XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az hogy atom-mocsok-brutálisan hangulatos.
Real time szétszakad alattad a pálya ég/robban minden te meg menekülsz fenomenális!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
Tomb Raider 2013
olvasom itt commenteket, nézem a tube-on a videokat
vki homályosítson már fel lécccccci, h mi ebben a játékban az über-was-ist-das
semmi savazás részemrõl 😊
csak nem látom miben több ez, mint egy jobb fajta TPS
ha úgy tetszik: mitõl dobtátok el ennyire magatokat tõle? 😊

Just do it :)

1. vegyél ilyen dvd írót nesze
2. vegyél verbatim lemezt
3. írjad ki imgburn programmal nem tom milyen layerbreak-en nem emlékszem már rá, de asszem 2133520

ennyi
Üdv mindenkinek! Tudnatok abban segiteni hogy hogyan kell kiirni pl crysis 3 halo4 lt3 as jatekokat? vagy hol talalok rola pontos leirast! Koszi
DummyBoy
Sziasztok!

Lenne egy érdekes kérdésem 😊 Mivel sokatoknak van angol live kódja, ezért érdekelne, hogy ha rendelek livekodok.hu-ról HALO:Reach kódot, az vajon menne-e angol LIVE-al?

A játéknál ez szerepel: "A teljes játék letölthetõ az Xbox LIVE piacterérõl Magyar profillal (Magyarország területén felhasználva)"

Ugyanis haverokkal kipróbálnánk, ám õk kint élnek UK-ben, UK Live profillal, viszont innen tudnám a legegyszerûbben és a legolcsóbban beszerezni.

Próbálta már valaki?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
Oké, a kérdésem célja az volt, hátha kapok olyan választ, aminek a segítségével dekódolhatóak ezek a mondatok:
"Tökéletes grafikájú játék nincs még szerintem. Legalábbis jelenlegi generációban. "

😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem jobb, nem rosszabb, teljesen másért szeretem mindkettõt, de a szórakozási faktor mindkettõnél az egekben.
Ebben én techben nem látok semmi eget rengetõt, hozza azt a szintet, amit elvárok a gen végén egy aaa+++ játéktól. De talán épp ez a jó benne: mindenbõl lapátolnak, de semmit nem erõltet túl, semmit nem ad oda azonnal, semmit nem mutat meg magából egyszerre, és nem is akar többet semmibõl, mint amennyi feltétlenül szükséges. Minden pontjához nagyon jól nyúltak hozzá.
Nem csinálok videót, ebbõl a játékból pár perc alatt nem derül ki semmi (minthogy az eddigi videók alapján is teljesen máshova pozicionáltam).

arty
720p, 2xAA, fix30fps, vsync on - ez az alap, a minimum 😊

és innentõl váltunk szubjektívbe, hogy kinek mi tetszik... én a zöld, dzsungeles világokba vagyok belezúgva, de a város is bejön - ha nincs túlzottan lepusztulva (direkt, pl lebombázták, stb) + nincsenek nagyon lowres texturák, nem baltával faragottak a lényegesebb modellek...

nekem pl 10/10 grafikás játékok: Uncharted2/3, soul calibur4, pgr4, forza4, RDR - ez utóbbi mondjuk nem fix30, de sandbox és ahoz képest nem rossz. (így hirtelen ezek ugranak be, de biztos volt még)

Forza.

Macccy
Te a HALO -nál is hokiztál, annyira tetszett neked (azzal van viszonyítási alapom 😊 Ez annál jobb? Vagy a HALO neked a tech miatt jött be és ez játékilag basz meg ennyire? Vagy tech és játék együtt??

A 20£ körüli vásárlós listámra minden esetre már feltettem ... <#papakacsint>

Csinálj videót, úgyis tele van gadget-tel otthon!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
1-ig nyomtam.
MEGÕRÜLSZ annyira mocskosul, bitangul kurvajó! Nem lehet abbahagyni. Annyira elkapták a játékelemek adagolását, a sztorit, a helyszíneket, a MINDENT, hogy totál paff vagyok tõle 😊 Nem tudom hova képes még fokozni.

