XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, akkor is érdekes.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem mintha ez valamit is jelentene, de meglepõdtem, azért ezen.
Illetve többet mint a PS3-at kivéve az összes többire.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BRIT SZOFTVERELADÁSOK PLATFORMONKÉNT, 2013 JANUÁR
1. 360 - 810,000
2. PS3 - 545,000
3. PC - 228,000
4. Wii - 182,000
5. NDS - 139,000
6. 3DS - 112,000
7. PSV - 46,000
8. Wii U - 34,000
9. PSP - 13,000
10. PS2 - 2,000
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sniper Elite V2 (WiiU)
Grafika szar,bár abba még bele lehetne törõdni,hangokkal nincs baj,egész jól sikerült a mozgásdetektor,meg a fegyverek hangja,de undorítóak az animációk,erõlen,sótlan az egész,nincs AI,össze-vissza szaladgálnak az alienek,beakadnak tereptárgyak mögé,néha egybõl szétkapnak,máskor 4x,5x le lehet õket fegyverrel ütni.Vicc.
Semmi felfedezésre nincs idõ,5 perc után már lõjük a szörnyeket,semmi bevezetés,tojásokból csak úgy elõteremnek a facehuggerek,azok is állnak veled szemben,nézitek egymást majd idõnként támadnak,de olyan lassan hogy ezek alapján ki kellene halnia az egész kolóniának,mert senkit se tudnának "beporozni"
Nagy katyvasz az egész,káosz,azt se tudod mi van,semmi izgalom,csak orrba-szájba jönnek a lények,oké hogy nem túlélõ horror,de akciójátéknak is egy fos.Kiszámítható mikor hol lesz harc.Még ha nincs is elõkészítve a mozgásdetektor,akkor is jelez alul a játék,hogy elõ kéne venni...Mindezt normál fokozaton.
Hullák eltûnnek,amikor egyet kivégzel,szépen eldõl,sav nem sebez még ha a pofádba robban akkor se,ilyen gyatra halál animációt nem emlékszem melyik régi játékban láttam,testrészek minimálisan szakadnak,úgy mozognak az élienek mint a terminátor egyben a robot a végén.Mû az egész.
Emlékszem Avp 2-ben folyamatosan izgalmas volt,mert elõször csak hangokat hallottál,szépen lassan belekezdtél a mészárlásba,ott rendes animációk voltak,ez borzalom.Nem is beszélve hogy ott volt ai,rendesen támadtak,ha már lesebzõdtek,akkor is kúsztak tovább,gyorsak voltak.
Ez ebben a formában generáció elején is kevés lett volna.
Szégyen hogy ezt Alien játékként kiadták,bár így talán kap majd 7 pontot a téma miatt.
Pénzt nem ér,remélem csúfosan megbukik,a készítõket meg bírósági végzéssel távol tartják minden játékkészítéstõl.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De ami igazán vicces, azok az animációk. Az ember alig hiszi el, hogy ezt ki merték adni.
Adversus solem ne loquitor
Just do it :)
Nem tudom mert én vettem nem magyar redeem játékot, valamint külföldrõl zavvi-s játékokat ha hivatalos magyar felirat van az benne van mindegyik kadásban ha amcsiban veszed akkor is.
Figy ha kell az enyim szólj elküldöm, az magyar.
Nothing is True, Everything is Permitted
Pc-n is digitális vásárlásoknál vicces mikor sok esetben egy folytatás olcsóbban megvehetõ mint az elõzõ régi részek...logikátlan sajnos a beárazás.
Vedd meg ott nyugodtan, én odapasszolnam kb 2ezerbe, de még posta, akkor kb ugyanott vagy mint live.
Régen mikor elõször évekkel ezelõtt mutogatták hogy lesz ilyen Alien-es játék, talán 2011-ben akkor még én is néztem hogy húha, de mikor láttam mozgásban akkor egy középszerû valami jött le.
Gondolom avégeredmény is olyan.
Nem a látáványra értem.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy szerintem picit nehezebb találni, fõleg olcsón.
