XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
röhej, h egy leárazást nem képesek normálisan megcsinálni... :(

magyar liveod van amugy? (nekem igen és jó az ára)
nézted xboxon és a weboldalon is?

Forza.

Botond
Nálam a brootherhood nincs leárazva. :(
arty
egy elfogult rajongó mondja (én): Rainbow 6 Vegas 1 és a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is megéri a 300 forintot :)

(a sors fintora, hogy nemrég adtam el a boxos verziókat lemezen, erre most mégolcsóbban digitben visszavásárolhattam egy-egy részüket...)

Forza.

Hello!
Tom Clancy-k közül melyiket érdemes megvenni,ami most akcióban van?köszi
DarkSector
Látod te pénzeszsák. :D
Egészseggedre, nekem kéne a Geow DLC de csak arany tagoknak olcsó free-nek nem! :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
bazeg... kattintottam a linkedre (nemtommiért), képeket megnéztem és ... megvettem :DDDD

na, így kell nagy nyilvánosság elõtt hülyét csinálni magadból (magamból!!) :D

Forza.

arty
tragédia... én inkább össze se számolom mi van még hátra. reach heroicot végleg "kukáztam", anniversary lesz a halózásból, ha egyszer eljutok odáig .... :D (tejóisten, hol van még a 4?! addigra talán már 6 is lesz...)

Forza.

Totti5
Én most nem vásárlok, tök felesleges:) itt áll hegyekbe 360, PS3, Steam, XBLA! játékok amiket még el sem indítottam... ja igen meg tonna VITA cím. S mindjárt nextgen, aminek persze az a következménye, hogy minden kiadó még most készül egy rohamra ezekre a gépekre... sose lesz ennek már vége? csak egy év nyugalmat:)))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Manson
meg akartam venni én is de nekem 4990 az ár a marketen...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

np np :D

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
Azt olvastam elsõre hogy túlárazva...sorry. :D

arty
hogyhogy? játékmenetben szvsz kb zéró különbség volt a két játék közt... :)

---

revelationson nagyon agyalok... 2k végülis jó ár, hogy macera nélkül bármikor végigtoljam... (csak mikor??? túl sok a játék :D )

Forza.

?? milyen ár? .. ez azt irtam tulcsicsazva :D

DarkSector
Nincs túlárazva?
Halo 4 joy newDpad és 1 ezressel olcsóbb.

nicns tulcsicsazva.. ez a legjobb

orichalcos
Nekem ez jobban tetszik:

katt

Más:

Fél órával átvétel elõtt benyögik hogy nem viszik Cry3-at. Szóval akit érdekel 8k-ért vihetõ.

My streams: https://beam.pro/oriic

TaRka0107
Ja, láttam.:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Mr Manson
Milyen a HALO 4 single?
(halo 3 számomra 0, reach nem volt rossz)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Ez fasza lenne:

orichalcos
Reach-ben vannak fps problémák sajnos.

Bezzeg a Halo 4 fix 30fps-el rohan. :D

My streams: https://beam.pro/oriic

teddymac
Halo reach.-re gondolok

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
nekem tûnik csak úgy mintha szaggatna a játék ?

Totti5
El Shaddai Ascension of the Metatron

Erõsen ajánlom!

El Shaddai: Ascension of the Metatron

Nos... az alapfeltevés valami ilyesmi:)

Vagyunk ( mi ) Enoch és van Lucifer. Enoch, aki megírta az emberiség elsõ könyvét a "mennyek írnoka" aki nem szerepel a Bibliában, mert olyan jóslatokat írt ami elõre lespojlerezte:) az emberiség törénelmét, katasztrófáit stb... így nem kerülhetett bele, mert káros lett volna az emberiségre. Elvileg létezik ez a könyv a mennyben.

Most jön a játék ami ebbõl merít.

Lucifel ( Lucifer, csak japók Fel írják ), egy angyal aki végig narrálokodik és végigvezeti az utunkat. Érdekes hogy mi némák vagyunk, így minden ami lényeges és bennünk is felmerül azt õ mondja amikor kell. A lényeg hogy Isten el akarja pusztítani özönvízzel ezt a világot a bukott angyalokat, azok gyermekeit és a tiszta lelkeket is. Itt jövünk a képbe és miránk vár hogy megmentsük ettõl az ártatlanokat és begyûjtsük, elpusztítsuk a bukott angyalokat, akik túlnõttek a szerepükön, istenként éljenzik magukat és visszaélnek a hatalmukkal.

Isten tehát felruház a hatalmával, Lucifer pedig segít a tisztogatásban. Vicces amikor megjelenik és mobilon cseveg Istennel:) 7 szinten kell végigmenni.

Tömören:

+ nagyon elvont látvány, szép és változatos, sok helyszín, mind különleges
+ alapvetõen 3D h&s platformer, de megfûszerezték egy jó adag 2Ds ugrabugrával ( néha ott is kell, lehet harcolni )
+ a zene... passzol, érdekes és hangulatos volt végig, az angol szinkron is okés
+ nincs HUD sem más, így a látványt a teljes képernyõn élvezhetjük az elejétõl a végig bármi féle zavaró kijelzés nélkül pl 3 fegyverünk van, lehet, de csak 1 lehet nálunk, a többit ellenfelektõl kell elszedni ha másra van szükségünk. Életerõ pedig abban látszódik hogy mekkora károkat szenvedett az öltözékünk. Minden nagyobb bekapott ütés után törik és amortizálódik, amikor már nincs rajtunk semmi, tényleg semmi:) az már a vég kb
+ jófajta BOSS harcok
+ volt egy szint ami igazán nem illett bele a képbe, ( a játékba igen ) de éppen ettõl volt durván egyedi

- nincs kombó lista, nincs unlockolható képesség így a harcok hamar robotmunkává válnak, amint kitanuljuk azt a jó pár lehetõséget
- az alap ellenfelek kevesek, így semmi változatosság nincs ebben a részében
- olykor a platformer részeknél simán melléugrottam, mert nincs támpont és benézi az ember ( ez volt az Alicébe is )

A BOSS harcokat kivéve, az alap csapkodós részek felejthetõek 1-2 óra után s ez volt a játék legnagyobb hibája. Valami oknál fogva éreztem ezt és easyn kezdtem neki így hama túlléptem rajtuk szerencsére.

Én élveztem végig, minden részét. Nagyon tetszett a stílusa és egyedisége, ami olyan élményt adott mint más eddig ebben a formában nem.

10/8

DarkSector
De megvan közben vannak napi akciók egy-egy széria darabjai!!!!
Tegnap Halo volt, Halo4-et megvettem 3800ft-ra kijött, amúgy 10k helyett lett 6k....

TaRka0107
Amik fel vannak itt sorolva azok február 26-tól március 4-ig.

DarkSector
Ezt nem lehet pénzügyileg kibírni!!!!!!!!!!!!

Assassin's Creed - 1990 Ft helyett 990 Ft
Assassin's Creed II - 1990 Ft helyett 990 Ft
Assassin's Creed: Brotherhood - 4990 Ft helyett 990 Ft
Assassin's Creed: Revelations - 5990 Ft helyett 1990 Ft

Megvan tegnap Halo volt.
Ma Assassins Creed!

DarkSector
Nem úgy van hogy naponta van 1-1- játék ami olcsóbb?

DarkSector
Azt hogy a gecibe, nem valami 7-8k?

TaRka0107

Totti5
3kért vettem dobozosan, fél éve.

DarkSector
most nézem a gecibe ez kéne.

Van még ilyen single mód dlc a játékhoz?
Vagy tervben van?

Gears of War 3 single DLC...mert 3 órásnak írják!
Vannak benne új helyszínek?
Próbálta már valaki?

DarkSector
Ja így már értem, mérges vagyok mert a Combat Evolved kellene ha 2-3 ezer lenne vettem volna simán!
Kár hogy digitálisan nem elérhetõ.
Halo Remake-hez régi emlékek fûznek.

Totti5
Halo jogok mindig is a MSnél voltak.

Bungie utolsó játéka Reach volt.

343 egy olyan csapat akket az MS direkt arra hozott létre hogy Halo játékot csináljanak. Amúgy 2007 óta létezik a csapat és a Halo frencsájzal foglalkozott pl anime, képergény, figurák, kisfilmek, könyvek, waypoint stb... Az egész csapat imádja a Halot, ezt akarják csinálni és ez látszott is a 4en.

Õk csinálták a Halo: Combat Evolved reméket is.

Halo 3 és az ODST nem volt 720p ( 640p, 720Pre felskálázva ), a zizi érezhetõ volt.

Reach sem 720p, de már nagyon közel van : 1152x720. Ezt igazából észre nem veszi az ember, szép tiszta képe volt, ráadásul nagyon szép a játék teknóban.

Halo 4 720p.

teddymac
én tegnap vettem "akciósan" :)

DarkSector
Hát nem merem mondani, már nem emlékszem hogy van, vagy lehet azért mert nekem GOD-os volt (illegáls eredeti).
És ott meg nem adja meg ezeket...

teddymac
tegnap kaptam egy sisakot :) ruha is lesz ?

