XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
"de szar"? Nem lehet?? Miért? ... Bármelyik részt bármikor végigviheted egyedül is, de az általad említett megkötés valójában úgy áll, hogy Online-Matchmaking keretein belül nem lehet végigvinni csak az aktuális heti epizód fejezeteit! Valószínûleg az áll emögött, hogy így is pár óránként 100-200 ezer játékosnak hosztolnak War Games meccseket és további 10 ezreknek Spartan Ops játékot. Gondolom nem fér bele a technikába, hogy minden fejezetet (eddig 20 és csak több lesz) fenntartsanak a Live playlist-en!

"aki a Halo 4-el még játszik ..." Megsérted az érzéseimet! <#vigyor> Jómagam és még pár százezer játékos (fõleg az az Oriic nicknevû fanatikus lentebb itt a fórumban!) tolja négy hete napi szinten, légyszíves ne legyél ilyen lemondó! <#vigyor0>

A gamertagem egyben a nevem is, a hétvége folyamán, ha kipihentem az éjszakai melót, többször tervezek online játszani. Ha játszol és van headset-ed, vegyél fel és meglátjuk!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Victor1103
De szar, hogy nem lehet végigvinni a spartan ops elõzõ részeit ha nincsennek online ismerõsök.. Na mindegy hátha majd itt. Aki a Halo 4-el még játszik és van hozzá affinitása nyugodtan vegyen fel. VICTOR881103 a gamertagem.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

CS@
Üdv!
Van egy belsõ HDDs, fleselt, RGHzott Xem.
Ha veszek egy érintetlen Boxot + Forza4et + Liveot, akkor megtudom oldani, hogy a régi Forza4 mentésem mûködjön az új gépen?
Köszönöm.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Na, akkor azt mondjátok ezt kell legközelebb megvennem? HALO 4 még hozza a szintet továbbra is szóval nem kapkodok, de akkor elkezdem figyelgetni ezt a Far Cry 3 -at.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
1. zsír
2. zsír

Hétfõn rendelek, jó lesz már így 3-4 év kihagyás után felzárkózni az új évezredhez audio ügyileg! <#vigyor> Stereo is so last century ...

DarkSector
Valóban a szörnyes rész furi volt, fõleg hogy atom-ba haltak csak jóformán, de azért a 2 messze gyengébben sikerült mint a többi...a Far Cry 3 jól össze van rakva ez tény.

Moby

Adversus solem ne loquitor

Seth
Számomra az elsõ rész addig volt jó,amíg nem jöttek a szörnyek.
A 2. résszel kb 3 órát bírtam, uncsi. Ez a 3. rész eddig 6 óra után is leköt meg élvezem.

PSN ID.: Beegabor

Muttley
thx :)
ebbõl én azt szûrtem le, h
(amit Totti is mond)
h még 3-4 évig hagyni kell, hadd forrja ki magát
jóóóól mondom? :)

Just do it :)

DarkSector
Én is ezt akartam írni, maximúm ríszpekt.
Az 1 baszottjó volt, még talán ettõl a 3.tól is jobb volt, a 2 inkább egy unalomba fulladó próbálkozás, jó ötletek szarul kivitelezve.

3. rsz az elsõ 2-õt ötvözi...(FC1 látványvilág és FC2 játékmenet)

Harlekin
Ja közbe be ugrott,hogy Én a 2 be belenéztem(a másik profilomba ott 1 kinyílt acsi hozzá) és az valamiért nem tetszett,de ez baszott jó.
Moby
Az 1 kurvajó volt.
A második meg egy határ szar.

