XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Magyar felirat van benne? Vagy ezzel a verzióval ezt nem lehet megnézni?

My streams: https://beam.pro/oriic

KG21
az jól hangzik, majd kipróbálom

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

kill3r21
csak egy katt pc-n és lekéri az aktuális képet....nincs befolyással a gamere...
Alig várom, hogy megkapjam a példányomat! <#finom>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

KG21
ezzel a webui pluginnal jól futnak a cuccok? Mert amit én eddig használtam screenshotokhoz az kissé akasztotta a játékokat (screen capture gui xbdm pluginnel)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

kill3r21
Igen van, coop is system link is..
Képeket WEBUI pluginnel...
Seth
Co-op system link van benne?

Amúgy képeket hogyan csinálod?

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Hiába, a Gears Of Wars még mindig a legszebb 360-as cím....

És a legjobb, van BotMatch...😄
Vagy az volt eddigis? 😄

Totti5
Jól van az úgy. Új Xbxora jöjjön.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ment nagy 60 fpsel suhan minden olcsópécén, konzol alázás. Itt van most egy játék ami mindent használ nem is fut az átlag gépeken úgy ahogy várt a kedves júzer. Persze tudjuk a nextgen gyenge lesz és a PCjük már most alázza a konzolt.

Kijönnek az elsõ igazi nextgen játékok aztán lesz nagy nézés meg gépfejlesztés.

orichalcos
Ez jó. KÁr hogy csak jövõre jön.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nemszépdolog, ejnye-bejnye, shame-on-you meg kutyafüle! No warez és társai! <#vigyor0>

Oriic: ha csak közli a tényt, hogy van ilyen az szerintem még nem annyira durva, nem tudom rád miért szóltak a múltkor. Viszont tényleg ne adjatok hozzá linket, ne legyen warez katalógus a topicból. Régen én se voltam szent, de a azért már túlzás lenne ...

Geronimo: ezt a részt - bár a 3-at imádtam és úgy a trilógiát letoltam - lehet kihagyom, de legalábbis elhalasztom fél évet biztosan én is. Nem értéklten, azt én nem mondanám, de én sem érzem, hogy kéne mégegy. Inkább csináltak volna egy új címet ezzel a koncepcióval, azt inkább venném

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Teljesen mindegy. Úgyis tele lesz a topic véleményekkel. Várom szeretettel a véleményeket. Én max fél év múlva tolom majd.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Majd akkor a tisztalelkû Totti koma törli, nem érdekel különösebben

orichalcos
Ilyenért engem múltkor leszoltak itt...

DarkSector
Akkor nem is vészes ez az 1 hónap nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
dudebro 3.5

Szerintem ha warezolnék még verbára se írnám ki, ez a sorozat számomra már annyit se ér

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Dehogy, március 21 körül

DarkSector
wtf ez nem évvégén jött volna!!!!!!!!!!! ?

Seth
LOL, ez a GeOW3 full retail szívárgást is felülmúlja 😄

Gears of War Judgment XBOX360-P2P-RF

DarkSector
😊

Moby
Tipikus mai techcucc: csodálatos hires tex. a közepes modellen, ótvar bevilágítás mellett+köcsmõ currgenfilter 😞
Majd ha ez a minõség mozdul meg kontrollerre, ébresszetek fel:

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Ezen a képen az arc az besza-behu, de a többi az nem extrás. Az arc az durván beszarásjó lett, az tény. Ez a kép biztosan screenshot vagy pedig egy javított photoshop kép? Ha tuti ingame, akkor jól megcsinálták a textúrát, nemsemmi ... <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
milyen gép? gtx680 sli mellett be-beszaggat 😊

nameg, nem szép... a crysist lerandázni mindig is menõ volt bizonyos körökben 😊

Forza.

DarkSector
+1

orichalcos
Páran akik játszák pc-n azt mondják hogy nem szép... MOndom ezek nem normálisak... Szép ez csak gép kell hozzá.

