XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem értem hova akarsz kilukadni. Pont a teteje van leszedve, AMIBEN a venti van <#fejvakaras>
http://www.youtube.com/v/l-8iJapdj9c&version=3

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Az alábbi képen látható, ahogy ventilátor a háttérben hágja a PS3 tápegység ventijét. Ha mégsem akkor én tévedtem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Minden xbox360 tápban van venti (fat és slim is), és némelyik slimnél sajnos normális :(
Nekem a mostani a 3. slimem, az elsõnek ordenáré hangja volt (oda vettem egy jó öreg , 203w-os elsõszériás fat tápját, ahhoz átalakítót - 1 ilyen átalakítóm még mindig megvan, namerhogy az ilyen 100w környékén, amit a slim kér, hangtalan). A másodiknak már egy fokkal jobb, a mostaninak meg semmi.
De több ilyen visító slim tápot láttam/hallottam már, nem csak a sajátjaimat,

orichalcos
Bazzeg...Szegény nõ meg egy órát eltökölt vele...

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Nem értem minek kellett kiírni mikor elérhetõ neten is:
LINK

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

orichalcos
Egy nagyon kedves barátom hallás alapján kiírta nekem a Halo 4 terminalok szövegeit a videókból. Esetleg nincs kedve valakinek lefordítani õket azoknak, akik nem annyira beszélnek angolul?

Terminal videók, és szövegeik.(SPOILERES)

My streams: https://beam.pro/oriic

Sziasztok. Tegnap vásároltam egy xbox360 slim-et és az lenne a kérdésem, hogy a tápban van-e valamiféle ventilátor, mert eléggé hangos. Nem tudom, hogy ez normális-e?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv Attila
duplaantennas fekete az jo .. minosegi.. olyat keress akar hasznaltan.. ha nem akasz kabelozni..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

arty
mert kevesen értenek hozzá annyira, hogy utána azt jól be is konfigolják :)

Forza.

Harlekin
Sose értettem meg hogy miért ragaszkodik mindenki az MS féle JÓ drága wifihez?Sokkal olcsóbban lényegesen jobb wifi routert lehet kapni amit a box közelébe elhelyeznek és 15 centi utp kábellel összekötnek a boxal...Ugyan azt teszi vagy is nem,mert ahoz még plusz eszköz köthetõ akár másik 3 box is 1 jó.
Harlekin
Azt csak azért írtam,hogy ha itt is történne valami gáz akkor így is úgy is annyit biztosítanának.Fizetni meg fizethetnél többet,mert ugye ez szerzõdésbe van foglalva.
Sziasztok,
Tud valaki olyan boltot ahol lehet még kapni xbox 360-hoz wifit?
Végig jártam egy csomóboltot és egyikben sincs. Amivel találkoztam az egy Datel x360 wifi, de azt mondják nem egy jó dolog.
Amit meg a Microsoft olyan meg már nincs.
Elõre is köszönöm a segitséget.
DarkSector
Mert ott kezddött...1 dolárért kaptál 4 THQ játékot.
Még megvehetõ 1 napig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mert?

DarkSector
Ezt is a haverod árulja? )

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ja hála a THQ packnak, ennyit ér.

Na ez mi ha nem kihagyhatatlan?

10 euros game ingyé' :D

bocsi..tudom nem xbox.. de hatha erdekel valakit

davidka003
Na ez mi ha nem pofátlanság?

Képen eredeti játéknak tûnik. Eladó kommentje meg:

"Másolt játék. "

Szóval fel sem tüntette sehol, hogy másolt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Waczkor
Nevetséges mennyire akad ez a szar need for speed.Megakad a kép,fél másodpercenként esik verseny közben az fps,irányítás fél másodperc késés és ez nyert díjakat....

Annyira tolnám,hangok nagyon durvák,autólista fasza,graf szép,elõzõ nfst imádtam,de képtelen vagyok ezt a trágyát élvezni<#rinya>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Zavviról egyik küldeményem sem jött meg idõben. Határidõ az egyiknel tegnap, a másiknál ma volt:( nem az én napjaim ezek. Remélem ideér azért, mert most nincs vulkánkitörés hogy 1 hónapot késsen:)

Invitellel felvettem a kapcsolatot. Telefonon azt mondták, hogy ne is álmodjak róla min. 30 nap, tehát jövõre. ( tegnap neten megrendeltem )

Bementem személyesen munka után is, ott meg azt mondta hogy megpróbálják ünnepek elõtt. Pedig én szívesen lefizetem a szerelõket, azon nem múlik, ha lesz netem azonnal most... ha máskép nem megy.

Szóval esélytelen a hivatalos úton az a lényeg, így már csak egy megoldás van... protekcióval megindítani a dolgot, ami megtörtént...

Mindenrõl ez a tetüláda thóm tehet. Soha az életbe nem akarom õket többet látni. Sajnos a mobilom tmobil, de el fogok onnan menni, vissza a Vodához.

Poén, hogy ma hívtak... kérdi lelkesen a hölgyike, hogy holnap ugye akkor a megbeszéltek szerint jöhetnek az IPTV és a HD csomag telepítésével.........

Ez a thóm, egy nagy 0a. Még a cégen belül is 0 az információ áramlás, nem hogy az ügyefelek felé.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Én is elvagyok a Sata 2-es vinyóimmal...játszok is, tudom gyorsabb egy ssd de drága egy picit még.

DarkSector
Ja ha nem használod ki az más...:D
Csak úgy fogalmaztál mintha a minimum garantált miatt döntöttél volna a váltáson. :D

TaRka0107
Azzigen, akkor már szólok faternak hogy menjen be téhómba. Úgy is nagyon szeretik ott õt, hátha el tud intézni valami olcsóbbat.
Amit mondtam is, hogy 3 -szor cseréltek rútert, és a telefonba mondta fater a fiatal gyereknek, hogy akkor ugye nem kell kifizetni a havidíjat, és akkor a gyerek elkezdett mekekgni habogni, hogy de ki kell csak majd vonnak le belõle valamennyit, mert ugye kb 2 napig szar volt net, ami végül is jó volt csak újraindult a rúter, meg néha meg fagyott a net.
Anyum meg apum beszélik hogy miért nem jön már thómtól a számla és akkor jöttünk rá, hogy ezért nem küldték.

Grebber: Mondjuk ez igaz. Nekünk is volt már ilyen.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Azzal sincs semmi gond, a nagyszerveremen 2x1Gb-t van internetre, és van, hogy ki is van használva, pediglen mögötte a SAN valójában kutyaközönséges 7K rpm-es sata-s cuccok (tudom vicc, de nincs azzal baj, nem iokritikus amit futtat, feleslegesen drágítanám sas-el, ennyisok TB-nál jelentõs a megtakarítás), és így is bõven kiszolgálja. Szóval nincs baj a SATA-s hdd-kkel, persze nem árt egy megfelelõ tömböt építeni belõlük.

Marci0115
digitv+diginet (40/20) 6500ft

davidka003
Nõvérem:
Thome IPTV+telefon+10 megás internet 6 ezerért.

Harlekin
Ip családi csomag
Harlekin
Mitõl? én most fizetek 8400at a 20 as netre meg ip tv re.
TDC Geronimo
1. All3M (United Kingdom, United States)
2. Ameba TV (Canada, United States)
3. ARTE (Germany, France)
4. Azteca (Mexico)
5. Canalplay Infinity (France)
6. CBC’s Hockey Night (Canada)
7. CrunchyRoll (Majority of LIVE Regions)
8. Deezer (Majority of LIVE Regions)
9. Eredivisie Live (Netherlands)
10. Fightbox (Austria, Germany, Spain, France, Ireland, Italy, Sweden, United Kingdom)
11. Flixster (United States)
12. GameTrailers (Australia, Canada, Germany, Spain, France, Italy, Japan, Mexico, United Kingdom, United States)
13. Globosat Muu (Brazil)
14. Gulli Replay (France)
15. HBO Nordics (Denmark, Finland, Norway, Sweden)
16. IndieFlix (Australia, Canada, Ireland, New Zealand, United Kingdom, United States)
17. Livesport.tv (Austria, Belgium, Germany, Denmark, Spain, Finland, France, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, New Zealand, Sweden, United Kingdom)
18. Machinima (Majority of LIVE Regions)
19. Maxim (United States)
20. MTV (United States)
21. MyTF1 (France)
22. MyTF1VOD (France)
23. Napster (Germany, United Kingdom)
24. Pathe Thuis (Netherlands)
25. PBS (United States)
26. PopcornFlix (United States)
27. Rai TV (Italy)
28. Sainsbury (United Kingdom)
29. Saraiva (Brazil)
30. SBS (Netherlands)
31. SF Anytime (Denmark, Finland, Norway, Sweden)
32. Slacker Radio (Canada, United States)
33. SPORT1 (Austria, Germany)
34. The CW Network (United States)
35. Televisa (Mexico)
36. TV3 (Spain)
37. Viaplay (Denmark, Finland, Norway, Sweden)
38. Vidéo à la Demande d’Orange (France)
39. Vimeo (United States)
40. VIVO Play (Brazil)
41. Watchever (Austria, Germany)
42. Zattoo (Germany)
43. Ziggo (Netherlands)

magyar liveon persze ebbõl semmit se látunk, ennek ellenére mi fizetjük goldért még mindig a legtöbbet. Csak így tovább Magyar MS <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Az invitel meg azt mondta hogy a Thóm miatt nem tudnak terjeszkedni... hazug mindegyik!!!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
A netes árak szerint nem igazán!

Jó 2 éve is volt ilyen akkor felhivtam õket hogy kicsit modosítani kéne az árakat,mert nem ok a dolog.Szóltam olcsóbb lett. (De nagy szemétség hogy csökkentik az árakat de a számlákon nem)
Havernak is T-homeja volt és kérdezi mennyi fizetek a netért! Mondom neki 8990-et (akkor még ennyi volt kb) õ meg még mindi a 11500-as árat nyögte! Õ is odaszólt neki is 8990 lett!

Úgy néz ki most is ár aktualizálást kell kérni!

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Mi 12k-t fizetünk és 5mb/s netünk van, kettõ IPTV-s set top boxal. Szerintem te még jól is jártál 14k-val.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Mondjuk az érdekes ,hogy most nézem a neten 50mbit + iptv 6+4=10 ezer akkor én vajon mire fizetek 14k-t?

grebber
Ez kb olyan mint amikor kérdeztem a T-Home-os csokát,hogy a bivaj optikai kábelt mikor húzzák be Esztergomba!

Hát hogy soha mert invitel terület<#levele>

Totti5
Thómtól a szüleim most menekültek... hulladék volt a szolgáltatás amit adtak. Invitellel viszont nincs gond, sosem volt és most is megy minden vele, olcsóbb.

Bennem fel sem merült, hogy nincs internet kiépítve a Széchenyi téren ( Invitel, Thóm vagy Digi ), amikor jobbra 50 méterre van a Városháza, szembe a posta, 2 házzal mellettem a CIB bank meg a másik, meg vendéglátó helységek, irodák stb...

grebber
Esztergom Béke Tér 50/5-ös net:

A letöltés az jó mert 6Mbájt/sec de a feltöltés lehetne igazán 1mbájt/sec de a 650k se olyan rossz.
Csak sokallom az árát mert iptv-vel havi 14500ft :(

Harlekin
A lényegen nem változtat,hogy totál szükségtelen számomra az 50-es net.
Nem használom ki... most meg már fõleg nem,mert eddig másik 2 lakásra is osztottam a netet plusz a sajátunkra + töltöttem le nem kevéssel.
Most maradt a saját lakás azt ennyi itt meg bõségesen elég netezni letölteni a 20(xboxgame így is lejön 1 óra alatt).A megmaradt plusz pénzt meg elkölthetem verbára.<#nevetes1>
Harlekin
A szolgáltatással nekem se volt gondom.A hozzáállásuk volt a probléma.
nemtom.. nekem 100/8 as van megvagyok elegedve vele.. (wifim ugyis csak 80 korul bír :D )

DarkSector
Amire én gondoltam az a 720mbit/sec-es net lenne. :D

DarkSector
De a garantált csak egy biztosíték, ha nem volt gond és átment az 50 megás neked akkor kár volt visszábbmenned. :D

Nekem pl nem a letöltéssel van bajom hanem a feltöltéssel.
15/1 meg 20/1, uramisten hol élünk, egy szaros 5 megát nem tudnának benyomni?

DarkSector
Ja bocs akkor nem szóltam. :D

Moby
Édesapám itt megaBITpersecundumrólvanszó...
Nemártana legalább az alapfogalmakat tisztábatenni :-)

DarkSector
Igen, akkor részletezd, nekem 1 darab sata 2 HDD-m volt ami képes volt 90mega felett írni.

Ne rapptorokra gondolj, meg SSD-re, meg Sata 3-ra, hanem még a sata 2-es alap vinyóra. :)

Moby
Téged valahol nagyon átbaszhattak egy hdd-vel :-D

DarkSector
Jah ez nálam is így megy, akkor jeleznek, a kõhalom alól is elõkotornak ha kötni kéne szerzõdést, de ilyenkor hogy megszûnik a 15 megás net és 20 megás lép a helyébe, ugyanezért a dijszabásért, engem leszarnak, mindig nekem kell figyelnem és utánamenni hogy ugyanmár itt vagyok vagy 10 éve bazdmeg azért a pénzért add már nekem is azt mint amit egy ma betéved csöves ujreg kapna.

Harlekin
Ja az 1 vicces szar.Most már nagyon nem izgat mióta ez a rendszer van Ncoron,de elõtte szar volt ez miatt seedelni...<#nevetes1>
Harlekin
Kérlek szépen azon hogy lejárt a hûség idõm.De errõl nem értesítenek,azt viszont szeretnék,hogy ott maradjak.De mivel lejár a hûség idõ így automatikusan megemelkedik a havidíj.És csak ebbõl veszed észre,hogy lejárt amikor megkapod a számlát azaz beszopsz 1 hónapot kapásból plusz azt a fél hónapot ha az elsõ számlánál észreveszed mire reagálni tudsz.Na ennyi tömören és Én meg a magam módján intézem a hasonló dolgokat és sûrû elnézések közepette ezt kaptam kárpótlásul plusz azóta,ha bár mi hûség idõm lejár T nél jön sms+email,hogy mit szeretnék.<#nevetes1>
Amúgy nem tavaly hanem 2010 be volt az összeveszésem.
DarkSector
Én is ezt kérdeztem nemrég, mert régebben a netsebességbõl vettek le 2MB-ot kb de most már külön megy...legalábbis nekem is ezt mondták.