XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
rossz , végig is vittem .. hát még jó hogy olcsóbbat vettem mint a bolti. Elég zavaros ... meg furcsa lett . A kettõ szerintem izgalmasabb is .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Hát jatekaimon elküldöm mik vannak....elõre is thx már a lehetõségért is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs én fogalmaztam rosszul, az egyszerûségéhez van köze.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Röviden ,tömören **baszott jó!

Next PC upgrade: 2022

teddymac
Várom a véleményeket a Tomb Raider-rõl .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

arty
ISTENEM!!!!!!!! 😄 KELL !!!!!!

(csak kapjon egy szim kapcsolót, és legalább az FO1-et érje el minden téren)

Forza.

orichalcos
Pesti vagy? Esetleg én oda tudnám adni, már ha van valami amit addig cserébe tudsz nyújtani. Pénzt nem fogadok el ilyenért, de ha van valami jó játékod arra az egy hétre, akkor megegyezhetünk.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Elvittem odáig, hogy kijutottam a barlangból. Kurvajónak tûnik, bár eddig fõleg qte volt.

Adversus solem ne loquitor

davidka003
3 nappal ezelõtt szólsz én kölcsönadtam volna egyszeri végigjátszásra és te is adtál volna valamit egyszeri végigjátszásra. De már eladtam. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Muttley
az a baj, h a Koch Media/Deep Silver-nek már
nyomnia kéne 1000-rel a reklámokat
ha ebbõl márciusban akarnak vmit

kiv lennék a 4A Games, mint fejlesztõ (õk maradtak)
most épp mit csinál a játék ügyében 😊)

ne legyen igazam
de nekem újfent-halasztás gyanús a dolog...

még jó, hogy itt a Crysis 3 és jön a Sniper: GW2 is
😊

Just do it :)

Muttley
<#eljen><#eljen>
100% agreed
kiemelten nagy mínusz az AI-nak
ha az rendben lenne, még egész jó lenne
de így... 😊

Just do it :)

orichalcos
Tomb Raider elsõ értékelés:

GamesMaster

9/10

Állításuk szerint marha jó lett a cucc, fõszál 10-15 óra alatt kitolható, de ha a teljes szigetet felfedezzük, akkor akár 20 órát is bele lehet tenni.

Moby
Jaja, arra.

Moby
Fogalmam sincs mi köze van gfx-nek a játék hosszához,. A semmin kívül persze 😄
Ami jó a mociban:
- csodálatos a volumetric ligthning (oké, láttam már ilyen minõséget, pl. unchartedokban is, node akkor is szép)
- pazar a vegetáció, de ez eddig minden krízisben az volt
- döbbenetes a látótávolság, a clippinget kurvajól dugja el, és ehhez mérten popup is alig van.
-details-details-details
Mindezek mellett simán lehetett volna 100+ órás játékot is csinálni 😊 Mindaz ami jó benne, az a mocitól jó, és mindaz ami fos benne, az már a krízistõl fos, õszintén szólva én semmilyen "beállított" gfx-et nem fedeztem fel. Stílustalanságot és nihilt viszont tonnaszám.

DarkSector
Asszem Gameshop-nál visszamondom a rendelést, 1 ezressel drágább lett, és NINCS fémtok+dlc hozzá...ennyi.

Macccy
Na arra kíváncsi vagyok, Totti vagy valaki aki szokott írni, revjúzzátok pls a régész kurva kalandjait! <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Tomb Raider is kijött. 😊

DarkSector
😄

TDC Geronimo
Túlárazott fostaliga. 1000 dollár egy olyan szar

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Neten 350 perc durván a full végigjátszás.

DarkSector
Nemtudom mennyibe kerülhet de egy PS Vita helyett ezt venném, igaz olyan mint egy katonai fémkeresõ vagy mint egy Dron vezérlõ. 😄

DarkSector
Ha valaki megunja a Halo4-et meg nem tudom venni de 1-2 ezerbe megegyezhetünk ha kölcsönadja, egyszer letolnám és visszaküldeném, tok nem kell, egy sima dvd-tokban csak a lemez kéne 1x-i végigjátszásra.
Ha valakit érdekel szóljon.

Tuti nem játszanék vele többet max 1x.

