XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg 2 tv megy és ezt mértem.(20as netnél)

Egy sima sata vinyó nem is képes ezt írási sebességben kihasználni. :P
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
A lakossági szolgáltatásban viszont aprópénz van.
Esetleg azt kéne megnézned, hátha találsz egy szolgáltatót, aki bevállalja, hogy valami végpontról belövi neked mikrón a cuccot. Nálam így van itthon a 25/5, illetve cégnél is majdnem így lett, aztán csak berángatta az üveget a digi a telephelyre. Csókolomakezüket.
Adversus solem ne loquitor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Azt a cellaterheltség dönti el, tehát olyan hogy jó, olyan nincs. Maximum van olyan, amikor jó :)
15 megás nincs.
Van cserébe:
10-20-30-50-120 asszem Nekem 20-at jelez, az elsõ 2-õt választhatom itt ahol lakom....most váltom le, mert nekem rgebben 15megás volt, ami megszûnt, és 15 mega helyett 16 megát írt a sebességtesztnél, vagyis inkább több a sávszéélem minsem kevesebb, elégedett vagyok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Alapból nem költözök sehova ahol nincs net.Én nem azt nézem majd hogy milyen a környék vagy a ház meg a szomszédok hanem hogy elérhetõ-e gyors internet!
Next PC upgrade: 2022
Akkor marad az invitel. Érdekes mód itt cím szerint lehet keresni a honlapon és 15Megát írja, persze a garantált az 5 ( amit bent mondtak ), de valszeg több lesz az. Jobb mint a semmi... cssk megint ez a kibaszott hûségszerzõdés. Azzal 4k/hó, anélkül 13k. Mondjuk addig jó az is amíg a thómot saját kezûleg nem húzom be... mert engem nem érdekel, de nem fogok kõkörszaki módon ADSL nettel, analóg TVvel ( LOOOOOOOOOOOOL ) ) élni a következõ min. 10 évben amíg ott leszek. Tavaszig kibírom ( ha a Fifa lagg nélkül megy boxon online :D ), aztán felõlem felbonthatják az egész teret, hogy azt a madzagot elvonszolják a lakásig. Persze a kérdés, hogy hajlandóak e még a héten bekötni, mert nem fogok rá várni heteket az holt biztos.
szánalomország
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Költözök, internetet rendelek a lakásba.
1, Invitel, bemegyek és közli hogy max 5megabit... anyád, azzal a lendülettel fordultam is meg.
2, DIGI, nincs kiépítve anyád 2
4, Thóm! Találat! Megrendelem 2-3 hete. Mára egyeztettem idõpontot 2-4 közt a netre és szerdán 3-5 közt a TVre ( IPTV, HD ofkórsz ). Vettem is is szabadságot és várom az embereket. Meg is jöttek. 2 perc alatt megsemmisítettek! Közlik hogy akárhogy is nézik, nincs behúzva a kábel a 6 méterre levõ aknából! Nincs internet, nincs TV, nincs semmi.
Kérdezem, hogy még hogy a büdös picsába lehet az hogy én megrendelem, és nem vágják a fejemez ott helyben, hogy nincs kiépítve... várok és itt állok az ünnepek elõtt a nagy semmivel. Hát ez van, õk nem tehetnek róla, meg stb stb... le is léptek. Hívom az ügyfélszolgálatot. Beordibálom hogy mi van, erre azt mondja, hogy ez igazából elsõsorban felmérés és ha minden ok akkor állítják be! Basszátok meg 2 hétig abban a hitben éltem, hogy ma lesz netem, ez meg felmérésrõl beszél???
Azt mondja, csak területekre van meghatározva, nem pedig címekre és épületekre, õk nem látják hogy van e ott kiépítés, csak annyit látott hogy 80%os valószínüség, ami az én lakásomba a nagy büdös 0%.
Na most ez a hely Esztergom közepén, a városközpontba van a városháza és az összes hivatallal, postával, 3 bankkal, étteremekkel egy 2 éve atomjaira felújított gyönyörû téren. És 2012ben NINCS INTERNET KIÉPÍTÉS!
Feltehetõleg a nyugger lakók vagy basztak rá, vagy nem kérték a bevezetést, amikor a teret csinálták. Nem mondom hogy ezekkel a szarrágókkal mit csinálnák egyenként...
