XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na és ki ,mivel játszik mostanság? ....

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Nem tartom magam trendkövetõnek, de vagy (A) az Õ életmûvük van azonos szinten a medveállatkákéval, vagy (😎 a Te önbizalmad által növelt arcod túl nagy. Egyik oldalt sem ismerem és feltételezem az (A) lehetõségben van több realitás, de azt tudom hogy a stabil személyiségemmel nincs szükségem Call-of-Mortal-Combat szitás 1 eurós pólókra és a környezetemben sem kattan erre senki. ... Lehet õk nyomnak el?? Ábrahám testvért majd megkérdezem a déli istentisztelet után! <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Csak azt az szimpla tényt, hogy nem vagy még elég stabil személyiség, hogy a saját preferenciáid a trendek elé helyezd. Én má kijártam az oskolát. Magam vagyok a trend. Egy assacreedes polóban kimondott vagy leírt szavamnak is nagyobb súlya van, mint a trendkövetõk komplett életmûveinek 😄DD

Adversus solem ne loquitor

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
én szívesen felvennék egy "forzapólót"... egyedül az zavar, hogy ami odaát 16$, errefelé 20EUR...

úgyhogy dugják fel.

Forza.

DummyBoy
Én Onza-ra vettem a sima CQC-t, bár meg kellett vele szenvedni hogy normálisan rámenjen, de az a lényeg, hogy precízebben lehet vele kontrollálni a mozgásokat. (cserébe a nagyobb út miatt kicsit "lassulhat" a reakció.)

Én azért vettem eredetileg, hogy ne az Onza eredeti karjai kopjonak a használattól, de eddig bejön 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Macccy
Nem. Unatkozom melóban és ti válaszoltok leggyorsabban <#vigyor> ... Najó, lebuktam, tényleg azért járok ide, de mit bizonyít ez? Hogy nem vagyok anti-szoc mégsem? De azt nem, hogy jól jön a geek-póló egy Cisco konferencián vagy hogy nem számít az az 1 m2 ruhadarab reklámhordozónak.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Csak amikor Puniserkedni megyek lefûrészelt csövûvel! Máshoz nem állna jól <#bdead>

Moby
Szerintem ide is azért jársz, mer itt laknak olyandok akiket az érdekel, ami téged.
Nemdebár?
De.

Macccy
Te dimenzionálod kicsit alul a reklámfelület szerepét a hátadon, hiszen egy indonéz birodalmi pengõt se pazarolna semelyik cég sem a kaucsuk szitára, ha nem lenne reklám értéke! És ez már a mellbimbajadon éktelenkedõ Abidas feliratra is áll, nemhogy az XXXL-es hátadat betakaró Ass'Creed iránytûre és harci tomahawkra! <#papakacsint>

Mirõl beszélgettél Developer 'N7' Dáviddal? Ki hányszor mászta meg Liara-t? (volt ilyen karakter, nem?) Én biztosan antiszoc vagyok, de sem egy N7, sem egy NFS, sem egy Salesianer Miettex pólós archoz nem mennék oda csak azért mert tudom mit jelent a logó. Akkor már irány a svédasztal! <#papakacsint>

Eszembe jut egy idevágó rész az utolsó cserkészbõl ...
Jimmy: Mmmmond csak ... Te régen fociztál?
Joseph: Nem, miért?
Jimmy: Hát csak mert olyan jókötésû vagy?
Joseph: Miaz, buzivagy?
Jimmy: Nem csak próbálom megtörni a jeget.
Joseph: Szeretem a jeget, hagyjál békén!

Harlekin
Nézz utána az Ed hardy vagy Christian Audigier polókna!Felvennéd utcára,mert Én igen...
<#kacsint>
Moby
Kicsit túldimenzionálod a szereped 😄 hacsak nem vagy kicseszett módon híres, te a zinternet korbanmá nem bírsz reklámfelület lenni. Egy jól irányzott faszbúk bejegyzést többen fognak olvasni, és örökre fennmarad, mint ahány emberrel az életedsorán személyeskontaktusba kerülsz.
Viszont voltam olyan konferencián, ahol azér mentem oda dumálni egy archoz, mer N7-es póló volt rajta, és azonnal volt számomra is érdekes téma, és megtörtént ez már viszont is (bár nem játéklogo kapcsán).

Macccy
Naa, az nembaj. Én mondjuk fel nem venném a színe miatt a cég logóját ahol dolgozom (nem tulaj!), de egy ismerõs dumája az volt, hogy "Az a férfi aki fel meri venni az ilyen rózsaszín cuccokat az azt mutatja kifelé, hogy õ magabiztos a férfiasságát illetõen"! ... Kiröhögtem mert addigra már volt a rovásán trendileg! <#hehe>

ON

Hogy ez a RESIDENT EVIL 5 ez mennyire el lett baszva a végére, aztak*rvaanyját a japógeciknek, akik ezt a "hogyan öljük meg a monologizáló fõ boss-t 77x újra és újra" filozófiát vallották még 2009 -ben! Szerencsére az RE6 már nem volt ezen a téren se nyomorult.

