XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
fõként avi-wmv-mov ilyenek.
Milyen külföldi megbízható Webshopo(ka)t ajánlotok ahonnan olcsón lehet eredeti játékokat rendelni?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá! 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Játsszátok végig a THE WALKING DEAD játékot!! 😮
Nagyon jó játék lett szerintem, bár Év Játéka díj helyett egy Legjobb Adaptált Forgatókönyv kellett volna szerintem, az úgy pontosabb ... De marhajó tényleg! Saccra vagy 10-15 komoly elágazás van a történet (évad) során, ami teljesen megváltoztatja a felállást ...
Én ugyan a demó után iOS -re vettem meg, de boxon se egy ló ára gondolom.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Most kaptam 12 hónap gold tagságot, 800 M$ pontot, 2100 M$ pontot.
Kérdésem az hogy be kell aktiválni év végéig, vagy a következõ ében is lehet bármikor aktiválni?
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
XBOX Live Gamertag:Waczkor
My streams: https://beam.pro/oriic
Optikai kimenetre csatlakozik, van sajat dekodere is. Ha nem hasznalod a mikrofonjat, akkor semmilyen kapcsolatban nem all a joy-al.
Igen, 5.1-es, vezetekes.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Lehet használni, nem lehet használni.
5.1-es, és vezetékes? Hogyan csatlakozik a boxhoz?
És még 1 szer boldog karit mindenkinek!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK
😛e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza.
- essentials fm4 kivesz
- fm4 normál dvd1 betesz
- fm4 normál dvd1 indít
- fm4 normál dvd1 fõmenüben mutat egy menüpontot: install dvd2 - elindítod
- fm4 normál dvd2-t beteszed és felinstallálódnak az autók
- fm4 normál dvd2 kivesz ha kész az install, normál dvd1 visszatesz
- kiléptek a játékból
- fm4 essentials betesz, ha szerencséd van látni fogja a felinstallált dvd2 autóit
- örül! 😄
Forza.
ha átjön hozzád, feltelepítitek az õ forzájával a második lemezt... majd a te essentialsod indítva TALÁN látszanak azok a kocsik is
az essentialsból NEM lehet feltelepíteni a normal fm4 2. lemezét!
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezt nézve rondának azért nem nevezném( bár a helyszín szokásos generic romos unalom, youtube meg a többit kb elfedi ) , de szaggat + vsyncel. nemtudom mikor jön ki, hátha kipofozzák... (mondjuk látva a két eddigi konzolos frosbite2 címet, erõsen kétlem, hogy ez valaha is jobb lesz) - vagy ez jön pécére is?
Forza.
Ezért mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánnék ezzel a 2 videóval igény és ráhangolódás szerint.<#nevetes1>#nevetes1><#kacsint>#kacsint>
Forza.
És ez most nem is számít.
A lényeg: Szükségem lenne egy 5.1-es fülesre. De nem horror áron
+ Nagyon szép grafika (disco-s rész eszméletlen volt)
+ Jó történet
- Hiába 60fps ha rajzfilmszerû az egész
- Unalmas néha
- Eltúlzott akció jelenetek(fõleg a üldözéses meneküléses részeknél)
- Idióta mészárlós, ordibálós rész
- Ki a fene válogatta ezeket a zenéket?
Nagyon nem tetszett, gyenge volt.