XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigtoltam Dead Space 3. Kicsit több mint 14 óra volt. Az utolsó 5 fejezet brutálisan jó, fõleg az utolsó. Nem bírtam abbahagyni. <#guluszem1> Kicsit beszédültem a végsõ harcnál, nagy tv-n, közelrõl elég meredek. Felirat végét megvárni! <#merges2> (ja, és itt is volt "this is it", mint a Mass Effect 3 végén)...
Macccy
Nekem még csak akkor volt vele bajom (zabos voltam kurvára) amikor ilyen régió/regisztráció dolgok miatt niggernek néztek és nem használhattam ki valami akciót vagy appot! Ott van elõttem a mézes mackó tile, de én nem kapok belõle! <#hehe>

Hmmm ... Most olvasom, hogy a hûséges paripa LG 32LH3000 tv amit még 2010 májusban vettem (95e pénzért legolcsóbbak közt volt) az egy icipici USB hackeléssel le tud játszani többféle videó és zene formátumot, mint az XBOX <#vigyor> sõt még 1080p mkv-t is!
Én nem bántom a boxot mert jó játszani, de ez már többször kiderült, hogy a videjózásra sokszor nagyon nem alkalmas. Meg is csinálom ezt a hekkelést holnap

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Eddig 1etlen 1szer volt bajom az UK profillal,mégpedig az hogy BF3 hoz amikor megjelent nem lehetett multy passt megvenni ,mert régiozárat írt ki.Viszont most meg multhéten engedte...(lehet akkor is csak az volt a baj hogy megjelenés elõt akartam megvenni),bár ez máskor se szokott akadály lenni.<#nevetes1>
Harlekin
ironikus volt... eszembe sincs magyarra jönni.
Macccy
Én csináltam egy bajuszos szittya avatáros magyar accountot is, de azon kívül, hogy kipróbáltam ettõl magyar lesz e a Wicser2 felirata (nem) én sem profitáltam belõle. De nem baj, fõ a nacionalitás! 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Ugyan már,dark csupán 1 kifordított világban él...egyedül...<#nevetes1>
Harlekin
Ne legyél türelmetlen,és ha mégse lesz(de lesz) reward akkor is mi történik semmi,eddig amúgy se volt most meg szimplán nem lesz.Ellenben jó pár dologgal több lesz...Vagy nem ,mert majd itt jönnek olyanok akik megmondják,hogy a Magyar sokkal jobb mint a szar UK v. bármi más...<#kacsint><#nevetes1>
Macccy
Téged gyerekként bizalmasan simogatott Gabe 'Pocak' Newell azért fújsz a Valve-ra meg a Left4Dead-re? 😄 Nem fogod elhinni de multis mókában rohadtsokan kajálják azt a két játékot! Vagy nem értem mit vártál, milyen lesz az Aliens multi? Free-for-all jobb lenne választható skinekkel, Marine vs Marine, vagy Xeno is futkozzon shotgunnal? Vagy jobb lenne ha egyedül mászkálna mindenki multiban a sötétben és véletlenszerûen ugrana elõ 1-1 alien a szellõzõbõl egy ijesztõ hegedû-sikoly kíséretében? 😊
Ez Colonial Marine(s) és nem Resident Alien.

Totti5
Hacsak nem akarsz 2700-800 forintért játékokat venni a GoDon pontokért, akkor egyetlen okot nem tudok mondani rá, mindenben visszalépés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
ooo pedig pont most gondolkodtam,hogy 5 év után átjövök magyarra...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
orichalcos
Igen arra kell várni...

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Nem tudom, sosem próbáltam.

Tinman
Értem, de nekem el sem fogadja!

Tehát nem az aktiválásával van a bajom! Elõször csak csatlakozni szeretnék, de ugye azt írja, hogy nem stimmel a régió.

Vagy erre kell várni 96 órát?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi!

Akkor már csak a rewardz témában segíts, ha tudsz... miért nem enged csatlakozni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Leáldba Arty kérdezte. Amikor átmentem megnéztem. Jelentem hogy az anno angolon megvett Lara, Shadow C., Monkey Isnalnd, Earthworm Jim HD s a többi azon nyomba letölthetõ volt és ott figyelnek a gépemen!!! s amit magyaron vettem meg abból pedig egyet töröltem teszt céljából majd letöltöttem migrált angollal. Ott van, mûködik.

