XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
bennem van a hiba, hogy alsó képrõl ez ugrott be:

? :D

Forza.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
<#eljen>

arty
hát ez kb semmi :(

Forza.

DarkSector
Oks, de tudod mire értettem.
Az a kiszivárgás, mennyire volt véletlen?

Tök fura hogy pont az ilyen nagy címekbõl szivárog ki lemez/példány.
És csak néhányból.
Érdekes, pont amiket 7 lakat alatt öriznek, legalábis azt hinnénk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Belenéztem most elsõ 25 percbe, mert nem bírtam ki de... Asszem megint kapunk egy bitang jó játékot. Eszméletlen igényes a cucc, mesteri az art és az egész design

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ha megvolt akkor mi a gond? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nem lentebb mondtam, hogy az 1-2-3 végig megvolt? Most vagy el se olvasod végig amiket írunk, vagy nem hiszed el ... ?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Defiance

Xbox béta, egy óra után:

Hát legalább lesz még egy MMO boxra is. Nem az én világom ez, bár egész tûrhetõ a játék most még.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Nem akar mindenki ingyen reklámot.

TDC Geronimo
Csodálom, hogy az új Bioshockot még nem lopták ki. Hosszú hétvége lesz ez mire keddre kihozzák :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Nem is állítottam ilyet. :)

TaRka0107
Nem mindenkinek azért van ilyen, mert trendi.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

davidka003
A fenébe. Minden jóból kimaradok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
fb=facebook, gondolom...nekem nincs csak az a trendi manapság, és stimmel a rövidítésre. :)

DarkSector
Leállsz vitatkozni egy olyan játékkal kapcsolatban aminek az általad nem ismert régi részeit máred a mostani alja részekhez.

Macccy
Miaza fb?
Amúgy nem, nem is használom. Aggecibe! Akkor ez faszbúk only? Azt hittem sima XBLAwards ... Awww, kár.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Apropó, lehet nektek fel se tûnt, vagy nem volt hiba, de úgy látom javították a Youtube appot és most már nem fagy meg tõle a box, nekem legalábbis az "aero" felület behozása óta szinte minden alkalommal megállt böngészés közben.

Szavaztal Te fb-n a jatekokra? Mert en igen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TaRka0107
mé nem szavaztam??? a gecibe:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Macccy
Whuuuut?? ... Remélem én is kaptam potya pontot, én az ingyencsokiért is sorba állok a tecsóba ! :D

AZ Xbox live Awards fb-s szavazos jatekabol kiszivargott par szemelyes adat, karpotlasul kuldtek 1600 MS pontot.

"To apologise for any inconvenience this technical issue and the withdrawal of the Xbox LIVE Awards Programme Competition may have caused we are, as a gesture of goodwill, providing you with 1600 Microsoft Points which can be redeemed for TV shows, movies and games to enjoy on your Xbox 360 console, tablet or PC"
Valaki kapott meg?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Hja, Dark még mindig nem érti, hogy attól mert õ Szupermen, GameBoy és Nakamura Sanyimotó a villámkezû gémer, attól az a rész EL LETT b.szva. Na de sebaj ...

