XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Lehet poénkodni, de inkább játszok a "magassarkús" raiden-el mint egy magassarkús bayonetta-val. Mert az még vicesebb ha a te logikádat nézem.

Vagy hogy friss maradjak a buzis Dante sem jobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát ez szerinted magassarkú.
Nem tetszik nekemsem teljesen de ezt ritkán látom, és nem zavaró, elmegy a japó stílussal.
De a tanga meg a hasonlók baromságok

Ezekszerint a klasszikus Robotzsaru az is tangás volt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
szega96
Raptr-on lesz rewardként connor outfit, ha esetleg valaki tud nekem szerezni egy kódot, mert neki van/ nem kell azt megköszönném...Sajna nekem nincs meg az AC3 így meg se tudom szerezni :S

Macccy
<#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Neked szimpatikus egy hõs egy magassarkú cipõben(jó nem cipõ, csizma, akármi)?
DarkSector
Amiket zárójelben írtál olyan hibák amik relatíve csak bizonyos izléseket zavarnak, szóval ezt nevezzük dícséretnek.
Mármint hogy nem bugos a játék.

Tegnap elég sokat nyomtam Metal Gear Rising Revengeance, és azt kell, hogy mondanom eléggé szórakoztató, annak ellenére, hogy szarabbat vártam. Eltekintve a hülyeségektõl(magassarkú cípõ, három ellenég majd 2 perc animáció, idiótán vigyorgó fõgonoszok, komplett nyomi fõhõs szinkron) eléggé jó.
arty
nincs még 8 éves, csak 7.X
a halo4 örül, ha tartja a 30fps-t 😛

Forza.

Harlekin
na mi a szar van tegnap kerestél!Írtam de nem jött válasz...???
Moby
Jah, láttam.
Még jó, hogy végül videót megcsinálja Totti. Tegnap voltam nagykerben, nem bírtam magammal, elkurvultam én is, vettem egy 10 colos tabletet, szal a I7-es notit már elástam a szekrény mélyére, közvetlenül az elõzõ, I5-ös tetejére, és mostantól század annyi puvával posztolok az sg-re :-) Viszont ebbe nem lehet beledugni a blackmagic cuccaimat.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Eléggé örülök meg kell mondjam...

Az ACM CE játékba levõ "szoborra" eléggé fáj a fogam... de nem 19000 Ft-ért, hanem a feléért... már pedig hamarosan a feléért fogják adni. Yeah!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Na, Krízis van 😄

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Aki még bírja, az ezt se hagyja ki...

Az összes játékot el kellene égetni, annyira szar.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Ó ha minden játék úgy nézne ki boxon...

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
végülis igaz amit ír abban az esetben ha az Alien-t védtem volna.

Macccy
Vaaaazzzeee! Nyughass, még agyérgörcsöt kapsz itten nekünk! 😊 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Nem azt nem láttam mg élõben nem véleményezném, ráadásul a témája sem hat meg ez az élien dolog csak filmben érdekel, azok közül is csak az AvsP 2-õt az egy fos.

Harlekin
Közbe látom <#nevetes1>
Csak sokkot kaptam,hogy errõl van szó vagyis ,hogy ezt védi valaki grafikailag...
Seth
MG Rising-ról beszél

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
TE most az Aliens: CM re mondod ezt???Ismét megkérdem TE most az Aliens: CM tartod szép gamának???
Te ez a mindenkori leggyatrább szarabb undorítóbb kidolgozatlan moslék x fos a négyzeten.Mind 1 hogy ezt azért hogy jól fusson ,mert még ez se mindenhól jön neki össze!!!A karakterek 1 vicclap utolsó oldalára se valók ,a mozgásuk meg mint a régi gyurmafigurás mozgó animációk.Tehát ez a kinézete plusz akkor még el se kanyarodtunk a játék dinamikához ami aztán szintén nulla,ismétlem NUUULLLAAA 1 pozitív dolog szol mellette a 4 es coop lehetõség ami pörgõssé teszi a dolgot csak és kimondottan ez semmi de semmi más...<#kacsint>
DarkSector
Jah ez oké ezzel nincsen baj ha leírja valaki negatívumként, de a mosottas meg recehalmaz enyhén lol hallgati.
Meg ugyanez igaz sok játékra, pl a Re5 ami minden csak nem mosottas, holott arra is sokszor írták.

Totti5
Ott maradhat, meg lehet oldalni, de nem az a gond hogy eltünik, hanem az hogy a demóba szeleteltem a hordót és KÖZBEN tünt el amikor még benne voltam a folyamatban. Tünjön el... akkor amikor elfordulok onnan, de ne a pofám elõtt.

DarkSector
Bocs télleg nem hanem 8 éves konzol, de én nem arról beszéltem hogy hogyan néz ki, hanem hogy azt senki nem várhatja el még pc-n sem hogy minden darabka megmaradjon.
Esetleg az Nvidia cuccával lehetséges.
De ahoz is erõs gép kellett.

