XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nekem mûködik ... sajnos ...

Hazamegyek és mass download mód lesz, már látom :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Totti5
Bejön az:)

A digitális vásárlás meg egyre nevetségesebb. Ennyire következelten árazásokat, régiókat, új és régi játékok közti árrésekek csak valami gyogyós analfabéta hozzá nem értõ okoska találhat ki.

Nem akarok olyan generációt, hogy erre rá legyek kényszerítve:(

Vajon miért vásárolok meg minden VITA címet dobozosan? s miért nem veszem PS+on vagy fontért... hát pont ezért. Öröke az enyém, el tudom adni, oda tudom adni, cserélni, vinni, ráadásul OLCSÓBBAN veszem angliából mint ha letölteném itthon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Semmi nem jön be... de már meg sem lepõdök.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
UK accommal néztem hát ott kevésbé akció... TR Legend 20 GBP. Anyátok... hogy én mindig a fax rossz oldalán állok azért az nem semmi! -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Pontosan. Itt mindig 0day ki vannak írva akár random titkos akár beharangoztt.

orichalcos
Nekem is linkelték, de elvileg innen vannak:

katt

My streams: https://beam.pro/oriic

Tinman
Hogy tudod kiszûrni ezeket az akciókat?

Gyûjtõoldal esetleg?

Darkness + TR Legend tuti beugrik a kosárba!

orichalcos
Vannak itt azért jó akciók:
katt
katt
katt
Katt

Mindent megvenném még akkor is ha nem játszok vele soha. Persze pénzem nincs, meg migráltam UK-ra. :D

DummyBoy
Na igen, ezt a vásárlást szeretném elkerülni xD Lehet kénytelen leszek a lore ismerete nélkül belevágni a 4-esbe :)

Tinman
Beléptem. UK acc... 8.99 Fontba kerül.

Vaklárma-e?

Tinman
Halo: Reach - 5990 Ft helyett 990 Ft

WHAT THE FUCK??????????????? ^^

teddymac
Halo 3 - 5990 Ft helyett 2990 Ft
Halo 4 - 9990 Ft helyett 5990 Ft
Halo: Reach - 5990 Ft helyett 990 Ft
Halo: Wars - 5990 Ft (jelenleg úgy tûnik, hogy ez a leárazás a magyarországi Xbox Live-ra nem vonatkozik, de a nap folyamán ez az állapot változhat)

"gamestar.hu"

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tinman
+1

Totti5
Ha a story érdekel akkor

Halo Wars
Halo Reach
Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo 2
Halo ODST
Halo 3
Halo 4

Totti5
Szerintem nincs ember a földön aki 1 nap alatt letudta, mint te, itt meg pláne nincs aki végigijátszotta, mert a nagy többség meg fogja venni, szóval az ilyen kérdéseket nem kellene erõltetni, még vagy 10 napig.

DummyBoy
Na szuper ... most akartam megvenni a Reach-et ... Erre a 4-nek is csábító az ára.

Ha az ecceri júzer (Mármint én mondjuk ...) még sosem játszott Halo játékkal, akkor mennyit veszt ha csak a Reach-et és a 4-et játssza végig?

Van valami olyan oldal/fórum/bármi ahol bepótolhatja a kiesõ részeket? (Történet szempontjából természetsen...)

Vagy végig kellene tolni mindent?

Azért ennyi játékot nem akarok most venni ... Eredetileg csak a Reach-et és a Borderlands2-t terveztem, de most a Halo 4 nagyon megmozgatta a fantáziámat ...

teddymac
Minden nap más lesz akciózva :(( azt gondoltam egy hétig minden...fizetés meg hétvégén....... :)

Mr Manson
MA:
HALO 4 - 5990.-

http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Halo-4/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d530919?nosplash=1&DownloadType=Game#LiveZone?cid=majornelson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
Tomb Raidert aki játssza mik azok a Ghost Hunterek?
Mert ugye vége a játéknak vissza lehet menni gyûjtögetni és a területen van 10 Ghosts Hunter csak nemtudom ez mi a szösz :(

Next PC upgrade: 2022

teddymac
Reggelt
Megvannak mára GOD árak ?

Totti5
GFX 10/10 nálam:

11/10 : Uncharted 2-3
Leg leg 10/10 : Rayman Origins

S a többiek:

Project Gotham Racing 4
Fight Night 4 illetve a Champion
Top Spin 4
Forza 4 ( igazából a 3 is szinte tökéletes volt )
Uncharted 2-3
Halo 4
Dirt 3 ( meg a 2 is, abban sem volt semmi kivetni való )
Trine 2
Child of Eden

Majdnem 10/10:

Mass Effect 3
Gears of War 3
Max Payne 3

Hmm, mind három:)

DarkSector
PS4 másolásvédelem. <#idiota>

"A másodlagos védelmi rendszer állítólag tudni fogja, hogy mi lesz az elfogadható - vagy átlagos - töltési idõ egy szoftver esetében és ha ezt meghaladja a program, akkor a gép azt gyanítja majd, hogy nem „hivatalos helyrõl” szereztük be a játékot. Nem csak a játék nem lesz hajlandó elindulni, de ha sokat próbálkozunk a konzolunkat le is tilthatják a PlayStation Network hálózatról."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja értem oksi. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Bocsi, de max csere, de mint mondtam nem nagyon van a listádon ami érdekel...

