XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hazamegyek és mass download mód lesz, már látom :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A digitális vásárlás meg egyre nevetségesebb. Ennyire következelten árazásokat, régiókat, új és régi játékok közti árrésekek csak valami gyogyós analfabéta hozzá nem értõ okoska találhat ki.
Nem akarok olyan generációt, hogy erre rá legyek kényszerítve:(
Vajon miért vásárolok meg minden VITA címet dobozosan? s miért nem veszem PS+on vagy fontért... hát pont ezért. Öröke az enyém, el tudom adni, oda tudom adni, cserélni, vinni, ráadásul OLCSÓBBAN veszem angliából mint ha letölteném itthon.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
My streams: https://beam.pro/oriic
Gyûjtõoldal esetleg?
Darkness + TR Legend tuti beugrik a kosárba!
Vaklárma-e?
WHAT THE FUCK??????????????? ^^
Halo 4 - 9990 Ft helyett 5990 Ft
Halo: Reach - 5990 Ft helyett 990 Ft
Halo: Wars - 5990 Ft (jelenleg úgy tûnik, hogy ez a leárazás a magyarországi Xbox Live-ra nem vonatkozik, de a nap folyamán ez az állapot változhat)
"gamestar.hu"
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Halo Wars
Halo Reach
Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo 2
Halo ODST
Halo 3
Halo 4
Ha az ecceri júzer (Mármint én mondjuk ...) még sosem játszott Halo játékkal, akkor mennyit veszt ha csak a Reach-et és a 4-et játssza végig?
Van valami olyan oldal/fórum/bármi ahol bepótolhatja a kiesõ részeket? (Történet szempontjából természetsen...)
Vagy végig kellene tolni mindent?
Azért ennyi játékot nem akarok most venni ... Eredetileg csak a Reach-et és a Borderlands2-t terveztem, de most a Halo 4 nagyon megmozgatta a fantáziámat ...
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
HALO 4 - 5990.-
http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Halo-4/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d530919?nosplash=1&DownloadType=Game#LiveZone?cid=majornelson
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mert ugye vége a játéknak vissza lehet menni gyûjtögetni és a területen van 10 Ghosts Hunter csak nemtudom ez mi a szösz :(
Next PC upgrade: 2022
11/10 : Uncharted 2-3
Leg leg 10/10 : Rayman Origins
S a többiek:
Project Gotham Racing 4
Fight Night 4 illetve a Champion
Top Spin 4
Forza 4 ( igazából a 3 is szinte tökéletes volt )
Uncharted 2-3
Halo 4
Dirt 3 ( meg a 2 is, abban sem volt semmi kivetni való )
Trine 2
Child of Eden
Majdnem 10/10:
Mass Effect 3
Gears of War 3
Max Payne 3
Hmm, mind három:)
"A másodlagos védelmi rendszer állítólag tudni fogja, hogy mi lesz az elfogadható - vagy átlagos - töltési idõ egy szoftver esetében és ha ezt meghaladja a program, akkor a gép azt gyanítja majd, hogy nem „hivatalos helyrõl” szereztük be a játékot. Nem csak a játék nem lesz hajlandó elindulni, de ha sokat próbálkozunk a konzolunkat le is tilthatják a PlayStation Network hálózatról."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Resident Evil 0-1
Resident Evil Revelations Port vs 3DS
Neki csak azzal van a gondja,hogy ha valaki úgy minõsít 1 gámát,hogy lát róla 1 pár perces videót!!!Én ezt olvasom ki a HSZekbõl
És ezért írtam a szösszenetet<#kacsint>#kacsint>
kb. 10 db 3-3,5 dl-es csavaros tetejû üveghez:
4 kg eper
kg-ként 30-50 dkg cukor (ízlés szerint)
2-3 nagy citrom leve - ízlés szerint
Csak félve kérdem érzed az ízét???Az illatát???Megfelel az állaga???Netán jól is laksz vele így???<#kacsint>#kacsint>
Ennyit a youtubos videókról...
Tudod a puding próbája az evés nem a nézegetés...<#nevetes1>#nevetes1>
Az E3-on.
Be.
Fogtok.
Szarni.
Ennyi.
Adversus solem ne loquitor
2006 Karácsonyára kaptam egy Prémium csomagos XBOX 360-at, ez ugye nem rendelkezik HDMI kimenettel. Adtak ugyan hozzá komponens HD AV kábelt, amellyel elérhetõ a HD-s képminõség, de a TV-men (Samsung UE32EH4003W) mindösszesen 2 db HDMI és 1 db SCART csatlakozó van. Tehát mit kell tennem/vennem, hogy HD felbontásban tudjak játszani?
Ezer hála annak, aki segít!
sõõõt :)
de ha van szemed, te is látod ;)
Just do it :)
Youtubró?
Fasza!<#worship>#worship>
Legközelebb toljatok reviewt pipamocsokból, vagy kávézaccból. 2013-ban az lesz a trendi!<#zavart2>#zavart2>
Adversus solem ne loquitor
de, bocsi
a mozgásanimációtól és a harcrendszertõl nem dobtam el magam...
ha nem jelenne meg :) - mint ebben a topicban általában a videok újabban :))
Just do it :)
"NorbR32" lett helyette! <#vigyor0>#vigyor0><#worship>#worship>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Olyan kis ártatlan a drága, remélem nem esik baja

PSN ID.: Beegabor
Real time szétszakad alattad a pálya ég/robban minden te meg menekülsz fenomenális!
Next PC upgrade: 2022