XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Splinter Cell Conviction - 3.500 Ft
Brütal Legend - 3.000 Ft
Forza Motorsport 3 Ultimate - 3.000 Ft
Darksiders - 3.000 Ft
Mindegyik teljesen hibátlan, garantáltan karcmentes mind a doboz, mind a lemez(ek)!
Posta a mindenkori, személyesen kézbeadom dél-buda környékén!
(bocs a reklámért srácok)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na majd az .mkv tesztelés még hátra van mert azoktól ódzkodok: egyrészt ha film kell türelmetlen vagyok és még 2 MB/s nettel is eltart egy ideig a 16 GB-t leszívni, másrészt eddig az LG hack elõtt ugye lukra futás volt nekem .mkv nézni mert az Xbox nem támogatja. De most teszthét jön 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az IR hekket én is ismerem, a szürkeimportos tévéket csak azzal lehet keleteu-s régiókódra tenni, és term. az enyém is webshopból van...
A "Friendly Publicity" illetve a 'Making new friends" Achievementshez?
Szerintem nagy HALO fan a csaj, NA KÉREM ITT látszik, hogy ez az epikus háborús széria mennyi érzelmet és tartalmat hordoz! Respect Bungie ... Respect 343 ... Respect énekescsaj
My streams: https://beam.pro/oriic
Írd le spoilerben mik voltak a gyakorlati problémák, megnézem mennyi áll fenn ennél az LG-nél. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy nem érhet fel egy 15-30 ezres kisgéppel, de ez nem kér enni, ingyen volt (10 perc volt az Öveges professzor féle infra hack 😊 és a box szándékosan korlátozott médiás képességeinél állítólag jobb. Még egy méter optikai kábelt kell majd vennem, hogy az 5.1 kijöjjön a tévébõl bele a jó kis Pio-ba.
Jaés mi az az xbmc? ... egy eXtra Bögyös MaCa? 😊)
Sajnos kurvasok a gyakorlati porbléma vele. Elég sok filmnél futottam szopásba, úgyhogy végül felbasztam egy XBMC-t egy kis genyóra. Problem solved.
/és ez még akkor volt, amikor az összes tv samu volt itthon, amiben lényegesen jobb a lejátzó, azóta lecseréltem a plazmát egy passzív lg-re, annál már meg sem próbálkoztam evvel.
"Thanks for your patience during the recent Cloud Saved Games service issue. We apologize for the inconvenience and have applied a free one-month extension to your Xbox LIVE Gold membership. Game on!"
😊 És a poén, hogy nálam észrevehetõ kiesés 1x volt, akkor is csak egy 10 percre talán ...

Azon belül fontos az alaplap vagy hasonlók vagy teljesen mindegy?
Kinectet azt te tudod hogy kell-e. Engem pl hidegen hagy.
Rövid kérdésem lenne. Ha most szeretnék Xboxot venni milyet érdemes?
250 GB és melyik verzió vagy ez mindegy(fent lehet látni párat)? Szerintetek érdemes hozzá kinect-et venni vagy ráér késõbb ha nagyon kell?
Elõre is kösz
Norbi
Valaki játszik a halo 4-el ?
Az lenne a kérdésem , hogy a spartan ops módban , online coop-ban hogy lehet tolni a régi részeket, mert amióta kijöttek az új epizódók, csak azokat ajánla fel. Csak invitálással lehet a régi epizódoknál ?
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
290 EUR, 2 év garival. 85ezer, g25öd eladod 35ért, 50bõl megvagy. mûködik mindennel.
másik topikban ahova beírtad, válaszoltam h miért nem jó az elgondolásod.
Forza.
Kérdésem a következö : Logitech G25 kormányt szeretnék öszekötni xbox 360-al böngégszgetve talátam ezt : http://www.konzoluzlet.hu/1_5-xbox-360-kabelek/371-ps2-gamepad-atalakito-kabel-xbox-360-ps3.html ( már ha egyáltalán kapok egyáltalán ilyet ) tehát ezzel megoldható-e? néztem az XCM átalakitót is de nem tul ocó sajna :S. Esetleg más okos tipp?
