XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real time szétszakad alattad a pálya ég/robban minden te meg menekülsz fenomenális!
Next PC upgrade: 2022
olvasom itt commenteket, nézem a tube-on a videokat
vki homályosítson már fel lécccccci, h mi ebben a játékban az über-was-ist-das
semmi savazás részemrõl 😊
csak nem látom miben több ez, mint egy jobb fajta TPS
ha úgy tetszik: mitõl dobtátok el ennyire magatokat tõle? 😊
Just do it :)
2. vegyél verbatim lemezt
3. írjad ki imgburn programmal nem tom milyen layerbreak-en nem emlékszem már rá, de asszem 2133520
ennyi
Lenne egy érdekes kérdésem 😊 Mivel sokatoknak van angol live kódja, ezért érdekelne, hogy ha rendelek livekodok.hu-ról HALO:Reach kódot, az vajon menne-e angol LIVE-al?
A játéknál ez szerepel: "A teljes játék letölthetõ az Xbox LIVE piacterérõl Magyar profillal (Magyarország területén felhasználva)"
Ugyanis haverokkal kipróbálnánk, ám õk kint élnek UK-ben, UK Live profillal, viszont innen tudnám a legegyszerûbben és a legolcsóbban beszerezni.
Próbálta már valaki?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Tökéletes grafikájú játék nincs még szerintem. Legalábbis jelenlegi generációban. "
😊
Adversus solem ne loquitor
Ebben én techben nem látok semmi eget rengetõt, hozza azt a szintet, amit elvárok a gen végén egy aaa+++ játéktól. De talán épp ez a jó benne: mindenbõl lapátolnak, de semmit nem erõltet túl, semmit nem ad oda azonnal, semmit nem mutat meg magából egyszerre, és nem is akar többet semmibõl, mint amennyi feltétlenül szükséges. Minden pontjához nagyon jól nyúltak hozzá.
Nem csinálok videót, ebbõl a játékból pár perc alatt nem derül ki semmi (minthogy az eddigi videók alapján is teljesen máshova pozicionáltam).
és innentõl váltunk szubjektívbe, hogy kinek mi tetszik... én a zöld, dzsungeles világokba vagyok belezúgva, de a város is bejön - ha nincs túlzottan lepusztulva (direkt, pl lebombázták, stb) + nincsenek nagyon lowres texturák, nem baltával faragottak a lényegesebb modellek...
nekem pl 10/10 grafikás játékok: Uncharted2/3, soul calibur4, pgr4, forza4, RDR - ez utóbbi mondjuk nem fix30, de sandbox és ahoz képest nem rossz. (így hirtelen ezek ugranak be, de biztos volt még)
Forza.
A 20£ körüli vásárlós listámra minden esetre már feltettem ... <#papakacsint>#papakacsint>
Csinálj videót, úgyis tele van gadget-tel otthon!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MEGÕRÜLSZ annyira mocskosul, bitangul kurvajó! Nem lehet abbahagyni. Annyira elkapták a játékelemek adagolását, a sztorit, a helyszíneket, a MINDENT, hogy totál paff vagyok tõle 😊 Nem tudom hova képes még fokozni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ehh, kikészülök, annyi játékot kell pótolnom, vehetek új akksikat is a kontrollerhez, mert a régieket már elgyalulta a 3 év <#nevetes1>#nevetes1>
Soha rosszabb játéktermést!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Olyan hangulata van amit nem sok játék mondhat el magáról.A grafikára sem lehet panasz,bár itt a beleélés faktor akkora hogy konkrétan a grafikát szarom le a legjobban,mert ha 2005 szinten lenne akkor sem volna gond.
Bele se merek gondolni, hogy egy folytatásban ezt még majd sikerül überelni.
Ha létezik 10/10es game akkor ez az.Semmi negativumot nem tudok mondani.
Na jó a régiekhez képest sokkal könnyebbek a fejtörök,picit kell csak agyalni és meg is van a megoldás.
Next PC upgrade: 2022
Viszont amit nem tudok megbocsájtani így látatlanban és ami miatt HALO 4 és RESI 6 számomra szórakozásban üt bármilyen CRY3 techdemót vagy sunálatos Tomb Raidert az az hogy ezekben nincs Co-Op! Hahóóó ... 2012-2013 ... Nem kell szétzúzni vele a magányos túlélõ történetét, azt nem kérem, de csináljanak egy mondjuk fele olyan hosszú mellékszálat, akár két hírbõl ismerõs szereplõvel a szigeten vagy hol van ez. Pl ahogy a Splinter Cell Conviction -ben is megoldották ...
