XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My streams: https://beam.pro/oriic
Hanem a 2. messze több ...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
US-t másodlagosként érdemes max meghagyni...de nemtudom át tudsz-e menni most.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ne csináld, a végén még megveszem!
Next PC upgrade: 2022
Ha új karakterrel jön a Halo 5, akkor is biztos, hogy lesz olyan rész ( Halo 6 ) amiben Master Chief lesz a fõszereplõ, mert az õ neve, története jelenti az eladott 10 millió példányt és a Halo-t.
343 bármit talál ki az biztos jó lesz, nem aggódok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ma viszont jött egy ilyen hír:
Halo 5 Chief nélkül?
Egy olyan dolgot még azért kiemelnék, hogy ami technikailag nagyon tetszett, az a betonfix 30 fps. Mindenhol. Így kell jó játékot csinálni.
Hiába vettem premierkor, nem azért nem játszottam végig azonnal, mert bármi féle bajom lett volna a játékkal kapcsolatban, csak sok minden más közbe jött.
Most jutottam el oda hogy sikerült egy huzamba végigijátszani, és semmi zavaró tényezõ nem játszott közre.
Túl sokat nem lehet elmondtani róla, de azért mégis állatlánosságban:
A legjobb Halo rész, a legszebb Halo rész, a legszebb fps a generációban.
Ritka az olyan fps ami végig izgalmas, egy percre sem megy át unalomba, nem használnak fel helyszíneket felesges idõhúzásra. Itt meg volt az a normál játékidõ amit elvár az ember és a kaland végig ment elõre. Nem kellett tötymörögni 1 órát egy helyszínen hogy elnyújstuk a pályát az unalomig. Mindig volt elõre, mindig volt hova menni, más helyszínre. Egészen elképesztõ az a változatosság amit felsorakoztattak. Megjrátunk mindent a földtõl az ûrig.
Külön kiemelnék egy jármúves részt a végérõl amiben benne volt egy igen népeszerû film feelingje rendesen!
Talán annyi kis negatívum, hogy az elõtõ részekben a jármûves pályák nagyobb nyitottsággal rendelkeztek, több volt az olyan helyszín, ahol el lehetett ótózni. Itt igazából nem volt rá alkalom sem, a történések miatt. Persze volt minden aminek lennie kell plusz egy új játékszer is.
Story nagyon rendben volt. Az új faj kapta a fõszerepet de a szövetségesek is jelen voltak végig ezzel is változatossá téve a dolgokat. Természetesen a hangulatot végig Csíf és Cortana kettõse vitte, amiben most Cortana volt a fõszereplõje. Spoiler nélkül errõl nem igen lehet írni, ezért nem is teszem.
Minden más a szokásos minõség pl AI, fegyverválaszték. Már nem akkora újdonság a képességek, mert a Reachban is voltak, de kapunk újakat, némelyik olyan dolog amit egy FPSbe nem igen várna az ember, de van és nagyon fun használni.
Zene miatt is lehetett volna aggódni, de már a játék elõtt hallottuk hogy kár. A játék végén a dallaok ugyan olyan hatást keltettek mint anno a Halo 3 közben. Nagyon igényes és változatos az OST, semmivel nem marad el a trilógia minõségétõl és hangulatától.
Ez a játék oldschool, de mégis teljesen modern. Nem pörög túl feleslegesen, nem fog az elsõ fél órában atombomba szinten mindent az ember nyakába zúdítani ( ala COD ), nem fog erõltett tápos bossharcokkal fárasztani ( még a végén sem! ), nem fogja QTEvel megszakítani az átvezetõket és a gameplayt.
343 ezzel a játékkal a legnagyobb fejlesztõk névsorát erõsíti a jövõben. Amit letettek az asztalra abban minden megvolt, szív, lélek, igényesség, minõség.
10/10
Egyszerûen hibátlan.
Bele sem merek gondolni mit fognak mûvelni nextgennel ezek a srácok.
Szóval megvettem most ezt a HD-t is :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És akárki akármit mond én rá vagyok Black Flagre is izgulva mint eddig bármelyikre <#nevetes2>#nevetes2>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Paypallal is ki lehet fizetni ezeket a leárazott játékokat?Köszi
Azt mondják a Resi 6 ONLY goldosoknak megy jóárasítva...
Gondoltam el is lövöm az egyik gold kódomat (2 hét), továbbra sem tudom megvenni, kódot elfogadta, de még mindig free member vagyok.
Na ilyenkor mi van? A 2 hét nem számít érvényes gold tagság?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
2. MS pontok.
Le is vonná az 1040 pontot (~2.150 Ft), de kiírja, hogy Bocsi, most nem megoldható a vásárlás, próbáld meg késõbb.
Ez azért érdekes, mert Rayman Raving Rabbids-et DETTÓ ugyan így vettem meg pontokért, webes felület, UK acc és semmi gond nem volt.
Este megnézem közvetlenül XBOX-ról is, hátha az a gondja... vagy passz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS2-ön letoltam már, de meggyõzhetõ vagyok :-D
Ajánljátok? 990 Ft-ot lehet megérne...
Hûhaaaa, nagy a csábítás!
Köszönöm Microsoft!

Resident Evil Operation Raccoon City $39.99 $19.99 $20.00 50%
Resident Evil 4 $19.99 $9.99 $10.00 50%
Resident Evil 5 $19.99 $9.99 $10.00 50%
Resident Evil 6 $39.99 $19.99 $20.00 50%
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Végre tök jó, hogy van ilyen leárazás, lehet izgulni, hogy holnap mi lesz. 😄
Assassin's Creed-et nem veszek, mert PC-n letoltam õket, szerintem nincs bennük annyi, hogy mégegyszer nekiálljak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
XBOX Live Gamertag:Waczkor