XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
én nemlátok különbségeket <#idiota>
mitkell nézni?
DarkSector
Télleg nincsen akkora fejlõdés mint az elõzõ 2 generációnál. <#idiota>
értem én az elemzõket , én sem látok akkora fejlõdést...<#idiota>

PS2

PS3

PS4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
az nem lenne rossz,bár nekem a régi grafikával is jöhetne,imádtam azt a játékot többször végigjátszottam,nagyon szép emlékekeim vannak arról a játékról😊
DarkSector
Amúgy visszagondolva ezekután már picitsem elképzelhetetlen hogy az a Beyond God & Evil 2 olyan lesz mint amit évekkel ezelõtt demozgattak!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem a sony dumája a lényeg hanem megvásárolható formában hol van?
😄

0Diaz0
És a RAM a GDDR5.. ami teljesen lehetséges,és megvalósítható is. <#vigyor>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
8GB-ot még énsem hallottam, PC-s videókártyán sem.. amit tudok, az PC-n 3 vagy 4GB.. de inkább 3.. PS-re honnan a fityf.szból tudtak volna belerakni 8GB-ot?! Esetleg RAM lehetne 8GB.. az még teljesen hihetõ is,és megvalósítható is. Bár,nekem a HD5670 1GB-omon volt GDDR5...

De igen.. ez egy jó kérdés... az MSnek is van annyi sütnivalója, talán még több is mint a Sony-nak, hogy az akkor jelenben levõ legnagyobbat,leggyorsabb tudású videókártyát rakja bele..

De hogy ne milegyünk a hülyék,erre rá is kerestem.. S LÕN VILÁGOSSÁG! <#eljen><#taps>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Itt az összes kép.
Spoilerbe tettem hogy másokat ne zavarjon!
Ez a látvány inkább közelebb áll az animációs filmek minõségéhez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Én is erre gondolok, hogy nem rendszermemória.
De az még durvább.
8GB egy videókártyán?

Meg ha VRAM, miért lenne már a xboxban DDR3 mikor ezer éve , fõleg a 7xxx-es VGA-k DDR5-ösek?

DarkSector
"Csak valamiért a mostani játékok fényében, ahogy ezt nézem nem éreztem azt a növekedõ súlyt, azt a szétáradó meleg érzést a gatyámban ... hogy beszartam!"

Igen.
Sokan ezt mondták, csakhogy elõtte mielõtt ezt írták hogy nem szarnak be, elõtte MINDENKI azt mondta hogy kamu, elõre fényezett hímes tojás. (mert nem hitték el hogy nézhet ki egy játék így, magyarul eddig nem látott látványt mutat)
Nem hogy bullshit a grafika, hanem annyi NAGY a terület és annyira szép sima a kép, hogy én pl pont fordítva érzem, egyszerûen nem hiszem el hogy még ha látom is hogy ez a cucc valójában irányítható...

Ez egy induló cím.

Meg sokan mondják hogy nincsen rombolhatóság.

Nincs.
De nézd meg a helyszíneket, azokat a nagy épületeket meg ami a háttérben motoszkál, még ha valaki szerint ez a streril élsimított grafika szar is, mi erõ kell , ha pc vonatkoztatásban belegondolsz!

És a másik dolog, ez nyitócím, ha tudnának is jobbat! NEM fognak, hiszen nem konzol lenne ha nem hagynának kiaknázatlan forrásokat.
8GB GDDR5, Vagy 4GB DDR5.
Ez jó ha használ 2-2.5GB-ot...ha azt veszed hogy 1 célplatformra van optimalizálva.

Persze nem lesz élethû film minõség évtizedekig, hiszen ha látótávolság nõ, ésszerûen több apró tárgy több részlet ezt fullhd-ban real élsimitással hatványára emeli az erõforrást.

Egy érdekesség:
Anno Crysis 1-ben próbálgattam.
Simán FULLHD minden maxon, élsimitás off. X fps-em volt.
Mikor feldomtam az élsimítást, MEGFELEZÕDÖTT az fps érték...holott látványban nem lett szebb csak az a pár pici rece simább lett, de a levél a fa az út nem lett szebb!
Mégis 2x akkora gép kellett volna ugyanahoz az fps-hez.

