XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-nem tudtam még elkapni futárt.Van olyan hely ahol rendszeresen felbukkan?
-nem sikerül lefegyverezni ellenfelet puszta kézzel.Van rá combo?
-végül;az erõdök ládáit nem tudom kinyitni,tolvajkulccsal sem,pedig
fel vannak szabadítva?!
Elõre is kösz.
Ilyen jól még nem nézett ki karakter videójátékban mint Raiden most. (konzolon egyértelmûen)"
Hátõõõ :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
THX.
Nekiesek még1x. :)
Kibaszott gyors a dög és nehéz is kikerülni sokszor.
PSN ID.: Beegabor
Futni kell, és az x-el vágni mikor felemeli a lábát a lépkedõ, és akkor nekimenni ha lebénül...annyira magától érthetõdõ volt elsõre is.
Viszont most a kutya megöl mindig...már kezdem kiismerni a mozgását, de én kevés életet sebzek neki, lehet nem Normalon kellett volna mennem...:D
Amúgy tény nekem sem tetszik, de túúlteszem magam rajta, van még más amit másképpen is el tudtam volna képzelni, de annyira kellett ez a Raiden, ez a MGS stílus (izé a karakterekre értem) hogy csak na, nekem a 3.rész volt az uccsó azóta semmi!
Meg engem lekenyereznek ha igényes egy karakter, itt indul nálam egy játék, illetve egy H&S-ben kötelezõnek tartom, hiszen ez a látvány-ról és harcról szól, messze nem érdekel a körítés azaz a story ennyire, éelvezzem a darabolást, ne legyen unalmas voltatott.
A demo nekem piszokjó, nemtudom milyen dolgok lesznek még a full-ba de megveszem ha nem jön pc-re.
A megdöbbentõ hogy ahoz képest milyen látványos, nem is akad nálam, és a távolban lévõ épületeken nem zizeg a sok rece.
Dead Space 3-ban sem nagyon láttam recéket ami azt illeti.
Raiden-t, közelrõl nyugodtan meg lehet tekinteni, aprólékos, a kardja sem gagyi kidolgozottságra...
Max a környezetbe raktam volna több útvonalat, legalábbis a demo alapján és több szétvágható elemet.
és tudom nincs erõforrás, meg a havok de 1 nagy kifogásom hogy ELTÛNIK minden miután szétvágtad...hálisten nem azonnal!
De el.
Robotkutyánál melyik gombbal kell védekezni?
My streams: https://beam.pro/oriic
Szerintem:
Ilyen jól még nem nézett ki karakter videójátékban mint Raiden most. (konzolon egyértelmûen)
Szerintem:
A környezet azért kevésbé részletgazdag (persze nem csúnya azért), mert a karakterekre és szerintem 2-4x élsimításra, és a 30 vagy 30+ fps-re ment el az gép energiája.
Szerintem:
a kardozás, maga a (Zan Datshu marhára feldobja a játékot, kis vérfrissítés, persze számíthattunk rá)
nekem az amit vártam.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
PSN ID.: Beegabor
"Ha esetleg nem vagy képben a Katamari-játékokat illetõen, akkor itt egy kis gyorstalpaló. A Katamari egy ragadós golyót takar, amihez szinte minden létezõ dolog odatapad, minek köszönhetõen a labdacs egyre nagyobbra duzzad. A játék lényege tulajdonképpen annyi, hogy a golyót irányítva egyre több cuccot szedjünk fel, és így egyre nagyobbra növesszük azt. Kezdetben persze csak egész kicsi dolgok tudnak a Katamarinkra tapadni, de ahogy haladunk elõre a játékban, úgy lesz lehetõségünk egyre nagyobb objektumokat „bekebelezni”, és itt a nagy tényleg nagyot jelent, tehát nyugodtan ideképzelhettek házakat vagy akár hidakat is. Habár elsõre ennek nem sok értelme van, de a japán fejlesztõk ezt az elborult alapötletet is képesek voltak játékká formálni és célokkal megtölteni, és ha az ember egyszer belekezd a Katamari gurigázásába, utána már nehéz lesz abbahagyni."
X360ra is jelent meg belõle. Beautiful Katamari címen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A Fifa 13 ba karrier módban folyamatosan lefagy a játék. Az EA-tól azt az emailt kaptam, h töltsem le a frissítést ami megoldja a problémát. A gáz az h nekem boxra egyáltalán nincs netem így ez kilõve. Találtam neten frissítéseket de azt nem tudom h hogyan tudnám számítógéprõl frissíteni vagy esetleg pendrive segítségével. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném mert én ilyet még nem csináltam és fogalmam sincs h h kell.
Ez az intró mindent vitt:D:D:D:D
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
1 dolog biztos,hogy az 5 éves boxozásom alatt 1 szer sem szaladgáltak körbe a zöld fények a guide gomb körül...<#nevetes1>#nevetes1>Tehát ki járt szarabbúl az akit agyonlõnek 5x mire elemet cserél vagy félbeszakít a kikapcsolás 1 jó gamát vagy ÉN aki amúgy is 1 helybe ül ergo nem tudom mi zavaró lehet a kábelbe...<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Azt hittem jó kis fps...

Viszont a tudattól nem menekülsz, hogy a vezeték nélküli kontrollered bizony így VEZETÉKES! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én nem érteni fizika, Dr Öveges!
Egy USB toldó nekem is hányódik otthon, most az ájfón töltõjéhez toldva használom, de akkor majd bevetem ehhez is, vagy rendelek azt is a sárga ördögöktõl! <#nevetes1>#nevetes1>
Ilyet veszek és akkor lehetek wireless is, ugye? Bennhagyom az akksikat és csak akkor dugom fel a kontrollert, amikor már merül? Mert ez tökjó félmegoldás lenne, amikor ugyanis Co-Op-ozunk, akkor mindig a fotelban ülök kábé 2 méterre a boxtól! Apropó, milyen hosszú ez?
De ha mindennek vége,akkor is ott a két play and charge kites akksi,csak azokat nem használom,mert mutatja hogy tölteni kell rádugom és egybõl zöldre vált.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Lemerül,elfelejted tölteni,tönkremegy és stb stb stb<#kacsint>#kacsint>
kábel
Nem kell semmi ha közel ülök a tévéhez be van dugva a boxba ha távol az ülõgarnitúrán akkor meg be van dugva ebbe
hálózati adapter
1 percet nem szarakodtam elemekkel,aksikkal rohadtul nem zavaró a kábel mehet a rezgés könnyebb a kontroller.Csak elõnye van...
Ezért lenne jó a vezeték. Néha ... Nem fixen.
Nálam megy rezgõ motor mindig,8-10 nap miért nem elég?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De rohadtul figyelem, ha megjelenik minden tesztet elolvasok és amint lehet ki is próbálom, mert nagyon kéne egy jó Alien játék!
Ja és a rezgõmotor ki van kapcsolva most már mindig, mert így fogyaszt kevesebbet!
Amúgy te vagy az emberem, mondd, mit tartalmaz pontosan ez a P&C kit? Sima "cerkákat"? Vagy az egy akksi tartó formájú akksi pakk? A réz érintkezõ csíkokat használja mint a kínai szarok, vagy sima +/- ?