XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Jöhetne már. Remélem most sikerül nem-elcseszni a hw-t. Ha így lesz, behúzom 1.day.

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Na jut eszembe, van még meló:

Splinter Cell Conviction - 3.500 Ft
Brütal Legend - 3.000 Ft
Forza Motorsport 3 Ultimate - 3.000 Ft
Darksiders - 3.000 Ft

Mindegyik teljesen hibátlan, garantáltan karcmentes mind a doboz, mind a lemez(ek)!
Posta a mindenkori, személyesen kézbeadom dél-buda környékén!

(bocs a reklámért srácok)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez hazai portéka, pesten vettem 220V-nál - "nadzzoltam" mer úgy mentem csajomtól melóba, hogy útközben bevágtam egy LCD-t a hátsó ülésre 😄 ...

Na majd az .mkv tesztelés még hátra van mert azoktól ódzkodok: egyrészt ha film kell türelmetlen vagyok és még 2 MB/s nettel is eltart egy ideig a 16 GB-t leszívni, másrészt eddig az LG hack elõtt ugye lukra futás volt nekem .mkv nézni mert az Xbox nem támogatja. De most teszthét jön 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Az elsõ és legfontosabb probléma, hogy a 2.39:1-es filmekbe nem lehet belenagyítani, nem tud pan&scan-t, azaz gyászkerettel kellett néznem õket. A másik, hogy voltak mkv-k amiket nem, vagy szarul játszott le, vagy lejátszotta, de nem lehetett beletekerni.
Az IR hekket én is ismerem, a szürkeimportos tévéket csak azzal lehet keleteu-s régiókódra tenni, és term. az enyém is webshopból van...

JackTar
Üdv! Tudna valaki segíteni FIFA Street-ben?
A "Friendly Publicity" illetve a 'Making new friends" Achievementshez?

Macccy
Rrrrrr .... Bekenném lila festékkel, betekerném a kék karácsonyfa ledsorral és meghajtanám amíg ki nem gyúlnak a fények, a lábujjától a fejéig 😄

Szerintem nagy HALO fan a csaj, NA KÉREM ITT látszik, hogy ez az epikus háborús széria mennyi érzelmet és tartalmat hordoz! Respect Bungie ... Respect 343 ... Respect énekescsaj

orichalcos
Jézusom, libabõrös lettem.

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos

Macccy
Már aggódtam, hogy eltûntél 😄
Írd le spoilerben mik voltak a gyakorlati problémák, megnézem mennyi áll fenn ennél az LG-nél. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy nem érhet fel egy 15-30 ezres kisgéppel, de ez nem kér enni, ingyen volt (10 perc volt az Öveges professzor féle infra hack 😊 és a box szándékosan korlátozott médiás képességeinél állítólag jobb. Még egy méter optikai kábelt kell majd vennem, hogy az 5.1 kijöjjön a tévébõl bele a jó kis Pio-ba.

Jaés mi az az xbmc? ... egy eXtra Bögyös MaCa? 😊)

Moby
>faszom se akar mozigépészkedni a 400 wattos trafóházzal amikor ott van a Tv-ben

Sajnos kurvasok a gyakorlati porbléma vele. Elég sok filmnél futottam szopásba, úgyhogy végül felbasztam egy XBMC-t egy kis genyóra. Problem solved.

/és ez még akkor volt, amikor az összes tv samu volt itthon, amiben lényegesen jobb a lejátzó, azóta lecseréltem a plazmát egy passzív lg-re, annál már meg sem próbálkoztam evvel.

Macccy
Hehe ... Mondjam miért is jó 'még' a UK Xbox Live! ? Most kaptam ezt:

"Thanks for your patience during the recent Cloud Saved Games service issue. We apologize for the inconvenience and have applied a free one-month extension to your Xbox LIVE Gold membership. Game on!"

😊 És a poén, hogy nálam észrevehetõ kiesés 1x volt, akkor is csak egy 10 percre talán ...

Macccy
Alaplap már teljesen mindegy amennyire tudom, régi ún. "FAT" gépet már nem kapsz, ha esetleg az RGH módosítás (csúnya dolog!) szóba jön akkor meg az új "Slim" gépeket mind lehet már módosítani. Azok az idõk meg már vagy 4 éve elmúltak, amikor a magasabb hibaszázalékú alaplapoktól kellett félni. Ma már kábé annyi esélye van, hogy bekrepáljon mint bármelyik ht elektronikának ...

Macccy
Persze hogy eléggé siet, hiszen a PS3-ban több potenciál van még!

köszi!

Azon belül fontos az alaplap vagy hasonlók vagy teljesen mindegy?
grebber
Hm a Sony eléggé siet nemsokára felfedi a PS4-et!
Várjuk szeretettel!

Next PC upgrade: 2022

orichalcos
Slim 250gb-os verziót vegyél.

Kinectet azt te tudod hogy kell-e. Engem pl hidegen hagy.

Sziasztok!

Rövid kérdésem lenne. Ha most szeretnék Xboxot venni milyet érdemes?
250 GB és melyik verzió vagy ez mindegy(fent lehet látni párat)? Szerintetek érdemes hozzá kinect-et venni vagy ráér késõbb ha nagyon kell?

Elõre is kösz
Norbi
orichalcos

Macccy
Jópofa. A spéci játékpakk kerül ~56 ezer papírba, vagy csak az óra?

Macccy
Mi ez a zöldség, ilyet linkelned se kéne!? "Napokon belül (jujujujj) debütál a PS4" ... "mert a PS3-ban még azé több potenciál van??" Ez így kiadja? Tehát akkora fasza, hogy inkább elõbb le is váltják? Reszket a japók ujja a média-ravaszon?? Ezt is valami fészbúk blogger írta háztartástan órán a PH!-ra! Ez történik amikor már nem csak igazi újságírók (már régóta nem) írnak cikkeket, hanem minden Ödönke kinyílhat az internépnek! 😄

Macccy
Igen. Matchmake keretében csak korlátozott játék van online, most újra az aktuális epizódok a korlát ...

Sziasztok
Valaki játszik a halo 4-el ?
Az lenne a kérdésem , hogy a spartan ops módban , online coop-ban hogy lehet tolni a régi részeket, mert amióta kijöttek az új epizódók, csak azokat ajánla fel. Csak invitálással lehet a régi epizódoknál ?
snake200
Itt is köszönöm 😄

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

arty
legolcsóbb használható megoldás x360-hoz

290 EUR, 2 év garival. 85ezer, g25öd eladod 35ért, 50bõl megvagy. mûködik mindennel.
másik topikban ahova beírtad, válaszoltam h miért nem jó az elgondolásod.

Forza.

snake200
Üdv Urak!

Kérdésem a következö : Logitech G25 kormányt szeretnék öszekötni xbox 360-al böngégszgetve talátam ezt : http://www.konzoluzlet.hu/1_5-xbox-360-kabelek/371-ps2-gamepad-atalakito-kabel-xbox-360-ps3.html ( már ha egyáltalán kapok egyáltalán ilyet ) tehát ezzel megoldható-e? néztem az XCM átalakitót is de nem tul ocó sajna :S. Esetleg más okos tipp?

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Biztos...
Ahogy most is leáldozott ebben a generációban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Napokon belül debütál a PlayStation 4?

"mindkettejük célja az, hogy amíg csak lehet, addig az utolsó cseppet is kipréseljék a jelenlegi generációból, és ha csak a hardvert nézzük, akkor a PS3-ban azért több potenciál van."

Xbox-nak leáldozott!!!444

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
jaígyoké 😊

Forza.

orichalcos
Hát az utolsó mondatod az big lol.

Más.

Ez de király.

