XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
Nekemis van kint egy jóbarátom pl.. csak megbeszélés kérdése,de ha ez van,és õis jön haza ( nyaranta hazanéz pár napra ) akkor vele kitudnék menni énis pl.. <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

teddymac
Uncharted 3 kéne egy hasonló kaliberü game boxra 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Moby
Ez az "egyszer eljutok londonba" ez nagyjából egy máriahilfer, vagy prága oda-vissza manapság. Lassan több Magyar van kint, mint itthon, szerintem mindenkinek van legalább 3 rokona/ismerõse kint, aki 1-2 napra elszállásolja. 15K-ért elvisz a repülõ meg hazahoz.
Nagyjából a "van-e kedvem, vagy nincs" kategória.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Gyertek inkább át szombaton. Megdemózom az uncsihármat 3D-ben, csak hogy tudd hol lakik a zúristen 😄

DummyBoy
Camden Town-i piacon van (Oda el szoktak menni a túristák nézelõdni ...), nem csak az extrém ruhák miatt látványosság, hanem az eladók és a napközbeni mûsorok miatt is😊

Arról nem beszélve, hogy a legalsó szint az khmm ... "felnõtteknek" szól 😊

Érdekes 😊 Fél órát szvsz megér 😊 (Engem sem érdekelt, de nem bántam hogy bementünk anno ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Harlekin
Csak szolok,hogy szerintem hagyd ezt a temát,mert itt a társaság nagy része korlátolt és maradi, mint ahogy látod is.Tuti még ott figyel mindnél a szekrénybe a susugos naci és ünnepnapon veszik csak fel a csuhát is.
Ha egyszer eljutok London-ba feltétlenül, az elsõ dolgom az lesz, hogy be fogok menni abba az extrém ruha boltba... (facepalm)
DummyBoy
??? Pláza ??? A rózsaszín póló és a lévisz farmer az messze nem "extrém" ...

Ha az összes magyar plázában olyan cuccok lennének mint a Cyberdogban, akkor érdekelne miért járnak oda külföldiek is bevásárolni, mikor horror áron van ...

Menj el oda egyszer, aztán majd rájössz. Sajnos nem lehet bent fotózni, de hidd el nekem extrém ruházatnál nem a neonzöld UV alatt fluoreszkáló pólót értettem ...

BTW most nézem, hogy az online shopban csak a szolídabb cuccok vannak kint 😊 Hidd el nekem, nem ezekre a dolgokra értettem 😊

Ne szórakozzál már, hülyeségeket beszélsz. Nálunk is lehet kapni azt amit kint, tele van ilyen szemét boltokkal az összes pláza. Az ilyen szar, igénytelen nadrágokat, ruhákat mint ami az általad az oldalon látható pedig csak az idióta tinik veszik fel, vagy azok, akik direkt azt akarják, hogy röhögjenek rajtuk.
DummyBoy
Érdemes ebbõl a szempontból elmenni Londonba...

Magyarország jelenleg valahol a sötét középkor elõtt jár az ilyen öltözködési kérdésekben ... (És annak elfogadásában ...)

Van még hová fejlõdni ... Oké, vannak extrém esetek, de ami jelenleg kishazánkban "extrém" vagy "ratyi", az máshol teljesen elfogadott ... és ami ott extrém ... na az a komoly xD

Aki teheti egyszer látogasson el a CyberDog-ba ... Elég érdekes dolgokat kapni, amellett hogy bolt, még londoni nevezetesség is, de már csak az eladók miatt is érdemes 😊

Moby
Kínai méretezés szerint tizennyócXL.
De kell hozzá hidden blade is! Kampós! Van-e?

Tinman
Hát ezzel MS most valamilyen rejtélyes okból nem vett meg kilóra...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Bocs nekem ez ratyi kategória. Az utcára ilyet nem. Pesten ez lehet nem ratyi nálunk az. :-)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Gyere át próbáld fel,hogy mekkora kell...De Gondolom varnak cirkuszi sátorból is...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Akkor meg minek kellene,.Ez utcai viselet bazze.Mi vagy Te molylepke,hogy a szekrénybe tartanád azt néha beülnél rágcsálni...<#nevetes1>
Harlekin
Te tiszta kész vagy!!!<#nevetes1>
Mitõl lenne buzis vagy emos?Baszott jól néz ki divatos és menõ és viszonylag "egyedi"<#nevetes1>
DarkSector
Hudegáz,
BO2 akcióban 13ezer?
Holy S.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Cod-ok.
2-3 990ft
Mw1 2990
Mw3 5990
Black ops 2 12999
Classic 1200 pötty.
DarkSector
Mondjuk utcára nem húznám fel. 😄

teddymac
Mai akció ? (ár)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

The Protector
Biztos neked ez a stílusod😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
semmi buzi és emo dolog nincs ebben,az hogy neked más az ízlésed,megint más dolog😊
Macccy
Miaz buzik vagytok??! Mi ez az emószar ruha? Nem mondod, hogy ilyenben fogsz mászkálni? 😊)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Xbox 720 - két négymagos processzorral érkezhet!

"Az oldal értesülései szerint a 'Durango' két processzorral lesz felszerelve, melyekben darabonként négy x64-es mag dolgozik majd, 1,6GHz-es órajelen duruzsolva. A cikk szerint a mechanikus elemek ismerõs szerkezeti felépítésének köszönhetõen a fejlesztõk több figyelmet fordíthatnak a tartalomra és funkciókra - így legyen."

Nem hivatalos infó, de könnyen igaz lehet ez a kiszivárogtatott szóbeszéd.
Ha netán igaz, ez komoly lesz...😄

Renjike
we shall unite!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Moby
Ez nekem gecijól állna, szal hozz egyet! LOÁL

Harlekin
Tökömet most má mindenki ilyenbe fog mászkálni,már bánom,hogy megmutattam <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy van rengeteg fajta van kimondottan assassins creed logos is igaz azok pont az miatt drágábbak is.
Harlekin
Max eladod... és akkor már van viszonyítási alapod...
Hidd el nagyon könnyen eladod,ha nem jó...<#kacsint>
Renjike
belekötök : felvezethetted volna valahogy . Amúgy jó nekem tetszett 😊) +1

Harlekin
pofon 1szerû az egész regisztráció.Én is otp-s vagyok kérsz 1 virtuális web kártyát azt ennyi az ebay meg pay pal reg max 5 perc utánna.A 2 reg 1szerübb mint itthon 1 nyomorult teszem azt gáz szolgáltatói üf. regisztráció...<#nevetes1>

Csak utánna nagyon vigyázni kell ,mert nagyon hamar rá lehet kapni az ebayezés ízére.Pont azért mert baszott 1szerû az egész csak klikkelsz és hozza a postás...<#nevetes1>
Renjike
én is (Y) 😄D szóval ha valaki rendel privit 😄DD

Totti5
Csináltam egy Halo 4 zenés vidit egy kis Adobe Premiere újjgyakorlat gyanánt.

Természetesen csak saját felelõsségre. Kátszín jelenetek, villanások vannak benne, a játék összes részébõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Köszi már ismerõs intézni nekem. 😊 Mérettõl parázok nehogy túl kicsit vagy túl nagyot vegyek. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

The Protector
Én pesten vagyok,de soha nem mernék ilyet egyedül berendelni és csak sima OTP kártyám van,se paypal meg mittudom én.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

orichalcos
Gondolom ez nekem szólt inkább.

Valaki aki pesti tervez rendelni ilyen AC-s cuccot?

Totti5
A gitár hõsök?😊

Treyarch és az Infinity Ward ezek szerint teljes gõzzel nextgenre dolgozik már.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Majd akkor szólok.
De amúgy viszont lényegesen 1szerübb,ha magadnak rendelsz mivel akkor házhoz viszi a postás és csak pár kattintás az egész.<#kacsint>
orichalcos

The Protector
H rendelsz még akkor szívesen beszállok,komolyan mondom.

Waczkor
Gridet megtudta venni innen valaki?
Nekem nem engedte tegnap se,meg ma se délben.

Ajánlom hogy ne buzi régiózáras legyen,mert akkor is beszerzem,csak megy a verbara ha nem kell a pénzem még egyszer,anno elsõ naposan vettem meg.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tinman
Erre felénk nagyjából ilyenekbe futkoznak a "vancigid/tüzed/százasod" természetesen szolizott sikertelen álláskeresõk.

Szóval a cucc: Best. Deal. Ever.
Ugyanis tényleg ebben szerkóban lehet "blendelni" közéjük, pont mint az AC-ben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
A legelsõ a legjobb!

DarkSector
Sejti valaki hogy holnapra mit tartogat a LIVE napi akcióban nekünk? 😄

orichalcos
Basszus ezek rohadt jók, és nem is drágák. 😮

Harlekin
Az 1 sima szürke faros pár kiegészítõvel!
Én rendeltem magamnak pár "assassines" felsõt és akartam gatyát is de az nincs sehol...
Amúgy az a kötött felsõ ami a képen van nagyon szarul néz ki testközelbõl...
Én ezeket a felsõket rendeltem inkább ami kicsit hajaz assassinsre...<#nevetes1>

1
2
3
davidka003
Otherworld - Castlevania
"Ha az ember behint csillámmal egy rakás szart, attól a szar még szar marad." <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

köszönet Iceakosnak a gyorsaságért!
DarkSector
Ja nekem is van asszem 2 napos de ezek a promok csak a multi játékra vannak...:S
Azt énis megmondhattam volna.
Mindegy, azért annyira nem tetszik hogy szarul érezzem magam, itt van a Code Vera, nyomom azzal. 😄

Tinman
Sajnos nem vicc... faxán kimaradok, mert nem vagyok goldos.
Igen, tuti kell hozzá mert MS UK support-al chateltem és õk mondták, hogy minden ok az accommal, leellenõrizték, csak nincs goldom. Ja és Totti által már azt is tudom, hogy a 2 napos, 2 hetes akármilyen kód nem tesz Gold taggá, tehát hiába lõttem el egy 2 hetest a nagy büdös semmibe -.-

Ez van.

Tinman
3 havonta tudsz migrálni.