XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
bluesfool, TaRka94: UK régióval vagyok 2010 április óta, eleve ezzel regeltem így nálam elérhetõ ez az XBOX Live Rewards játék. Oriic nem tudom nálad melyik beállítás miatt nem hitte el, hogy "kiköltöztél"

rewards.xbox.com/

Itt ugyanazzal a reggel be tudtok menni, mint amivel a Live! fiókotokat használjátok. Havonta van kérdõív (survey) azt végigpöttyözve kapsz 20 MS pontot havonta. Ez l*fasz, de sok kicsi ugye ... Aztán évfordulón is néha dobnak 50 pöttyöt, vagy pl nekem most volt a szülinapom, arra is kaptam tõlük. Ha elõfizetsz Live! -ra, ha meghosszabítod (havi lájvosok elõnyben) arra is kapsz. Idõnként van egyéb extra pontra lehetõség is, ilyen volt a HALO 4 rewardz Novemberben illetve 2011 nyarán is volt egy amirõl tudok ... Persze ezekhez õrültnek és/vagy masszív gémernek kell lenni!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

úgyvan
Macccy
<#vigyor><#vigyor><#vigyor> Jólbeszéltél Hézusz'!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
>Valamint azt mondom . hogy mi boxosok tartsunk össze

Ámen fekete testvéreim! ÁMEN!

Adversus solem ne loquitor

Sziasztok,
Engem is érdekel hogy lehet ms pontot szerezni , ezzel a reward dologgal?
Valamint azt mondom . hogy mi boxosok tartsunk össze , aki igy gondolja az vegye fel a gamertagomat : Samplesylars
orichalcos
Azt hogy csináltad? :D

UK lettem végül, éééés kiírja hogy régiómban nem elérhetõ a Reward program. :( Fuuuuuu....

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Nekem is összejött 220,de ÉN semmit ,de semmit nem tettem érte csak jöttek...2x50+120
TaRka0107
Mit jelent ez pontosan hogy 700 MS pontot kapartál össze?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Macccy
Uk
Gyere Albionba te is :) Amúgy én tavaly ~700 MSpontot kapartam össze rewardsszal, ami bár vicces érték egy évre, de mégis ajándék vót'! :)

arty
uk

Forza.

orichalcos
Gyors kérdés. Migrálni fogok, mit ajánlotok? UK vagy US? Érdekel mégis csak ez az Live Rewards program.

orichalcos
Köszi, kezdtem beparázni hogy gépemmel van valami. Mondjuk garis, de akkor is.

A betak alatt sokszor szokott fagyni. Crysis 2 beta, Battlefield 3 beta, mindketto kozben rengeteget fagyott nalam.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

teddymac
aliensbõl nem várható multi demo ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Macccy
Nem, de egyelõre a második fele se, már ami a javuló képminõséget illeti. Kapcsolgattam ezt a 'Just Scan'-t On-Off-On-Off ... néztem közelrõl a dashboardon, Halo4 -ben, de még nem láttam a pixelhelyes különbséget. Talán egyetlen helyen, a nagyon kontrasztos fehér betû és sötétkék háttér találkozásánál, talán.

arty
sajnos a gyártók "biztosra" akarnak menni, nehogy fekete kereted legyen ... és ezzel rontják a képminõséget :)
de akkor téged ez már nem érint :)

Forza.

Tatyla
Ne higgy neki, elég változatos ö neki semmi játék nem olyan mint a normál halandó játékosnak :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Rosszul hitted. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nebassz, én meg azt hittem lesz benne taktikai stratégiázás is! <#vigyor> Eehhh p.csába akkor nem is kell!

DarkSector
Akkor jó, nem lövök le poént vele, ugyanez ismétlõdik majd 20x. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Kettõt végig. A híradós faszi volt a legállatabb! Plusz a demóban azt a kamerás városit, de az nem teljes. Én mondom ez a játék irtó nagy fun lett, nem hittem volna ... <#vigyor>

Totti5
elõrendelt játékot itthoni boltból mikor küldik ki? megjelenés napján, vagy másnap?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
DMC-ben hány mission-t toltál le haverodnál összvissz? :)

DarkSector
Ja azzal valóban nem szabad. :D

Macccy
Aha, értem mire gondolsz, hát marad a HDMI. Amúgy érdekes, hogy ezt az 'Overscan' -t keresve csak most találtam meg, sose gondoltam hogy aktív lenne ilyesmi és TÉNYLEG! <#vigyor0> Ez az LG 32" úgy hívja, hogy 'Levágás nélkül' ... és így már végre 100% rálátásom van a renderelt képre! (ez rímelt)

grebber
A halhatatlan atomjaiból is regenerálodó lénnyel egyszer sem állok le harcolni elfutok inkább.

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Az nem semmi, pedig egy mancsomon meg tudom számolni a 3 év alatt hányszor fordult elõ fagyás! Bár az is igaz, hogy nem is fordult meg talán 35-40-nél több játék benne ... <#miaz>

gduck
Nekem eddig stabil

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

orichalcos
Pf, Crysis 3 multi alatt 2x fagyott le boxom. :(

Macccy
Az ilyenen énis rendszeresen felkapom a vizet, ha ilyen megoldás van - fõleg Normal nehézségen - akkor az szerintem is tervezési hiba és NEM azért, mert el kell butulni a játékokkal, hanem azért mert a Normal/Casual nehézség az ne legyen ilyen. Vannak játékok amiket szeretek nehéz fokozaton letolni pl. Alan Wake vagy co-op a Halo 4 ... De amikor egyedül megb*szódok annyi ellen jön egyszerre és a történetet, narrálást, látványt élvezni nincs idõm mert nem látom merre vagyok arccal, na az már erõsen szar!

Ettõl mondjuk még a DS3 -at is kipróbálnám co-op majd.

Úúúúúú de most ez a DEVIL MAY CRY hát ez ... ez ... ez valami fenomenális! Amint lemegy az ára 15 GBP köré én megveszem! Demót már kétszer letoltam, gyûjtögetés, harc remek, a poénok is adják! Szomszéd srác PC-n tolja, ott is kipróbáltam kontrollerrel, nagyon nagy! <#vigyor>

DarkSector
Nem volt elég töltény?

Én is ilyesmi, de szerinted ez így van jól? Hát egy francokat!
grebber
Konkrétan annál a résznél amit említesz én is haltam vagy 5ször mert leálltam velük harcolni.De miután beláttam ha futok akkor jó vagyok csak köröztem a lépcsõknél amíg megjött a lift :D

Aham. Ja. Biztos. Nem tartom magam értelmi fogyatékosnak, sem retardáltnak, viszont lehet valamit én csinálok szarul, amikor két regeneráló és vagy 5 másik szörny jön egyszerre miközben várni kell a liftre. Kb egy órámba telt. Hagyámá, ebbe mi a jó? Vagy az a mellékküldetés mikor robbantgat a faszi és hordában jönnek(hacsak nem keresed meg a bombákat a falon)? Megcsináltam, de frusztráló. Kurvára nem szórakoztat. De tudom, ti hardon simán végignyomjátok, félszemmel.
grebber
Nyomi mod az a normál nálad? Mert én normálon tolom és egyáltalán nem nehéz! (Chapter 12be vagyok)

A 2. rész normálon min 2x nehezebb volt pedig azt pc-n toltam!

DarkSector
jogos :P

Botond
5 eur PC-re, az több pénz. :)
Hát srácok. Ez a Dead Space 3 a 6-os fejezettõl egy katasztrófa. Gagyi rohanás, hullámokban jönnek a szörnyikék, regenerálódó borzalmak, amit a második részben is utáltam. Nyomi módban is nehéz. Mikor fogják fel, hogy EZ ÍGY NEM SZÓRAKOZTATÓ. Ez így szar, abba is hagytam, totál elment tõle a kedvem.
DarkSector
Csak? :D

Botond
Na most meg EA akció. Dragon age 2 csak 1k.
DarkSector
Ezért sem fizetek elõ GOLD-ra.

TDC Geronimo
De ótvar ez a crysis 3 multi beta. Ugyanazokkal a hibákkal, amik voltak kb 2 éve, ugyanaz a game. Szerintem még rondább is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gduck
Köszi! Vicces, hogy a hivatalos oldalon lévõ link meg nem mûködik...

Már tölthetõ a CrysisŸ 3 MP Open Beta:
Crysis 3 Open Beta @ Xbox LIVE

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Miért lenne egyedi? Omega dlc-t még végig sem toltam, bár fent van. Minden mentésem pendrive-on van, oda adtam meg a mentést DS3-ban is, és checking saved games... és megtalálta.
gduck
Ne felejtsétek el, ma Crysis 3 Open beta ;) A linken egy kis tutorial :)

arty
izlés, készülék(tv) és készülékbeállítás kérdése :)

vga: kevésbé kontúros élek, kevesebb aliasing, de enyhén homályabb kép
hdmi: ennek ellenkezõje :)

oversan a legtöbb tévén kikapcsolható (egyébként azt jelenti, amikor az xboxod képe a tévén benagyitva jelenik meg, azaz a szélek kilógnak a látható tartományból), ezt érdemes is megtenni. ami még fontos, hogy az xbox dashboardon a tévéd felbontását lõdd be, általában(!) az adja a legjobb képet

ez lehet minden bemeneten, nem csak hdmin - készülékfüggõ

Forza.

arty
az egymással küzdést a végén már lelõtték egy coop játékban,
Splinter Cell conviction-ban,
hogy egész pontos legyek :)

Forza.

Macccy
Aloha

Lehet már volt itt téma - bocsi ha igen - de egy messzi messzi galaxisban én még csak most olvastam réges régrõl egy ilyet, hogy a VGA kábellel jobb képminõséget lehet elérni, mint egy HDMI kábellel!? Merthogy valami "overscan" nevû általam nem igazán ismert jelenség állna fent (?) amikor a HDMI -n keresztül kapja a jelet a TV és hogy ezt a TV csinálja, de amikor a VGA csatlakozón, akkor viszont királyság és hozsánna, mert akkor 1 in 1 tolja ki az Xbox a felbontást "pixelhelyesen" a TV -re és a TV ezen semmit sem változtat.

Na most engem ez érdekelne, hogy ezmost tééééényleeeeg ...? <#vigyor>
Vagy ez már lerágott csont és régi marhaság?

DarkSector
Mert nekem nem ugyanaz a mentésed mint VG-nek neki egyedi mentése van. :D