XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én majd arra leszek kíváncsi,mikor egyik másik hallucinál,mást látnak, pl egyik egy embert másik meg szörnyet 😊
Nyakamat rá, hogy majd meg kell egymással küzdeniük. Ez nem spoiler, pusztán találgatás, én nem hagynám ki 😄
PSN ID.: Beegabor
xmedia360.hu
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elore is koszonom.
Jimi Hendrix
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
My streams: https://beam.pro/oriic
2ezer ft külön, vagy egyben 6k...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
DS: Open world-öt nem értem. Vannak mellék küldetések ahol a kis "ûr reléddel" el tudsz menni más "roncsokra" kutakodni. De én ez nem nevezném open worldnek! Sajnos a legtöbb helyszín mindig ugyanaz, oda vissza meg kell járni. Kicsit lehettek volna kreatívabbak is,de hát EA!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Semmit nem kérdeznék, csak 1 dolog érdekel, igaz hogy egyrészt "open world"?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itt a forumon régebben valami olyat olvastam, hogy az uj dashal már lehet netezni, böngészni? Ha igen, mennyire enged? Forumozni, oldalvideok (pl. gametrailers.com) lejátszása? Googlezás? Képek fájlok lementése? Billegeret lehet csatlakoztatni (usb)?
Köszi aki válaszol!
Forza.
Adversus solem ne loquitor
SLIM a cucc, nincs már garancia. Meg szeretném pucolni, de szerszám hiányban szenvedek.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kratos meg ... Baró az is, de ahogy mondod, igen ... Olyan CGI kábé mint egy Hihetetlen Család, kicsit cartoon stílus, gyurmafigura! 😄
De majd az is kell!
Azt hittem ezt már megbeszéltük és lezártuk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet én is csak tagadok és közben ezt a stílust akarjuk mi mind? .... Ööö, nem, nemhiszem! 😊
A kép amit korábban betettem semennyire sem fotosoppolt szar, sem nem a tevérõl lett lefotózva ...! Egy screenshot az egyik in-game átvezetõbõl. Igen. De ha még mindig hasonlítgatni akarsz keress olyan képet ahol David 'Raiden' Bowie is egy in-game átvezetõben répáz valami robotot aztán tessék az egyenlõ feltételek, mindkettõt a box számolja ki.
Én nem fogok elmenni ebbe az irányba, mert már belefáradtam meg nincs is munkám nekem egyik játékban sem, plusz lehet a robotnindzsás japán szarok iránt érzett ellenszenvem is bejátszik ...
A kard is fasza, majd meglátom hogy lesz addigra pízem.
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-01/217403_sqbtft9.jpg
Nem is a játékot veszem meg hanem a zene az albumot ha kiadnak egyet a játék zenéivel.
************************************************************************************************************************
Iszonyú nagy spoiler...fasza lesz ez! 😊
Az a dagi fickó hogy néz ki basszus a napelemekkel a hátán!!! 😄
Nincsen benne 1 karakter sem amire azt mondanám hogy hülyén néz ki vagy béna...
Ez nem spoiler:
Zenék is kiválóak, íme az egyik st, a demoban lévõ fõellenség alatt ami szólt! <#eljen>#eljen>
LÁTTA VALAKI A CASSHERN-T? NA EZ ARRA HAJAZ! Olyan mintha Remix-elték volna

************************************************************************************************************************
Amúgy érdekes mert ekkor lettem figyelmes hogy az EGÉSZ játékban nincs tûz.
Egy baszott fáklyát sem látni.
Darksiders 2-õben is mondtam régen hogy szar a fa kidolgozottsága, ettõl még a játék baró de nem hazudtam...