DarkSector
Hát érteném ha mellé tennéd a ronda változatot.

grebber
Bárcsak minden textúra ilyen szinten lenne kidolgozva akkor végre lennének szép játékok is ,de nem 😞

Next PC upgrade: 2022

orichalcos
Hát nem ronda a crysis 3 pc-n.

katt

Muttley
BIG thx 😊

Just do it :)

DarkSector

Seth
Le lett már írva

DarkSector
Srácok de úgy értem pre szempontból, ami a demo és final-t illeti, elõrendelésnek szánva nem ígértek semmit a feljesztõk, vagyis a többi csak illúzió meg hit dolga hogy mit hisznek vagy hittek az elõrendelõk. 😄
Mi alapján rendelték elõ? 😄

Seth
A sztori.

A szinkron.Atyaúristen ,Hicks,mi a franc?
Michael Biehn-t reggel ébresztették,az meg pizsomában,kakaót szürcsölgetve,másnaposan felolvasta a szövegét.Bocs ha ez spoiler,nem érdekel 😄)

Aliens hangulat,a feszültség hiánya (talán 2 jelenet,pályaszakasz volt ami említésre méltó)

AI

grebber
Az hogy nincs semmi magával ragadó ereje hogy ne tedd le a game-et!
Semmi hangulat.

Mostanság megjelent akármelyik fps-nek 30 jobb hangulata van!

DarkSector
Háde miért ? 😄
a grafikán meg animáción kivül mi a gáz? 😄

Reggelig? Legszarabb esetben is este 11-re végzel...
Moby
Ja ez lemaradt:
Igen, akkor már rögtön szar! Még szép!

Moby
Amúgy meg alien breed. Bárhol, bármikor. Amúgy is zöldet hányok már az fps említésétõl is,(hacsak nem a 343 vagy a GG csinálja).

Moby
Egy ötlettelen, igénytelen, motiválatlan ótvarszar.Nincs egyetlen olyan pontja, ami megütné az elvárható szintet.

DarkSector
Tulajdonképpen azt nem értem mi a baj, a grafikát kivéve az elõzetesekben minden ilyen volt, az animációk szarok de ott sem volt jobb...

Mi a probléma? annyi hogy csúnyább? És akkor már rögtön szar?
Vagy van más is amit az elõzetesekben másképpen tálalnak?

Totti5
Jó volt a marketing. Én is megvettem volna szó nélkül, ha nem jön ki a warez elõtte 3 nappal. Mondom nekem itt könyörögtek az ismerõsök hogy nézzem már meg és nehogy költsek rá, pedig eszem ágába nem volt lewarezolni... addig kitartottam hypoltam, nem a graf a lényeg stb. A sega marketingesei a játék összes negatívumát egyszerûen sikeresen lelplezték ( kiv. a grafot ), titkolták. Helyükben én is ezt tettem volna persze. Nem véletlen nem volt demo pl.

Mindegy, túlléptem rajta, nem lesz jó Alien játék leglább 7 évig. Várom a Prométeusz 2õt, abban nem fogom csalódni.

grebber
Én az aliensel sokáig úgy voltam hogy ez jó ez kell 0 day CE ugrik a kosárba. Aztán jött az xbox warez végigjátszás és töröltem a rákba elfejeltettem örökre egy fillért nem ért.
Szóval én tájékozódtam és tudtam ótvar szart nem kell venni<#idiota>

Moby
Aki egy gearboxtól elõrendel, az fizessen is :-)

DarkSector
Hát a sok süket pre-order-es.
Bár mentségükre az szól hogy ez konkrét átbaszás volt hiszen a demonstrációk nem a játék végleges állípotát mutatták.

Mondjuk ez álltalában így van de az ember azt hinné hogy ez már csak ppozitív irányba javulhat.

Moby
Ez sajnos máig ugyanarról szól:a név elad bármit. Az emberek meg nem tájékozódnak.

DarkSector
Mivel a pc a multikból él eléggé logikátlan amit mondtál, pláne hogy ez elõrendelés, és nem csak 1 platform.
Vagy a pc-s igényesség az hogy tegyünk dx11-et egy konzolos játékra és portoljuk át bugossan?

grebber
Nem meglepõ. Ezzel minõsítve is van a konzolos igényesség magyarán 0!
Ezért nincsenek itt valódi jó game-ek, minek ha a szart is el lehet adni!

Moby
Játékment???krízisben?!
ROFL