XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy hogy friss maradjak a buzis Dante sem jobb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tetszik nekemsem teljesen de ezt ritkán látom, és nem zavaró, elmegy a japó stílussal.
De a tanga meg a hasonlók baromságok
Ezekszerint a klasszikus Robotzsaru az is tangás volt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mármint hogy nem bugos a játék.
Még jó, hogy végül videót megcsinálja Totti. Tegnap voltam nagykerben, nem bírtam magammal, elkurvultam én is, vettem egy 10 colos tabletet, szal a I7-es notit már elástam a szekrény mélyére, közvetlenül az elõzõ, I5-ös tetejére, és mostantól század annyi puvával posztolok az sg-re :-) Viszont ebbe nem lehet beledugni a blackmagic cuccaimat.
Adversus solem ne loquitor
Az ACM CE játékba levõ "szoborra" eléggé fáj a fogam... de nem 19000 Ft-ért, hanem a feléért... már pedig hamarosan a feléért fogják adni. Yeah!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az összes játékot el kellene égetni, annyira szar.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Csak sokkot kaptam,hogy errõl van szó vagyis ,hogy ezt védi valaki grafikailag...
Te ez a mindenkori leggyatrább szarabb undorítóbb kidolgozatlan moslék x fos a négyzeten.Mind 1 hogy ezt azért hogy jól fusson ,mert még ez se mindenhól jön neki össze!!!A karakterek 1 vicclap utolsó oldalára se valók ,a mozgásuk meg mint a régi gyurmafigurás mozgó animációk.Tehát ez a kinézete plusz akkor még el se kanyarodtunk a játék dinamikához ami aztán szintén nulla,ismétlem NUUULLLAAA 1 pozitív dolog szol mellette a 4 es coop lehetõség ami pörgõssé teszi a dolgot csak és kimondottan ez semmi de semmi más...<#kacsint>#kacsint>
Meg ugyanez igaz sok játékra, pl a Re5 ami minden csak nem mosottas, holott arra is sokszor írták.
Esetleg az Nvidia cuccával lehetséges.
De ahoz is erõs gép kellett.
A lényeg az hogy ha ez mosottas - recés, nem mintha egyszerre lehetne a 2 jelen egy játékban.
Akkor nem tudom mi az éles és nem recés, mert ez a játék pont hogy nincs agyon sáderezve, szerintem ezért nem tetszik sokaknak, letisztultabb.
A mosottas az ami a Rage-ben van.
Ha minden játék így nézne ki, mint a Halo akkor nem is kéne új konzol.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A mosottas meg recés grafikát itt ki kérem magamnak ez nagy baromság.
Nem értem mi mosottas a játékon meg hol van rece, akkor télleg vagy a szemetek szar vagy a tv-tek.
Mint mondtam nem kiemelkedõ a környezet de a karakterek nagyon igényesek.
Akinek meg eleve a stílus nem jön be annak tökmindegy milyen.
a másik, brutális a szeletelés, minden kilehet "vágni", de orbitálisan gagyi hogy valamit felapritasz és 2 másodperc múlva elis tünik, óriás fákat tüntetek el....élményromboló
egyébként 10/6
az az érzésem, hogy itt is egy kókler, dilettáns barom kódolta a videót.
Forza.
Haverral szeretjük az Alien témát, mindketten rosszul alszunk egy hete ...! 😄
A srác megkapta a DHL -tõl a 0day játékot és már vitte is a legközelebbi boltba beadni 3 ronggyal olcsóbban! A boltos csak röhögött, mondta hogy naigen, ez ipari szarra sikeredett!
Annak örülök, hogy 5 év küzdés után anno a Remedy azé csak összerántotta azt a jóság Alan Wake -et! Szóval van erre is jó példa!
És lefogadom ha azon néznéd a videót akkorse rázna ki a hideg, hogy "Eeezzigen!"
A videót nézve szerintem basztak optimalizálni, dinamikus árnyékokat, ködöt, és más effektek egyszerûen kivettek hogy fusson valahogy. Ennek ellenére persze szarul fut, de hiába lett volna jobb a graf, a játékmég akkor is rossz...
Multiplayer, II vh, instant akció
Ez nem tech demó volt ez game play demó volt ezért mondom mindig soha szart se ér 1 game play demó esetleg 1 megjelenés elõtti videó...
Valaki leírná pontosan milyen multiplayer játék van a Dragon's dogma-ban ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A nemzetközi sajtó alaposan szétkapta az Aliens: Colonial Marinest, a fejlesztés körül botrányokról is sorra túrja elõ az információkat. Most egy összehasonlító videó érkezett, ami a játékot és a nála jóval szebb demót mutatja be.
A végeredmény valóban megdöbbentõ, úgy fest, a Gearbox tudatosan kicsinosította a játék kiállításokra és sajtórendezvényekre szánt demóját, amivel alapvetõen nem lenne gond, csakhogy a különbség óriási ahhoz képest, amit a végleges játék látványvilága ad a játékosoknak.
Közben új részleteket láttak napvilágot a játék fejlesztésének háttértörténetérõl. Noha maga a Sega is tagadta a vádakat, hogy az Aliens: Colonial Marines kampányának fejlesztése túlnyomórészt a TimeGate-re hárult volna, a Redditen egy névtelen felhasználó csakugyan arról írt, hogy nem ment minden rendben a játék készültekor.
Az informátor állítólag másfél évet dolgozott a projekten, és szerinte már ott elkezdõdtek a problémák, hogy a Sega idõ elõtt jelentette be a játékot. Mint ismert, a 2006-os leleplezés alkalmával a kiadó éppen csak megszerezte az Aliens jogait, illetve alig állapodott meg a Gearboxszal a fejlesztésrõl, a tényleges munkálatok el sem kezdõdtek.
És utána sem lett jobb a helyzet. Hiába készült a játék, a Gearbox minden adódó alkalommal (Borderlands, Duke Nukem Forever) félretette a projekt, majd mikor újra nekiállt, alaposan belenyúlt a tartalmi részbe. A Segának nem tetszett az ezzel járó folyamatos csúszás, ezért a Gearbox külsõs cégeknek szervezte ki a játék fejlesztését: az új felállás szerint a TimeGate csinálta a single nagy részét, a Gearboxé volt a multiplayer, a Demiurge és a Nerve pedig a DLC-ket hegesztette.
A Gearbox legtöbb munkatársa ezzel párhuzamosan a Borderlands 2-n dolgozhatott. Mikor az a játék megjelent, a TimeGate már készen volt a kampány "85 százalékával", viszont a Gearbox szörnyülködve nézte a végeredményt. A Gearbox megpróbált belenyúlni itt-ott a projektbe, a határidõ viszont vészesen közeledett...
XBOX Live Gamertag:Waczkor