XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nagyjából a "van-e kedvem, vagy nincs" kategória.
Adversus solem ne loquitor
Arról nem beszélve, hogy a legalsó szint az khmm ... "felnõtteknek" szól 😊
Érdekes 😊 Fél órát szvsz megér 😊 (Engem sem érdekelt, de nem bántam hogy bementünk anno ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha az összes magyar plázában olyan cuccok lennének mint a Cyberdogban, akkor érdekelne miért járnak oda külföldiek is bevásárolni, mikor horror áron van ...
Menj el oda egyszer, aztán majd rájössz. Sajnos nem lehet bent fotózni, de hidd el nekem extrém ruházatnál nem a neonzöld UV alatt fluoreszkáló pólót értettem ...
BTW most nézem, hogy az online shopban csak a szolídabb cuccok vannak kint 😊 Hidd el nekem, nem ezekre a dolgokra értettem 😊
Magyarország jelenleg valahol a sötét középkor elõtt jár az ilyen öltözködési kérdésekben ... (És annak elfogadásában ...)
Van még hová fejlõdni ... Oké, vannak extrém esetek, de ami jelenleg kishazánkban "extrém" vagy "ratyi", az máshol teljesen elfogadott ... és ami ott extrém ... na az a komoly xD
Aki teheti egyszer látogasson el a CyberDog-ba ... Elég érdekes dolgokat kapni, amellett hogy bolt, még londoni nevezetesség is, de már csak az eladók miatt is érdemes 😊
De kell hozzá hidden blade is! Kampós! Van-e?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mitõl lenne buzis vagy emos?Baszott jól néz ki divatos és menõ és viszonylag "egyedi"<#nevetes1>#nevetes1>
BO2 akcióban 13ezer?
Holy S.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Az oldal értesülései szerint a 'Durango' két processzorral lesz felszerelve, melyekben darabonként négy x64-es mag dolgozik majd, 1,6GHz-es órajelen duruzsolva. A cikk szerint a mechanikus elemek ismerõs szerkezeti felépítésének köszönhetõen a fejlesztõk több figyelmet fordíthatnak a tartalomra és funkciókra - így legyen."
Nem hivatalos infó, de könnyen igaz lehet ez a kiszivárogtatott szóbeszéd.
Ha netán igaz, ez komoly lesz...😄
Amúgy van rengeteg fajta van kimondottan assassins creed logos is igaz azok pont az miatt drágábbak is.
Hidd el nagyon könnyen eladod,ha nem jó...<#kacsint>#kacsint>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Csak utánna nagyon vigyázni kell ,mert nagyon hamar rá lehet kapni az ebayezés ízére.Pont azért mert baszott 1szerû az egész csak klikkelsz és hozza a postás...<#nevetes1>#nevetes1>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Természetesen csak saját felelõsségre. Kátszín jelenetek, villanások vannak benne, a játék összes részébõl.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valaki aki pesti tervez rendelni ilyen AC-s cuccot?
Treyarch és az Infinity Ward ezek szerint teljes gõzzel nextgenre dolgozik már.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De amúgy viszont lényegesen 1szerübb,ha magadnak rendelsz mivel akkor házhoz viszi a postás és csak pár kattintás az egész.<#kacsint>#kacsint>
Nekem nem engedte tegnap se,meg ma se délben.
Ajánlom hogy ne buzi régiózáras legyen,mert akkor is beszerzem,csak megy a verbara ha nem kell a pénzem még egyszer,anno elsõ naposan vettem meg.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Szóval a cucc: Best. Deal. Ever.
Ugyanis tényleg ebben szerkóban lehet "blendelni" közéjük, pont mint az AC-ben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én rendeltem magamnak pár "assassines" felsõt és akartam gatyát is de az nincs sehol...
Amúgy az a kötött felsõ ami a képen van nagyon szarul néz ki testközelbõl...
Én ezeket a felsõket rendeltem inkább ami kicsit hajaz assassinsre...<#nevetes1>#nevetes1>
1
2
3
"Ha az ember behint csillámmal egy rakás szart, attól a szar még szar marad." <#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt énis megmondhattam volna.
Mindegy, azért annyira nem tetszik hogy szarul érezzem magam, itt van a Code Vera, nyomom azzal. 😄
Igen, tuti kell hozzá mert MS UK support-al chateltem és õk mondták, hogy minden ok az accommal, leellenõrizték, csak nincs goldom. Ja és Totti által már azt is tudom, hogy a 2 napos, 2 hetes akármilyen kód nem tesz Gold taggá, tehát hiába lõttem el egy 2 hetest a nagy büdös semmibe -.-
Ez van.