XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
http://gamepod.hu/hir/xbox_360_hatalmas_akciozasok_az_xbox_live-on.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

esetleg valaki nem tudd árakról ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tinman
Vegyétek meg elõvételben az almighty contLOLát! Most! <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Szerintem játszunk olyat hogy a jöváben csak linkelve lehessen betenni ezeket. F1 topikba sírtunk a kíntól mert hetente dobálta be valaki egy magyar júzer szerinte hihetetlenül vicces karikatúráit... amióta csak linkbe van engedve, sokkal jobb mindenki közérzete.

Szóval én kérném hogy videóként ne szúrja be senki. Meg amúgy is, annyit sem érnek hogy nézettséggel támogassa is bárki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ezek szerint ennyire fontos lehetõség, hogy vannak akik azt sem tudják mi fán terem, de a Sony olyan nextgen ficsõrnek harangozta be mintha erre lenne SZÜKSÉG:). loller.

Amúgy acsi lista, rámész az adott acsira pl "nekem van a legnagyobb brém 250G" => ott alul valamelyik színes gomb jelzi hogy fellövés faszbukra és start.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
bazd+<#nevetes1>
Te vagy ez egyik baratom akirol irtam lentebb, csak nem akartam ezt igy mindenki elott elmondani, nehogy az tartson vissza valakit :D

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Harlekin
Én beférek a csapatba?
Elmegyek a tízórai misére és utána jövök...<#nevetes1>
Mennyi idõ kiboostolni?

Mert basznák meg hogy mindenhol dupla xp van így nehéz dönteni...<#nevetes1>
Jo reggelt mindenknek. Vasarnak barataimmal nehany online achievementet megcsinalunk a Crysis 3- ban, ha esetleg valakinek lenne kedve csatlakozni, jelezzen nekem. Koszi

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
Csak hülyéskedtem, de majd itt perverzkedek. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Be vagy baszva? A haver érdekében remélem, hogy amit írtál nem igaz, mert elküldtem neki azt a példányt (vettem kettõt). Amúgy túlélte a postázást szépen.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Jut eszembe a RE5 hogy megy?
Elég volt a zsepi? Bedörzsöltem a fütykösömmel, jó illata van. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
<#finom>

teddymac
internet explorer "alatt" van

0Diaz0
kicsit oldschool.. de amúgy tv.. <#idiota>
Jobb nemvolt,nettel együttvéve... de nincs vele baj.. bírja még!<#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Szemcseség alapján tv.

Jó ez a retró tv, vagy monitor.
Tinman
Fizetett reklámemberük vagy?

Jól tolod! Grat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

0Diaz0
Applications-nál lesz..<#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
És igen.. elégsokmindent meglehet csinálni itt.. erre a postolós dolgokra gondolok..

És géprõl,pedig igy mutatja..

kakaoskalacs
Angolul jobb volt már csak azért is, mert a srác hangjátol kaparom a falat.
http://www.youtube.com/watch?v=0rJDn0jRnUQ

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

teddymac
letoltottem de most meg nem talalom :)

0Diaz0
Nemnehéz.. letöltöttél egy facebook app-ot ingyen,live-ról, rámentél,letöltötted,felraktad, és használtad.. nekemsem volt túl nehéz.. <#idiota>

orichalcos
Bazzeg törölhetõ, meg ez is, nem ide akartam hanem másik topikba. Fuuuu.

My streams: https://beam.pro/oriic

teddymac
"Fészbuk? Xen van már jó pár éve, sõt bármikor megoszthatok acsikat játék közben is, és kommentelhetem, hogy hú de mekkora király vagyok, éppen megnyertem a F1 VB címet ( ezt meg is tettem amúgy:DDDD ). "

ilyet hogy lehet ?

Seth
lopás

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Bazze. :D

http://www.youtube.com/v/i49CWutcvFc&version=3

arty
"addig nem hiszem el."

én elhiszem (logikus a gddr5, míg a 8g szintén, mert nem akarnak lemaradni a boxtól), úgyhogy engem utólag simán lehet hívni naiv baromnak :))

ami számomra még mindig döbbenet, az mindkét konzolnál a pletykált 8 magos "atomproci", ami ugye közismerten gyenge mint a lepkefing

Forza.

DarkSector
Igen de nem biztos hogy ugyanaz a típus, én is azt hallottam hogy AMD Bulldozer lesz a Xbox-ban.

Pont ez a vicc, mindkét gépbe Amd cpu,gpu lesz.
Tinman
PC-n is vannak integrált RAM-os lapok... jó ritka, de létezõ dolog. Noti mb-on is láttam már párat.

Nekem még mindig a döbbenetes nagy ugrás a sokkoló... GDDR5, 8 GB, system memory.

Nem tudom feldolgozni. Látnom kell szétszedve egy PS4-et addig nem hiszem el.

DarkSector
Nekem ez a fegyver mindig a Crysis Gauss-t juttatja eszembe. Nemtudom miért de szerintem hasonlít rá.

orichalcos
AZ a ps4. :D

Úgy tudom abban is 8 magos AMD"jaguar" lesz.

DarkSector
Ja értem, de arra akartam kitérni, hogy jobb ha egybe van a memória, vagy jobb ha a VGA-nak külön van?
De nem értem ha új VGA lesz a boxban hogy lehet hogy a VRAM nem DDR5-ös, már eleve nem is gyártanak VGA-t DDR3-al...az egy picit télleg ciki lenne.

orichalcos
Kivéve persze a proci, ami most ugye Power PC alapú, de a pletykák szerint a nextboxnál már Intel alapú lesz.

A box felépítése olyasmi lesz mint most,32Mb beágyazott memória a gpuba+8Gb DDr3-as memória amin gpu,cpu osztozik,a pletykák szerint.
DarkSector
De viccet félretéve amiket beraktam képeket iszonyat mutatják hogy a Killzone 1-2 ránézésre szinte akár 1 generáció is lehetne, hiszen a Killzone 1 a PS2-õn buntetett a látvánnyal, majdnem olyan mint a BF3 már már a nexgen alsó szintjét mutatja...

Amit a mostani demoban mutattak csak elég a fegyvert megnézni...baszottkemény hogy minden kis bemélyedés tökéletesen látszik.

arty
te 2005 novemberében váltottál x360ra xbox1rõl? gondolom nem... pedig láthattál volna ott elég "alig nextgenebb" címet.

tudod: gen eleje vs. gen vége ;) volt jópár játék, ahol a különbség jóformán a 480p->720p volt (mint most lesz a 720p->1080p)

Forza.

arty
szerintem nem a gddr5/system memory a fura, vagy a memvezérlõt cserélni a cpuban - lenne ez pécében is, ha nem csak bga-ként tudnák a lapra forrasztani a pécében(!) megszokott modulozás helyett :)

Forza.

Myselor
jó xd <#puszi>
DarkSector
akkor menj a pi..ba. :D

DarkSector
Ja úgy igen, de akkor ezen mi a meglepõ?
Ha boxon külön lesz mondjuk 4GB DDR5-ös VGA és 4-8GB DDR3-as külön rendszernek, az roszabb?
VGA memória különössen nem hat meg fõleg ez hogy közössen használják, akkor naná hogy legyen gyors, hogy mindent kiszolgáljon.
Vagy rosszul gondolom?

Myselor
már kapizsgálok valamit de még nem az igazi xd
orichalcos
Van 6gb-os vga is amúgy. Most jelent meg TITAN a neve.

Amúgy a GDDR5-ös memórián nem tudom miért vagytok kiakadva. Egy APU lesz a a PS4 lelke, vagyik egy lapkán lesz a CPU és GPU, és közösen fogják használni a ramot.

“The Graphics Processing Unit (GPU) has been enhanced in a number of ways, principally to allow for easier use of the GPU for general purpose computing (GPGPU) such as physics simulation. The GPU contains a unified array of 18 compute units, which collectively generate 1.84 Teraflops of processing power that can freely be applied to graphics, simulation tasks, or some mixture of the two.
PS4 is equipped with 8 GB of unified system memory, easing game creation and increasing the richness of content achievable on the platform. GDDR5 is used for this memory, giving the system 176 GB/second of bandwidth and providing a further boost to graphics performance.” [/spoilert]

DarkSector
Vagyis akkor lett volna nagy ugrás ha jól értem ha átléptek volna a 4.dimenzióba?

DarkSector
Kinagyítom.
Így már látod?
Mert én nem. <#idiota>

Myselor
okés xd
Muttley
ha így nézzük, akkor
rohadtul nem lesz akkora állejtõs, álmélkodás a newgen-nél most
mint az XClassic-ról X360-ra váltva történt anno 2005-ben
annyi lesz az egész, hogy most már közelrõl is szép lesz a játék (már amelyik)
akár a PC-knél
és ennyi és nem több
aki mást vár, hogy kib.szott jó, tartalmas, hosszú játékok születnek
na, neki majd év végén beleér a keze a bilibe :)

de még így is jobban meg fogja érni a dolog
(ha a gyerekbetegségeit kinövi és árban is stabilizálódik)
mint 1.5 évente 200 e-t beleb.szni a PC-upgrade-be
na, persze, csak ha lesz valódi OFFline játék továbbra is :)

Just do it :)

DarkSector
Nemtudom ki kéne nagyítanom hogy lássam, lehet 1-2 pixel különbséget majd találok...és akkor szólok neked is. <#idiota>

Myselor
én nemlátok különbségeket <#idiota>
mitkell nézni?