176776
banner
  • arty
    de csak nem írtad le, hogy mitől néz ki jobban a gta5 :PPP (pedig még mentőövet is dobtam, hogy az lcd-s emlékek csúnyították el a one-ost a mostani UGYANOLYAN kinézethet képest, de neeeeeeem, inkább fuldoklasz tovább :D )
  • Moby
  • Harlekin
    Nem tudom mi a belelátás a gta 4Kba.. Egy szimpla Jobban néz ki mellé!!! Mert konkrétan innen indult ki a dolog! Most meg már a 4k belelátásnál tart...............
  • Moby
    Ha erre akartok gyúrni, kapjátok elő mondjuk a dark souls remasteredet. Na az pl odabasz. A OneX-es az egyetlen verza, ami betonstabil 60 frémet hoz. Az olyan, hogy oda lehet állítani bármi mellé, és a sony orra alá is borsot tör.
    Csak avval nem játszotok, mer ilyen pubg-kkel igénytelenkedtek naphosszat
  • Moby
    >Amúgy ki a szart érdekli jelen pillanatban, hogy kinek min van meg és hogy pc-n hogyan néz ki???

Itt mindenkit, aki erről beszélt :D Hiszen ezért hozták szóba, gondolom. De ha mást nem is, engem pl érdekelt, és dolgok ezen állása okán nem játszottam konzolon a witcher3-at, és a végeredményeket tekintve örülök, hogy volt alkalmam ettől jobb minőségben játszani. Nem dealbreaker, ahogy prón és onex-en fut és kinéz, mamár ez simán vállalható, csak hát a witcher3-al kampányolni a konzolok mellet legalább olyan okos dolog, mint a onex-es GTA5-be belelátni a 4K-t :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 14:15:11
  • Harlekin
    bf1943-al rengeteget játszottam!Csak az még a PC-s múlthoz tartozott! Első időkben fps csak pc-n ment a kontrollert nem tudtam megszokni....Azért is volt 360 on az utolsó napig is az xfp-s!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.06.07. 14:05:56
  • Harlekin
    Most lett oledem..... tehát 8 hónapig mindent UGYAN AZON az LCD-n játszottam X-en mint előtte a sima ONE-n! Nincs mit homályosítani....
    Konkrétan MINDEN ugyan úgy maradt 8 hónapig régi box ki, új box be! Ugyan abba a hdmi csatlakozóba és minden beállítás ugyan úgy maradt....
  • Harlekin
    Amúgy ki a szart érdekli jelen pillanatban, hogy kinek min van meg és hogy pc-n hogyan néz ki???
    Ez x box topik és jelen pillanatban CSAK az ONE és az ONE X közti különbségek merültek fel! Vagy is került szóba!!!
    Most meg ott tart a dolog, hogy már a PC-n IS JOBB meg mitől mi szarabb!

SZÁNALOM KOMOLYAN MONDOM SZÁNALOM!

Próbáljátok mindennel bizonygatni, hogy a másik hülye, mert mást lát!

"Ebben a pubg-ben leginkább az az arculbaszás"

Arcul baszás az lenne maximum, ha szarabbul nézne ki! De nem néz ki szarabbul és ráadásul arról a picike tényről mindig szerettek meg feledkezni, hogy ezeken a fos telótábla szarokon NULLA fizika van a boxoshoz képes és java részt botok ellen mentek. (fent van a telomon) Tehát ezek csak szeretnének PUBG-i lenné..........
  • Moby
    Ebben a pubg-ben leginkább az az arculbaszás, hogy nem néz ki sokkal rosszabbul az ipademen sem, mint boxon :DD
  • arty
    mitől nézne ki jobban? szerintem csak az elcédés emlékek homályosítják el a régi állapotokat :P

---

bf1943-al amugy (anno) nem multiztál? vagy nem érintett meg? vagy sz*sz rá mostmá', mert csaka4k? ;)
  • Moby
    Nyomtam a onex-en a gta5-öt, merugyebár megvan. Ugyanaz a pusztulat, mint a sima boxon. Retekfelbontás, nofoliage, blöe. Jó a oneX, de az egész hitelességéből sokat visszavesz, ha minden szarba belelátjátok ugyanazt.
    Ez a oneX W3 kontra pró is ilyen. A próverzát leszarták, több hónapos késésben van/volt, mostmár kb ugyanott tart mind, és kb mindkettő univerzumnyi távolságban a pécés verzától. Minden gépre megvan. Minden gépen nyomtam, láttam.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 11:11:28
  • Moby
    A tied meg aközött olyan marhanagy nincs is.
  • arty
    ( mikor nyomtad a próverzát? mert azt is tovább enhancolták a legutóbbi peccsel :) )
  • Harlekin
    Ez nem placebo! A nem enhanced cuccok is jobban néznek ki valóban! És akkor még a régi LG-n néztem az LE-n és nem az oleden!!!
  • partizan182
    Milyen tévén csapod? Oled sokkal többet ad ám (LCD-hez képest) mint a tökéletes fekete, csak az a legfeltűnőbb elsőre (meg ugye az LCD legnagyobb hátránya).

Betekintési szög, válaszidő, gradiensek, színek, dinamika, mind-mind más szinten van, és rengeteget ad az élményhez.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.07. 10:36:46
  • partizan182
    Hehe, hogy egy klasszikus How I met poént idézzek:

(Lily először látja Barney 300 collos tévéjét)
    - It hurts my eyes!
    - Yeah, that doesn't go away

Ez is ilyen, mai napig seggelek a képtől, még az SDR-től is, pedig az évek alatt illett volna hozzászoknom.
  • Ulthanito
    A következő nekem is OLED lesz, bár azért bevallom, nem tudom elképzelni, hogy olyan marha nagy ugrás lenne a mostani 4k tévém után az oled. Oké, a fekete feketébb lenne, és csókolom.
  • Harlekin
    Ezt nem lehet elmesélni ezt látni kell!!! Nem tudok vele betelni! A FOS PUBG is olyan javulást mutat, hogy hihetetlen. Egy AC origins meg egy szó szerinti vizuális orgia...Csak egy a baj vele, hogy elvonja a játék élményt! Mert folyamatosan az ámulat van mindenen!
  • Ulthanito
    Megállíthatatlanul robog le a lejtőn az Xbox...
  • partizan182
    Thieves meg a Decay 2 mellé nem hiányzott még a 6/10 ex, gondolom kapott egy soft dev rebootot. Ez az év már elment nagyon, kár érte.
  • Rage47
    Nem lesz Crackdown 3 idén
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.07. 09:31:08
  • Moby
    Most frissült a napokban prón is.
  • partizan182
    HDR on? Mert ha nem, majd Harlekin elmeséli milyen a valódi látvány xox-on. :)
  • Ulthanito
    A többi viszont igen. A W3 tényleg elbújhat a Pro mögött, most veretem én is rajta, köszönőviszonyban nincs a két verza.
  • Moby
    Na, az elég fasza. A gta5 nem lett enhancelve, szal pont úgy néz ki, mint one-on, ergo fullhd se.
    A placebo mindenesetre már jól működik :D
  • TomStorm
    Nemsokára kész a felsőkategoriás mozi is hát azzal a hangal valami brutál lesz.
    Bye-bye Pc:D
  • TomStorm
    Hát ez brutális!Ezt most komolyan.
    Kicsomagoltam ránéztem,mondom mi ez a kis masina:))
    Aztán megemeltem.Na a súlyától azonnal meglepődtem!

Letöltöttem Witcher3,Gta5,Dishonored 2,Fifa 18,FF15 és olyan szép látvány van 4K-ban hogy nézek csak"mivan??":))

Prémium cucc.Ps4 pro elbújhat.Meg a középkategóriás vacak pécék is!!

Kicsi,szép,halk,nem melegszik és nem okádja a meleget mindeközben megeszik minden gémet ahogy van UHD felbontással.
  • Harlekin
    Na ezek biztosan szidták anyámat!
    kicsi a rakás!
  • Harlekin
    Na ????
  • TomStorm
    Na holnap jön az XO.X kiváncsi vagyok:)
  • Blake6
    Köszi a válasz!
  • arty
    igen

nem opcio h magyarba migrálod az accod amugy?

• Norbertboy
    Sry

Ide akartam

Itachihun
    válasz
    privát
    2018.05.27. 19:37
    Sziasztok! Sikerült vásárolnom egy fifa 18 at digitálisan xbox one-ra, meg is jött a kód de beváltásnál kiderül, hogy régió záras, ezért nem tudom beváltani. Van erre bármi mód, hogy mégis sikerüljön vagy buktam a zsetont? A locationt átállítottam a boxon de ez nem oldotta meg a gondot sajnos. Vpn-el is próbálkoztam, sőt, microsoft store-ba is váltottam régiót de sajnos ugyan úgy nem engedi beváltani.
    Ezt a hibát kapom:

Kérjen az eladótól olyan kódot, amely működik az Ön régiójában. Ezt a kódot egy másik régióban vásárolták meg, ezért nem váltható be.

Az oldalon természetesen nem volt feltüntetve, hogy régió záras lenne.
    Előre is köszönöm a segítséget!

• darkSectorxxx #173092
    Ezt mire írtad? :)
  • davidka003
    Sziasztok,

Tudja valaki, hogy régiózáras-e a Sonic All stars?
    Rég nem volt már goldom de lehet vennék. US accom van. Valaki próbálta már US accal megvenni?
  • Norbertboy
    Írj a supportnak és kérd vissza a pénzed és jelentsd az eladót.
  • rastaman
    nem veszik el
  • Blake6
    Sziasztok!Lenne egy "suta" kérdésem,mivel az xbox oldalról számomra nem egyértelmű.Hogy ha gamertag becenevet változtatok akkor elveszhetnek az eddigi eredményeim vagy bármi(pl. acsik,stb.) one-on és 360-on egyaránt(bár utóbbit már ritkán veszem elő)?
  • Hay #173087
    Hááát, ez nem túl "erős" nekünk családilag :-)
  • kutyakiki81