XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
én is úgy gondolom, hogy beszélgetünk, de érdekelt, hogy mi az apropó amiért belinkelted 😊

handheld a 3DS és a Vita, emellett a tabletek kényszermegoldások ilyen játékra - olyanok is. nem izlés dolga, hogy belásd a döntögetés és képernyõtapperkodás szarabb, mint a gomb/gomba - bizonyos játéktípusokra. van ahova a tapi jobb, avagy a döntögetés jobb - az RR3 nem ez a kategória.

Forza.

DummyBoy
Sziasztok!

Lenne egy lehet hogy hülye kérdésem. Van a Boxomon az asszonynak egy offline profilja, de most szeretnék neki Live-os (sima) fiókot csinálni.

Össze tudom kapcsolni a kettõt? Vagy elveszít mindent ami az offline fiókban van?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tinman
Gametime neked mennyi volt?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
<#papakacsint>

Megvannak az elõnyei, ugye!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Éjjel végig toltam normál fokozaton(ami nálam nagy szó). Sok helyen simán elkolbászoltam az ellenség mellett álcázva, volt amikor negyed óráig nem is lõttem egyszer sem, kicsit dishonored feeling volt. Egy nagyon jó PC-n biztos jobb élmény lehet az extra látvány miatt.
Harlekin
Ja értem szóval akkor ez hasonlóan mûködik mintha bemennénk 1 szobába ahol fingszag van.Én mint fizikai munkás tudomásul veszem és kimegyek ÕK mint szellemi munkások tovább szagolják,hogy analizálják,hogy mennyi a metán tartalom és esetleg kiderüljön,hogy ki fingott be.Értem még szerencse,hogy fizikai munkás vagyok...<#nevetes1><#eljen>
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Itt a 2. része van csak android-ra, naná hogy közenincs a trailer-ekhez:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Igen de te fizikai munkás vagy õk meg szellemi <#nevetes1> szóval lapátold tovább az acsikat!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Crysis 3 credits után a végén mi a téma? Aki végigvitte és megvárta a credits-et spoilerben leírhatná,mert angoltudás híján nem értem mi a szitu 😞

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
Nem kibaszott mind 1 hogy ki az... ez 1 nyomorult JÁTÉK NEM A VALÓSÁG itt minden megtörténhet.Szerintem sokkal jobb lett volna ha a télapó van benne majd valahol elsiklik a történet és kiderül,hogy az valóban nem is a télapó volt hanem a húsvéti nyúl álruhába ...<#kacsint>
miken nem tudtok agyalni és akkor nekem van sok idõm acsira vadászni!!!<#nevetes1>
Macccy
"Összeolvadnak a csávóók!" 😄

Marhajó lenne ha a Crytek nem pazarolná ilyen Lorenzo Llamas / Michael Dudakoff szintû B- kategóriás történetre a puskaport, hanem összesolgozna olyan jó kreatív csapatokkal, mint a Bungie vagy a 343! Kapnánk valami szakítós ûrháború starwarz coolságot fasza engine-nel.
Vagy csak szerintem gyenge a forgatókönyv a 2 óta? (1 még elment mert újszerû volt)

orichalcos
Igen ezt hallottam, azért is írtam hogy nem értem a dolgot. Mert egy ekkora fúzió hogy történne meg? MÉg a játék világában is. Mindegy nem megyek bele spoilerekbe, két napot már kibírok.

My streams: https://beam.pro/oriic

[/url]

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Nem tudtam még megkérdezni, mert nem volt raktáros este, majd hétfõn megírom :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

megvannak a plekszik?! 😄

-tRs-Landor

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Crysis 3 végén a fekete Prophet van és annyira behuzta már a cucc hogy ruha nélkül is képes láthatatlanná válni kb eggyé vált vele.

Myselor
egész érdekesen hangzik ez a dolog.bár én még csak a crysis warheadet vittem végig az tetszett😊
Seth
Persze,az van benne, de az idegen ruha dns-e keveredett a benne lévõk dns-ével,fúzió, így úgy van ahogy írták, egyé váltak a ruhával. Alcatraz-nak szerintem már csak a teste maradt,de a tudata Prophet ( fel is ismeri Psycho-t, Alcatraz ugye nem találkozott vele)vagy legalábbis õ a domináns

PSN ID.: Beegabor

ó boy
orichalcos
Dehogyis. A ruhában ugyanúgy Alcatraz maradt, az más tészta hogy a ruha eltárolta az elõzõ tulaja tudatát. Így a játék végén a Alcatraz és Prophet egy személy lesz, de a ruhában attól még a fehér embernek kellene lennie.

TDC Geronimo
Azoknak akik nem figyeltek a storyra a 2be vagy nem értették meg

"Prophet was infected with the Manhattan Virus (The one you see all around you in the game), so he gave the suit to Alcatraz so that he could finish the mission he was on (Use the suit to find a cure). He committed suicide so his suit would disconnect from him and be able to "connect" to Alcatraz. The suit still contained memories of Prophet though and thats what you see during the game. Alcatraz did not die at the end, his suit rebooted, but since Prophet's memories and voice was still in the suit, it talked to Alcatraz telling him the mission is not over and more Ceph are around the world. Alcatraz and Prophet become "one person" and that is why he says "They call me Prophet". Alcatraz needs to finish the job."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

whut? <#zavart2>
Myselor
teljesen mindegy ha max 4-5óra a játék😊)
Seth
Már a 2. rész legvégén Prophet lett a fõszereplõbõl.

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
Hogyhogy mit vártam? Azt hogy Alcatraz-zal játszunk, erre meg kiderülnek dolgok.

Myselor
nem tudom min csodálkozol.mit vártál mégis xd
orichalcos
Hétfõn játszok csak a játékkal, de most ez kezd kicsit nagyon gáz lenni ha tényleg úgy van ahogy mondjátok...

Totti5
Az viszont dühítõ, hogy ott van a lemezen 3.6 gb hely de a bevezetõ intró olyan kockás hogy fájdalom...

Totti5
Csak videót csináltam kérésre. A játék nem igazán érdekel jelen pillanatban, így nem is játszok vele, csak felvettem ami kellett. Nekem a 2. rész perfekt volt 1szer azt élveztem, ez a 3. semmi olyat nem mutatott eddig ami miatt jobb lenne annál, megérné játszani.

Macccy
Tehát ez a ruha, ha jól értem, ami maximum páncél meg maximum szpíd megminden, ugye ... Tehát ha jól értem ez ... Niggert csinál a gyanútlan fehéremberbõl, aki felveszi?? <#nevetes1>

Tinman
Rivjút!

Már rég le kellett volna pörögnie a creditsnek. Csak nem ebédelni is mertél közbe? Meg klotyó? Na neeee! <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Szerintem annyi az egész hogy mivel a 2 elején ugye megöli magát, de a ruhával már annyira szimbiózisba került hogy az új tulajdonoságt is Profétáva alakitja!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Crysis 3 végén meg már olyannyira van ez jelen hogy ruha nélkül is láthatatlanná válik. Ending videoba látható!

Te még annyira sem vagy képben a játékkal mint én... (hint: életben van, vele játszunk, csak nem értem miként került alvó módba, de biztos a játék végén kiderül)
orichalcos
Fekete jóember nincs életben. Lásd Crysis 2 eleje.

Totti5
Kinectel nem is akarok autózni és FPSt játszani.

Macccy
Nemá ... Venom? <#wow2>

Macccy
Jóóólvan jóóóólvan, nyuuuugi. <#vigyor0> Mondtam, hogy ez nem bajnokságra van, hanem hogy bárhol elfoglald magad, nem kell ezt túl komolyan venni, különben is a grafika volt az egész lényege na.