[/b]@Darksector:[/b] Én is szoktam szocreál nejlonharisnyában és kétujjas, piros kesztyûben az elsõ Half-Life képsoraira recskázni, mert a régi jó dógukbú' nem maradt (szinte) semmi, de az emlékeid nagyon megszépítik azokat a régi Resi-ket. Remélem a hasonlat érthetõ. ÉN nem tegnap kezdtem a nexdzsennel hanem 16 (?) éve mikor még tekerõs-ékszíjas volt a szám(oló?)ítógép, végigvittem a Resi 1-2-3-at és megkönnyeztem a zombi dobermannokat éppúgy mint a Nemesis bácsi pusztulását. 4-bõl analfabéta vagyok, de ezt már mondtam. ... Nos abban kiegyezünk, hogy a RE6 nem avatott osztatlan sikert a divatfikázók, a CoD hater-ek és a zsebhokizó HC (?) fanok között, de te még mindig azt vitatod, hogy attól mert Te könnyen letudtad a QTE -ket akkor az 5 vége nem volt elbaszva, pedig a fórumok bõségében válogathattam ahol egymást kérdezgették a játékosok, hogy "Tessékmondani ez most komoooly??"
Azt is mondod, hogy a régi részekben mennyire jó volt hogy puzzle volt. Hát azt is látod embere válogatja kinek hiányzik a rozsdás 'crank'-ek meg törött faragott kõplakettek meg szobrok keresgélése egy steril üveg-acél kutató laborban a föld alatt, amitõl a trapéznacis játékos pajtások még lehet behugyoztak a gyönyörtõl 1996-ban, de ma már azért kicsit tovább haladott a technika és egy folyamatban lévõ zombi-outbrék ugye szerinted sem úgy zajlik, hogy 2 zombi/óra felbukkanási rátával csoszognak eléd??

Amúgy azt tudtad, hogy vannak emberek akik tudnak séta közben célozni és ... most figyelj ... LÕNI is! Hihetetlen nem? Megdöbbentõ. :)

Na mindegy, nem is védem a 6-ot úgy egészében, mert nem kell, mert úgyis eladtak belõle sokat és a jõvõbeli fejlõdési irány - mozgás+célzás/lövés - a játékosok visszajelzései alapján már alakul, nem kell folyton CoD-ot kiáltani meg L4D-t, bár ugye azok is jól szerepeltek ... ami ugye nemszámít mert a lényeg a rozsdás kurbli és a szobrok meg plakettek.

davidka003
Midnight Club: LA mondjuk ha most 2 ezer Ft akkor akcióban lehet, hogy lesz ezresért akkor pedig megveszem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Itt a teljes március végi leárazás lista.... Aki nem vette meg múltkor a walking dead-et, most 800pontért a sorozatot megkapja.
Amúgy semmi extra: LINK

teddymac
Megtudná valaki irni miért nemvtudom elérni skydrivot ? Ujratelepitettem mar de semmi valtozas,mobilin ,pc-n mukodik. Ötlet?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Összenézem az árakat.
Ha meg nem nézem az új árakat hanem a használtakat még szarabb a helyzet nem?

Tinman
Most új árakról beszélsz.

Davidka viszont egy HASZNÁLT játék árát tette be, melynél egyszerûen nincs olcsóbb, így jó ár érte annak, aki ilyenre vadászik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hozzám eszerint jóval közelebb állnak ezek a címek, mint hozzád. Talán ezért tartom õket többre. A tényen viszont nem változtat, hogy egyelõre nem sok egy használt SH HD Coll-ért 2.6-3k, mert ez alatt egyszerûen nincs. Az már más kérdés, hogy nekem mennyiét ér!

Nekem pl. 100 Ft-ot sem ér egy Forza 3 mondjuk, mert gyûlölök már vezetni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
6k a Silent, de nem ennyi volt.

A DMC meg 8 vagy mennyi...

Tinman
Hogy lett belõle 6-8k?

Nekem is megvan PC-re, de nem mindenki van így mint mi.

DarkSector
Az egészben az a vicc, hogy a RE4-ben volt a legtöbb változás, az újabb gém, és azt 3k-ért lehetett ÚJONNAN venni, ami éppenhogy határeset, azért vettem meg.

davidka003
De azok legalább grafikában jobbak az ICO meg a SotC. Azokkal látszik, hogy foglalkoztak. Mondjuk egy 3-4k-nál az se érne többet hiába nagyszerûek.
Metal Gear Solid meg annyiért volt Live-on kb amennyit ér. Dobozosan az is ilyen 1500-2000 Ft lenne nálam. DMC is nagy nulla, az is csak a nevében HD. Mondjuk nálam max 500 Ft-ot érne Live-on, nem igazán szerettem a 4. részt se.

