XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap óta érdekes dolgot csinál a boxom. Kikapcsoláskor azt vettem észre, hogy a led kialszik a boxon, de nem áll le egybõl a proci! Hallom hogy még zúg. Aztán mintha készenléti állapotba lenne, villan 3at a zöld led közepén az a kis kör, és utána kapcsol le. Vajon mitõl van ez? Tegnap óta csinálja ezt. :/
Nothing is True, Everything is Permitted
Mit is mondjak!?
Szarul néz ki,pörgõs,COOP ba nagy móka...Tehát játékra tökéletesen alkalmas....
Ismétlem játékra...<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Azt már neked kell kinyomozni hogy milyen játékokkal akarod, netán kinectes kiadást választod. Mivel más nincs azt veszed amelyik kiszerelés a legszimpatikusabb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hülyék ezek ehhez.
Adversus solem ne loquitor
Vita, az összes free gamét, demót és pár teljes játékot downloadoltam.
Betettem mindent a letöltési sorba. Akkor most rányomok melyikkel kezdje... hát nem duplán tett be mindent? DUPLÁN... miért??? 1szer nyomtam mindenre. Letöltött 1-et, feltette, majd elkezdte tölteni megint ugyan azt!!!. Hihetetlen. Ráadásul össze vissza szedi, közben a gép kikapcsol készenlétibe és elõrõl hátulról kezdi el szedni, félbehagyja, nem szedi, megõrül.
Ekkora egy szar rendszert kihívás lehetett megalkotni...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tudjátok mi a vicces? mit mondtak a fejlesztõk? WiiUn szebb lesz, vagyis az lesz a legszebb verzió. Ezek szerint 360 gyenge volt ehhez a grafikai szitnthez... fail.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ezt a marhaságot felejtsétek már el.
Ezt az utat szerintem az MS nem fogja bejárni. Õk a digitdisztrib elkötelezett hívei, õk ezt az öngól nem fogják megrúgni (a sonyval ellentétben). Az ott kizárólag médiacélokat fog szolgálni, ha lesz egyáltalán benne ilyen (a játékok meg továbbra is 2-6 gigások maradnak).
Vágjátok a Lego játékot?
Mikor 3000ft-t volt, asszem az a Lego boltban dobozosan 6-8 ezer volt...egyszer régen volt ilyen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igen.
>tudod, mi van?
Tudom. Nem te vagy a célközönség.
> sose'nem lehet asztat tudni
De, lehet tudni.
>nekem full-mind1
Nem a személyes preferenciád volt a kérdés. Ezért meg ne sértõdj, de engem tökéletesen hidegen hagy. A téma az volt, hogy nem merik meglépni. És e kettõ között, mármint a személyes preferenciáid, és aközött, hogy mit mernek semmilyen összefüggés nincs.
Ha egyre jobban teret kap a digitális, már a bolti terjesztés kárára, onnantól kezdve eszük ágába nem lesz csökkenteni az árakat. Nem lenne miért. Meg fogja mindenki 13 ezerért, mert nem lesz másra lehetõsége.
Ez a digitális terjesztés mindig is nagy lufi volt.
Forza.
Csak végre legyen egy emberi lény aki beárazza a változások szerint azokat a kibaszott játékokat.
És ne legyen 3-4ezerrel olcsóbb már dobozosan elõrendelve egy játék, mint 5 évvel késõbb a live-on digitális alakban.
A fejlesztési költségek most is a csillagos eget verdesik. Ez csaknõni fog. Amelyik fejlesztõ 2-3 évnél tovább ül a játékon az veszteséget termel, rossz esetben egyenes következménye annak hogy csõde fognak menni.
Középszarokat nem érdemes kiadni. Lásd THQ bebukott, lásd a Sega össze vissza szenved. Ha az emberek józanul gondolkoznak akkor az Alien játék akkorát fog hasalni hogy a Sega bele is bukhat... kívánjunk nekik ilyet? -.- aztán lehet a név eladja, de akkor nagyon mérges leszek.
Változás nem lesz, mert miért is lenne. Újat nehéz kitalálni, amúgy meg PCn most is bárki bármit megcsinálhat, de semmi nem történik.
Aztán jön a kérdés, hogy mi kellene? erõteljes brénsztorming a 7 éve is ellõt trió jön elõ. Szebb graf, jobb fizika, jobb AI. Könyörgöm, ez minden generécióban bõven megvalósul... ezek a dolgok most is rengeteget fejlõdtek és a köv genbe is ezek fognak elsõsorban. Ezen kívül mi is legyen egy FPSben? na ez már fogós kérdés ugye... bár e téren is bõven volt fejlõdés. FPS/TPS játékok keverve lettek RPG elemekkel kisebb s nagyobb mértékben. Fejleszthetõ dolgok mára már alap funkciók, elvárások.