DarkSector
😊

Macccy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ja most olvasom a badass karakter témát hogy írtad ... PONT erre gondoltam én is, hagyjuk már a faszba ezt a kötelezõ FPS dolgot, TPS kell a népnek. Egy csuhás, fémkoponya maszkos Lord Destructor -t akartam látni, pattogjon az esõkabátján a rápergõ víz és néha sunnyogásban ha álldogálok nézzen körül, hogy lássam a badass pofáját! Ez kell! Én is sajnálom, hogy ezt kihagyták. Amúgy a Bioshock mellett még a Hitman ugrott be róla. Az volt még szinte pontosan ilyen, hogy minden küldetés tulajdonképpen A-ból B-be tart, de 5-6 féle képpen megoldható és ebbõl fele nem túl szájbarágott, kell figyelni a gossip-ra meg olvasgatni, háztetõn szemlélõdni.

Macccy
Háló 4 az nagy kaland! <#crazya>

Dishonored review -ra visszatérve, hasonlóan érzek, nekem egy nagy kellemes csalódás, mert nem is akartam nagyon kipróbálni, de így kölcsön kaptam és hát az jut róla eszembe, olyan mint a Bioshock. Tisztességes, hangulatos, egyszer végig kell vinni. Van neki mûvészeti stílusa, bár ez manapság furán hangzik, de tényleg van. Az igaz, hogy túl erõssé válik Corvo hamar, de én úgyis végig lopakodtam mint egy Jedi izé, szóval nem érdekes ... Az AI se, lásd elõzõ mondatom ...
Tolok majd neki egy kaszabolós High Chaos végigjátszást is, én leszek Lord Vader the anti-christ, meglátjuk mit tudnak a bakák! <#vigyor>

Totti5
Az a dúrva hogy a Halo 4be már nyomon sem tudom követni hány féle pályán voltam... földön, ûrben, dzsungelba, sivatagba, bázisokon, idegen építményeken, ûrhajókon, ûrbázisokon, felhõkig érõ építményekben és még valamit biztos kihagytam... s még most vagyok a felén túl. Crysisba meg szinte kis túlzással ugyan ott mész végig. Van némi kontraszt a kettõ közt.

Crysis 2 viszont jó volt, de az egyet nem tudom sokra értékelni akárhogy is erõltettem, a 3 pedig legkevésbé sem érdekel, a kettõ tükrében.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

0Diaz0
Jó vagy rossz értelemben?

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Renjike
kipróbáltam én is a Crysis 3t a kettõnek a közelében sincs....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Dishonored amennyire nem tetszett, úgy egy lendülettek talán 1 hét alatt pár nekifutásban végig is vittem. Kicsit túl lett hypolva a pontszámokban, de ez a valamennyire újdonság varázsa miatt volt.

Itt a véleményem:

+ opcionális lopakodás
+ opcionális hentelde
+ relatív nyitott világ, ami nem igaz, hanem a játéktérre értendõ
+ kézre álló és pontos irányítás
+ ha grafikából más nem, de az esõ és az éjszakai fények jól néztek ki ( a 10 méteres pixelbõl összehozott villámlások, meg a komplett ocsmány égbolton kívül )
+ brutalitás ( csonkítások, kivégzések )
+ elsõre izgalmasnak ígérkezõ világ, de

- gyenge story és karakterek és
- ha már valamennyire nyitott, teletömhették volna mellékfeladatokkal, de lényegét tekintve csõ
- nagyon buta, kidolgozatlan, átgondolatlan AI
- gyenge grafika
- epic momentek teljes hiánya, ahogy a kátszínek, CGIk, átvezetõk, bejátszások hiánya
- badass karakteremet sosem látom, nem hallom... néma és nincs arca, no meg a küldetéseket a szokásosan béna eléd áll a másik karakter és elmondja szisztéma szerint vezeti fel... bóring
- nincs benne értékelhetõ rendezés, nyers és sótlan
- van loot, erre össz vissz csak a saját 3 féle fegyvert tudjuk használni végig
- átgondolatlan fejlesztések és erõk... túl erõsek vagyunk.

6.5/10

Kellemes alkotás, amit a játékmechanika elvisz a hátán, csak a buta AI lerontja még azt is.

Macccy
Asszongya az újság, WATCHDOGS jön év végén XBOX360, PS3, Wii U, PC és PS4 platformokra ... Nah ez nem lehet kis meló ennyi rendszerre jól megcsinálni és QA-zni egy játékot, ráadásul az új Box sem akar majd akkor kimaradni, szóval lesz ott mégegy!

Bár ha annyira PC közeli a nexdzsen akkor ott talán kicsit egyszerûbb dolga lesz a portolást végzõ csapatnak, mert a PC-PS4-X8 között csak a UI-t kell buzizni meg belõni fixen a beállításokat a többit meg strippelni. És tesztelni ... <#smile>

Macccy
Én most a DISHONORED -et kaptam kölcsön és annak járok a végén (elsõ végigjátszás, kell még 1-2 acsik miatt Harley <#vigyor> ). Na abban van még elég jó konzisztens látvány, úgy is nevezhetném, hogy következetesen ocsmány minden textúra DE nem ez a helyzet! A helyzet az, hogy Steampunk festmény az egész játék és nekem ez teccik! <#hawaii>

DarkSector
Nemaz vannak benne szép textúrák de azért nem kicsit trükköznek, a belsõ tereken is azért a Crysisban többnyire sík falak vannak, ritka az amikor valami nem sík, hanem mint egy fa, térbeli alakzat.

Valamint mutattak képeket hogy csillog a szikla a barlangokban, az már egy más dolog hogy a 30-40 sziklán kívül (SEMMI MÁS) nincs mellette megjelenítve, max az a pár maszar amit levélnek vagy csordogáló víznek neveznek, vagy éppen fal.
Még ha az arcok nem átvezetõbõl vannak és nem elõre belõtt megrendezett dolgok, az akkor sem ér semmit, ha mindig a látvány 60% szép, a többi 40% helyenként meg iszonyat nem illik a képbe.
Én azért jobban szeretem ha ki vannak egyensúlyozva a dolgok, persze egy ideig nem lesz ilyen max arcade játékokban vagy a Borderlands-ban ahol minden egyforma minõségû "rajz".

DarkSector
"Borzalmas, hogy ilyen gfx megy pocsékba egy ilyen elképesztõen ostoba, dögunalmas nulljátékra 😞("

Ha nem ilyen 4 órás csõjáték lenne nem lehetett volna ennyire beállított GFX.

Macccy
A Psycho pofájára gondolsz? Hát igen az "elveszi" a kontrollt és cutscene ...

DarkSector
miaz hogy nextgen killer?

Moby
Ki kell javítanom magam a múltkori krízis3 szösszenet kapcsán: fogalmam sincs miért nem volt akkor 3d, mostmár van, meg is néztem újra, ráadásul k. jó a 3d-je. Kínok közt elvittem a nappali részekig.
Gyönyörû, csodálatos, lélegzetelállító. Borzalmas, hogy ilyen gfx megy pocsékba egy ilyen elképesztõen ostoba, dögunalmas nulljátékra 😞(

Viszont mostmár láttam azt a részt, ami be lett itt dobva, mint nextgen killer. Egyet felejtett csak el aláírni a delikvens: az nem ingame. A játék motorral gurul, de az ingame detail ettõl olyan k.messze van, hogy ihaj.

orichalcos
"Személyesen megtekinthetõ kipróbálható!"

XD Jézusom, de ráérnek emberek. 😄

Persze, és utalj elõre természetesen, majd küldi postán...
szega96
Nincs valakinek egy fölös 48órás gold kódja?

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Nem egy next gen szint de végre normális flatoutot kapunk megint!

Ricsi234
Majd lesz gondolom olyan is..De nekem nagyon bejön ez a játék😄
Természetesen a Battlefield 3,és a Forza Motorsport 4 után..

Totti5
Addig jó amíg nem kell a földön egymás tökeit maszírozni... fel nem fogom hogy miért ebbõl a sportból lett 6 féle játék és miért nem a K1-et dolgozták fel. Na az ütött volna rendesen.

Ricsi234
A világ legjobb játéka<#idiota><#nevetes1>

Totti5
Arty!

grebber
Még a Sony elnöke sem látta a végleges PS4-et....,de Chuck Norris már igen<#banplz>

Waczkor
Steamen ingyenes hétvége van,lehet tolni a black ops2-t.
Három map elég is volt,hihetetlen mekkora rötyi az egész😄

Én nem tudom játszottam a régiekkel is,de még azok is jobbak voltak ennél.
Pálya design szar,animációk szintén,hangok,fegyverek nevetségesek,3 rövid tdm map alatt 12-es szintre ugrottam,pedig még nem is ment annyira a gém.
Az összes fegyver szórja az ólmot mint a picsa,alig hordanak szét,kb akinek mûködik a reflexe,az mind könnyedén szedi a killeket.

Egyedüli pozitívuma talán hogy nincs olyan szar hitboxa mint mondjuk egy bfnek.

Grafot felhúztam maxra,amit kaptam minimális javulás a gyengébb grafhoz képest,viszont iszonyatos késés az irányításban.
Sok a nagy pingû ember,akiket persze nem zavar mert õk tudnak ölni,csak õket nem lehet.

Na megyek is vissza a cs go-hoz,10 euróért a legjobb vétel volt.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

orichalcos
Nincsenek pontos árakról infók, sõt arról sem hogy egyes játékok mekkora kedvezménnyel lesznek kaphatóak.

teddymac
Nem , csak kíváncsi voltam,hogy kell 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75