XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
E3. Hypkeltésnek jó volt, elsõ akart lenni a Sony, most addig róla lesz szó. Ha bemutatták volna a gépet, semmi nem marad E3-ra ( játékokon kívül ) és akkor mindenki az MSel fog foglalkozni, már ha elõtte nem csinálnak õk is valami bemutatót.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Jah az egyértelmû volt.

Amúgy mások Prototype 3-at mondtak elõször.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Azért a PS4 amin futott (nem, nem a controller), az hol van a videóba, mert sehol nem látom ;-)

Meg mutogatják a wireless controllert ezerrel, a faszi meg VEZETÉKESSEL tolja. OMG!

Ez is full PC-n futott, mint a Watchdogs.

8 GB DDR5? DDR3-at még ok elhiszem... olcsó. De a DDR5 memória baromi drága! És ebbõl 8 GB? Hát persze... ill. ok, lehetséges, de 200k körül lesz ez a konzol és akkor még örülhetünk.

Van egy kibaxott controllerük és ennyi! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ez nyilvánvaló volt abból ahogy játszott a player a bemutató videón. Nem véletlen írtam hogy gazdagon lõtt mellé és darált a semmibe.

Infémüsz videó alatt mindenki Watch Dogs-t akart abban látni, de nem esett le senkinek hogy az nem az? én vagyok itt a legkevesébé Infémüsz fan, de 10 perc után tudtam hogy mi az, mert nyilvánvaló volt. Sokan csak bámultak ki a fejükbõl a prezin, de nem fogták fel mi van. Aztán hogy nyilvánvaló gameplayra render videót kiáltanak már nem meglepõ.

DarkSector
Errõl ennyit!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/rGlu3e9kdks&version=3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
tegnap jimmy fellon showba élõbe demozták killzonet még balfaszoskodott is vele egy sort. Errõl ennyit, hogy target render volt csak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Biztos.
Nem erõltet senki semmit.

grebber
Nem tudom észleled-e ,de nem engem küldenek el a pi..ába mindig ,mert rá akarod erõltetni másokra a dolgokat amik szerinted úgy vannak.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ha nem te lennél az elsõ minden játéknál hogy na gyors levarezoltam a recehegyes x360-at hudeszar volt most megyek pc-re hogy tudjam szapulni amit levarezolok ember, akkor még esetleg reálisan hangzana tõled.

Én sem szólok mindig mikor egy játéknál gyors lewarezolod x360-ra utána meg a pc-s változattal magyarázod hoyg ez csak ennyire volt érdemes, pénzt nem adnál érte.
Nem azért írom mert ez baj, mond nyugodtan, nekem nem baj, de fordított esetben ne nekem szólj ugyanezért.

Nem sértõdöm meg azon amit mondtál, én sem sértésnek szánom, csak hogy tudd, azért te is bõven szoktál oda szarni ahol elõtte ettél, elnézést a csúnya hasonlatért. :)

DarkSector
De miért írod megint hogy recevilágba, ez is egy sablonos lenézõ dolog.
Annyiszor szoktam én leírni a mondandómat ahányszor sablonos lenézõ dumát szoktam hallani...ez kölcsönös.
Ráadásul megint az X360 jön elõ mint hogy nem errõl volt szó.
Ez így megy máshol is, szó van egy adott témáról és akkor megy a ferdítés, és most már az x360-nál tartunk.
Ahogy te mindig elmondod a véleméyned más is így van ezzel.

grebber
Nem Totti ellen beszélsz hanem te mindig a világ összes embere ellen beszélsz akivel nem értesz.

De nincs ezzel semmi baj.Szerinted x játék grafikája szép a legtöbb ember szépen levakoz téged mert pc-s szemmel jelenleg nincs olyan game amire mi pc-sek (te meg õket gyõzködöd állandóan) azt mondanák hogy szép mert mi a recehegyeket látjuk.
Másoknak meg x játék grafikája tetszik ami meg neked nem tetszik és megint megy a másik fél vakozása.

Nagyon sok embert azzal idegesítesz hogy állandóan ezt magyarázod minden egyes ellenkommentre.Egyszer leírod kész!

Ezt a kommentgyûjtögetésed (mert másra kb nem jó) minden topikban felfedezni, hogy mindenki csak ugat rád mert a hüléyeségeidet magyarázod.

Egyszer elég leírnod kész megnyugodsz (mindenkinek csak örömet szerzel vele) és mész vissza a jelenlegi xbox360-as recevilágodba!