Jobb grafika, jobb fizika. A jobb AIt csak halkan mondom, mert az ugyan olyan mint a 60 fps. Van pár csapat akik képesek jól megcsinálni, a többiek meg jönnek a buta középszarral.
a játékok pedig vszeg még egyszerûbbek lesznek, mert a drágább fejlesztéshez még több vevõ kell :)
Forza.
tehát a 27% bevétel,
ami nem profit, az live-ból jön,
te kib.sznád az ablakon, mert jelentéktelen,
tehát csak egy bizonyos réteget érdekel a netes game, egyébként kutyát se,
de azért offline világ vége és éljen az online...
aha <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
-> <-
csak én nem értem, vagy te sem? <#nevetes1>#nevetes1>
alatta:
azt azért csak érted, ha felmegyünk akármilyen kütyün a netre (pc, laptop, telo, stb.)
ott FEL AKAROK jönni a netre és böngészni
mert ez a cél
offline játszani akarok dolognál nem célom, hogy ONLINE jácccccak :D
tudod, mi van? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
#131269:
errõl azért megkérdeznék 1-2 fejlesztõ céget, hogy
adott szoftvert 4x olyan élesre, részletesre varázsolni
valóban nem jóval hosszabb idõ és emiatt (is) mérföldekkel drágább
vagy netán még olcsóbb is... sose'nem lehet asztat tudni <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
de a lényeg részemrõl ugyanaz
ha offline akarok jáccccccani
akkor offline is fogok
és akárhogy is, de meg fogom találni az erre alkalmas platformot :D
nekem full-mind1, hogy sonynak, msnak, vagy akárminek hívják a gyártót ;)
Just do it :)
Igen borzalmas mennyiségût.
Apró adat, mielõtt belepörögnél ebbe a bantuland-komplexusba: a microsoft xboxal kapcsolatos bevételeinek(!, nem profit!) 27%-a származik a live, és a live-on keresztül eladásoknak. Ha én lennék õk, én örömmel basznám ki azt a piszlicsáré , amúgy profitot sem hozó réteget, akik nincsenek amúgy jelenleg is örökké online. Az offline világnak vége. Slusszpassz.
> most engem ne akarjanak már a hozzájárulásom nélkül "Big Brother sees you" ellenõrzés alatt tartani
ROFL. Soha senki nem fog rólad annyit tudni, mint a google. Nem is kapsz mástól olyan kiszolgálást mint tõlük :) Ez az üldözésmánia 2013-ban kicsit már ciki, le kéne róla szokni, mer mindenkinek ott lapul a kurva telefonja a zsebébe 24/7-es kapcsolattal. Túléltük, senkit nem vittek el a zufók végbéltükrözésre...
Attól, hogy 4x annyi háromszöget tud renderelni, semminek nem fog többe kerülni az elõállítása. Semminek.
Ez így egy zagyvaság.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
kijön a newgen 50 GB tárkap. BluRay lemezeken
mi is lesz ez valójában?
PC szintû valós full-HD felbontás
és kb. ennyi és nem több - eleinte mindenképp
játékmenet hosszabb? - ugyan, miért lenne? Mainstream Ödönke a könnyû és egyszerû
játékokat kedveli. ha bonyolultabb egy picit is,
akkor lerakja és játszik tovább a többi IQ-játékaival
ugyanakkor a szoftveréletciklus sem fog változni
miért változna?
az elsõ 3 hónap a nagy flash - utána meg már csak a DLC tarthatja életben a nagyobb keresletet
ha ezt összeadjuk, akkor qrvára nem fogja megérni évekig fejlesztgetni vmit jó drágán, hogy utána tutira NE jöjjön vissza cégnek befektetett költség
lesz 1-2 gyöngyszem, mind grafikában, játékmenetben és játékórák számában
de a szoftverfejlesztõk + kiadók tömege úgyis az eyecandy graf-ra fog rámenni és tartalma + újrajátszási rátája nem sok lesz
sztem :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
van olyan - játék -
játék és nem egy komplett platform
ha én privát akarok játszani, ne akarjanak már nekem állandó sok ezer MB adatforgalmat generálni
ráadásul tudjuk, hogy az állandó kontroll nemcsak a másolásvédelemrõl szól
na, most engem ne akarjanak már a hozzájárulásom nélkül "Big Brother sees you" ellenõrzés alatt tartani
na, most, ha ez szerintük mégsem ütközik személyiségi jogsértésbe
akkor keresünk olyan platformot, ahol én döntöm el mikor akarok online és offline játszani
na, de még1x :)
ezt úgy sem merik meglépni
iszonyat mennyiségû vevõt vesztenének
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Mind a kettõ HC pálya :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Élõholtast is?
Mára pihentetem, majd holnap, de húzósnak tûnik :-)
Le fogom tolni én is ebben biztos vagyok, csak nem tudom még mikor...