DarkSector
Nekem van Reach de nem emlékszem avatar cuccra, nem vágom.

teddymac
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/04/17/complete-list-of-avatar-awards.aspx

talán ez az de ennél egyszer találtam egy jobbat :(

DarkSector
Látod montam nektek hogy sokkal jobb lesz mint a hiperszuper nowgen eddigi részek...

teddymac
Halo Reach
Carter's Helmet – Clear a campaign mission on Legendary difficulty without dying
Emile's Helmet – Earn a Bulltrue medal in multiplayer or Firefight matchmaking
Jorge's Helmet – Earn a Killtacular medal in multiplayer matchmaking
Jun's Helmet – Kill 100 enemies in a row without dying in campaign or Firefight
Kat's Helmet – Avenge a teammate's death in multiplayer matchmaking
Noble 6 Helmet – Available to attendees of 2010 Gamescom, PAX, or San Diego Comic-Con

DarkSector
Ja és most ez hogy van ez nem Bungis cucc? Vagy mivan eddig azt hittem a Halo-t a Bungie alkotta, meg hogy õk vágják a Halo-t, most meg olvasom hogy valami 343 izé a fejlesztõcsapat?
Hogyvanez?
Vagy 343 csapat jobb játékot tudnak mint Bungie?
Mert a tesztben írták hogy valami ID Software-es tag is benne volt a csapatban és most elõször mondhatják hogy kifejezetten szép a játék, meg natív 720 meg hogy éles a kép meg élseek a textúrák...

Nem értem a régi rész nem volt éles?
Mert nekem a Reach is valamiért éles és szépnek tûnt, vagy szar a látásom?
a 3. részt meg az ODST-t nem kedvelem, elsõ 2 résszel nyomtam régen meg a Reach +4 résszel.

Totti5
Még a végén rezegni fog a léc az Uncsi 2-3 trónja alatt ( az már most nagy pozitívum, hogy inkább íj és disznóölõvel harcol és nem coverbõl darál nagypapával )

Ennyie túlélõ hangulat még nem igen jött át játékból. Itt tényleg az életed a tét.

Kentvéjt!

http://www.youtube.com/v/yml1UGgXoEc&version=3

DarkSector
Uh kezdtem örülni, mert a mostani pajzs is fasza, de azért messze coolabb volt a gömbpajzs, ami rendesen körbe megvédett!

Amúgy legkönyebb fokon megyek és kurva sokszor meghalok.
Bevédik egymást miint a geci.

Megyek a bolygón jön egy lovag kibaszott kis geciszárnyas lofasz és nem elég hogy 10 tár kell a lovagokba még teleeportál meg a szárnyas ad elé egy kisebb pajzsot, hát a kurva anyját.

Totti5
Buborék pajzsra gondolsz?

Azt nem tudom, még nem találkoztam vele.

DarkSector
Az jó lenne, kapásból a mostani TR-hez adnak ajándékba.
Asszem Halo Collectors-ban is van egy Halo ruha.
TR:GoL-ben 1000% hogy van.

DarkSector
Ugyanilyen gömböt az ellenfelektõl? :D

Amúgy PISZOK tetszik, a játék, nekem szebbnek hat mint a Reach, pedig az sem volt kutya, most a robbanó kutyák bolygóján vagyok, és kecidurvák a fegyók, izlésesek.

Amúgy a Crysis 3-ban tök véletlen van ilyen fegyver, vagy az csak vletlen?
Amik úgy darabokból felépülnek a szemed elõtt.

Hány perk van ha szabad kérdeznem és nem spoilr?
Nekem 2 van eddig: Láthatatlanság, Pajzs
Nekem mind2 eddigi perk új még eddig Halo-ban nem emlékszem ilyen perkekre, nagyon látványos sétálgatni a pajzzsal. :D

Waypoint kérdésre valami kis tipp? :D

teddymac
Hol találok egy olyan listát ami felsorolja a a játékokból ingyen kiszedhetõ avatar itemeket

Totti5
VITA 1 éves sale volt 2 hete. Szombaton kellett volna kód. Iceakos kilõve mert PP-t valami oknál fogva nem enged, bizalom meg még most sincs meg valamiért ( értem én hogy valaki biztos átvágta, de nem olyan aki már 20szor vett tõle ) oké, ha nem kell a pénzem akkor nem erõlködök.

Milyen lehetõségek vannak?

feltöltõkódok... Paypal! Hurrá.

Regeltem, megvettem elküldtem. Szombaton semmi. Vasrárnap semmi. Hétfõn délután se szó se beszéd, semmi infó, semmi böffenés nélkül egyszerûen visszaküldte a pénzt.

Szóval nagyon messze kereüljétek ezt az oldalt...

Totti5
Kapod a pályán bizonyos konzolokból, vagy ellenfelektõl. Van jó pár képesség. Kedvencem most a gyors mozgás. Ugye csífnek van hátán két raketta, és azt beizzítja egy pillanatra, majd az ellenfelek mögé lehet kerülni vele. Tisztára mint DMC:)