XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ezzel amúgy semmi baj nincs. Én tökéletesen megértem,ha a fiatalabbaknak nem jön be az MP3. Ha ez nem szándékos volt, akkor kissé mellélõttek evvel, mert a fiatalok nehezen azonosulnak MP karakterével, és ez tök természetes is.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Hápersze...

Moby
Ha kompletten nézem, akkor a színvonal hullámzó, de legalábbis a kettõsség jellemzi. Van benne egy hihetetlenül izgalmas karakter (Kenway) akivel csak egy rövid etapot játszunk, aztán a jóval hosszabb részt egy jóval unalmasabb karakterrel, akinek a származásából végül szart sem hoztak ki. Aztán ott van a harmatgyenge fõszál mellett az egész jó mellékküldik/egyéb feladatok/nagy kalandozások. Vagy a semmit nem fejlõdõ/butuló harcrendszer mellett behozott zseniális tengeri csaták.
Az egész játékot a kettõsség jellemzi. Viszont nem a szélsõértékekre szavazunk.

arty
amugy extrém pálya okozta a rage quitet trialsevoban? 😄

Forza.

arty
közben rájöttem h a bangbangnak is an kiadója... szóval az se indie 😞

feladom! 😄

Forza.

DarkSector
Ja nem a színvonal alatt én az egész játék kompletten gondoltam...természetesen nem csak látványban.

Tény hogy belassul itt-ott, de nekem gyenge a gépem, MP3 is szaggatott csak kompromisszumokkal megy rendesen.
Origiben nemtudom az AC3 mennyire megy szarul a nagy gépeken.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Minden platformon optimalizálatlan (bár pc-n ilyen ugye nem létezik, szóval arra inkább mondjuk azt, hogy erõs vasakon is indokolatlanul szarul fut), de ami nagyobb baj, hogy kiadáskor rengeteg hibával küzdött/küzd a mai napig.
Ha a színvonal alatt a grafikai színvonalat érted, akkor igen, a színvonal magas lenne, csakhogy ez már meghaladja a gép képességeit, ami egyszerûen HIBA (ld. FC3). Azaz nem teljesíti az elõbbi a. pontomat.

Moby
Igen, ebben én sem voltam biztos, hogy most a deadlight az indie(not), vagy micsoda. Viszont ha innen nézem egyiket sem tehettem volna bele, ami a listámban volt (FEZ, Deadlight, Trials Evo - ami nálam is kalapban volt, de rage quit-el nem fejeztem máig, tehát valójában mégsem).

DarkSector
A magas színvonalt úgy értsem hogy csak konzolon nem magas, vagy egyeltalán az összes platformon úgy érzed hogy nem elég a színvnala?
A többit értem, bár a tekno részét másképpen látom de azt értem ha te is másképpen látod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A legjobban várt játék, igaz nincs odaírva, de a még meg nem jelent játékokat kérdi...de elfogadható a válasz. 😄

Moby
Nem szar. Ha szar lenne, nem vitte volna el nálam az év kalandjáték címét. Azt gondoltam ez világos.
Nem szar.
Csak nem elég jó a best multiplat címhez, mert ahhoz:
a. hibátlannak kell lennie (teknóban is)
b. magas színvonalúnak kell lennie minden platformon
c. nem lehet a platformok között egetverõ különbségek, és ebben az MP3 kurvára lepofozott mindenkit, mert úgy volt csodaszép pc-n, hogy mindeközben a X-es verza is alig maradt el mögötte.
Ebbõl az AC3 maximum a c-t tudja teljesíteni.

davidka003
A Lost Odyssey-val kapcsolatban lenne kérdésem, hogy írják egyesek, hogy 110 órás játék. De az hogy? Én most járok a 3. lemez közepénél és még csak 20 óra van benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
Az év játéka - Forza Horizon
Az év Xbox 360 játéka - Forza Horizon
Az év PS3 játéka -
Az év PC játéka -
Az év multiplatform játéka -
Az év shootere -
Az év akció-kalandja -
Az év versenyzõs játéka - Forza Horizon
Az év stratégiája -
Az év szerepjátéka -
Az év multiplayer játéka -
Az év verekedõs játéka -
Az év indie játéka - Trials Evolution vagy ha ez nem indie, akkor Bang Bang Racing
Az év mozgásérzékelõs játéka -
Az év fõcím dala -
A legjobb grafika - Far Cry 3
A legjobb férfi karakter -
A legjobb nõi karakter -
A legjobban várt játék - Forza Horizon

húde kevés idei cuccal játszottam :/

Forza.

DarkSector
Az hogy van egy grafikai bug egy játékba, amit szerintem 1-2 ember véletlen látott a gépén (nálam még eddig volt haja mindig), attól még összeségében a játék nem szar. Nem?

Ezért kérdeztelek normálisan, hogy az év játéka mien szempontok alapján?
mert nekem a darksiders nem a grafikai bugoktól lett év játéka, én is mondtam róla pár negatív dolgot, de összeségében más a véleményem.

DarkSector
Nincs ezzel problém, csak kérdeztem, semmi hátsó szándékom nem volt.
De megint az van hogy én véleményem saját vélemény és más leszarozza, fordítva én meg hogy jövök ahoz hogy nem leszarozom hanem egyeltalán egy kérdést feltegyek azzal kapcsolatban hogy másnak miért az a játék a kedvence.

Nekem nem gond mert tudom hogy ez megy mindenhol. Tisztelet a kivételnek.

Moby
Valóban
Máig egy glitchegy az egész.<#rolleyes>
Amikor játszol, szoktad nézni mi történik a képernyõn? Pedig nem ártana, az ott egy elég fontos része a játékoknak.
2 cím is kötõdik a GOTY listámban AC3-hoz, de aki olyat leír, hogy nem talált gebaszt az AC-ben, azt ide megmondom, hogy vagy
a. ebszolájte nem játszott vele, vagy csak piszkálgatta/látta valahol
b. kurvára nem tolta végig, és az ilyet szimplán kizárnám még a szavazásból is.
c. retardált, és neki tökéletesen megfelel, hogy a fõhõsnek néha nincs haja sem egy-két jelenetben.

Szóval olyanra szavazzatok, amit vagy végignyomtatok, vagy legalább 10-20 órát belepakolgattok.

TaRka0107
Dark: Nem idegesíteni akarlak az MP3-al, csak nekem tényleg nagyon bejött. Ezt a játékot tudtam végig vinni, nem is egyszer többször is, ami nálam nagy szó.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
GOTY
Az év játéka: Max Payne 3
Az év Xbox 360 játéka: Forza Horizon
Az év multiplatform játéka: Max Payne 3
Az év versenyzõs játéka: Forza Horizon
Az év multiplayer játéka: Call of Duty BO2
Az év fõcím dala

A legjobb férfi karakter: Vaas (Far Cry 3)

A legjobban várt játék: Far Cry 3

DarkSector
Én is így érzem a MP3 kapcsán de kíméletesebben közölném. 😄

A válaszodon nem lepõdtem meg te legalább le mered írni, a többiek is így vannak ami az én véleményem az divatfika, meg nincs értékrendem, amit meg szarokat õk vélnek jónak az szent és sérthetetlen, ezzel nincsen gond, ez így megy itt a forumban. 😄

DarkSector
Bocs valóban nem év játéka, hanem év multiplatform játéka,

Mindegy, oké a minõség egyforma mind3 platformon, de én játszottam az Ac3-a pc-n nem éreztem hogy lenne valami gebasz.

Moby
Nehidd. Kimondhatatlanul végtelenül érdektelen számomra, de csinálok egy kis pezsgést <#hehe>

/meg ebben amúgy sincs újság senki számára <#idiota>

Waczkor
Üdv a klubban😊

Jó kis meccs következik úgy érzem<#hamm>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Moby
Úristen...ettõl a darksiders2-tõl középszarabb, felejthetõbb, semmibensemkiemelkedõ lófaszt az idei évbõl kevesebbet tudnék mondani <#csodalk>
Neked b+ nincs ízlésed. Nem szar...hanem NINCS 😊

Moby
Legalább olvassál már.
Az év játéka nálam a ME3.
Az MP3 azért lett nálam az év multiplatform játéka, mert minden platformon magas színvonalat képvisel, ezen felül pedig több szempontból az idei év egyik kiemelkedõ játéka volt.
AC3 jó játék volt (be is került nálam a GOTY listába), de az életben nem jelölném legjobb multiplatnak, minekutána a pécé kapott egy lófasz portot (minden ígéret ellenére), egy amúgy is gyenge, technikailag kihívásokkal küszködõ konzolverzából. Egy best multiplat plecsniért ettõl sokkal többet kell letenni az asztalra. AC-tól példul a a Hitman is sokkal esélyesebb lett volna erre a címre.

TaRka0107
Már akinek, ne menjünk már bele megint.

DarkSector
Csak kérdeztem. Semmi több.
Nem arról van szó hogy ki nem állhatom, hanem pl az AC 3 vagy Darksiders 2 sokkalta többet érnek tartalomra mint egy sima shooter....ezért kérdeztem csak, nem azért hogy ne tetszen neki.

Abból igaza van hogy nem kell a mások véleménye utána menni, csak sokan annyira mondogatták hogy hû az AC3 mennyire jó lesz meg mittuomén mi hogy ilyenkor mikor év játéka a kérdés mindenki más kevésbé hype-olt játékot választ.

Mondjuk jó ez, mert van saját véleménye legalább.
Ellentétben másokkal.

Waczkor
Pontosan ezt akartam írni én is<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Seth
Neki az MP3 az év játéka.
Tudja már az egész világ, hogy te ki nem állhatod ha valakinek tetszik, nem kell újra és újra felhozni,ha valaki csak megemlíti -_-

PSN ID.: Beegabor

<#eljen>

-tRs-Landor

DarkSector
Komolyan ezt gondolom.
Semmi hiba nincs ebben.

Nekem a 2012-es palettán a Darksiders 2 emlékezetes, megvan benne szinte minden, hiba csak kevés.
Valóban a Warfighter zenéit tartom a jónak, Spec Ops-ot is komoyan gondoltam.
Resident Evil 2 Remake valszeg nem lesz, de a kérdés az volt hogy én melyiket várom.
CoH és FF szerintem kategóriában igenis a legjobbak.
Forza megintcsak igaz.

Semmi poénkodás vagy irónia nem volt benne, Hitman is dx11-ben maxon a legszebb amikkel játszottam.
Mert ugye a saját véleményünk alapján kellett írni, nem másoké alapján. 😄

DarkSector
Semmi roszindulattal csak azt látom hogy te az év játékához a MP3-at írtad, nem jött ki jobb játék?
Elõbb írnám oda az Assassins Creed-et például mint a MP3-at.
MP3-at inkább a grafikánál, férfi fõhõsnél vagy shooter-nél tudnál elképzelni.

Persze te tudod...
Csakhát sok jó játék volt ami összeségében üti a MP3-at. 😄

Totti5
Az egy dolog hogy nem kívánsz részt venni a nyereményjátékban, de azt nem értem hogy miért szavaztál minden szabálynak pont az ellenkezõje szerint!

<#fejvakaras><#ravasz1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Csak úgy!<#kacsint>

Moby
Majdnem mindent megnéztem, ami megjelent. Játszani ehhez képest kevéssel játszottam.

DarkSector
Hány játékkal játszottál az idén?

Nem rossz stuff, annyira nem kattantam rá, csak szimplán nem találok jobb játékot magamnak boxra (az xcomot leszámítva)😄

-tRs-Landor

Moby
A legnehezebb kérdések: "legjobb indie játék" - sokat tipródtam a deadlight és a FEZ között. Végül szinte pénzfeldobás döntött. "Legjobban várt játék" valójában a ME3 volt, de az olyan hamar jött, hogy alig kellett rá várni, míg a FC3-ra sokat vártam, sokat nézegetettem, jól be is dõltem neki. Egyúttal az utóbbi elvitt egy csomó más, nemlétezõ díjat is: legnagyobb csalódás, legostobább módon elbaszott játék, ésígytovább.
Legkönnyebb kérdések: legjobb grafika: Halo4 olyan magasan volt mindenki felett, hogy szavaztatni sincs értelme(pedig a MP3 sem tette alacsonyra a lécet). Legjobb férfi karakter ugyanez: Haytham Kenway karakterére egy komplett AC-t kellene építeni, és valszeg egyben az lenne minden idõk legjobb AC-je, persze szigorúan akkor, ha megmarad az õt megszólaltató színész is, aki szintén magasan vinné a legjobb szinkronszínész díját, ha lenne ilyen.

