XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Halo 4: Forward Unto Dawn <- Errõl van szó? Ha igen akkor nem értem mi volt benne a nagy szám. Ha nem akkor írd le van-e másik film is 😄

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Persze-persze, nézd meg hány játékom van, és hány van amivel játszottam és nem vettem még meg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Méér? Mert nem mindenki egyoforma azért!

Van akinek xy az év játéka van aki ugyanazt arra sem méltatja hogy letöltse.

Far Cry 3 az év fps-e nálam toronymagasan!

Muttley
hééééééj 😊
Far Cry 3 neked sz.r??? mééé?

Just do it :)

Moby
Ez sajnos sokkal inkább rám igaz.
AC3 óta nem játszottam, egyáltalán 😞 Láttam azóta egy cod:bo2-t, amit bottal nem piszkálnék meg, egy fc3-at, ami egy igénytelen szarhalmaz, és egy hitmant, ami kurvajó cucc, csak sajnos én nem kedvelem ezt a játékstílust.
Szóval így 2012-re ennyi vót a géming.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Szerinted,mert Te sose játszol csak videozol!<#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
PC-re lesz MGS GZ...nem ma nem is idén de lezs...😊

Moby
Vagyis...lehet hogy értem.
Nem, nem azért mossa fel a padlót, mert "kijön a képbõl" 😊 Sokkal jobban játszottak a 3d rendezéssel ebben, mint az avatarban, jobban használták a 3D adta lehetõségeket, és nem csak a CGI részekben.
Sõt, tonképp eddig magasan ez volt a legjobb élõszereplõs 3D élményem (egyes játékok ezt is nagyon megverik, de ott is nagy a szórás 3D minõségben).

Moby
?
Nem tudom értelmezni amit írsz.
Mi jön ki a képbõl?<#fejvakaras>
Mit kell látnom az avatarban?

Totti5
2D-be is idegesítõ volt a folyamatos kijön a képbõl erölködés. 3D film nem attól lesz jó 3D, lásd Avatar!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
>A gond itt inkább az hogy van A 3D az Avatar és van a többi.

No, hát most néztük meg a Journey 2-t.
3D élményben felmossa a padlót az avatarral (a filmrõl különösebbet nem tudok elmondani, családi mozi, tonképp 1x szórakoztató, bár nyilván sokat emelt az értékén a nagyon durva 3d látvány).

Sziasztok!
Segítséget kérek tapasztalt XBOX tulajoktol, van egy fél év óta most bekapcsolt (1éves gép) , ha kiveszem a belsõ HDD-t akkor kapcsolódik a LIVE-hoz (így tudtam a frissítést is telepíteni), ha berakom akkor nem (netet ekkor is látja), a HDD-rõl lehet játszani a játékokat, tehát müködik, de ha bent van, nincs LIVE.
grebber
Felõlem mindegy mi csak jöjjön xboxra (pc-re gondolom kizárt) mert tetszik!

Seth
Még akkor is ha ez egy Metal Gear Solid játék a jelek szerint ?

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ez a fantom péjn egész jónak ígérkezik! Várom szeretettel!

orichalcos
Na itt a Halo 4-es videó.katt

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Azért itt ez igaz, de általánosságban egyezik az ingém vidi a játékkal.
Csak kevés ilyen példa van hálisten.

Moby
Nekem ez a világszara FC3 volt az utolsó olyan game, ahol a videókkal el tudták hitetni velem, hogy nem valami moslékról van itten szó (furcsa módon egytlen állítólag ingame videóban sem volt tearing hegy, ultralow fps, és hasonlók).
Ezt a hibát többet biztosan nem követem el. Olyan messzirõl kerülöm el az összes videót, ahogy lehet. Az elsõ képkockától az utolsóig hazugság mind. Terelés, maszatolás, reklám, néphülyítés.
Elõször próba, aztán vélemény.

Totti5
Gears of War gyönyörû! Vadállat lesz!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Wow. Akkor azt hiszem megerositem az elorendelesemet 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

orichalcos

Kihagytad Castlevania:LOS2-öt, amirõl nem tudom mit gondoljak... <#szomoru2>
arty
nekem az elsõ nagyon bejött, a warhead szintén tetszett, a crysis2-t egy hete játszottam végig, tetszett. ezekután igen valószínû, hogy a harmadik rész is tetszik majd, de ha valami a tervezettnél hamarabb jelenik meg az általában egy dolgot jelent: elfogyott a pénz és ki kell adni, MINDEGY milyen állapotban van 😊

Forza.

orichalcos

orichalcos
Mondom magamban hogy Kinect-es játéknak egyszer talán jó lesz. Erre nézem dobozképet, nincs rajta...Szóval egy ilyet kiadni 2013-ban??

zaki
Essentials 1 lemezes, kevesebb autóval. Mondjuk nekem a korábban feltelepített normál verzió van fent a hdd-n, így minden autó benne van a játékban, mintha az alapverzióval játszanék. jatekaim.hu-n már 3k-ért kapni bontatlan essentials kiadást, én 2k-ért vettem használtan.

Muttley
szuper 😊
itt megint nem mûködik, ami minden máshol igen 😄

http://www.youtube.com/watch?v=rnQ-GPeXOrM

Muttley
ezt komolyan gondolják?

DarkSector
THX de tudom milyen lesz, tény hogy ugyanaz, ez a beta-n látszik, a stílus ugyanaz, látványban sokkal szebb.(pc sanszos hogy dx11 only).
De eszem ágában nincs a Crysis-al komolyabban elmerülni, nem is tervezem megvenni, csak néha nézem a friss híreket.

Megmaradok a 3 általam favorizált címmel...😄

Muttley
Darksector, Seth, Arty,

akinek a Crysis feeling bejött, annak ez is be fog
aki meg rühellte, ezután is ugyanúgy azt fogja 😊
sokkal másabb/ több úgy sem lesz mint 2011. márc 25-i Crysis 2
de majd megláááássssssssssuk 😊

Muttley
jobb lett mérföldekkel, mint az eddigi Treyarch alkotások
de vhogy az Infinity Wards -os CoD-ok mégis bõven verik

azért, ha a Finálé koncerten nem kiabáltad (legalább magadban), h YEAAAAH!!

akkor nem is vagy igazi fan <#vigyor>

Victor1103
Rövid véleményem a Black Ops II-rõl

Ami pozitívum volt ebben a Call of Duty-ban az egyedül a történet. Most tényleg érdekes volt nem pedig csak arra szolgált, hogy valamivel kitöltse az értelmetlen lövöldözést.

Ezen kívül viszont a recept ugyan az már az elsõ modern warfare óta. Ebben a mûfajban és úgy összességében már nincs új a nap alatt. Igazában én se tudom mi lenne az amit bele kellene tenniük az ûj Call Of Duty-kba, hogy ne úgy tekintsek rá mint egy minden évben új résszel megjelenõ tucattermék. A grafika minimálisan, de szebb, a scriptelt eventek megint jók voltak, de már ez is kezd kicsit klisé lenni, viszont ami a leginkább vérfrissítésre szorulna az új részekben az a mesterséges intelligencia mert ez még mindig fényévekre van a Halo 4-tõl pl.

8.8/10 nekem ez a játék, de jó lenne már végre egy olyan rész amit ha végigviszek az legyen, hogy úristen még akarok többet, nem pedig az hogy ok lapozzunk úgyis hamarosan itt az új rész.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Forza Motorsport 4 Essential Edition-ben külön kell megvenni a második lemezen található autókat, már ha kellenek, de multi móka miatt nem árt. Nekem is ez van meg, elég szar kiadás.
orichalcos
AKármit nyerek örülök majd. 😊

arty
használt is jó (dögöljön meg az MS az essentials miatt), pár kocsit ugyan elbuksz ha nincsenek meg a kódok, de nem vészes (kivéve ha pont a kedvenc kocsid nem lesz így meg 😄 )

Forza.

arty
nehogy essentialt vegyél!!!! MS rohadtul kiherélte, hiányzik a teljes második lemeznyi tartalom 😞(( persze utána meg lehet venni lájvról, kb két forza áráért...

és mostanság ezeket csomagolják a gép mellé. döbbenet, hogy hova le tud süllyedni az MS ... sosincs vége 😞

Forza.

arty
"biztos" marhára készenvan... (legfeljebb a játék utolsó harmada drága dlck formájában jön 😞 )

Forza.

DarkSector
Használt tökéletes, max ha hiányzik belõle reedem code, vagy pass kód, akor kérdezz rá, de tudtommal nem nagyon van reedem a Forza 4-ben (alapban).
Akkor mindenképpen a használt.

Ja és ne legyen karcos.

Macccy
Mûködik is meg nem is! Ezért mondtam ... Ugyanis: régiófüggõ lesz az ajándékozás, ez ha jól emlékszem bele is volt írva a szövegezésbe. Ford F150- est nem fognak adni a magyar szittyának, "kapsz egy kitûzõt meg egy zoknit" ahogy Hofi mondta vala! Kapsz esetleg seasonpasst, vagy egy Halo regényt, de többre szerintem itt ne számítson senki. A nagy töltényt a nagypiacon lövik el! 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Ricsi234
Oké,köszi!

Ezen az oldalon van egy ugyanilyen sima 5000Forintért de az használt..
És ha azt venném meg?

DarkSector
Van rá 8500ft-od?
Akkor a simát.

Ricsi234
Sziasztok!
Mi az eltérõ e kettõ között?😊
Melyiket vegyem meg?

Forza Motorsport 4

Forza Motorsport 4 Essential Edition BC

Seth
Miért éltem abban a tudatban, hogy februárban jön ? 😄 Úgyhogy nekem ettõl most nem lett jobb 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ez most nemtudom jó-e vagy inkább nem-e?
Hogy elõrébb hozták az sokminden mást is jelenthet, ritka dolog, szkeptikus lettem.

Muttley
Crysis 3
júniusról elõrehozták február 21-re
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk érthetõ 😊 júniusban csak a hülyék adnak ki játékot 😄

DarkSector
SmartGlass-ba sem tudok belépni...ejdejó. 😄

DarkSector
Miért frissített az xbox megint?

DarkSector
De az DMC5-tõl nem biztos...😄

Tinman
Köszi!

Közben felhívtam egy konzolboltot, azt mondták nincs gond, csak kell neki egy 220-as aljzat, mert a régi gépeknél nem tud elég energyt szlopálni a mûködéshez, ezért kell a kiegészítõ táp.

Szerencsétlen unokatestvéremnek elpofáztam mikor õk is vették az X-et, hogy ne vegyen okosított gépet, mert rábasznak. Igazam lett, immáron 2x is.

1. Valamelyik Fifa esetében minden adott ponton kifagyott a gép, frissítés megoldotta volna, de azt meg nem intézte el nekik a warezmatyi akitõl vették én meg warezszarhoz a kezemet nem teszem.

2. Most Kinect kellene nekik, de rábaxtak, mert hiába köthetõ eszerint a régi gépükhöz, azon 3 éves szoftver van, warezmatyi nem vállalta a jelenlegira történõ frissítést. Szóval most vesznek egy full új Xbox Slim-et + Kinectet.
Azért a warezos köcsög 1k-ért eladogatta nekik rendre a játékokat. Szét tudnám baxni az ilyen fejét egy sírkövön -.-

Egyébként nehogy vád érjen: Igen, nekünk is lesz Kinectünk, párom már 1 éve ezzel baxogat, most untam el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.