XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Egy kést forgatsz a szívemben, ugye tudod...:D

Ne is írj ilyeneket. :)

Szerintem a zombi téma legalján vannak, ezt a l4d témát ide nem szabadott volna hozniuk, mert elbaszták vele a játékot
Ez nem cod stílus volt eddig, kár hogy most az lett.

Pedig bíztam egy kicsit benne hogy az ORC után odatólnak valamit.

Amúgy nem véletlen lesz Revelations port, valami azt súgja a 6. részel nem fut elég jól a szekér. Gondolom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
A védekezésen nem változtattak valamit? Baromi furán van megoldva a , hogy a támadás ellen irányába kell a kart húzni,majd úgy a parry gomb. SZokni kell nagyon

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Hmm ...
Nem tudom egyelõre hova tenni ezt a Gears of War Judgement -et. A Gears 1 amolyan kötelezõ volt, számomra a 2 és 3 mindenben több és jobb volt, de így trilógiaként jó volt. A multiplayer a 3 -ban császár azóta is nekem! De most akkor mégegy rész ugyanebbõl? Nem sok ez? Legalább lenne merõben más a környezet - a videó ebbõl a szempontból nekem ígéretes - mint a eddigiek, hogy ne legyen unalmas, én örültem volna ha E-Day elõtt kezdõdik és a játék közepén megéljük vagy ilyesmi ...

Ha ti többet tudtok errõl, nyugodtan javítsatok ki, mert amúgy a Gears 3 (és persze a trilógia) ott van az All Stars listámon!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
HALO 4 Spartan Ops Episodes 6-10 tegnap óta tölthetõ, aki még nem tette szerintem érdemes megnéznie!

Az Ep 1-5 sajnáltam, hogy sok pálya, környezet volt a kampányban, multiban amit újrafelhasználtak, ráadásul ismétlõdtek is, ez katonai operáció ide vagy oda, eléggé unalmassá tette a végére. Egyelõre annyi pozitívat látok, hogy 5 küldetésbõl 3 teljesen új környezet, 1 van a kampányból így '6 months later' kicsit másként ... az ötödiket nem tudom még, de a sztori is jól folytatódik.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Ja régi demo nagyon. 60fps párszor azért igencsak megbiccen, de ez betudható annak, hogy régi a demo. Tereptárgyak meg eltûnnek hát... 60 fps a cél, ennyit lehetett kihozni ebbõl.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
Metal Gear Rising demo:

Pro: Metal Gear kaszabolda, Raiden, szét lehet szinte bármit kaszabolni. pörgõs, 60fps

Negitívum: Kaszabolás után a tereptárgyak eltûnnek, és van még pár grafikai hiba is.
Nincs Ray a demoban, a macskát nem lehet szétkaszabolni, mert ninja módjára elugrál.
A játék egyébként bitre pontosan ugyanaz mint ami a Zone of the Enders HD lemezén van.

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Egész jó ez az MGR. Bár sajna demo ugyanaz, amit már láttunk kismilliószor. Irányítást szokni kell, leginkább itt a vagdosásra gondolok blade modeban.

Macccy
De jópofa, nekem bejön tényleg ... Pedig annyira én se vagyok oda ezért a CoD stílusú hajtépõs száguldásért, de mivel a zombie témában szerintem már kimerítettek mindent és annyira amúgy se jó a cucc, mint pl. a Left 4 Dead, ezért nem bánom, hogy ilyen Blockbuster Hollywood action flick-et csináltak belõle.

Ezt meg fõleg komálom, ha így 3 "párhuzamos" történet fut és egyszerre odaérnek! <#smile>

DarkSector
így már értem. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
... Ja igen, a Kotaku is megjegyzi, hogy CHRIS kampánya kicsit "dobálni fog ide-oda" de ennek ellenére az õ elsõ-második chaptere legyen LEON után és aztán már mehet bármelyik.

TDC Geronimo
Ezt a colet de gyûlölöm

Macccy
Azt írták több helyen, többek közt a Kotaku -n olvastam asszem, hogy NEM FONTOS, de ajánlott az idõrendiség miatt így tolni, hogy JAKE 1-2, LEON 1-2, CHRIS 1-2 és utána mindegy mert a történetek ott kezdenek összefonódni. Természetesen ADA utoljára, igen!

Ennek picit ellent mond, hogy megnéztem tegnap este a Cutscenes idõvonalat és azon nekem úgy tûnt CHRIS elõbb van LEON -nál, de én hiszek a Kotaku -nak meg a többieknek! <#vigyor>

teddymac
Akkor másikat kell keresnem ,esetleg valaki tudd hasonló játékot ajánlani ??? (RPG coop)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Akinek nincsen GOLD nem látja.

DEMO (gold takság kell)

Seth
Nincs benne. Olyat tudsz csinálni, hogy egy másik játékos társát úgymond felbérlheted és akkor õ segít neked. DE játékos-játékos co-op nincs benne.

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Ja látom most szedem. Melyik része van benne a demoba? Azt mondják elsõ fejezet és, hogy új tartalom nem a régi demo.

Nem nagyon tetszett a game korábbi videókból, de az elmúlt pár napban ráremegtem :D

Meglátjuk demo alapján, hogy vétel lesz-e vagy sem

orichalcos
Magyar Live-on vagyok. Mocskos jó a játék. :)

teddymac
sziasztok
Dragon's Dogma milyen multiplayert tartalmaz ? ( coop ) ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TDC Geronimo
EU liveról is?

DarkSector
Miért kéne összevissza vinni a chapter-eket?

Teljesen mindegy a sorrend a lényeg, hogy Ada legyen az utolsó.
DarkSector
Biztos nem fogadja el megint a geci a sima bankkarit, mert egyszer már ráálltak hogy csak hitelkártya lehet, utána megint engedte a bankkarit
most lehet megint csak hitelkarit.

Ezt is csak magyar profilnál.

DarkSector
Yeah, mindig 12-14 között szokták feldobni a demo-kat...ez várható volt...néh 12 éelõtt 1-2 orával de az ritka dolog.

orichalcos
Tölthetõ Rising demo. 1.84giga

Xbox liveon nem fogadja el a bankkártyám, miért?
Xbox live honlapján megadom a bankkártya adataimat, mindet, amit kér, de amikor rányomok, hogy vásárlás megerõsítése azt írja, hogy nem tudok ezzel a kártyával vásárolni, válasszak másik fizetési módszert, vagy hívjam fel a bankkártya szolgáltatót. Pénz van rajta elég, aktiválva is van, ezt mind interneten csináltam a honlapon, aztán beírtam xboxban ugyanezeket az adatokat, ott meg valami hibakódot írt ki. Már nagyon felidegesített úgyhogy félbe hagytam. Mit tegyek? És egyáltalán mi ez, hogy még a lakcímemet is megkérdezni???
DarkSector
Az nekünk nem téma, letöltöm én angliai vagy japán accounttal is, ha nem akkor a torrent.

TDC Geronimo
Nem látom liven. Azt mondják EUba csak holnap jön mondjuk nem értem miért...

Macccy
Guys, egészen jó játék ez a RESIDENT EVIL 6, de (!) megértem azokat, akik hiányolják a régi részek játékmechanikáját! Valóban túl sok lett az akció, fõleg amit eddig Jake -kel csináltunk ... Leon kicsit oldschool-abb, de az sem a régi 'settenkedõs-ölembeugrós' ... Ami nekem speciel nem is baj! <#violent>

Úgy toljuk, ahogy a guide -okban ajánlották: JAKE Chapter 1-2 > LEON Chapter 1-2 > CHRIS Chapter 1-2 > utána már mehet tetszõleges sorrendben ...

Eddig Jake 1-2 és Leon 1 van kész. Az irányítás még mindig szokatlan és kissé kapkodós, fõleg egy kézreálló Gears of War -hoz képest, de a közelharc kárpótol.

