XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nyet.
Mivel néhány kivételt leszámítva ezek rohadt nagy rizikóva bíró befektetések, ráadásul relatíve sok ideig áll benne a pénz, a befektetõi háttér a megjelenés követõ rövid idõszak megtérülésével/profitjával számol.
A játékpiac gyakorlatilag a filmeknél bevett évtizedes hagyományt követi, ahol ugye szintén a nagy bevételig mozis megjelenés van csak (perkopp payment), és csak azt követheti az átadható/cserélhetõ/másolható terjesztés. Ezek excel táblában ki vannak ám kurvára számolva, egy-egy normálisabb üzleti oskolában taníccsák is eztet (én legalábbis tanultam), bár nem teljesen ebben a formában, de használható itt is.

Adversus solem ne loquitor

arty
mert õk is a matolcsy féle xls templatet használják 😄

abból indulnak ki, hogy ha nincs használtpiac, azt az eladási számot át lehet írni a day1, új eladásokhoz, a realitásokkal mit sem törõdve

Forza.

Moby
Paszta kifolyik? Hogy? 😊 Honnan? 😊

Moby
Itt amirõ beszélek:

Namost ugye állítva ahhoz, hogy ez ne fejjel lefelé lógjon, a hdd-s végével lefelé kellene állnia a boxnak, ami viszont ezt leszámítva semminek nem tenne jó 😊

Azért jobb fektetve, mert állítva a gravitáció miatt kilazulhatnak a processzor tartó lábak, vagy a ventilátor lazulhat le, esetleg a paszta simán kifolyik a processzor és a ventilátor közül.
Moby
A régi fat gépeket valóban nem szerencsés állítva használni, de ez leginkább a jasper elõttiekre igaz (a jasperek már nem melegszenek, amiben van is kieghûtõ, abban sem sok szerepe). Az elsõ szériás boxoban még nem volt kieghûtés, többek között ezért is hullottak, mint a legyek, aztán kiegészítette a gyártó egy másodlagos hûtõvel, ami hõcsöves. A hõcsõnél viszont fontos, hogy a hõleadó vége magasabban legyen, mint a hõfelvevõ vége(a hõcsõben víz van alacsony nyomáson, aminek így eléggé alacsonyan van a forráspontja ahhoz, hogy a proci/gpu hõtõl felforrjon benne a víz gõzzé, ami felszalad a hõleadó végére, ott leadja a hõt, lehül, kicsapódik páraként, és a hõcsõ falába mart mikrokapillárisokon visszacsurog a hõfelvevõ végéhez, ott ismét felforr, ésígytovább, létrejön a hõcserélõ körforgás), különben csak annyit ér, amennyi hõt a csõ anyaga amúgy is elvezet (semmit). Viszont olyan kicsi volt a hely, hogy utólag ezt csak úgy tudták megoldani, hogy ha felállítod a boxot a hosszanti talpára, akkor a hõcsõ fejjel lefelé lóg, ergo semmit nem ér.
No ezért nem ajánlják a réginél az állítva használatot. A slimeknél tökéletesen mindegy.

Újgenerációs XBox mikorra várható? Van errõl valami infó?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy alaposan benéztem, mert nem másfél éves a gépem, hanem két és fél éves. Úgy hogy a hivatalos garancia ugrott. Nem hivatalos szervízbe nem küldöm a gépet, mert azt olvastam, hogy ha hardvert cserélnek benne akkor megvan az esélye a bannak.

Egyre vonzóbb a dolog, hogy veszek egy Slimet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Felhívtam egy konzol szervízt az pedig kérdéseket tett fel. Az egyik az volt, hogy állítva vagy fektetve használom-e a gépet. Mondom fektetve. Azt mondja az jó mert állítva nagyon nem ajánlott. De õszintén nekem lövésem nincs. Én magam azért használtam mindig fektetve, mert számomra valahogy rendellenes volt, hogy függõlegesen tegyem be a lemezt. Meg valahol azt olvastam, hogy azért nem szerencsés állítva mert akkor az egyik oldalsó hûtõfelület jobban takarva van.

davidka003
Mondjuk a Revealations is csak 3 ezer Ft. Az is jó ár.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mr Manson
sima AC hol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

davidka003
"AC, és AC2 990Ft/db live-on."

