XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megcsináltam kb. 60. próbálkozásra (nem túlzok) és teljesen kész voltam. Agyilag, a kezem meg fizikailag.
Legkeményebb pálya volt Rayman-be... 80 GS-t adott utána, mert végre eljutottam az élholtak földjére. Mentem ott egy kört, de brutál lesz az a pálya is.
Mondjuk nem semmi, hogy tegnap lepergett a credits, de azóta még egy laza +6 órát beletettem a cuccba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valamelyik boxos kollegát nem érdekelné egy Battlefield 3 könyv, és egy Ready Player One címû könyv? Az elsõ még ajándék volt, az utóbbit meg nyertem, de elolvastam és nincs rá szükségem. Darabja 1500ft. Gondoltam hátha...
off vége ígérem.
My streams: https://beam.pro/oriic
Kezem szétszakad már :-/
PC-re is van olyan játék, amit bármikor letölthetszt, bármennyiszer telepíthetsz, de indítás után login képernyõ van ... Ha nem tudsz belépni, akkor nem játszol. Azt is megoldották késõbb, hogy ha valami okból kifolyólag éppen nem megy a net, de már voltál belogolva, akkor tudsz játszani ...
2013 van, ahol lehet piaca a nextgen konzoloknak, ott nem lehet probléma a netkapcsolat.
Ami kérdõjeles az a használtpiac ellehetetlenítése, ugyanis ez majdnem mindenhol fogyasztóvédelmi törvényekbe ütközik ...
De ugye ahogy most az Online Pass-ok mûködnek, úgy lehet késõbb Offline Pass-okat is létrehozni ... És akkor simán megkerülték a dolgot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én ezt nem tartom elképzelhetetlennek. Egyáltalán nem.
Adversus solem ne loquitor
És én ezt akartam megvenni?
3:32 WTF ???
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
only online, mi?
meg azt ahogy a móriczka elképzelte :D
ha mégis, akkor temetve az xbox newgen

Just do it :)
Ebben a SPOILER videóban ez az ALIENS: Colonial Marines pont úgy néz ki mint a HALO ... A HALO CE 2001 -bõl!!! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Múlthéten boldog tulajdonosa lettem egy xboxnak,és olyan csomagba vettem h kaptam hozzá 3 játék feltöltõkódját is.
Namost,beírtam az egyiket és nem raktam fel mert 3,8 giga...gondoltam késõbb kínlódok vele...de ki is töröltem,így sehol nincs meg,ha pedig újra beírom akkor nem engedi(azt írja már felhasználtam 1x)
Ilyenkor mi a teendõ?!
Elõre is köszi a válaszokat(remélem tudtok segíteni)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megvárom, míg 80k körül lesz a masina, meg elkezdõdnek majd az akciók 4-5k körül. Ha eladhatatlan 1-1 cím, én tuti, hogy bepótlom inkább a kimaradt címeket és nem fogok csõdbe menni emiatt.
NNK 5k körül azért még jöhet.
Ráadásul még szinkron se volt sok helyen. Szánalmas szar.
Legalább videókban legyen már szinkron.
Lost Odyssey fasza volt, mert ott volt normális szinkron, csak néha volt csak szöveg de nem volt zavaró.
Last Remnant meg unalmas, nulla, nem vezet sehová.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Enhanced Arm-ot nagyjából két hónapja szereztem be,kb 5 órát bírtam és félre lett téve.
Futottak még: Infinite Undiscovery,Last Remnant.
IU: Ez még talán jó lehet, 3-4 órát tettem csak bele, viszont utána olvastam az értékelõket és elvették a kedvem a továbbiaktól :)
Last Remnant-nak tetszik a világa,a karakterek, viszont a harcrendszer,meg az MMO grind már nem
PSN ID.: Beegabor
Hát majd akkor ha nem lesz semmi jó a nyáron akkor megveszem.
L.O. nekem is a legjobbak között szerepel... imádtam.
"Eternal Sonata valami vizes templomban maradt félbe,ahol dögunalmas volt az ide oda futkosás a monoton helyszínen."
Emlékszem ott többször is meghaltam. Nem, nem a játékba... a lelkembe, valahol mélyen. -.-
"Star Ocean 4"
Itt hever a polcon bontatlanul... talán 1.5-2 éve vettem.
Enchanted Arms-ot toltad? Bejött? Skip?
"Tales of Vesperia."
Ezt valamiért mindenki akivel eddig beszéltem a témáról, ajánlotta. Hiánycikk volt jó sokáig, most van megint, de még soknak találom az árát. Ha unalmas lesz nekik kéne fizetniük, hogy játsszak vele :-P
Blue Dragon is megvan, gépbe se járt... neked bejött?
FF13 és FF13-2 is megvan, valamiért a legkisebb ingert sem érzem, hogy egyáltalán ránézzek. Szörnyû vagyok :-(
"a játékot kifelejtették belõle."
