XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Adversus solem ne loquitor
úgyhogy dugják fel.
Forza.
Én azért vettem eredetileg, hogy ne az Onza eredeti karjai kopjonak a használattól, de eddig bejön 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nemdebár?
De.
Mirõl beszélgettél Developer 'N7' Dáviddal? Ki hányszor mászta meg Liara-t? (volt ilyen karakter, nem?) Én biztosan antiszoc vagyok, de sem egy N7, sem egy NFS, sem egy Salesianer Miettex pólós archoz nem mennék oda csak azért mert tudom mit jelent a logó. Akkor már irány a svédasztal! <#papakacsint>#papakacsint>
Eszembe jut egy idevágó rész az utolsó cserkészbõl ...
Jimmy: Mmmmond csak ... Te régen fociztál?
Joseph: Nem, miért?
Jimmy: Hát csak mert olyan jókötésû vagy?
Joseph: Miaz, buzivagy?
Jimmy: Nem csak próbálom megtörni a jeget.
Joseph: Szeretem a jeget, hagyjál békén!
<#kacsint>#kacsint>
Viszont voltam olyan konferencián, ahol azér mentem oda dumálni egy archoz, mer N7-es póló volt rajta, és azonnal volt számomra is érdekes téma, és megtörtént ez már viszont is (bár nem játéklogo kapcsán).
ON
Hogy ez a RESIDENT EVIL 5 ez mennyire el lett baszva a végére, aztak*rvaanyját a japógeciknek, akik ezt a "hogyan öljük meg a monologizáló fõ boss-t 77x újra és újra" filozófiát vallották még 2009 -ben! Szerencsére az RE6 már nem volt ezen a téren se nyomorult.
De amúgy a hangsúly azon akart lenni, hogy átlagnál szarabb minõségûek az ilyen reklám pólók, legalábbis amiket én láttam. De aludni tuti zsír!
Moby: Debian -os pólód is van?? <#vigyor>#vigyor>
Egyébként te milyen pólókban jársz -kelsz ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Tényleg kíváncsi vagyok
PM keresen meg ...
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
My streams: https://beam.pro/oriic
Megbízhatóságom PH-n ellenõrizhetõ.
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha valaki lesz neten jöhet, vagy én lekövetem. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Moby: A már pókhálós RESIDENT EVIL 5 (co-op miatt fun haverral) és a MAY PAYNE 3 ami még elõtte van a sorban. Szerintem nem kapkodok, majd 2 hónap múlva ideélvezek a 'NO WAREZ' felirat alá és ti is jót mosolyogtok rajta a szép emlékeket felidézve ... That's the way it should be ... <#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy bár tényleg érzem a Tomb Raider értékelése(ite)k súlyát, de most szerencsémre nem hajt olyan önálló "akarooom" késztetés, mint a Halo 4 elõtt.
Tegnap nyomtam végig másodszor is mert kimaradt 1 rohadt secret acsi plusz a faszságom miatt 1 másik.De most már megvan minden single meg 1 pár multy is...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2. Mivel minimálisan is de magasabbra kerül a mozdítási pont így finomabb állítást tesz lehetõvé az állttal,hogy az ujjaddal nagyobbat kell kimozdítani.
Szerintem...
Hihetetlenül kevés olyan játék volt eddig a történelemben, ami ennyire az elsõ perctõl az utolsóig folyamatosan képes emelni a színvonalat, az adrenalint, a mindent. Biztosan az egyik valaha volt legjobb rendezés. Fogalmam sincs mi lesz képes ezt az idén felülmúlni.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Van még 2 játékom a queue -ban, mielõtt a DOMB RAIDER-hez érnék, de már szenvedek amióta Moby, az örök kritikus rámondta, hogy jó! Két napja megvette egyik haver, õ sem bírja letenni azt mondja, pedig az elmúlt fél évben mást se láttam nála bent, csak a FIFA13 -at! <#vigyor>#vigyor>
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hadd röhögöm körbe...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
asszem "fel kell ismernie" az eszköznek a kontrollert, akkor töltõdik csak ... 😞
Forza.
goldeneye remake és a legends viszont érdekel, egyelõre nem volt rájuk idõm 😞
Forza.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?