltem ezt, azok tudják ilyenkor hogy rájuk gondolok...
Mármint ha ide bejárnak olvasgatni esetleg.
Modtam is semmi gond, csak más játék topikjában sem kéne akkor taplóskodni. (cod meg társai)
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
És mûködik nekik! ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyesek ezt olvasva most azt gondolják, hogy "Ki, kicsoda ez? Meghallgatom énis!" ... NE tedd!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
olyan egyszerû game, mint a rajzszög
semmiben nem nyújt kiemelkedõt
hacsak nem a filmszerû hosszú átvezetõkben
az meg ugye ízlés dolga kinek jön be ez a befásult, életunt face-motion cap + hangulat
nézzük TPS-ként
vér arcade az egész, scriptelt CSÕ-pályák
csak oda tudsz bemenni, ahol vmi dolgod van
GoW2 v. Dead Space ugyanilyen szisztéma alapján készült, mégis
egyiknél van 1) Schwarzenegger izmos csávók 2) apokalipiktus jövõ hangulat 3) brutálisan véres harc 4) szörnyek
másiknál meg 1) ûrhorror hangulat 2) brutálisan véres harc 3) szörnyek
Max Payne 3-ban mi van? - 1) bullet-time 2) alkesz, kokós önpusztító hangulat
és ennyi
ja, és bugos? - mint az állat. beakad a karakter, vagy
nem jut fel, ahová kellene, csak sokadszorra
ízlés dolga, kit késztet azonosulásra ez a totál-züllött hangulat
én a felénél már viszkettem, h mikor lesz vége
ahogy vége lett, el is adtam
akinek EZ tetszik, játsszon vele, de nem kéne agyonajnározni
Just do it :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szal megspórolnál vele 700Ft-ot.
Az évszázad üzlete... 😄DD
Adversus solem ne loquitor
A végére értem kb 3 hónap alatt, 60 órám van benne.
Jó volt a sztori. Korrekten felépített szereplõk vannak akik szerethetõk, szinkronjuk is el van találva. Számomra meglepõen sok átvezetõ volt benne de szerencsére azért azoknak a 90%-a nem volt halál unalmas.
Harcrendszer tetszett, hogy nem teljesen körökre osztott volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Rohadjakmeg csütörtök felé itthon leszek és nekiállok megnézem még 1x végigjátszva a játékot hogy mennyi fegyver van a végigjátszás során....
Ezek mik? vibrátorok?
Handguns
PT92
Max Payne wielding a silenced PT92 and a .38 Revolver
608 Bull
Auto 9mm
M1911
.38 Revolver
DE. 50
SMGs
M10 (can be dual-wielded)
Max Payne firing two SMGs
M972 (can be dual-wielded)
Micro 9mm (can be dual-wielded)
MPK
SAF .40
Shotguns
Sawed-off shotgun (can be dual-wielded)
Max Payne wielding two Sawed-off shotguns
M4 Super 90
M500
Super Sport
SPAS-15
Assault rifles
Kalashnikov
Max holding a IMBEL MD-97 LC
FAL
IMBEL MD-97 LC
G6 Commando
LMG .30
RPD
Rifles/sniper rifles
Max holding a sniper.
Mini-30
FMP G3S
M82A1
Launchers
RPG
Rotary Grenade Launcher
Explosives
C4 (singleplayer only)
Melee
Unusable Weapons
Mossberg 590
Ruger Mini-14 GB
MP5A3
Bocs össze vissza számolok, most 34re jött ki a lõfegyver.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én 1x vittem végig, max 10 fegyvert ha találtam, tény hogy nem forgattam fel minden "titkos" helyet de nem tudnék sokat felsorolni, gránátokat nem számolom...😛
Nem is értem mire írnak ennyi sniper-t, én ha találtam is, 1-2 típus volt, azt se tudtam használni nagyon, max ha éppen sniperes küldi volt.
A másik 2 játék annyival több hogy nem a játék 40%-ban irányíthatod és azok sem sandbox játékok, de nem is korlátoltak ennyire.
Valamint ott inkább van-kell taktika, mint ennél a sok 3x3-meg-5x5-ös termekben, szobákban hogy az elõtted lévõ 4-5 faszit eltaláld...
Még füstgránát sincs a MP-ben.
Semmi.
