XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
De ha router mögött vagy,minek a ppoe?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Amúgy ja, ez is bennevan. Ha tudom, hogy nincs legalább 1 nyugodt órám, nem tudom magam gamerüzemmódba kapcsolni. Pedig csak a gombot kéne megnyomni, de nem megy :( Ahhoz nekem kell egy állapot :)

0Diaz0
az a ciki hogy routerem van azzal probalkozok csak alig sikerulget... bar most hogy lenyultam a lapi adatait igy felengedett most ide.. es most boxrol is tudok netezni... remelem nem dob le...xd

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tinman
Rájöttem miért nem játszol...

Itt baxod el az idõd meddõ, totál értelmetlen beszélgetésekre :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Milyen IP-t?

Az ADSL modem neked alapból nem ad IP címet.

Ha PPPoE kapcsolatot felépítesz akkor kioszt a szolgáltatód egy dinamikus IP-t, ami általában minden újracsatlakozásnál más.

Tipikus jelenség akármilyen eszköz és ADSL modem között, hogy az eszköz 1-2 percet is vár az ADSL modemtõl egy IP-re, de az nyilván nem oszt ki neki semmit, amíg nincs net kapcsolat. Ezért szoktam manuálisan beírni valami kamu IP-t átjáró nélkül, a szokásos alhálózati maszkkal közvetlen ADSL modemes kapcsolat esetén.

Amúgy pukiért és folyékony salakanyagért lehet routert venni és akkor nem kell kínlódnod ilyen baromságokkal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

0Diaz0
Najó.. egy rakat sz.r megint.. még mindig. Azt nemtudom hogyha tényleg beirok mindent,akkor miért nem irja be magának a normális ip-t.. ugyanis ha nem töltöm ki azokat a részeket,akkor az alap ip-t használja,és alap átjárót azaz a 192.168.1.100at... DE MIÉRT?!..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Moby
Nem érveltem, kedvem sincs hozzá.
Neked nincsenek ilyen gondjaid, nekem vannak, ergo te csinálod jól, viszont én nem akarom feltétlenül tudni hogyan, mert félek, az az én valóságomra nem képezhetõ le. Ennek miértjét viszont már nem vitatnám meg, mert az elõbb leírt idõelbaszások végén azért mégis kaptam valamit, itt most ilyen nem vár. És még csak nem is szórakoztat.

Tinman
Lehengerlõ érvek, majd zárod azzal, hogy 3-an vagytok hülyék + 1 lúzer szerelõ. Tényleg zárjuk :-D

Moby
Ipad: vpn-en hárman matekoltak, nem adta ki. Biztos lett volna megoldás de elment a kedvem az egésztõl, mer eccerûeket kérdeztem, de félmegoldások lettek volna. Ezen kívül messze a legjobb ajánlat a piacon.

Moby
Tinman, én most azt látom, hogy fing nélkül osztod az eszet.
Ne nekem. Kösziek. Majd szólok ha köll.

Waczkor
Kurva jó lett ez a Tomb Raider,alig lehet letenni<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tinman
Miért mert nem hagyom, hogy ÖTSZÖR hülyére vegyen a szerelõ? :-D
Vállalom, tényleg nem ebben a világban élek ÍGY!

Szomszéd, rokon, ismerõs? A leggecibb átvágós szemétmocsoktórgerek általában. Tapasztalat.

Kisebb eséllyel szabnak át normális szervizben, ahol áfás számlát kapsz és végig nézheted, hogy mit vesznek ki és tesznek be...

iPad corporate környezetben fos? Miért is? VPN, mail, cloud, faxságokatideirogatni is teljesen jól lehet vele. Mi stone még?

TaRka0107
Akkor készítsd alsót!<#duma>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Moby
Tinman, te nem ebben a világban élsz. Ez már biztos :) Ez manapság a pozitív kimenetelü szerviztapasztalatok közé sorolható, mert egy lehetetlen faxságot pár nap alatt megcsináltak. És az elmúlt pár év alatt ez a nagyonsokadik szerviz, amelyik viszi a flottát. Én tudom, hogy a zinterneten mindenkinek a szomszédja/rokona/ismerõse nagyonjó, és ráolvasással szerel,csak valahogy mindig akkornem megy a medzsik, amikor én viszek oda autót, fõleg ilyennel, hogy olajpermet van ott, ahol még olaj sincs.
A kínaitablet valóban kihagyható lett volna, a többi már problémás. Kipróbáltam az ipadet is, hasonló árban. Csodálatos, bivalyerõs, és corporate környezetben egy fos. Ezen kívül vehettem volna még nettó 200-ért x86 windózost. Levelezni, google drivera, faxságokatideirogatni viszont a gánydroid is megfelel.

TaRka0107
Na ja.

0Diaz0
beszarok.. mostmár jó.. semmit nem csináltam,megpróbáltam mégegyszer,és lõn világosság... fuuuuuuuuuuuu <#falbav>

0Diaz0
nameg.. néha ( mint most éppen ) elenged a profil letöltéséig, elis kezdi letölteni, de kb 10-15mp után hibával kib.sz a p.csába...

