XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A gatyádba élveznél a gyönyörtõl, ha valami jót írnék arról a szartornádóról 😄DD

Adversus solem ne loquitor

arty
Forza 4 GOTY

szánalom kiadás, köze nincs a korábbi FM3 Ultimate-hez 😞((

(alap cucc + valami 21 egyéb autó)

Forza.

arty
zseniális 😄

Forza.

Macccy
Ja viszont a négerverés és úgy általában a hangulat az fasza ebben a részben (is)! Erõsebben is érzem benne a régi Resident Evil 1-2 hangulatát, fõleg a Licker -es kutatóbázison.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
😊
Az a RESIDENT EVIL 5 az látványban ölég fasza 2009'-es létére, na de ez az irányítás ... "stop and pop" ... Egy herélt majom többet tud ennél, hogy lépek kettõt, tárazok és addig áll egyhelyben a szuperhõs kommandós és a bennszülött J-Lo <#vigyor>

Már mindjárt végzünk a sztorival, de ne tudd meg hányszor anyáztam a fasszopót aki kitalálta CapCom -nál ezt, hogy meg kell állni ahhoz, hogy lõjek, tárat cseréljek, vagy lefújjam magam zöld dezodorral! Ebben sokkal jobb a RE6 és akkor még a közelharcba nem is akartam belekötni.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Szerintem mindenki azért izgul hogy téged nem köt le a tangás japó játék...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Nemhogy a többi mgs, de má jóformán semmi, ami arról a kontinensrõl jön, és játék. 1-2 kivétellel 😊

Tudtok segíteni abban, hogy hol tudok vásárolni eredeti Microsoft Advanced SCART (RG😎 kábelt? Külföldrõl rendelni nem akarok. <#shakehead>

teddymac
OFF lumia 710 tolom egy baja van a képernyöt lezárod kikapcsol a wifi is (viber hasznalhatatlan)
egyébként szeretem 😊
ON

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Totti5
Az infók után csupán ezt érzem

Mikorjönmár? akarom nextgenen!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Amúgy nem értem miért csinálja ennyi stúdió. Ezekbõl sose sül ki semmi jó...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
- A fejlesztést nyolc különbözõ stúdió végzi, élükön a Ubisoft Montreallal. A többiek: Singapore, Sofia, Annecy, Kiev, Quebec, Bucharest, és Montpellier. A játék 2011 óta készül.
- 50 helyszín vár minket, köztük városok, dzsungelek, romok, barlangok, stb., ahol rengeteg kaland vár minket.
- A terület nagyobb lesz, mint eddig bármelyik részben, s nem lesznek töltõképernyõn, egy felületen kap helyet az egész világ.
- Ugyan az egész világ nyitott lesz a kezdetektõl fogva, ám ahogy egyre beljebb hatolunk a területeken, egyre erõsebb ellenfelek várnak, így fejlõdnünk kell, hogy a „kemény” helyekre is bejussunk.
- Hajókat rabolhatunk ki, bálnákra vadászhatunk (a szárazföldi vadászat viszont eltûnik), búvárkodhatunk.
60/40 % lesz a föld/víz küldetések aránya.
- Horizon Systemnek nevezett rendszer is bekerül a játékba, ami azt biztosítja, hogy ha a tengert pásztázzuk, mindig találjunk néhány érdekesnek ígérkezõ pontot. (szigetet, kereskedõ hajót, bálnát, stb.)
- Egy még nem teljesen tisztázott rendszer alapján, minden játékos valamilyen szinten egyedi világot kap a játékban.
- Mint minden korábbi részben, most is találkozunk majd az adott korszak ismert személyiségeinek játékbeli másával, így például Edward "Feketeszakál" Teach-csel, - Benjamin Hornigolddal, Calico Jackkel és Anne Bonny-val is.
- 3 fõ helyszín lesz: Havana, Kingston és Nassau.
- Edward a rövid jellemzés szerint szemtelen, öntelt, arrogáns, de mégis karizmatikus szereplõ lesz, aki nem hajlandó behódolni a Királyi Haditengerészet törvényeinek.
- Jelenlegi tudásunk szerint a harcban két kard, négy pisztoly, a rejtett pengék, egy fúvócsõ többféle mérgekkel, s a tereptárgyakból rögtönzött fegyverekkel küzdhetünk. (na meg amit elszedünk az ellenségtõl)
- Edward hajója a Jackdawn. Ezt természeten fejleszthetjük számtalan módon, a felvett embereket is mi pátyolgatjuk, s bármikor szabadon mozoghatunk az árbockosárban.
- Ez inkább saját feltételezés, de az infók alapján a hajóra is a tanítványok módszerével vehetünk fel matrózokat.
- Különbözõ „kasztú” hajók lesznek az ellenfeleink.
- Az idõjárás és a fizika meghatározó szerepet játszik majd a tengeri csatákban.
- Nem muszáj aprófává ágyúzni az ellenfeleket, akár fellopakodhatunk a hajóra, s elvághatjuk az ellenséges kapitány torkát.
- A jelenkori fõhõs maga a játékos lesz, mint Abstergo kutató, bár, hogy mit kutatunk, az egyenlõre homályos.
- Számtalan ismerõs multiplayer mód tér majd vissza

