XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Sok terület, jelenet annyira durva hogy lemászik a képernyõrõl...többek közt a véres tócsa a barlangban a sok koponyával meg minden, ott annyira szép a játék, hogy az szinte hihetetlen, de az említett égõ japó házaknál is dolgozik a motor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Tomb Raider

Na ez volt az a játék ami az Uncharted sosem tudott lenni. Tény hogy akciósabb, pörgõsebb, jobban visz elõre a lendület a rendezés mint az elõzõ részekben, de a fejlesztõk belecsempészték a megszokott dolgokat. Kvázi nyitott területek, ahol szabadon lehet mászni, kutatni és elidõzni nagyon sok platofrmingal. A harcok minõsége elsõ osztályú. Egyrészt jól balanszolt, opcionálisan és kizárólagosan használható íj, nincs horda mód, és jókor vannak az akciók, amik megtörik a mászkálást.

Ami egészen elképesztõ hogy a játék nem tölt, vagyis nincs töltõképernyõ, pedig a pályák baromi nagyok! Hegyekrõl jövünk le minden gond nélkül, mindezt megközelítõleg ugyan azon a szinten mint az etalonnak tartott Uncharted. Talán olykor túl is tudott tenni azon. Fantasztikus, le a kalappal a programozók, grafikusok, modellezeõk, pályatervezõk elõtt. Ráadásul rettentõ változatos és kreatív a pályadesing. Kültéri, beltéri helyszínek váltakozása is elég intenzív.

Történet az elején triviális szörvájvöl, de a felétõl bejön a természet feletti dolog. Hogy ez kellett e? kellett. TR még is csak valami misztikum, legenda utáni kutatás és Lara elsõ kalandját a fejlesztõk szépen összekötötték ezzel a dologgal így ennél Tomb Raideresebb nem is lehetett volna, hiszen õs helyszínekbõl is kaptunk bõven!

A frencséjz elõzõ részeihez képest ez valóban sötétebb érzelem dúsabb, kegyetlenebb. Egyes helyszínek, helyzetek igen mellbevágóak voltak, amik akár horror játékból is jöhettek volna, de ezektõl valós képet festett a szigeten uralkodó dolgokról.

Ami talán messze nem volt annyira hangsúlyos mint ahogy a felvezetõkben mondták?, vagy félreértelmezhetõen mutogatták az a vadászat és az állatvilág. Igazából nincs az ég világon semmi szerepük és nincs is belõle csak pár faj. Bár ezt lehet csak én értettem félre.

75%ban szedtem össze mindent, majden minden képesség és fegyver ki van maxolva ezálltal, mert az elején még nem volt tiszta minden, így ott maradtak a dolgok, de azokat még összeszedem és meg lesz a 100%.

19 óra epik kaland.

Mimás lenne mint 10/10

Offisöl: Lara reborn!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
ezt most inkább dícséretnek veszem, jobb a békesség.

Forza.

DarkSector
Uh nem az a baj, most gyanítom egy leírás szerint ehhez arany elõfizu kell...na akkor megbaszhatják, azért elég vicces. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Belépve se? Magyar piacot linkeltem, mert nálam az van, ha angol a profilod, akkor próbáld ott.
DarkSector

orichalcos
Igen az leesett egyszerre. :)

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Hát ha megvehetném nem is lenne baj, de nem engedi.

DarkSector
Ez fasza nekem a "Letöltés xbox konzolra" szövgre nem lehet rányomni...:D
Live-on meg kb nincs fnet. :)

Botond
Neked iPad/iPhone smartglassa úgy csinálta hogy megvettem a dlc-t az xboxliveon, és akkor patchelt a smartglass.
Botond
Ezt kell telepítened a smartglassra az xboxról vagy a honlapról.
DarkSector
milyen dlc?

smartglass fent van a telón.

