XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Te most 900,- Ft-on gondolkozol?

PSN ID.: Beegabor

Myselor
am tényleg valaki mesélhetne nekem egy kicsit a blue dragonrol gondolkozom hogy megvegyem e,van más hibája azon kívül hogy talán túl kiddie?:) bár nem egy ni no kuni,de talán ezzel is jól el lennék:)
Myselor
hehe.na igen sokszor durvábbak ezek a játékok xd
Tinman
1-2 pálya állítom, hogy keményebb... DaS-ba van legalább 0.5 mp-ed reagálni, itt sokszor addigra már 2x halott vagy :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De most ez komoly? ^^

Megcsináltam kb. 60. próbálkozásra (nem túlzok) és teljesen kész voltam. Agyilag, a kezem meg fizikailag.

Legkeményebb pálya volt Rayman-be... 80 GS-t adott utána, mert végre eljutottam az élholtak földjére. Mentem ott egy kört, de brutál lesz az a pálya is.

Mondjuk nem semmi, hogy tegnap lepergett a credits, de azóta még egy laza +6 órát beletettem a cuccba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nekem a kutyám.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
aham a lányom :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
szerintetek 900 forintot megér a Blue Dragon?:)
The Protector
sok szart olvasni.Gondolom ez még abból van mikor az volt a pletyka,hogy a boxnak folyamatos net kapcsolat kell majd.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
keményebb mint a dark souls mi?xd
orichalcos
És csak lemaradt:

Valamelyik boxos kollegát nem érdekelné egy Battlefield 3 könyv, és egy Ready Player One címû könyv? Az elsõ még ajándék volt, az utóbbit meg nyertem, de elolvastam és nincs rá szükségem. Darabja 1500ft. Gondoltam hátha...

off vége ígérem.

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Most mit izélsz, szép játék volt az. XD

Tinman
Rayman Origins 10. számú ládakergetõs pályáját (Tricky Temple Too) megcsinálta itt valaki?

Kezem szétszakad már :-/

DummyBoy
Az egyetlen normális másolásvédelem ez ...

PC-re is van olyan játék, amit bármikor letölthetszt, bármennyiszer telepíthetsz, de indítás után login képernyõ van ... Ha nem tudsz belépni, akkor nem játszol. Azt is megoldották késõbb, hogy ha valami okból kifolyólag éppen nem megy a net, de már voltál belogolva, akkor tudsz játszani ...

2013 van, ahol lehet piaca a nextgen konzoloknak, ott nem lehet probléma a netkapcsolat.

Ami kérdõjeles az a használtpiac ellehetetlenítése, ugyanis ez majdnem mindenhol fogyasztóvédelmi törvényekbe ütközik ...

De ugye ahogy most az Online Pass-ok mûködnek, úgy lehet késõbb Offline Pass-okat is létrehozni ... És akkor simán megkerülték a dolgot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
only online, mi?

Én ezt nem tartom elképzelhetetlennek. Egyáltalán nem.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Az egész az.

"Aliens: Fck The What!"

Totti5
Spojler? ugyan már... ennél még egy szappanopera is több drámát és minõséget tartalmaz. Igazából nincs mit minõsítani, ez az egész egy semmi, nyugodtan meg lehet nézni, ezek után gémer legyen aki ezzel játszani akar egy percet is.

És én ezt akartam megvenni?

3:32 WTF ???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
máá'megin' jáccccccák az eszüket a hírportálok
only online, mi?
meg azt ahogy a móriczka elképzelte :D
ha mégis, akkor temetve az xbox newgen

Just do it :)

Macccy
Hehehehe

Ebben a SPOILER videóban ez az ALIENS: Colonial Marines pont úgy néz ki mint a HALO ... A HALO CE 2001 -bõl!!! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Hali mindenki!
Múlthéten boldog tulajdonosa lettem egy xboxnak,és olyan csomagba vettem h kaptam hozzá 3 játék feltöltõkódját is.
Namost,beírtam az egyiket és nem raktam fel mert 3,8 giga...gondoltam késõbb kínlódok vele...de ki is töröltem,így sehol nincs meg,ha pedig újra beírom akkor nem engedi(azt írja már felhasználtam 1x)
Ilyenkor mi a teendõ?!
Elõre is köszi a válaszokat(remélem tudtok segíteni)

arty
ha lesz pgr + forza, akkor... nagyon nehéz helyzetbe kerülök :D

Forza.

