XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért csak akkor, ha nagyon nem jelentkezik más
Adversus solem ne loquitor
félek, ha jön is az új rész, az csak egy szimpla coop lövölde lesz... 😞
Forza.
Van itt olyan személy aki játszani fog xbox-on a két hét múlva megjelenõ Cryis 3-al, és van felvevõ készüléke? (esetleg a próbaverziót megnézi majd.)
Egy teszt íráshoz lenne majd szükségem egy pár perces gameplay videóra kampányból, és 3-4 darab képre. (össze szeretném majd hasonlítani a pc-s verzióval)
Köszönöm választ elõre is.
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza.
Forza.
Nekem is bejön a fehér fat box. Bár szarul is nézne ki a fehér íróasztalomon, meg a fehér szekrénysorhoz képest. Szerintem te az én szobámból sírva menekülnél😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valamit félreértettél. Nem a fat xbox ronda, hanem a fehér. Tökmindegy, hogy fat, slim, box, vagy bármi.
Mûszaki cikket nekem ne csomagoljanak fehér mûanyag dobozba. Abba tegyék csak a tejfelt továbbra is, 😊
arty: Na na na na várjál csak! Én azt nem mondottam, hogy a fehér Xbox ezüst tálcával, az akkora bazári hogy ihaj' ... Nem, én a sima matt fehér Xbox (Arcade) híve vagyok. Ha minden fekete az attól "jobb" hogy mindenen vastagon látszik a por amit összegyûjt, hurrá!
Te Moby! Há illyen routerem van nekem is vázze, ez nadzson sukár! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Eternal Sonata valami vizes templomban maradt félbe,ahol dögunalmas volt az ide oda futkosás a monoton helyszínen.
Aztán volt még egy Star Ocean 4,ami 360-on ,vhol a 2. lemez közepe táján merült feledésbe a szintén egyhangú ,random generált dungeonnak tûnõ(tudom,hogy nem az,de annyira lusta,ötlettelen az egész,hogy másra nem tud gondolni az ember) helyszín egyikén
Tales of Vesperia. Ez állítólag nagyon jó sztorival rendelkezik. Dögunalom amíg elvittem. Annyira klisés,amennyire csak lehet. A fejlesztõk a karaktereken kívül egy kicsit sem erõltették meg magukat, hogy valami látványosságot mutassanak. Unom már ezt a látványvilágot,amit a Tales játékok produkálnak.Cukormázas kiddie szarok
Mi van még? FF13. Legnagyobb csalódás. Annyira casual lett és csak látványra menõ, hogy a játékot kifelejtették belõle.
FF13-2. Nem érdekel
Chrono Trigger-Chrono Cross-FF4-5-6-7-8-9 kombókat még mindig szívesebben veszem elõ,ha jó jrpg-vel akarok játszani
Hiányoznak a sötétebb,komolyabb hangvételû játékok. Japcsik már csak a cuki kislányos,rózsaszín, állóképeken beszélgetõs szarokat nyomatják és ezt nagyon sajnálom 😞 Remélem köv, generációban lesz valami fejlõdés
PSN ID.: Beegabor
Rettegek. Egyelõre félek megvenni... az Eternal olyan mély sebeket hagyott bennem jRPG gameplay kapcsán, hogy -azóta- KÉT ÉVE nem játszottam jRPG-vel :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Az Eternal Sonata harcai/ellenfelei is pár órára szórakoztatóak, aztán egy idõ után önismétlés, de brutálisan. Ezért is tartok a durván hype-olt Ni Ni Kuki-tól.
Szóval jó ideje nem demózok, inkább adok gyakran játszó gamerek véleményére.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kicsit a Chrono Cross jutott eszembe, nemtudom miért, meg a Star Ocean 2.
2 nagy classzikus ami a kedvenceim.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Részletesen, pl. Eternalhoz viszonyítva, mert ez ezért nekem nagyon nem mindegy. Elhiszem, hogy szép, frankó a zene, meg jó a sztori, de ez még csak a torta pár szelete.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
/közben fel is installálódott a Ni No Kuni Demo ^.^, még meg sem néztem, de költekezés lesz...
(igen, a fényes lakkot is rühellem, sajnos ezt a csamcsungtévé miatt továbbra is élvezhetem, de legalább a konzoljaim már nem csillognak...)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
Ez a fehér matt box viszont olyan kis fun kis gép! 😊
Arról meg nem is beszélve, hogy durván vastag mûanyag az egész, szerintem orosz tervezte!! A lakkos homárboxok és ps-ek ehhez képest csokipapírok 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Azért nem kicsit mérges vagyok hogy a CEhez nem adtak hanglemezt... most warezolhatom le, írhatom ki, hogy az ótóba is halgathassam😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
találtál perfekt példányt fat-ból?
(csak nem sqj tartalék-gépe? 😄 )
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Feltéve, ha nem bazári, recsegõ-ropogó mûszarból van 😊
> slim ps3 sokkal szebb
Gyûlöltem mindet. Okádék. A boxnak nagyon jót tett a karcsúsítás, a ps3 csak szimplán egy ótvar szar lett, nem beszélve errõl az új, mini formedvényrõl. Bár a megbízhatóság egyértelmûen a slim mellett szól.
Példának fel lehetett volna hozni,hogy Floridában és Alaszkában ,hol mennyi napolaj esetleg fókazsír fogy.<#kacsint>#kacsint>
Jöhet a köv. generáció. Tényleg.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx