XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Olyan sokban, hogy azt felsorolni se érdemes. Nem néz ki rosszul, de látni a spórolós 60 fpses grafikát az egész játékon, beleértve a karaktereket is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
én nem kifektetett...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Ezt a kutyáát valaki leverte már a demo-ban?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Miért melyikben jobb? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali ,segítene valaki az Assassin 3-ban nem sikerül pár dolog:
-nem tudtam még elkapni futárt.Van olyan hely ahol rendszeresen felbukkan?
-nem sikerül lefegyverezni ellenfelet puszta kézzel.Van rá combo?
-végül;az erõdök ládáit nem tudom kinyitni,tolvajkulccsal sem,pedig
fel vannak szabadítva?!
Elõre is kösz.
TDC Geronimo
"Szerintem:
Ilyen jól még nem nézett ki karakter videójátékban mint Raiden most. (konzolon egyértelmûen)"

Hátõõõ :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ja igen ezaz...ezt néztem én a videóban védekezésnek.
THX.
Nekiesek még1x. :)

Kibaszott gyors a dög és nehéz is kikerülni sokszor.

Seth
Nincs védekezés gomb. Parry van. A támadással szembe nyomod és X? ha jól emlékszem. De idõzíteni kell, mikor narancssárgán felvillan az ellenfél

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Amúgy féltem az irányítástól, de nekem nem okozott gondot, letoltam a kicsike tutorial-t és ennyi utána ment minden, a nagyobb robotoknál is meg van a taktika, amúgy írja is egy "hint"-ben.
Futni kell, és az x-el vágni mikor felemeli a lábát a lépkedõ, és akkor nekimenni ha lebénül...annyira magától érthetõdõ volt elsõre is.

Viszont most a kutya megöl mindig...már kezdem kiismerni a mozgását, de én kevés életet sebzek neki, lehet nem Normalon kellett volna mennem...:D

DarkSector
Miért Jack? :D

Amúgy tény nekem sem tetszik, de túúlteszem magam rajta, van még más amit másképpen is el tudtam volna képzelni, de annyira kellett ez a Raiden, ez a MGS stílus (izé a karakterekre értem) hogy csak na, nekem a 3.rész volt az uccsó azóta semmi!

Meg engem lekenyereznek ha igényes egy karakter, itt indul nálam egy játék, illetve egy H&S-ben kötelezõnek tartom, hiszen ez a látvány-ról és harcról szól, messze nem érdekel a körítés azaz a story ennyire, éelvezzem a darabolást, ne legyen unalmas voltatott.
A demo nekem piszokjó, nemtudom milyen dolgok lesznek még a full-ba de megveszem ha nem jön pc-re.

A megdöbbentõ hogy ahoz képest milyen látványos, nem is akad nálam, és a távolban lévõ épületeken nem zizeg a sok rece.
Dead Space 3-ban sem nagyon láttam recéket ami azt illeti.

Raiden-t, közelrõl nyugodtan meg lehet tekinteni, aprólékos, a kardja sem gagyi kidolgozottságra...
Max a környezetbe raktam volna több útvonalat, legalábbis a demo alapján és több szétvágható elemet.

és tudom nincs erõforrás, meg a havok de 1 nagy kifogásom hogy ELTÛNIK minden miután szétvágtad...hálisten nem azonnal!
De el.

Robotkutyánál melyik gombbal kell védekezni?

Nem kell visszaállítani, ezért nem fognak bannolni. Felmész, felfrissíti, aztán leszeded netrõl a gépet.
orichalcos
Páran meg letranszizták Jack-et. :D Meg hogy magassarkuban van. :D

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Amúgy pár szót a MGR-rõl.

Szerintem:
Ilyen jól még nem nézett ki karakter videójátékban mint Raiden most. (konzolon egyértelmûen)
Szerintem:
A környezet azért kevésbé részletgazdag (persze nem csúnya azért), mert a karakterekre és szerintem 2-4x élsimításra, és a 30 vagy 30+ fps-re ment el az gép energiája.
Szerintem:
a kardozás, maga a (Zan Datshu marhára feldobja a játékot, kis vérfrissítés, persze számíthattunk rá)

nekem az amit vártam.

TaRka0107
nekem is flashelt. multiztam is, szóval nyugodtan felmehetsz vele netre.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Seth
Az öszes eddigi részét végigvittem :D Beteg, nagyon pihent,de pont emiatt jó. A zenéje meg zseniális(an abszurd)

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Pont az. Japán és beteg, de nagyon!