Nos költözök szerdán, nincs internet. Internet nélkül nincs élet. Nincs TV, nincs HD adás. Nincs semmi. Majd gyertya mellett olvasok könyveket!
Ez mi fán terem? jó valamire? tudok ezzel érdemben netezni, tölteni? PCre rá tudom kötni? menni fog? vagy egyátalán ehhez is valami kiépítés kell?
Áh nem vagyok ideges...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az év Xbox 360 játéka - Forza Horizon
Az év shootere - Far Cry 3
Az év versenyzõs játéka - WRC 3
Az év indie játéka - Mark of the Ninja
Az év fõcím dala - CoD Black Ops 2 - final concert
A legjobb grafika - Far Cry 3
A legjobb férfi karakter - Vaas (Far Cry 3)
A legjobb nõi karakter - Ada (Resident Evil 6)
A legjobban várt játék - Far Cry 3
Just do it :)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szeretném kérdezni , hogy valamelyikõtök használ az xbox 360-hoz ilyen wifit: Wireless-N Network Adapter
Ez a fajta jól mûködik a régebbi xbox 360-al pl. arcade tipus, vagy ez csak a slim tipusra tökéletes ?
Vagy tudtok olyan helyet ahol lehet még kapni xbox-hoz wifit.
Én csak a platinumshopban találtam ezt a fajtát.
Elõre is köszönöm.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nekem egy év játéka nem erõszakolom senkire, de az kapásból arról szól hogy 2 szer neki tudjak állni és minden szegletét titkát kijátszam.
MP3-nál nem volt meg ez, nem is probláma, csak amiket felvet mindenki hogy régen leírtam azt hogy 2 színû emberkék ezt nagy játéknak tartották, más ettõl bonyolultabb játékokat meg kritizáltak az egyszerûség miatt, azoknak írtam, nem maga a MP3 a probléma, vagyis volt a probléma, soha nem arról szolt az irományom hogy nem egy jó játék 1x végigjátszani, meg hogy nem szép, csak voltam olyan bátor és felvetettem konkrétan 1 kollegának hogy vegye a lapot hogy a cod single-t fikázza ezt meg akkor év játékának hirdette, amiben nem az volt a vicc hogy neki ez az év játéka az év közepén, hanem hogy mellette szapul egy másik játékot évrõl évre amiben több a változatosság.
És ezt vetik fel mindig amikor szóba hozom a játékot. :D
És MP3 utáló lettem.
PSN ID.: Beegabor
KB. teljesen félreértelmezed a játékok valódi értékelését.
Ugyanis az MP3 valójában ennyi. Nem egy korszakalkotó mû, nem egy olyan játék, amit a végletekig érdemes analizálni, pixelenként vizsgálni, részleteikben emlékezni rá. Nem fogsz novellákat olvasgatni a hátterérõl. Szimplán egy borzasztó igényesen és böcsülettel elvégzett iparosmunka, ami ad 10 órányi jó szórakozást. Ettõl egy centivel sem több.
Valamit itt hihetetlenül félreértelmeztél szvsz.
Ja jó lövölde volt, bár nem sokmindenre emlékszem belõle, 1x gyors lenyomtam, azt tudom vagyis emlékszem hogy a csaját kellett megmentni vagy megbosszúlni.
De sokat nem tudok felidézni csak részletekben emlékszem. De volt kínai piacos rész, egy kikötõben és hajókon játszódó, illetve a végén egy matrix 2 szintû épületharc volt.
Bírom a filmjeit, de a játék erõsen 1x játszós...:D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
én nagyon bírtam anno :)
Forza.
A Stronghold meg egy pc-s RTS : D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Amúgy az elsõ 2 részt utólag elég gáz játszani, kár szerintem belekezdeni, mert nem fog érdekelni.
A 3. részben a kis kopasz (úgyértve az lesz) (egy kalap nélküli Chuck Norris) nekem nem külsõre nem szimpi, hanem amit lentebb írtam nekem nem a karakterrel van gondom, hanem a játék stílusával. (tudom hogy te a karaktert mondtad ezt csak írtam, hogy részemrõl a karakter nem probléma)
Azzal is mint MP, mint egy El Matador klón úgy ebben az esetben kellemes 9 óra ha megvárom az átvezetõket, de nem marad meg emlékeimben. :P
Bár hozzáteszem , most neztem gameplayt és nekem maga a a karakter nem olyan akivel tudok azonosulni MP3ban , jó elsõ 2 rész is kimaradt lehet az a baj .
