XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
srácok ez a Ni No Kuni annyira jó játék,sajnos gép hiányában youtubeon nézem a végigjátszást,de valami hihetetlenül hangulatos,szerintem hosszú ideig nem játszanék mással hogyha meglenne nekem😊
Moby
LÁL

ja! te minek kínlódtál DKC-val emun?<#fejvakaras>

Adversus solem ne loquitor

arty
totti lehet a te embered ... (ha moby nem ér rá)

Forza.

Moby
Tonnányi professzionális videócuccal rendelkezem, viszont minimális szabadidõvel.
Ezért csak akkor, ha nagyon nem jelentkezik más

arty
én day1 😊 aztán eladtam a boxost és megvettem pécére, hogy ott majd 1080p-ben, hárdkór módban is végigjátszom, de sose lett belõle semmi - ez egy nehéz játék (úgy legalábbis, de a végén már normálon is küzdelmes volt, sokszor zsákutca lett belõle és állóháború alakult a két szembenálló palánk közt 😄 )

félek, ha jön is az új rész, az csak egy szimpla coop lövölde lesz... 😞

Forza.

orichalcos
Lenne egy kérdésem, illetve kérésem.

Van itt olyan személy aki játszani fog xbox-on a két hét múlva megjelenõ Cryis 3-al, és van felvevõ készüléke? (esetleg a próbaverziót megnézi majd.)
Egy teszt íráshoz lenne majd szükségem egy pár perces gameplay videóra kampányból, és 3-4 darab képre. (össze szeretném majd hasonlítani a pc-s verzióval)

Köszönöm választ elõre is.

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Zelda <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
ha már fehértéma:

melyik a kakukktojás? 😄

Forza.

Imadtam. Evekkel a megjelenes utan toltam le, de nagyon tetszett. Jokat lehetett benne taktikazni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
(anno én is lecseréltem a hdds boxomban az ezüsttálcát fehérre, de az összképen elég keveset javított... borzalom mennyir elütött a többitõl.. 😞 )

Forza.

arty
nekem anno volt fehér szobám, fehér bútorral - de a mûszaki sarok már akkor is fekete vole (kivéve a tévét, akkoriban pont csak kályhaezüst ocsmányságokat lehetett kapni 😞( )

Forza.

TaRka0107
Kinek a pap, kinek...
Nekem is bejön a fehér fat box. Bár szarul is nézne ki a fehér íróasztalomon, meg a fehér szekrénysorhoz képest. Szerintem te az én szobámból sírva menekülnél😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
>Ráadásul a dagi kontroller design is a fat dobozhoz passzol,

Valamit félreértettél. Nem a fat xbox ronda, hanem a fehér. Tökmindegy, hogy fat, slim, box, vagy bármi.
Mûszaki cikket nekem ne csomagoljanak fehér mûanyag dobozba. Abba tegyék csak a tejfelt továbbra is, 😊

Macccy
Ehh, a matt feka slim se tetszik NEKEM jobban, sõt akkor má inkább a zongoralakk talán ... A fehéret meg tartom, hogy szebb és jobb anyagból van! <#wink> Ráadásul a dagi kontroller design is a fat dobozhoz passzol, ha az újat nézem, valami F-117 formájú kontrollert kéne reszelni hozzá! Vágja is nagyon a szemem ez a forma ...

arty: Na na na na várjál csak! Én azt nem mondottam, hogy a fehér Xbox ezüst tálcával, az akkora bazári hogy ihaj' ... Nem, én a sima matt fehér Xbox (Arcade) híve vagyok. Ha minden fekete az attól "jobb" hogy mindenen vastagon látszik a por amit összegyûjt, hurrá!

Te Moby! Há illyen routerem van nekem is vázze, ez nadzson sukár! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Kûdtem rád privit <#email>

Seth
Én kiégtem szerintem a jrpg-bõl, nem találok már fogamra valót,talán Lost Odyssey volt az utolsó ,amit örömmel játszottam végig. Talán mert igazán felnõtt cucc volt

Eternal Sonata valami vizes templomban maradt félbe,ahol dögunalmas volt az ide oda futkosás a monoton helyszínen.

Aztán volt még egy Star Ocean 4,ami 360-on ,vhol a 2. lemez közepe táján merült feledésbe a szintén egyhangú ,random generált dungeonnak tûnõ(tudom,hogy nem az,de annyira lusta,ötlettelen az egész,hogy másra nem tud gondolni az ember) helyszín egyikén

Tales of Vesperia. Ez állítólag nagyon jó sztorival rendelkezik. Dögunalom amíg elvittem. Annyira klisés,amennyire csak lehet. A fejlesztõk a karaktereken kívül egy kicsit sem erõltették meg magukat, hogy valami látványosságot mutassanak. Unom már ezt a látványvilágot,amit a Tales játékok produkálnak.Cukormázas kiddie szarok

Mi van még? FF13. Legnagyobb csalódás. Annyira casual lett és csak látványra menõ, hogy a játékot kifelejtették belõle.
FF13-2. Nem érdekel

Chrono Trigger-Chrono Cross-FF4-5-6-7-8-9 kombókat még mindig szívesebben veszem elõ,ha jó jrpg-vel akarok játszani

Hiányoznak a sötétebb,komolyabb hangvételû játékok. Japcsik már csak a cuki kislányos,rózsaszín, állóképeken beszélgetõs szarokat nyomatják és ezt nagyon sajnálom 😞 Remélem köv, generációban lesz valami fejlõdés

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Ez így volt Eternalba is... megszoktad a harcrendszert aztán 5 óra múlva csavartak egyet rajta, meg újabb 5 óra múlva megint. Mégis szar volt és rémesen unalmas benne a harc mindenféle formába.

Rettegek. Egyelõre félek megvenni... az Eternal olyan mély sebeket hagyott bennem jRPG gameplay kapcsán, hogy -azóta- KÉT ÉVE nem játszottam jRPG-vel :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Én csak twitch tv-n nézegettem 2-3 órát egy srácot ahogy játszik,de már ott meguntam a csatát 😄 , bár állítólag még 15-20 óra múltán is vezetnek be új dolgokat a harcrendszerbe ami feldobhatja

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Sokszor beleszaladtam abba, hogy kiragadnak a játékból egy egy kis szeletet és aztán kissé fals kép alakult ki bennem róla.

Az Eternal Sonata harcai/ellenfelei is pár órára szórakoztatóak, aztán egy idõ után önismétlés, de brutálisan. Ezért is tartok a durván hype-olt Ni Ni Kuki-tól.

Szóval jó ideje nem demózok, inkább adok gyakran játszó gamerek véleményére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Mé nem szeded le a demot?<#fejvakaras>

Moby
örök darab. soha nem adom fel 😄DD

DarkSector
Persze tudom hogy te tudod, csak megjegyeztem, valóban jópofa, és érdekes ez a FF stílus ilyen más világban látva.
Kicsit a Chrono Cross jutott eszembe, nemtudom miért, meg a Star Ocean 2.
2 nagy classzikus ami a kedvenceim.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Meséljen már valaki róla, hogy milyen a harc/gameplay/fejlõdés?

Részletesen, pl. Eternalhoz viszonyítva, mert ez ezért nekem nagyon nem mindegy. Elhiszem, hogy szép, frankó a zene, meg jó a sztori, de ez még csak a torta pár szelete.

Tinman
Demon's Souls... ammeg' minek neked? :-)

Moby
Tudom mi az, ez nem volt kérdés 😊 Inkább arra vonatkozott, hogy már elõre látom, hogy elég jó egy vételhez.

DarkSector
Rajzfilmes FF. Nem rossz értelemben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Fehér rox...:

/közben fel is installálódott a Ni No Kuni Demo ^.^, még meg sem néztem, de költekezés lesz...

Moby
Ne is mond...az egyetlen fehér dolog a tévéasztalon az a k. routerem, amit alig várok, hogy kidohassak, csak kéne néznem egy olyan fekete routert, amire az openwrt-t fel tudom csapni, de ilyen piszlicsáré dolgokra eccerûen nincs idõm 😞 Emiatt ott világít az a fehér szar a tévé alatt 😞

arty
jah, marha jól néz ki, hogy _mindenem_ fekete a szekrényen, de tényleg _minden_, erre ott virít(ott) ez a fehér + bóvliezüstdvdtálcás valami, az egészet ... TÖNKRETÉVE! <#eplus2>

(igen, a fényes lakkot is rühellem, sajnos ezt a csamcsungtévé miatt továbbra is élvezhetem, de legalább a konzoljaim már nem csillognak...)