Azért ezt az analóg kar és gombok nélkül nem lehet játszani dolgot ne mondd a Kinect tulajoknak, jó? <#lookaround>

Totti5
Ruha keltette életre vagy mi, nem? már eggyé vált vele. Túl csavaros nekem ez a story, de valami ilyesmi volt a bevezetõben.

Totti5
Analóg kar és gombok nélküli eszközön nem lehet játszani, csak az arra kitalált tapperolós játékokkal pl Angry Bird.

Ilyen ótós játék egyszerûen nem ilyen platformra való. Nem véletlen az NFS ájfónba is autómata gáz van és csak döntögetni kell... ja igen döntögetés, azért billeg a kamera mint ha tengeri beteg lenne a sofór. Kanyarodsz és közben meg fogdosod a képernyõt hogy legyen fél gáz meg a többi? nagy élmény.

Én már a PSPnél is ki voltam akadva hogy csak 1 analóg volt rajta, szerinted mennyire tartom ezeket a képernyõt nyomogató eszközöket?

Egyetlen kézikonzol létezik amin lehet érdemben játszani mindennel az a VITA.

DarkSector
majd fényképekrõl megtudod. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nem akarom tudni miért van tangád és miért remeg a kezed a félhomályos szobában ... <#ticking>

DarkSector
Oksa meglesz, tutibiztosra csomagolom, beleteszem a tangámat hogy megvédje a sérülésektõl.
privibe dobj egy címet, szerintem levélként elsõbbségivel 500ft lehet a posta.
Vagy nemtudom de rákérdezek.

Mostanában ritkán postáztam.

Ez a fényképezõ a telefonom, ha nincsen természetes bevilágítás rendesen meg remeg a kezem ilyen lesz a kép...:S

Macccy
Gyühet'! Rendes arc vagy, még ha kicsit magassarkú fixált is <#nevetes1>, de ezt a borzalmas fényképezõt dobd ki légyszíves!

Csomagold be légyszíves Ace-biztosra, aztán küldj privátban egy számlaszámot amire áttolhatom a zsöcit.

DarkSector
Ez lemaradt, a lemez közelrõ.

Kép5

DarkSector
2k-val kiegyeznék, mert annyival rövidebb a TR nekem.
Bár fájó szivvel adom el mert jókat multiztam vele...:S

Ha kell 2k-ba kiegyezünk. De ezenfellül még párszáz lenne a posta.

Mohácsról dobnám.
Hacsak nincs egy ismerõsöd errefelé.

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

Crysis jópofa, egyszer végigizgulós sci-fi lesz ez is. Néha alacsony a fps és nagyon fakó a kép, fõleg az elején mikor esik az esõ. Néha tíz centire kellett menni a tv-hez, hogy lássam hol van az ellen. Nyíllal lõttem kettõt, viszont a ruhát lehet fejleszteni. Azt még mindig nem értem, hogyan lehet életben ez a fekete jóember, pedig nagyon figyeltem az elején és a previously videóban.
Macccy
Beletúrok a zsebembe ... Egy ezres, plusz egy használt vonaljegy és néhány forgalomból kivont 1 és 2 forintos érme? <#vigyor> Amúgy bár minden a matekon múlik, de azt elfelejtettem megkérdezni hol laksz, mert 3k -ért kapnék egyet Érden átvéve és ha te messze laksz, akkor ugye fizetni kell a Kevin Costner-nek is ami megdrágítja, akkor már csak 2k-t ajánlanék érte, ha jóállapotú és karcmentes! De ha utáltad, akkor ez nem lehet akadály, igaz?! <#rolleyes>

(na a Tomb Raider -t érzem, hogy jó lesz!)

DarkSector
Meglesem de kizártnak tartom hogy ilyen minõségben legyen. 😄

DarkSector
Van RE5 de mennyit adnál érte? mert szívem szakad meg, de esetleg eladnám ha valamennyivel tudnád támogatni a TR vásárlásomat.

Ilyen gémek vannak nekem használtba:

The Darkness
Dead Space
Resident Evil 5
Castlevania
Assassins Creed 2
talán FF 13 esetleg.