To be concluded ...

orichalcos
Mikor??

DarkSector
Ki a rák akar venni Dante skint-e egy ilyen epizódba, most már nem a karakter a gond.
Ja majd ha a single pályákra lesz DLC?

DMC6. :)

DarkSector
Pontosan, :)

Ma METAL GEAR RISING DEMO
Tegnap valamilyen perverz indíttatásból kipróbáltam Xcom Enemy Unknown játékot, majd hirtelen eltelt 4 óra... ejha. Remek cucc!
Doog

Köszi nektek! Próbálkozom. : )

Telefon mondjuk androidos de csak 2.3.6-os elég régi Galaxy Ace. : D
Ilyen olyan Romokat meg inkább nem feszegetem. Jobban szeretem ha gyári van mindenen.

Amúgy sokat gondolkoztam hogy hova regisztráljam be a boxot de végül maradtam Magyarország mellett mert nekem úgy sincs Live Goldom. Elég sok mindenhez pedig az kell...

...::::::...

Macccy
.... vagy egy bármilyen iPhone vagy egy Windows Phone 7/8 :)

Totti5
Végre lesz rendes Dante! Visszaáll a világ rendje...

( szerencsére jó kis fizetõs DLC, bár a 320 pont kevés, én 1600ért adtam volna a síróknak )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DummyBoy
Nem, azzal már ok, csak közben kipróbáltam a Start8-at és megtartottam :) (Fene, a megszokás, ugye ... )

Ezzel csak a gond, hogy a minialkalmazások meg közben bõvülnek, én meg nem figyelem ... pedig van pár jó :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

arty
shutdown -r -t 0
esetén is?

Forza.

DummyBoy
Természetesen lehet, viszont az újraindítás elõtt van egy 60 seces delay (parancsikonból ...), azt nem szerettem :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DarkSector

DarkSector
Én csak tippelek, mindenképpen HDMI jel bemenet, hogy mimásra jó ez még azt nem tudom.
De Kinect-et kizárhatjuk mert az külön van max valami kiegészítés lehet.

arty
jah, hdcpt is tör majd? ;)

Forza.

DarkSector
Mindkettõ megy, az tény hogy a wifi- szerintem nagyon megbízhatatlan...amúgy mind2 alakalmazás megy.
Xboxon: WMC hozzáadás, kidob egy kódot: xxxx-xxxx és ezt begépeled PC-n WMC-ben az extender hozzáadás menüpontban.

Smartglass-nál simán acountoddal belépsz mikor a box be van kapcsolva.
ICS (A4.0) kell a telefonra....

Doog
Megvettem az új xboxomat. : )

Még eléggé zöldfülû vagyok hozzá. Próbálkoztam ezzel a windows media centerrel de azt írja gyenge a wifi jel pedig majdnem fullon van 10 mb-os net nem elég neki?

A másik kérdésem ez a smartglass. Még nem próbáltam de gondolom ez is wifin keresztül mûködik és ha nem jó a media center gondolom smartglass sem fog mûködni.

...::::::...

DarkSector
Felvétel, rögzítés, nekem a TV adás HDMI-n megy pl a TV-be.
Esetleg valami spéci kamera?

Vagy egy másik gépet rányomsz és 1 tv-n tudtok nyomulni?

gduck
Nagyon jól összefoglaltad a dolgokat :)

UI: Még nem próbáltam hogy lehet-e custom csempét csinálni, de csak egy parancsikon kell "shutdown" vagy "shutdown /p" paranccsal és máris egyszerû lesz a kikapcsolás :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Ezt ne ebben a fórumban kérdezzed ;)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tinman
Nekem is van a digitalizáló kártyámon... de, hogy az új Box majd tud olyat, hogy xyz eszköz képét rögzíti? Az elég kemény lenne ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

orichalcos
És csak kimaradt:

Halo pakk eladó, egyesével is akár. katt