XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
De igenis szar, nézd meg a kocsinak a visszapillantóját, nem is tükrözi az utat...hanem valami egészen mást tükröz...így nekem már nem kell. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
<#whatever> ha minden igaz mit a képeken látunk, akkor minden idõk leg komplexebb sandbox játéka lesz, ami annyiból rossz, hogy a GTA6ig olyan magasra teszi a lécet, amit nem fognak a többiek megugrani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Igen?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Mov-ot nem tud ez 100%. 3 napja próbáltuk vadi új Slim-en, teljesen upgradelt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hali.Van olyan itt közületek, akik scavenger módban nem tudnak terepmintát váltani a katonán, illetve a fegyver nem a katona kezében helyezkedik el, hanem kissé balra a semmiben ? (mikor customization-ben vagy ) (Battlefield 3)

DarkSector
Játszik...
fõként avi-wmv-mov ilyenek.

Az xbox pendrájvról jágyszik-e le filmet, és ha igen akkor milyen formátumokat? Kösz

DarkSector
Ekkora szar játékot...😞

james69holden
Sziasztok,

Milyen külföldi megbízható Webshopo(ka)t ajánlotok ahonnan olcsón lehet eredeti játékokat rendelni?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Whut? Egyféle vége van, esetleg azon lehet változtatni ki pusztuljon meg. Amúgy valóban eszméletlen jó a játék.
Macccy
.... Sõt, most a Walking Dead Episode 1 live-on is ingyenes! ... a többi pedig 400 MSP /db
Hajrá! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Guys!
Játsszátok végig a THE WALKING DEAD játékot!! 😮
Nagyon jó játék lett szerintem, bár Év Játéka díj helyett egy Legjobb Adaptált Forgatókönyv kellett volna szerintem, az úgy pontosabb ... De marhajó tényleg! Saccra vagy 10-15 komoly elágazás van a történet (évad) során, ami teljesen megváltoztatja a felállást ...

Én ugyan a demó után iOS -re vettem meg, de boxon se egy ló ára gondolom.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Egy USA account live-os leírná, hogy konkrétan milyen hátrányai vannak az USA fióknak? Ha vannak egyáltalán.
Totti5

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

DarkSector
Nem jár le...

wollnerd
Sziasztok!
Most kaptam 12 hónap gold tagságot, 800 M$ pontot, 2100 M$ pontot.
Kérdésem az hogy be kell aktiválni év végéig, vagy a következõ ében is lehet bármikor aktiválni?
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

arty
hogyan lehet ilyeneket csinálni fifában?!?!?! az a gól 2:00-nál 😮OOOO

Forza.

Waczkor

Hjerpsethtõl az ünnepekre minden FIFA-snak.

Ezek pedig R*-tól:
Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ricsi234
Boldog Karácsonyt Minden Xbox lakónak 😄

orichalcos
Boldog Karácsonyt az acsihutnereknek és egyéb játékosoknak. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Basszus, ketten is irtuk, hogy azt hasznaljuk.
Optikai kimenetre csatlakozik, van sajat dekodere is. Ha nem hasznalod a mikrofonjat, akkor semmilyen kapcsolatban nem all a joy-al.
Igen, 5.1-es, vezetekes.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Hallotam már mindent.
Lehet használni, nem lehet használni.

5.1-es, és vezetékes? Hogyan csatlakozik a boxhoz?

szega96
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Harlekin
Benne lett volna a videóba Price is csak nem találtam hozzá jó képet.<#nevetes1>
És még 1 szer boldog karit mindenkinek!
Macccy
Hé XBOX-os kockák, gémer kölkök és öreg szakik! <#wave>

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK

DarkSector
😛

Sharkoon-al mit a baj?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Ricsi234
Viszont ;D

Muttley
csatlakozom 😊
Boldog Karácsonyt minden X360 játékosnak 😊

Just do it :)

Egy USA acc live-os leírná, hogy konkrétan milyen hátrányai vannak az USA fióknak?
Ricsi234
Köszöntem akkor majd kipróbálom;D

arty
fontos, h a dvd2 CSAK(!) a játékon belülrõl installálható! tehát nem az xbox dashboardról !!!!!!!!