DarkSector
Jó de nem értem miért förmedtél rám, mikor én nem Totti ellen beszéltem, nem mondtam hogy a Crysis 3 textúrái szarok, azt mondtam hogy várjuk ki a Killzone vagy bármi másban milyenek lesznek...
Lényegébe várjuk ki, de attól még beszélhetünk róla, meg az hogy esetleg a nagy város végett nem 1980pixeles textúrák vannak ajátékban, meg lehet nézni mondjuk a fegyvert magát hogy néz ki, a bevilágítás stb.
Azért valószerûbbnek hat. Nem :)

grebber
"Mikor multiplatformokon mutogatnak 2 egyforma képet mindenki a légypiszkot is a pc javára írja"
Mivel jelenleg az is nyilván mert pc-re a porton felül azért odaraknak még + felbontás nagyobb textúrát stb.
De ez az új konzolokkal megváltozik mivel végre konzolon is lehet szép grafika!

Itt már nem sok jelentõsége lesz a xbox 720 vagy akármi is lesz vs pc-s videoknak mert full ugyanaz lesz elvileg.
Gépigény terén meg epekedve várom az elsõ olyan címet ami jön mindkettõ új konzolra és pc-re is.

DarkSector
"Yoshida ugyanez a beszélgetés alatt megerõsítette azt a híresztelést is, hogy a PlayStation 4 bírja majd a 4k-t. Egyelõre ez persze csak a videók lejátszására vonatkozik, a játékosok sajnos egy kicsit alacsonyabb felbontással lesznek kénytelenek megelégedni. Ha belegondolunk ez nem is akkora probléma, hiszen a 4k-s tévék ára egyelõre a csillagos eget verdesi és ez valószínûleg még pár évig így is marad."

Ha nincsen tv veszek monitort. :)

DarkSector
Amúgy nem kenyerem a védelme eddig nem volt ps3-am meg Killzone meg nem lesz valszeg PS4-em sem de nem vagyok vak.

DarkSector
THX.!

DarkSector
biztos igazad van
ezeken a képeken nem egyértelmû, kár hogy mikor multiplatformokon mutogatnak 2 egyforma képet mindenki a légypiszkot is a pc javára írja.

Csak annyi hogy itt látszik a különbség tisztán, az egy dolog hogy akik eddig fanyalogtak meg a konzolok ellen voltak most hirtelen elkezdtek magyarázkodni meg fekény nõtt a retinájukra...értem én ezt.

orichalcos
Ne tud meg mekkora szenvedés volt soloban letolni legendary-n. :D

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Gamersyde

Alap oldal. HD videók, legjobb képek.

grebber
Mit túráztatod magad állandóan nem is értem!

Az hogy neki jobban tetszik a Crysis 3 téged mit zavar?
Te már nem 1 jelenlegi konzolos fos grafikától magad alá szartál a gyönyörödtöl.Mi meg ezeket tartjuk okádéknak!

Nem minden ember egyforma mindenkinek mást jelent a szép.

Amúgy meg kár ezt a konzol vs pc-t túlspirázni mivel az adott hardware terén a pc mindig is sokkal költségesebb lesz játékokra.

Ha lenne olyan cég aki magasról leszarná hogy vannak konzolok és látványt akarna létrehozni only GTX 690-re fejlesztene meg mondjuk legcombosabb intelre meg 16GB ramra na abból lehetne látvány kihozni ha jóval gyengébb konzolokból ilyeneket ki tudnak!
De mivel a világ 95%-ának nincs ilyen gépe meg ezermillió különféle konfig van addig fejlesztõi szemszögbõl a pc labdába sem rúg a konzolok mellett.

EZ TÉNY EZEN NINCS MIT MAGYARÁZNI ,szóval nem kell feleslegesen generálni a konfliktusokat!

A lényeg végre konzolra is megérkeznek a szép game-ek és nem kell szemészhez járni majd a sok sok recehalmaztól!

DarkSector
Na errõl van szó, honnan szedted ezt a minõséget!?

Totti5

DarkSector
Persze az egyik dzsungeles a másik sci-fi...betondzsungel...2 eltérõ stílus, de ettõl még sokkal szebb.

DarkSector
Azért ez a textúrákat az alapján nem érdemes voncolgatni hogy a Killzone-ból még egy demo-n kívül semmi egyébb nem jött.
Azt már most eldöntötte valaki egy demo-ból hogy a Crysis 3-ban szebbek a textúrák?
Ja a faszik arca max...:D

nézd meg Crysis 3-ban a bokrokat...pl vagy pár sziklát, stb...hát utána meg a Killzone-nál mielõtt leszáll az a helikopter, vagy repcsi jobbra pl a nagy gát vagy mi a faszom ahonnan zúdul le a viz, az messze van mégis ezerszer minõségibb mint bármi más FPS-ben, de mondhatnám az épületeket, az üveges részeket, a falak, egy kis recét nem látsz...

