XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
batman aa - 9.99$ -> 990ft
mgs peacewalker - 9.99$ -> 1990ft
orange box - 9.99$ -> 2990ft
mgs2&3 - 9.99$ -> 4990ft
left4dead2 - 9.99$ -> 5990ft
minden sorban más a $ árfolyama ...
Forza.
max payne 3 $14.99
Orange Box $9.99
Left 4 Dead 2 $9.99
MGS 2 & 3 HD $9.99
MGS Peacewalker $9.99
Civilization Revolution $9.99
Batman Arkham Asylum $9.99
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennyi. A játék meg nagyon szép, persze nextgen AC majd csak ez után lesz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#wow1>#wow1>
biztos? <#nevetes1>#nevetes1>
nem mintha le akarnálak beszélni róla, de ugye tudod, h annyi lesz a különbség, h azt közelrõl is pixelmentesnek fogod látni?
Just do it :)
(mivanmá MS!!!! ébresztõ!!! <#violent>#violent><#idiota>#idiota>)
Forza.
A CGI üt vág. Kalózos témát imádom, igaz sok közöm nincs hozzá mert Jack Sparrow kalandjait nézem csak, de ideje volt egy jó kis játéknak.
AC3 hajókázás meg nagyon jó alap ahhoz hogy egy komplett játékot erre lehessen építeni.
Ráadásul nextgen láncs? cím, így ezt már azon fogom játszani, még ha? várni is kell rá hónapokat.
Köv xbox elsõ játékai közt egy kalózos AC. Kell ennél több? ja igen NEHÉZSÉGET bele! Fokozatokat.. had nyomjam hardon.. had dögöljek meg a harcban ha félrenyomok, vagy rosszul idõzítek😞 opcionális nehézséget! Nem nagy dolog...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
990 Ft-ért ez is korrekt. Csak nem tudom eldönteni, hogy végigvinném-e mégegyszer. PC-n már letoltam noname gamepaddal 2 éve.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Nagyon azt se értem mitõl vagy rosszul hisz 1 gamába poligonokból felépült kitalált a valóságtól elrugaszkodott KARAKTERT irányítasz...
Próbáld ki a demot(ha van)és akkor lesz rálátásod.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de a legutóbbi részben lévõ hajózós részt nagyon eltalálták
emiatt ezúttal EZT a black flag részt nagyon várom 😊
vki homályosítson fel, h EZ a video most élõszereplõs v. ennyire profiul megcsinálták game-et?
Just do it :)
Májusra legalább 1 hétvégét tegyél szabaddá,már most(xbox mentes) majd össze hozzuk hogy melyiket,hogy mi az ami jó mindenkinek.(Elöljáróba csak ennyi Szlovénia Soca folyó gyors olvadást jósolnak,és van 1 fasza zip line pálya)<#nevetes1>#nevetes1>
na csak leszedtem border 2 kieget <#nevetes1>#nevetes1>
Meg a Castlevania: LoS 2 trailere tetszett meg nagyon, az elso.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
heady:
De bizony. 😊
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Mi lesz ebben új?
Amiért érdemes megint megvenni?
Vagy csak CGI alapján rendelnétek elõ? 😊
Bár lehet hogy alapból nem tetszenek nekem ezek a történelmi játékok!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Next PC upgrade: 2022
A trailer meg üt, kösz a linket oriic!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My streams: https://beam.pro/oriic
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87