XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
- Nightmare in the North Point DLC - 260 pont. Abs. sztori DLC, megéri. Achit is adogat, ha az is fontos szempont :-)

- Year of the Snake Pack - 560 pont. Sztori DLC, túlárazva :-/ Achit is adogat, ha az is fontos szempont :-)

- Zodiac Tournament Pack - 400 pont. Arénás, verekedõs. Túlárazva, nem sztori DLC, nem ad achit sem. Nem éri meg, picit repetitív + unalmas.

- The Ghost Pig Pack - ingyenes, így megéri, de hogy miért 1 GB azt franc se tudja. Ghost Pig maszk, Dogeyes sapka, bérgyilkos fejfedõ, sheriff fejfed. Semmi extra, ingyen ok.

- The Community Gift Pack - ingyenes. UFG-s autó, maszk, póló.

Többi egy forintot nem ér, fõleg, hogy pénzesek... kicsit a Saints Row 3 hülyeségeit idézõ DLC-k többnyire.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

teddymac
Köszönöm..

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Sleeping Dogs coop van ?

davidka003
LINK
De itt se a magyar Live ára van írva, csak annyi, hogy akciós.

Sleeping Dogs 990.- HUF
Kane & Lynch 2 990.- HUF
Deus Ex: Human Revolution 2990.- HUF
Mini Ninjas 990.- HUF
Tomb Raider: Anniv. 990.- HUF
Tomb Raider Underworld 990.- HUF
---------------
Sleeping Dogs DLC-k közül melyiket érdemes megvenni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shan
Kicsit utánanéztem. Eddig nem jól kerestem; a bûvös szó: Cross Platform Multiplayer.

Azért akad egy-két versenyzõ, pl: Shadowrun, Lost Planet.
Itt találtam, akit érdekel: Giantbomb.com
teddymac
Van valami oldal ahol lehet látni mi kerül 990ft ba ? ??

davidka003
NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge Demo Live-on.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Most vettem meg Sleeping Dogs-ot + DLC-t.
Azt a drága DLC-t egyelõre skippelem (560 pont LOL).

Brave szerintem kimarad, rajzfilmbe is majdnem belealudtam :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Még senki nem írta de a Brave is 990 Ft. Asszonynak, gyereknek szerintem nem olyan rossz. Fõleg ennyiért.

Tinman
China Childwork Company a kép alapján.

Muttley
a karórát vajon
melyik gyártó készíti az UBI-nak?

Just do it :)

Seth
Hát ha az is volt évekkel ezelõtt, mostanra már a dashboard frissítés visszaállította eredetire 😊

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Soha nem tettem bele nem eredeti lemezt, nekem olyanom nincs. Szóval tõlem akár lehet flashelt is... az nagy vicc volna :-D

Az nem lehet, hogy eleve flash-elt a meghajtó?
Harlekin
Vagy olyan volt benne és kicserélték nem fleshelhetõre.Vagy bele raktak 1 javítottat.vagy... van pár eshetõség...
Ezért is írtam a múltkor jó páran csodálkoznának,hogy a vadzsi újnak hitt box nem is az.nekem 4x volt eddig szétszedve a boxom és még mindig sértetlen a gari matrica<#kacsint>
Harlekin
elindít 1 partyt és máris nincs game chat hang sehol se tévé se füles ez a leg1szerübb...<#kacsint>
Tinman
És az?

Lövésem sincs hozzá :-D

Amúgy sealed konzolba nem illik belenézni, ha csak a vevõ nem akarja okosítani. Nem szép. Ponty.

Összeraktam, kipróbáltam, biztos pszichológia, de csendesebb... mindenesetre a tudatért már megérte, hogy pormentes :-)

arty
(gondolom átnézték, hátha flashelhetõ a meghajtó és akkor ez a példány drágábban mehet el)

Forza.

Tinman
Alaplapi és hûtõ csavarok viszont perfektek... egy karc nincs rajtuk, érintetlenek.

Anno úgy látom optikáig mentek csak a legények :-/

teddymac
hmmm

Shan
Attól még nem fut 60km/h-val Max..
Mondtam, hogy nem röhög.na.
Tinman
Eljutottam nagy nehezen ventilátorokig. Kiszedem, megtakarítom, na mondom egy kis mûszerolaj... jah, nem, mert nincs kis olajozó háza, mint a PC-s ventik nagy %-nak.

Köszi MS.

Tehát ha ez beszarik, vagy túl zajos -> Csere.

Tinman
Nincs.

Érdekes is lenne... PC-n 150 FPS erõgépen, X-en meg 30 FPS. :-)

Shan
Félve kérdezném meg, hogy létezik-é olyan játék, amiben van multiplatform multiplayer...(pc-xbox).. Nemér röhögni.
davidka003
Konzolokszervize ilyen. Tele a net az ilyen tapasztalatokkal. Pár hete is ment a sírás PH-n, hogy ilyen tróger cég.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Lehet, de nem egyszerû annyira szétkapni.