DarkSector
Attól hogy alapmû nem fizetek érte 6-8ezret mert alapmû.
Ja és mert pc-re megvan már.

Tinman
Ebbõl kiindulva az ICO és Shadow of the Colossus HD sem ér 2k-nál többet... sõt a Metal Gear Solid HD Coll. és a DMC HD Coll. sem.

Azt máig csodának tartom, hogy MGS HD Coll. olyan akciót kapott magyar lájvon amilyet...

Tinman
1. Sokan vannak akiknek kimaradt. Ráadásul nem valami noname gagyi, hanem Silent Hill. Klasszikus, alapmû. Stílusán belül szinte egyedülálló.

2. Vagyis a te általad ismert legalacsonyabb használt ára: ........ (pontozott rész kitöltendõ)

3. Nem tudom, de nem is errõl volt szó.

+1 -> Vannak, de ez még nem volt akcióba.

DarkSector
Egyetértünk, itt nem remake-rõl beszélhetünk, hanem újracsomagolásról.

davidka003
Ne azt nézd, hogy ki mennyiért adja.
Hanem azt, hogy valójában mennyit is ér. Ez egy gyakorlatilag hangyafasznyit felújított 2. meg 3. rész. Ezek hány éves játékok is? 10?
Na így én max 2k-t adnék érte postával.

DarkSector
1. a Tok nem olyan régi, a játékok régiek.
2. yes
3. mire vége a licitnek, szerinted 3k alatt megáll? + posta?

Live-on vannak akciók.

Tinman
Silent Hill HD Collection ügyben:

Ti mégis mi faxról beszéltek? Term. nem én árulom, közön nincs hozzá, de a fasságnak gátat kell szabni.

1. 1000 Ft egy nem is annyira régi HD Collectionért? Melyet végigvitel után elcserélhetsz/eladhatsz? WUT? ^^

2. Tisztában vagytok vele mennyi a használt piaci ára?

3. Live-on 5990 Ft DS és azt el nem cseréled/adod te már senkivel.

Szóval mi a baj a 2650 Ft-al, ami az eddig általam látott legalacsonyabb ár egy képek alapján perfekt SH HD Collectionért?

DarkSector
Oks, coop más, ott segít a haver.

Koszi, de szerintem el tudom donteni. Attol fuggetlenul, hogy az a resz felbaszott, haverral coopban pc-n 5szor kivittuk, Mar nekialltunk S-re kivinni a palyakat.
Szoval ettol fuggetlenul nekem bejott a jatek, annak ellenere is, hogy nem szeretem a zombis dolgokat.

DarkSector
hát igen, erre még posta, akkor kb live-ról megvehetem.

davidka003
Már 2650-nél tart a licit
Hát kb egy ezrest adnék érte. :D

DarkSector
De mindegy is, hiszen a 6. résznek nem az lett volna a célja hogy az 5.részt felülmúlja, ami sem sikerült, hanem hogy visszahozza a rajongóknak a rég elhagyott RE-t.

Ha meg nem ez volt a cél, akkor jól sikerült.

DarkSector
Igen, ha egy idióta játék játszódik sötétben attól még idióta játék marad.

Totti5
Az 5. nappali sivatagos zombihentje azért jobb a sötét, horrorsabb, "klasszikus" helyszínen játszódó résznél, mert nem lehet lõni mozgás közben? ejha.

DarkSector
Most az ORC és 6-ot nézve az 5 kész felüdülés.
Az 5-öt pont a régi féle játékmechanika mentette meg nálam.
De igen a 4 rész az 5-tõl jobb, nem mérföldekkel, de az inkább kevésbé volt akció.

davidka003
A 4. részhez képest. :D Mert csak azzal játszottam anno. Aztán pár évre jött az 5. rész de az nulla volt, nem is érdemes említeni.

DarkSector
Minden jó, meg fasza, a kérdés hogy mihez képest.