Macccy
De van egy öt (5) éves konfig egy húsz (20) kilós házban egy szobával és kb 8 kábelméterrel arrébb amivel régen annyit hokiztam videózásra, hogy kihullott a hátszõröm! Uhh ráadásul abban a pre-hdmi korszakban még cerka vastag Barátság koax vezetéken pumpáltam át a filmet a tv-re, három kábelen! Kényelmetlen és szar. Munkahelyen kívül nem szívesen érintek PC-t csak ha lejött a filmem torrentrõl, faszom se akar mozigépészkedni a 400 wattos trafóházzal amikor ott van a Tv-ben ...

A minap felmentem "konzolozni" a PC-s haverhez, feltört játék, Langyitech kontroller és egy PC amiben a videokártya árából vehetne egy alap PS3-at vagy egy fullos Xboxot! (a hangsúly a feltörtön van, nem a személyes preferenciát szidom) Mutatja a FarCry3-at, beállítgat, há mondom "Eeez eddig nem túl konzolos" - nevetünk. Eltalálja az optimális beállítást, én fejben már végigvittem a szigetet, elkezd artifactolni a kép, mondja hogy "A legutóbbi driver óta ..." - na mondom neki "Háát ez sem túl konzolos" 😄 Tegnapelõtt DMC dettó ... De amúgy táblázatkezelni meg adminkodni még jó! 😄

Jah, amúgy megcsináltam a TV hekkelést közben! Sikerüült, multimediás tévét csináltam a 3 éves tévémbõl egy jackdugó+drót+megbontott távirányító LEDje és egy diszkókirályos zene segítségével!! Zuzu odáig lenne érte ... Bzzz - mmm - zzzz - íííí 😄

arty
pécéd sincs? 😉

Forza.

DarkSector
De közrejátszik, ha coop, akkor kapásból nekem szar. 😄

DarkSector
Ja ha multiplayer akkor nem szóltam, azt hittem kámpányos volt.

orichalcos
Álien csak a multiban lesz errõl volt már szó.

TV-s cucchoz meg lol. 😄

Macccy
2013-ban ugye nem hitted, hogy kiadnak egy single only játékot? Ez meg co-op, ne aggódj már!
Nem emiatt lesz szar ha szar lesz ...

Macccy
Az Élien nem lesz 4 fõs hent ha nem akarod(drop-in, drop-out), ez a videó ez TUTI, hogy multiplayer volt! Hogy miért, a kérdés remek: azért mert az Alien-ek képességeit is taglalta, ergo ez nem a single kampány amit Te egyedül fogsz végigsétálni! Csak arra figyelj, hogy a herb-eket szedd össze a hidrokertbõl és mielõtt lõni kezdesz feltétlen állj meg, úgy parásabb! 😛

DarkSector
Nem azt írtam hogy a végleges játék lesz szar, azt nem tudni.
De a videó inkább elvette a kedvem mint fordítva, ehhez képest az alien vs predator egy istenjáték...legalább egyedül mentél jórészt és parás volt nem ömlött a szar a nyakadba...mert a videóban csak ez van...de lehet pont bevágták a sok csapatos mészárlást.

KB hogy mindenki értse, olyan mintha egymás mellé tennénk a RE6-ot (AvsP) meg az ORC-t (Ez a videó), az ORC az egy fos.

DarkSector
Nem értem az összefüggést a mondandódban. 😄

A Metal ha már felhoztad egy single játék, egy H&S ...tudod ott ez a lényeg, a kaszabolás.
Alien-rõl meg csak azt hittem hogy egy normál FPS lesz...nem 4 fõs hent.

Egy H&S meg egy L4D közt van eltérés.

Macccy
Van médialejátszóm? Van HTPC-m?? ... Jaa ... várj, de hiszen nincs. Hmm ... Now what?
Szerintem így ki fog váltani bármilyen lejátszót amim nincs és nem is akarok! 😉

Macccy
Szerinted a biszex ninja mit kaszabol, élõ, lélegzõ játékosokat indokínából? ... ssszameg most lespoilereztem, bocs!
Különben sem értem még most sem mi a bajod, tegnap még az volt a gond, hogy Colonial-ban a játékos karakter alienek támadják a csapatosan csekkpointokhoz mozgó gyalogokat, ki-ki saját kasztjának képességét bevetve. Most meg az a riadalom, hogy az L4D szar mer botokat lõsz benne?!
Feladom ... :/