Most tartok ott, hogy a burkolat minden része el van már távolítva, szépen, óvatosan, semmi törés és karc nem volt. Igaz azt a 3 csavart kicsit nehezen tudtam kivenni, pedig elég komoly torx készlet van itt a cégbe, nem, nem a szerszám a rossz.

Ha eljutok a ventikig, akkor kiszedem õket, megtakarítom, és ha lehet mûszerolajjal megolajozom a csapágyakat. Ez mindenképpen segíteni fog a picit zajosabb ventiken. Ha már nagyon gáz, lehet kicserélem õket... majd írok még :-)

Készítettem a trükkös fedlaphoz is spec szerszámot, nagyon pöpec lett, seperc alatt le tudtam venni a tetejét :-)

Tinman

Ez nagyon szomorú dolog. Én soha nem vásárolnék ilyen sufni boltból konzolt. Eddig mindig az 576-ban vásároltam, és bár drágább, de nem fordul ilyen elõ. Amúgy tudtad, hogy egy olyan nagy csavar, ami középen fogja a lapot közel 3000 forint? Lopják mint a cukrot.
Tinman
Azonnal készítek, de annyit el kell ismernem, hogy soha semmi baja nem volt az XBOX-omnak...

Mr Manson
xbox.com másnál se elérhetõ?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

teddymac
Konzolokszervize akkor ezek szerint nem megbízható ???

csinálnál képet ?

Mr Manson
.. errõl jut eszmbe, SLIM ventije napról napra hangosabb. "Házilag" lehet vele valami kezdeni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tinman
Lejárt a 3 év gar a Box-ról gondoltam itt az ideje szétszedni és karbantartani.

Konzolokszervizetõl vettem, természetesen nem modolt, gányolt, használt szart kértem.

3 éve a tulajdonomba van, soha nem járt senkinél... szedem szét eljutok torx csavarokig ÉS TOTÁL SZÉT VAN BARMOLVA A FEJÜK!!! (Ha kell lövök fotót... látszik a szaGértelem.)

Ez kb. úgy volt érintetlen, mint az én szüzességem -.-

A büdös qrva élet, komolyan mondom! Miért kell mindig átbaxni a másikat?

Szerk: Az optikai meghajtón kék TOLLAL egy X van ráírva -.-

Tinman
"Mit, hol?😊"

A Sniper Elite Nazi Zombie Army-t vettem 850 Ft-ért PC-re 2 napja.

"Ez egy stand alone kiegészítõ most jelent meg, 10 ójró a steamon, annyiért is vettem reggel."

Most ez valami rossz vicc? Ugye nem adtál 3.000 Ft-ot a Nazi-s témáért?!

Tinman
Köszönöm!!!

Tinman
PC-re vettem nyilván.

teddymac
990Ft áron van most valami játék ?

arty
ha beállításokban a chat hangot tévére+headsetre küldeted (van rá beállítás), akkor nem!

Forza.

CSOCSO
Beszereztem a Crysis3 at xboxra. Szegeny jatek nagyon ganyul nez ki a pc-s crysis2 hoz kepest. De azert elviselheto 186cm es tv-n 3d ben 😄
Azért ilyen zavaros mert egy ismerõsöm nevében érdeklõdök zavarja hogy XboX liveon fikázzák de nem akarja menüben muteolni vagy valami ilyesmi 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Olyan kérdésem lenne, hogy ha csak simán be van dugva a kontrollerbe egy 2,5mm-es jack egy rossz, nem mûködõ fülhallgatóval, akkor le fog némulni a TV-rõl a chat hang?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"The DLC is downloaded onto the hard drive and thus as long as it's on the same xbox, you can access it with different accounts!"

Totti5
Mit, hol?😊

Az alap Sniper v2õt?

Ez egy stand alone kiegészítõ most jelent meg, 10 ójró a steamon, annyiért is vettem reggel.

DarkSector
Szerintem ez a normál áruk, csak egyszerûen megváltozott, attól hogy nincs akció még a játékok ára elvileg csökken, bár ez csak Live-on tûnik furának, mert a jellemzõ az hogy a beárazó manók sokszor lusták vagy alszanak, ezért lehet egy Forza 13k.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
2 hete a Brotherhood 1k volt. Lehetséges, hogy a Crysis 2 olcsóbb lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Megvetted 850-ért, ami elvileg only PC?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
amugy sracok . passzolom mennyi az eredeti aruk.. de az AC Brotherhood 1990ft a Crysis 2 meg 3k.... nemhogy most ezek is olcsobbak lettek??

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tinman
850-ért vettem tegnap, annyit csak ér :-)

Erre tudsz valamit?

Ha veszek UK accal DLC-t, akkor azt a MÁSIK HU accon is tudom használni a teljes játékhoz? Vagy, hogy van ez?

DarkSector
😛