Ha teheted, akkor inkább 620😊

-tRs-Landor

orichalcos
Akkor a többi MGS sem a te játékod. 😊

Seth:

Egyetértünk, ne azzal kezdje. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
nekem még az fura, h Forza leárazás miért nem volt 😞

Forza.

szega96
OFF
Van itt valakinek Nokia Lumia 800-as telefonja?
Véleményt tudna írni légyszi?
ON

Moby
Én ebbõl a szép listából az mgs4-et toltam le ps3-on, de az nekem elég több életre az mgs-ekbõl.
Vagyis javítanám magam: az több életre elég volt az infantilis japán faszságokból.

Seth
Peace Walker-ben ugyan van,de szerintem az ne legyen akkora szempont egy MGS játéknál 😊 Persze Te tudod

PSN ID.: Beegabor

teddymac
értem , coop van benne ??

Seth
Jó hát nyilván így a jó, de semmiképp ne a PW-vel kezdje 😊
MG1-2 meg nem tudom mennyire emészthetõ manapság. Én tettem vele próbát, de aztán inkább csak elolvastam a sztoriját 😊

orichalcos
Tévedés. Tessék igenis az megszokott sorrendben játszani, úgy a legélvezetesebb.
Vagyis:

Metal Gear 1-2, Metal Gear Solid 1, Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3, Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid Portable Ops, Metal Gear Solid Peace Walker, Metal Gear Rising: Revengeance.
AZtán ha jön akkor a Ground Zero, meg a Metal Gear Solid 5.

😄

Totti5
Gears of War: Judgment 22-Mar-2013
BioShock Infinite 26-Mar-2013
Rayman Legends 06-Sep-2013
Grand Theft Auto V 07-Sep-2013
Remember Me - kitudja

Seth
Ha nem ismered a sorozatot,akkor nagy hiba Peace Walkert beszerezni. Nagy gépen egyszerûen túl rövid és hosszútávon unalmas küldetések vannak,lévén hordozható gépre, kis ,gyors adagokban fogyasztásra találták ki.A sztori is káosz lesz.
A 3. résszel kéne kezdeni minimum, az az elsõ az idõvonalban, nameg nem utolsó sorban a legjobb rész ,baromi jó sztorival,karakterekkel 😊

7-0 <#lookaround>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
ac4 október 31

Muttley
na, 2013 lényeges címei idõrendben:

++ Crysis 3 - febr 21 (már kint van - nagy játék lett)
++ Sniper: Ghost Warrior 2 - márc 15
++ Metro Last Light - máj 17
++ Splinter Cell: Blacklist - aug 20
(meglátjuk..) Yaiba Ninja Gaiden - dec 31
(meglátjuk..) Watchdog - dec 31
++ Assassins Creed: Black Flag - dec 31

Just do it :)

teddymac
peace walker elég lesz 😉 , nem ismere ma sorozatot ,

Ma vége is az akciónak ?

Totti5
Egyértelmûen a hajókázás lesz a fõszerepben, szóval egy spinoff. Bár nem tudom miért kellett neki AC4et adni. Zavaró.

Benne vannak amiket titkon vártam.

orichalcos
Nem, a Peace Walker-t külön kell megvenni. AMúgy érdekes ez, mert a bolti lemezes változatban együtt van a 3 játék, viszont live-on, meg két külön csomagban kell megvenni õket. :S

teddymac
Metal Gear Solid 2 és 3 HD Collection - 990 Ft ebben a "packban" benne vab ez is ? : Metal Gear Solid Peacewalker HD - 495 Ft ??

TDC Geronimo
Remélem PS4 kijön EUba idén, mert ezt már nem akarom current genen tolni...

TDC Geronimo
Továbbá

Eight studios are working on Assassin's Creed 4: Black Flag, publisher Ubisoft has announced. <#wilting>

"It's not console-specific at this time. We're building on PC right now, but we do have it running on all platforms."