Se egy jó kis bossfight. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PT92
Max Payne wielding a silenced PT92 and a .38 Revolver
608 Bull
Auto 9mm
M1911
.38 Revolver
DE. 50
SMGs
M10 (can be dual-wielded)
Max Payne firing two SMGs
M972 (can be dual-wielded)
Micro 9mm (can be dual-wielded)
MPK
SAF .40
Shotguns
Sawed-off shotgun (can be dual-wielded)
Max Payne wielding two Sawed-off shotguns
Hammerhead auto shotgun (Part of Disorderly Conduct in multiplayer)❤️>
M4 Super 90
M500
Super Sport
SPAS-15
Assault rifles
Kalashnikov
Max holding a IMBEL MD-97 LC
FAL
IMBEL MD-97 LC
G6 Commando
LMG .30
RPD
M4 Assault Rifle (Part of the Local Justice DLC)
IA2 (Part of the Hostage Negotiation DLC)
Rifles/sniper rifles
Max holding a sniper.
Mini-30
FMP G3S
M82A1
[[M24\\ (Part of the Hostage Negotiation DLC)
Launchers
RPG
LAW (Part of Silent Killer in multiplayer)
G9 Grenade Launcher (Part of Disorderly Conduct in multiplayer)❤️>
Rotary Grenade Launcher
Explosives
Flash grenade (multiplayer only)
Smoke grenade (multiplayer only)
Tear gas (multiplayer only)
Grenade (multiplayer only)
C4 (singleplayer only)
Molotov cocktail (Part of Disorderly Conduct in multiplayer)❤️>
Other
Melee
Tin Can (multiplayer only)
Machete (NPC use only)
Taser (NPC use only)
Riot Shield (NPC use only)
Scalpel (NPC use only)
Unusable Weapons
Mossberg 590
Ruger Mini-14 GB
MP5A3
Max képes inni, drogozni és használni mindenféle fegyvert, akár kettõt is egyszerre. Tud lassítva mozogni, ugrálni, tud közelharcolni. Sajnos nincsenek implantátumai, nem tud repülni, nincs röntgen szeme, nincs élet visszatöltõs páncélja, nem lát át a falon.
Azt hogy nem találtad meg, még nem jelenti hogy nincs. Benne van.
Jó akkor 32, én 10-nél nem találtam többet a végigjátszás alatt, lehet multiban van 32 féle.
6 féle gránát? az hogy? piros-kék-fekete-zöld -lila-sárga? 😄
Vagy csak több végigjátszás alatt lehet fellelni mindet.
A lényeg hogy snassz a játék-menet.
Még az AI-vel kapcsolatban:
"A helis résznél kb az elejefelé, ha lenne eszük az ellenfeleknek, visszalõnének a helikopterre, de mivel nincs csak futnak a letárolt útvonalon várva hogy kilõjjem õket a csipámmal."
Bullet time?
"de az a 5-7 fegyver"
32 db fegyver van benne, 6 féle gránát,
Hiába veszem azt hogy oké legyen az hogy a story mesélés jó...de a szegéynesség, a spórolás benne az kritikán alluli, nem a régiekhez képest hanem a mai játékokhoz képest.
Oké ne legyen a srác egy varázsló ability-kkel, de az a 5-7 fegyver meg a sik félórás piff-puff az manapság kevés még ha kitólják a játékidõt 4 óra átvezetõvel akkor is...:S
Ez a magánvéleményem.
Az más kérdés hogy önnmagában tekintve a játékot már nem olyan fényes.
Nem minden szavuk jól megválogatott a fiúknak a videókban és sokszor viccbõl rákontráznak, de messze nem kell túlihegni ezt a MP3-at azért.
Egy haverom aki nem ismerte a régi MP-eket. kb 35-40 éves...megérdeklõdte hogy ez mi?
Mondom egy játék....
Az ez mit arra értette hogy nem éértette hogy lehet ilyen együgyû csõjáték 30Gb
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AI-t már emlegettem nekem nem nagy szám, nem tudom lemérni az AI-t, mikor elém rakja a népet a gép és 1 percen bellül ledarálom mindet.
Nem láttam semmi exclusive-at a játék alatt, mindegyik a szokásos módon elfutot a legelsõ tereptárgyig és onnan lövöldözött, semmi vetõdés vagy hasonló...
Bár én pc-n nyomtam.
Akkora idiótaságokat képesek összehordani.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Just do it :)
Gears 3-ról nem mondtak sok rosszat.
Ac3
MP3
CoD:BO2
Komolyan nem értem , hogy ezekre ki kiváncsi ,alapvetõen mindent leszaroznak és a stilus sokszor felháborito.
Mindegy végulsi annyit megért , hogy a halo 4 ami a plcomon figyel egy KALAP SZART SEM ÉR!(a teszt szerint) nekem ez jött le jah meg ugy egészében , éppen arra kellene ösztönözni , hogy vegyenek az emberek jatekokat mert jók.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Forza.
Mert az oké hogy a garázsban mikor körbenézhetõ egy autó akkor nem a játékban lévõt láttatja a gép...