176910

-
Tyrant01 #141192 végre egy körökre osztott harcrendszerű játék -
Csodás!
-
Ez tetszett.
-
Én amúgy főleg technikai szempontból értettem , játékmehanikailag a Prince of Persia is jobb volt ezektől a 2 régi játéktól. :D -
Ja ja nem is értem miért nem tudták ezt megcsinálni eddig az összes több lemezes játéknál...Végez az első lemezzel kéri egyből a másodikat arról is rak fel valamit és indul a game soha többet nincs szükség az elsőre a másodikat felrakod a szokott módon és marad is a boxba. -
Tegnap dolgoztam és szüret is volt, így későn estem haza. Már települ. Hamarosan.
Közérdekű: aki telepíti ajátékot majd kedden és nem találja a dashnon jól megszokott install csempét, az ne essen kétségbe. El kell indítani a lemezet és onnan települ fel autómatikusan. -
Mortal Kombat nagy kedvenc. Annak az "utódja". És teljesen visszalépés.
Sztori azért érdekel. Végig fogom nyomni.
Warezosként mindent végigtolva nyilván ez egy tök normál vállalható játék lenne de én csak jó játékokat veszek és játszok és nem üti meg a szintet.
Ingyen nem rossz végülis de szomorú lennék ha 12k-t adtam volna érte. -
GTA 5 hd gameplay videó? Hogy állsz fater? :D -
Az a baj, hogy olyan játékokkal játszik zömmel, amelyeknél magas a léc. Utána egy 5-6-7/10-es játékra nyilván fanyalog. Emberi dolog.
Nekem ezekkel az ingyen cuccokkal kapcsolatban SEMMI elvárásom nincs. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és ki fogom őket próbálni, sőt nagy részüket 100%, hogy le is tolom. -
vg #141183 Neked minden szar. -
Injustice ingyen megérte. Pénzt nem adnék érte. Hajnalban letöltötte a box, most megnéztem.
Sokkalta gagyibb, mint a Mortal Kombat. Grafika is, kombók is. AI is szarabb.
Én már videók alapján is mondtam anno, hogy ez szarabb lesz. És tényleg az lett. -
Hát ezaz. Nem 1:1. A főszereplő beszél, átvezető videók, a lövöldözés teret kapott 360 fokba, fejleszthetőségek stb... sok új dolog van benne, ami jó nincs is ezzel gond, de az animációk, az irányítás a Shadow Comlex bokájáig sem érnek fel:(
Ettől még frankó volt a demó, hamarosan sorra kerül, csak lehetetett volna sokkal jobb is. Sajnos ez a fejlesztők tehetségtelenségét mutatja megint hisz a VectorCell követte el az Amy című förmedvényt is. Ahhoz képest ez a játékuk hatalmas fejlődés, ezt meg kell jegyezni, de ha ezt a Chair Entertainment csinálja meg akkor nem 50%on állna metán hanem 90en, ebben biztos vagyok. -
Attól, hogy HD a graf, ez még "az" a Flashback, elvégre játékmechanika 1:1 u.a., mint régen... ergo a Shadow Complex bármennyire is kiváló cím, akkor is csak 1 sok platform közül, mely az Another World és a Flashback után született. -
Nyilvánvalóan a remékról van szó, nem az eredetiről. -
Nálam 2 arcade játék szerepel 9.99/10-es címszó alatt:
Shadow Complex
Lara Croft GoL.
Maga nemében a Limbo még pályázik egy bronzéremre, de a játék sokkalta egyszerűbb, más kategória. -
Igen igyen. :D -
Nemtuom, nekem a Shadow baromira tetszett. Cool.
Ebbe csak belenéztem, de technikai megoldásokban nem tudom más játékhoz hasonlítani. -
Az a helyzet, hogy itt mindenkihez ma jött a rokon Ománból. Hát lenne szíved elvonni tőle az xboxot?
-
Hűűűű leszedtem mindent, kb. 10 GB-ot.
Na mondom bepróbálom Injustice-t is.
Sikerült, de 7.8 GB.
UGH. ^^ -
Főleg, hogy a Flashback akkor jelent meg, amikor a Shadow Complex alkotói még a Liszt Ferenc utcai általánosba lőtték egymást az orrukból származó fikagalacsinokkal... -
Cool story bro...
A 10/10-es Shadow Complex-hez képest a Flashback egy 6-7 pontos játék. -
Attól messze van a demó alapján. -
Jó ez a Flashbak, a Shadow Complex "utódja" :) -
dehogyisnem . Most alkottam :) mint ahogy a "dehogyisnem"-et is
-
Dragons Lair-t most próbáltam. QTE az egész játék.
Unalmas. Nem érdemes vesződni vele. -
Te kis rafinált, az hogy úgy odalett nem létezik. :) -
Újraindítottam mondom adok neki még egy lehetőséget. És siker :D nem tudom , miért lényeg, hogy az arcania is jön :D
A java-t nem értettem én se :D csak úgy odalett -
Vlaszeg egy bankkártyát kéne rendelni a profilhoz. -
Miféle javascript? :D -
Dekár, jó lenne még pár okosság mára. :) -
nem. Belemegyek a játékaimba, ott X, utána Y ahol rákeresek. Arcanianál ezt a hibakódot kapom. Az összes többit hasonló menettel sikerült beállítani a libasorba :)javascript:document.newmessage.submit();
Na mindegy, elég ajándék lovam van így is :) köszi azért -
Nem. -
ohh értem,köszi
-
Akkor a Koreai cuccok nem mennek?
-
Lehet beléptél más régiós profillal nem?
Nekem nemrég bevette.
Vagy be se lépj ahogy a többiek írják, csak állj rá az Arcania csempére, és ott lépj be a kamu accountba. -
egyedül Arcania-ra ír hibát .
Nem nézem én semmijét , kihasználom amíg lehet
-
Úgy mondom inkább hogy én még így nem jártam szexboxon hogy utólag elvettek volna bármit is, de hogy is van?
Hogy is van?
"Ajándék lónak ne nézd?"
És ha elveszik? :D -
Ámen :) -
Nem tudják, ha bekerül a download hístory-ba már nem változhat meg, fent a listán lehet, de a hístorí-ból egyből a download again-hoz küld.
Nemtudom, nem kiabálom el, de menni fog. -
Kár hogy más játékot nem lehet venni FREE COIN-ért. :D