Azért csak meséljetek, mert érdekel! <#vigyor>#vigyor>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
KKKKKK.jó!!!! Nagyon-nagyon kár, hogy teknóbajokkal küzd, és egyre több helyen esik durván a framerate 😞 Ha ez nem lenne perfekt lehetne. Félek én, hogy ps3-on fõleg trógerség lesz itten framerateileg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RE2 régen 9/10 vagy 10/10-es játék volt, ma hány pontot adnának rá?
Grafikára? Játékmenetre? Hangokra?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eleve nem a nextgenhez kéne hasonlítani."
Pontosan!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(Közben néztem Halo-ra meg 10 adtam. Szóval inkább csöndben elvonulok)
My streams: https://beam.pro/oriic
Eleve nem a nextgenhez kéne hasonlítani. Nyilván jobban fog kinézni egy Killzone 4 de attól még ebben az évben ez a grafika 10/10-es.
Mondjuk 2005-ben is az adott csúcsjáték grafja is 10/10-es volt. Mindig az adott évet kell nézni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na de off vége.
Szóval a 9/10-es grafika az én tesztemben egyáltalán nem rossz. 10-est meg ebben a generációban nem kap tõlem semmi. Még a Halo 4 sem.
Egyedül az animációkkal van néha gond, hasonlóan mint az Unchartedben.
Square a Hitmannal és ezzel is igen magasra tette a lécet. ( persze egyikkel sem játszottam igazából semmit, de ez látszik fél óra után is )
Csaka azért is megjegyezendõ, hogy a amíg a Crysis 3 intrója szarszemét minõségben volt, itt HDban megy a CGI és GYÖNYÖRÛSÉGES.
No ennek az elõrendelését nem mondjuk le😊 kár hogy a fullos CE figura trágyalé lett, pedig az kellene, de így marad a közepes kiadás.
Nameghát biztos sok olyan emberke van a stúdiókba, akik dolgoztak mozin/tévésorozatokon, ahol az elõállítás egyik jelentõs fázisa a fényelés(ebben pl. az egyik bp-i cég világhírû termékeket ad a filmes világnak), ehhez képest a játékok nagyrésze megrekedt egy nem túl magas szinten ebben az aspektusban, miközben nagyon sok minden másban meg iszonyatosan tolják a fejlesztéseket.
Ha megnézem a sony exkluzívokat, grafikában szinte kizárólag ebben mutattak fel igazán nagy dolgot.
De nem, ez nem technológiai kérdés. Ez filozófiai kérdés. Õk azt tudják, szinte bárkitõl jobban, hogy miként kell fényelni a scene-t ahhoz, hogy olyan legyen, amitõl olyan lesz, amit tõlük megszoktunk.
Ahogy a Bend meg tudta csinálni vitára, úgy nyilván meg lehet ezt csinálni mindenre, ha ott áll a nóti dog a háttérben, és súg.
Ez nem exkluzivitás kérdése.
ND Sony kézben van nem?
Persze nóti dog ex cucc, ez multiplatform, de multiplatform szempontjából azért nem rossz nem?
Meg azért gondolom ez inkább openworld mint a nóti dog. Meg craft tartalomban. 😊
- játékmechanika: nagyon jó kollázs, van itt qte, tps lövölde, loot, gyûjtögetés, minimális crafting, nagyjából minden, ami ma látható a játékokban, nagyon tudatosan felépítve az egész - perfekt
- NEM KÖNNYÛ. Nem lehet hibázni. Egyetlen qte hiba: halál. Egyetlen tévesztés az enemyvel szemben: halál -perfekt
- gfx: nem rossz, de semmi kiemelkedõ. Van benne meló rendesen, de ezek nem a nóti dog. Jók a texturák, alig van zsizsik, változatos és a modellek is rendben vannak, de a színek és a bevilágítás nem jó.
Összességében baromi jó, alig várom, hogy egyszer végigjátsszam (ez most eléggé messzinek tûnik). A mostanában megjelent, alulmotivált szarjaihoz után (és úgy egyáltalán is) eszméletlen izgalmasnak, és érdekesnek ígérkezik.
Viszont mondanom sem kell tökéletesen fajidegen a tombraider univerzumban 😄 Olyan naturális, gyomorforgató öldöklés folyik a játékban, amire kratos is csak elismerõen csettint. Az is csoda, hogy ezt így engedik megjelenni.
Március 5!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !