XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
komponensen is kimegy akár az 1080p is! (csak picit gyengébb minõségben)

Forza.

arty
könyörgöm! garis a boxa!!! mirõl beszélünk?! :D

Forza.

DarkSector
Ja így már értem, de egy buta kérdés, akkor te nem hd-ba tolod a játékokat? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Milyen kábelt nem kaptál? Miért nem osztod ketté a komponenst? Egy csomó mindent nem értek a posztodból :)

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Elsõ szériás 20 GBos. ( ami már 240GB ) és 3. szériás ( volt javítás MSnél ). De amikor már boltban nem volt kapható HDMI nélküli gép és visszaküldtem, akkor direkt HDMI nélkülire gyártott alaplapra cserélték ki, nehogy jól járjak...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nem nagyon értelek, neked nincsen HDMI kimeneted az xboxon? Core-od van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Mivel a kedves Roxio nem adott kábelt mellé, nem tudom összekötni a gépet, tvt és pct, mert a HDMI-Komponens megoldás nem megy. Valahonnan kell szereznem 2 egyforma végû HD komponens kábelt... a kérdés az hogy honnan???!

No meg az MS úgy gondolta 2005ben hogy a HDMI szabvány bukásra van ítélve így az én gépemrõl lehagyták azt.

A lényeg hogy itt az elsõ felvétel. Még nem is lenne gond ha PCn keresztül játszanám, mert a képminõség nagyon jó, csak az irányítás késik 2 mpt... azt hogy miért nem tudom, ezzel még nem volt idõm foglalkozni, a többi szopástenger mellett.

Ja meg Roxio saját programjával rendereltem, ami fapados így a minõség romlott valamit... ezt majd még ki kell tapasztalni, hogy ne legyen veszteség. Minden esetre a minõséggel maximálisan meg vagyok elégedve.

http://www.youtube.com/v/DBGDYQHfa7M&version=3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Igen, énsem azt mondtam hogy nem lehetne jobbat pc-re hanem sokszor nem erõltetik magukat meg....sajnos, vagy a gyenge konfigosoknak nem sajnos. :)

Moby
Sok a fosport, és egyre több, de annál azért jóval többrõl van szó.

DarkSector
1-2 játékban ja.

Moby
Mindenesetre az azért vicces, hogy akik szerint nincs nagy különbség, azoknak az aláírásában többnyire valami retek konfig van feltûntetve :D

Moby
Meg texturafelbontásban, meg fps-ben. Tehát nagyjából mindenben.
Persze ahhoz gép is kell, de ha pont a kedvenc játékodról van szó, akkor mindegy, hogy mennyinél nincs komolyabb különbség.
Tinman errõl falakat tud teleírni.

DarkSector
"Azért van nem is kevés"

1-2 játékban, a nagyjában csak elhanyagolható, olyan eltérések vannak ami a felbontásban+élsimításban kimerül....

DarkSector
Csak ha fontosnak tartod, én a helyedben már nem vennék mert jön a nexgen.

TaRka0107
Azért van, nem is kevés, de viszont engem nem érdekel, csak játszok:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tinman
Ezek után már fõleg kitakarítom... szerintem még a héten :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
2k-ért javítják a DVD tálca hibád.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gduck
Most sincs különbség az XBOX360 és a PC között :D Csak a pixel fetisiszták látják a difit, aki játszik az nem :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TaRka0107
Szerintem igazad van. Bár én nem tudom elképzelni, hogy egy warezos hogy jön ahhoz hogy leidiótázza az origist. Én becsülöm azt akinek eredeti játékai vannak. Nekem is lesz rendes boxom, ami nem lesz flash-elve ha dolgozni fogok.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

orichalcos
Na ez a BO2 nem is volt olyan rossz. Sõt... Egyedül a grafika nem jön be annyira.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Akkor sorry :D

Harlekin
Nem ment át!<#nevetes1>
DarkSector
"Én is megdolgozom azért,hogy megvegyem a verbát nem anyuci adja rá a lét,mert hát azt se adják ingyen."