Gondolom érted mire gondolok.
Ez a baj, Hogy pár ember ebbe nem gondol bele. ha ezejután megint levetíted a demot, és arra gondolsz hogy tegyükfel 60 fps mellett simít éleket a motor, asszem más szemmel nézed majd.

És ez nem kamuélsimítás, mert vannak játékok amikben hiába teszel fel élsimítást nem igazán lesz korrekt mint amilyennek lennie kéne.

Cry3-ban is persze egy szép textúrát rá tudnak húzni egy sík falra és a 2 él találkozását elsimítani, de nézd meg Psycho fejét...akkora hegyek vannak rajta hogy beszarsz.
Meg itt ott fényesre van csiszolva 1-2 fém alkatrész vagy 1-2 kavics mellette a képen meg bámulhatod a kivágott 2d-s maszatos bokrokat....
Ebbe a játékban, legalábbis a demo alapján meg minden ki van dolgozva, az utolsó kis fáig amik a játékban láthatóak a lövöldözésnél, nem 2d-s szarok.

0Diaz0
Najó,sok hsz-t nem olvastam el... de igen..

Nekem a VIDEÓKÁRTYÁM a HD5670 volt GDDR5-ös... a többi a gépemben, DDR3... szóval , nemgondoljátok hogy a videó megjelenitésére szolgál mint GDDR5ben? <#vigyor0>

Mr Manson
x86 vagy x86-64 (avagy x64) rohadtul nem mindegy

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tinman
Nekem ez még mindig zûrös.

x86 alapokon...ok.

GDDR5 mint system memory? WTF?

Qrva jól hangzik, de öööö... hát izé. Rumor sincs róla, hogy lenne a világban olyan gyártósor, chipkészlet, anyámtyúkja, amivel akár csak tesztelés céljából ilyen prototípusok gurultak volna le a szalagról.

Jelenleg a PC szegmens ott tart, hogy DDR HÁROM(!!!)---> ~2.600 MHz.
Elképzelhetõ, hogy tévedek és van már gyorsabb, bennem még ez a szám él.

Erre jön a Sony, a hasára csap és DDR ÖT(!!!) memóriákat akarnak SYSTEM! memóriának használni.

ÍGY LEGYEN!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
launch cím és 8 gb ramot kb pár hete növelte meg sony így ezek a játékok még 4gb rammal készültek. Amúgy meg várd meg amíg kapsz egy open world játékot. Ott fogod aztán igazán látni a különbséget...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Le vagyok maradva világ mögött durván 36 órával, én még csak most keltem fel és néztem meg (úgy ahogy) a SONY PS4 bemutatóját. Jó, jó, szép, szép ... DE megfogalmazódott bennem egy kérdés, amit feltennék itt izibe:

Ha a jelenlegi generációs XBOX360 és PS3 (in order of appearance) képes MA 256MB meg 512MB szutykos molyrágta DDR(2?) memóriával arra, amit HALO4 és és Uncharted és GTA V - hogy a lengnagyobbakat említsem - alatt láthattunk és láthatunk nemsokára remélhetõen ... És akkor itt van egy ilyen gép, az elsõ fecske, amiben 8 GigaByte G-faszom-DDR-5 közös memória kap helyet, érteem? És akkor ilyen látványt produkál. NEM MONDOM azt, hogy csúnya, mert kurvára nem csúnya, ellenben marhaszép! Csak valamiért a mostani játékok fényében, ahogy ezt nézem nem éreztem azt a növekedõ súlyt, azt a szétáradó meleg érzést a gatyámban ... hogy beszartam! <#ticking>

Srácok ez pontosan 16X több rendszermemória, mint amennyit a Box kapott 2005-ös születésnapjára, ráadásul a reakciókból ítélve ez valami csodagyors sebességgel írható-olvasható. Ez pontosan 32X annyi rendszermemória, mint amivel a rettenet Cell rendszert megtámogatta a SONY 2006-ra és ami leszámolta az Uncharted és God of War játékokat. Az az érzésem, hogy ez kurvára nem lett hatékony hardware mert nem érzem, hogy akár csak 10X jobb lenne a textúrák minõsége, a füst vagy a terep részletessége.