Harlekin
Ez a FC3 baszott jóóóóóó.
Ugyan ilyen volt az elsõ 2 is?
Nem is értem miért maradtak nekem akkor ki!?
Harlekin
Majd ha MS közleménybe kiadja,akkor talán hihetõ lesz,de akkor is ott a talán,mert az még csúszhat csilió 1 dolog miatt.
Addig ezek a 2 hetente felröppenõ pletykák,hogy ez azt hallotta,mert neki az ezt mondta,de lehet hogy ez azért mondta,hogy az ezt higgye esetleg ez...
Tehát annyira felesleges ezekkel foglalkozni...
Addig még úgy is lesz egy december 21.-ei világvége amit majd az RTL 2 december 22.-én összefoglaló ismétlésbe újra lead.<#nevetes1>
KB a 2 hír pont ugyan az a kategória...

De azért annak a ciknek van pár valóság tartalma.
Éspedig
"Jön új konzol"(igaz ezt az ez elõtti elõtt is tudtuk meg majd az ez utáni után is jön)
Év végén lesz hálaadás és karácsony(ez is biztosra vehetõ)
Lesz E3 (elég rég óta van)
Jah és a legvékonyabb jég,hogy az MS létezõ cég"lesz"
Tehát ezek biztosak a többi fikció.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
No hát én egyetlen BR filmet vettem eddig, és ezen a jövõben sem fogok változtatni.
Ugyanis marhára nincs szükségem, hogy egyetlen film is a polcomon álljon, és amíg nincs olyan szolgáltató, aki megfelelõen kiszolgáljon, kényelmesen bérléssel, arra a 2 órára, addig kiszolgálom én magam.

Moby
A vicc az, hogy ma már nem hogy nem túlárazott, de már nem drágít semmit(ezek az elektronikák már kiköhögik kisújjból). Ebben a témakörben bármire is várni végtelenül felesleges. Jobb nem lesz (alapvetõen elvihibás a mûködés), nem tud lenni, pénzbe már igazán nem kerül, nagyon már nem is érdekli sem a vásárlókat, viszont elõállítani a tartalmat drága, ezért már a tartalomszolgáltatókat/játékkészítõket sem. Nem vicceltem, amikor azt mondtam, hogy a végét járja: valahol egy évvel ezelõtt volt ennek a "csúcspontja", meredek csúszdán van az egész. Valszeg a jövõ az lesz, hogy default belekreül majd minden csumpi tévébe is, a nagy költségvetésû tartalmakba belekerül presztizs végett, és nagyjából ennyi.

Totti5
Hitelre 0 forintért...

Pár napos story. Anyu munkatársa a férjének karácsonyi ajándékot néz. Vettek 3D TVt ( LG ) ( attól most tekintsünk el hogy nem engedhetik meg maguknak, mert szûkösen élnek, de hát magyar ember akkor is vesz 3D Tvt, majd legfeljebb vajas kenyeret esznek..... ). A TV mellé látott õ Blúréj lejátszót ( 30k ) és kérdi tõlem hogy jó e, és hogy miben más mint a DVD. Az elsõ kérdésem az volt, hogy ugye nem analóg adás jön a TVn? az kiderült hogy digitális iptv, de HD nem. No elmondom hogy mennyire jó a Blúréj, miben több, miben jobb, beszabehugy, 3D filmek stb... demonstrálom neki az eltérést ( PS3 BR vs X360 DVD ) felállásban, kép átkapcsol, oda vissza. Ez tényleg nagyon szép! Aztán azt is elmondtam neki, hogy mennyibe kerül egy 3D film.

Másnap már azt hallottam vissza, hogy Józsika a munkahelyén, aki az illetékes számítógépguru szagértõ, azt mondta hogy a Blúréj szar. Végül nem vesznek.

Van drága 3D TVjük, de nincs rajta HD tartalom és 3D. Élni tudni kell... mondjuk a tudatlan vásárlókból gazdagodnak meg a gyártók....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
3Dvel majd 3-4 év múlva fogok foglalkozni, addig szóra sem érdemes. A buktatókat leírtad, no meg még túlárazott. Felesleges. 3D Blúréj filmek meg arany árban mennek. Ha az áruk nem fog drasztikusan csökkenni, akkor biza ebbõl warez lesz majd. 4-5K max, többet nem ér egy film sem. ( persze még ez is sok, de ez már megfizethetõ )

arty
ez általában a 3-4 méterrõl, (sd)tévénézésre használt, 32"-esekre hangzott el - ez pedig nem átvágás, ott a fullhdnak tényleg semmi értelme. én pont fordítva láttam: a buta juzerek orrba szájba vették a kicsi, de fullhd tévéket, hogy aztán rákösse a tányéros tévét és nézze a kanapéról...

Forza.

Lsz az még igyse!

The Protector
aktív és passzív 3d közt mi a különbség?És az IMAx az miben más.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

orichalcos
EJ lehet baj van velem,tetszik BO2 multija. :O

My streams: https://beam.pro/oriic

Sziasztok lenne egy kérdésem Live-al kapcsolatba!

Barátommal partizni szeretnénk egymással, de sehogy sem jön össze, nem tudunk egymásra csatlakozni.

Mi okozza ezt a jelenséget és hogy lehet ezt orvosolni? ha más partijába megyünk ott minden oké!

Moby
Van.
1.
Egyrészt van mûködésénél fogva, másrészt van átbaszásból fakadóan.
A "mûködésénél fogva" a passzívnál van, hisz a páros sorok az egyik szemnek vetítenek, a páratlanok meg a másiknak, így valójában az elérhetõ maximális felbontás egy fullhd tévén ezzel a technológiával 1920x540 pixel, amit még tovább ront az általában függõlegesen kettévágott, de ilyen módon felezett film/játék (Half-SBS), amibõl így rögtön 960x540 maximális felbontás lesz. No ez a passzív technológia egyik hátránya, demivel eléggé terjed a technológia, mostanság inkább mindenki a vízszintesen szeparált tartalom felé mozdul. Viszont itt mindegy, hogy olcsó vagy drága, ez a technológiából fakad.
Az átbaszásnál fogva az pl. a samsungnál a komplett 2011-es D6xxxx-es termékcsalád (az idén nem tudom mit alkottak ezügyben), amibõl egyik sem tud fullhd-t 3d-ben, ahogy benyomod a 3d-t, azonnal 960x540-es felbontásra vált, mindegy milyen a forrás.

>+ néztem már x360 game-et (olyat, ami támogatta) 3D TV-n, és qrvára nem ugyanaz a feeling, mint 2009-es Avatar moziélményben
2.
A belépõ/középszintû aktív 3D lcd-ket nyugodtan dunába lehet lökni, egy hasznavehetetlen fos mind a crosstalk miatt (nem elég gyorsak a panelek a képváltáshoz, ezért halvány sziluettként folyamatosan látja a mindkét szem a másiknak vetített képet, ami teljesen tönkreteszi az egészet), a csúcskategóriás lcd-k panelei már elég gyorsak ehhez, illetve a plazmáknál még a legalja kategóriában sincs ezzel gond, mint ahogy passzívnál sem.
A sors fintora, hogy a legtöbb eladott 3D-s készülék pont az ilyen olcsó(bb) aktív lcd-k, amik tökéletesen alkalmatlanok 3D-re.

Muttley
nekem általános 3D TV kérdésem van

van-e különbség "3D és 3D" TV között?
arra gondolok, h amikor bejöttek 2005-6 környékén sok 100-ért a HD és HD-ready TV-k, akkor a mûszaki szaküzletek eladóinak nagy kedvtelése volt azzal az átb.szós dumával jönni a kispénzûeknek: "ugyanaz a 2, csak az egyik drágább, a másik olcsóbb és a szem úgy sem érzékeli a különbséget"
mint tudjuk, qrvára van különbség :)

van-e ilyen (jellegû) különbség 3D TV és 3D Tv között?

+ néztem már x360 game-et (olyat, ami támogatta) 3D TV-n
és qrvára nem ugyanaz a feeling, mint 2009-es Avatar moziélményben
jól érzékeltem a dolgot v. menjek szemorvoshoz? :)
arra gondolok, h az x360 game-ek tömege is felskálázott 3D-t tud, ami közelrõl nem olyan éles, mint ua. PC-n
idióta PC-seknek ez a vesszõparipája, ugyanakkor sírnak, h szaggat náluk a Far Cry 3 - Taigetoszra mindet :))
na, ilyesmi jellegû különbségre gondolok, h van-e a valódi 3D meg, amit arcunkba b.sznak most így karácsony elõtt mindenhol :)

Just do it :)

Moby
Há ja, csak HDD-t valóban értékesítenek OEM partnernek, xboxot és kinektet viszont nem értékesítenek OEM-eken keresztül, így nincs belõle OEM kiszerelés :) Ezt csak a konzolbolt nevez így.

TaRka0107
Igen, erre gondoltam. HDD-t is árulnak így és csak simán zacskóba adják, ha mellé van írva, hogy OEM.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Olyan nem létezik, hogy OEM (illetve ilyen módon igen):)

Moby
No nem kell semmiféle összeesküvésre gondolni, úgy van ez, hogymivel egyben nem nagyon veszik, ezért a bundle-t szétbontják kinektre és alapgépre, így könnyebben és olcsóbban el tudják adni. A MS meg minden terméket perdarab garanciázik, így a vevõt sem éri semmiféle kár.

TaRka0107
OEM, azt jelenti úgy tudom, hogy nem saját dobozában adják.

Ez már a saját dobozában van. Bár +4k vagy mennyi:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne Kinect-el kapcsolatban.
Ezen az oldalon: http://www.konzolgame.hu/xbox-360/microsoft-xbox-360-kinect-szenzor-oem-slim-gephez-779

Azt olvasom hogy "Microsoft Xbox 360 Kinect Slim géphez doboz nélkül, Adventures játékkal."
Most ez elírás, vagy tényleg nem a saját dobozában árulják a Kinectet?
Ráadásul elvileg új, bontatlan termékrõl van szó. Legalábbis a leírás szerint.
Most akkor hogy is van ez?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Moby
1. Igen (bár konkrétan ez a típus a közelemben sem járt soha, de mindennel rendelkezik, ami alapján ez kijelenthetõ)
2. Nem (bár használható ilyen esetben), amire te gondolsz az a "Dynamic Range Control"

Közben rácsaptam egy passzív 3D LG tévére(42LM620), tehát most, hogy már alig van 3d tartalom(fõleg játék), tehát kipukkadt a 3d lufi, teljes arzenállal rendelkezem - aktív, passzív, lcd, plazma, minden játszik. tehát ha valakinek esetleg kérdése lenne, egy kérészéletû, múltbéli, felesleges technológia iránt, bármire tudok válaszolni <#idiota> <#nevetes1>

Macccy
Áááhh! Még nem olvastam betût se ... Majd hétvégén, mert most éjszakás vagyok a héten és nincs szabad kapacitás ... :)

A térképek szerintem nagyok lesznek és jó a "díszlet" ez már most látszik! Gondold el, nem semmi táj-rendert tolnak ezeknek a Spartan-oknak gyakorláshoz, hisz ezek a gyakorló csaták mind egy holo-decken játszódnak fenn a hajón! :) Drágább paint ball! ;D

orichalcos
Kíváncsi vagyok hogy a következõ 3 map mekkora lesz. Lehet hogy kisebb pályákat tolnak majd.

Könyvet elkezdted amúgy?

Macccy
PIONEER VSX-322 -K erõsítõ

Mielõtt megrendelem, uccsójára' megkérdezném TÕLETEK értõ szakemberektõl: ez az erõsítõ (reciever) szerintetek alkalmas lesz HDMI kábelen keresztül 6 csatornás jelet levenni a boxról majd a hangot lefölözve egyrészt kiadni azt 5 darab passzív hangfal(ká)nak és egy aktív subnak (SUB PRE-OUT?) ... másrészt a képet ugyancsak HDMI kábelen továbbítani az LCD -nek, mindezt késés nélkül?
Moby? Anyone ...?