Ha mar TR, itt nagyban megy a marketing.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Eldurranok, utoljára ilyen sok egyöntetû pozitívat novemberben a HALO premierkor hallottam tõletek, lehet meg kell vegyem a végén ezt a Tömb Raidert ?

Ehh, kikészülök, annyi játékot kell pótolnom, vehetek új akksikat is a kontrollerhez, mert a régieket már elgyalulta a 3 év <#nevetes1>
Soha rosszabb játéktermést!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Az atmoszféra az valami könnyfakasztóan zseniális lett. Kegyetlen mód összerakták ezt a game-et!
Olyan hangulata van amit nem sok játék mondhat el magáról.A grafikára sem lehet panasz,bár itt a beleélés faktor akkora hogy konkrétan a grafikát szarom le a legjobban,mert ha 2005 szinten lenne akkor sem volna gond.
Bele se merek gondolni, hogy egy folytatásban ezt még majd sikerül überelni.

Ha létezik 10/10es game akkor ez az.Semmi negativumot nem tudok mondani.

Na jó a régiekhez képest sokkal könnyebbek a fejtörök,picit kell csak agyalni és meg is van a megoldás.

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Csorog a nyál, áll a bré és mozog a kéz a pad alatt: ez a Tomb Raider egyre jobban érdekel így amiket írtok! Tudtam, hogy jó lesz, meg volt a megérzés, hasonlóan ahogy a CM-nél tudtam, hogy fos lesz!

Viszont amit nem tudok megbocsájtani így látatlanban és ami miatt HALO 4 és RESI 6 számomra szórakozásban üt bármilyen CRY3 techdemót vagy sunálatos Tomb Raidert az az hogy ezekben nincs Co-Op! Hahóóó ... 2012-2013 ... Nem kell szétzúzni vele a magányos túlélõ történetét, azt nem kérem, de csináljanak egy mondjuk fele olyan hosszú mellékszálat, akár két hírbõl ismerõs szereplõvel a szigeten vagy hol van ez. Pl ahogy a Splinter Cell Conviction -ben is megoldották ...

Azért csak meséljetek, mert érdekel! <#vigyor>

TDC Geronimo
Igaz, revamped Crystal engine. Akkor még van remény bár nagyon rejtegetik azt a verziót.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Én nem tudom mi ez, nem néztem utána, de hogy ue3 nem, azt garantálom 😊

TDC Geronimo
Fõleg, hogy ha jól tudom UE3 engine azt meg ps3 nem nagyon szereti 😞

Moby
Na csak tovább gurult a tr.
KKKKKK.jó!!!! Nagyon-nagyon kár, hogy teknóbajokkal küzd, és egyre több helyen esik durván a framerate 😞 Ha ez nem lenne perfekt lehetne. Félek én, hogy ps3-on fõleg trógerség lesz itten framerateileg.

DarkSector
Igen, prevgen volt a Bouncer is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Animációk remélem jobbak, mint ami a multis videókban volt, mert az prevgen kategória.

DarkSector
A tökéletesség a valóság, minden más csak a tökéleteshez közeli, vagy a maga idejében a tökéletességhez közeli.

RE2 régen 9/10 vagy 10/10-es játék volt, ma hány pontot adnának rá?
Grafikára? Játékmenetre? Hangokra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Mi a tökéletesség definíciója?
Mármint ebben a relációban.

DarkSector
"Tökre faszság amit ír. A Crysis 3 grafikája 10/10 az biztos.
Eleve nem a nextgenhez kéne hasonlítani."

Pontosan!

Totti5
Na de 10 nem azt jelenti hogy tökéletes, mert tökéletes sosem lesz és akkor a 10es skálának semmi értelme, ha nem használjuk ki😊 Egy 3Ds játékba mindig lesz olyan pillanat amibe bele lehet kötni, ami kevésbé van kidolgozva, pillanatnyilag szarul fest, egyszerûen lehetetlen tökéletesre megalkotni ( s felesleges is ), de ha egy játék kimagaslóan szép, fix fpsel, képtörés nélkül fut akkor arra lehet 10est adni, már ha külön van pontozva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Ennyi erõvel sose lesz tökéletes grafikájú játék. A nextgennél is lesz majd nextgenebb 7 év múlva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

orichalcos
Én így gondoltam hogy 9-et adok rá. 😊

(Közben néztem Halo-ra meg 10 adtam. Szóval inkább csöndben elvonulok)

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Tökre faszság amit ír. A Crysis 3 grafikája 10/10 az biztos.
Eleve nem a nextgenhez kéne hasonlítani. Nyilván jobban fog kinézni egy Killzone 4 de attól még ebben az évben ez a grafika 10/10-es.
Mondjuk 2005-ben is az adott csúcsjáték grafja is 10/10-es volt. Mindig az adott évet kell nézni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

orichalcos
Nekem nem kell. 😄 Tökéletes grafikájú játék nincs még szerintem. Legalábbis jelenlegi generációban.

Na de off vége.

arty
akkor minek neked 10es skála?

Forza.

Totti5
Legutóbb néztem egyet ott éppen azt fikázták amellett hogy nem DX11es, hogy fakó, rece. Akkor gyenge felvétel volt jutubra... minden esetre még most is nehezen térek magamhoz hogy mennyire jól néz ki, ilyen képminõség, grafikai minõség mellett, és ami a legfontosabb hogy nem töri a képet meg hasonló.

orichalcos
Egyébként nézem a többi oldal tesztjét, és átlagban ilyen 7 pontokat osztogatnak a játékra.
Szóval a 9/10-es grafika az én tesztemben egyáltalán nem rossz. 10-est meg ebben a generációban nem kap tõlem semmi. Még a Halo 4 sem.

arty
ha 6ot adsz, akkor meg az lenne a baj 😊 ne foglalkozz velük.

Forza.

orichalcos
Na megkaptam PH-n hogy hülye vagyok mert 9 pontot adtam Cryis 3 tesztben a grafikára. 😊 😄 Szép az élet, sálálálá...

TDC Geronimo
Az összes videó boxos volt. Egy árva PS gameplayt se láttunk még emiatt is izgulok a verzió miatt...

DarkSector
Collectors-hoz adnak fémtokot?

Totti5
Hát én nem tudom, de rendesen rácsodálkoztam Lara GFX-ére. Már miért ne lenne kiemekedõ? õszintén szólva nem vártam semmit, pláne nem ilyen szintet, de ezek szerint azok a videók tényleg PS3ból voltak, mert rece szinte nem is létezõ fogalom és a frém is rendben van, ráadásul, minden más is nagyon a helyén van. Egyszerûen gyönyörû. Így kell kinéznie 2013ban egy Tomb Raidernek. Minõség.

Egyedül az animációkkal van néha gond, hasonlóan mint az Unchartedben.

Square a Hitmannal és ezzel is igen magasra tette a lécet. ( persze egyikkel sem játszottam igazából semmit, de ez látszik fél óra után is )

Csaka azért is megjegyezendõ, hogy a amíg a Crysis 3 intrója szarszemét minõségben volt, itt HDban megy a CGI és GYÖNYÖRÛSÉGES.

No ennek az elõrendelését nem mondjuk le😊 kár hogy a fullos CE figura trágyalé lett, pedig az kellene, de így marad a közepes kiadás.

Moby
Ha ez egy vitára is meglepõen jól megoldható, akkor azthiszem tiszta sor, hogy ez nem célhardver/teknó/pénz kérdése több nagyságrenddel erõsebb hardvereken.

DarkSector
Ja értem én, de mivel nincsen multiplatform termékük, ezért én egyenlõre úgy kezelem hogy ez inkább a célhardver kérdése elsõsorban, és a ráfordított pénz-munka, egy multi címre még mindig kevesebb a befektetett meló.

Moby
De igen, egy kicsit az a szomorú, hogy ezt a filozófiát nem tette senki magáévá. Pedig gyakorlatilag minden szükséges infót publikál(t) a nóti. Jórésze ott van a lemezeken is.
Nameghát biztos sok olyan emberke van a stúdiókba, akik dolgoztak mozin/tévésorozatokon, ahol az elõállítás egyik jelentõs fázisa a fényelés(ebben pl. az egyik bp-i cég világhírû termékeket ad a filmes világnak), ehhez képest a játékok nagyrésze megrekedt egy nem túl magas szinten ebben az aspektusban, miközben nagyon sok minden másban meg iszonyatosan tolják a fejlesztéseket.
Ha megnézem a sony exkluzívokat, grafikában szinte kizárólag ebben mutattak fel igazán nagy dolgot.

Moby
De. Értem már...
De nem, ez nem technológiai kérdés. Ez filozófiai kérdés. Õk azt tudják, szinte bárkitõl jobban, hogy miként kell fényelni a scene-t ahhoz, hogy olyan legyen, amitõl olyan lesz, amit tõlük megszoktunk.
Ahogy a Bend meg tudta csinálni vitára, úgy nyilván meg lehet ezt csinálni mindenre, ha ott áll a nóti dog a háttérben, és súg.
Ez nem exkluzivitás kérdése.

DarkSector
Mármint nem Uncharted-re asszociáltál?
ND Sony kézben van nem?

Moby
>Persze nóti dog ex cucc

WAT?

DarkSector
"de ezek nem a nóti dog"

Persze nóti dog ex cucc, ez multiplatform, de multiplatform szempontjából azért nem rossz nem?
Meg azért gondolom ez inkább openworld mint a nóti dog. Meg craft tartalomban. 😊

Moby
No, 1 órás TR gyorsteszt:
- játékmechanika: nagyon jó kollázs, van itt qte, tps lövölde, loot, gyûjtögetés, minimális crafting, nagyjából minden, ami ma látható a játékokban, nagyon tudatosan felépítve az egész - perfekt
- NEM KÖNNYÛ. Nem lehet hibázni. Egyetlen qte hiba: halál. Egyetlen tévesztés az enemyvel szemben: halál -perfekt
- gfx: nem rossz, de semmi kiemelkedõ. Van benne meló rendesen, de ezek nem a nóti dog. Jók a texturák, alig van zsizsik, változatos és a modellek is rendben vannak, de a színek és a bevilágítás nem jó.
Összességében baromi jó, alig várom, hogy egyszer végigjátsszam (ez most eléggé messzinek tûnik). A mostanában megjelent, alulmotivált szarjaihoz után (és úgy egyáltalán is) eszméletlen izgalmasnak, és érdekesnek ígérkezik.
Viszont mondanom sem kell tökéletesen fajidegen a tombraider univerzumban 😄 Olyan naturális, gyomorforgató öldöklés folyik a játékban, amire kratos is csak elismerõen csettint. Az is csoda, hogy ezt így engedik megjelenni.

DarkSector
Mondtam hogy az Underworld vonal már a múlt. 😊

Totti5
Leesett az állam, kész, ilyen nincs, alig térek magamhoz.

Március 5!

DarkSector
Értem...😊

Renjike
semennyire nem változatos... annyi csavar van benne amikor bejönnek a csúnyák ... rengeteg akciójelenet ami tökéletesen megolható lett volna játékmenetben egy 5 perces átvezetõvel van helyettesítve ... nem is egyszer. A 2. rész karaktere (Alcatraz) teljesen mintha nem is létezne .. összesen 1 mondat van róla és az sem kimondottan rá irányul . Végig megy egy olyan dramatizálás a játékon ami már nekem a végére kicsit idegesítõ volt. A játék vége azomban jó . DE HÁT 5 ÓRA VOLT A JÁTÉK ... ja és még nem is csak normálon vittem hanem kettõvel nehezebben ... és sokat lopakodtam meg kerülgettem az ellenfeleket , próbáltam minél csendesebben ölni (Az íj nagyon király... tényleg iszonyat jó . )

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Ez az íjjazós. Elvileg izgisebb ez az íjjazós téma, csak hát ja sokan felhozták hogy ahoz képest hogy rövid kevésbé változatos.

0Diaz0
Értem...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22