Totti5
Ha lesz PGR nyitócímnek nem kérdés.

davidka003
Konzolt 0day venni sose érte meg, mert az induló játékfelhozatal mindig kevés. Kell 1-2 év amíg lesz rá jópár játék. Ráadásul lehet a hibák is kiderülnek. Bár szerintem már hûtésgondok nem lesznek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Majd játszunk vele, ha 150k lesz indulóban az új gen... annyiért nem fogok ráugrani, fõleg akkor nem, ha tényleg 1 gép 1 játék felállás lesz. Egyszerûen nem fér bele, vagy belefér, de akkor mástól veszem el durván azt az összeget, azt meg nem tehetem.

Megvárom, míg 80k körül lesz a masina, meg elkezdõdnek majd az akciók 4-5k körül. Ha eladhatatlan 1-1 cím, én tuti, hogy bepótlom inkább a kimaradt címeket és nem fogok csõdbe menni emiatt.

Totti5
Blue Dragon-t multkor megvettem 1500ért a hülyevagyokban. Nekiálltam. Korrekt igényes játék, de annyira kiddy az egész desgin hogy nem sokáig bírtam:(

Tinman
Elolvasva amiket írtatok: A jRPG mûfaj totális válságban. Mondjuk nem is csoda, ha ennyire képtelen megújulni, pedig...

NNK 5k körül azért még jöhet.

davidka003
Infinite Undiscovery nálam ott ásta el magát, hogy még Boss elõtt se volt mentés. Kezdhettem volna újra 1 órával elõbbrõl.
Ráadásul még szinkron se volt sok helyen. Szánalmas szar.
Legalább videókban legyen már szinkron.
Lost Odyssey fasza volt, mert ott volt normális szinkron, csak néha volt csak szöveg de nem volt zavaró.

Last Remnant meg unalmas, nulla, nem vezet sehová.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Blue Dragon talán az egyetlen amit még nem próbáltam
Enhanced Arm-ot nagyjából két hónapja szereztem be,kb 5 órát bírtam és félre lett téve.
Futottak még: Infinite Undiscovery,Last Remnant.
IU: Ez még talán jó lehet, 3-4 órát tettem csak bele, viszont utána olvastam az értékelõket és elvették a kedvem a továbbiaktól :)

Last Remnant-nak tetszik a világa,a karakterek, viszont a harcrendszer,meg az MMO grind már nem

davidka003
Blue Dragon-on már sokat gondolkoztam. Azt mondják középszar.
Hát majd akkor ha nem lesz semmi jó a nyáron akkor megveszem.

Tinman
Pedig nincs mivel játszani, megrohadt a géming és minden szar brühühü :-D

arty
összeszámoltam és az jött ki, hogy 2013-ra már rendesen be vagy táblázva :D

Forza.

Tinman
Korrektnek tûnik... de az ára... ejnye -.-

Tinman
Megértelek. 2 év után most elõször ébredt fel bennem valami korcs ösztön, hogy kéne valami jRPG-t tolni. Ezt a Na Ne Kati-t bevállalnám, de nem ilyen áron, ennyiért Zimbabwébe 2 hónapig aranytálcán hordoznak körbe és szûz lányokat szórnak elém tucatszám. Szóval most Rayman Origins-t játszogatok, már letoltam, de még vannak benne érdekességek.

L.O. nekem is a legjobbak között szerepel... imádtam.

"Eternal Sonata valami vizes templomban maradt félbe,ahol dögunalmas volt az ide oda futkosás a monoton helyszínen."

Emlékszem ott többször is meghaltam. Nem, nem a játékba... a lelkembe, valahol mélyen. -.-

"Star Ocean 4"

Itt hever a polcon bontatlanul... talán 1.5-2 éve vettem.
Enchanted Arms-ot toltad? Bejött? Skip?

"Tales of Vesperia."

Ezt valamiért mindenki akivel eddig beszéltem a témáról, ajánlotta. Hiánycikk volt jó sokáig, most van megint, de még soknak találom az árát. Ha unalmas lesz nekik kéne fizetniük, hogy játsszak vele :-P

Blue Dragon is megvan, gépbe se járt... neked bejött?

FF13 és FF13-2 is megvan, valamiért a legkisebb ingert sem érzem, hogy egyáltalán ránézzek. Szörnyû vagyok :-(

"a játékot kifelejtették belõle."
Akkor jók voltak a megérzéseim :-/

"FF4-5-6-7-8-9"

A 4. rész kivételével a héten vettem meg PSN-en ezeket a részeket. Nagy részüket anno Day 1 letoltam, de ezek annyira nagy cuccok, hogy feltétlenül újra le akarom õket tolni.

"Hiányoznak a sötétebb,komolyabb hangvételû játékok."

Egyetértek. jRPG-be valóban nem jön semmi komoly, pedig ezernyi ötletem lenne. Bexarna a nép, ha felkérne egy cég ötletgazdának :-)
Nagyképûnek hangzik, de képes lennék megreformálni a mûfajt és halottaiból feltámasztani <#schmoll2>

"Remélem köv, generációban lesz valami fejlõdés"
Nem lesz. :-/

grebber
Spearfishing-rõl van valami info ,hogy valaha meg fog jelenni?

Next PC upgrade: 2022

arty
totti bocs, h a csalánnal kapcsolatba kerültél miattam! <#eplus2>

Forza.

orichalcos
Köszönöm segítséget, úgy néz ki Totti segíteni fog. :) Hálás köszönet érte. :)

arty
csak kölcsön volt, hálistennek :)

Forza.

Macccy
:)
Nem értettem félre, félig meddig van összefüggés: fehér box nincs a slimbõl (csak valami ritka kiadás volt asszem) ezért is nem kéne a slim ... ÉS a formáért. Nekem :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Pedig számomra eléggé hasonló a harcrendszer is, a megidézhetõ szarokkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
"Eleinte gyerekes sztori, ami csak késõbb kezd érdekes lenni
Élettelen, babaszerû fõszereplõk, akiknek legtöbbje kimondhatatlanul idegesítõ
Borzalmas szinkronhangok
Frusztráló célzó rendszer a harcban
A 3DVD cserélgetése a vége felé bosszantó tud lenni"

Ezt a DVD cserélgetést hogy kell elképzelni? Nem olyan, mint a Lost Odyssey?

Moby
Nincs mit.
Bár az áldozat nem kicsi, olyan szinten érdekmentes a téma nekem, hogy összvissz azt az 5 percet fogom látni belõle szerintem :D

Seth
Harc tetszett, de a helyszínek annyira copy paste falak voltak,hogy nem bírtam. Nameg a szinkron is bökte a fülemet, de biztos csak azért,mert túl sok japcsi filmet,animét néztem akkoriban :D

Totti5
Star Ocean 4 számomra a JRPGk Mass Effectje volt. Közel 100 órát nyúztem mire a végére értem. Egyszerûen annyira dinamikus és jó volt a harc, hogy csak tápoltam és tápoltam... egy percre nem untam, nem kerültem ki az enemyt.

Moby
Ja tényleg...a járulékos szopások. Node akkor mire használod? Ajtókitámasztó? :)

Totti5
Tudod hogy kell 10-15 óra mire naggyából kibontakozik. 5 óránál vagyok kb...

Vagyunk mi a kis Olivér aki megkapja a varázslók könyvét és õ a helyi csúzenván akibõl wicser lesz és ezt az utat kell bejárni. Rengeteg féle varázslatra tehetünk szert konkrétan 52 darabra, amit mi használunk és idézünk meg ( ezeket amúgy nem csak harcokban lehet, vannak olyanok amik a pályán való elõrejutást, "puzzlékat" segítik, pl egy tûzgömb varázslat.

A harc ríl tájm turn base, vagyis ütünk, védekezünk majd várunk amíg töltõdik, de közben szabadon mehetünk bárhova elkerülve az ütéseket, elõnyesebb helyzetbe kerülni, enemy háta mögé stb...

A lényeg igazából a Familiar-ok. Ezek lények akik a játék szerint a ( heart ), vagyis magyarul az ember lelkébõl születnek. Mindenkiben van egy ilyen. Ebben a világban ezek léteznek. Nos ezek a lények segítenek a harcban. Ha jól érézkeltem egyszerre 3at tudsz harcba vinni. Ezek olyanok mint a pokemonok. Amelyiket megidézed az áll be harcolni, de ekkor te nem tudsz, csak õ. Ha õ meghal ( egy db ) akkor te is! de bárimor váltogathatsz battle közben a 3 familiar és magad közt. Ezeknek vannak különbözõ képességeik, az adott harcnak megfelelõt érdemes választani, így érdemes gondolom olyan 3at tartani ami naggyából lefedi a dolgokat sebzés és képesség terén.

Ezeket a lényeket meg lehet szerezni, van sok sok, más karakterektõl el lehet venni / odaadják.

No ezek a lények is fejlõdnek és x szint után újabb képességekkel bõvülnek, extra támadások, kombók. Ezeket te tudod fejleszteni olyan módon, hogy találsz/ veszel dolgokat amit megetetsz velük és tudod növelni a hp, magic, sebzés, védelem stb... + tudsz nekik fegyvereket, tárgyakat ( gyûrû ).

A fejlõdési rendszer autómatikus mindenkinél a megszerzett experiance pontok után. Ha elérsz 10. szintet akkor feloldódik az adott képesség, ha 15.ket akkor a köv...

Ahogy néztem a könyvet lehet majd tárgyakat kreálni, italokat kreálni.

Persze ez még mindig a játék felszíne, vannak menüpontok amik el sem érhetõek még.

Harc taktikára épít, az odamegyek és csapkodok nem igen jött be. Helyzekedés fontos, nomeg random lehet kapni élet és mana cuccokat a lámpás az orrában kis haverunktól, amit érdemes összeszedni.

arty
mert komponens kábellel is elég "elviselhetetlen" volt a képe a "nagyelcédén" + kontroller is foscsi :(

(emun volt vele szopás és drága is volt, de x360 kontrollerrel, "lányommal" végignyomni : priceless !! :) )

Forza.

Totti5
Ennyi erõvel minden JRPG FF:)))

Nem ez nem FF ez egy JRPG. Hangulatban semmi köze az FFhez, az egy más világ.

orichalcos
Köszi, meglátjuk a kollega tud-e segíteni.

Igazából nem lenne sok idõ a dolog, néhány kép, meg egy max 5 perces videó a kampányból, összehasonlítás gyanánt.

Köszöntem elõre is.

Moby
Megnéztem a demot.
Én ezt kihagyom. A harc egész jónak tûnik, de az egész összkép nekem túlságosan kiddie, és nagyon humor sem csempésztek bele, ami törné egy kicsit. Biztos nem rossz, de k.drága ahhoz, hogy félúton beleunjak, pedig úgy érzem ez lenne belõle, mer ez volt a tales of vesperiával is (ami szerintem viszont jobb ettõl, ez a demo alapján).

Myselor
srácok ez a Ni No Kuni annyira jó játék,sajnos gép hiányában youtubeon nézem a végigjátszást,de valami hihetetlenül hangulatos,szerintem hosszú ideig nem játszanék mással hogyha meglenne nekem:)