XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Az EON-nak írtunk levelet,hogy esetleg térítsék meg a kárt,konkrétan kértem egy vizsgálatot a gépemrõl és igazolta egy szervíz,hogy túláram okozta égés miatt volt a meghibásodás.Erre a válasz annyi volt,hogy kiküldtek egy embert a trafóházhoz és minden rendben volt ott,nem az õ hibájuk.Nah mind1.Egy életre megtanultam,hogy megfelelõ módon védekezzek ezen dolgok ellen,
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
My streams: https://beam.pro/oriic
Kellene egy kis segítség.Szeretném beállítani a routeremet.Addig már eljutottam, hogy a webes felületen beállítottam az internet csatlakozáshoz szükséges adatokat, semmi mást nem állítottam el.Per pillanat routeren keresztül netezek.De valami nem jó még, mert live-ra nem kapcsolódik.Vki profi tudna segíteni,hogy mit kéne még beállítani?köszi
Amúgy ez a cigó portugál habla is idegesít szóval pont együttérzek Max-el! (csak ne lenne ilyen baszott nehéz a célzás és ne lenne mindenki ex-swat vagy military)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én Mediumon vittem végig és nehéz volt úgy is.Jah és folyamatosan fog nehezedni a játék.A végén már minden lesz rajtuk.Golyóállómellény,rohambili és bizony ha nem célzol pontosan akkor sokat kell õket lõni és munícióbol sem leszel eleresztve.
Amúgy szerintem is egy remek játék lett.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mondom sorban, hátha valaki még nem ismerné:
Pro:
- grafika eszméletlenjó részletes, Uncharted-nél láttam talán ilyen kidolgozott területeket
Con:
- grafika eszméletlenül túlrészletes, egyszerûen NEM látom ki és honnan lõtt le a bokrok, sírkövek, favelák rengetegében
Pro:
- élethû mint az állat, én ilyen fizikát és sebzésmodellt még nem sokat láttam, taktikai súter ez már
Con:
- élethû és Hard fokozaton bereped a homlokom az idegtõl annyira nem tudok semmit csinálni, ronggyá lõnek (szó szerint) fél percenként!
Eddig ennyi, nagyon bánom, hogy a tetves nehéz achievement miatt Hard-on kezdtem el, nem vagyok jó a kontrollerrel teljesen free-aim alatt ez tisztán látszik. 😞
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Legközelebb, szólj :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PSN ID.: Beegabor
az Xbox érzékenyebb a rossz idõ miatti kisebb áramingadozásra amire más gép nem vagy el fog romlani azért van az hogy simán csak leáll?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Army of noname

(ps3-on toltam)
1. Feladsz egy hirdetést, hogy keresel ilyen kütyüt, majd jelentkezik valaki, akinek van(közben nincs is), te átutalod neki a pénzt, majd õ negyed annyiért leüti ebay-en és elküldeti a te postacímedre...
2. Megvásárolod ebay-en.
Tud valaki egy elado arcade stick-et, vagy egy helyet ahol venni lehet?
Már csak az a kérdés, hogy mire vetted. Gondolom nem steam... nos mivel azon játszunk nekem arra kellett. Mivel ugyan olyan jó a játék nem sajnáltam érte.
Azért a MP1-2-rõl annyit hogy ha nincsen pc-d akkor egy mobiltelón is elfut a játék HD-ba, szóval azt kösz de pénzé soha. 😄
AC3 az nem rossz.
Spec Ops az 1k-ért télleg jó, nekem steam-re van meg, de asszem 2 k volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Max Payne 1-2 kéne HD-ban ha lenne.
Amúgy meg Assassin's Creed 3 lenne jó akcióban nekem meg esetleg ha lennének szívesen az Army of Two részeket levinni 1k-ra az is jó lenne.
Spec Ops: The line is jöhetne 1k-ért.
Aztán kb ennyi van ami érdekel a régiek közül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk a WiiU változat kapott átlag 4/10 pontot, szóval szarból nem lett manna, de azért én kipróbálom majd az új tartalom miatt
#133066: én se veszem meg azt amivel nem fogok játszani. Kétlem, hogy végigvinném újra a Tomb Raider-eket.
Számolj utána. Az ilyen 500ft, meg 300ft-os játékoknál brutális pontokba vált át, ez azért van jórészt mert ne tudj trükközni sokat.
Amúgy 990ft-nál, nem tudom mennyi pontban, de 320MP-nek felel meg...vagyis 4 (4.5 dollár ha árfolyamot nézel) dollárnak.
Nem érzem hogy ez a 2 cím megér 2 k-t, csak ennyi a lényege...nem az hogy milyen játék, hanem fejenként 990ft, amin sokkalta jobb címeket venni mostanában, valahogy picit soknak érzem.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Visszatérnek a fegyverek(duplakard,kasza,karom,bot,nunchaku etc),nem csak egy szál karddal lehet menni,ehhez társuló fejleszthetõ skillrendszer.
Ja meg kapunk 3 bombacsajt mint játszható karakter. Valószínûleg abszurd csöcsfizikával 😊
- Year of the Snake Pack - 560 pont. Sztori DLC, túlárazva :-/ Achit is adogat, ha az is fontos szempont :-)
- Zodiac Tournament Pack - 400 pont. Arénás, verekedõs. Túlárazva, nem sztori DLC, nem ad achit sem. Nem éri meg, picit repetitív + unalmas.
- The Ghost Pig Pack - ingyenes, így megéri, de hogy miért 1 GB azt franc se tudja. Ghost Pig maszk, Dogeyes sapka, bérgyilkos fejfedõ, sheriff fejfed. Semmi extra, ingyen ok.
- The Community Gift Pack - ingyenes. UFG-s autó, maszk, póló.
Többi egy forintot nem ér, fõleg, hogy pénzesek... kicsit a Saints Row 3 hülyeségeit idézõ DLC-k többnyire.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.