Tudom, jókat kérdezek, de persze nem a konkrét termékre, inkább a csatlakozók számára és a hdmi "sebességére" irányul a fenti kérdésem. <#rolleyes>

Jah és a "MIDNIGHT LISTENING MODE" lehet az amirõl beszéltél Moby?

Victor1103
Kipróbáltam a DMC demóját. Nekem ez a rész nagyon be fog jönni. Már megszoktam az új Dantét, de az a töménytelen mennyiségû káromkodás ami nekem eladja a cuccot. Amikor a fõellenségnél egymás után hangzanak el a fuck you-k hát az kész:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Macccy
Ez a MAP Pack marhajó dolog, jó lesz mind a 9 darab új map majd biztos ... de ... de az nem tetszik, hogy akinek nincs Limited annak sok lóvéba kerül. Én ezt még odaadnám ingyen a helyükben. Nekem van Limited szóval nem amiatt mondom, de ez jófejség lenne, úgyis majd kaszálnak még zsét a Spartan Ops évadokon, ha jók lesznek.

Macccy
A HALO nagyon menõ, hiába a sok sírás, dübörög a cucc. Nem fogják elfelejteni, sõt éppen ellenkezõen néz ki amit a 343 csinál most. Csak elõbb persze ki kell szortírozni a kezdeti bugokat, aztán hegesztenek még tartalmat, figyeld meg!

<#wow2>
Most ébredtem csak rá ... Még nem telt el 4 hét sem a HALO 4 megjelenése óta ...

Moby
Az ikszdé kérlek a bénaság kvintesszenciája :)

orichalcos
http://www.youtube.com/v/JeMNUPFlNxY&version=3

orichalcos
Érdeklõdve várom, ha a Halo-t nem felejtik el. :)

Ugyanígy vagyok a Destiny-vel is.

DarkSector
"A Halonál is jobb sorozat készül Microsoft konyhájában
A Microsoft Vancouver ezentúl Black Tusk Studios néven születik újjá, és épp a Microsoft következõ nagy dobására készülnek.

Az új néven dolgozó csapat továbbra is a Microsoft Studios családjába tartozik, és ezentúl is igyekeznek értékes, AAA címeket szállítani a játékos közösségnek. „A Microsoft egyik csapatának lenni, mind elkötelezettséget, mind lehetõséget jelent, hogy nagyban gondolkodjunk és nagy dolgokat is valósíthassunk meg.” A stúdió menedzsere, Mike Crump elmondta, hogy céljuk nem kevesebb, mint megvalósítani a „következõ Halot”.

„A Microsoft következõ nagy dobására készülünk. Nem, egy már létezõ sorozaton dolgozunk, mi egy olyan címen dolgozunk, ami akkora név lehet majd, mint a Halo. Egészen az alapoktól kezdünk felépíteni valamit.” A nyilatkozatból kiderül, hogy már zöld utat kaptak az új cím elkészítésére a fõnökségtõl, most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi lehet az a „következõ Halo”."

arty
kész vagyok a gyakorikerdeseken "forumozokon" :P

Forza.

Totti5
Skyrim legnagyobb hibája az ócska animációk. Adott a világtörténelem legszebb RPGje, ráadásul a környezet minden mást is maga mögé utasít annyira szép az egész, erre ugyan azok a baltával faragott animációk vannak benne mint 10 éve. Na pl a Dragons Dogma ebben agyon veri, de grafban már nem.

Macccy
Hmmm, az ixdé az ennyire béna? Nagyritkán énis beszúrom, de akkor hanyagolom mától :D

szega96
ps store:
Far cry 3 (21.000FT):DDDD

davidka003
Gyakorikerdesek.hu
Csak a szokásos színvonal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;