Harlekin
Gondolom az hogy felnõtt méretezésû az semmit nem jelent,gondolom az se hogy csak ez az 1 eladó ebbõl az 1 fajtából 3030 darabot postázott ki és abayen kb 100 eladónál megtalálhatóak ugyan ezek a termékek...
De õszinte leszek nem nagyon hat meg más véleménye,sõt pont leszarom(ne vedd sértésnek),rajtam baszott jól áll és csak ez számít plusz az hogy az asszonynak tetszek benne...<#kacsint><#nevetes1>
0Diaz0
Jólvan, még egyenlõre a netet kaibrálgatom befele.. de nemadja magát..

Miért lehet az hogyha ugyanúgy van minden,mint régen és mégsem mûködik..
Beirom Additional Settings-be a pppoe felh.nevet + jelszót, basic settingsnél sehogyse dobja be az ip-t pedig autómatára van állitva.. pedig szabadon routerrõl rávan tolva a kábel, nemakadályozza semmmi,router is érzékeli hogy a box rávan kötve...

Tinman
Használtam pár napig egy Bluepanther tabletet... nagyker 18k körül volt. Na az ENNYIÉRT egész kellemes csalódás volt, nem úgy a Samsung Galaxy Tab 7", ami gyönyörû képpel, jó anyagminõséggel, rendszeres fagyival, megmagyarázhatatlan lassulásokkal, lagolós youtube videókkal szédített.

Harlekin
ÁÁÁÁ most biztos nem jó Én melózok szombaton plusz elõvettem hétfõn a motort ,mert hogy hát itt a tavasz.Azt a nagy szart jól meg göthösödtem mára.Asszony meg továbbképzésen van hétvégén.De nagyon tervezzük,hogy átmegyünk csak nem tudom mikor...
Harlekin
Valahogy így + vödör kávé.Amúgy most pont a tele a faszom az acsikkal idõszak van.Crysis 3 2 szer szivatott be a bugos fos acsikkal így le is szarom.Most tegnap elõtt azt csinálta,hogy a nano upgradeket ahogy összeszedtem és kinyitottam visszalakatolta,mert nem volt chekpoint és persze buktam a nano upokat.Tehát törölhetném a komplet játékállást szedhetném újra össze és csinálhatnám meg megint mindet.Úgy hogy csak a 100 seces lekövetés volt már csak hátra.Basszák meg...
teddymac
valaki esetleg tudd ajánlani valami "jó" de olcsó tabletett (ha már szóba került biztos van 1-2 tapasztalat már e téren .)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tinman
Not in your region.

teddymac
Call of Duty: Black Ops II - 14990 Ft helyett 12990 Ft
Call of Duty 2 - 2990 Ft helyett 990 Ft
Call of Duty 3 - 2990 Ft helyett 990 Ft
Call of Duty: Modern Warfare - 5990 Ft helyett 2990 Ft
Call of Duty: Modern Warfare 3 - 14990 Ft helyett 5990 Ft

mw 2 nincs a listán?

Tinman
Na most az a szerelõ, amelyikhez 3x-ra kell visszavinni az autót (meg még 2x), az nem szerelõ hanem lófaxmiska. Keress normális szerelõt, ne a te kocsidon tanulja ki a szakmát.

Kíncsung tablet: Vadász-vadász effekt. Nem mintha a Samsung nem lenne egy határ szar, de az tovább fogja bírni azt a határ szart amit futtat szerencsétlen.

Tinman
Epic gamerscore :-D

0Diaz0
Na,itthon van már a box... nagyon tuti..! <#beka2>

Moby
Ennyire azért nem vagyok elhavazva, csak hülyefaszságokra megy el az az idõ, amit pl. játékkal is eltölthetnék.
Ezen a héten azért nem tudtam játszani mert...
- az autómba valahol elkezdett szivárogni az olaj. 5x (ötször) volt a szerelõnél, ötször mosták le a motort, ötször cseréltek tömítéseket, semmi. Viszont 5x kellett elvinnem, 5x kellett várnom rá, hogy kész legyen. Hatodikra széles mosollyal fogadott a szerelõ, hogy megvan, már nem szivárog az olaj (tényleg nem szivárog), valami nem volt meghúzva rendesen, boldogan beleültem, elmentem 5 km-t, majd leállt a turbó, és közölte az autó hogy végzetes hiba van, és õ már csak a szervizig hajlandó menni...ott egy pécé ráakasztásával megoldották, de ez nettó 5 óra nemide.
- vettem egy kínai tabletet, mer az kell. Nem volt olyan nagyon olcsó, de kínai, mer sokat ilyenre nem költök ugye. 5 egész napig ment, a hatodikon már nem kapcsolt be. Visszavittem a forgalmazónak. Közben kiderült, hogy hazugság a specifikáció, meg volt ezen kívül is gondom, végül abban maradtam, hogy lecserélem. Vettem helyette egy 2x annyiba keülõ samsungot, amit nem is akartam, eredetileg meg sem vettem volna, de ezzel má csak nem lesz baj. Ez 2x nagykerbe, 2x forgalmazóhoz, telefonok, stb, 5 óra megint elment.
A héten minimum 10 órát basztam el olyan dolgokkal, ami helyett BÁRMIT tudtam volna csinálni, és mindez egy vagon pénzbe került, merhát ingyen a fû se nõ.
Hátdekurvajó...

The Protector
Jah.Ez az egyenhaj.Oldalt-hátul rövid felül hosszabb és felzselézve.Mellben kivágott feszülõs fehér vagy rózsaszín póló.Lányoknál is nagyon nagy a majmolás de náluk általában kiegészítõkben és nem fõ ruhadarabokban jelenik ez meg pl a hátul buggyos sapka stb....

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TaRka0107
Ezek nem is olyan szar ruhák. Azt utálom, amikor végig megyek az utcán és minden második 10-en 20-on éves fiún a barna nadrágot látom, barna cipõvel.

Macccy
Huhh ... Ez kemény valóban. És én még azt hittem én vagyok elhavazva 3db várakozó játékkal :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Aztán miért nem vásárolhatom meg innen Magyarországról?:(
Ohh, rohadjanak meg!!
Moby
Elõfordul, igen.

teddymac
Nekem sem engedi.

Tinman
Tipikusan ez van, ha az adott régióban nem megvásárolható a cucc.

teddymac
Aludni szoktál?

Meg akarnám venni a Modern Warfare 2-t, megnyitom az oldalát, de csak a demót ajánlja fel, maga a játék megvásárlását nem találom sehol.Másnál is így van?Magyar regem van.
DummyBoy
Nos igen ... a legalsó szint az valami ilyesmi orientáltságú <#hehe>

Bár azért lehet nem ennyire, de pár célszerszám esetén meg kell vallanom õszintén - magamtól nem tudtam - nem mertem meg megkérdezni, vajon mi is lehet a "rendeltetésszerû használat" ... <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
Áhh...azóta SEMMI idõm nem volt, illetve ha van hangyafasznyi kis idõm, azt most inkább a fiammal töltöm.
Nademajd most hétvégén! (sem, de ez olyan jól hangzik minden pénteken :D ).
Kb 2 tonna megnéznivaló filmem van (vagy 40-et számoltam össze múltkor), ott a teljes psn+ kínálat letöltve, hozzájuk sem tudtam még szagolni, félig benne vagyok az uncsik platinázásában, közben itt a tömbradír, a boxon is ottvannak a betárazott cuccok, minnyá jön a gow ascension...kibírhatatlan ez a tempó :DDD A negyedére sem lesz idõm.

Macccy
Harli hallod teljesen elvesztem! Dishonored is már 1000/1000 (DLC nélkül csak) és ehhez 3x játszottam VÉGIG a játékot! :) Te hogy bírod ezt a "melót", éjjel szoktad tolni energiaitallal?? Resi6 is már 910/1000 (minusz a DLC-k)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hja ez így van, mi Dovlinba' ugrottunk ki tavaly és az se volt vészes ...

Na milyen a Comb Raider, Moby?? Amikor utoljára véleményezted, asszem azt írtad, hogy megõrülsz és hogy nem tudod hová tudják fokozni!? Játszottál azóta, maradt továbbra is olyan jó?

Macccy
Igazad lehet, mi Zakariás testvérrel ki szoktunk menni néha a városba, de többnyire csak a farmon vagyunk és ácsolunk vagy tehenet fejünk egész nap, zakóban és kalapban. (nem a tehén van zakóban hanem mi) De jövõ hónapban behúzzák a villamosenergia vezetéket!
:D

Macccy
Rendelhetek onnan szegecseltbõr szopóálarcot gumicsizma sárga kivitelben is? Mert ha nem, akkor nem elég extrémek a britek :D

Macccy
:D :D kéééész ...

Macccy
És sukár!! Azt ki ne hagyd! :)
Hát ez attól függ amúgy, ha a gyereknek farsangra kell, akkor nemgáz, legalábbis általános iskolában ... Mondjuk 4.-ik osztályig :) De egyedi az biztos. "Lakatos Leonszió Auditore"

Protector: nem én a bõrmellényes izzadtságszagú kamionos fajta vagyok és ne mutogasd nekem a tablóképed, mert még rádmozdulok! :)

Moby
Oké, illetékkel :) Node az is lótúró. Egy átlagkeresõ fiatalnak sem kell éveket kuporgatni érte...
Tehát ez tényleg csak akarom kérdése.

Seth
Tomb Raider , teljesen úgy éreztem magam miközben játszottam, hogy ez egy Uncharted csak csajjal. Annyi a különbség,hogy ez sokkal jobb és tartalmasabb :)

PSN ID.: Beegabor

DummyBoy
Mondjuk ilyen olcsón még sosem sikerült megúszni :) De 30k az már ok :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"