XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Oks, de ez csak egy felirat nem link, nem szoktam olvasni más vleményét, mindössze csak leírtam hogy meglepett hogy kintvan...ebbe szerintem semmi gond nem volt.
Max legközelebb kitörlöm a végét, csak úgy akkor nemsok értelme lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Gearbox játék. Nem kell AAA++ot várni, mert nem képesek rá a fejlesztõk. Innentõl kezdve orrba szájba fogja kapni a fikát mindenhonnan, azt hogy Alien meg játék milyen másodlagos. Grafribacgeneráció. Persze nem az számít, aztán ha egy talajatextúra nem úgy fest már kész botrány van... videók és a hosszas gameplay alapján Alien feeling megvan, a többi majd kiderül. Mivel nincs más és nem is lesz sokáig ezzel kel beérni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Ok bocsi, csak mástól is láttam, de odafigyelek majd a jövõben.

Seth:

Saját vélemény alapján írom majd, csak kíváncsi vagyok mit gondolnak a többiek. De ahogy olvasom van itt gond ezerrel.

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
2014be ezzel nagyot robbanthanak nextgenen majd.

Totti5
Nem viccelek, csak egy példát mondtam:)

TDC Geronimo
Next Assassin's Creed Has New Hero, Time Period, Developer

Hála égnek elfelejthetjük retek Amerikát meg Connort...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
ne sajnáld, azért a zombiU miatt is megérte a gép <#eplus2><#eplus2>

Forza.

TDC Geronimo
Na ne vicceljünk már :D

Tatyla
a 6 éves lányom alap játéka a Rayman Origins, kezdetektõl játssza PC-n is és most már boxon is ezt is már elõre ledumálta hogy neki amint megjelenik azonnal de már különben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
ÕÕÕÕ mondjuk azért mert minek álljon neki 2szer legyártani amikor egyszerre is megteheti majd. Anyagi okok pl.

TDC Geronimo
Igazából azt nem tudom megérteni, hogy a WiiU verziót mi a picsának kellett elhalasztani?

Totti5
Teljesen komoly.

Bár van felháborodás, mert WiiUra most jelent volna meg heteken belül, de egyszerre jön ki és el lett tolva, DE amikor bejelentették hogy Wii ex akkor rettentõ csalódott voltam a 360as elsõ rész után ami a trú 10/10 megtestesítõje... most egy kicsit csalódottak lehetnek akik már játszani szerettek volna vele, de kell várniuk fél évet, de igazából nincs miért köpködni, mert mindenki ki lesz szolgálva és mindenki boldog lehet majd amikor megkaparinthatja.

Tinman
Most ez komoly? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5

Többször nem mondom, csak törlöm.

Seth
Más véleménye kell a teszt megírásához?
Há' milyen cikkíró vagy te ? :D

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
bayonettet nintendo adja ki így az esélytelen

Totti5
Ninnya Gájden, most ez. Jöhetne még a Lego City s Bayonetta 2 :) ( bár azokra kicsi az esély / vagy ha max timed exlu... )

TDC Geronimo
pf szerencsétlen Nintendo jól elkúrta megint.

Seth
<#puszis><#eljen>

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Today, Ubisoft announced that its forthcoming title Rayman Legends, already announced for the Wii U system from Nintendo, will also be released on the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft and the PlayStation 3 computer entertainment system. All versions will now hit shelves in early September 2013.

<#worship><#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>

Totti5
Aztamindeségitdejótréler!!!!!!!!
http://www.youtube.com/v/c8ss6FKBi0Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
Nem is lesz annyira rossz. A város elég jónak tûnik.

http://www.youtube.com/v/iyidS65BQyk&version=3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Javaslom a majdnem innen töltsed torrent linkelések helyett a jövõben elég lesz annyit is beírni, hogy "ha valaki próbálja az Alien játékot az osszon meg róla némi infót".

Myselor
úgytünik:d
Totti5
délután megveszem, ha felkeltem, addig kitartás:)

arty
igen :(

Forza.

TaRka0107
Gold-al lehet csak?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
megvenné valaki egy forza3-as tuningom?
keresõszó: sghu2013

igen, kell az acsi :D
köszielõre!

Forza.

arty
tõlem jöhetne 360ra is, ha nem lesz õsszel FM5 ! :)

Forza.

arty
forza2 1000/1000? :D

Forza.

arty
1000G vagy 1000/1000 ... de ezt az MS pénzéhsége felborította, amikor bejöttek a "veddmeg a dlc-t, hogy maxos lehess" :)

Forza.