Egyébként ilyen ügyetlen animációkat,szájmozgást is régen láttam már,az emberkékbe,alienekbe bele lehet sétálni(vicces volt az említett lopakodós pályán amikor 4 alien összemorfolódott és nem tudtak szétszakadni 😄), az alienek sokszor a levegõben álldogálnak, volt hogy átestem a padlón,mikor egy alien letepert.
Ez egy nagy büdös pénzmosó hadmûvelet lehet a Gearbox részérõl😄
PSN ID.: Beegabor
Moby: Na ezekután majd csõdbe mennek õk is, mert a Colonial Marines -ben nem kis pénzek vannak benne szerintem és a kiadó úgy penderíti ki õket, ha valami csoda folytán nem lesz meg a bevételi lecsó, mint a huzat!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nomeg töri a képet ezerrel, pedig mennyire vártam...
Lemondtam az elõrendelést, ami még nem fordult elõ velem ebben a genben. Legnagyobb csalódés evör😞
Gearbox örökre elásta magát nálam.
Ezek a nyomorultak mér nem mennek már tönkre?<#szomoru2>#szomoru2>
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Pontból általában a nagyobb pakkal jobban jársz Ft/MSP arányra és venni pedig Iceakos-tól vennék a helyedben. Megtalálod õt itt, korrekt arc: livekodok.com
A sz... szóval a Halo CE az sose volt Gearbox, õk csak portolták a Bungie és a Microsoft Games közremûködésével a Bungie játékát.
A Half-Life pedig szintén nem Gearbox, az a Valve játéka. Amire te gondolhattál az a Half-Life kiegészítõ az Opposing Force volt.
Ez persze mind részletkérdés, én nem is a stúdió miatt éreztem hogy szar lesz, hanem annak alapján amit elõre láttattak. 😞
Tényleg! A folytatással -valami Furious Four vagymi - mi lett? Kasza? Lehetne megint egy Hell's Highway csak legyen benn szervesen Co-Op és engem megvettek! 😊
Ti melyik mc pont vásárlást preferáljátok?
XBOXLive: Zsolt87
Menüben állva ez a tréler jön be, a legjobb ami a játékból van.

Hol is kezdhetném?Talán az elején...
Egy finom bevezetést követõen már rögtön az elején elvesztettem a fonalat...Hogy kerültünk a Sulaco-ra?Meg miért vannak mindenhol Xenomorfok?Ezen könnyedén túltettem magamat,de ami utána fogadott az maga a botrány.
Silány minõségû,kopár helyszínek/tárgyak/textúrák.A xenomorfok AI nélkül flangásznak a falakon/földön a társaink semmit sem segítenek,sõt látszólag csak minket támad mindenki,hiába vagyunk 600-an.Az arctámadó nem kibújik a tojásból,csak átugrik a héjon.Mindenki egy vonal mentén mozog,a jelenetek scriptelve vannak és ami a legbotrányosabb,hogy NINCS A JÁTÉKNAK HANGULATA,hiába van rengeteg utalás a filmekre az egész nem nyom a latba egy fikarcnyit sem.A produktum nagyjából ott van technikailag és színvonalban ahol anno törölték,tehát 2001 tájékán.
Azt kell,hogy mondjam ez a legnagyobb csalódás ami érhetett ebben a generációban.Ezért legalább egy zsenge kövezés járna a készítõknek,valamint elszomorító tudomásul venni,hogy ennyi év munkája egy kalap sz@rt sem ér..."
Na, asszem megy a mail az elõrendelés visszamondásról, ezért nem fizetek. Megnézterm 16 percet az elejébõl. Graf olyan amilyen, az még nem is zavarna, de töri a képet, árnyékok nincsenek megcsinálva, alienek hitboxa nem létezõ dolog, ragdoll detto. A vérük nem sebez, a hullájuk szinte azonnal eltünik a földrõl vicces módon.
Leszedem verbára, megnézem a demót...
PSN ID.: Beegabor
kedvenc részek: hollandia... végre nem az alulszaturált, barna ww2trutyi, amit MINDEN más prezentált.
Forza.
Forza.
Borderlands sorozat pl mond valamit? :p