XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Year of the Snake Pack - 560 pont. Sztori DLC, túlárazva :-/ Achit is adogat, ha az is fontos szempont :-)
- Zodiac Tournament Pack - 400 pont. Arénás, verekedõs. Túlárazva, nem sztori DLC, nem ad achit sem. Nem éri meg, picit repetitív + unalmas.
- The Ghost Pig Pack - ingyenes, így megéri, de hogy miért 1 GB azt franc se tudja. Ghost Pig maszk, Dogeyes sapka, bérgyilkos fejfedõ, sheriff fejfed. Semmi extra, ingyen ok.
- The Community Gift Pack - ingyenes. UFG-s autó, maszk, póló.
Többi egy forintot nem ér, fõleg, hogy pénzesek... kicsit a Saints Row 3 hülyeségeit idézõ DLC-k többnyire.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De itt se a magyar Live ára van írva, csak annyi, hogy akciós.
Sleeping Dogs 990.- HUF
Kane & Lynch 2 990.- HUF
Deus Ex: Human Revolution 2990.- HUF
Mini Ninjas 990.- HUF
Tomb Raider: Anniv. 990.- HUF
Tomb Raider Underworld 990.- HUF
---------------
Sleeping Dogs DLC-k közül melyiket érdemes megvenni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért akad egy-két versenyzõ, pl: Shadowrun, Lost Planet.
Itt találtam, akit érdekel: Giantbomb.com
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt a drága DLC-t egyelõre skippelem (560 pont LOL).
Brave szerintem kimarad, rajzfilmbe is majdnem belealudtam :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Ezért is írtam a múltkor jó páran csodálkoznának,hogy a vadzsi újnak hitt box nem is az.nekem 4x volt eddig szétszedve a boxom és még mindig sértetlen a gari matrica<#kacsint>#kacsint>
Lövésem sincs hozzá :-D
Amúgy sealed konzolba nem illik belenézni, ha csak a vevõ nem akarja okosítani. Nem szép. Ponty.
Összeraktam, kipróbáltam, biztos pszichológia, de csendesebb... mindenesetre a tudatért már megérte, hogy pormentes :-)
Forza.
Anno úgy látom optikáig mentek csak a legények :-/
Köszi MS.
Tehát ha ez beszarik, vagy túl zajos -> Csere.
Érdekes is lenne... PC-n 150 FPS erõgépen, X-en meg 30 FPS. :-)
Most tartok ott, hogy a burkolat minden része el van már távolítva, szépen, óvatosan, semmi törés és karc nem volt. Igaz azt a 3 csavart kicsit nehezen tudtam kivenni, pedig elég komoly torx készlet van itt a cégbe, nem, nem a szerszám a rossz.
Ha eljutok a ventikig, akkor kiszedem õket, megtakarítom, és ha lehet mûszerolajjal megolajozom a csapágyakat. Ez mindenképpen segíteni fog a picit zajosabb ventiken. Ha már nagyon gáz, lehet kicserélem õket... majd írok még :-)
Készítettem a trükkös fedlaphoz is spec szerszámot, nagyon pöpec lett, seperc alatt le tudtam venni a tetejét :-)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
csinálnál képet ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Konzolokszervizetõl vettem, természetesen nem modolt, gányolt, használt szart kértem.
3 éve a tulajdonomba van, soha nem járt senkinél... szedem szét eljutok torx csavarokig ÉS TOTÁL SZÉT VAN BARMOLVA A FEJÜK!!! (Ha kell lövök fotót... látszik a szaGértelem.)
Ez kb. úgy volt érintetlen, mint az én szüzességem -.-
A büdös qrva élet, komolyan mondom! Miért kell mindig átbaxni a másikat?
Szerk: Az optikai meghajtón kék TOLLAL egy X van ráírva -.-
A Sniper Elite Nazi Zombie Army-t vettem 850 Ft-ért PC-re 2 napja.
"Ez egy stand alone kiegészítõ most jelent meg, 10 ójró a steamon, annyiért is vettem reggel."
Most ez valami rossz vicc? Ugye nem adtál 3.000 Ft-ot a Nazi-s témáért?!
Forza.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az alap Sniper v2õt?
Ez egy stand alone kiegészítõ most jelent meg, 10 ójró a steamon, annyiért is vettem reggel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Erre tudsz valamit?
Ha veszek UK accal DLC-t, akkor azt a MÁSIK HU accon is tudom használni a teljes játékhoz? Vagy, hogy van ez?