XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nekem van egy végigvitt ME3 mentésem, mégsem adott semmit 😞

PSN ID.: Beegabor

Seth
A 2. játékos vele van,de ugyanazok a pályák, csak egyes bejátszások kicsit másképp alakulnak,mivel ugye ott van melletted a tag, nameg böködik is egymást rendesen odaszólogatnak 😄
Én majd arra leszek kíváncsi,mikor egyik másik hallucinál,mást látnak, pl egyik egy embert másik meg szörnyet 😊
Nyakamat rá, hogy majd meg kell egymással küzdeniük. Ez nem spoiler, pusztán találgatás, én nem hagynám ki 😄

Sehonnan még. A N7 ruha alapból benne van, ha megtalálja ME3 save-filet. Így most még csak kettõ van, de a választásnál van még vagy 10 hely. Amúgy a co-op tök jó lehet. A másik, sebhelyes arcú történetét lehet végigkövetni, nem?
Seth
ruhákat honnan szedted?

Nagyon tetszik Dead Space 3, nehéz abbahagyni! Én most N7 ruhában vagyok, mert az cool. Ruha dlc hegyek lesznek(bal oldalt szinte virít a sok üres rész), és mellék dlc hegyek("ûrhajó liftben" választható)... csodás lesz.
davidka003
Wadarr a legjobb.
xmedia360.hu

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

3 ledes hibaval kapcsolatban valaki tud ajanlani egy helyet ahova erdemes vinni?(1hete vettem egy hasznalt hutesmodositott xboxot).Vagy erdemes hazilag javitani?,ha valaki tud ezzel kapcsoltba is otletet mondani.
Elore is koszonom.

Jimi Hendrix

davidka003
Minek elõrendelni? Majd megveszed akkor ha már páran végignyomták és elmondták róla a véleményüket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Örm
Szerintetek várható megjelenés elõtti Dead Space 3 és Alien Colonial Marines értékelés a nagy nemzetközi oldalakon? Ha jó értékelést kapnak akkor mindkettõt szeretném elõrendelni!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

orichalcos
A Halo 3 és Wars elsõ kiadás, az ODST és Reach Bundle kiadás.

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Milyen kiadások ezek? Classic vagy elsõ kiadás?

orichalcos
Halo pakk Akcióm: Halo3, ODST, Reach, Wars.
2ezer ft külön, vagy egyben 6k...

DarkSector
macsetta elég bután néz ki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem lesz ez olyan rövid mint mondták! 3 óra 40 perc és Chapter 6 és 19 van!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akkor 8-10 órás lehet kb,de majd kiderül!

DS: Open world-öt nem értem. Vannak mellék küldetések ahol a kis "ûr reléddel" el tudsz menni más "roncsokra" kutakodni. De én ez nem nevezném open worldnek! Sajnos a legtöbb helyszín mindig ugyanaz, oda vissza meg kell járni. Kicsit lehettek volna kreatívabbak is,de hát EA!

Macccy
Na mondtátok, hát kipróbáltam a DMC demót. Marhajo buli és szép is. A macskakõ textúra olyan amit azt hittem csak csoda dx16-tal és angyalporral lehet megcsinálni, de hát láthatóan itt megvan és szép!! Marhanagy! Like it! Ezt meg fogom majd venni! 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
19-20 fejezet lesz állítólag.

DarkSector
Van olyan single ami sokáig tart, miután nekiugrasz? 😄

Semmit nem kérdeznék, csak 1 dolog érdekel, igaz hogy egyrészt "open world"?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sorvadj el! <#idiota>

grebber
Nem is rossz ez a Dead Space 3. Igaz nem tudom hány chapterbõl áll de alig toltam vele és már a 6.ba vagyok.

Helo!
Itt a forumon régebben valami olyat olvastam, hogy az uj dashal már lehet netezni, böngészni? Ha igen, mennyire enged? Forumozni, oldalvideok (pl. gametrailers.com) lejátszása? Googlezás? Képek fájlok lementése? Billegeret lehet csatlakoztatni (usb)?
Köszi aki válaszol!
Harlekin
Harlekin
arty
ezek a kitek ugytudom még a fatokhoz voltak, nemtudom a slimhez jó-e... nézz meg egy videot youtuben, ott látni fogod mit használnak 😊

Forza.

Moby
Gondolom igen, bár nekem sosem volt ilyen cuccom, mégis számtalanszor szedtem szét az enyémeket. Gondolom ezzel azért egyszerûbb, de nem kritérium a célszerszám megléte.

Adversus solem ne loquitor

Mr Manson
Egy ilyen elgé az XBOX360 széntdöntéséhez?