A lényeg az hogy ha ez mosottas - recés, nem mintha egyszerre lehetne a 2 jelen egy játékban.
Akkor nem tudom mi az éles és nem recés, mert ez a játék pont hogy nincs agyon sáderezve, szerintem ezért nem tetszik sokaknak, letisztultabb.
A mosottas az ami a Rage-ben van.

davidka003
Bitch please. Halo 4 rohadt jól néz ki ezen a 8 éves konzolon is.
Ha minden játék így nézne ki, mint a Halo akkor nem is kéne új konzol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Az eltünedezõ dolgok is igazak de amúgy mit hittetek hogy minden ottmarad a helyén egy 6 éves konzolon?
A mosottas meg recés grafikát itt ki kérem magamnak ez nagy baromság.

DarkSector
Szarul látsz...😊
Nem értem mi mosottas a játékon meg hol van rece, akkor télleg vagy a szemetek szar vagy a tv-tek.
Mint mondtam nem kiemelkedõ a környezet de a karakterek nagyon igényesek.

Akinek meg eleve a stílus nem jön be annak tökmindegy milyen.

Myselor
de ez most nem egy másik játék?ami demo most volt az a Revengeance.most nem értem xd
Macccy
Én megmondtam a demónál is hogy szerintem okádék, de DarkSector-ral nem merek vitázni, mert õ tudja! <#nevetes1> Vagy lehet neki erõsebb vas van a konzoljában és fentebb tudta húzni a detail-t ...

DarkSector
Ez a játék pont hogy cseppet sem mosottas és recés, pont ellenkezõleg , ha olyan mint a demo volt.

kill3r21
1 órát nyomta, brutál hangulatos, de sírni tudnék pár dologtól, pl grafika nagyon ratyi, mosottas recés, de mondjuk megy is 60 fps-el...
a másik, brutális a szeletelés, minden kilehet "vágni", de orbitálisan gagyi hogy valamit felapritasz és 2 másodperc múlva elis tünik, óriás fákat tüntetek el....élményromboló
egyébként 10/6
arty
ha megnézed egy hdbitses enkóder csapat munkáját, amit zajos, eleve kódolt munkából ki tudnak hozni (film, x264, mkv)... nos, ahoz képest az ff13 maga a röhej - miközben ott a készítõ pénzt kapott a "munkájáért" !

az az érzésem, hogy itt is egy kókler, dilettáns barom kódolta a videót.

Forza.

Muttley

köszi, ha vki tol a végleges verzióról
egy quick review-t 😊

Just do it :)

Macccy
Hát mondomfigyelj lehet ám másik kiadó alatt jobban tolták volna. Szándékosan nem mondom feltételes jövõidõben, mert szerintem ez volt a Gearbox csapat utolsó játéka, legalábbis ezekkel a fejlesztõkkel. 😊

Haverral szeretjük az Alien témát, mindketten rosszul alszunk egy hete ...! 😄
A srác megkapta a DHL -tõl a 0day játékot és már vitte is a legközelebbi boltba beadni 3 ronggyal olcsóbban! A boltos csak röhögött, mondta hogy naigen, ez ipari szarra sikeredett!

Totti5
Még a Too Human is össze lett kalapálva, pedig az aztán készült rendesen, sõt generáció váltásokon ment át a project, hiszen PS1re kezdték el! De kijött és grafban simán élvonalbeli volt akkoriban, jól is futott ( + nekem tetszett a játék ). Ez a Gearbox másodszor csinál magából hülyét. Mondjuk azt sikerült elérniük az utobbi 3 játékukkal, hogy bármi ami kijön tõlük, akkor addig nem is foglalkozok vele amig ilyen vagy olyan módon meg nem demózom. Nekem mutathank képeket, videókat, meg hazuhatnak össze vissza, ignore. Nem tudok még egy ilyen semmirekellõ bagázst mondani. Mindenki a legjobbra törekszik, pláne ezekben a szegmensekben ( elvileg AAA-ban vannak õk... ), de õk nem.

Macccy
Ez számomra csak a homokos japánok faszságát bizonyítja, csak felbasz! Minden profi játékkészítõ remekbe szabott, sokszor grandiózus jeleneteket tud csinálni in-game cutscene -ekkel! Ezek meg elbábozzák ugyanúgy vagy csináltatnak egy rendert videónak ami geccinagyot foglal, de lehet rá dugdosni a seggükbe a nyershalrudacskát! Hát az ilyen cuccot persze hogy le kell tömöríteni! Áthidaló megoldás lenne ha kicsit több eszük lenne, hogy 2 vagy 3 lemezen adják ki és feltelepíted, no para, disk 1 lenne a playdisk. Dehát nem, õk megmutatták, hogy a DVD milyen lejárt ... lemez.

Macccy
Ezek trógerek is meg hát a SEGA lehet tényleg szétfaszolta a projektet az ide-oda tologatással. Ennek ennyi.
Annak örülök, hogy 5 év küzdés után anno a Remedy azé csak összerántotta azt a jóság Alan Wake -et! Szóval van erre is jó példa!

Totti5
Majd kiderül, de az tény hogy pl 360on az FF13 videói...... no comment. PS3on 1080Pben yeah baby!!!!! nagyon nagy és látványos a kockázódó, kisebb felbontású videók és a FULL HD közti különbség.

Macccy
Szinte éreztem .... Na most gondold akkor el, ha ez a beszarás, akkor a PS3 verzióban mennyi lesz a videó? 1,5 GB data + 600 MB audio + 20 GB video ... 😊
És lefogadom ha azon néznéd a videót akkorse rázna ki a hideg, hogy "Eeezzigen!"

DarkSector
Na ez az.

Totti5
Méret sosincs összefüggésben a tartalommal és a játék hosszával!

Totti5
Idõ elõtt jelentette be? 2006ban? 7! éve??? idõ elõtt? what the hell? 2 év alatt összerak egy EPIC egy Gearst, 2 év alatt össze rak egy Naughty Dog egy Unchartedet, ezek a amatõrök 7 év alatt egy kupac trágyát fejlesztettek ki.

A videót nézve szerintem basztak optimalizálni, dinamikus árnyékokat, ködöt, és más effektek egyszerûen kivettek hogy fusson valahogy. Ennek ellenére persze szarul fut, de hiába lett volna jobb a graf, a játékmég akkor is rossz...

DarkSector
Persze én is ezt szoktam mondani hogy várják ki a végét.

Tudnátok ajánlani pár játékok ami hasonló a BF1943-ashoz csak többen játszák?
Multiplayer, II vh, instant akció

arty
vagy valami amatõr formátumban van eltárolva (lásd még final fantasy 13)

Forza.

Nincs benne multiplayer, ha jól tudom talán lehet kérni másokról pawn-t kölcsön, de ennyi.
Harlekin
Pofon 1 szerû???Az hogy a demónál tudtak programozni majd elõtte meg utána nem!!??Érdekesen szemléled ezt a dolgot...
Ez nem tech demó volt ez game play demó volt ezért mondom mindig soha szart se ér 1 game play demó esetleg 1 megjelenés elõtti videó...
teddymac
Sziasztok
Valaki leírná pontosan milyen multiplayer játék van a Dragon's dogma-ban ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Waczkor
Gamekapocsról:

A nemzetközi sajtó alaposan szétkapta az Aliens: Colonial Marinest, a fejlesztés körül botrányokról is sorra túrja elõ az információkat. Most egy összehasonlító videó érkezett, ami a játékot és a nála jóval szebb demót mutatja be.

A végeredmény valóban megdöbbentõ, úgy fest, a Gearbox tudatosan kicsinosította a játék kiállításokra és sajtórendezvényekre szánt demóját, amivel alapvetõen nem lenne gond, csakhogy a különbség óriási ahhoz képest, amit a végleges játék látványvilága ad a játékosoknak.

Közben új részleteket láttak napvilágot a játék fejlesztésének háttértörténetérõl. Noha maga a Sega is tagadta a vádakat, hogy az Aliens: Colonial Marines kampányának fejlesztése túlnyomórészt a TimeGate-re hárult volna, a Redditen egy névtelen felhasználó csakugyan arról írt, hogy nem ment minden rendben a játék készültekor.

Az informátor állítólag másfél évet dolgozott a projekten, és szerinte már ott elkezdõdtek a problémák, hogy a Sega idõ elõtt jelentette be a játékot. Mint ismert, a 2006-os leleplezés alkalmával a kiadó éppen csak megszerezte az Aliens jogait, illetve alig állapodott meg a Gearboxszal a fejlesztésrõl, a tényleges munkálatok el sem kezdõdtek.

És utána sem lett jobb a helyzet. Hiába készült a játék, a Gearbox minden adódó alkalommal (Borderlands, Duke Nukem Forever) félretette a projekt, majd mikor újra nekiállt, alaposan belenyúlt a tartalmi részbe. A Segának nem tetszett az ezzel járó folyamatos csúszás, ezért a Gearbox külsõs cégeknek szervezte ki a játék fejlesztését: az új felállás szerint a TimeGate csinálta a single nagy részét, a Gearboxé volt a multiplayer, a Demiurge és a Nerve pedig a DLC-ket hegesztette.

A Gearbox legtöbb munkatársa ezzel párhuzamosan a Borderlands 2-n dolgozhatott. Mikor az a játék megjelent, a TimeGate már készen volt a kampány "85 százalékával", viszont a Gearbox szörnyülködve nézte a végeredményt. A Gearbox megpróbált belenyúlni itt-ott a projektbe, a határidõ viszont vészesen közeledett...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Szerintem pofon egyszerû, nem tudnak programozni és ennyit tudtak a gépbõl kihozni, a techdemo-k mondjuk szart sem érnek azok alapján kár itélkezni, mert minden 2. játéknál ez a sors, hogy a bemutatóhoz képest visszavesznek, mindjárt itt a Metal Gear Rising, nagyon szép de a techdemo-ban szebb volt.