Forza.

Moby
Nemtudom mirõ teccik beszéni, lakk slimet ezer éve nem gyártanak. A fehér xbox meg köpedelem.

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dehogy találtam....öregek és karcosak vannak csak, szóval inkább vettem egy 65/65-ös, csendes és jó olcsót, és majd jól felpolíroztatom ^.^

grebber
teddymac
Valaki tudna linkelni egy listát a coop játékokrol ?
köszi .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Macccy
Nekem a boxból egy fehér Jasper van de nem örülnék helyette egy slimnek. Nekem ez a forma jobban bejött, fõleg mert fehér, így nem szokványos. Ma már minden fekete zongoralakk, a szuzukik belsejében is van már fekete zongoralakk könyörgöm, minden dévédé és bluréj szar már fekete és lakk, a Pio erõsítõ amit vettem, az öreg LG tévém és az ájfonom is, volt egy dalmatánk, öreg korára az is kezdett egyre feketébb lenni (RIP) ...
Ez a fehér matt box viszont olyan kis fun kis gép! 😊
Arról meg nem is beszélve, hogy durván vastag mûanyag az egész, szerintem orosz tervezte!! A lakkos homárboxok és ps-ek ehhez képest csokipapírok 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Altatónak😊

Azért nem kicsit mérges vagyok hogy a CEhez nem adtak hanglemezt... most warezolhatom le, írhatom ki, hogy az ótóba is halgathassam😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
mondjuk recsegropog, pattog (amikor melegszik-hûl, akkor néha NAGYON!), de legalább nem karcolódik...

találtál perfekt példányt fat-ból?
(csak nem sqj tartalék-gépe? 😄 )

Forza.

Totti5
Ez nagyon nagy! Jöjjön csak ki 360ra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
én nekem csak a ni no kuni miatt kellene egy,játékkal együtt persze ^^^ha valaki kölcsön adná addig még végigjátszom kb 1 hétre kellene megköszönném 😄D
The Protector
superslim-el is volt már dolgod?Számomra undormány kattogós/csattogós bucsui 4pálcás hozz két rántothúst feelinget áraszt

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
> matt > all!

Feltéve, ha nem bazári, recsegõ-ropogó mûszarból van 😊

> slim ps3 sokkal szebb
Gyûlöltem mindet. Okádék. A boxnak nagyon jót tett a karcsúsítás, a ps3 csak szimplán egy ótvar szar lett, nem beszélve errõl az új, mini formedvényrõl. Bár a megbízhatóság egyértelmûen a slim mellett szól.

arty
slim ps3 sokkal szebb 😊 matt > all!

Forza.

Harlekin
Nyilván semmit nem ér statisztikailag és nem is ezért lett ez vagy ezek példának felhozva szimplán csak adatok...Ebbõl semmi más nem derül(t) ki mintsem,hogy bizonyos területen mi az ami a "tömeg" cikk.
Példának fel lehetett volna hozni,hogy Floridában és Alaszkában ,hol mennyi napolaj esetleg fókazsír fogy.<#kacsint>
Moby
Nyah, megvettem a 8. ps3-at, ami egyben az utolsó is(duci, mer ez az egyetlen ps3). A jelenlegi slim xbox is már az örökkévalóságnak szól, mer a boxokból meg ez a gép. Még egy-két címet fel kell pakolni a polcra, de az már szerintem fõleg digit lesz.
Jöhet a köv. generáció. Tényleg.

viccesek vagytok ilyen 6 napos elaasi toppokkal 😄 .. legalabb fel esevs atlagot kell nezni nem 6 naposat bazze... jogos hogy uk ban box a nagyobb.. de akk se kéne bámulni 6 napos statisztikakkal

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

TDC Geronimo
Most nézem nintendo adja ki ezt is így ez is esélytelen, mint bayonetta 2 :p

DarkSector
Hát sok WiiU ex megváltozott és jön mindenre, pl a Rayman és Ninja Gaiden

TDC Geronimo
Egyelõre még WiiU ex, de a mostani trendet nézve szerintem még idén kijön a többire is így tolhatjátok, ha akarjátok 😄

DarkSector
Jaja ezért néztem.

TDC Geronimo
Japánba már nem veszik csak a nintendo handheldeket.

DarkSector
Ja ez durva.de itt miért ilyen kevés
? ps 3 csak 107 ezer ?