Moby
Az a sztereonál sokat nem fog segíteni, az épp a többcsatornára van kitalálva, de ha ilyen sztereo mp3-as hangú divixekkel szenvedsz, abból nem sok jó fog kisülni 😊
Másrészt sokcsatornánál a dialógus mindig a centerbõl szól, ha gyenge a centered, vagy ilyen gondod van told meg a center jelszintjét bátran.

Harlekin
<#nevetes1>
Harlekin
szimplán 1 példát írtam semmi 1szerûsítés nincs ebbe...Nem kell,hogy értse itt senki.Elég ha azok is hasonlóan gondolják akiket ez érint "anyagilag" jelen esetbe MS-t.Mi másért akarnák kilõni a használt piacot???<#kacsint>
arty
"Vezessünk le 1 használt kereskesdést van A,B,és C felhasználó
Tegyük fel mindenki vesz 1 eredeti gamát 10000 FT ér.MS nek befolyt 30000 ft!2 hónapon belül mind a 3 Game mind a 3 felhasználó között cserélõdik elsõ cserénél 6000 második cserénél 5000.Így a "szürke"gazdaságba befolyik 33000 forint.És ez idõ alatt,mert hát ugye ameddig veheted olcsóbban a használt játékot kizárt,hogy megveszed ÚJ eredetibe!MS-nek 0 azaz nulla haszon folyik be.Na tehát akkor mi is fog történni,ha megszûnik a használt piac.
A,B, és C ugyan úgy megveszi elsõ játékát 30000 Majd 2 hónap alatt kurvára megunja és amit ez a 2 hónap alatt elköltött volna a 2 használt játékra vesz belõle 1 vadi új játékot.+30000 MSnek -1 game a felhasználónak és pont.Jah és majd most már tényleg jogosan mondja azt,hogy na ÉÉÉN aztán tényleg tettem a játék piacér."

érdekesen matekozol 😊 ha A B C egymás közt ad-vesz, hol keletkezik "bevétel" ?
miért feltételezed, hogy a harmadik körben befolyt 5ezerbõl juzerünk nem megy és vesz egy újat, megint 10 ezerért? (ahogyan tette elsõ körben is!)

miért feltételezed, hogy valaki hajlandó lesz 10 ezreket kiadni kéthavonta?
lehet h átmegy pécére warezolni/olcsó akciós játékokat venni
lehet h hagyja a francba az egész géminget, "nekem erre nem telik"-el
lehet h kivárja amig leesik az ár a boltban 5 ezerre - nem két hónap alatt, mint a használtpiacon, de ha van ideje, kellõen elcsuszik a játékaival... csak 1x kell kivárni! 😊

szvsz nagyon a kényedre-kedvedre egyszerüsítetted 😊

Forza.

arty
az mp3 hangu divxektõl mit vársz mégis? 😊 pcm sztereóban kapod, ahogy azt kell. erõsítõvel még rágyógyíthatsz mondjuk prologic2-t vagy dts neo:6-ot ha támogatja az erõsítõ... akkor lesz "valami" térhangod.

Forza.

arty
1 - jó hdmi-be dugtad a pécét? általában a tévéknél van egy pécé számára preferált bemenet!
2 - scaling options az amd catalystben 0%-ra van huzva?

Forza.

Macccy
PC ..... eehhhh ....... :/

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ettül a 'Midnight Listening Mode'-tól nem lett hirtelen denevérhallásom ami a dialógusokat illeti, talán jobb de semmi extra. A DRC hasonlóan gyenge maxon is. Bár lehet én számítottam túl sokra, minden esetre mûködik és most is abban van ... 😊

Ez a divX PCM zavar inkább ... Este bedobok letölteni pár bdripet, meglátom mit tud rendes dolby 5.1-be a box

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Az nem szar. A TV meg a VGA kártya nem igen van összhangban...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Te már nagycsoportos vagy apa! 😉

Macccy
Végülis szart küldtek az amcsik? (csinézok) Küldd nekik vissza csak elõtte szarj bele a dobozba.
Esernyõs matricát rá: FRAGILE! 😊)

Totti5
Amúgy elindul a Roxió, valami elcseszett öszvér homályos felbontáson, de ha másra teszem, akkor jön a 1024*768nál kisebb a felbontás szöveg... hihetetlen.

Totti5
Újrahúztam a Win 7et. A probléma ugyan az. Valami kompatibilitási probléma lehet a TV és a VGA közt... egyszerûen most odáig fajult a dolog, hogy teljes képernyõs natív 720p sem jön be, nem hogy az 1360*768... 2 centis fekete keret van minden felbontás mellett + nem éles a kép.

Ötletem sincs mi a gond.

Harlekin
Ovodás szint van a warez terén? Nincsen elméjük ahoz hogy elképzeljenek egy dolgozó embert aki vesz a SAJÁT pénzébõl VALAMIT?

Mitõl lenne óvódás szint?
Én is megdolgozom azért,hogy megvegyem a verbát nem anyuci adja rá a lét,mert hát azt se adják ingyen.(hisz az is VALAMI)<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
4) használt játékokat nem lehet eladni
és hogy akarják csinálni? megvesszük a havertõl a megunt gyári Resi 7-et és kiírja, h "disc is corrupted"
olyan pert akasztanak a nyakukba, h MS belefeketedik
USA-ban úgyis szeretik az ilyet 😊

Ugyan már!!!
El tudod adni amit a liven veszel meg játékot?
Még a migrálásból adódó "lehúzások" ból se lett semmi.Kérdezem menyien nem tudják használni a jogosan õket illetõ tartalmaikat.
Vagy példának okáért az okos telefonodhoz marketen vásárolt appot?

Én 2 Évvel ez elõtt írtam azt,hogy MS szemét sokkal jobban piszkálja a használt játék kereskedelem mint a warez.
Miért is ,mert a használt játék ugyan úgy nem hoz nekik SEMMIT"hiába mondják itt sokan,hogy abból a pénzbõl majd új játék vásárlódik"Ez faszság nem mérhetõ,nem bizonyítható és még "jogosan" védekezhetõ az hogy jogtisztán használja.Na EZ MS asztala ez ellen tud tenni és akar is.A warez más tészta az ellen is próbál tenni,de ott miután megtörténik a warezolás már nem az õ hatás köre,feladata a büntetés végrehajtása."Itt most nem a live bann ról beszélek"
Így ott próbál fogni ahol tud!!!

Vezessünk le 1 használt kereskesdést van A,B,és C felhasználó
Tegyük fel mindenki vesz 1 eredeti gamát 10000 FT ér.MS nek befolyt 30000 ft!2 hónapon belül mind a 3 Game mind a 3 felhasználó között cserélõdik elsõ cserénél 6000 második cserénél 5000.Így a "szürke"gazdaságba befolyik 33000 forint.És ez idõ alatt,mert hát ugye ameddig veheted olcsóbban a használt játékot kizárt,hogy megveszed ÚJ eredetibe!MS-nek 0 azaz nulla haszon folyik be.Na tehát akkor mi is fog történni,ha megszûnik a használt piac.
A,B, és C ugyan úgy megveszi elsõ játékát 30000 Majd 2 hónap alatt kurvára megunja és amit ez a 2 hónap alatt elköltött volna a 2 használt játékra vesz belõle 1 vadi új játékot.+30000 MSnek -1 game a felhasználónak és pont.Jah és majd most már tényleg jogosan mondja azt,hogy na ÉÉÉN aztán tényleg tettem a játék piacér.<#kacsint>
DarkSector
Én azt nem értem miért van az hogy ha valamit megvesz valaki akkor "anyuci meg apuci"-znak?
Ovodás szint van a warez terén? Nincsen elméjük ahoz hogy elképzeljenek egy dolgozó embert aki vesz a SAJÁT pénzébõl valamit?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Ohh már megint egy okos

