XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy az 5.1 jomja meg a játékélményem. Hogy ez hogyan jön létre nem érdekel.
Usb, vezetékes? Legyen. A lényeg hogy 5.1 legyen,és tudjam használni boxon. A kinektbe meg úgy is van mikrofon, ha beszélgetni akarok.
Valakinek így van ötlete?
Még a külsõ helyszíneken is olyan érzésed van hogy egy szobában vagy.
Többnyire egy folyósó szerû utcákon mész.
Az hogy jó-e a játék, HÁT nem mint akciójáték és mint survival-horror (ez nem SH hanem tömény akció) , vannak messze jobbak. Sokkal jobbak.
Coop-ra mehettek haverral, de annyira idegesítõ szerintem a játék hogy nem ér meg 8-10 ezret amennyibe most kerül, annyit nem hiszem hogy játszanátok vele, elsõnek nyomjátok le a demo-ját, abban is lehet coop-ozni.
De ha a demo-t lenyomjátok, akkor azt mondom érdemes foglalkozni vele, ha nem akkor egyértelmûen mást vegyetek.
Én a demoban...Leon-Chris-Jake, mindel játszottam, de valamiért meghaltam és mindig elment a kedvem és kikapcsoltam a gépet.
Már vagy 5-6 x álltam neki a demo-nak. Most 1x a Leon-t végiglövöldöztem, egy FOS.
Itt vagy hol hallottam valakitõl hogy leon kampánya igenis elég jó lett mint a régi RE-nél horror jellegû, hát én nem ezt tapasztaltam, egy shooter.
Nemtudom a capcom kire bízta ezt a részt, de kirugnám az összeset.
Régen volt egy kezdetleges videó amiben Leon-t irányították és közben megváltozott arra amit manapság ismerünk RE4 ként.
Nah arra emlékeztet ez a Leon-os kampány. (csak ott kicsitt parásabb volt nem ilyen akciós...)
NA ÉN ILYEN JÁTÉKOT SZERETNÉK, kicsit retro, de mégis új....ez amúgy jóval szebb lett szerintem mint a végleges RE4...:)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Há pedig amennyire emlékszem itt mondta valaki, hogy "szép a grafika" meg hogy milyen fasza a játék. Társ az speciel nem lenne gond, ellenben elõny hiszen co-op -ra keresünk jó játékot!
Elsõsorban egymást segítõs co-op érdekelne, mint ahogy a Gears -ekben is kellett egymást fedezni, kapukat nyitni, stb.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
- ronda grafika.
- Igénytelen fastrun játékmenet
- a qte részek szarok, nehezen lehet látni hogy éppen hirtelen mit kell nyomni, és amiket nyomni kell KURVAGYORSAN kell, 10 qte-bõl 7-et el lehet rontani, pedig nem vagyok taasztalatlan
- igénytelen a környezet
- a lövöldözõs részeknél olyan mint a cod4-ben egy shipment 20 emberes FFA.
- a demoban 1x kellett felvennem kártyát egy kapuhoz hogy átjussak, azis eszméletlen ötlettelen volt
És ami engem az 5.rész óta zavar hogy egy idióta társ még megy veled, de inkább idegesítõ hogy veled megy mintsem hasznos.
Semmi jót nem tudok mondani, max Chris akciós része ami elmegy a többi 2-õt nem is hiszem hogy lesz erõm majd végigtólni, annyira unalmasan idióta a játékmenet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(namost ismerve az ismerõsöm, nem biztos, hogy 100 forintnál drágább optikai kábelt vett, vagy hogy nem egy ezeréves, haccormegtört hulladékal nyomul... mondta h majd nézi más kábellel is)
Forza.
Coopra lehet hogy jó, nekem single-ra max 2-3 ezer ft-ért ha lemegy az ára.
Gondolom story után nincs tovább, annyi az egész ... Ezen a téren szavatosságban a HALO 4 magasra tette a lécet rendesen!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szóval olcsón valami speckó csatlakozása lehet vagy rádiós és egy adapter az optikához nem tudom.
http://www.turtlebeach.com/products/headsets/xbox
Persze van még gyártó akinél kapható ilyen.
Illetve még összedobható olyan, hogy Arty linkelt be ebayrõl multkor valami standalone olcsó dekódert, és ahhoz egy 5.1 bemenetû pc-s füles (ha van ilyen egyáltalán, gondolom van).
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
Sajnos...venni vehetsz boxhoz 5.1-et de csak a stereo fog menni rajta ami a 6-ból 2 csatornát jelent csak.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De amúgy abszolút meg vagyok elégedve vele<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De boxhoz hiába veszed meg.
My streams: https://beam.pro/oriic
5.1-es fejhalgató kellene nekem boxhoz. Milyet vegyek ami: olcsó, jó és finom :)?
Forza.
sztem semmi extra
lehet, h így karácsony elõtt érzékenyebb vagy :)
még mindig azt mondom, h sz.rd le, vagy szimplán röhögd ki
a lényeg, úgyis az, h neked mi tetszik
a Forza 3 már a kutyának sem kell
(több, mint 1 éve kint van a Forza 4 és nem rég a Horizon)
Just do it :)
Olyan mint régen a BF3-nál?
Mondjuk ki játszik manapság lemezrõl? :D
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Brütal Legend annyira réteg játék, hogy alig bírtam 1500-ért eladni.
Conviction végülis nem rossz ár, GTA4 Episodes szintén jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Splinter Cell Conviction - 3.500 Ft
Brütal Legend - 3.000 Ft
Forza Motorsport 3 Ultimate - 3.500 Ft
Grand Theft Auto 4 Episodes - 3.500 Ft
Érd, Budapest XI.ker környékén személyesen átadom, amúgy a postát Te állod! :)
Mielött fölöslegesen megvenném a kábelt a véleményetekre lennék
kíváncsi!
Van egy xbox360 konzolom, és van egy pc-hez használatos TFT
monitorom, amin van egy DVI-D bemenet. A kérdésem az, ha veszek egy
hdmi-dvi kábelt, akkor tudom a monitoron használni a konzolt??
Köszi!
5.1-es fejhalgató kellene nekem boxhoz. Milyet vegyek ami: olcsó, jó és finom :)?