XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok,mit csináljak,még hétvégén akarok játszani(BF3)! Havonta megujúló live-om volt de nincs pénz a kártyán-Addig míg nem tudja leterhelni megint,fel lett a fiókom függesztve!- Közben vettem 12 havi goldot de nem érvényesíti. Hétvégén meg nincs ügyfélszolgálat,faszom ilyen nincs. HELP!
Thx!
orichalcos
Igen tudom. Ingyen volt nekem, meg a Dishonored is. Utóbbi kicsit a Bioshock-ra emlékeztet, egész jónak tûnik. BOrdert meg egyedül nem akarom elkezdeni szerintem.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Itt aztán nyugodt szívvel lenézhet az ember a lába elé, mert még a talaj is ott van azon a szinten!

Megintcsak kifényképeztem tv-rõl(élõben mégjobban néz ki, persze ezt sokan már tudják).

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊
Grat. Border 2 nagyon jó árban van!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen...na megjegyezzük majd, amúgy ez nem csak Halo fanoknak ajánlott játszani.

Kár hogy más platformra nincs és nem tudják sokan végigtólni, mert szerintem ebben a részben megvan szinte minden ami egy mai fps-ben és nagyon szép.

Mondhatnám a Crysis-okat de az nekem nem játék. Azokat kivéve nem sok van ami hasonló élményt nyújt szerintem.
Igazából nekem a Reach tetszett meg ez a 4. rész.

Sokszor azon elgondolkoztam hogy ez még mindig ez a generáció, mert oké láttam már Halo-t, de itt a textúrák pl közelrõl is élesek nem csak messzebbrõl (ahoz képest hogy mekkora területek vannak.).
nemtudom mivel trükköztek.

DarkSector
Uh most meg az ûrben...mikor a repcsis rész van az kemény.
Ígycsinál Chief:

- Plan B....😄
Ezt is jobbára filmekben hallani. 😄

orichalcos

orichalcos
Hja nagyon állat volt. 😄 Na ismerõsnek hála bezsákoltam egy Dishonored-et, meg egy Borderlands 2-t.

Renjike
elephant a neve 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Grafikailag eléggé rendben volt ez a napsütötte pálya. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Akkor a vinyó baszakszik lehet nem tudott a gép lodingolni.

Az a nagy UNSC tank az kurvajó a játékban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tv-rõl lett fotozva.

DarkSector
Vannak gagyibb pendrive-ok amiket nem kezel normálisan néha elvesznek az adatok, noname pendrive-okat pl.

Kingston-t kedveli pl.

DarkSector
Én vennék inkább használtan egy vinyót.

DarkSector
Nekem valszeg a mobilrack buzgerált, ha tudnám nem tartana semeddig néha kilépnem meg vissza, de én sem értem miért nincsen sima SAVE.

davidka003
Van olyan pendrive amit nem ismer fel sehogy sem.
Nekem sem ismeri fel a Transcend Jetflash pendrive-omat 32GB-ost.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Nem, ahogy a többi Halo sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ricsi234
Hali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄D
ömmmmm egy kérdésem lenne..-.-
Van egy Kingston DataTraveler 16GB-os Pendrivem,és azt ha bedugom az xboxom hátuljába akkor azt hol érzékeli?mert én az xboxon nem látom hogy érzékelné..

davidka003
De ez akkor egy fos szánalom, hogy ez a kurva játék meg az összes többi Halo rész nem menti el checkpointoknál. Egyszer lefagy aztán baszhatod.
Gyakorlatilag 15 percenként lehetne nyomatni a save and quit-ot ha nem akarsz szopni.
Érdekes más játék tényleg el is menti mindig és vissza is tudja tölteni fagyás után.

Seth
"Cortana"

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Nálad is fagyott a Halo 4?
Mert igaz egy örek 80-as vinyóról játszom de egy töltésnél leállt a kép, mikor Corina-t visszaszerzem, és mennék visszafelé.
Mindegy most újrainditottam a külsõ rekket meg a gépet is, csakhogy az egész napi mentésem elment!!
Megint a barlangból kellett indulnom...😄

Ja amúgy valóban odatették magukat.
Jó a játék.

Az "ûrhajós" rész részemrõl kegyetlenjó, legalábbis a dizájn, ezt esküszöm itt dögöljek meg a Deux Ex-ben 1x már látthattuk, nem biztos hogy onnan lopták, de egybõl az ugrott be.
Gondolom kell a végén harcolnom azzal a buznyákkal aki bosszút akar rajtunk állni vagy mi....

DummyBoy
Nekem megvan a Dead Island, néha beszaggat ugyan, de nem veszélyes (Leginkább akkor amikor valami nagy parti van ...), vsync problémákat nem tapasztaltam.

Engem egyáltalán nem érdekelt a zombitéma, anno azért vettem csak meg, hogy tudjam mire használni a boxot, és barátaim akkor pont ezzel játszottak ...

Rá kellett jönnöm, hogy vascsõvel rommá verni a bikinis zombilányokat igenis közösségépítõ hatású, és ráadásul fun is xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Totti5
PS3 a 22 fpses fosport. 360on igen stabil 30 fps. Sokat nem játszottam vele, mert a zombiag téma nem igazán érdekel, de nem volt vele gond.

Mr Manson
Dead Island
Borderland 2

MEGVÉVE 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DummyBoy
Barátaim megint a falnak fognak menni ... Mondjuk BL2 50 font volt náluk, szóval a 25 se olyan rossz, de a 9 jobb 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

arty
dead island x360 portja milyen egyébként? szaggatós, vsynelõs szemét vagy jó, egyenesen tökéletes?

Forza.

DarkSector
Március 8-10-ig ingyen GOLD hétvége!!!!

DarkSector
Dead Island, szerintem még PC-n sem volt ilyen olcsó még, talán 4.5 euro volt a legolcsóbb.

DarkSector
Nem számolták el, az dollár meg font!!!

Ez a lényeg magyar live-ba hogy nálunk sok játék olcsóbb a magyar árakhoz képest, vagyis itt érdemes mindent megvenni! 😊

Code Veronica X is tudtommal máshol 5 dollár, csak nekünk volt 495ft! 😊

Botond
Ah, nem így kell linkelni, szóval Badbitie a profilnév.
Botond
Ezt berakjátok nekem is fejlécnek? 😊
Mr Manson
Dead Island se rossz 990-ért

TDC Geronimo
Borderlands 2 meg dishonored 2990??? Valamit nagyon elszámoltak mert US marketplacen ezek leárazás után is 30 dollár, az meg ugye nem 2990 Ft :d

UK marketplacen is 25 font... Vigyétek mert ezek bitang jó árak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
ok.. Dead Island megvéve ...Border2 csalogat még, de az meg kimondott COOP játék számomra...

Botond
Csak zárolta, nem terhelte be, pár nap és felszabadulnak.
Mr Manson
még egyszer levont 230 pénz ... viszont most hozzáadta. Valali tudja mi lesz a 2x 230 forintommal?

Mr Manson
bazz... nem fogdaj el a kártyám .. de 230 pénzt levon

Botond
Mai 990-es akció: borderlands1, fallout: nv, dead island, Batman:aa
1990-es portal2, Batman:ac
2990-es dishonored, borderlands2, red dead redemption
Napi vicc akció: fable3 5k...
DarkSector
Nem az a baj, hanem hogy mindenhol olvasom hogy milyen jó lett, nem az a baj hogy ki mikor tólta végig hanem hogy csupa jókat hallok egész nap. 😄

Macccy
Ööö ... Nemigazán, sajnos. Ez azt "bizonyítja", hogy túl sok homár és/vagy farsangi- vagy játékdivat kölök rendelt attól a vélhetõen Hong Kong-i varrodától. Végülis 6,5 milliárd emberbõl 3030 vagy 30300 db csak lehet hétvégeken Rómeó vagy Júlia Auditóre ... nem feltétlenül olyan nemmel aminek született 😊

Na persze csak viccelek én is, a fõ hogy jól mutat 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Amúgy nem tudom mit idegeskedsz van olyan a barátlistámon aki már feb 26.-án végig nyomta...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
holnap este kezdem<#kacsint>
Totti5
Szerintem van. Gears of War. Uncharted pedig egy Natan Drake történetébe bújtatott TPS cover shúter.

Nagyon jó játékok, kötelezõen végigjátszandók!

Uncsi 1 - 8/10
Uncsi 2 - 11/10
Uncsi 3 - 9/10

Nagy kár hogy a sorozat inkább Gears of War akart lenni és nem Tomb Raider vagy Indiana Jones.

Egy Tomb Riader Underworld köröket ver a kaland, platform, felfedezés, puzzle stílusban az Uncsira, mert az Uncsi a kaland elemeket csak a hatás kedvéért dobja be. Nincs annál idegesítõbb benne amikor horda mód jönnek a bantuk akiket le kell gyilkolni... a gyilok pedig sima Gears cover lövölde mechanika.

DarkSector
Cukkoljatok még...

Moby
Nemtom. De ha kivennéd magad writeonlyból, az lehet, hogy picit segítene : D

Adversus solem ne loquitor

0Diaz0
rajottem mi a hiba... tavaly kozvetlen jott a net a boxba.. most meg routeren keresztul...bar a fenetudja hogy ez mennyire lehet gond..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Moby
Ha router mögött vagy, azaz a box natolva van, akkor ott nem izgathatsz pppoet. Ha viszont azzal akarsz a szolgáltatóhoz csatizni, akkor ne natolj.

Moby
Ez irreleváns.
Egyszert aztírod, hogy boxon izgatod a pppoe-t, aztán azt, hogy router mögött vagy. Ez sehogy nem jön nekem össze.

0Diaz0
nem wifirol jon a net.. kabellal megy a boxba..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
augba az elozo slimemnel jovolt....

Tinman
Bocsánat, péntek... írtad is, hogy routered van. Ehhh.

Szóval annál nem igen lehet gond. PPPoE beállítva, megnézed fellép-e, DHCP legyen bekapcsolva és mennie kell! Ha ledobál, megszakad, akkor elõbb fw frissítést érdemes megpróbálni, ha úgy sem ok, akkor vidd vissza garba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.