Forza.

arty
tehát:
- essentials fm4 kivesz
- fm4 normál dvd1 betesz
- fm4 normál dvd1 indít
- fm4 normál dvd1 fõmenüben mutat egy menüpontot: install dvd2 - elindítod
- fm4 normál dvd2-t beteszed és felinstallálódnak az autók
- fm4 normál dvd2 kivesz ha kész az install, normál dvd1 visszatesz
- kiléptek a játékból
- fm4 essentials betesz, ha szerencséd van látni fogja a felinstallált dvd2 autóit
- örül! 😄

Forza.

arty
miért? nem tudja áthozni neked mindkét lemezét? félóra alatt meglennétek...

Forza.

Ricsi234
Akkor 320 kocsival kell beérnem<#rinya>

arty
rémlik mintha gamer365ön valaki írt volna megoldást...

ha átjön hozzád, feltelepítitek az õ forzájával a második lemezt... majd a te essentialsod indítva TALÁN látszanak azok a kocsik is

az essentialsból NEM lehet feltelepíteni a normal fm4 2. lemezét!

Forza.

Ricsi234
Sziasztok!Haveromnak megvan a 2 cd-s forza..nekem az essentials van meg,és ha ide adná azt a cdt amiben az autó dlc vagy mik vannak akkor megy az essentialon?tehát látni fogja az essentials a dlcket?

davidka003
Nincs a boxon már 3 LED. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok! A mostani xboxoknál is elõfordul a 3 ledes hiba? Vásárolni szeretnék egy boxot, de félek mert pár éve a fent említett hiba miatt dobhattam ki a konzolomat.
Totti5
Ezt nem láttam eddig szerencsére... minõsíthetetlen hogy fut. Beletekertem de mintha ugyan azt néztem volna, változatosság, ötletek legkisebb szikrája sincs meg benne. + nincsenek színek.

arty
nemnagyon értem, miért kellett kukázni az elsõ két rész "felépített" karakterét... pláne, ha mint mondod igazából semmivel se helyettesítették õket 😞

ezt nézve rondának azért nem nevezném( bár a helyszín szokásos generic romos unalom, youtube meg a többit kb elfedi ) , de szaggat + vsyncel. nemtudom mikor jön ki, hátha kipofozzák... (mondjuk látva a két eddigi konzolos frosbite2 címet, erõsen kétlem, hogy ez valaha is jobb lesz) - vagy ez jön pécére is?

Forza.

Harlekin
Mivel nálunk megkezdõdött a karácsonyi készülõdés így gondoltam kedvenceinknél is és valóban.
Ezért mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánnék ezzel a 2 videóval igény és ráhangolódás szerint.<#nevetes1><#kacsint>

Totti5
3. rész mennyire gyenge lesz😞(( instant skipp. Nem elég hogy fosbite 2 nem szép a graf, meg barnasárga színtelen, jellegtelen helyszínek, ráadásul multkor szembesültem azzal is hogy Salem és Rios karakterét kukázták és kék meg piros, arc nélküli noname szoldzsa lesz a két "fõszereplõ". WTF???

arty
army of two 1-2 megvolt? annál egymást segítõsebb szvsz nincs 😊

(esetleg a fifa XX 😄 )

Forza.

arty
ezek az usbs 7.1 hangkeltõk csak pécével szoktak menni! óvatosan! ha nincs pécére drugva, driver feltelepitve, nem fog ez dekódolni semmit! 😞

Forza.

Moby
Van ott 5.1 is.

Adversus solem ne loquitor

De nem az utcán játszom 😊

És ez most nem is számít.
A lényeg: Szükségem lenne egy 5.1-es fülesre. De nem horror áron

Black Ops 2:

+ Nagyon szép grafika (disco-s rész eszméletlen volt)
+ Jó történet
- Hiába 60fps ha rajzfilmszerû az egész
- Unalmas néha
- Eltúlzott akció jelenetek(fõleg a üldözéses meneküléses részeknél)
- Idióta mészárlós, ordibálós rész
- Ki a fene válogatta ezeket a zenéket?

Nagyon nem tetszett, gyenge volt.
Harlekin
kinect micet felejtsed el chatre,mivel baszott érzékeny ezért iszonyat a hang amit tovább küld.Ha kint az utcán fingik 1 veréb az is megy vele...<#nevetes1>