Ez egy kicsi PC lesz, ami kurvára nem ûrtechnika, inkább olyan mintha a Sztálini Szovjet Anyaföld szarta volna ki magából, épp csak a súlya nem stimmel.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Értem, látom...elhiszem.
De ne moond hogy mindenki ismeri, ha nem látom sehol a neten, létezik de fizikai rendszermemóriában pc-s megfelelõjét nem látom.

TDC Geronimo

DarkSector
GDDR5-öt csak te ismered...😄
Én máig nem találtam sehol...Videókarikat kivéve.

DarkSector
Naná az egésznek a lényege hogy magukra hívják fel az emberek figyelmét, azért valljuk be fut amin fut vagy lesz vagy nem MINDENKI errõl beszél és padlón van a látványtól, és ha beszélnek a "PS4" szót reklámozzák, meg a "Sony" meg "Killzone"...

Hogy ez volt az elsõ.

Mindegy hogy az Xbox mit tesz, lehet ezután ûrtechnológia, a Sony ezzel nagy marketing-et csinált, ez volt a cél.

Futott valamin ez a játék, de kit érdekel, 2-3 év és ettõl szebbek lsznek a játékok.
A fontos hogy ilyen és ezekhez hasonlókkal leszünk képesek játszani, és mindegy a platform, ára lesz ennek.

De azért mindenki éhezett már erre hogy milyen lesz az ekkora ugrásszerû változás. 1 biztos, hogy azok a nagy arcok akik egyfolytában sulykolták hogy á nem lesz itt már lényeges fejlõdés látványban, azokat megkérdezném azért még1x.

TDC Geronimo
Itt nincs CELL. Itt PC alap van. GDDR5öt ismeri mindenki. Nincs mitõl fosni....

Más... MSnek se tartoitt sokáig : "XboxEvent.com just registered by the same company that did Xbox's E3 presentations"

Totti5
Várjuk meg a játékokat. Anno a CELLel is mindent lehetett, odáig volt mindenki, ûrtechnó a jövõbõl, aztán a fejlesztõk rémálma lett. Most hogy egy fejlesztõ mit mond az hype és márketing, miért is? de miért is kell ezt ennyire kiemelni? nyilván azért mert a PS3 pont nem volt könnyen kezelhetõ. Ez itt csak mentõakció, hype. MS konfon ugyan ezt fogják elmondani, de talán nem annyira kiemelve, mert nem lényeges, hiszen az egy megbízható rendszer volt ebben a genben.

Különösen vicces volt a szituáció hogy multiplatform címeket mutogattak és úgy állították mint PS4 cím. Közben kiderült hogy a Braid játék multiplatform lesz, jön PCre is, de Xboxra egy kicsit késõbb jelen állás szerint, bár a fejlesztõ azt mondta hogy a Sony nem fizetett nekik, de akkor meg mire fel lenne PS4en idõlegesen exluzív? annyira kavarnak ezzel a kettõ sbeszédekkel már hogy maguk a fejlesztõk beszélnek össze vissza és kavarodnak bele felesleges ellentétkbe önmagukkal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Értelek.
Mindegy én arra megyek rá ami olcsóbb elsz.

2-3 platform fentartására nem lesz lóvém.

Pc-n meg nem fogok loholni a DX11-12-13 után meg hogy 1 év alatt 2-3 féle alaplap technológiát kiadnak meg másik ramokat, és ez végett a rendszert majdnem teljesen cserélni kelljen.
Ennyi pénzem nincs hogy ezt kövesem.

Megvárom a boxot, hogy árban mennyi lesz.
Ez a DDR5 meg DDR3 annyit nekem nem osz nem szoroz ilyen látvány mellett hogy akkor 2x annyiért vegyek gépet...persze ha sokkal drágább lesz, ezt nem tudni.

Mindenesetre ha az a Ram sima rendszermemória, az akkor télleg drága lehet.