Minden megy! Minden tökéletes! Aki mást mond az nem igaz!!! Nyomás vissza angol accara azt mondom...

Myselor
hát srácok kipróbáltam ezt a MGS Revengeance-t nem tetszik nekem,egész mókás a kaszabolás de amúgy nekem semmilyen a játék😊
DarkSector
Alien így a trailer szerint elég gagyi.

Alien4Dead?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

orichalcos
Ismerõs beszélt Live Rewards supporttal:

"Beszéltem Xbox Rewards részleggel, akár 96orat is igénybe vehet az account aktiválása"

DarkSector
Igen totál sajna, csak ez miatt nem éri meg jöhetsz vissza..😄
Ha ennyire egyszerû lenne én is átmennék vagy csinálnék pár magyar profilt és utána átlépegetnék. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
lol... Azt mondták tavasz. na errõl ennyit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szeptember 17-én jelenik meg a GTA V! <#nyes>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Tinman
Átettem accom UK-re.

xbox.com/en-GB/-n jelentkezek be, angol is minden.

Ott rámegyek a Rewardos témára, áttdob a rewards.xbox.com/join-now oldalra, csatlakozni, akarok, igen részt veszek, etc.

... és ezt kapom:

We're Sorry.

Unfortunately, you can't join Xbox LIVE Rewards right now. It's strictly because the program is not available in your country. Check back often as new countries are being added to the program.

Most akkor totál feleslegesen jöttem át? Ehhez VPN gányolás kell vagy mi a franc?

Sziasztok!

Fifa 12-13 Ultimate Teamhez coins eladó akár nagy mennyiségben is. lehet több millió is.
Ha érdekel keress bátran...
Tinman
Köszi!

Átlépek akkor, Rewards miatt jó volna :-)

DarkSector
Akkor ezekszerint megjavult, mert régen nem engedte leszedni, hanem csak annyi hogy ha megtartod tudtad használni.

orichalcos
Na most direkt letöröltem a Hydrophobia-t meg a Bioshock 2-t, és mindegyiknél kiírja hogy Download Again. (de tetû lassan szedi Bio2-t megint. 😞 )

Tinman
Ez az! Ezt szeretném tudni!

DarkSector
Megmarad vazze de ha letörlöd ÚJRA le engedi tölteni? 😊

orichalcos
Mé paráztatod? 😄

Tegnap váltottam HUN-ról, UK-ra, megmaradt minden GOD játékom, DLC-m. Meg acsik,Gamercore, MS pont, GOLD elõfizetés is.

Tinman
"még1x nem tudod majd leszedni live-ról."

Atyaég! Akkor maradok :-(

DarkSector
Mentsd le valahová, annyi hogy még1x nem tudod majd leszedni live-ról.

Tinman
Ha átviszem a jelenlegi FÕ HUN accom, UK-re, megszívom?

Mi lesz az eddig HUN accal vásárolt DLC és GOD játékaimmal, ha nincsenek letöltve?

Dead Space 3 fejlemények: jelenleg a 12 fejezetnél járok, alap fegyver gyakorlatilag kimaxolva, minden helyen minimum 1+damage+valami, így 2-3 lövés egy szörny normál fokozaton. Ruha kimaxolva. A többi fegyver nem izgat, felesleges. Így most jó a játék. Mellékküldetések: semmi extra dolgot nem ad a történethez, de érdemes megcsinálni. Ha a borzasztóan frusztráló részeket kihagyták volna, és valami értelmesebb dolgot tettek volna oda, akkor máshogy ítélné meg az ember a játékot, mert a grafika pazar a történet izgalmas. Az viszont egyszerûen nevetséges, hogy a fõhõs gyakorlatilag mint egy pulcsi kutya fut a volt nõje után.
DarkSector
Thx rendes vagy.
SG eredeti topikban nemrég keresett valaki ilyen kódot, asszem Tinman, de nem emlékszem.

Macccy
Srácok, íme közkézre adok egy újabb ZAVVI DISCOUNT KÓDOT! Ma azaz 31.-én este 23:59-ig érvényes és 5-20% egyszeri kedvezményre jogosít! A pontos százalékot sajnos én se tudom, mert Random Reward, de az ajándék a fontos ugye!

3384-0519-498C

Aki elviszi a kódot az k*rvára írja is ide, hogy a többiek már ne fussanak lyukra, mint én a múltkor Oriic DeadSpace3 kódjával! Köszönöm ...

