XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a kocsinkból kifogy a benzin útközben, akkor mindig van lehetõség kis területen felszedni újakat persze járkálók társaságában. Jöhet velünk társ is de csak utasítani tudjuk ,hogy mit csináljon keressen kaját,benzint, muníciót vagy maradjon a kocsiban. (Velünk nem jön soha csak mondjuk neki mit csináljon) (Nem nagyon bírják a gyûrõdést 3 megálló után gatter volt neki 😞 )
A játék jelmondata akár lehetne a "Szégyen a futás,de hasznos" ,mert sokszor annyi járkáló össze tud jönni hogy esélyünk sincs lezúzni õket. Lõfegyvert nem igen fogunk használni mert nem nagyon van lõszer (sokkal több a zombi mind a skuló)
A nyílpuska viszont nagyon adja és ugye végtelen ammo mert kilövöm azt visszaszedem.
Az utakon való megállás elég uncsi mindig szerezz üzemenyagot meg cseréld le a kereket ahhoz gumit.
Nekem tetszett csak rövid volt 4 óra 52 perc!
65%-ot szerintem megér a játék annál többet semmivel se!
Next PC upgrade: 2022
rá tetem a netet de tovább hogy?
xbox oldalán is csináltam profilt ahogy mondtad
ui: meg van a boxban is profilom(amivel játszok)
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bruce Willis a Harlemi gettóba:
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én: Tekken, Doa, SF, DMC, Bayonetta, MGS Rising, Ninja Gaiden
Õ: "Ezeket ne ismerném? amikor napokat toltam a PS1-en a Tekkent:d mekkora lol vagy😄"
Õ: "HC JÁTÉKMECHANIKA A TEKKENBEN?:d"
Õ: "Mi a HC játékmechanika egy verekedõs játékban😄"
Õ: "Toltam még Metal Gear Solid-ot ps2-õn. Az mitõl is hc, mert van alatta háttér történet?"
( ugye érzitek a csavart benne? MGS Rising vs õ tolta PS2õn a MGSt )
Õ: "Konzoljaim nes/megadrive/snes/saturn/n64/ps1/PS2/PS3 természetesen volt nálam box1/2 de természetesen nem vagyok kompetens😄"
Õ(K): "És smileyeket pakol arra kérdésre mi a HC játékmechanika a Tekkenben😄DDDDDDDD komolyan elme orvosi eset😄"
Progi lettem alázva😞
Napi mocsok egy PCs szimulátor topikból.
😞

itthon picit drága... 😄
Érdekes hogy a háromnál a bétában teljesen jó volt a sebzés,hitbox,aztán a fullra meg visszavették.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Én másnak nem láttam hogy lenne arca, persze csak kb a 60-70%-át vittem el.
Az ellenfeleken maszk van, ahogy rajtunk is...a szörnyeknek meg nincs arca.
Citynél nem tudom miért vették meg a CE3-at ha nem igen tudják használni. Enemy Front se ígérkezik kiemelkedõnek. Remélem azért fogják még használni és nem kukázzák + megtanulják használni is,mert ennél még a mezei emberkék is jobb grafikáét dobnának össze ha lenne körülöttük egy gárda!
(Március 25-27 San Francisco)
My streams: https://beam.pro/oriic
Mert én más karaktert nem láttam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jövök nemsokára csak fürdés volt meg lemerült a füles,most meg itt baszom a rezet.Nyomhatnánk 1 kis bf3-at,mert fable 3-tól bealszok most...
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
ha van pc-n csinázz gyors egy Live ID-t, (azért pc-n mert úgy gyorsabb). És itt ha belépsz kell egy profil, ha ez megvan és itt bejelentkeztél, ugyanezzel az e-mail+jelszó-val tudsz menni a boxra is.
Marketplace
Megjegyzem mivel fan vagyok, megjelenéskor én lewarezoltam PC-re hogy milyen és 5 chaptert eltoltam! Ott tényleg könnyebb a célzás ... meg ugye ha a Free Aim nincs benyomva akkor ég és föld, de bele se merek gondolni milyen a Hardcore fokozat ezután ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szerencsére tényleg kevés az ilyen. Meg van amikor ki tudom okoskodni, helyzetfelismeréssel hogy hûha itt mindjárt baj lesz ... De a geci script sajnos a végén csak beránt! &@#$!+%#&!
Na közben megint taknyomban fetrengve lelõttem egy Die Hard 1-nyi kommandóst az õrsön, de sietnem kell mert Max türelmetlen, a végén még lejár a láthatatlan számláló megint és kezdhetem újra a tûzharcot ..........
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szóval az eufóriával is csak óvatosan!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na most a Rockstar pedig tény hogy istenien bûvöli a kódot és remekül tud hangulatot rendezni, de eddig minden játékukban megvolt 1-2 ilyen gyökér rész ami totál nem illik oda és csak ontja a krampuszokat kifele magából az egyetlen ajtó amin nekem tovább kéne menni. Na ez a bibi!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Max Payne 3 pont azért átlag feletti nehézségben is mert nem tank módba kell elõre menni, s nem is lehet.
Megjegyzem a Die Hard filmek diehard fanja vagyok (kivéve 4. rész), de John kib.szott McClane is "csak" 83 terroristát tett jégre a trilógia alatt!!
Na annyi itt 3 chapter alatt megvolt!
Vedd vissza a nehézséget ha nem megy. Az a rész normalon kellõ kihívást adott, én is haltam jó párszor, de csak is azért mert béna voltam.
Közben eszembe jutott mi volt még ilyen "frankó" kihívás régen a játékokban: a végtelenített ellenséges csapatok! Na néhány helyzetben az az érzés köszönt vissza itt, mintha a pályatervezõ gyerek úgy gondolta volna: "Eehh, tököm beléjük, legyen inkább 5 helyett 25 katona a mosdóban, legalább ezzel is két perccel nõ a játékidõ"