SLIM a cucc, nincs már garancia. Meg szeretném pucolni, de szerszám hiányban szenvedek.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
De én értettelek végig, és válaszoltam is rendesen. 😄

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én ott nem vagyok sajna, máshol meg még nem látom

TDC Geronimo
Dead spaceról aki tolja majd írhatna. Hossza érdekel bár azt hallottam elég hosszú meg az, hogy mennyi része játszódik azon a fos havas bolygón, illetve vannak-e normális sötétebb belsõ részek azon a bolygón, vagy verõfényes napsütésben kell "túlélõhorrorozni". Nem biztos, hogy még megveszem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Nem is kötöttem.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
blackcats-games.net,de máshol is fent lesz hamarosan, bár közben lehet kiderül hogy fake

Totti5
Unchartedben voltak részek ahol egyszer csak megállt minden, aztán csak annyi volt, hogy már nálam lett volna az irányítás én meg még azt hittem hogy mozi van. Ebbe a két játékba garaf terén nem lehet belekötni, képtelenség.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
aha 😉

amúgy case closed, meguntam én már tegnapelõtt 😄

Macccy
Uncharted -ek tényleg nagy szám, de az is igaz hogy a stílus és az animációk nagyobbat löknek rajta, mint a tényleges, játék közbeni detail. A promókon meg mindig pre-render átvezetõkbõl tesznek ki képeket. Ami (!) persze még így is marhajó, egyike azon maroknyi PS címeknek amit végig fogok tolni, ha már gombokért lehet venni majd a gépet!
Kratos meg ... Baró az is, de ahogy mondod, igen ... Olyan CGI kábé mint egy Hihetetlen Család, kicsit cartoon stílus, gyurmafigura! 😄
De majd az is kell!

Totti5
60 fps játék látványban nem tudja felvenni a versenyt a 30 fpses játékkal, sem átvezetõben, sem játék közben, sem karater, sem könrnyezet kidolgozásában. KÉPTELENSÉG, nem lehetséges, megoldhatatlan. Az más kérdés, hogy ha valakinek a 60 fpeses játék desingje tetszik jobban, vagy a másik játéké, de annak semmi köze a teknóhoz és a polygonokhoz, hanem az egyszerûen az art.

Azt hittem ezt már megbeszéltük és lezártuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
priviben elárulod, honnan az info?<#ravasz1>

Seth
Csak szólok,hogy nem kötelezõ folytatni a tegnapi agymenést 😄
tudom,nekem meg nem kötelezõ elolvasni

Macccy
😄 😄 😄
Lehet én is csak tagadok és közben ezt a stílust akarjuk mi mind? .... Ööö, nem, nemhiszem! 😊

Macccy
Elbeszélünk? Elbeszélsz papi! Ezért is mondtam a szövegértés dolgot, de ha szándékosan csinálod akkor úgy is jó.

A kép amit korábban betettem semennyire sem fotosoppolt szar, sem nem a tevérõl lett lefotózva ...! Egy screenshot az egyik in-game átvezetõbõl. Igen. De ha még mindig hasonlítgatni akarsz keress olyan képet ahol David 'Raiden' Bowie is egy in-game átvezetõben répáz valami robotot aztán tessék az egyenlõ feltételek, mindkettõt a box számolja ki.

Én nem fogok elmenni ebbe az irányba, mert már belefáradtam meg nincs is munkám nekem egyik játékban sem, plusz lehet a robotnindzsás japán szarok iránt érzett ellenszenvem is bejátszik ...

Seth
Dead Space 3 XBOX360- P2P-NTSC

Tegnap feltettem xbox classic Mortal Kombat Armageddon. Teljesen jó, még ma is élvezetes cucc.
Moby
A videóban a fõ"hõs" miért karddal bántja a csöcsös lányt? Mer ellopta a szemöldökcsipeszét?<#ravasz1>

DarkSector
Kösz.

A kard is fasza, majd meglátom hogy lesz addigra pízem.

orichalcos
Vedd meg a gyûjtõi kiadást, lesz benne OST lemez is:

http://prohardver.hu/dl/upc/2013-01/217403_sqbtft9.jpg

DarkSector
Többi OST (egyenlõre cím nélkül)

Nem is a játékot veszem meg hanem a zene az albumot ha kiadnak egyet a játék zenéivel.

DarkSector
Akit érdekel a MGRV:

************************************************************************************************************************
Iszonyú nagy spoiler...fasza lesz ez! 😊

Az a dagi fickó hogy néz ki basszus a napelemekkel a hátán!!! 😄
Nincsen benne 1 karakter sem amire azt mondanám hogy hülyén néz ki vagy béna...

Ez nem spoiler:
Zenék is kiválóak, íme az egyik st, a demoban lévõ fõellenség alatt ami szólt! <#eljen>
LÁTTA VALAKI A CASSHERN-T? NA EZ ARRA HAJAZ! Olyan mintha Remix-elték volna

************************************************************************************************************************

DarkSector
Az elején a nagy szörny fejére dob a csaj egy koktélt, nézd meg még1x azt a tûzeffektet...vagy minek hívják. 😄 Ps2-õn szebbet láttam azért, persze ez is kukacoskodás, de igaz.
Amúgy érdekes mert ekkor lettem figyelmes hogy az EGÉSZ játékban nincs tûz.

Egy baszott fáklyát sem látni.

Darksiders 2-õben is mondtam régen hogy szar a fa kidolgozottsága, ettõl még a játék baró de nem hazudtam...

DarkSector
mondanám hogy csak nekem ronda, de nem...ezért merem írni, mert a topikjában a többiek is ebben egyetértettek.