Moby
GOTY

Az év játéka
Mass Effect 3

Az év Xbox 360 játéka ( csak exluzív lehet )
Halo4

Az év PS3 játéka ( csak exluzív lehet )
-

Az év PC játéka ( csak exluzív lehet )
Diablo3

Az év multiplatform játéka
Max Payne 3

Az év shootere
Halo4

Az év akció-kalandja
Assassin's Creed 3

Az év versenyzõs játéka
Forza Horizon

Az év stratégiája
XCOM

Az év szerepjátéka
Mass Effect 3

Az év multiplayer játéka
-

Az év verekedõs játéka
-

Az év indie játéka
Deadlight

Az év mozgásérzékelõs játéka
-

Az év fõcím dala ( yutub linkelése ajánlott! )
Mass Effect 3 (bár nem a main theme miatt, szvsz a kategória sem túl szerencsés így, de legyen)
ME3 Theme

A legjobb grafika
Halo4

A legjobb férfi karakter
Haytham Kenway (AC3)

A legjobb nõi karakter
Harley Quinn (B:AC DLC)

A legjobban várt játék
Far Cry 3

TDC Geronimo
így rákattantál? 😄

legjobb férfi karakter akkor már handsome jack! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Kár hogy az igazán jó játékzenék már rég "eltûntek a sûlyesztõben"...Rövidebb változat.

És hogy miért ezek a nagyok, mert "mert akkor is felismeri szinte az összes ember ha nem írod mellé a játék címét"

A legszebb példa erre az amikor régebben valaki csinált egy versenyt hogy a bejátszott pár másodperces dalokból ismerjék fel a játékokat.
Meg lehet nézni hogy milyen játékokat ismertek fel elsõnek, és azok a játékok mik voltak. Beyond God & Evil meg társai.

GOTY

Az év játéka - Borderlands 2
Az év multiplatform játéka - Borderlands 2

Az év shootere - Borderlands 2
Az év stratégiája - XCOM Enemy Unknown
Az év multiplayer játéka - Borderlands 2

Az év fõcím dala - Borderlands 2

A legjobb férfi karakter - Salvador (Borderlands 2)
A legjobb nõi karakter - Mad Moxxi (Borderlands)

-tRs-Landor

DarkSector
Nem akarom elvenni más elõl a GOLD-ot, ezért csak így versenyen kívül....😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kategóriák:

Az év játéka
"Darksiders 2"

"Halo 4" mivel más nem jelent meg

"???" (nincs gépem de semmi nem is tetszett ebben az évebn amivel játszanák ha lenne)

"???" "Van pc-re exclusive? Ja igen a Town az az év játéka"

"Darksiders 2"

Az év shootere
"Spec Ops The Line"

Az év akció-kalandja
"Spec Ops The Line"

Az év versenyzõs játéka
"Forza Horizon" (Van másik?)

Az év stratégiája
"???" (nem jött ki ebben az évben egy CoH sem)

Az év szerepjátéka
"Final Fantasy" (van más is?)

Az év multiplayer játéka
"CoD BO2" (ez nem kérdés)

Az év verekedõs játéka
"Street Fighter VS Tekken" (ha vs verekedõs játék kell akkor ez)

Az év indie játéka
"Town"

"???" (ilyen kategória nincs az én könyvtáramban)

"Medal of Honor Warfighter"

A legjobb grafika
"Hitman Absolution"

A legjobb férfi karakter
"Spec Ops fõkaraktere" (nem jut eszembe a neve)

A legjobb nõi karakter
"???" (ilyenrõl nincs tudomásom)

A legjobban várt játék
"Resident Evil 2 Remake"

The Protector
GOTY

Az év játéka😄ishonored(mert végre nem egy folytatás hanem új cím)
Az év Xbox 360 játéka:HALO4(toronymagasan a legjobb)
Az év PS3 játéka.The Journey
Az év PC játéka😄iablo3(végre valahára)
Az év multiplatform játéka:Assassins Creed3

Az év shootere:Halo4
Az év versenyzõs játéka:Forza Horizon
Az év szerepjátéka😄iablo3(ez kiüthetetlen)
Az év multiplayer játéka:Halo4
Az év verekedõs játéka:Tekken Tag Tournament2(a várva várt folytatás ami piszkosul jóra sikeredett minden téren)
Az év indie játéka:Jorney
Az év mozgásérzékelõs játéka:Sport Champions 2(PS3)

Az év fõcím dala:Journey.Zene
A legjobb grafika😄ishonored(mert egyedi,magával ragadó a világ)

A legjobb férfi karakter:Spec ops the Line fõhõse(a legjobb szinkron is sztem)

A legjobban várt játék:The Last of US,Beyond two souls,Gow Judgement.Ha csak egyet szabad akkor a legelsõ.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Ha nagyon kiálltasz elindulhat a lavina! <#wave>

Totti5
SG Xbox 360 topik 2012 Game of the Year szavazás.