"- nem szeretnék beszólni, meg ilyesmi, de ez a másolós dolog kicsit... azért én nem árusítanék ilyesmit. (fõleg nem ennyiért.) De lehet csak én gondolom így, minden esetre szép napot! (:

-A lényeg hogy van rá igény,ennyi! Mellesleg nem mindenki gazdag apuci gyermeke hogy meg tudja venni a méregdrága eredetit!"

Hát igen, kösz fater.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Na csak itt 1 szösszenet a 2 es dologhoz...Amit írtam a múltkor telefonhoz.Ott nem elég,hogy nem ért magyarul a telefon hanem szükséges a net kapcsolat ahoz,hogy hang hívást kezdeményezz!!!Mitõl ne lehetne ez is így?max akinek ez nem felel meg az nem használja...
Pont mint a Kinect promó ajándék gyanánt....ugye ugye...Mindent lehet.
Moby
>2)aztán az állandó kötelezõ online kapcsolat is új
na, ezt megnézem... ez ugyanis árukapcsolás tipikus esete - törvényileg tiltva vagyon
Látom otthon vagy a törvényhozásban. Pl. a Diablo3-nak valamilyen rendkívül csalafinta módon mégis sikerült átcsusszanni a TEK körgyûrûjén.

Moby
>pl nem volt ismert az AMD Radeon 6000-es sorozaton alapuló VGA kártya
Az elmúlt 1 évben merre jártál?
>a CPU másodlagos - a jelenlegi übergame-ek sem használnak többet 2-3 magnál
Ja, lehet hogy nem is kéne bele. Mondjuk ezt a Wii U tulajoknak ne nagyon emlegesd, õk ezt máshogy tudják <#rolleyes>

Macccy
Bullshit mountain & sóderbánya ... :/

Muttley
sok nincs, de pár dolog azért ÚJ és

1) pl nem volt ismert az AMD Radeon 6000-es sorozaton alapuló VGA kártya
mert ugye EZ a lényeg, meg a RAM
a CPU másodlagos - a jelenlegi übergame-ek sem használnak többet 2-3 magnál
szóval akinek i7 van otthon, kb. ktörölheti vele a seggét, mert tök felesleges. nem game-re való, csak az IT boltok ugye miért ne ajánlanák high-end PC-be

2)aztán az állandó kötelezõ online kapcsolat is új
na, ezt megnézem... <#nevetes1>
sztem ezt vhonnan bekamuzták, vagy vmi szarvasmarha félrefordította és/ vagy rémhírt kelt
ha én játszani akarok OFFline, akkor ne akarjanak engem feltétlenül internet használatra kényszeríteni és plusz költségbe verni
ez ugyanis árukapcsolás tipikus esete - törvényileg tiltva vagyon
ha mégis, akkor adjanak ingyenes korlátlan net elõfizetést

3) ez nem új, de újra téma
az optikai meghajtót úgysem fogják merni kihagyni
egyrészt mert akkor DVD/ bluray filmek nézését ki is lõtték - máris Sony-nál az elõny
másrészt ha az alapgame is DLC-ként jön, az a kalózkodás meleg ágya lesz

4) használt játékokat nem lehet eladni
és hogy akarják csinálni? megvesszük a havertõl a megunt gyári Resi 7-et és kiírja, h "disc is corrupted"
olyan pert akasztanak a nyakukba, h MS belefeketedik
USA-ban úgyis szeretik az ilyet 😊

5) a felbontás lesz még kérdés, meg hogy a valóságban milyen jellegû 3D-t fog támogatni a hardware

Just do it :)

Macccy
"Get a kill while airborne in a Warthog."