Botond
Xboxon letöltötted a dlc-t hozzá, meg a smartglasson is?
Botond
Kössz a tippet!
DarkSector
Amúgy miért van hogy Halo 4-hez nem megy a smartglass?
pedig kellene hogy mutasson statokat meg ilyesmiket.
Gondoltam megnézem milyen de hiába fut a jáék, nekem nem mutat a játékkal kapcsolatban semmit. :D

DarkSector
Jaaa akkor olyan mint a win8-on nem....az a live, nemtudom minek hivják hogy van pár xbox arcade játék rajta.

Moby
Az xbox live ki van terjesztve a wp-s mobilokra, viszed a profilod avatarral, barátokkal, stb, vannak ott is live játékok, gyûjtheted a gamescoreokat, teljesjogú része az ökoszisztémának.
Ott nyomtam ma mobilos ilomilot, ami egy-az-egyben a boxos verza mobilos átirata. Kurvajó.

Adversus solem ne loquitor

davidka003
Akkora szánalom, hogy nem lehet MP3-at az xbox merevlemezre másolni.
Miért? Tegyük fel hivatalosan vettem mp3-at drm mentesen egy webshop-ból és nincs rá lehetõségem, hogy rámásoljam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
Ezt én nem így látom, prémiumtermékek k. jól árazva, de ebbe itt ne menjünk bele.

Moby
A korlátoltságát én annyira nem tapasztalom, az alkalmazások hiányát pedig nyilvánvalóan az alacsony penetráció okozza. Bár az én felhasználási körömben a hivatalos, vagy legalábbis annak megfelõ dropbox kliens hiánya az egyedüli komolyabb probléma.

davidka003
Apple egy vallás. Sokkal nagyobb népbutítás van köré építve, persze, hogy jobban fogy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Várj akkor mirõl is van szó? :D

DarkSector
Hun is kell témát váltani? :D

Moby
Az ms mennyivel kevésbé usák, mint az apple?

DummyBoy
Mobilos SmartGlass-t netezéshez meg üzenetküldéshez lehet használni jobban a billentyûzet miatt, én még az XBOX alkalmazást is használom, haverokat könnyû csekkolni vele, vagy ott üzengetni :)

Én használtam 7.5-öt és most 8-ast, ha az ember megszokja azt a pár apróságot, amin még csiszolhatnának (Pl. alkalmazások mennyisége, és ilyenek), akkor könnyen megkedveli ...

Viszont a smartglass tudna többet is, nem értem hogy miért van az hogy pl: a Win8-as vagy tabletes verziók jobbak, Forza Horizonos GPS is simán mehetne mobilon pl ...

USA-ban a népek igen lokálpatrióták, az ájfón a telefon, a többi szar ... Oda nehéz betörni :) Talán összejön, ha csak a MS el nem b@ssza. (Fõleg mivel a rossz nyelvek szerint a WP azért annyira rendelkezik ennyire "egyszerû" beállítási lehetõségekkel, hogy az átlag júesz szitizen is megbírkózzon vele ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
Ennek semmi köze a smartglasshoz, nincs is rajta a telón.

DarkSector
<#wave>

davidka003
Mert még eléggé korlátolt a WP8 és kevés rá a program. Év végére azért jobb lesz a helyzet.
Bár én Androidos vagyok de kezd tetszeni a WP8 smooth-sága.

Ingyen Tomb Raider Theme Xbox-ra
Kapsz egy kódot, azt kell redeemelni xbox.com-on.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
"Én konkrétan emlékszem olyan játékra, ami nem települt ilyenre, mondván, hogy ez nem hdd "

Hát ilyenhez nekem nem volt szerencsém. :D

Hát én telómon is van ilyen smartglass, jó ez az okosteló de azért nem vagyok elájulva ettõl, a smartglass-nak a világon semmi értelme egyenlõre, csak a menüt tudom irányítani ami kontrollerrel nekem egyszerûbb.