December 9 - December 16

Eredmény hirdetés December 16, 19:00

Szavazatokat ide a topikba GOTY címszó alatt várom ( könnyû szûrés miatt ). Aki szeretné indokolni a választását megteheti!

Figyelem, NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az általam legjobbnak ítélt leírások bekerülnek az összesítettbe ( kategóriánként 1 db ) és azok közt kisorsolok egy Xbox LIVE 1 hónapos elõfizetést!

Kategóriák:

Az év játéka

Az év shootere
Az év akció-kalandja
Az év versenyzõs játéka
Az év stratégiája
Az év szerepjátéka
Az év multiplayer játéka
Az év verekedõs játéka
Az év indie játéka

A legjobb grafika

A legjobb férfi karakter
A legjobb nõi karakter

A legjobban várt játék

Nem kötelezõ minden kategóriát kitölteni. Ha lehet, akkor csak arra szavazzatok, amivel játszottatok és ami a legjobban tetszett. Látatlan, "biztosan jó játék, csak nincs hozzá gépem" jelöléseknek sok értelme nincs!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
<#nevetes1>
DarkSector
Tulajdonképpen mirõl is van szó.
Melyik is az a játék amire felkaptad a vizet?
Írd le a cimét amivel nem játszottam és írtam róla véleményt.

Máskülönben meg mint 1000x írtam én a videók alapján tökéletesen el tudom dönteni hogy az kb milyen lesz, számomra kiderül hogy én mennyire leszek el a játékra.
Van 1-2 dolog amit csak sejteni lehet, hogy mirõl fog szólni, az irányítást, meg ma hogy stb.

De minden mást levágok egy gameplay-bõl, a szokásosakat, grafika, animáció meg ilyenek.
Milyen stílus lesz fogok-e játszani vele vagy nem.
Ha ez neked meg pár embernek meghaladja a képességét, az végett ne nekem panaszkodj.

Valamint itt senki nem írta hogy többet játszok nálad.

Harlekin
Te most komolyan nekem akarod azt bizonygatni,hogy melyikünk játszott többel és kinek van nagyobb rálátása úgy az egész game felhozatalra.
"Játszottad,de nem vetted meg"
Nem is értem,hogy jön ez ide akkor mi alapján állítod azt amit állítasz,"Azért itt ez igaz, de általánosságban egyezik az ingém vidi a játékkal.!?" ez nem igaz a játékokra XBOXON azért ,mert te kipróbáltad PC-n vagy hogyan???<#nevetes1>
Ja hogy megnézted a videot és eldöntötted,hogy ez ugyan az mintha játszanál!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Moby
Mer okádékmódon eltúlzott ssao-ért, és úgy egyáltalán, az állóképek featureset-jéért torkonszarták a játékosokat. Ilyen moslék fps-t és tearinget nem tudom mikor láttam utoljára.
Viszont kurvaszép bullshotok lõhetõk belõle! HELLYEAH!
És ahogy mondtam is már: tearing=hibás áru
Szóval bottal SE.
Amúgy kurvajó a sztorija, jók a karakterek, egész jó lehetne a játék is, kár, hogy a megvalósítással hazabaszták az egészet.

DarkSector
Ez volt, nekem tetszett.
Nem tudom miért de tetszett, de a másik topikban kb leírtam...nem olyan mint a mostani hwoodi filmek talán azért. Nem tudom...meg azért nekem szimpik ezek a scifi öltözékek, a szörnyek, az egész képi világa....
Hogymondják ezt?
Cool karakterek vagy mi...

Mert Chief elég kemény meg az a kardos idegen lény, nem tudom a nevét.

Egyedül a kis pajzsos szörnyek, "csirkék" amik a játékban nem szimpik, a többi mind az.

Story is szerintem jó....

Hidd el nem mondanám hogy tetszett ha nem tetszett volna, nem a Halo a kedvencem nem azért írom hogy tetszett...