A konferencián azt ígérték,hogy semmi sem akasztja meg a játékélményt,a letöltések háttérben futnak,ha kikapcsolod a gépet onnan folytathatod ahol éppen tartottál.Egyébként,ha burkoltan is, elismerték,hogy elkurták a PS3-mal,igaz ezt egy fehér emberrel mondatták ki.Mintahogy az egész Ps4 ökoszisztémát gépestül,hálózatostul,gaikaiostul nyugati fejlesztõk hozták össze.
TDC Geronimo
Nem, de EDGE leakjében lévõ dolgok 90%a igaz volt így talán el lehet hinni a box pletykák egy részét is fõleg, hogy több forrásból jött ugyanaz. Persze reagálhatnak most Sony bejelentése után és bõvíthetik a HWt

Mr Manson
bemutatták már a BOXot is?

Totti5
"The PlayStation 4 will contain 8 GB of GDDR5 unified system memory, allowing for 176 GB/s of bandwidth. The unified memory architecture allows the CPU and GPU to access a consolidated memory, removing the requirement for seperate dedicated CPU and GPU memories."

TDC Geronimo
CPU ugyanaz, mint ps4, ram 8 gb, DE DDR3 és nem GDDR5 vagyis jóval lassabb. Viszont lesz egy kevéske ESRAM ami elvileg gyorsít a folyamaton. GPU 1.2 TF körül lesz PS4nek 1.84 vagyis ez is gyengébb.

DarkSector
Már bocs de a GDD5 az nem videó memória VGA-kon?

GDDR5
Mert ha ezt te a VGA ram-jára értetted az létezik, de télleg kibaszott sok lenne a 8GBnyi mennyiség.

Mr Manson
Ezzel várjunk még!

DarkSector
Szerintem abból is a sok pletyka közt ott lesz az igazság, ahogy a PS4-rõl is jöttek dolgok amik végül beigazolódtak, fõként a Gai.
A Share gomb meg úgy az egész kontroller is...

Most nem értem akkor mi az igazság?
4GB ram van a gépben vagy 8?
Mert a pletykákban az is 8 volt.

Meg a cpu is elvileg olyan amiket híreszteltek...

TDC Geronimo
Az GDDR5 nem DDR5. Ha ms tényleg április környékén mutatja be ott már lehet végleges design fõleg ha október-november környékén ki akarnak vele jönni. 2 konzol közül MSé lesz megint olcsóbb ez szinte biztos, fõleg, ha a leakelt speceket nézzük

DarkSector
Elõfordulhat bár csekély az esélye nem félteném õket annak tudatában hogy 2 generációban is jobbak voltak, legalábbis technikailag.

Jó az Xbox Classic késõbb is jött 1 évvel. 😊

DarkSector
Nincs háztartásokban nincs is_!

ZTM
DDR5?Olyan van már?DDR5-bõl még a 4Gb-is elképzelhetetlen.
Szerintem GDDR5 lesz az, abból viszont nem elképzelhetetlen a 8Gb sem.
Elnézést ha van már DDR5 rég olvastam PC híreket.

Miért nincs gép?Fene tudja, lehet a dizájnt csiszolják, aztán valami prototípusba ment az a kontroller kábel ami egy dobozba volt belefaragva.Vagy Devkit.
Graf nem elképzelhetetlen, de most már jöhetne az MS az új boxal és a nyitó címekkel hardverre és dizájnra kíváncsi leszek...nameg az árára mindkét konzolnak, és remélem õk már mindent 1 az 1-ben bemutatnak.

TDC Geronimo
Pletykák szerint MS vár áprilisig bemutatással úgyhogy addig nagyon nem is lesz új xboxról téma, hacsak nem jönnek újabb leakek, bár az eddigiek alapján már arról is tudni majdnem mindent.

Tinman
Jah, fõleg, hogy semmit nem tudni róla ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ok, csak akkor illik ezt elmondani a megnyitó elején:

"Hogy nincs még kész design, fingunk sincs milyen lesz, de itt ez a DEV KIT, ez már koppra 8 GB DDR 5 memóriával, meg az ígért GPU-val mozgatja a cuccot."

Ez így korrekt! És nem úgy, ahogy tálalva van...

Apropó... mutat nekem valaki PC-hez DDR5-ös alaplapokat? Elég lesz a DDR5-ös modulok bemutatása is, akár integrálva az alaplapra. (Ne próbálkozz grafkártyával nem arról beszélek.)

A kérdéseid jók. E3-on felére SE kapsz választ ez holtbiztos.

grebber
Mert mindenki érzi az xbox vesztét <#taps>

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Next gen is here <#nezze>

Mr Manson
Tök jó hogy PS4 szeméttel van tele az egész topic ...

Tinman
Nekem egy PS4 konzol bemutatón nagyon nem mindegy min fut a játék.

TDC Geronimo
lesz headset és cross game chat is

DarkSector
Engem a Stream nagyon foglalkoztat, az Onlive és Gaikai eddigi pc-s mûködésébõl elég gáz elképzelni, remélem kemény háttér lesz a szolgáltatáshoz nekik.

Totti5
Fejlesztõi gépen futhatott, hiszen legjobb esetben is 1 év mire lesz gép. Egyszerûen nincs még bolti forgalmazésra szánt desing és kész gép, max prototípusok, amik viszont változhatnak még. Kontrollert megmutatták, olyan amilyen. Nem dobtam hátast tõle, még mindig ugyan az a forma, de valamivel jobbnak tünik mint a mostani.

Amit mondtak, az mind olyan volt amit hallani szerettünk volna.

Fészbuk? Xen van már jó pár éve, sõt bármikor megoszthatok acsikat játék közben is, és kommentelhetem, hogy hú de mekkora király vagyok, éppen megnyertem a F1 VB címet ( ezt meg is tettem amúgy😄DDD ).

Demózás? a teljes árú AAA játékokat lehet majd demózni? mindet? nem kell ehhez felhõzés. MS 2005 óta kikötötte hogy aki XBLAn akar garázdálkodni annak kötelezõ demót biztosítania. Mûxik? hogyne.

A videó felvétel viszont tetszik, csak a kérdés, hogy mennyit, milyan minõségben, és hogyan szerkesztem meg. Nem jutubra akarom feltenni, hanem a lementeni és PCn szerkeszteni úgy ahogy akarom USBre másolva. Ha ilyen lesz akkor ok, ha csak ilyen instant jutubra felhányás, akkor már is nem hangzik olyan jól, persze a semminél jobb.

Full install lesz játékokban? az OS mindent 3szor fog installálni? PC feeling megamard? ezek égetõbb kérdések, mint a szósöl newtwörk izék. Trófeákat szinkronizálni kell majd, vagy végre ríl tájm számolja ha rányomok... lesz a géphez headset? lehet gruppen csetet csinálni? mûködni fog minden?

Ezek a lényeges kérdések. A többi csak a szükséges trend.

DarkSector
Még igazad lehet, de ha tegyükfel pc-n demozzák, akkor elvonatkoztatva a platformtól Real grafika, attól még igaz, nem átvezetõ, most nekem tökmindegy min fut ilyen játék, a lényeg a ps4 bemutatón hogy mi lesz a nextgen-ben, engem nem izgat hogy ahoz milyen vasdarabot kell vennem.

Tinman
Nem, nem oké, qrvára nem oké!

Azon demózz amin el akarod nekem adni, ne az otthoni PC-men!

ÉN azt hiszem el, amit látok! Eddig parasztvakítást láttam... ha erre van szükségem kimegyek az ecseri piacra.

Tinman
Na jó csak a helyükbe, már én kezdem lassan kínosan érezni magam...

4 GB DDR5!

Neeeem 8 GB DDR5! Trilliócsilliómillió GB DDR5!

Tehát:

1. Gép sehol. Nem mutatom meg style... mert... mert csak.
2. Ígéret hegyek. Nem véletlenül magyar politikusok dolgoznak a Sony-nál?
3. PC-n futtatott techdemók.
4. Egy árva controller...

DarkSector
Még annyit errõl hogy ja persze egy Exclusive címet egy sima PC-n futtatnak, ezt te sem hinnéd el...😄
Egy Watch Dogs, mint multiplatform oké...de ez..

Nane, ez azt jelentené hogy lenne port...

Max egy prototípus, ami PS4 környezetben de pc-s alkatrészekkel, de ez nem ugyanolyan eset mint a Watch Dogs.

TDC Geronimo
Gép nem lesz 599 elmondták interjúban és azt is, hogy a játékok maradnak 0.99- 60 dolláros kategóriába, mint most

TDC Geronimo
Pontosan. Ár/pontos megjelenési dátum/konzol kinézete + sok sok gameplay demo marad E3ra.