TDC Geronimo
De ZombiU nem is nintendo cím. Erõben valóban nem nextgen, de én azért megvárnék rá egy HD zeldat/metroidot. Ronda nem lesz, HDba lesz és nintendo 1st party minõségû. Tény, hogy lehetett volna erõsebb is, de itt a padban vannak egész kellemes lehetõségek. Többi játékra meg ott lesz PS4.

Totti5
De nem is nextgen. Nintendó platformhoz képest a grafika csúcs, csak le vannak maradva megint egy generációval, bár tény hogy hiába 7 év ez a gen még mindig erõs és nagyon szép dolgokra képes, így a WiiU most még szépen megállja a helyét, nem lóg ki a sorból egy csöppet sem, addig amíg nem jönnek az új gépek.

Xbox.com-on én nem találtam, szerintem sokkal egyszerûbb elindítani a játékot, és onnan megvenni.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

TDC Geronimo
Egyáltalán nem volt ronda. Pár textúramunka gázos volt igaz, de a lightning engine/atmoszféra eszméletlen jó volt és szép.

Macccy
Attól, hogy kreatív valami, attól tech lehet elmaradott, ééteed' ... Õk se azt írták, hogy rossz mint játék. De ha lesz lehetõség, a fura irányítás miatt ki akarom próbálni énis.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

teddymac
Linket tudsz adni ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Totti5
Hydrofóbia 160 pont.

Totti5
PGR5?

Liverpool studio Lucid Games hivatalos honlapján kint van a kép. 40 fõs studió, java ex Bizarre vezetõ fejlesztõi. Honalpaon PGR, Blur mint referencia fel van tüntetve...

Remélem nem valami telefonos tapigagyi lesz hanem Xbox 720 kezdõcím.

Xbox LIVE-on, 800 MS Pont azt hiszem.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

teddymac
Valaki megtudná mondani hol és mennyiért lehet beszerezni far cry 3 multi pass-t ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Moby
A generáció egyik legjobbja.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
ZombiU konkrétan kurva jó volt és nekem év egyik legjobb játéka.

Macccy
Naigen ... 7 év ... Õk biztos tudják mit csinálnak ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hali
Ha úgy általában kéne exkluzív játéktipp, akkor íme az Én véleményem:

Sci-fi Akció
- HALO 1 (Anniversary) - HALO 3 - HALO REACH - HALO 4 (!)
- GEARS OF WAR 1 - 2 - 3
Thriller
- ALAN WAKE (!)
Kaland Western
- RED DEAD REDEMPTION
Nyomozós Krimi
- L.A NOIRE
Autóverseny
- FORZA MOTORSPORT 3 - 4

És ha egy nagy fun akció horrort szeretnél, fõleg kooperatív játékra (Live-on) akkor ajánlom a RESIDENT EVIL 6 -ot! :)) Most végeztünk elsõ végigjátszással és ... Wow, ez még mindig egy tökös játék!

Totti5
WiiU jelen generációs gép, az a szint megvan, több nincs. Nextgen gépek mellett már most le van maradva 7 évvel.

Mondjuk a Ninja Gaiden Razor Edge is WiiU ex aztán most kiderült, hogy jön 360/PS3 ( érdekes, mód most meg mászthev lett sokaknak, akik semmi pénzért nem akartak játszani az NG3al... bõvített változat, de attól még ugyan az a játék, de hát nagyot fordult a világ rövid idõ alatt )

Macccy
Ez a Kastélyvánia ez tényleg frankó?? Már máshol is mondták, hogy jó cucc ...!

Macccy
Ja énnem bug miatt, hanem már rémesen meguntam és csak 2 achievement maradt benn de kábé a legdurvábbak ever! (fõleg a SOLID GOLD) Már 0day óta megvan a Forza4, ezt már tényleg nyugdíjaznám.

Macccy
Hagyni kell a wjúú-nak is valami exkluzívat, különben a kutya nem fogja megvenni. GK-tesztben azt írják, hogy a ZombieU se nagyon nagy szám, vagyis nem is szar, csak húzócím létére technikailag gyér. Tartok tõle tényleg nincs meg a Nintendo-nál még most se az X360/PS3 tech szint, így lehet megint marad a spéci kontroller ...

Totti5
Lego GTA. Jóféle, jöhetne 360ra, de nem hiszem hogy lenne. WiiU ex.