Harlekin
Pont a Te általad felsorolt helyek azok ahol huzamosabb ideig vagy (ugyan azokkal az emberekkel) kontaktba.Akik ez által ha más miatt nem is de unalomból végig néznek és meg akad a szemük a pólón esetleg...Az utcán ki vesz észre 1 ilyen pólót MAX az aki játszott a játékkal.Túlságosan is elfoglalt a világ ezekhez a dolgokhoz.Pontosan hogy a tucat majmolás(az éppen aktuális trendi) az ami kitûnik a tömegbõl,mert azt keresik azok akik erre éreznek ingert.Nyilván itt nem az extremitásról van szó hanem a szimpla póló szitanyomással esetrõl.
Moby
Nincs, de ha lenne se hordanám 😊 Viszont van elég sok egyéb, technológiai világból származó pólóm amiket hordok, mondjuk azok elég jó minõségûek, de most hogy ezt írom döbbentem rá, hogy ebben a pillanatban is a saját cégem reklámpólóját viselem 😄

Macccy
Leginkább reklám-minimálra próbálok szorítkozni, olyanokban, foltos meg sormintás ingyombingyom lassan elkerülhetetlen, de a lényeg hogy ne legyen rajta 30 centi átmérõjû logo. Az már olyan mintha én tennék szívességet nekik ... Vagy nekik melóznék. Amúgy meg ingek bár most megcsappant a készlet, fel kéne tölteni.
De amúgy a hangsúly azon akart lenni, hogy átlagnál szarabb minõségûek az ilyen reklám pólók, legalábbis amiket én láttam. De aludni tuti zsír!

Moby: Debian -os pólód is van?? <#vigyor>

teddymac
"mer hogy köpök a trendekre" +1

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Moby
Nemtom, én pl. Voltam már tárgyalni is ilyen pólóban. Persze szakmai és nem üzleti, de ez tonképp lényegtelen. Nekem mindig az a lényeges, hogy nekem tessen, merhogy köpök a trendekre (kivéve az öltöny, mer az már protokolláris).

teddymac
Tetszik a poló , és ebben szeretnék aludni. 😊
Egyébként te milyen pólókban jársz -kelsz ?

Macccy
Harli már megmondta, hogy én nem értek a trendi ruházkodáshoz, de megint meg kell kérdezzek ezzel kapcsolatban valamit: utcai használatra felvennél egy játék-pólót? Nem akarlak megbántani, csak kérdezem! Edzõterembe vagy kocogáshoz, autószereléshez, költöztetéshez felvenném én is, de érdekelne hogy utcára mi a trendi? 😊 Ami pólókat ezek csinálnak ilyenkor 5 forintos kínai szitával, azonos származási helyû elszabott pólókra ... Vagy ez valami combat camo foltos menõ design izompóló a hátán NAVY felirattal és pici Sniper GW logóval?

Tényleg kíváncsi vagyok

teddymac
Sniper: Ghost Warrior 2 polója lesz esetleg valakinek eladó ,szívesen megvenném.

PM keresen meg ...

orichalcos
Szûz géppel alapból nem. Oda kell egy külsõ hardver. Módosított géppel viszont igen, mikéntjérõl viszont nekem nincs infóm.

My streams: https://beam.pro/oriic

Halii. Boxon nem lehet esetleg valahogy screenshot-ot csinálni igy játékok közbe?
orichalcos
Valakinek nincs egy hétre kölcsönbe Tomb Raidere? Nem az az átverõs típus vagyok, cserébe max egy Halo 4-et tudok adni, szintén csak kölcsönbe persze.

Megbízhatóságom PH-n ellenõrizhetõ.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Mivel nyílt hétvége van megyek kipróbálom életemben elõször a Halo multit...
Ha valaki lesz neten jöhet, vagy én lekövetem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Beteg vagy, menj orvoshoz mielõtt engem is mégjobban megfertõzöl!! (acsi) <#vigyor>

Moby: A már pókhálós RESIDENT EVIL 5 (co-op miatt fun haverral) és a MAY PAYNE 3 ami még elõtte van a sorban. Szerintem nem kapkodok, majd 2 hónap múlva ideélvezek a 'NO WAREZ' felirat alá és ti is jót mosolyogtok rajta a szép emlékeket felidézve ... That's the way it should be ... <#papakacsint>

Amúgy bár tényleg érzem a Tomb Raider értékelése(ite)k súlyát, de most szerencsémre nem hajt olyan önálló "akarooom" késztetés, mint a Halo 4 elõtt.

Harlekin
Kezd most a TR-t mindent üt,de SZÓ szerint.
Tegnap nyomtam végig másodszor is mert kimaradt 1 rohadt secret acsi plusz a faszságom miatt 1 másik.De most már megvan minden single meg 1 pár multy is...
DarkSector
Aha.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
1. hogy nem csúszik annyira..
2. Mivel minimálisan is de magasabbra kerül a mozdítási pont így finomabb állítást tesz lehetõvé az állttal,hogy az ujjaddal nagyobbat kell kimozdítani.
Szerintem...
DarkSector
Ez mire jó? nem csúszik le az ujjad?

Moby
Nemtudom mi az a kettõ, de hagyd a picsába õket 😄
Hihetetlenül kevés olyan játék volt eddig a történelemben, ami ennyire az elsõ perctõl az utolsóig folyamatosan képes emelni a színvonalat, az adrenalint, a mindent. Biztosan az egyik valaha volt legjobb rendezés. Fogalmam sincs mi lesz képes ezt az idén felülmúlni.

TDC Geronimo
Most értem végére. Állva tapsoltam creditnél 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Ilyet én is láttam már, de meséld már el mire jó ez pontosan? Elképzelni nem tudtam eddig mit javít ez, vagy hoooogy ... ?

Macccy
"Ha ilyeneket mondasz attól elélvezek ... és ez az én koromban már veszélyes"
Van még 2 játékom a queue -ban, mielõtt a DOMB RAIDER-hez érnék, de már szenvedek amióta Moby, az örök kritikus rámondta, hogy jó! Két napja megvette egyik haver, õ sem bírja letenni azt mondja, pedig az elmúlt fél évben mást se láttam nála bent, csak a FIFA13 -at! <#vigyor>

arty
ps3 kontinál ez tuti, a play&chargem meg egy régi sz*r és még gépen se mindig töltõdik, szal ezt nemtom....

Forza.

Muttley
nem semmi 😊

Just do it :)

Vettem egy ilyen KontrolFreek FPS Freek CQC Signature dolgot, tök jó. 2000 forint volt.

Tinman
Egyetérteni tudok csak :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Ez így elsõ olvasatra elég szarul hangzik... 😞

The Protector
Sok helyen olvastam.Jatekaim.hu-n is meg stb......Szerintem az UC2 mérföldekkel jobb.Ok a 3ban van a 3nagy jelenet(hajó,égõ vár és repülõ) de a 2ben ezerszer több a tartalalom és jobbak a helyszíínek,jobbak a poénok és jobb az akció.A3 nekem néha nagyon bugos volt,nem akart ugrani,Drake ignorálta a kapszkodókat és nem kapta el stb......Van az a 2gyerek videója amit a konzolvilág támogat(ahol egy vastag szájú meg egy másik gyerek vezet) ott negatívumként hozták fel azt,hogy az Uncharted 2 túl hosszú.Erre azt mondom h na bazdmeg.A 3. multiban eszméletlenül jó minden téren,bár azt is faszságnak tartom,hogy ott meg egy csomó dologért fizetni kell és sajnos nem csak a jobb skinek miatt hanem rendes pénzért veszel tárgyakat amik megdobják a statodat,ezt nagyon nagy szemétségnek tartom.Alig van egy jó játékos ellen esélyed 1/1ben ha mondjuk még van rajta egy fizetõs sisak ami megdobja a fegyvere pontosságát és még ilyen kieg is van a fegyverén.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tinman
Miért ki az aki szerint az UC3 jobb, mint a 2. rész?

Hadd röhögöm körbe...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
szerintem ez nem tölti a play&charget (és a ps3 kontrollert se)

asszem "fel kell ismernie" az eszköznek a kontrollert, akkor töltõdik csak ... 😞

Forza.

arty
borzalom volt szerintem 😊 az autózás, a lövöldözés, mind mind a gagyi jelzõt kiérdemlõ momentumok...

goldeneye remake és a legends viszont érdekel, egyelõre nem volt rájuk idõm 😞

Forza.

arty
(szerintem ez a közvélekedés is, h a 2 a csúcsrész)

Forza.

Waczkor
Bloodstone szerintem nagyon jó volt,pécén toltam,ha kicsit többet dolgoztak volna rajta hatalmas lett volna,meg persze nem ártott volna rendes szinkron alá.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Hát ezaz. Nagyon jól hangzik, hogy csak egy USB kábel kell, csak még sem... aksis elem mindörökké.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Na de a PC-t is kikapcsolom éjjelre. 😄
The Protector
Na.Végre egy ember aki az UC3-nál jobbnak tartja a 2õt.Szerintem az UC3 túl hollywoodi lett minden téren és szerintem rövid is lett az uc2 maga 12+órájával.AMi viszont a 3ban bitang jó az a multi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
+2