XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
No meg az MS úgy gondolta 2005ben hogy a HDMI szabvány bukásra van ítélve így az én gépemrõl lehagyták azt.
A lényeg hogy itt az elsõ felvétel. Még nem is lenne gond ha PCn keresztül játszanám, mert a képminõség nagyon jó, csak az irányítás késik 2 mpt... azt hogy miért nem tudom, ezzel még nem volt idõm foglalkozni, a többi szopástenger mellett.
Ja meg Roxio saját programjával rendereltem, ami fapados így a minõség romlott valamit... ezt majd még ki kell tapasztalni, hogy ne legyen veszteség. Minden esetre a minõséggel maximálisan meg vagyok elégedve.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze ahhoz gép is kell, de ha pont a kedvenc játékodról van szó, akkor mindegy, hogy mennyinél nincs komolyabb különbség.
Tinman errõl falakat tud teleírni.
1-2 játékban, a nagyjában csak elhanyagolható, olyan eltérések vannak ami a felbontásban+élsimításban kimerül....
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My streams: https://beam.pro/oriic
Kételkedem hogy értesz engem...:D
Ha viszont ez ironizálás akart lenni, akkor nem jött át. :)
Azért gyerekes dolog IDIÓTA szar szöveggel kifogást keresni a warezra és egyben alsóbrendûnek tekinteni egy origist, akirõl halovány fogalma sincs a warezosnak hogy mibõl tartja fent magát, kb ezért.
Most nem minden warezosra vonatkozik (itt egy konkrét példa volt), de nekem is sok ismerõs van egy deka játékot nem vett, és idiótázza azt velem együtt aki kiad pénzt, csak hogy önigazolást nyerjen.
:)
Magyarul miért hiszik többségben a warezosok, nem csak itt hallottam ezt, hogy ha valaki vesz, illetve tud venni eredeti játékot, akkor azt anyuci meg apuci veszi neki meg?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az övével nincs. Jasperrel nem lehet hibázni (persze leölni bármit lehet, de hülyeség ellen nincs gyógyszer).
Egyrészt sosem játszanék le boxal, másrészt aminek a címében nem szerepel a 1080p vagy a 3D, azt én inkább nem bántom :D
Nemá hogy dvd-vel kelljen szarakodni a világ vége elõtt 2 héttel! :))
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy félned kéne vagy ilyesmi, csak egyszerûen szerintem lehetlen megmondani valójában mi van a Boxon belül. Az is lehet, hogy kifogtál egy kurvajó Boxot. Az is lehet mások fogtak ki egy rosszabb példányt. Van egy jó adag szerencse is a dologban.
Én azért használom fektetve, mert ezt tanácsolták és inkább megteszek mindent, amit lehet. Látod még is haldoklik a DVD tálca meghajtója. Pedig egy játékot se toltam lemezrõl, mindent felinstalláltam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Neeeem term. az enyémnek semmi gondja, csak karbantartom :-)
szerk:
GPU-t az alaplaptól -tudtommal- néhány helyen vagy egy helyen a forrasztás elengedi. Szétszed, forrasztást hõlégfúvóval megerõsíti, kitakarít (ha már arra jár) összeszerel, játszik.
Karácsonykor jár le a gar a dobozomról (Jasper) azt hiszem szétkapom, kitakarítom, rászáradt pasztát levakarom, újat felviszem... ventik csapágyait is picit megolajozom. Eredményrõl beszámolok :-D
Én nem jellemzõen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként óvatosan ezzel, mer azér ez olyan, hogy képes arra, hogy nem fagyik, hanem a hõterhelés okozta dilatációtól megrepedeznek a forraszok, amíg egyszer csak el nem válik egy, és meg is kapod a rrod-ot. Csakhát ebben tökéletesen mindegy milyen pozícióban van, a dilatáció ígyis-úgyis jelentkezik (persze minél nagyobb a hõingadozás, azaz minél szarabb a hûtés, annál nagyobbat mozog, ezért számít a régieknél pl, hogy mennyit tud besegíteni a kieghûtés, ami még fektetve is ölég szar hatásfokú amúgy itt). De ez a tiedet nem fenyegeti :)
DaS-ba beletoltam rajta pár száz órát nem rég, 1x sem fagyott, nem is meleg különösebben.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jobb fektetve, hanem azt, hogy szvsz nem igazán van már az újabb példányoknál jelentõsége.
Tudtommal már a Jasper laposok is 65 nanométeren gyártottak, meg kisebb az fogyasztásuk is, ergo kevesebb hõt termelnek. Szólj, ha tévedek.
Csúnya pofon vár rátok ezügyben. Nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem hogy mikortól nem lesz. Mondjuk jövõre, vagy 2 évvel azután. Semmilyen statisztika nem igazolja az állításod. Sajnos.
A hõvezetõ paszta valójában csak egy kibaszottvékony filmréteg, ami csak ott van, ahol nincs fémes kontaktus a proci és a hûtõ között, azaz levegõ van (ami ugye szigetel), hisz normál módon még a pasztának is rosszabb a hõátvitele, mint a fémeknek(ezért polírozzák a procikat pl). Példul ezért van rászorítva a hûtõ azon esetekben is kecimódon, amikor a hûtõ súlya ezt nem is indokolná,. De ha már fizika, és muszáj vagyok ma öveges professzort játszani: onnan ilyen módon a felületi feszültségtõl még a víz sem folyna ki. Gondolom ismered a trükköt a pohár vízzel és a kártyalappal/sûrû szitával/akármivel.
A csapágyakra nem tudok mit mondani, az életemben nem láttam csapágyhalott optikai meghajtót :)
másodlagos ≠ nem számít
nálam ;)
ha X360-ban is lenne egy kajak combos VGA (és így optimalizálnák a játékokat) a véresszájú PC fanok befognák az orcájukat, mert nem lenne különbség
constanst ONline? csak találgatunk. azt gondolom, h igazad van abban, h "egyszerû, mint a bot" típusú játékokra nõ a kereslet és abból prémium bevétel van, UGYANAKKOR ez nem azt jelenti, h a komolyabb hard copy játékokra csökkenne a kereslet
ez nem 1mást kizáró vagy-vagy
ha vmelyik leáll vele, ott a piaci rés és rácuppan a másik cég
ahogy beszéltük már, komolyabb játékokra mindig lesz igény
az meg ugye otthon történik, nagy képernyõn
az, h egyszeri mainstream barátunk utcán IS nyomja vmi marok szarral, attól még otthon is fogja akarni
utcán game-elni, lehet, h most menõ
most :)
meddig? a holdjáró patacipõ is marha menõ volt a csajoknál 97-tõl 2001-ig
ma hány pics.n lácccccccc? ;)
ezek a Taigetosz pozitívak fel fognak nõni :)
dolgozni fog akarni a szerencsétlen, de ha nem változtat a nézetein, azonnal kirúgják a francba
több melóhelyet ismerek (már most), ahol ha munkaidõben facebook-on, chat-en és egyéb net helyeken szörföl akár a gépén, akár a telefonján és rajtakapják - fegyelmivel kib.sszák a picsB-be :)
persze, ez 1 hosszabb sztori, de a lényeg, h OFFline game IMO mindig is lesz
a platform az majdnem mind1 :)
ja és,
de-de :) büfé szakon végeztem, az indián tanszéken :D ;)
Just do it :)
/hülyeségre, hülyeség dukál
A diablo3 azért példaértékû, mert az egyik legnagyobb userbase-el rendelkezõ címrõl beszélünk, és az itt nem lényeges, hogy mire van "amúgy" lehetõség. Tudom, hogy unalomig ismert, de a világ már lenyelte a digitdisztribet: vagy egymilliárd okosszar van a világban, ahol soha nem is létezett más. Az appstore-ok annyi pénzt hoznak, mint semmi más. Tudom, hogy nem ugyanaz az árszabás, semmi nem ugyanaz, de akkor most nézzük meg a Steam/Origin nyomulását. SIMÁN benne van a levegõben, hogy ezzel a generációval fog valamelyik gyártó szakítani a hagyományos, és amúgy rendkívül problémás terjesztési formával, de legalábbis onlány függõség leszen a fizikai cuccokkal is. És bizony a fizetõképes piacokon ez nem is fogja érdekelni a vevõket, õk már amúgy is ebben élnek.
#128635: ezt a cikket nem láttam még.
gamespotot, ign-t és magyar forrásokat szoktam olvasni - ott ez eddig nem vóóót. ezügyben nálad a pont :)
CPU téma: Wii U mióta komoly platform és übergame lelõhely? sza(g)emberként tudhatnád, h az X360 jelenlegi fõ korlátja is a VGA
#128636: ilyen alapon a SH5-öt is nyugodtan hozhattad volna példának. de ugye, érzed, h a Diablo3-mal együtt mind2-t elég régóta lehet nyomni OFFline-ban is ;)
de a LÉNYEG: nem 1-1 játékról van szó, hanem komplett platformról
komplett platformot ha online-függõvé tesznek 1) feljelentik õket a g.cibe 2) szimplán lesz.rják és nem veszik meg ill. nem AZT veszik meg
ez durva példával olyan, mintha otthon a csajoddal sikálni akarnátok, de csak akkor tehetnéd meg, ha elõtte beengeded az RTL Klub stábját, aki bekapcsolja a kamerákat. tetszened neked? ;)
hülyék mindig vannak, akik ezt benyelik, de a tömeg ezt nagyon nem fogja kajálni (ha így lesz)
#128637: a hanghívás egy plusz szolgáltatás. a telefon alapfunkciót ettõl függetlenül GSM hálózatban OFFline tudod használni.
persze mindent lehet :) így csinálhatnak olyan "telefont" is, ami csak online üzemel, csak azt ugye, megint ki venné meg...? :)
#128641: az, hogy MS mit akar és neki mi kifizetõdõ az 1 dolog
és, hogy ki fogja ezt kajálni és szó nélkül benyelni az egy másik sztori :)
azon egyszerû elvbõl indulok ki, hogy bármi kézzelfoghatót megveszel, azt el is tudod adni
a) nem kicsit lesz qrvanyázás, ha blokkolják a 2. kézbõl való szoftver kereskedelmet
b) beleszarnak ventilátorba, mert az is warezolni fog, aki egész ééééletében eddig tisztább, ártatlanabb volt magánál Szûz Máriánál is
c) megyünk vissza PC-re, ekkor már meg fogja érni a 2 évente CPU-GPU-RAM upgrade
abban igazad van, h a LIVE-on szedhetõ cuccokat nem tudod eladni. viszont azok egyrészt olcsóak, másrészt komoly game mind jön hard copy-ban is
Just do it :)
Mivel néhány kivételt leszámítva ezek rohadt nagy rizikóva bíró befektetések, ráadásul relatíve sok ideig áll benne a pénz, a befektetõi háttér a megjelenés követõ rövid idõszak megtérülésével/profitjával számol.
A játékpiac gyakorlatilag a filmeknél bevett évtizedes hagyományt követi, ahol ugye szintén a nagy bevételig mozis megjelenés van csak (perkopp payment), és csak azt követheti az átadható/cserélhetõ/másolható terjesztés. Ezek excel táblában ki vannak ám kurvára számolva, egy-egy normálisabb üzleti oskolában taníccsák is eztet (én legalábbis tanultam), bár nem teljesen ebben a formában, de használható itt is.