Kételkedem hogy értesz engem...:D
Ha viszont ez ironizálás akart lenni, akkor nem jött át. :)

Azért gyerekes dolog IDIÓTA szar szöveggel kifogást keresni a warezra és egyben alsóbrendûnek tekinteni egy origist, akirõl halovány fogalma sincs a warezosnak hogy mibõl tartja fent magát, kb ezért.

Most nem minden warezosra vonatkozik (itt egy konkrét példa volt), de nekem is sok ismerõs van egy deka játékot nem vett, és idiótázza azt velem együtt aki kiad pénzt, csak hogy önigazolást nyerjen.
:)

Harlekin
Jaj már ÉN értettem,Te nem értetted amit Én írtam!<#nevetes1>
DarkSector
Félreértetted amit írtam, nem mindenki, és nem te vagy a másik warezosnak anyucija, hanem a WAREZOS mondta most az eredetisnek hogy neki nincsen anyuci meg apuci hogy megvegye az eredeti játékot....:)

Magyarul miért hiszik többségben a warezosok, nem csak itt hallottam ezt, hogy ha valaki vesz, illetve tud venni eredeti játékot, akkor azt anyuci meg apuci veszi neki meg?

Moby
De ettõl még nem döglött meg a boxod, és itt most errõl volt szó, RROD-ról. Tonképp azt is megbeszéltük, hogy amúgy is van benne lemez, szóval ez leginkább "kényelmetlenség".

De az enyém is Jasperes még is tönkre ment a DVD tálcám. :(

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Moby
>Van egy jó adag szerencse is a dologban.
Az övével nincs. Jasperrel nem lehet hibázni (persze leölni bármit lehet, de hülyeség ellen nincs gyógyszer).

Moby
Ebben nem én leszek a te embered :)
Egyrészt sosem játszanék le boxal, másrészt aminek a címében nem szerepel a 1080p vagy a 3D, azt én inkább nem bántom :D

Macccy
Akkor mondd el, milyen filmeket tõccsek le rá, pls! Amit a box lejátszik persze ...

Nemá hogy dvd-vel kelljen szarakodni a világ vége elõtt 2 héttel! :))

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nekem az Elite elõtti gépem rrod-lett. Semmi elõjele nem volt. Szegény kis Box 3 éves futása alatt ha azt mondom 3 esetleg 4 alkalommal fagyott akkor még talán túlzok is. A három led ugy ütött be, hogy egyik nap bekapcsoltam és kész, annyi volt. Elzõ nap gond nélkül játszottam, másnap meghalt. Szerencsére még éppen bent volt a 3 év garanciában (pár heten múlott) így a Microsoft szó nélkül cserélte. Ekkor vettem az Elitet a visszakapott újat meg neki adtam a nõvéremnek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy félned kéne vagy ilyesmi, csak egyszerûen szerintem lehetlen megmondani valójában mi van a Boxon belül. Az is lehet, hogy kifogtál egy kurvajó Boxot. Az is lehet mások fogtak ki egy rosszabb példányt. Van egy jó adag szerencse is a dologban.
Én azért használom fektetve, mert ezt tanácsolták és inkább megteszek mindent, amit lehet. Látod még is haldoklik a DVD tálca meghajtója. Pedig egy játékot se toltam lemezrõl, mindent felinstalláltam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tinman
Igen ez igaz.

Neeeem term. az enyémnek semmi gondja, csak karbantartom :-)

Moby
Nem látok én itt semmiféle misztikumot :)

szerk: Mindenesetre errõl a hõlégfúvós akcióról lebeszélnélek, pláne úgy, hogy semmi baja. elõször azt hittem a sajátod akarod hõlégfúvózni :) Ez a hõlégfúvós dolog csak ideig-óráig mûködik, egyetlen(vagy néhány) láb forrasztását nem tudod helyrehozni úgy, hogy több száz másik fixen tartja.

Tinman
Picit túl van misztifikálva szvsz az RROD kérdése.

GPU-t az alaplaptól -tudtommal- néhány helyen vagy egy helyen a forrasztás elengedi. Szétszed, forrasztást hõlégfúvóval megerõsíti, kitakarít (ha már arra jár) összeszerel, játszik.