Akkor jók voltak a megérzéseim :-/
"FF4-5-6-7-8-9"
A 4. rész kivételével a héten vettem meg PSN-en ezeket a részeket. Nagy részüket anno Day 1 letoltam, de ezek annyira nagy cuccok, hogy feltétlenül újra le akarom õket tolni.
"Hiányoznak a sötétebb,komolyabb hangvételû játékok."
Egyetértek. jRPG-be valóban nem jön semmi komoly, pedig ezernyi ötletem lenne. Bexarna a nép, ha felkérne egy cég ötletgazdának :-)
Nagyképûnek hangzik, de képes lennék megreformálni a mûfajt és halottaiból feltámasztani <#schmoll2>#schmoll2>
"Remélem köv, generációban lesz valami fejlõdés"
Nem lesz. :-/
Nem értettem félre, félig meddig van összefüggés: fehér box nincs a slimbõl (csak valami ritka kiadás volt asszem) ezért is nem kéne a slim ... ÉS a formáért. Nekem :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Élettelen, babaszerû fõszereplõk, akiknek legtöbbje kimondhatatlanul idegesítõ
Borzalmas szinkronhangok
Frusztráló célzó rendszer a harcban
A 3DVD cserélgetése a vége felé bosszantó tud lenni"
Ezt a DVD cserélgetést hogy kell elképzelni? Nem olyan, mint a Lost Odyssey?
Bár az áldozat nem kicsi, olyan szinten érdekmentes a téma nekem, hogy összvissz azt az 5 percet fogom látni belõle szerintem :D
PSN ID.: Beegabor
Vagyunk mi a kis Olivér aki megkapja a varázslók könyvét és õ a helyi csúzenván akibõl wicser lesz és ezt az utat kell bejárni. Rengeteg féle varázslatra tehetünk szert konkrétan 52 darabra, amit mi használunk és idézünk meg ( ezeket amúgy nem csak harcokban lehet, vannak olyanok amik a pályán való elõrejutást, "puzzlékat" segítik, pl egy tûzgömb varázslat.
A harc ríl tájm turn base, vagyis ütünk, védekezünk majd várunk amíg töltõdik, de közben szabadon mehetünk bárhova elkerülve az ütéseket, elõnyesebb helyzetbe kerülni, enemy háta mögé stb...
A lényeg igazából a Familiar-ok. Ezek lények akik a játék szerint a ( heart ), vagyis magyarul az ember lelkébõl születnek. Mindenkiben van egy ilyen. Ebben a világban ezek léteznek. Nos ezek a lények segítenek a harcban. Ha jól érézkeltem egyszerre 3at tudsz harcba vinni. Ezek olyanok mint a pokemonok. Amelyiket megidézed az áll be harcolni, de ekkor te nem tudsz, csak õ. Ha õ meghal ( egy db ) akkor te is! de bárimor váltogathatsz battle közben a 3 familiar és magad közt. Ezeknek vannak különbözõ képességeik, az adott harcnak megfelelõt érdemes választani, így érdemes gondolom olyan 3at tartani ami naggyából lefedi a dolgokat sebzés és képesség terén.
Ezeket a lényeket meg lehet szerezni, van sok sok, más karakterektõl el lehet venni / odaadják.
No ezek a lények is fejlõdnek és x szint után újabb képességekkel bõvülnek, extra támadások, kombók. Ezeket te tudod fejleszteni olyan módon, hogy találsz/ veszel dolgokat amit megetetsz velük és tudod növelni a hp, magic, sebzés, védelem stb... + tudsz nekik fegyvereket, tárgyakat ( gyûrû ).
A fejlõdési rendszer autómatikus mindenkinél a megszerzett experiance pontok után. Ha elérsz 10. szintet akkor feloldódik az adott képesség, ha 15.ket akkor a köv...
Ahogy néztem a könyvet lehet majd tárgyakat kreálni, italokat kreálni.
Persze ez még mindig a játék felszíne, vannak menüpontok amik el sem érhetõek még.
Harc taktikára épít, az odamegyek és csapkodok nem igen jött be. Helyzekedés fontos, nomeg random lehet kapni élet és mana cuccokat a lámpás az orrában kis haverunktól, amit érdemes összeszedni.
(emun volt vele szopás és drága is volt, de x360 kontrollerrel, "lányommal" végignyomni : priceless !! :) )
Forza.
Nem ez nem FF ez egy JRPG. Hangulatban semmi köze az FFhez, az egy más világ.
Igazából nem lenne sok idõ a dolog, néhány kép, meg egy max 5 perces videó a kampányból, összehasonlítás gyanánt.
Köszöntem elõre is.
Én ezt kihagyom. A harc egész jónak tûnik, de az egész összkép nekem túlságosan kiddie, és nagyon humor sem csempésztek bele, ami törné egy kicsit. Biztos nem rossz, de k.drága ahhoz, hogy félúton beleunjak, pedig úgy érzem ez lenne belõle, mer ez volt a tales of vesperiával is (ami szerintem viszont jobb ettõl, ez a demo alapján).