Bázzzzze!? Ez nem lesz egy rutin meló 😄 jó anyag 😊

DarkSector
Nemtudom lehet...aki sérült az nem tudhatja magáról hogy sérült. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Pedig de, elõfordul. Mivel játszanám? A kávéfõzõ nem viszi (még), a pécé messze van és különben is utálom piszkálni, a tévé meg szintén nem tudja (bár asszem valami fw frissítéssel menne a szervíz usb-n ... LG 32L-H3000)

Hátszóval igen, ez a PCM dolog sztereóban szólt csak.

Pioneer VSX-322 K ( a 'K' azt jelenti fekete 😊

Harlekin
Te meg sérült vagy...<#nevetes1>
orichalcos
Halo 4 DLC acsik

Na ezek máris nem olyan egyszerûek mint alapjáték acsijai.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Ne izéljél már, hogy xboxal játszol divixeket 😊
(PCM - tömörítetlen, a wav fájlokban, meg az audioCD-n van ilyen "PCM izé" 😊, nálad ez maximum sztereo, létezik multichannel pcm, de az nem ezekben a cuccokban).

Ja igen: végül milyet vettél?

Totti5
Term. abban van. Itt a Win 7el van valami és a képernyõ felbontással. Sejtem mi lehet, csak nem tudom hogy lehet orvosolni. Eddig a LED full HD volt rákötve, de most visszatettem a 26"os HD Readyt. Érdekes mód 1280*720t lõtte be natívnak... ezelõtt 1360*768on ment, és ha kiválasztom azt a felbontást ( a nem támogatott üzemmód közül ), akkor kicsi és mosott lesz a kép... szóval itt a probléma. Próbáltam mindent törölni ami VGA és monitor driver, de nem jutottam semmire.

Most újrarakom a Win7et ( hátha a Project Carsba is több FPSem lesz ), aztán meglátjuk... hamarosan kiderül.

Macccy
Ladies and ... other Spartans. Meghozta a futár bácsi délelõtt a Pioneer recievert, kábeleket szõttem hozzá mint pók ... Aztán mentem dolgozni kicsit, de most már ráérek piszkálni szóval setupra fel! A HDMI kapcsolat tökéletesnek tûnik, a kép hibátlan, semmi artifact vagy villogás, a hang átmegy 'Dolby Digital' formában az Xboxról, csak néhány Zune trailernél és a divX filmnél váltott el PCM-re, ami nem tudom micsoda, de gondolom nem 5.1 mert hátul kussolt. Ami amúgy nem örömteli, ha így marad mert fogok divX filmeket nézni ezután is és kéne az a rendes 5.1!

Beállításokkal még csak alig piszkáltam, kis +dB ide-oda, jah DRC van rajta Moby! 😊
Nagy részét még nem értem/nem tudom kihasználni ...

A divX az másnál is ilyen PCM izé?

DarkSector
DMC5 helyett tökéletes lesz...😄

Demokkal kapcsolatban már jöhetne, de a public demokkal is le vannak maradva, szerintem lusták vagy nemtudom...
DMC5 volt az uccsó ami megjött, se NFS MW se semmi public, privátokat meg pláne nem...vagy lusták vagy nemtudom.

DarkSector
az az Amazon ez meg E-bay....😄

Tinman
Box is 720p-be legyen... próba...

Ennyi neked bõven elég lesz, mert tudtommal nincs RAID köteted.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem a Black Magic 70k-s cucc belövése 2 napba telt... ebbe olyan 15 órányi munka van. Elsõ 4-5 órában még képet sem sikerült varázsolnom vele :-/
Aztán a 3. nap olyan 1080p videókat rögzítettem vele X-rõl, hogy már a vinyó volt a szûk keresztmetszet, mert egyszerûen túl lassú volt hozzá... hát ja, nem szarral guriháznak :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
3 éve használom kizárólag állítva, szintén Elite, semmi gondja nem volt még.

Ezt egyébként ki mondta, hogy fekve a tuti?

zaki
Ezzel játszunk jövõre

Indexes cikk a jövõre megjelenõ(?) új konzolokról. Sok újdonság nincs benne.