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ahogy most is leáldozott ebben a generációban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"mindkettejük célja az, hogy amíg csak lehet, addig az utolsó cseppet is kipréseljék a jelenlegi generációból, és ha csak a hardvert nézzük, akkor a PS3-ban azért több potenciál van."
Xbox-nak leáldozott!!!444
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jah, amúgy megcsináltam a TV hekkelést közben! Sikerüült, multimediás tévét csináltam a 3 éves tévémbõl egy jackdugó+drót+megbontott távirányító LEDje és egy diszkókirályos zene segítségével!! Zuzu odáig lenne érte ... Bzzz - mmm - zzzz - íííí 😄
TV-s cucchoz meg lol. 😄
Nem emiatt lesz szar ha szar lesz ...
De a videó inkább elvette a kedvem mint fordítva, ehhez képest az alien vs predator egy istenjáték...legalább egyedül mentél jórészt és parás volt nem ömlött a szar a nyakadba...mert a videóban csak ez van...de lehet pont bevágták a sok csapatos mészárlást.
KB hogy mindenki értse, olyan mintha egymás mellé tennénk a RE6-ot (AvsP) meg az ORC-t (Ez a videó), az ORC az egy fos.
A Metal ha már felhoztad egy single játék, egy H&S ...tudod ott ez a lényeg, a kaszabolás.
Alien-rõl meg csak azt hittem hogy egy normál FPS lesz...nem 4 fõs hent.
Egy H&S meg egy L4D közt van eltérés.
Szerintem így ki fog váltani bármilyen lejátszót amim nincs és nem is akarok! 😉
Különben sem értem még most sem mi a bajod, tegnap még az volt a gond, hogy Colonial-ban a játékos karakter alienek támadják a csapatosan csekkpointokhoz mozgó gyalogokat, ki-ki saját kasztjának képességét bevetve. Most meg az a riadalom, hogy az L4D szar mer botokat lõsz benne?!
Feladom ... :/
Amúgy az eddigi legdurvább H&S ami létezik, nem hiába Konami játék.
Annyi hogy nincs benne sok blúr meg szirszar effekt, cserébe ami van az nem rece-fice , gyors és minden figura-elem "cool" benne.
Mármint nem csak objektumok egymás tetején.
Jó a csajnak a kis golyói a 3 kezükkel kicsit furán hathat, de a többi karakter-kutya meg minden ellenfél normálisan meg van csinálva.
Meg a sem utolsó hogy majdnem minden szétverhetõ.
A többi izlés kérdése. 😊
felesleges erõlködés szvsz 😊
Forza.
1.) firmware up/downgrade 3.15-re, ott gombokkal elõhozni a szervíz menüt majd ott átbillenteni a megfelelõ beállításokat
2.) szervíz vagy univerzális távirányítóval a megfelelõ jellel elõcsalni a fenti menüt
3.) RS-232 porton keresztül egy kattintással elõhozni a menüt
4.) - beszarsz - egy 3.5 jack dugó végû sztereó kábel és egy közönséges infra LED, valamint egy megfelelõen megkomponált wav file segítségével villantani a TVnek és ... elõhozni a szervíz menüt! 😊
Ezek után amúgy elvileg nagyon durva multimédia képessége lesz, legalábbis egy olcsó tévéhez és a boxhoz képest! Lejátszott formátumok és fájltípusok:
- .dat, .mpg, .mpeg, .vob, .mp4, .mkv, .avi, .divx (DivX3.11, 4.12, 5.x, DivX6, Xvid1.01-1.10 beta-2, Mpeg-1, Mpeg-1, Mpeg-4 és H.264/AVC)
- Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM és HEAAC audió formátumok
- .smi, .srt, .sub, .ass, .txt és .psb típusú feliratok
Maximális file méret felmehet 30 GB-ig, a videó bitráta pedig 20 Mbps-ig.
Én meg ezeknek felét nem értem ... 😊
Co-op nem is próbáltad ki az idegbeteg partnerrel? Arra lennék kíváncsi úgy mennyire jó, mert mi pl. egyik haverral sûrûn zúzunk co-op játékokat