DarkSector
Akkó húsleves. 😛

Macccy
Látod ... Ajánlja neked egy cimborád az XBOX Live! Gold elõfizetést és te erre hivatkozásul elõfizess a Live! -ra. A pikantériája a dolognak, hogy ez az elõfizetés szerintem UK hivatalos áron mûködik, ami nem olcsó ellenben drága (legalábbis úgy emlékszem) és PayPal regisztráció vagy Hitelkártya megadása kell hozzá.

Oriic: Tudom <#vigyor>

DarkSector
Allulról a 7.-hez mit kell tenni? 😄

orichalcos
Gonosz vagy. 😊

Reward témához:
http://gamepod.hu/dl/upc/2013-01/130993_reward.jpg

DarkSector
Nem tudom mire írjátok, ezt a slenget még nem hallottam, Vsync hiányára gondolsz?

Macccy
"nem fagy nincsenek bugok" csak a mérések és szemmértékem szerint is 30-35% -kal több screen tearing mint kéne! Vagy ezt észre se vetted? Az több mint a Far Cry 3 -nál, ami már nagy szó, Moby ennyinél már hegesztõ szemüveget húz témától függetlenül! Ez epilepsziás rohamot okoz, ha nem vigyázol! Ha figyelembe veszem, hogy minden áron 60 fps-el próbálkozott Hajime-szan számomra egy elcseszett tervezést vagy hibás demót jelent. Melyik a jobb? (a röviddel darabolás után eltûnõ részeket feature-nek tekintem)
A végleges játék és a Ti érdeketekben remélem, hogy csak a demó lett ennyire vacak. Állítólag PS3 esetén 1% alatt maradt a képtörés, tehát ezt a verziót (demót?) rontották el.

DarkSector
"Bár lehet már így is vetekedik az MGR demóval ... "

Mi a probléma a demoval? az ha valakinek a stílus nem jön be attól még a demoval semmi gond, nem fagy nincsenek bugok, minden a helyén van...

Macccy
"vagy csak nem akarnak single demóval szenvedni és kiadnak egy régi verziós szemetet" - jaja, ez van szerintem is

Amúgy persze biztos nem lesz szar a végleges, a tripla 'A' kategóriás lövölde szintet eddig jól hozták, egynek ez is tuti jó lesz.

Totti5
Még nem nagyon láttam olyan online bétát ami játszható lett volna online😊 nem tudom mi értelme van kiadni ilyen minõségben, de biztos van valami elõnye, vagy csak nem akarnak single demóval szenvedni és kiadnak egy régi verziós szemetet, de ez több vásárlót tántorít el mint szereznének vele szvsz... dice is ezt csinálta, bár õk alapból nem tudnak összerakni egy normális rendszert.

Biztos jó lesz. Crysis 1-2 is szép és jó konzolon singlébe, ez szebb lesz. PCn meg a legszebb hozzá való vassal.

Macccy
Ööö, ezt a premiernapi vétel dolgot ezt az alapján latolgatod tényleg, hogy mekkora sártenger a béta demó?? <#hehe> Kemény vagy te csoki! Bár lehet már így is vetekedik az MGR demóval ... (gonosz)

Protector: én csak holnap fogom kipróbálni, de amennyire emlékszem a Crysis 2 bétából, egy nagyon nagy sz*r volt a béta demója annak is, szerintem ez üzemszerû viselkedés! Statikus környezet biztos amiatt van, mert strippelték a fizikát belõle, báár a lag ... Egy multiplayer bétának nem pont az online játék kéne legyen a lényege? Srácok?

orichalcos
Lag, meccs indulásakor betöltõdõ textúrák, napi egyszer kifagy az egész, egyébként egész jó...Még gondolkozok hogy ez legyen premiernapos vagy a Metal Gear Rising.

The Protector
Boxosok!😊Nálatok is akkora szar a Crysis3 beta-ja?

Ps3:BAromira ocsmány,statikus környezet,720p alatti felbontás,baromi nagy lagg,szaggatás,szerintem a 30fps-t még az eget fagy földet nézve sem éri el.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TaRka0107
Értem, köszönöm a tájékoztatást!<#worship>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

orichalcos
Hát ez az. Pedig már UK accal vagyok, új dash-em is van új fülekkel, minden ok, csak hát mégsem. Állítólag 36 órát kell várnom, majd meglátjuk...