XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
handheld a 3DS és a Vita, emellett a tabletek kényszermegoldások ilyen játékra - olyanok is. nem izlés dolga, hogy belásd a döntögetés és képernyõtapperkodás szarabb, mint a gomb/gomba - bizonyos játéktípusokra. van ahova a tapi jobb, avagy a döntögetés jobb - az RR3 nem ez a kategória.
Forza.
Lenne egy lehet hogy hülye kérdésem. Van a Boxomon az asszonynak egy offline profilja, de most szeretnék neki Live-os (sima) fiókot csinálni.
Össze tudom kapcsolni a kettõt? Vagy elveszít mindent ami az offline fiókban van?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megvannak az elõnyei, ugye!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Next PC upgrade: 2022
miken nem tudtok agyalni és akkor nekem van sok idõm acsira vadászni!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Marhajó lenne ha a Crytek nem pazarolná ilyen Lorenzo Llamas / Michael Dudakoff szintû B- kategóriás történetre a puskaport, hanem összesolgozna olyan jó kreatív csapatokkal, mint a Bungie vagy a 343! Kapnánk valami szakítós ûrháború starwarz coolságot fasza engine-nel.
Vagy csak szerintem gyenge a forgatókönyv a 2 óta? (1 még elment mert újszerû volt)
My streams: https://beam.pro/oriic
[/url] -tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
"Prophet was infected with the Manhattan Virus (The one you see all around you in the game), so he gave the suit to Alcatraz so that he could finish the mission he was on (Use the suit to find a cure). He committed suicide so his suit would disconnect from him and be able to "connect" to Alcatraz. The suit still contained memories of Prophet though and thats what you see during the game. Alcatraz did not die at the end, his suit rebooted, but since Prophet's memories and voice was still in the suit, it talked to Alcatraz telling him the mission is not over and more Ceph are around the world. Alcatraz and Prophet become "one person" and that is why he says "They call me Prophet". Alcatraz needs to finish the job."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Már rég le kellett volna pörögnie a creditsnek. Csak nem ebédelni is mertél közbe? Meg klotyó? Na neeee! <#schmoll2>#schmoll2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért ezt az analóg kar és gombok nélkül nem lehet játszani dolgot ne mondd a Kinect tulajoknak, jó? <#lookaround>#lookaround>
Ilyen ótós játék egyszerûen nem ilyen platformra való. Nem véletlen az NFS ájfónba is autómata gáz van és csak döntögetni kell... ja igen döntögetés, azért billeg a kamera mint ha tengeri beteg lenne a sofór. Kanyarodsz és közben meg fogdosod a képernyõt hogy legyen fél gáz meg a többi? nagy élmény.
Én már a PSPnél is ki voltam akadva hogy csak 1 analóg volt rajta, szerinted mennyire tartom ezeket a képernyõt nyomogató eszközöket?
Egyetlen kézikonzol létezik amin lehet érdemben játszani mindennel az a VITA.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
privibe dobj egy címet, szerintem levélként elsõbbségivel 500ft lehet a posta.
Vagy nemtudom de rákérdezek.
Mostanában ritkán postáztam.
Ez a fényképezõ a telefonom, ha nincsen természetes bevilágítás rendesen meg remeg a kezem ilyen lesz a kép...:S
Csomagold be légyszíves Ace-biztosra, aztán küldj privátban egy számlaszámot amire áttolhatom a zsöcit.

Bár fájó szivvel adom el mert jókat multiztam vele...:S
Ha kell 2k-ba kiegyezünk. De ezenfellül még párszáz lenne a posta.
Mohácsról dobnám.
Hacsak nincs egy ismerõsöd errefelé.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
(na a Tomb Raider -t érzem, hogy jó lesz!)
Ilyen gémek vannak nekem használtba:
The Darkness
Dead Space
Resident Evil 5
Castlevania
Assassins Creed 2
talán FF 13 esetleg.