Karácsonykor jár le a gar a dobozomról (Jasper) azt hiszem szétkapom, kitakarítom, rászáradt pasztát levakarom, újat felviszem... ventik csapágyait is picit megolajozom. Eredményrõl beszámolok :-D

Moby
Bocs, most látom csak, itt van egy kis félreértés köztünk: az appstore-okat nem azért hoztam fel, mert abban lesz a konzol jövõje. Marokbármi sosem fogja kiváltani a nagygépeket, sõt, éppen úgy fest, hogy a "hagyományos" handheldek végét épp az hozta el, hogy a piac ár szerint szegmentálódott: a handheld a telefon lett, ott viszont csak az aláárazott, casualfosok mennek, és hiába a nagygépes leszármazottak a kézikonzolokra, azokat már nem fogadják be nagygépes áron a tömegek.

Tinman
"én vagy asszony használja"

Én nem jellemzõen.

davidka003
Nem igaz, mert te magad írtad, hogy nyáron nem használod.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Nem tévedsz. Épp ezzel kezdtem: jaspernél már mindegy. A végén már nyomták kifele kieghûtõvel, anélkül, gondolom amit épp össze tudtak még seperni a raktárban :D A régebbieknél lényeges lehet.
Egyébként óvatosan ezzel, mer azér ez olyan, hogy képes arra, hogy nem fagyik, hanem a hõterhelés okozta dilatációtól megrepedeznek a forraszok, amíg egyszer csak el nem válik egy, és meg is kapod a rrod-ot. Csakhát ebben tökéletesen mindegy milyen pozícióban van, a dilatáció ígyis-úgyis jelentkezik (persze minél nagyobb a hõingadozás, azaz minél szarabb a hûtés, annál nagyobbat mozog, ezért számít a régieknél pl, hogy mennyit tud besegíteni a kieghûtés, ami még fektetve is ölég szar hatásfokú amúgy itt). De ez a tiedet nem fenyegeti :)

Tinman
Nekem az a furcsa, hogy hivatalos MS képeken sehol nem látsz fektetve XBOX360-at... meg az is, hogy az enyém 3 éve minden nap megy, mert vagy én vagy asszony használja, de a kb. 5-6 random fagyáson kívül soha semmi nyûgje nem volt. Ez az 5-6 fagyás is mindig adott ponton következett be adott játéknál. Utoljára egyébként több, mint 1 éve fagyott a Box.

DaS-ba beletoltam rajta pár száz órát nem rég, 1x sem fagyott, nem is meleg különösebben.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jobb fektetve, hanem azt, hogy szvsz nem igazán van már az újabb példányoknál jelentõsége.

Tudtommal már a Jasper laposok is 65 nanométeren gyártottak, meg kisebb az fogyasztásuk is, ergo kevesebb hõt termelnek. Szólj, ha tévedek.

Moby
>OFFline game IMO mindig is lesz

Csúnya pofon vár rátok ezügyben. Nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem hogy mikortól nem lesz. Mondjuk jövõre, vagy 2 évvel azután. Semmilyen statisztika nem igazolja az állításod. Sajnos.

Moby
Az a negyvencsilliárd pécébõl sem folyik ki, ahol ráadásul kenhetõ pasztát használnak/tak, és ugyanilyen pozícióban áll.
A hõvezetõ paszta valójában csak egy kibaszottvékony filmréteg, ami csak ott van, ahol nincs fémes kontaktus a proci és a hûtõ között, azaz levegõ van (ami ugye szigetel), hisz normál módon még a pasztának is rosszabb a hõátvitele, mint a fémeknek(ezért polírozzák a procikat pl). Példul ezért van rászorítva a hûtõ azon esetekben is kecimódon, amikor a hûtõ súlya ezt nem is indokolná,. De ha már fizika, és muszáj vagyok ma öveges professzort játszani: onnan ilyen módon a felületi feszültségtõl még a víz sem folyna ki. Gondolom ismered a trükköt a pohár vízzel és a kártyalappal/sûrû szitával/akármivel.
A csapágyakra nem tudok mit mondani, az életemben nem láttam csapágyhalott optikai meghajtót :)