A 14 órát az én nyomi játékmódomban nézd, lehet aki jobb játékos annak sokkal kevesebb. Szinte egyszer sem futottam elõre, csak szép lassan. Úgy a háromnegyede játszódik a bolygón(a megérkezés oda is látványos nagyon). A játék nagy része szûk folyosókon vagy barlangokban játszódik. Vannak ajtók ahova csak co-op módban lehet bemenni, azt nem tom milyen, biztos jó lehet.
DarkSector
Ha maga a stílus nem tetszik, akkor nem fogod kedvelni.
Amúgy az eddigi legdurvább H&S ami létezik, nem hiába Konami játék.
Annyi hogy nincs benne sok blúr meg szirszar effekt, cserébe ami van az nem rece-fice , gyors és minden figura-elem "cool" benne.
Mármint nem csak objektumok egymás tetején.

Jó a csajnak a kis golyói a 3 kezükkel kicsit furán hathat, de a többi karakter-kutya meg minden ellenfél normálisan meg van csinálva.
Meg a sem utolsó hogy majdnem minden szétverhetõ.

A többi izlés kérdése. 😊

DarkSector
Azért emlegetem mert nem tetszik, másnak a cod nem tetszik, az azzal példázgat, akkora idiótaság mind 2, csak L4D annyival szarabb hogy botokat lõsz benne.

arty
és a hekk után ki fog tudni váltani egy médialejátszót/htpct a tv? nem.
felesleges erõlködés szvsz 😊

Forza.

Macccy
Amúgy ez mókás, mert erre is most jövök rá 2 és fél év után, hogy van ilyen és a Just Scan képmódot is a héten állítottam be <#vigyor> ... Better late than never

Macccy
Ööö, na hát elmondom hogy van:
szóval ez az LG tévé 95 ezeré' hardware-bõl tudta már 2009 közepén ezt a multimédia dolgot, csak hát a típusjelzés (és ezzel az árcédula) sokszínûsége megkövetelte az USB storage funkció korlátozását 'service only' célra. Na ezt lehet kiiktatni több féle módszerrel:
1.) firmware up/downgrade 3.15-re, ott gombokkal elõhozni a szervíz menüt majd ott átbillenteni a megfelelõ beállításokat
2.) szervíz vagy univerzális távirányítóval a megfelelõ jellel elõcsalni a fenti menüt
3.) RS-232 porton keresztül egy kattintással elõhozni a menüt
4.) - beszarsz - egy 3.5 jack dugó végû sztereó kábel és egy közönséges infra LED, valamint egy megfelelõen megkomponált wav file segítségével villantani a TVnek és ... elõhozni a szervíz menüt! 😊

Ezek után amúgy elvileg nagyon durva multimédia képessége lesz, legalábbis egy olcsó tévéhez és a boxhoz képest! Lejátszott formátumok és fájltípusok:
- .dat, .mpg, .mpeg, .vob, .mp4, .mkv, .avi, .divx (DivX3.11, 4.12, 5.x, DivX6, Xvid1.01-1.10 beta-2, Mpeg-1, Mpeg-1, Mpeg-4 és H.264/AVC)
- Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM és HEAAC audió formátumok
- .smi, .srt, .sub, .ass, .txt és .psb típusú feliratok
Maximális file méret felmehet 30 GB-ig, a videó bitráta pedig 20 Mbps-ig.
Én meg ezeknek felét nem értem ... 😊

orichalcos
Hackeled a tv-t? Na széép. 😄 (hogyan is pontosan? 😛 )

Macccy
De csak a vége lett igazán jó, nem? Mármint elõtte mondtad, hogy nem annyira jó meg hogy idegesítõ a sok rém.
Co-op nem is próbáltad ki az idegbeteg partnerrel? Arra lennék kíváncsi úgy mennyire jó, mert mi pl. egyik haverral sûrûn zúzunk co-op játékokat