Moby
A Te érdekedben nem magyarázom most el.
Deal?
Olvass vissza.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Mûtõasztal...földön a vér, zombi feje-teste, többit el tudod képzelni nagyjából. :D

0Diaz0
Srácok,ha amcsiba regisztráltam az új felhasználómat, akkor az USA MS pontokat kell vásárolnom,nem? Meg minden amerikai legyen nem?...<#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Seth
Talán ha nem bélyegméretû lenne,akkor jobban látszódna a semmi :)

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ha minden játék ilyen lenne egy pár 3ds meg wii játékot meglesnék mostgen-en!

Resident Evil 0-1

DarkSector
Ez ám a PORT!
Resident Evil Revelations Port vs 3DS

Myselor
jah értem,elég hülye dolog akkor :)
Harlekin
Mobynak sincs semmi gondja a JÁTÉKKAL,mint ahogy le is írta,hogy beszarás jó....
Neki csak azzal van a gondja,hogy ha valaki úgy minõsít 1 gámát,hogy lát róla 1 pár perces videót!!!Én ezt olvasom ki a HSZekbõl
És ezért írtam a szösszenetet<#kacsint>
DarkSector
Halli, mondtad hogy nem láttál cserejátékot, de pénz sem jó a Halo-ért?

orichalcos
Egész jó kis játék lett a Metal Gear Rising.

Myselor
nekem teljesen megfelelt a dolog,és a játék is bejön,nekem nincs bajom vele:)
Harlekin
Hozzávalók:
kb. 10 db 3-3,5 dl-es csavaros tetejû üveghez:
4 kg eper
kg-ként 30-50 dkg cukor (ízlés szerint)
2-3 nagy citrom leve - ízlés szerint

Csak félve kérdem érzed az ízét???Az illatát???Megfelel az állaga???Netán jól is laksz vele így???<#kacsint>

Ennyit a youtubos videókról...

Tudod a puding próbája az evés nem a nézegetés...<#nevetes1>
Myselor
az eperlekvár receptjével.mivel mégis?a youtubeos reviewel.biztos túl szar minõség a 720 neked,vagy én nem tudom mi a gondod
DarkSector
Bocs én már törlöm a seggem a beszarás megvolt. :)
Az E3-on.

Néztem, hogy létezik-e komponens -> HDMI átalakító. Látom, hogy igen, de nekem nagyon drága... 15-20 ezer Ft-ot nem szeretnék kiadni a problémára. :-(

Moby
Kb 6 órám van benne. Tudom, nem sokkal több, mint a yt video, és nem is annyira releváns. Ez alapján én azt látom, hogy.
Be.
Fogtok.
Szarni.

Ennyi.

Moby
Mivel?

Sziasztok!

2006 Karácsonyára kaptam egy Prémium csomagos XBOX 360-at, ez ugye nem rendelkezik HDMI kimenettel. Adtak ugyan hozzá komponens HD AV kábelt, amellyel elérhetõ a HD-s képminõség, de a TV-men (Samsung UE32EH4003W) mindösszesen 2 db HDMI és 1 db SCART csatlakozó van. Tehát mit kell tennem/vennem, hogy HD felbontásban tudjak játszani?

Ezer hála annak, aki segít!

Myselor
mibajod vele?:)
Muttley
nekem nem fáj, ha neked tecccc a játék
sõõõt :)
de ha van szemed, te is látod ;)

Just do it :)

Moby
Ezt így?
Youtubró?
Fasza!<#worship>
Legközelebb toljatok reviewt pipamocsokból, vagy kávézaccból. 2013-ban az lesz a trendi!<#zavart2>

Muttley
lehet, h izgalmas és szép a játék,
de, bocsi
a mozgásanimációtól és a harcrendszertõl nem dobtam el magam...

http://www.youtube.com/v/91g_a9JjQYg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ha nem jelenne meg :) - mint ebben a topicban általában a videok újabban :))

Just do it :)

DarkSector
Ez konzolos kép?

0Diaz0
Srácok! Regisztráltam új felhasználót. Aki a barátlistámon van/volt, az legyenszives törölje az "UncagedPizza" usert! Köszike!

"NorbR32" lett helyette! <#vigyor0><#worship>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Seth
Mert Lara annyira édi bédi benne, hogy csak.
Olyan kis ártatlan a drága, remélem nem esik baja

PSN ID.: Beegabor

grebber
Az hogy atom-mocsok-brutálisan hangulatos.
Real time szétszakad alattad a pálya ég/robban minden te meg menekülsz fenomenális!

Next PC upgrade: 2022