XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
3 havonta tudsz migrálni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

0Diaz0
Meglett! <#worship>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Összeségében nem.
Hanem a 2. messze több ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Butaság volt átmenni.
US-t másodlagosként érdemes max meghagyni...de nemtudom át tudsz-e menni most.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
Srácok,amúgy hol lehet emigrálni boxon? Mert usa profilból,HA LEHET akkor visszaváltanék magyar profilra..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
KIBASZOTNAGY RE4 HD mellé kötelezõ darab!

DarkSector
Ez valami vicc?????????

Ne csináld, a végén még megveszem!

grebber
Ezzel full egyetértek csak nem a Halo 4re ,hanem a Tomb Raiderre vonatkoztatva.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Önmagában Csíf karaktere nem állja meg a helyét. Cortana és Csíf alkot egy párost, õk ketten alkotnak egyet. Ezt kellõen kiemelték a 343asok a Halo 4 ben.

Ha új karakterrel jön a Halo 5, akkor is biztos, hogy lesz olyan rész ( Halo 6 ) amiben Master Chief lesz a fõszereplõ, mert az õ neve, története jelenti az eladott 10 millió példányt és a Halo-t.

343 bármit talál ki az biztos jó lesz, nem aggódok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

0Diaz0
Na holnap énis kipróbálom már.. <#smile>

orichalcos
Te vagy az én haverom úgy látom. 😊 Minden egyes szavaddal egyetértek.
Ma viszont jött egy ilyen hír:
Halo 5 Chief nélkül?

Egy olyan dolgot még azért kiemelnék, hogy ami technikailag nagyon tetszett, az a betonfix 30 fps. Mindenhol. Így kell jó játékot csinálni.

Totti5
Halo 4

Hiába vettem premierkor, nem azért nem játszottam végig azonnal, mert bármi féle bajom lett volna a játékkal kapcsolatban, csak sok minden más közbe jött.

Most jutottam el oda hogy sikerült egy huzamba végigijátszani, és semmi zavaró tényezõ nem játszott közre.

Túl sokat nem lehet elmondtani róla, de azért mégis állatlánosságban:

A legjobb Halo rész, a legszebb Halo rész, a legszebb fps a generációban.

Ritka az olyan fps ami végig izgalmas, egy percre sem megy át unalomba, nem használnak fel helyszíneket felesges idõhúzásra. Itt meg volt az a normál játékidõ amit elvár az ember és a kaland végig ment elõre. Nem kellett tötymörögni 1 órát egy helyszínen hogy elnyújstuk a pályát az unalomig. Mindig volt elõre, mindig volt hova menni, más helyszínre. Egészen elképesztõ az a változatosság amit felsorakoztattak. Megjrátunk mindent a földtõl az ûrig.

Külön kiemelnék egy jármúves részt a végérõl amiben benne volt egy igen népeszerû film feelingje rendesen!

Talán annyi kis negatívum, hogy az elõtõ részekben a jármûves pályák nagyobb nyitottsággal rendelkeztek, több volt az olyan helyszín, ahol el lehetett ótózni. Itt igazából nem volt rá alkalom sem, a történések miatt. Persze volt minden aminek lennie kell plusz egy új játékszer is.

Story nagyon rendben volt. Az új faj kapta a fõszerepet de a szövetségesek is jelen voltak végig ezzel is változatossá téve a dolgokat. Természetesen a hangulatot végig Csíf és Cortana kettõse vitte, amiben most Cortana volt a fõszereplõje. Spoiler nélkül errõl nem igen lehet írni, ezért nem is teszem.

Minden más a szokásos minõség pl AI, fegyverválaszték. Már nem akkora újdonság a képességek, mert a Reachban is voltak, de kapunk újakat, némelyik olyan dolog amit egy FPSbe nem igen várna az ember, de van és nagyon fun használni.

Zene miatt is lehetett volna aggódni, de már a játék elõtt hallottuk hogy kár. A játék végén a dallaok ugyan olyan hatást keltettek mint anno a Halo 3 közben. Nagyon igényes és változatos az OST, semmivel nem marad el a trilógia minõségétõl és hangulatától.

Ez a játék oldschool, de mégis teljesen modern. Nem pörög túl feleslegesen, nem fog az elsõ fél órában atombomba szinten mindent az ember nyakába zúdítani ( ala COD ), nem fog erõltett tápos bossharcokkal fárasztani ( még a végén sem! ), nem fogja QTEvel megszakítani az átvezetõket és a gameplayt.

343 ezzel a játékkal a legnagyobb fejlesztõk névsorát erõsíti a jövõben. Amit letettek az asztalra abban minden megvolt, szív, lélek, igényesség, minõség.

10/10

Egyszerûen hibátlan.

Bele sem merek gondolni mit fognak mûvelni nextgennel ezek a srácok.

Myselor
valós.elvileg mind2 genre jön még
Tinman
Ps2-ön meggyaláztam már anno Ada Wong szemszögébõl is és nekem eléggé bejött. Megnéztem a képeket és újra nagy kedvet kaptam ahhoz, hogy végig izguljam... igen, picit akciójáték volt már, sem mint survival cucc horror elemekkel, de nagyon csíptem.

Szóval megvettem most ezt a HD-t is :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Muttley
artwork v. valós cím
még a jelenlegi gen-re?

Just do it :)

Muttley
ki ne hagyd 😊
örök darab
összességében a 4. a legjobb Resi epizód

Just do it :)

Renjike
ezt honnan?

És akárki akármit mond én rá vagyok Black Flagre is izgulva mint eddig bármelyikre <#nevetes2>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szega96

szega96
Ha küldesz oldalt, ahol lehet venni, akkor csinálok neked, na?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Tinman
Köszi! Lassan 4 évnyi Xdobozolás után, mindig tanulok valami újat :-/

Totti5
Angol accon van PP lehetõség. Hogy mennyire mûködik azt ki kell próbálni.

Totti5
A pormós kódok ( játék mellé, osztogatás ) multiplayerre szólnak csak.

Köszi szépen a választ!
Paypallal is ki lehet fizetni ezeket a leárazott játékokat?Köszi
Tinman
Beszéltem MS supporttal, UK - chat.

Azt mondják a Resi 6 ONLY goldosoknak megy jóárasítva...

Gondoltam el is lövöm az egyik gold kódomat (2 hét), továbbra sem tudom megvenni, kódot elfogadta, de még mindig free member vagyok.

Na ilyenkor mi van? A 2 hét nem számít érvényes gold tagság?

DummyBoy
Majornelson-on volt róla az elején hír, hogy gondok voltak a pontos vásárlással, de már megoldották ... Lehet hogy mégsem sikerült nekik olyan tökéletesre a megoldás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tinman
1. UK acc.
2. MS pontok.

Le is vonná az 1040 pontot (~2.150 Ft), de kiírja, hogy Bocsi, most nem megoldható a vásárlás, próbáld meg késõbb.

Ez azért érdekes, mert Rayman Raving Rabbids-et DETTÓ ugyan így vettem meg pontokért, webes felület, UK acc és semmi gond nem volt.

Este megnézem közvetlenül XBOX-ról is, hátha az a gondja... vagy passz.

teddymac
REACH-ben hol találom a ctf modot ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

The Protector
Én nagy Resi4 szerelmes vagyok.Szerintem az a 900ft nem pénz érte.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mr Manson
nálam 5000 pénz

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Totti5
Megvettem 960 pontért, elindítottam, intró lement és mentem 10 percet elõre. Jól fut, de grafban nem erõlködtek semmit, csak HD felbontás SD felbontású textúrákkal. Szokásos semmihez nem nyúlunk kategória. Majd egyszer sorra kerül. ( még nem, sosem vittem végig és nem is játszottam vele )

Tinman
Resi 4 HD mennyire sikerült jól?
PS2-ön letoltam már, de meggyõzhetõ vagyok :-D

Ajánljátok? 990 Ft-ot lehet megérne...

Tinman
XBOX akció... MS pontokért.

Mr Manson
hol ennyi?

Totti5
Bõven megéri.

Csodaszép leszel benne, képet azért csinálj, hogy mi is jót röhöghessünk ne csak a bámészkodok a hátad mögött. <#vigyor3>
Tinman
Resident Evil 6 - 2.150 Ft

Hûhaaaa, nagy a csábítás!

teddymac
húúú ez baró ilyet hol lehet venni ? 😊

teddymac
Jó játék ?

teddymac
kösz
forintba ez mennyi ?

DarkSector
Resident Evil Code Veronica KB 2.5 dollár!!!! 495FT!!!!!!!!!! Megvéve megint jobban jártunk mint US accounttal! 😄

Köszönöm Microsoft!

DarkSector
<#eljen>

Mr Manson
Resident Evil Code Veronica $19.99 $4.99 $15.00 75%
Resident Evil Operation Raccoon City $39.99 $19.99 $20.00 50%
Resident Evil 4 $19.99 $9.99 $10.00 50%
Resident Evil 5 $19.99 $9.99 $10.00 50%
Resident Evil 6 $39.99 $19.99 $20.00 50%

orichalcos
Nem nagyon találtam még ilyet, de mire vagy kíváncsi? Hátha tudok segíteni.

0Diaz0
Ja,10ropiért nemszar joy... de majd ha lesz rá keret, TALÁN benevezek egy ilyenre... <#vigyor0>

davidka003
Na megvettem a GRAW2-t is. Néztem videót. Teljesen más, mint a PC-s úgyhogy 300-ért csak végigtolom ezt is. 😊
Végre tök jó, hogy van ilyen leárazás, lehet izgulni, hogy holnap mi lesz. 😄
Assassin's Creed-et nem veszek, mert PC-n letoltam õket, szerintem nincs bennük annyi, hogy mégegyszer nekiálljak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Waczkor
Angol acc-cal sem engedi a Gridet,vagy 320 ms pont lenne vagy 2.79 gbp de ugyanezt írja ki hogy nem elérhetõ.....

XBOX Live Gamertag:Waczkor

szega96
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni iylen gatyót?😄

DarkSector
Ki mondta hogy 3800 volt, én írtam hogy pontokba vettem és volt 740 pontom régebbrõl, mellé vettem 3800-é 1200MP-t ebbõl vettem meg.

Botond
Igen, igen és igen. Tegnap halo4 volt 5k, nem 3800...