176912

-
Ja, nem én vagyok az első aki mondja :)
És egyébként igen, használt Xbox játék piac is egy jó megoldás, eladni is! Én vagy 6-8 játékomat adtam el mostanában. Összvissz talán vesztettem rajtuk ... 5-6 ezer forintot, talán többet ... de ez sok játék volt, ennyit nem sajnálok -
1) A bolti és bolti játékok ára között is nagy különbség tud lenni. Itthonról én pl alig vettem valamit, csak két elsőnapos megrendelés volt. A többit innen: www.zavvi.com
2) Ez a legfontosabb: NEM KELL ÁM MINDENT ELSŐ NAP, ELSŐ HÓNAPBAN MEGVENNI! Ha felhagysz a torrent megszokással és van némi önfegyelmed, akkor a tetszetős játékokat felírkálod egy papírra, a telefonodba ... És amíg nem csökken le az áruk 6 ... 5 ... esetleg 4 ezer Ft környékére, addig elszórakozol a régebbi, 1-2 éves játékokkal. Nyilván egy GTA V kivétel, mert ez nálam is elsőnapos, de ki lehet bírni, sok nagyonjó régi játék Xboxon, ráadásul neked új lesz sok az exkluzivitás miatt!
Hidd el, nem "kell" 15 ezerért venni semmit se a 30 ezres boxod mellé! Csak ésszel kell játszani. -
Dobronski #141273 Én is gondoltam rá, hogy okosított dobozt veszek, de akkor zero gari+online játszma. :/ -
Ne klimaxoljá már, Dark! Miazhogy "warezoljon"?? Biztos nem hülye a srác, ha úgy jön ki csinálja majd magától ... De itt ne bíztassad már ember!
Mi van ma veled ... ? :) -
brasco84 #141271 én is féltem anno a kontrollertől, mai napig nem tudok fpst játszani, de most látom ez az xfps okosságot :) amúgy pl forzát, vagy bármilyen autós játékot sztem tök jól lehet nyomni kontrollerrel -
Minden játékkal kompatibilis,mert az átalakít le emulál 1 kontrollert tehát kompatibilis mindennel,hisz a box szerint az egy kontroller! -
MagyaR #141269 Nem kell megvenni minden játékot újonnan...
Használtan pár éves játékokat egész olcsón lehet már szerezni. Ráadásul te is el tudod adni a játékokat később. Most pl. megveszed a gta-t 14,5ért, s 3 hónap múlva mikor megunod eladod (szntem 11ért simán el lehet még akkor), s akár egy új játékot is ily módon veszel néhány ezerért. Azt szintén eladod pár hónap után, s megint veszel egy újat.
Így mindig tudsz venni egy új játékot pár ezer forintért. Az egyetlen hátránya ennek, hogy nem lesz 1nél több játékod :DDD. Célszerű saját magad eladni a játékokat, mert kb. nevetségesen alacsony áron számítják be, ha boltba viszed be. -
MagyaR #141268 Még ha van is átalakítod, nem kompatibilis minden játék vele. Egyébként csak az fps-ek amik kicsit szopóferik kontrollerrel. Sok mászkálós játék még kényelmesebb is kontrollerrel. Mindenképp azokkal kezdjed. Sokkal könnyebben, kényelmesebben megszokod általuk a kontrollert, s utána már az fps-ek is jóval könnyebben fognak menni.
Pl. az ac3-at pc-n toltam, de rádugtam az xbox kontrollerem, mert egyszerűen kényelmesebb volt úgy irányítani.
Amúgy HD monitorra rá tudod dugni a boxot. Tehát ha van hdmi csatlakozó benne.
-
Ugyan úgy le lehet tölteni a játékokat, csak ki kell írni dvdre. Ráadásul nem warezolsz, hanem torrentezel, mert megosztja neked sok sok "barátod".
Durva, hogy valszeg 30 körül fogok xboxot venni és a bolti játékok ára 15 rongy körül mozog. Hát akinek csak eredeti játékai vannak boxra, azokat az embereket csak irigyelni tudom :D A fizetésem 110 ropi az albi pedig 80..valahogy nem jön össze :D -
Jaa, hogy 20 rongy az átalakító? ok...lehet megszokom a kontrollert...
amúgy fel tudom dugni a boxot a pcs monitoromra (valamiféle Samsung Ledmonitorom van, 8 év után végre lecseréltem a régi DELL Crt monitoromat :D)? vagy feltétlen az ősrégi tv kell hozzá? -
"Akkor nem kell félni a használt boxoktól?"
Nem hát, most írtuk le hogy nem.
"csak a drága játékok tartanak vissza. Elöfizetéssel igaz hogy havonta kapunk játékokat?"
Warezolj, vagy pc-n warezolj.
Járnak ingyen gémek, de kitudja hogy mikor mi, csak kb 1 hónappal előre tudni, vagy 2 héttel előbb....akkor is 1 cím tudtommal. -
Dobronski #141264 Akkor nem kell félni a használt boxoktól? Gondolkozom a vásárláson én is... csak a drága játékok tartanak vissza. Elöfizetéssel igaz hogy havonta kapunk játékokat? -
Kis érdekesség, uncsival kapcsolatban. :D
-
Ahogyan Harli mondta, Xbox mellé egy ún. XFPS adapter kell neked. De amennyire emlékszem nem lesz olcsó, szóval adok egy teljesen baráti jótanácsot, úgy hogy 12-13 évig énis kizárólag PC-n egereztem: vegyél egy kipróbált, rendes Boxot 30-35 körül, kontrollerrel és gyűjtögesd a pénzt az XFPS-re. Aztán addig játssz a kontrollerrel, próbálgasd, kóstolgasd milyen. Kanapéból, fotelből, ágyból, ülve-fekve játszani. Eleinte lassú lesz aztán majd javul, pontosabb leszel. GTA5 jó lehet tanítani pont, ne szégyellj kezdetben auto-aim segítséggel játszani, a fun play a lényeg ...
Én ezt tanácsolom. -
Dobronski #141260 van off/warez totyik? -
nem lehet, hanem biztos :D
bocsánat, azt ugyanis elfelejtettem, hogy ez a steames ingyenhétvéség, pécés cod bo2 multi volt :D -
Szerintem is jó lett a kocsi irányíthatóság. Nekem is a Midnight Club jutott eszembe.
Az egész történet, történet megvalósítás a 3 szereplővel valami zseniális. -
Vagy sok az aki egeret és bill-t használ a multiba!
És nagyon meg látszik a játékukon akik úgy tolják... -
Bocsáss meg akkor félreértettelek. Nézzetek hülyének, de tényleg egérrel és billel szeretnék játszani :D Fura lehet, de az én boldogságom attól lenne teljes. Amúgy nézegetem 25-30 között már vannak (állításuk szerint) hibátlan boxok. Annyit még vhogy összekaparok...a felét az asszony fogja állni úgy is :D (remélem xD) -
Hát nem egyszerű sajna ez tény, én sem nézegetem a listát soha, mert sokáig tart letekerni az aljára. :DDDDD -
Én egy ex konzolos vagyok, akiből ex pc-s lett és végül mind2-ő. :D -
ma nyomtam egy félórát a BO2 multit a kontival. sajna sok a prógémer, minden kört utolsóként zártam. -
Mert nem AKAROD megszokni.
üdv,
egy ex-pécés, aki iszonyat sok év után mamár pécén is kontrollerrel tol kb mindent -
Te félre értesz!!!
Akkor fogod fikázni amikor mellé nyúlsz a vásárlásnál és 2 hét után beszarik!!! ettől akartalak a hszemel megóvni.
Én CS múltal kezdtem a boxozást ezért sose tudtam megszokni az fps-t kontrolerel minden más tökéletesen megy a banánnal csak az fps nem ezért is HASZNÁLOK EGERET ÉS BILLENTYŰZETET AZ XBOXHOZ.Tehát nyugodtan tekintsed az Én hszemet semmisnek,ha már így betaláltalak szerinted!
Ui:BOX 360+XFPS+SJF+keyboard+MX 518!
Jah és heggesztett+betonozott 120 gigás hdd!
EZ A NYERŐ KOMBÓ!! :-P:-P:-P -
1900at megért volna (800pont), 2500at utólag már kissé sokallom :) -
Jó nincs ezzel semmi baj, nem számít, egyéni dolgod mit szeretsz inkább, csak mondom hogy Konzolt venni, és TPS-t játszani úgy hogy veszel egy FPS adaptert, kicsit enyhén szokatlan. :D
De te tudod. :D
Hogy érezd az iróniát, ez olyan minhogy pc-n egy cod-hoz vennél egy 8-10 ezres adaptert, hogy tudj játszani kontrollerrel. :D -
Tényleg nem akarok itt spartacust játszani, pc vs box parasztlázadás kezdeni, isten őrizzen. A kontroller az ősellenségem, ennyi az egész. SOHA nem fogom tudni megszokni. És ez biztos.