Szóval nekem annyira nem bizonyított. :(

"többet xboxban nem használható hdd "

Te valami mókamester lehetsz...
Moby
Én konkrétan emlékszem olyan játékra, ami nem települt ilyenre, mondván, hogy ez nem hdd (de ha agyon csapnak sem tudom megnevezni, melyik volt ez), hiába volt rajta elég hely.
Más.
További tapasztalatok asszony friss wp-s telefonjával: ez az egész xbox ökoszisztéma azért kurvajól meg van csinálva, bár ez már a boxon/liveon is látszik.
Azt még értem, hogy a világ ezen felén tarolnak ezek az olcsó gánydroidos cuccok, de így ennek tükrében az már kevésbévilágos, miért szerepel ez a platform ilyen gyengén az usákiában is. Pedig egy ilyen telóval ami önmagában is elég jó cucc, meglehetõsen kerekké válik a géming.

DarkSector
Nemtudom de a 2 pisztoly amit a végén felvesz szép kis utalás...:D

orichalcos
Tomb Raider

Na ezzel is végeztem. Fantasztikus játék volt. A végén a napló az jelzés valamire? Mármint valami konkrét dologra?

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Van limit.
de egy ideje 32Gb a limit nem 16.

Ez azért van hogy azért engedjenek de ha lubickolni akarsz vedd a saját HDD-jüket.
nem mintha nagyon drága lenne mostanság.

TaRka0107
Mivel nem xboxos vinyó, így csak annyit ismer fel belõle.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Balazs15
császtok

Ma nagy öröm boldogsággal formáztam le az 500 gigás külsö hddmet megváltam pár jo kis sorozattol jóbarátok ilyesmi... hogy akkor mostantol erre másolom rá a játékokat ezzel is kimélve az olvasomat...de!!!! csak maximum 15,9 gigát enged formatálni..WTF ????ez miért van????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

teddymac
tomb raider mi...http://www.youtube.com/v/CkpawOKbPD8&version=3

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

arty
Naezaz, hogy ezt a legtöbb játéknál nem tudhatod, hogy 1.0-val vagy 1.2-vel játszol.

Ezért kell netrõl updatelni, az a biztos.

Forza.

DarkSector
Nékem 4-5 délután, 97%

DarkSector
:)

davidka003
THX.
Felismerte a pendrive-on a cuccot a box. Utána rámásolta a belsõ HDD-re.
Így most van a merevlemezen a játék meg alatta egy Title update. Akkor így oké? A játék ugye nem jelzi a verziószámot de gondolom így jó lesz.
Mondjuk kicsit zavaró, hogy boxos javításokhoz nincsen lista, hogy mit javítottak rajta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
P.k.-re igen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Tomb Raider 17 óra : 78% <#csodalk>

Rendesen el lehet rajta csámcsogni! Lassan jön a vége:) :/

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Thx, eltartott egy ideig. :D
Magyarul nem kell pánikolnom. :D

DarkSector
mennyit kérsz?
500ft elég?

arty
nem írtad :P

XTAF a program neve és ha megnyitod a pen-t a gépen:

behuzod a megfelelõ(!!!!) patchet a cache-be vagy a képen is látható adott content / játékID-je / mappába és meg is vagy.

Forza.

arty
rossz verziójú program, rossz méretû hdd-n -> többet xboxban nem használható hdd (mókolatlan gépben legalábbis)

Forza.

arty
elküldték!

Forza.

Tinman
Rayman Origins-em elcserélném/eladnám akár ráfizetéssel is valamire, elsõ tulaja vagyok, perfekt darab :-) P.ü., ha érdekel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Amúgy ennyi pénzért poháralátétnek vagy egérpadnak veszem, az nem lényeg, azért kipróbálom én is, annyira nem szar azért, nem is leszek el heteket vele, de biztos lehet valamit kezdeni vele.

Persze erdetileg a keresztfiamnak szánom.