XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem a mostani a 3. slimem, az elsõnek ordenáré hangja volt (oda vettem egy jó öreg , 203w-os elsõszériás fat tápját, ahhoz átalakítót - 1 ilyen átalakítóm még mindig megvan, namerhogy az ilyen 100w környékén, amit a slim kér, hangtalan). A másodiknak már egy fokkal jobb, a mostaninak meg semmi.
De több ilyen visító slim tápot láttam/hallottam már, nem csak a sajátjaimat,
My streams: https://beam.pro/oriic
LINK
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Terminal videók, és szövegeik.(SPOILERES)
My streams: https://beam.pro/oriic
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv Attila
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Tud valaki olyan boltot ahol lehet még kapni xbox 360-hoz wifit?
Végig jártam egy csomóboltot és egyikben sincs. Amivel találkoztam az egy Datel x360 wifi, de azt mondják nem egy jó dolog.
Amit meg a Microsoft olyan meg már nincs.
Elõre is köszönöm a segitséget.
Még megvehetõ 1 napig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 euros game ingyé' :D
Képen eredeti játéknak tûnik. Eladó kommentje meg:
"Másolt játék. "
Szóval fel sem tüntette sehol, hogy másolt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyira tolnám,hangok nagyon durvák,autólista fasza,graf szép,elõzõ nfst imádtam,de képtelen vagyok ezt a trágyát élvezni<#rinya>#rinya>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Invitellel felvettem a kapcsolatot. Telefonon azt mondták, hogy ne is álmodjak róla min. 30 nap, tehát jövõre. ( tegnap neten megrendeltem )
Bementem személyesen munka után is, ott meg azt mondta hogy megpróbálják ünnepek elõtt. Pedig én szívesen lefizetem a szerelõket, azon nem múlik, ha lesz netem azonnal most... ha máskép nem megy.
Szóval esélytelen a hivatalos úton az a lényeg, így már csak egy megoldás van... protekcióval megindítani a dolgot, ami megtörtént...
Mindenrõl ez a tetüláda thóm tehet. Soha az életbe nem akarom õket többet látni. Sajnos a mobilom tmobil, de el fogok onnan menni, vissza a Vodához.
Poén, hogy ma hívtak... kérdi lelkesen a hölgyike, hogy holnap ugye akkor a megbeszéltek szerint jöhetnek az IPTV és a HD csomag telepítésével.........
Ez a thóm, egy nagy 0a. Még a cégen belül is 0 az információ áramlás, nem hogy az ügyefelek felé.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak úgy fogalmaztál mintha a minimum garantált miatt döntöttél volna a váltáson. :D
Amit mondtam is, hogy 3 -szor cseréltek rútert, és a telefonba mondta fater a fiatal gyereknek, hogy akkor ugye nem kell kifizetni a havidíjat, és akkor a gyerek elkezdett mekekgni habogni, hogy de ki kell csak majd vonnak le belõle valamennyit, mert ugye kb 2 napig szar volt net, ami végül is jó volt csak újraindult a rúter, meg néha meg fagyott a net.
Anyum meg apum beszélik hogy miért nem jön már thómtól a számla és akkor jöttünk rá, hogy ezért nem küldték.
Grebber: Mondjuk ez igaz. Nekünk is volt már ilyen.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Thome IPTV+telefon+10 megás internet 6 ezerért.
2. Ameba TV (Canada, United States)
3. ARTE (Germany, France)
4. Azteca (Mexico)
5. Canalplay Infinity (France)
6. CBC’s Hockey Night (Canada)
7. CrunchyRoll (Majority of LIVE Regions)
8. Deezer (Majority of LIVE Regions)
9. Eredivisie Live (Netherlands)
10. Fightbox (Austria, Germany, Spain, France, Ireland, Italy, Sweden, United Kingdom)
11. Flixster (United States)
12. GameTrailers (Australia, Canada, Germany, Spain, France, Italy, Japan, Mexico, United Kingdom, United States)
13. Globosat Muu (Brazil)
14. Gulli Replay (France)
15. HBO Nordics (Denmark, Finland, Norway, Sweden)
16. IndieFlix (Australia, Canada, Ireland, New Zealand, United Kingdom, United States)
17. Livesport.tv (Austria, Belgium, Germany, Denmark, Spain, Finland, France, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, New Zealand, Sweden, United Kingdom)
18. Machinima (Majority of LIVE Regions)
19. Maxim (United States)
20. MTV (United States)
21. MyTF1 (France)
22. MyTF1VOD (France)
23. Napster (Germany, United Kingdom)
24. Pathe Thuis (Netherlands)
25. PBS (United States)
26. PopcornFlix (United States)
27. Rai TV (Italy)
28. Sainsbury (United Kingdom)
29. Saraiva (Brazil)
30. SBS (Netherlands)
31. SF Anytime (Denmark, Finland, Norway, Sweden)
32. Slacker Radio (Canada, United States)
33. SPORT1 (Austria, Germany)
34. The CW Network (United States)
35. Televisa (Mexico)
36. TV3 (Spain)
37. Viaplay (Denmark, Finland, Norway, Sweden)
38. Vidéo à la Demande d’Orange (France)
39. Vimeo (United States)
40. VIVO Play (Brazil)
41. Watchever (Austria, Germany)
42. Zattoo (Germany)
43. Ziggo (Netherlands)
magyar liveon persze ebbõl semmit se látunk, ennek ellenére mi fizetjük goldért még mindig a legtöbbet. Csak így tovább Magyar MS <#eljen>#eljen>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jó 2 éve is volt ilyen akkor felhivtam õket hogy kicsit modosítani kéne az árakat,mert nem ok a dolog.Szóltam olcsóbb lett. (De nagy szemétség hogy csökkentik az árakat de a számlákon nem)
Havernak is T-homeja volt és kérdezi mennyi fizetek a netért! Mondom neki 8990-et (akkor még ennyi volt kb) õ meg még mindi a 11500-as árat nyögte! Õ is odaszólt neki is 8990 lett!
Úgy néz ki most is ár aktualizálást kell kérni!
Next PC upgrade: 2022
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hát hogy soha mert invitel terület<#levele>#levele>
Bennem fel sem merült, hogy nincs internet kiépítve a Széchenyi téren ( Invitel, Thóm vagy Digi ), amikor jobbra 50 méterre van a Városháza, szembe a posta, 2 házzal mellettem a CIB bank meg a másik, meg vendéglátó helységek, irodák stb...
A letöltés az jó mert 6Mbájt/sec de a feltöltés lehetne igazán 1mbájt/sec de a 650k se olyan rossz.
Csak sokallom az árát mert iptv-vel havi 14500ft :(
Nem használom ki... most meg már fõleg nem,mert eddig másik 2 lakásra is osztottam a netet plusz a sajátunkra + töltöttem le nem kevéssel.
Most maradt a saját lakás azt ennyi itt meg bõségesen elég netezni letölteni a 20(xboxgame így is lejön 1 óra alatt).A megmaradt plusz pénzt meg elkölthetem verbára.<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem pl nem a letöltéssel van bajom hanem a feltöltéssel.
15/1 meg 20/1, uramisten hol élünk, egy szaros 5 megát nem tudnának benyomni?
Nemártana legalább az alapfogalmakat tisztábatenni :-)
Ne rapptorokra gondolj, meg SSD-re, meg Sata 3-ra, hanem még a sata 2-es alap vinyóra. :)
Amúgy nem tavaly hanem 2010 be volt az összeveszésem.