XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
http://www.youtube.com/v/r5AoxeljVqs&version=3

Egyre jobban körvonalazódik egy CE elõrendelés.Most nézem végig a filmeket rákészülés gyanánt,hangulat nagyon ott van,remélem kellõen hosszú lesz a kampány,coopban biztos vadállat lesz<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Szerintem ne vegyél play and charge kitet.Nálam kettõ is elbaszódott,másoknál is olvastam hogy hamar megadták magukat.Persze biztos nem mindnél ez a helyzet,annyiból jó hogy ha lemerülsz tudod egybõl tölteni és közben játszani.

Bár szerintem akkor is a legjobb ha van 4 akkud,ebbõl kettõ a kontrollerben,2 meg feltöltve vagy épp töltésben.

Én már pár kontrollert elhasználtam,az elemtartókat megtartottam így egybõl tudom cseréni ha lemerül az egyik,nem kell kivenni az elemeket és berakni az újakat,hanem csak lepattintani és mehet rá a másik adag.

Energizereket használok,egyik adag 2000mAh másik pedig 2450mAh.Ádáz csatákban is nagyon sokáig bírják.

Pakkba ki lehet fogni jó ajánlatokat,töltõvel meg 4 akkuval.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Macccy
Úúúú, láttam már korábban is ezt a technológiát meg beszéltetek is róla, de nekem ez tetszik vázzee <#finom>
Valóban nyújtott és valóban elsõre zavaró, de a minap Split Screen-eztünk FarCry3-mal és ha választanom kéne, akkor szerintem inkább ezt választanám!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
Csak ha bírod a torz, nyújtott képarányt. (én nem)

Forza.

TaRka0107
Összes splitscreen játékhoz jó.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
játéktámogatás hiányában ez kuka :(

Forza.

DarkSector
Ja értem már. így akkor érthetõ.:)
Már kezdtem megijjedni. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nem is az kéne, mármint nem az akkumulátor(ok) miatt rendelnék a spárgáktól, mert még felrobbannék vele! <#vigyor> De a kábel maga, az talán elég is lenne nekem és 7 dollárért nem rossz!

Na persze azért is kérdezem pontosan mi van a csomagban, mert az is érdekelne az akksik mellett, hogy milyen a "hasa" annak a tartó kockának! Tudja e tölteni a kontroller az AA akksikat a hagyományos alsó-felsõ +/- pólusokon, vagy a töltés azokon a réz érintkezõkön keresztül történne??

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Ezek a kínai utángyártott szarok 500 mA-t tudnak kb.
4800-at meg úgy kell érteni, hogy 2x2400 mA.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Milyen 500mA? kellene a kutyának.
1800 alatt semmit.
4800mA meg kötve hiszem hogy LR6-ban létezik. 2600 a max vagy 2800.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Komolyan koncentrálnod kéne, nem viccelek! "Focus Trinity!" <#hawaii>

davidka003
Ezek az utángyártott szarok nem érnek semmit. PH-n írta egy srác, hogy kb 500 mA a reális, hiába van ráírva 4800 mA.

Érdemes megemlíteni, hogy hiába USB-s ezzel PC-n nem tudsz játszani csak tölteni lehet vele. Nem volt kérdés de sokan beleesnek ebbe a hibába.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ha tippelnem kéne 2500-2600.

Seth
Hány mAh-sak az aksik ?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Akkor nem értem mire gondolsz a kérdést illetõen. :)

Macccy
Eddig én is eljutottam, de azért kösz. <#rolleyes>

DarkSector
Szerintem ha kapsz bele valamit akkor 2 elmet, mennek vagy 2-3 napig. :D
(nem is igaz...:D)

"Akkumulátor és töltõkábel vezeték nélküli Xbox 360 irányítóhoz."

" Xbox 360 játék közbeni töltõkészlettel a játék mindig energikus marad. Ha kiürülõben vannak a telepek, játék közben is tölthetsz, megszakítás nélkül. Az akár 35 órán át is használható telepekkel örökre búcsút mondhatsz az eldobható elemeknek."

Hogy hány mA-es arról fingom sincs...

Macccy
Srácok! Tudja valaki, hogy PONTOSAN mit tartalmaz ez az úgynevezett XBOX 360 Play'n'Charge Kit? Láthatóan a csomagban van ugye egy USB>Controller spéci kábel és ezt addig értem is, de a fekete akksi tartóban mi van? AA Ni-MH akksik? Mekkorák ezek? Ami infót találtam az elég szórványos, leginkább 2100 mAh kapacitásra hivatkoznak, de 3600 mAh és szédítõ (!) 4800 mAh értéket is dobott a Google ...

Azért érdekelne, mert ha gyárilag ez valóban csupán 2100 mAh, akkor nem ragaszkodnék az eredeti Microsoft cucchoz és inkább vennék Hong Kong-ból utángyártottat, úgyis a kábel a lényeg (most is 4 db 2200 mAh Energizer akksikat használok)

ejha!

http://www.youtube.com/v/wDx_GdJ97BY&version=3
DarkSector
Jaja ...:D

Macccy
Ja arról ... !? Akkor ezt úgy érzem megbeszéltük.