Muttley
amikor azt mondtam "másodlagos", úgy értettem "másodlagos"
másodlagos ≠ nem számít
nálam ;)
ha X360-ban is lenne egy kajak combos VGA (és így optimalizálnák a játékokat) a véresszájú PC fanok befognák az orcájukat, mert nem lenne különbség

constanst ONline? csak találgatunk. azt gondolom, h igazad van abban, h "egyszerû, mint a bot" típusú játékokra nõ a kereslet és abból prémium bevétel van, UGYANAKKOR ez nem azt jelenti, h a komolyabb hard copy játékokra csökkenne a kereslet
ez nem 1mást kizáró vagy-vagy
ha vmelyik leáll vele, ott a piaci rés és rácuppan a másik cég
ahogy beszéltük már, komolyabb játékokra mindig lesz igény
az meg ugye otthon történik, nagy képernyõn
az, h egyszeri mainstream barátunk utcán IS nyomja vmi marok szarral, attól még otthon is fogja akarni
utcán game-elni, lehet, h most menõ
most :)
meddig? a holdjáró patacipõ is marha menõ volt a csajoknál 97-tõl 2001-ig
ma hány pics.n lácccccccc? ;)
ezek a Taigetosz pozitívak fel fognak nõni :)
dolgozni fog akarni a szerencsétlen, de ha nem változtat a nézetein, azonnal kirúgják a francba
több melóhelyet ismerek (már most), ahol ha munkaidõben facebook-on, chat-en és egyéb net helyeken szörföl akár a gépén, akár a telefonján és rajtakapják - fegyelmivel kib.sszák a picsB-be :)
persze, ez 1 hosszabb sztori, de a lényeg, h OFFline game IMO mindig is lesz
a platform az majdnem mind1 :)

ja és,
de-de :) büfé szakon végeztem, az indián tanszéken :D ;)

Just do it :)

Ja, ennyi? Oké.
Tinman
A kibaxott properrel az erõsen te vagy ha nem tûnne fel Moby már rég leírta, hogy ez a RÉGI XBOX-okra volt igaz.

Tényleg kurva nagy hülyeség. A box 50 és 70 fokos hõmérséklet között dolgozik gyári hûtéssel, de elérheti a 80 fokot is, ilyenkor a hûtõbordák alatt található hõvezetõ paszta igencsak lágy állapotú és képes arra, hogy az állítva használt boxnál egyszerûen kifolyik a borda és a processzor közül és már jön is a három piros led. A Xenon lapos boxokat elõszeretettel használták álló helyzetben, ezért lett a 70%-uk hibás. Ha állítva használod a boxot, mert nemcsak túlmelegedhet, de az optikai meghajtóknak a normál mûködési helyzete a vízszintes, így ha függõleges helyzetben mûködik, akkor a csapágyak, amik benne találhatók, nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal hamarabb tönkremennek. Olvasgasd mennyi embernek volt ilyen problémája xmedia360-oldalt, és akkor talán nem leszel egy kibaszott propeller.
Tinman
Akkor nincs semmi gond, null-gravitációban élek.

/hülyeségre, hülyeség dukál

Tinman
Nekem az ilyen konzolszervizek azt is javasolták, hogy vegyek az XBOX-hoz külön hûtést...

Moby
No a WiiU azért téma, mert nincs olyan, hogy a cpu nem számít. A rendszerhez méretezett, optimális teljesítményû cpu pont olyan fontos, mint bármi más (hacsak nem büfészakon végeztél, bármit is tanítottak, azzal a okossággal legalább egyszer kellett találkoznod, hogy egy komplex rendszer sebességét a leglassabb eleme fogja meghatározni). Ezt a WiiU-nél igencsak sikerült is elbaszni a nintentdonak hasonló hozzálással, mint amit említettél ( ...Bearing in mind the specific areas that are causing the most noticeable dips in performance, once again it looks like the CPU is the main bottleneck. ).
A diablo3 azért példaértékû, mert az egyik legnagyobb userbase-el rendelkezõ címrõl beszélünk, és az itt nem lényeges, hogy mire van "amúgy" lehetõség. Tudom, hogy unalomig ismert, de a világ már lenyelte a digitdisztribet: vagy egymilliárd okosszar van a világban, ahol soha nem is létezett más. Az appstore-ok annyi pénzt hoznak, mint semmi más. Tudom, hogy nem ugyanaz az árszabás, semmi nem ugyanaz, de akkor most nézzük meg a Steam/Origin nyomulását. SIMÁN benne van a levegõben, hogy ezzel a generációval fog valamelyik gyártó szakítani a hagyományos, és amúgy rendkívül problémás terjesztési formával, de legalábbis onlány függõség leszen a fizikai cuccokkal is. És bizony a fizetõképes piacokon ez nem is fogja érdekelni a vevõket, õk már amúgy is ebben élnek.

Muttley
akkor sorban:

#128635: ezt a cikket nem láttam még.
gamespotot, ign-t és magyar forrásokat szoktam olvasni - ott ez eddig nem vóóót. ezügyben nálad a pont :)
CPU téma: Wii U mióta komoly platform és übergame lelõhely? sza(g)emberként tudhatnád, h az X360 jelenlegi fõ korlátja is a VGA
#128636: ilyen alapon a SH5-öt is nyugodtan hozhattad volna példának. de ugye, érzed, h a Diablo3-mal együtt mind2-t elég régóta lehet nyomni OFFline-ban is ;)
de a LÉNYEG: nem 1-1 játékról van szó, hanem komplett platformról
komplett platformot ha online-függõvé tesznek 1) feljelentik õket a g.cibe 2) szimplán lesz.rják és nem veszik meg ill. nem AZT veszik meg
ez durva példával olyan, mintha otthon a csajoddal sikálni akarnátok, de csak akkor tehetnéd meg, ha elõtte beengeded az RTL Klub stábját, aki bekapcsolja a kamerákat. tetszened neked? ;)
hülyék mindig vannak, akik ezt benyelik, de a tömeg ezt nagyon nem fogja kajálni (ha így lesz)

#128637: a hanghívás egy plusz szolgáltatás. a telefon alapfunkciót ettõl függetlenül GSM hálózatban OFFline tudod használni.
persze mindent lehet :) így csinálhatnak olyan "telefont" is, ami csak online üzemel, csak azt ugye, megint ki venné meg...? :)

#128641: az, hogy MS mit akar és neki mi kifizetõdõ az 1 dolog
és, hogy ki fogja ezt kajálni és szó nélkül benyelni az egy másik sztori :)
azon egyszerû elvbõl indulok ki, hogy bármi kézzelfoghatót megveszel, azt el is tudod adni
a) nem kicsit lesz qrvanyázás, ha blokkolják a 2. kézbõl való szoftver kereskedelmet
b) beleszarnak ventilátorba, mert az is warezolni fog, aki egész ééééletében eddig tisztább, ártatlanabb volt magánál Szûz Máriánál is
c) megyünk vissza PC-re, ekkor már meg fogja érni a 2 évente CPU-GPU-RAM upgrade
abban igazad van, h a LIVE-on szedhetõ cuccokat nem tudod eladni. viszont azok egyrészt olcsóak, másrészt komoly game mind jön hard copy-ban is

Just do it :)

Moby
Nyet.
Mivel néhány kivételt leszámítva ezek rohadt nagy rizikóva bíró befektetések, ráadásul relatíve sok ideig áll benne a pénz, a befektetõi háttér a megjelenés követõ rövid idõszak megtérülésével/profitjával számol.
A játékpiac gyakorlatilag a filmeknél bevett évtizedes hagyományt követi, ahol ugye szintén a nagy bevételig mozis megjelenés van csak (perkopp payment), és csak azt követheti az átadható/cserélhetõ/másolható terjesztés. Ezek excel táblában ki vannak ám kurvára számolva, egy-egy normálisabb üzleti oskolában taníccsák is eztet (én legalábbis tanultam), bár nem teljesen ebben a formában, de használható itt is.