TDC Geronimo
Pár AC 4 infó...

only short gameplay was shown
-new team
-development began in the summer of 2011
-written by the scriptwriter of Revelations
-no campaign co-op
-player will be an employee of Abstergo Entertainment, a subsidiary of Abstergo Industries
-no Desmond, but other characters will return
-something similar to the brotherhood of assassins will be back
-setting includes Cuba, Bahamas, Nassau and south Florida
-game includes jungles, temples, Mayan ruins, underwater ship wrecks and more
-a lot of work is put in improving stealth
-ocean combat and exploration center of the game
-Player can use a spyclass to spot ships with an overlay explaining weapons, treasure etc
-swimming and underwater combat is in
-hunting whales is possible
-no carefully crafted subtext or political intrigue
-Templars will be back
-enemy will be a collective of rival pirates
-certain islands will be difficult to access at the beginning of the game
-more tall buildings than in AC3

- Kenway is a member of the assassins, but holds most allegence to himself.
- He's fighting a band of rival pirates.
- Giving "the HBO treatment" to pirates.
- No Desmond Miles. You control an employee of Abstergo Entertainment, a subsidary of Aspergo. They're researching the life of Edward Kenway to make...a video game.
- Big focus on Kenway's ship. Can upgrade/customise.
- Spyglass to spot ships and distant islands.
- Open world ship exploration. Metroidvania style world design that requires ship upgrades to better access certain areas.
- Calling it "true open world" and "systemic gameplay". Don't want players to be burdened with loading screens and an abundance of cutscenes as they explore the world.
- Blackbeard, Charles Vane, Calico Jack, Anne Bonny, and Ben Hornigold make an appearance.
- Bartholomew Roberts' assualt on 42 Portuguese ships, and the Spanish Armada wreck, to be shown.
- Open ended assassinations to return.
- Random events in the game world. Example: accidentally stumbling upon an giant enemy ship, then luring that ship into a tropical storm. Boarding the weakened ship to conquer.
- Underwater swimming confirmed.
- Whale hunting
- Cuba, Nassau, tip of Florida, and The Bahamas. Jungles, temples, villaiges, Mayan ruins, underwater shipwrecks, etc.

Ami viszont nem tetszik, hogy a main missionok 40%a tengeren lesz 😞

orichalcos
Igen sima Metal Gear Solid rész, annyi különbséggel hogy nem nagykonzolra csinálták hanem kézikonzolra. (Playstation Portable)
Errõl portolták át Xbox-ra meg PS3-ra. EZ látszik is a grafikán, plusz ha jól tudom az átvezetõk nem CGI mozik, hanem képregényes stílusuak.

Totti5
Egy hasonló mértékû XBLA leárazást elbírnák viselni... az a baj hogy ami lemezes játék érdekelt azokat már lenyomtam mind, így kb nincs értelme megvenni / ami meg nem érdekel azt nem fogom hiába annyi amennyi lásd MGS.

Totti5
Drága 10 font.

Totti5
Igen.

Tatyla
Ha csinálok egy új magyar accot és letoltom azzal a játékot a fõ accomal ami UK fogok tudni játszani vele?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tinman
Az sok DIGITÁLIS példányért.

Használt piacon ennyiért megy a 2 rész és az dobozos, ha letoltad még elcserélhetõ, eladható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Mindkettõ 3k magyar liveon. 😄
arty
nem módosították, kollegának is 880at ad

Forza.

davidka003
Csak a Metal Gear részekkel szopat ezzel az üzenettel. WTF?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
TOMB RAIDER ANNYIVERSARY-öt és

TOMB RAIDER UNDERWORLD-öt

VENNÉK!

P.Ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Baszki! Tényleg! De csak magyar accon... asszonynak meg nincsenek pontjai, csak pénzért menne.

Ez most így akkor kimarad, pedig az 1810 Ft kiqrt jó ár érte.

Nem baj, majd kenegetem a sebeim a Metal Gear Solid-okkal. VÉGRE végig tolhatom az összest részt! Igaz az elsõ PSN-es, de who cares...

davidka003
Eddig ment rendesen, 3 játékot vettem, most meg kidob egy ilyen üzenetet:

Ez az elsõ vásárlása? Hogy biztosan kompatibilis legyen a vásárolt elem, a konzolról jelentkezzen be az Xbox LIVE szolgáltatásba, és úgy próbálja újra.

Biztosan kompatibilis? Mi a francot jelent szerintük az a szó, hogy konzol?
Nem tudom rákötni jelenleg a boxot a netre. Ötlet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
xbox.com-on keresztül

és amikor pontra váltottam, 880-ra ugrott a pont.... lehet azóta módosították??

Forza.

Tinman
8.99 GBP

vagy

1040 MS pont.

Tehát magyar accal érdemes...

Botond
Betelt a 250es vinyó. 😄 mindent megvettem 1k alatt karácsony óta és ettõl megtelt. 😄
Tatyla
Valaki megnezne mennyi a metal gear HD pakk uk accal mert telefonról nem tudom, és higy mais akcios e?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA