XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
szánalom kiadás, köze nincs a korábbi FM3 Ultimate-hez 😞((
(alap cucc + valami 21 egyéb autó)
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az a RESIDENT EVIL 5 az látványban ölég fasza 2009'-es létére, na de ez az irányítás ... "stop and pop" ... Egy herélt majom többet tud ennél, hogy lépek kettõt, tárazok és addig áll egyhelyben a szuperhõs kommandós és a bennszülött J-Lo <#vigyor>#vigyor>
Már mindjárt végzünk a sztorival, de ne tudd meg hányszor anyáztam a fasszopót aki kitalálta CapCom -nál ezt, hogy meg kell állni ahhoz, hogy lõjek, tárat cseréljek, vagy lefújjam magam zöld dezodorral! Ebben sokkal jobb a RE6 és akkor még a közelharcba nem is akartam belekötni.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyébként szeretem 😊
ON
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Mikorjönmár? akarom nextgenen!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- 50 helyszín vár minket, köztük városok, dzsungelek, romok, barlangok, stb., ahol rengeteg kaland vár minket.
- A terület nagyobb lesz, mint eddig bármelyik részben, s nem lesznek töltõképernyõn, egy felületen kap helyet az egész világ.
- Ugyan az egész világ nyitott lesz a kezdetektõl fogva, ám ahogy egyre beljebb hatolunk a területeken, egyre erõsebb ellenfelek várnak, így fejlõdnünk kell, hogy a „kemény” helyekre is bejussunk.
- Hajókat rabolhatunk ki, bálnákra vadászhatunk (a szárazföldi vadászat viszont eltûnik), búvárkodhatunk.
60/40 % lesz a föld/víz küldetések aránya.
- Horizon Systemnek nevezett rendszer is bekerül a játékba, ami azt biztosítja, hogy ha a tengert pásztázzuk, mindig találjunk néhány érdekesnek ígérkezõ pontot. (szigetet, kereskedõ hajót, bálnát, stb.)
- Egy még nem teljesen tisztázott rendszer alapján, minden játékos valamilyen szinten egyedi világot kap a játékban.
- Mint minden korábbi részben, most is találkozunk majd az adott korszak ismert személyiségeinek játékbeli másával, így például Edward "Feketeszakál" Teach-csel, - Benjamin Hornigolddal, Calico Jackkel és Anne Bonny-val is.
- 3 fõ helyszín lesz: Havana, Kingston és Nassau.
- Edward a rövid jellemzés szerint szemtelen, öntelt, arrogáns, de mégis karizmatikus szereplõ lesz, aki nem hajlandó behódolni a Királyi Haditengerészet törvényeinek.
- Jelenlegi tudásunk szerint a harcban két kard, négy pisztoly, a rejtett pengék, egy fúvócsõ többféle mérgekkel, s a tereptárgyakból rögtönzött fegyverekkel küzdhetünk. (na meg amit elszedünk az ellenségtõl)
- Edward hajója a Jackdawn. Ezt természeten fejleszthetjük számtalan módon, a felvett embereket is mi pátyolgatjuk, s bármikor szabadon mozoghatunk az árbockosárban.
- Ez inkább saját feltételezés, de az infók alapján a hajóra is a tanítványok módszerével vehetünk fel matrózokat.
- Különbözõ „kasztú” hajók lesznek az ellenfeleink.
- Az idõjárás és a fizika meghatározó szerepet játszik majd a tengeri csatákban.
- Nem muszáj aprófává ágyúzni az ellenfeleket, akár fellopakodhatunk a hajóra, s elvághatjuk az ellenséges kapitány torkát.
- A jelenkori fõhõs maga a játékos lesz, mint Abstergo kutató, bár, hogy mit kutatunk, az egyenlõre homályos.
- Számtalan ismerõs multiplayer mód tér majd vissza
-tRs-Landor
Seth:
Egyetértünk, ne azzal kezdje. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
Vagyis javítanám magam: az több életre elég volt az infantilis japán faszságokból.
PSN ID.: Beegabor
MG1-2 meg nem tudom mennyire emészthetõ manapság. Én tettem vele próbát, de aztán inkább csak elolvastam a sztoriját 😊
Vagyis:
Metal Gear 1-2, Metal Gear Solid 1, Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3, Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid Portable Ops, Metal Gear Solid Peace Walker, Metal Gear Rising: Revengeance.
AZtán ha jön akkor a Ground Zero, meg a Metal Gear Solid 5.
😄
BioShock Infinite 26-Mar-2013
Rayman Legends 06-Sep-2013
Grand Theft Auto V 07-Sep-2013
Remember Me - kitudja
A 3. résszel kéne kezdeni minimum, az az elsõ az idõvonalban, nameg nem utolsó sorban a legjobb rész ,baromi jó sztorival,karakterekkel 😊
-tRs-Landor
++ Crysis 3 - febr 21 (már kint van - nagy játék lett)
++ Sniper: Ghost Warrior 2 - márc 15
++ Metro Last Light - máj 17
++ Splinter Cell: Blacklist - aug 20
(meglátjuk..) Yaiba Ninja Gaiden - dec 31
(meglátjuk..) Watchdog - dec 31
++ Assassins Creed: Black Flag - dec 31
Just do it :)
Ma vége is az akciónak ?
Benne vannak amiket titkon vártam.
Eight studios are working on Assassin's Creed 4: Black Flag, publisher Ubisoft has announced. <#wilting>#wilting>
"It's not console-specific at this time. We're building on PC right now, but we do have it running on all platforms."
only short gameplay was shown
-new team
-development began in the summer of 2011
-written by the scriptwriter of Revelations
-no campaign co-op
-player will be an employee of Abstergo Entertainment, a subsidiary of Abstergo Industries
-no Desmond, but other characters will return
-something similar to the brotherhood of assassins will be back
-setting includes Cuba, Bahamas, Nassau and south Florida
-game includes jungles, temples, Mayan ruins, underwater ship wrecks and more
-a lot of work is put in improving stealth
-ocean combat and exploration center of the game
-Player can use a spyclass to spot ships with an overlay explaining weapons, treasure etc
-swimming and underwater combat is in
-hunting whales is possible
-no carefully crafted subtext or political intrigue
-Templars will be back
-enemy will be a collective of rival pirates
-certain islands will be difficult to access at the beginning of the game
-more tall buildings than in AC3
- Kenway is a member of the assassins, but holds most allegence to himself.
- He's fighting a band of rival pirates.
- Giving "the HBO treatment" to pirates.
- No Desmond Miles. You control an employee of Abstergo Entertainment, a subsidary of Aspergo. They're researching the life of Edward Kenway to make...a video game.
- Big focus on Kenway's ship. Can upgrade/customise.
- Spyglass to spot ships and distant islands.
- Open world ship exploration. Metroidvania style world design that requires ship upgrades to better access certain areas.
- Calling it "true open world" and "systemic gameplay". Don't want players to be burdened with loading screens and an abundance of cutscenes as they explore the world.
- Blackbeard, Charles Vane, Calico Jack, Anne Bonny, and Ben Hornigold make an appearance.
- Bartholomew Roberts' assualt on 42 Portuguese ships, and the Spanish Armada wreck, to be shown.
- Open ended assassinations to return.
- Random events in the game world. Example: accidentally stumbling upon an giant enemy ship, then luring that ship into a tropical storm. Boarding the weakened ship to conquer.
- Underwater swimming confirmed.
- Whale hunting
- Cuba, Nassau, tip of Florida, and The Bahamas. Jungles, temples, villaiges, Mayan ruins, underwater shipwrecks, etc.
Ami viszont nem tetszik, hogy a main missionok 40%a tengeren lesz 😞
Errõl portolták át Xbox-ra meg PS3-ra. EZ látszik is a grafikán, plusz ha jól tudom az átvezetõk nem CGI mozik, hanem képregényes stílusuak.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Használt piacon ennyiért megy a 2 rész és az dobozos, ha letoltad még elcserélhetõ, eladható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
TOMB RAIDER UNDERWORLD-öt
VENNÉK!
P.Ü.!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez most így akkor kimarad, pedig az 1810 Ft kiqrt jó ár érte.
Nem baj, majd kenegetem a sebeim a Metal Gear Solid-okkal. VÉGRE végig tolhatom az összest részt! Igaz az elsõ PSN-es, de who cares...
Ez az elsõ vásárlása? Hogy biztosan kompatibilis legyen a vásárolt elem, a konzolról jelentkezzen be az Xbox LIVE szolgáltatásba, és úgy próbálja újra.
Biztosan kompatibilis? Mi a francot jelent szerintük az a szó, hogy konzol?
Nem tudom rákötni jelenleg a boxot a netre. Ötlet?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
és amikor pontra váltottam, 880-ra ugrott a pont.... lehet azóta módosították??
Forza.
vagy
1040 MS pont.
Tehát magyar accal érdemes...