Kiskoromban széttörtem a ps1-em kontrollerét mert Buzz Lightyearral leestem a kertben a fa legtetejéről :D -
ne vegyél 3ledest, mert esélyesen olyat sóznak rád, ami max 1 hétre javithato, aztán megint meghal....
10-15ezerért nem lesz géped (használható legalábbis), akkor inkább felejtsd is el :/ -
Nekem nem volt játék még ami boxon szaggatott.
1-2 játék létezik ami talán leesik az fps 30-ról 20-felé, de az inkább single játékokban, de szaggatni játékot konzolon nem láttam még.
Vicces is lenne, hiszen pont az a lényege a konzolnak hogy optimalizált játékok vannak rá. -
RDR - GTA5-nél is lehet HS-okat osztani ettől még, egy FPS-nél más a helyzet, de azoknál sem vészes, játszottam pár fps-el.
De ha alapon óckodsz a kontrolletől akkor vagy vegyél egy adapter-t, vagy hagyd inkább. -
Engem csak az érdekel, hogy ne szaggassanak rajta a játékok (pl GTA5) -
Egyrészt örülök, hogy jó a fizika. Másrészt meg nem, mert így nehéz lesz várni, mire meglesz ........... HA tudok várni .... :D -
Tudtam, hogy be fog találni egy hozzád hasonló ember de nem veszed el a kedvemet:D
Nem fikázom a boxot, mert ha hosszú évek alatt is de elismertem, hogy jó.
Egyszerűen csak nincs kedvem az analóg karral baszakodni, mert hozzászoktam a hedsatokhoz 8 év cs után. Kell box mert jó, finom, kellemes, és sajnos egyelőre csak ezen van RDR és GTA5...na meg asszonnyal tudnánk UFCzni :D
De ezekszerint akkor az összes box hardvere ugyan az, és macerás rá az egér+bill. Valahogy tényleg szerzek egyet. -
Pc-be tudsz egyből dugni. Ide nem
Ha bedugod, csak a billentyűzet jó, az is csak menüben írásra.
Játékszoftver nem kezeli.
Akkor nem vészes ha télleg csak 3 led a baja, és megbizol abbban aki neked eladja, de ha mellette más baja is van? Amit akkor nem látsz?
Vagyis nem tanácsoljuk, és általában ami 3ledes az régi, míg ha újat veszel Slim-et vennél, ami nem mind1. -
Hogyne lenne 5 éve használok egeret+billentyűzetet az xboxhoz FPS gamákkal!!! -
Tehát akkor olyan nem létezik, hogy bedugom a pcs usbs egeret+billentyűzetet a boxba, és működik?
Sajna nincs 30 ropim egy gépre :/ Haverom 10ért újított egy 3led hibásat, elvitte szervízbe és tökéletesen működik. Vele már nem tudok beszélni mert külföldön van. Azt hittem, hogy 3led hiba az nem vészes :/ -
Van BILL+EGÉR adapter, csak éppen drága, és nem nagyon használják, akik konzolon játszanak, tudják kezelni a kontrollert.
Amúgyis döbbenet hogy a készülék inkább FPS játékok miatt jó, erre az RDR meg GT5 miatt venni, amik sokkalta jobbak kontrollerrel, hát PÉNZKIDOBÁS. -
A leírtak szerinti NEM ismétlem NEM kell neked box!!!Eszedbe ne jusson venni.Amit és ahogy Te szeretnéd abból csak keserűség és bánat lesz és plusz 1 ember aki a PC-s fórumokon fikázza az xboxot.
Hidd el mindenkinek sokkal jobb lesz,ha így ahogy Te szeretnél magadnak boxot leteszel róla!!!Semmi cinizmus nincs a HSZembe csak 1 nagyon jó tanács.
-
már lehet :) (hozzáadod a kártyát, ország ugye befagyva UK-ra és ... megy! csak mi értelme, ha pontkártyával 300-310ft-ért kapsz egy fontnyi összeget, míg bankkártyával 355ért?) -
bluesfool #141235 Szia ,
Tudtommal csak alaplap tipusa más , a régebbi fajtáknál gyakori volt a 3 ledes hiba. A legutóbbi alaplap tipusa Jasper , annál korábbi a Falcon. Vannak még a slim gépek , de ha jól azoknak csak a méretük kisebb és jobb a hűtésük. Egér , billentyűzet kombóról nem hallottam , olyan van hogy a kontrollerhez van egy chat pad.