DarkSector
Arról amiket mutattam. :D

Macccy
Te most mirõl is beszélsz? <#fejvakaras>

Muttley
gyerekcipõben a splitscreen probléma megoldása

Just do it :)

Muttley
http://www.youtube.com/v/anaSVTvZ07k&version=3

Just do it :)

DarkSector
Belinkeltem többször nem fogom.A link engem igazol. ;)

Macccy
Ja azt néztem én is, nagyon tetszik az a Cartoonish grafikai stílus! :)

Macccy
Defined ami azt jelenti meghatározta, nem feltalálta a mûfajt, nem tette le az alapkövét hanem átformálta és sikeres volt ezért el is terjesztette a "rezi" stílust! Meghatározó az SH is amúgy, de mellékes mert a nagy öregek tették le elõször. Nagy különbség!

Ez meg, hogy kell egy minimum látvány... Erre mondhatnám, hogy azon a baltával nyesett RE1-2 látványon sem lehet jobban félni mint egy olvasott regényen! Arról meg nem is beszélve, hogy ezt ugatom délelõtt óta: a saját korában AZ volt a survival-horror, az ezredforduló elõtt a Resi 1-2-3, ma pedig EZ a Resi és ilyen egyszerû. Pont.

Most zavartuk le a Chris Ch1-et. Na ez - de csak EZ - most valóban egy másik nézõpont volt, de soha senki nem mondta, hogy egy világméretû zombi és bio-organikus fegyver háborúban csak kastélyokban és katakombákban bolyongó magányos hõsök lehetnek! Kell ez a kis swatos rendrakás, úgyis tudom, hogy nem fog nekik sikerülni! Muhhahahahaa :)

Ez a The Cave érdekes cucc. Jópofa, vicces is, de mégis gyerekes. Ki a célközönség azt nem tom.
Renjike
csak nekem tûnik gagyinak? Nem kötekvésbõl meg semmi de tényleg ://

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jó hogy linkelted, mindjárt legfellül.

"Resident Evil (1996) named and defined the survival horror genre."

DarkSector
Van elõdje, de nem az AitD és ha van az a látvány miat nem igazán horror, ahoz kellett egy minimum latvány. :)
Kötekedel. :D

Macccy
Ne csináld! Hidd el, hogy a Resident Evil nem találta fel a mûfajt, ezt maximum a fanok állítják róla. Nem tett egyebet mint sikerre vitte amit korábban már mások megalkottak mûfajt. Szemezz inkább INNEN, rengeteg játékot fogsz látni!

"In 1992, Infogrames released Alone in the Dark, which has been considered a forefather of the genre."

De úgy érzem sok is lesz, ebbe az irányba már nem akarok elmenni, mert az eredeti állításom az volt, hogy mint Resident Evil nem rossz az új Resident Evil! <#vigyor>

DarkSector
"A lényeg hogy az 5öt sokan szerették, amikor nappal sivatagba lõttél, ennél meg mindenhol bele lett kötve, amikor ennek fél órájában több Resident Evil feeling van mint a teljes Resident 5be volt."

Mikor RE-rõl beszélek hasonlítgatok a régiekhez mérem. :)

DarkSector
"Resi 4et minden idõk egyik legjobb akció játéknának mondják és a Resi fanok is imádták."

Imádták, nem volt rossz, de sokan elsõnek furcsálták ezt hogy nem szörnyek vannak, hanem örült emberek. Paraziták.

DarkSector
AitD:

Genre(s) Survival horror
Action-adventure

Resident Evil:

Genre(s) Survival horror

Totti5
Resi 4et minden idõk egyik legjobb akció játéknának mondják és a Resi fanok is imádták. Sajnos még nem játszottam vele, pedig megvettem boxra a HDt.

"- harc: futsz kommandózol, full 5x gyorsabb a játék, mind zombi téren mint harc terén."

Valóságban nem futnál ha jönnének a zombik?:) zombik meg típustól függõen mozognak... nem fognak elkapni... simán el lehet szaladni köztük

" -pálya: nincs igényesen berendezve, low minõség. (karakter ami elmegy)"

Ez érdekes, mert már a Leon eleján a kastély, majd az utcák tele vannak mindennel ami kell oda. Még hogy nincs berendezve... semmi nem hiányzik.

"- béna mozgás, ahogy fut-céloz, elég fura"

Minden megszokás kérdése, a mozgás nem béna, és amúgy én beleestem a látatlan fikába, de 2 óra után azt mondtam már hogy a közelharc, a mozgások rettentõ élvezetes, jobban bírtam karatézni, meg ütni a zombikat mint lõni.

"- maguk a zombik, tökmindegy hogy fejbelövöd vagy nem, nálam nem halnak meg, a viselkedésük"

Ha fejleszted a fegyvert, késõbb meghalnak 1 jó fejestõl, de ez is zombi típus függõ és fegyverfüggõ...

"- utálom a L4D-et mint a szart, én ezért utálom ezt a stílust amit itt nyomnak."

L4D nem tudom hogy jön a képbe.

"- túl sok zombi, túl gyors akció, túl gyors játékmenet = megöli a játék eredeti atmoszféráját."

mivel ez egy akciójáték nem lehet lassított felvétel.

A lényeg hogy az 5öt sokan szerették, amikor nappal sivatagba lõttél, ennél meg mindenhol bele lett kötve, amikor ennek fél órájában több Resident Evil feeling van mint a teljes Resident 5be volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Silnt Hill bármelyik része nagyobb horror élmény mint a Residentek.

Revelationstól nem tudom mit várjak. Játszottam vele fél órát. 3DS képességeihez mérten grafban igen szép volt, az amit ott láttam tetszett. Minõ meglepõ hogy valami kulcsot kerestem:D

De hogy ezt 100 centis TVre 2013ban? na ez lesz a HORROR. Bármire el tudtam volna képzelni, csak asztali konzolra nem. Nem hogy jönne Vitára.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Azért annyiban meg kell egyezni, hogy az eredeti survival horror nem a Resident Evil 1996-ból, hanem az Alone in the Dark 1992-bõl! Ez történelem, pontosan jegyezzük meg! <#rolleyes>

Szerintem az is amúgy 1992-es fejjel/szemmel volt csak horror, akkoriban a fejlõdõ országok lakossága még a lámpa felkapcsolását is sátáni jelenésnek élte meg, gondolom az a pixelhalom is csak így sugallhatta a félelmet! <#nevetes1>

DarkSector
A demo a végleges játékból van nem hiszem hogy már kicserélnék a karaktert. :D

orichalcos
Nem csak megvágja, szinte kibelezi majd. :D

DarkSector

Passz ötletem sincs, végleges játék szerintem másképp fog festeni majd. :)

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
SH4 emlékeim szerint egy külön story, annak az volt az erõssége, amit nagyon jól nyomott, hogy egy lakásban voltál bezárva, és nem tudtál komunikálni kifelé, pedig láttad hogy történnek dolgok, mégsem tudtál kimenni a lakásból és egy lyuk nyílt a fürdõben amin keresztül eljutottál a másik dimenzióba...zseniális játék volt, így atmoszférában, azok a pályaismétlések kicsit betettek neki.

DarkSector
ja ezaz thx a helyesbítést...:D
Amgy a végleges játékban, 2 problémám van.

Miért van õzike lába?
És miért tartja a lábával néha a kardot, tök buzis...:D

Macccy
Megvágja a Ninja és úgy fog kinézni, mint David Bowie, mondom ... <#nyes>

Macccy
Nem kell idézni, elhittem ezt húsz perccel ezelõtt is!
Azt viszont Silent Hill-ek esetében sosem gondoltam végig mi minek az elõzménye, 1>2>3 még oké, de a 4 idején elvesztettem a fonalat, nem is tudom kapcsolódnak e a többi részek.

ezt a HC-t és DP-t lehet beszerzem idõvel ...

orichalcos
Nem egészen. A 2. részben ugye nagyjából ember volt még. A 4. részben derült ki hogy mi történt vele, mert már ott cyborg ninjaként jelent meg.
Ez a kép meg amit linkeltél a Rising-hez tartozik.

A játék elején fog így kinézni Raiden, aztán lesz egy össecsapása egy ninjával, aki levágja a kezét, meg kivágj a szemét. Onnantól megberhelik kicsit, és így lesz a kötés a fején, meg új keze is lesz, meg új teste/ruhája.

Tessék ebben a gameplay-ben még a régi ruhájában van:

http://www.youtube.com/v/sVFyYqfNSVg&version=3

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
"
Nemesis8719a50 1 évvel ezelõtt
- SILENT HILL DOWNPOUR IS SILENT HILL 6
- SH ORIGINS AND SH SHATTERED MEMORIES ARE NOT SH5 AND SH6
- SILENT HILL HOMECOMING IS SH5
IS IT NOW CLEAR?
Válasz · 32 "

DarkSector
Origins-t ha számoljuk , de az valóban egy mellékes, az az elõzmény, vagyis a 0 rész, ezalapján a SH HC az 5. rész és a Downpour a 6.
Ez mindigis így volt. :)

Silent Hill 6

Macccy
Oké, valóban ha a köztes Origins-t és a Shattered Memories-t nem számoljuk, akkor a Homecoming az 5. és a Downpour a 6. rész
A Homecoming akkor pont nem annyira jó? Downpour jobb?

Nálam eddigi tapasztalat alapján a jóság sorrend: 2 --- 3 - 4 és ezek tényleg (!) horrorok a javából, nem csak himihumi zombizás <#hehe>

DarkSector
Homecomming (5) (PCre is van) és Downpour (6) csak konzolon van.

Nekem sorrend:
Silent Hill 2-1-3-6-4-5