Totti5
Generáció váltás van. Az új szintet a konzol AAA címek fogják diktálni. És még most sem a textúrák nagyságáról van szó, mart abban a Crysis 3 jobb mint a Killzone bemutató volt, de valahogy mégis a Killzone volt jövõbe mutató. Erõbõl teknó vs desing.

Crysis 3 nyilván tud mindent, aki minden bekapcsol az számítotthatott rá hogy kell neki a bika. Közepes konzol aéázó PCn nem fog teszlálva Crysis 3at játszani, akármennyire is olcsó és 60 fps heppy gaming ( NOT ) a PC manapság.

DarkSector
HA a demo a végletekig valós, és nem kamu.
Annak fényében a sok ismerõs aki szerint pc-n a Crysis 3 már most szebb mint a bemutatott Killzone, ja igen...elhiszem....pffff

DarkSector
Mert az volt.
Naná, látszik azért hogy nem egy renderelés, azért a régi Killzone vidiben nem így mentek a dolgok...

Csak szeretném tudni a titkot hogy hogy lehetséges ekkora ugrás...és állítólag ezek a játékok pc-ken is futnak majd...mikor egy csúcs gépet a Crysis 3 is lefektet???

gduck
A város felett repkedve is akció volt, közben gyilkolta a repcsi személyzetét :D Én simán elhiszem hogy gameplay volt ;)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Március rajzolódik ki, de nincs még pontos nap.

Muttley

game-guruk közül tud vki vmit
mi van a Metro: The Last Light-tal?
facebook-on bejelentették még tavaly, h eladták az egészet szõröstül-bõröstül
ott most megy a gyász ezerrel, mert így a f.sztudja mikor fogja kiadni az új licensztulajdonos

itt a bannerban viszont még töretlenül ott a márc. 12 kiadási dátum
most akkor mi van?
vki közelebbit tud esetleg?

Just do it :)

Totti5
Én minimum ezt várom nextgentõl, sõt... ezek csak kezdõcímek lesznek, ennél lényegesen több lesz 2-3-4 év múlva. Persze azok a tecdemók amiket levetítettek azok átvezetõkben lesznek/lehetnek csak ilyenek, de ezen szint mellé képezelem el a gameplay közbeni látványt, az AAA studióktól. Nyilván ugyan úgy lesznek "prevgen", közepes alatti látványú szar animációs játékok.

Far Cry 3 ha némlileg változott is, azért az a játék baromi jól néz ki. Alien féle "botrányhoz" nem hasonlítanám.

PS4et is kell majd venni, jó dolgok lesznek rá. Ez az ótós játék a DriveClub is érdekel, csak... fizikából nem láttunk semmit, és elég meredek volt az a kis belsõ nézet száguldozás amit mutattak. Ha olyan lesz akkor nem kell, mert TDU2 féle nem létezõ fizika és vezetési modell.

A Forza 4 autovista módot viszont szépen prezentálták:) nextgen bemutatón elérték azt amit a Forza tud 2 éve. Igaz a Forzába az autó körbejárásánál nincs virtuális kezed.

Infémüsz továbbra sem érdekel. A Knack érdekes lehet, habár a prezentáció lagymatag volt. The Witness viszont wow.

Watch Dogs tetszetõs, bár nem leszek tõle nedves. Valszeg majd ha játszom akkor elkap + az ótó fizika nagyon érdekelne már. Vártam hogy beszáll, de csak nem tette.
Az animációk a látvány és az egész a szokásos Ubi minõség.

No de számomra a Destiny ütött a legjobban. Az a videó amit mutattak a bolygókkal, tájakkal a végén, rendesen libabõrös lettem annyia SCIFI és epik + a zene!

1:12-tõl
http://www.youtube.com/v/HHnV0e1o3mY&version=3

davidka003
Akkor Legendary-n neki se állj. :D
Én ma adtam el. A pár unalmas hentelõs rész miatt nem hiszem, hogy újrajátszanám. A vége iszonyú hentelés volt. :(

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Igen, de azzal nem volt gondom.

Mondom inkább küzdenék 5 Elitével mint ezekkel, mert azokkal el lehet kergetõzni. Egyszerûen teknósabb faj, erõsebb, több a fegyverzetük, több trükköt tudnak. Félre ne érts, a faj tetszik, változatosságot hozott a háborúba, a fegyverik nagyon jók és a történet szempontjából is érdekesek.

arty
alien-farcry fiaskó óta abban hiszek, amit én játszok :D

reachet amugy heroicon lõtted végig?

Forza.

Totti5
Killzone szerintem teljesen valós ingém volt. Gazdagon lõtt mellé a player, nem volt benne semmi kamu. Mondjuk ez a játék ugyan olyan intenzív eksön lövölde mint a CODok, esik kel, szalad, fut, ugrik robban stb... érdekes hogy a Halo 4 ezekhez képest mennyire lassú játékmenttel bír és nincs benne félig a földön vagyok és lövök még, megy az anim és lövök még, esek kelek, ugrok, robban... semmi. Mondhatni oldschool ezekhez képest. Van a gameplay, mész lõsz majd van a kátszín. Közben nincs olyan hogy leanimálsz innen onnan, agyonvernek FPS nézetben, ugrasz 10 métert FPS nézetben stb...

Tegnap folytattam a Halo 4et végre, pár már túl vagyok a felén, de nagyon lassan haladok... ez az új faj heroicon rezegteti a lécet a skillem terén. Már volt rész ahol majdnem vissztettem normalra, mert alig bírtam továbbmenni.

Ami viszont döbbenet benne, pályáról pályára az a graf. Elképesztõen dúrván néz ki és bármi is van a képen fix 30 fpsel szalad.

The Protector
Én nagy GT5ös vagyok de sajnos néha a táj az épphogy kategóriát sem üti meg.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Az a versenyaútós játék meg simán realtime, mert a háttér ott egyeltalán nem lehengerlõ, a verdákhoz képest.

Mint a GT5-ben a kocsi pazar a háttér meg ééppeghogy...

DarkSector
Én is....az a baj hogy nincs még rendes felvétel a tseam homályossága miatt kicsit szarabb a kép.
De én is a városra vagyok kíváncsi, az nahyon durván fest amikor az elején meg a végén repked az épületek közt...
Mondom én egy ilyen repcsis játékra lennék kíváncsi. :)

Seth
Nem olyan hûha ez a graf,hogy ne lehetne realtime. Amíg a város felett repkedünk,na arra vagyok kíváncsi

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Inkább arról van szó hogy elmélyedtünk a stagnálásba, hogy a gégi genek miatt egyhelyben állt nagyjából egyhelyben a játékok vizuális szintje, most hirtelen egy sokszor erõsebb háttér került a fejlesztõk keze alá...

DarkSector
Jó kis CG ha odatettek egy R3 indikátort, meg a sebzésindikátorok is, azok a fehér körvonalak, meg a bepirosodás.

Sok jel sugallja hogy ez nem kamu.

Hihetetlennek tûnik nekem is, de nem hiszem hogy lenne értelme átbaszni a népet.

The Protector
A felesleges kötözködés a LOÁL.Azt írtam,hogy én majd akkor veszek ps4-et ha már a Slimek jönnek,révén akkor már olcsóbb és megbízhatóbb lesz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Ellenben ott nem láttam R3-at.
Lehet az is a kamu része, de kétlem!

Egy Digices srác szerint ez most ingame volt.Õ egyébként dolgozott anno a "target renderen".
arty
ps3 nyitáskor is pont a killzone filmecskérõl derült ki h ordas nagy kamu. gondold végig....

Forza.

DarkSector
Ebben egyetértek a Killzone kicsitsem tûnt bullshit-ne, pláne hogy az ingame jellegzetesség látszott picit amikor nyakonszúrta a Helghast-ot. A karakter körvonala jellegzetesen nézett ki, tuti nem valami CG amit sokan mondogatnak.

Viszont tény hogy a város a felhõkarcolókkal elsõre hihetetlennek tûnik meg úgy az egész környezet.

A fanyalgók ugye túráztatják a "Crysis 3 maxon pc-n szebb ettõl", de ha ez real-time így cseppen ki egy ps4-bõl akkor messze nem...

Myselor
jólvan,nekem aztán télleg mindegy csak mondtam:)
Harlekin
wazzze még meg se jelent a ps 4,de te már a slimet várod!!!!!??????
LOÁL
orichalcos
Tudod mit adott a kód? 5ös szinten kezdhetsz, 3 új dögcédula, a nyil egyszerre unlockolva volt. Meg két skin. És ennyi. :D Semmit nem érnek. 5ös szintet egy kör alatt el lehet érni, a többi meg felesleges extra.

"hát mondjuk ha ennyi pénzed van oké."
Gyûjtögettem rá, hogy letolhassam minél elõbb. Megvolt kész, megy el, jöhet következõ játék. Warezolni nem fogok. Hadd költsem a megtakarított pénzem amire szeretném.

My streams: https://beam.pro/oriic