Órákat inkább. :D
Plusz ott van még az NFS:MW is ami xbox360-on sokkal jobb mint pc-n , irányitásilag.
Forza Horizon is kellene még ejj...
Megint "muszáj" lesz venni valamit de leginkább karácsonyt meg kéne várni hatha lesz akcio :))
Sõt most , hogy ódákat zengtek nekem a MP3-ról ahhoz is megjott a kedvem :O
Attól hogy valami stílusban távol áll tóleg attól még lehet érteni azt!
Dehogy érted. A nemértése szülte az egész posztodat. De mondom: ez nem baj. Mindaz amit nem értesz belõle, az teszi sokkal többé, mint egy szimpla jól kinézõ darálda. Ha azt lefejtem róla, tényleg ennyi marad(na). Ilyenformán a egész megfejtésed hibás.
Egyetlen achi hiányzik csak, de azt csinálja meg az akinek sárkányok hágták az anyját!
Sok titkos dolog és felfedezni való van benne + novellák.
Tehát a 110 óra az DLC-s, alaposan felderítõs üzemmódra vonatkozik :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én személyesen, értem a karaktert, csak a stílus nem szimpi, ez a cartel-es téma.
A régi 2 rész sokkal sötétebb volt, más atmoszféra, akkor még elég volt csak egy story ami a lapos játékmenetet elvitte a hátán, mert a MP3 mint gameplay önnmagában régen nem lett volna ilyen népszerû.
Viszont ez a mai már nem hozta nekem meg 1-2 velem egykorú emberkénél azt amit a régiek hoztak a maguk idejében lévõ elvárásoknál.
Ezt kivetíthetnénk a CoD-ra is, régebben a CoD a maga idejében is ez volt, akkor mindenki másképpen beszélt róla, mert más világ volt, most már az atyaúristent nem érdekel a régi játékmenet, még a multi sem, pedig amióta a cod cod, azóta ezt adják, több tíz éve, mai világban ez mégis kevés a játékosoknak.
Valahogy így van ezzel a MP is, pár ember értékrendjeinél.
Meg régen sem volt másképpen ami a harcok alatt folyik a képernyõn, de a mai technológiákkal meg tudással ezt kiaknázhatták volna, hogy ha nem is nagyobb helyszínekkel, mert akkor csúnyább lett volna a játék a kompromisszumokkal, de legalább megoldani hogy ne csak szembõl támajanak így nekem nagyon átlátszó és mû lesz az egész, mint régen a tv-játékoknál az a galamblövészet, vagy ha páran ismeritek régen volt a Star Wars Rebbel Assault....Pont ugyanaz a játémehanika, csak nem 2d-s a grafika.
A történet befogadása, meg valóban izlés kérdése, kinek jobban bejön ez a story kinek nem, de ami a játékmenetet érinti az szerintem mindenki látja és tudja .
Nem véletlen nézhet ki úgy ahogy, tudja minden átlagnál többet ismerõ játékos hogy milyen ára van ha egy játék technikailag minnél szebb.
Hát itt szerintem a látványból inkább visszábbvettem volna és bõvítettem volna a játékteret és azokat a lehetõségeket amik most hiányoznak a játékból.
Meg természetesen nem attól MP egy MP hogy darkos az atmoszféra, vagy nem.
De nekem a régi város, elhagyatott sikátorai, az a rideg sötétebb tónusú világ jobban átérezhetõ volt és befogadhatóbb, mint ez.
Technológiailag még azt sem értem hogy az elsõ 2 részben tudott esni a hó, itt nem tudott (mondjuk igaz hol essen a hó, ha mindenfelé napsütés és holiday), és még morcos is voltam hogy a csónakos résznél, a kis szigeten vagy mi volt az az esõ tiszta gáz volt, és annyira levágták az utakat, mindenféle szemetszúró akadályokkal hogy nem is értettem miért.
1szó mint 100 ez volt kb régebben is egyszerûsített megyek lövök, egyszerûbb pályaszerkezettel, de vagy mert régen volt vagy csak mert akkor nem tudtuk hogy lehet ezt másképp is, nem ez volt a hatása a játéknak. :)