XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha igen kell-e plusz kábel akármi? Mire kell figyelni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudom, ez xbox topik, de hátha érdekli valamelyikõtöket egy iPad mini nyereményjáték:
http://erettvagy.com/nyeremenyjatek/
1080p -tõl én sose voltam betojva, de ez az én hibám, de a bdripnél valóban láttam hasznos minõségi ugrást mikor megjelentek, a normál dvdriphez képest. Biztos az én szemem addig töri a pixel 😉)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Na minden esetre azért látszik, hogy Microsoft és 343I komolyan gondolja, amikor kiad egy Halo-t, na ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DMC a stílusában a legjobb volt párhuzamban a GoW-al, most nem...
Most max a 4. a GoW és Darksiders és Castlevania mögött.
De csak mert nincsen több értékelhetõ H&S egyenlõre.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DMC 3 is unalmas volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
Aki látott már Blúréjt az másra rám sem bír nézni. Ha meg warez, akkor minimum 720p Bluréj rip, ami 4-6 gb MAX. Ez a mennyiség semmi, hacsak nem tárcsázos nete van valakinek még ma is. Max 1 óra alatt lejön egy lassú internettel.
1080pket valóban felesleges letölteni, 20-50GB mennyiségeket.
Persze a legjobb az origi BR lemez😊 állad a földön kategória, nyalogatni lehet a képernyõt olyan minõség.
Mozi 3D. Nekem semmi bajom nem volt vele és a környezetben sem ismerek olyat akinek bármi baja nyûgje lett volna. A gond itt inkább az hogy van A 3D az Avatar és van a többi. Az Avatar földbedöngölt, lesokkolt a többi meg csak dobott pár csavart pofámba, repült a golyó felém és le is voltam tudva, jöhet a következõ szisztéma szerint...
Tudom mi az a BDrip ... 😉) Legutóbb a Looper-t abban néztem, bár akkor még csak stereo-n
Forza.
Ez amit írtam NEO6: Cinema. Valóban van Music változata is, de egyik elõtt sincs ott a DTS jelzés. Olvasom a könyvében, DTS NEO6 csak eleve többcsatornás forrásra kérhetõ. De valószínûleg u.a ...
Na szóval mivel már van 5.1 -em és szépen is szól (pedig még el se helyeztem a hangszórókat rendesen) így meg vagyok elégedve ... A világvége elõtt 2 héttel beléptem (újra) az 5.1 -be, mint Nemcsák Feri az internetbe!
DivX az régvót, igen tudom, de az XviD -et meg X264 meg társait már énis csak így hívom.
Szóval nincs hely a 48fps HFR -nek .... Pffff, mindig is tudtam, hogy szar ez a BluRéj 😉) 😄
Just do it :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lehet triviális a kérdés, de eddig én mindig megvártam hogy lejöjjön a DLC, addig nem csináltam semmit. Most viszont veszek egy Slimet és a Licence Transfer miatt újra le kell húznom az összes DLC-t. Arra gondoltam bepakolok egy csomót a letöltés sorba aztán közben játszok valamivel.
Azt szeretném kérdezni lesz e észrevehetõ változás a multiplayeres játékban ha a net sávszélességet csökkentem ?
Sávszélesség
40/20 Mbps errõl,
20/10 Mbps ekkorára
(digi-s a net)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Forza.
Há minek vettem vóna 3d tévéket, ha nem használnám? Persze hogy nézem 😊 Mint mondtam egyre kevesebb a 3d tartalom, meg elvihibás az egész, de ettõl én még élvezem 😊)
Ezeka divix-ek (ami amúgy egyik sem divx, de ez má így fog meghalni 😊 ) nem csak felbontásban okádékak, hanem bitrátában is, szóval én ilyet bottal nem piszkálok meg (hacsak nincs belõle más).
The Hobbit: tévék semmit nem fognak tudni, mert adathordozó sincs, amire felvihetõ lenne. Szabványon kívüli formátum. Szóval ez ilyen módon csak moziban lesz nézhetõ. A blu-ray-hez valahol butítani kell (a 3d gondolom 1080p@24-lesz, mer attó többet nem tud a kéklézer).
Adversus solem ne loquitor
1080p?? Na arra meg én mondom, hogy film esetén 540p vagy 1080p nekem egyre megy, ezért nem töltök le négy- ötszörös adatmennyiséget.
Ha már 3D téma: mit gondolsz, fasza lesz ez a 48 fps HFR 3D? (The Hobbit) Nekem b.szta a szemem amit eddig láttam 3D, talán ez majd nem fog "riccelni".
Tévék egybõl tudni fogják, nem? 96 Hz frissítés kell hozzá, ha jól sejtem.
Ezért jó a játékokban a HDR - Post Process, meg minden ami kicsit elmossa az éleket.
Amiket amúgy pc-n mindenki inkább kikapcsol, és betesz moddingokat ugyanaeeere a funkcióra.
No meg az egyetlen, nézhetõ eddig titokban tartott Drift visszajátszásom, az épített Suprámmal😄
anno vga-t használtam hdmi helyett, pont azért, mert kevésbé éles = kevésbé recések az élek - viszont a homály + kis szellemkép + hangmacera miatt végül átálltam a hdmire.
Forza.
vga-t néztem már, az ugyanaz szerintem mint a hdmi, csak picurkát jobban elmossa az éleket, de szerintem az is zsir.
Monitoron lehet kicsit necesebb.
Na így már fasza.
Screenshot