"Ha esetleg nem vagy képben a Katamari-játékokat illetõen, akkor itt egy kis gyorstalpaló. A Katamari egy ragadós golyót takar, amihez szinte minden létezõ dolog odatapad, minek köszönhetõen a labdacs egyre nagyobbra duzzad. A játék lényege tulajdonképpen annyi, hogy a golyót irányítva egyre több cuccot szedjünk fel, és így egyre nagyobbra növesszük azt. Kezdetben persze csak egész kicsi dolgok tudnak a Katamarinkra tapadni, de ahogy haladunk elõre a játékban, úgy lesz lehetõségünk egyre nagyobb objektumokat „bekebelezni”, és itt a nagy tényleg nagyot jelent, tehát nyugodtan ideképzelhettek házakat vagy akár hidakat is. Habár elsõre ennek nem sok értelme van, de a japán fejlesztõk ezt az elborult alapötletet is képesek voltak játékká formálni és célokkal megtölteni, és ha az ember egyszer belekezd a Katamari gurigázásába, utána már nehéz lesz abbahagyni."

X360ra is jelent meg belõle. Beautiful Katamari címen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Katamari Damashī Nobīta ... ? Uhh, nanáhogy perverz japós teletabi

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Mieza beteg szar, tejóég??!! Totál betépett, színes gyépés perverzió, tuti japánok mûve! Eltaláltam? :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Forza Italia
az a baj h flashelt. De ha vissza állíttatom akkor nyugodtan felmehetek akkor már nem bannolnak ugye?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ha rgh gép, akkor pofonegyszerû a frissítés. Ha flash, akkor felmehetsz. Ha bannolva van a gép, akkor így jártál. Ha érintetlen, akkor a te bajod, hogy nem kötöd rá.
Forza Italia
mert nem kötöttem rá :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

TaRka0107
Miért nincs neted boxra?

Forza Italia
Srácok egy kis segítség kellene.

A Fifa 13 ba karrier módban folyamatosan lefagy a játék. Az EA-tól azt az emailt kaptam, h töltsem le a frissítést ami megoldja a problémát. A gáz az h nekem boxra egyáltalán nincs netem így ez kilõve. Találtam neten frissítéseket de azt nem tudom h hogyan tudnám számítógéprõl frissíteni vagy esetleg pendrive segítségével. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném mert én ilyet még nem csináltam és fogalmam sincs h h kell.

Totti5
Legfirssebb VITA szerzeményem.

Ez az intró mindent vitt:D:D:D:D

http://www.youtube.com/v/huYfm1rF63s&version=3

Soldiers
Srácok a ha gépen wifit használok de nem akarom hogy automatikusan csatlakozzon a netre azt hol tudom letiltani??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Teszteltem lassan jött le, de mûködik! :)

Macccy
Nanáhogy Te! :D :P

Harlekin
Nem vezetékes"funkcionálisan"(mint ahogy a mobil se lesz vezetékes ha a töltõn van" itt megmarad a választásod hogy így vagy úgy használod.És nem kell hogy a boxal kapcsolata legyen a vezetékel.A vezetékesnél nincs ezekre lehetõséged...Ennyi erõvel attól a tudattól is nehéz szabadulni amikor ott tekereg a headsett vezetéke a kontrollerbõl...<#kacsint>
1 dolog biztos,hogy az 5 éves boxozásom alatt 1 szer sem szaladgáltak körbe a zöld fények a guide gomb körül...<#nevetes1>Tehát ki járt szarabbúl az akit agyonlõnek 5x mire elemet cserél vagy félbeszakít a kikapcsolás 1 jó gamát vagy ÉN aki amúgy is 1 helybe ül ergo nem tudom mi zavaró lehet a kábelbe...<#nevetes1>
Totti5
http://www.youtube.com/v/d29mIwclowk&version=3

http://www.youtube.com/v/vkcOei2rMls&version=3

DarkSector
Akinek kell a MGRV demo de nincsen GOLD-ja szóljon!

DarkSector
Hitman_HD_Trilogy_XBOX360-COMPLEX.torrent

arty
pedig nem lehet akkora meló optionsba egy kapcsolót tenni és ha ON: széltében nyujtottra renderelni... (amit a tévé megnyujt föggõlegesen és pont igy lesz jó a képarány)

Forza.

Heavy Fire Shattered Spear

Azt hittem jó kis fps...

Macccy
De nekem ez tiszta volt eddig is.
Viszont a tudattól nem menekülsz, hogy a vezeték nélküli kontrollered bizony így VEZETÉKES! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Harlekin
Na,hogy teljesen tiszta legyen a dolog a vezeték nélküli kontroller sose lesz vezetékes az mindig vezeték nélkülikén funkcionál.Vezetékkel csak az áram ellátását biztosítod.Tehát ha az eredeti akksi van benne akkor azt tölti,ha a tartóban lévõ akksik esetleg elemek vannak akkor azokkal semmit nem csinál,csak készenlétbe tartja,ha kihúzod a kábelt ne kapcsoljon ki a kontroller.
Harlekin
Nem árthat mivel a kontroller töltõ árama máshol megy az aksikba.
TaRka0107
Én is így csinálom! Van két pár elemem tehát 4db. Lemerül akkor teszem töltõbe, addig meg ott van a másik feltöltve.

Macccy
Azt már nem vágod mi, hogy ez árt e a benthagyott akksiknak?? Mert ha jól értem te akksi nélkül használod ilyenkor kvázi vezetékes kontrollerként. Tölteni gondolom nem tudja így ...
Én nem érteni fizika, Dr Öveges!

Macccy
Ravasz megoldás!
Egy USB toldó nekem is hányódik otthon, most az ájfón töltõjéhez toldva használom, de akkor majd bevetem ehhez is, vagy rendelek azt is a sárga ördögöktõl! <#nevetes1>

Harlekin
1.5 méter de nekem ami a kanapénál van az meg van toldva 5 méteres usb toldóval mert ott a konnektor így a kanapé mögött megy a vezeték és 1 méter jön csak fel ahol ülök.
Macccy
Na EZ kell nekembazmeg!! Rád kellett várnom megint, pápa?! <#vigyor>

Ilyet veszek és akkor lehetek wireless is, ugye? Bennhagyom az akksikat és csak akkor dugom fel a kontrollert, amikor már merül? Mert ez tökjó félmegoldás lenne, amikor ugyanis Co-Op-ozunk, akkor mindig a fotelban ülök kábé 2 méterre a boxtól! Apropó, milyen hosszú ez?

Waczkor
Hát ifjonc koromban talán elfelejtettem,de már mindig van pluszban elem,ha meg lemerül egy egybõl rakom a töltõbe
De ha mindennek vége,akkor is ott a két play and charge kites akksi,csak azokat nem használom,mert mutatja hogy tölteni kell rádugom és egybõl zöldre vált.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Harlekin
Itt látod csak 1 dolog lenne számodra zavaró ott meg lényegesen több eshetõség áll fent...
Lemerül,elfelejted tölteni,tönkremegy és stb stb stb<#kacsint>
Waczkor
Már akit nem zavar a kábel,én rohadtul utáltam.

Harlekin
Én ezt használom évek óta a vezeték nélküli kontrollerekhez...
kábel
Nem kell semmi ha közel ülök a tévéhez be van dugva a boxba ha távol az ülõgarnitúrán akkor meg be van dugva ebbe
hálózati adapter

1 percet nem szarakodtam elemekkel,aksikkal rohadtul nem zavaró a kábel mehet a rezgés könnyebb a kontroller.Csak elõnye van...
Macccy
Ja és a fülreszájjal még többet is fogyaszt, szóval naná hogy zicher a Co-Op közben kikapcsolás! <#nevetes1>

Macccy
Mert mint mondtam mindig rosszkor kapcsol ki, én meg tróger vagyok és nem töltöm néha fel egybõl a rosszat. Kiveszem, töltényt cserélek ... aztán akkor jut eszembe, hogy hoppá van amikor Co-Op közben kiírja a második 'tárra' is, hogy epicfailgecóó és lekapcsol! <#vigyor> Aztán megy a kapkodás, hogy a fogkefébõl kivarázsoljam, remélve hogy az se merült még le!

Ezért lenne jó a vezeték. Néha ... Nem fixen.

Waczkor
Nem cerkák,egybe van,akksi és érintkezõket használ.Azt hogy mekkora a kapacitása nem tudom.

Nálam megy rezgõ motor mindig,8-10 nap miért nem elég?

Macccy
Ez az a játék, ami az elmúlt ... évek ... alatt nem gyõzött meg még mindig, nem tudott, bármennyire is imádom az ALIEN(S)-t. Valami bizsereg az agyam hátuljában vele kapcsolatban, lehet egy kis Alien és bár általában nem szoktam csak látvány alapján ítélkezni, de itt pont az nyugtalanít. Valahogy nem összeszedett, valami nem kerek. Rohadt régóta készül, de a mozgások, a modellek, a textúrák itt-ott ... nem állt össze nekem még. <#ticking>

De rohadtul figyelem, ha megjelenik minden tesztet elolvasok és amint lehet ki is próbálom, mert nagyon kéne egy jó Alien játék!

Macccy
Hát most úgy van, Energizer 4 pack (2200 mAh) + töltõ, néha befogok a fogkefébõl 2 GP -t (2600 mAh) is, de sajnos már érezhetõen megöregedtek az akksik ... Egy pár nem több mint 8-10 nap, de van már hogy annyi se. És naná, hogy a legrosszabbkor kezdi el forgatni a zöld LED-gyûrût a Guide körül! <#papakacsint> Van kettõ kontroller, a tartó sem gond, de emiatt a fogyás miatt gondolkodtam néha vezetékes használaton.
Ja és a rezgõmotor ki van kapcsolva most már mindig, mert így fogyaszt kevesebbet!

Amúgy te vagy az emberem, mondd, mit tartalmaz pontosan ez a P&C kit? Sima "cerkákat"? Vagy az egy akksi tartó formájú akksi pakk? A réz érintkezõ csíkokat használja mint a kínai szarok, vagy sima +/- ?